Snart ny vecka

Fan va fint väder det är ute! Kanske ska ta mig en promenad innan jag sätter mig och pluggar? Eller ska jag åka iväg och träna innan älsklingen kommer? Fan, är delad just nu.

Jag och bästa var iväg med Malin och Tessan till Jonna igår. Hon fyller 18 idag, så vi åt lite mat och umgicks en stund innan vi åkte hem. Alla 4 var döda, huvudet dunkade och ville bara lägga mig i soffan hemma. När vi kom hem blev det först fångarna på fortet. Från typ halv tio till halv fyra imorse låg vi och kollade på oc. Vi har köttat oss igenom typ 10 avsnitt igår. Helvete vilken bra serie! Vi ska ses iveckan och se ännu fler, awesome!

Jag måste bara säga en sak, Sebastian Krantz låtar just nu .. Mums! Han har blivit ännu bättre, och musikvideosarna är riktigt bra! Den senaste låten är ruskigt bra faktiskt. Lägger in den här nere, nu ska jag bestämma mig vad jag ska göra. Träna, plugga eller promenad. Haha, fan också!



Helg

Jag sitter på golvet hos min bästavän och äter min lunch. Vi har städat hennes rum och kollat på några avsnitt av oc. Hade glömt hur bra den serien är!

Gårdagens kväll erbjöd goda drinkar, dans, taxiresa hem, taffsande, en idiot som sprayade pepparspray över hella kc och träffade en del gamla kända ansikten. Fan va trevligt det var! Vi började här hos bästavän, lite förkrök och sen ner mot kc. Jag och bästa var som vanligt kvar till stängning! Tack för er halvspårad kväll och många goda skratt!

Jag ska äta upp min lunch som består av yoghurt och finncrisp. Sen blir det in i en dusch och fixa sig idag igen. Vi ska hem till Jonna ikväll och fira henne, hon fyller 18 inom dom närmaste dagarna! Vi hörs av, det kan ni ge er faan på!

I know you love me.

Bighand, höhö.

Jag är så glad att jag har dom vännerna jag har! Tack för allt, ni är underbara!

Har precis kommit hem efter att ha träffat Emma i stan med Natta. Vi åt (eller rättare sagt dom, eftersom jag fortfarande går på diet så hade jag med mig mat) på John Chriss, tror det hette så. Tack tjejer för trevligt sällskap och mycket skratt! Jag sitter och väntar på att Natta and the gang ska komma och hämta upp mig. Vi ska ner till sats och träna innan dom stänger. Efter det blir det hem och plugga på föredraget jag ska ha imorgon, måste läsa igenom båda texterna och sen försöka klura ut hur jag ska göra det bra. 

Även imorgon blir det träning. Jag och bästa ska träna inne i stan, på sats. Finns ett som har pool och grejer, det gillas! Hoppas vi inte har sån otur som vi hade sist vi skulle basta och bastun inte funkade. Så gud, låt oss få bada i poolen och basta imorgon, som avslut på en flitig skolvecka! Tack!

Jag ska fördriva tiden lite till nu innan jag åker, vi hörs. Lots of love.


hahahahaha, min hand ser gigantisk ut. Men den bara luras!

Hahahaha

Happyface

Jag har ett rätt meningslöst liv just nu, jag gör inte så mycket mer än att gå i skolan. Därför det står i princip still på bloggen. Jag har precis kommit hem från träningen med små tjejerna. Och jag är så stolt över dom. Inget klagande (trots att vi nästan tryckte ner dom i spagat). En hel del skratt och det poppade upp tusen idéer i mitt och Linette´s huvud. Tror deras program kommer bli så bra! 

Kvällen måste jag spendera i mina böcker och papper, jag har nationella på fredag och är inte klar. Ska hålla ett föredrag och jag vet knappt om vad. Smart chey! 

Jag återkommer till er, så fort jag får en liten stund över. közz



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

pluggdag

Jag ogillar att ha fel, men jag ogillar även att säga "vad var det jag sa". Speciellt när det gäller en sånhär sak. 

Jag har spenderat dagen med att plugga, varit med min syster, lillprisen och hämtat prinsessan på dagis. Jag är rätt stolt över mig själv. Är klar med först svenska uppgiften. Gjorde g och vg frågorna. Vet ni vad det bästa är? Att det här ska egentligen göras nästa vecka, men jag är redo att lämna in den redan imorgon. Är jag flitig kan jag nog lämna in den andra uppgiften imorgon också. Ska börja med den nu. Eller kanske efter maten. 

Känns som jag kommit in rätt den här terminen. Att jag inte slappat från början, utan haft inställningen att klara det här. Jag har inte hunnit tröttna på skolan än, och heller inte på uppgifterna vi ska göra. Jag gör mitt bästa, och det är väl ändå huvudsaken?

Jag ska hjälpa till med maten nu, magen börjar kurra. Lots of love

Rensar överallt!

Jag vet inte om jag hamnat i något rensaläge eller så. Jag rensade min msn lista häromdagen och ska nu ta tag i mina bilder på datan. Efter det blir det att plugga lite, medans det ändå är tyst i huset. Nästintill omöjligt att plugga när alla är hemma, en vild 2åring som springer runt. Men som sagt, först bilder och sen plugg. 



Imorgon!! ♥ ♥ ♥

Saker och ting börjar lösa sig. Och jag känner att jag börjar få tillbaka motivationen, glädjen och orken till allt. Jag fick träffa min älskling idag. Så glad att jag har honom. Tyvärr hann vi inte ses så värst länge. Hoppas bara vi hinner ses i veckan. Så det inte blir som veckan som varit, inte träffats alls.

Jag ska hoppa ner i sängen precis. Har borstat gaddarna och allt sånt. Imorgon väntar styrelsemöte + ett annat möte direkt efter. Senare på kvällen ska jag iväg till Arlanda. Ska hämta min älskade bästa vän!! Hon åkte iväg förra söndagen och varit borta hela veckan. Och just den här veckan när jag behövt henne som mest. Men imorgon kommer hon äntligen hem igen. Ska boka in bio med henne snart! Like it, alot. Nej men bingen väntar. Funderar på att ringa upp en vän och snacka lite skit innan jag sover. Det återstår att se. 


Lots of love ♥


Helg.

Det sved rejält inne i mina ben efter spinningpasset i morse. Jag drog på allt jag kunde, lika bra att köra fullt ut när man ändå är där.

Dagen blev inte så lång. Eftersom jag bestämt mig för att skriva av mig psykologi b kursen så slutade jag 13.20. Efter mycket om och men lämnade jag in pappret idag. Jag känner att jag inte kommer orka med den kursen, jag skulle nog säkert klara den. Men jag vill inte riskera mina hotell-ämnen. Tyvärr. Men jag har fortfarande poäng, mer poäng än jag behöver. 

Träffade min kära pappa påvägen hem, fixade busskort. Saknar min pappa, faktiskt. Otroligt mycket. Har inte sovit hemma i min säng på snart två veckor. Jag vet inte när, men jag kommer hem snart. Efter en snabb catchup med min pappa åkte jag hem för att plugga. Religion, faktiskt väldigt intressant. Trodde nog inte jag skulle säga det. Men det är kul. Vi läser om hinduismen just nu, alltså Indien också. Vidrigt hur kastlösa (framförallt kvinnor) behandlas där. Jag skulle aldrig, för vilka pengar eller vilken kille som helst, vara dasstömmare. Riktigt jävla vidrigt, tycker ärligt talat synd om dom kvinnorna som lever på 90 kr i månaden där nere. Helt jävla sjukt. 

Jag är barnvakt och har precis lagt lillprinsen. Sitter och väntar på att let´s dance ska börja igen. Efter det är det nog dax att sova, varit uppe sen halv sex imorse. 

Nu tackar jag för mig, trevlig helg.

SATS!

Nu bär det iväg till SATS, för 45 minuters spinning såhär på fredagsmorgonen. Love it.

-;

Visste du..
att jag vill ha -  en varm famn att somna i
att min senaste kyss -  var underbar. 
att jag lyssnar på - musik
att jag pratar - för ofta och när jag vill
att jag ogillar -  när folk är falska
att jag avskyr när folk - ljuger
att kärlek är - det bästa som finns
att jag gillar att - vara med personer jag älskar
att jag alltid kommer att - ha världens bästa syster
att jag är hemligt förälskad i -, han vet det.
att sist jag grät var - igår
att min mobiltelefon är - seg men bra.
att när jag vaknar på morgonen -  så saknar jag honom
att innan jag går och lägger mig - lyssnar jag på musik
att idag har jag - Varit i skolan. 
att jag just nu tänker på - Fredrik
att ikväll ska jag - sova
att imorgon kommer jag - träna på sats 6.30!
att i övermorgon kommer jag - förhoppningsvis vara med min älskling.
att jag hoppas - att allt löser sig. 

Har du
någon som förstår dig? - Ja, verkligen! 
någon som du saknar? -Ja!!
någon som du hatar? - Hatar är ett starkt ord, men ogillar ja. 

Vem
vem kramade dig senast? - Anna
vem kramade du senast? - Anna
vem ringde dig senast? -  Amanda
vem ringde du senast? - Amanda
vem var hemma hos dig senast? - Fredrik
vem var du hemma hos senast? - Fredrik
har du några kärleksproblem? - ja, tyvärr.

Jag
svär ofta? - för ofta.
sjunger i duschen? - ibland
skulle kunna ha pyjamas på dig i skolan? -haha neej.
skrattar åt dina egna skämt? - Jaa, självklart
skulle göra plastikoperation och det var ofarligt och gratis? - kanske.

It was only just a dream

"If you ever loved somebody put your hands up.
And now they're gone and you wish you could give them everything."

;

Ibland tar det emot, det säger stopp.
En människa kan inte bära hur mycket som helst.
Allt är bra, jag är lycklig.
Men, det är något som inte stämmer ändå.
Det är ingenting som fattas, jag har det mesta.
Jag vet inte vad, varför eller hur det blivit såhär.
Godnatt.


Första dagen i skolan på 3 månader.

Nu har jag laddat upp med Melissa Horn här på morgonen. Klockan är egentligen för tidigt, men jag är ändå pigg, färdig fixad och glad. Ska kila upp och äta frukost. Nu hoppas jag att gud är på min sida, att vi börjar halv nio som vi tror. Annars vet jag nog inte vad jag gör, arg kan jag inte bli men äsch. Det löser sig!

Here we go!

"Kom ihåg ...

... att den bästa träningen är den som blir av"! Det står såna lappar när man går ut från sats, och varje gång känner man sig stolt!

Jag har precis kommit hem från gymmet. 30 min gym och 55 min spinning. Jag svettades som en gris vill jag lova. Men nu känns det ju fruktansvärt skönt, det gör det alltid efteråt! Ska boka in ett till spinningpass snart igen! Någon frivillig att följa med?

Jag är glad att jag har mina syskonbarn, jag är smått förälskad i småttingar. Dom är så söta och vilka gosiga kinder dom har. Jag vill inte ha egna barn än, men ändå vill jag ha ibland. Men när minstingen vaknar halv sex på morgonen, vägrar somna om och gnäller en aning. Vill jag inte ha barn. Men det ingår ju i "paketet" barn, hehe.



Jag ska äta lite lunch nu, lägga mig i ett bad och bara vara. Det är jag värd.

Ett nytt, fruktansvärt bra, år!!

2011 känns som mitt år. Efter en vecka känns det som att vinden har vänt.

Jag vaknade upp bredvid min älskling imorse. För er som inte vet den känslan, synd. Det är en underbar känsla. Speciellt om man är som jag, fryser ofta och lätt, och man har en pojkvän som är jätte varm. Det är mysfaktor 100 när man får gosa in sig i sin älsklings famn och bara vara. Me like, alot!!

Som alla andra har jag nyårslöftet om ett "sundare liv". Jag och min syster började på en diet för 3 dagar sen. Vi följer en meny som är varierande och inget rött kött och aldrig klara rätter. Utan vi lagar allt från grunden. Äter kålsallad varje middag, haha man blir ju jävla fisig i magen av den vill jag lova! Det har gått bra hittills. Jag har märkt markant skillnad. Man känner sig piggare, lättare, gladare, en aning bättre självförtroende och man har fått upp ögonen och insett att man inte behöver äta hela tiden och ett helt berg av mat. Det gäller att hålla sig till menyn, äta regelbundet och hålla sig borta från sötsaker. Sen märks det på hyn, tro det eller ej. Men det man äter påverkar hyn mycket. Sen dricker man otroligt mycket vatten, nästan 3 liter om dagen. Då förstår ni säkert att man kissar som en tok. Dessutom har jag minskat i vikt, fick en chock när jag ställde mig på vågen nu på kvällen. En glad chock!

Jag är hos min mamma ikväll, är barnvakt med henne till systers små troll. Prinsessan sover redan och jag ska gå och lägga mig med prinsen så fort jag skrivit klart. Imorgon väntas en tur till gymmet, vara barnis och ta det lugnt annars. Nej, nu ska jag borsta gaddarna och hoppa ner i sängen med lillfisen. Vi hörs av snart igen.

- Love



En otroligt bra låt jag hörde i Tessans bil häromdagen.

nyår!

Nytt år, nya chanser, nya förutsättningar. Jag hade en otroligt mysig kväll igår här med älsklingen. Hans familj och lite vänner till familjen åt middag och umgicks hela kvällen. Vid tolv var vi ute och kollade på raketerna. Trots att det var sånt jävla väder ute så såg man ändå rätt bra!

Har precis klivit upp ur sängen efter att älskling tvingat mig upp. Jag somnade om när han gick upp, men kan lova er att det var de värt. Huvudvärken  är inte stor, men den finns där!

Vi ska väl bara ta det lugnt idag, ska iväg på middag hos en vännina till F´s mamma senare. Men ikväll blir det att åka hem till syster och sova. Ska vara barnis en kort stund imorgon bitti. Nej men om man ska ta och vakna till lite då .. F blir nog inte så glad om jag somnat om igen när han kommer ut ur duschen, haha! 

- Kus!

RSS 2.0