Ny blogg!

Jag är trött på att appen inte fungerar, så har fixat en ny blogg på spotlife. Deras app är mycket bättre och fungerar. Kanske kommer tillbaka hit när appen börjar fungera igen. Men just nu är det den här adressen som gäller:
http://ceciliahagstedt.spotlife.se/

SNART!

Tiden går fruktansvärt fort just nu! Om ynka 4 dagar är vi i Grekland. Det känns helt okej med tanke på att sommaren vägrar komma hit känns det som. Det va sol när jag vaknade, men nu är det ju bara moln och så blåser de satan! 
 
What to say more ..? Ja, det finns inte mycket ni inte vet just nu. Haha. Nej det är nog dags att börja packa nu. Har hur som hämtat passet i lägenheten nu! Eller pappa gjorde det. Om en vecka får vi flytta hem igen! Längtar!


Morrn!

Vilken midsommar vi haft! Sommarväder, regn, kvällsdopp, umgänge med fins människor, jordgubbar, vin, cider och jobb! Vilken salig blandning!

Jag böt bort mitt pass ikväll för att vi har en del att fixa med idag och vill inte känna stress! Är kvar hos M fortfarande men vi ska snart röra oss mot Farsta centrum för att fixa lite grejer inför resan om en vecka! Blir middag här innan vi åker hemåt mot Märsta igen!
Puss!

Skit app!

Blogg.se's app har inte fungerar på ett bra tag. Så därför är uppdateringen här väldigt dålig!
Hoppas de blir ändring på det snart! Bara dom får appen att fungera annars får jag byta bloggportal! Nu vet ni att jag lever.
Puss!

Kreta om 17 dagar!

Om 17 dagar åker jag och älsklingen iväg på en veckas semester till solen. Kreta, Rethymno närmare bestämt! Det ska bli så skönt att komma till värmen och bort en vecka. Bara ta det lungt och bara vara. Jag vet att många har sina åsikter kring det här och många tycker vi går för fort fram. Vi har varit tillsammans lite mer än två veckor. Och ja, jag hade också tyckt det var för tidigt om någon annan hade gjort samma sak. Men vet ni vad? Allt känns rätt och jag vill de här. Jag vill åka iväg för att få vara med honom, lära känna honom ännu mer och få spendera tid med någon jag tycker om. 

 

Jag hoppas bara att jobbet inte skiter det för mig. Jag har bett om ledigt, men vafan gör jag om jag inte får ledigt då? Jaja, de är ett senare problem. Dags att sova, jobb imorgon! 


Nothing compares to you. ♥



Gymmet

Försöker tänka på annat!


Pissregn!

Vilket urdåligt väder!! Regnet smattrar mot fönstret, trots att de är kallt och jävligt, så är det mysigt! Jag har krupit upp i soffan i mysbyxor, pojkvännens tröja, en filt, nya boken och hunden bredvid. Känner mig nästan bakis idag. Sovit för mycket dom senaste dagarna, fick ju sovmorgon i morse med!

Ska se till att de blir lunch snart, sen krypa ner här igen!


It's alive!!!

Haha. Jag är sämst på att blogga. De bara är så. En vecka sen sist. Men några trogna läsare hänger kvar iallafall!

De har väl inte hänt så mycket den senaste tiden. Jag jobbar och står i. Vi bor kvar hos min syster och förväntas flytta hem om hela 5 veckor. Allt blev förskjutet en vecka då rörmokarna hade en förbannad strejk. Längtar efter vår lägenhet och det nyrenoverade badrummet! Ska tapetsera om mitt rum tänkte jag när lägenheten ändå är som ett krigsfält! Ska även försöka köpa ny säng, har länge velat ha en malm säng från Ikea. Dock vill jag inte betala närmare 2000kr för den. Utan ska kolla på blocket och se ifall jag kan hitta någon. Helst en 160 eller 180 säng. Lyx!

Vad har mer hänt? Gått och skaffat mig pojkvän. Hör och häpna. Allt är väldigt nytt men jag är lycklig som fan! Från igår till söndag är jag och pappa barnvakt. Syster och hennes man har åkt till Tyskland över helgen så eftersom vi bor här, så passar vi dom! Vi har precis haft fredagsmys. Ska snart läggs barnen innan de är dags för let's Dance! Le Grand finale!!

Köpte även en liten present idag. Isabella Löwengrip's nya bok Isabellas hemligheter. Har precis börjat läsa och boken verkar bra! Bad tjejen i bokhandeln slå in den, haha!!

Ska göra välling och lägga barnen nu! På återseende!


RSS 2.0