sweet dreams

Jag ville inte gå upp i morse utan bara ligga kvar hur länge som helst och mysa i täcket. Men nejnej, skolan är ju ett måste om man vill ha en bra framtid. Jag kände redan när jag gick hemifrån att den här dagen skulle gå fel, jag glömde halsduken och frös väldigt mycket! Jag halkade i lera på väg till tvärbanan, fick spendera pengar på tights för mina andra va skitiga, köpte en ny mössa och insåg att mina pengar inte räcker den här månaden. Fan .. Men fick några glada miner under dagen iallafall.

Nu måste jag ta bort mitt smink och sova, fyfan va underbart. Godnatt på er,


It´s just me

Jag lagar mat, samtidigt som jag försöker plocka upp i mitt rum och sjunger med låtar jag inte kan. Det här blir ett "jag-ska-bara-visa-att-jag-lever"-inlägg.


Årets skolfoto.


Träning

Det var jobbigt att somna igår kväll, men efter några avsnitt av svampbob fyrkant så slocknade jag. Fyra somnade jag, på tok försent. Vaknade för tidigt och är hur trött som helst. Sitter och kollar på ett program som slutar när som helst sen ska jag bara duscha. Sen ska jag kila iväg och träna en stund. Måste skynda på nu, vi hörs sen.


Ryan Sypek, mums.


Tankar

Detta kan bli ett långt inlägg, så ni alla vet innan ni börjar läsa! För tänker ni inte läsa hela så är det ingen idé att ni börjar. Och så ni vet, det kommer inte vara några "han, hon, den, dom det" utan namn, namn på personerna det gäller!

Det finns en sak just nu som tynger mitt hjärta ner till botten. Kärleken, åh nej inte igen tänker ni. Det spelar ingen roll, jag måste få skriva av mig. Det finns en person, en liten människa som är som vilken annan som helst. En kille, tro det eller ej. En kille som sagt, han är som alla andra 18-åringar, men för mig speciell. Så otroligt speciell i mina ögon. Robin Bornström. Det personen som gör att mitt hjärta släpas i marken. Det är en lång historia på 7 ½ månad. Från allra första början var han som ett litet barn, blyg som få, vågade knappt prata med mig. Men allt eftersom dagarna gick så öppnade han sig mer och mer, jag insåg att han var inte den självsäkra typen. Det var det som fick mig att stanna kvar från första början, jag ville hjälpa han uppåt och blir en person som är skiter på sig när han ska prata med någon. Det var redan efter två veckor problemen uppstod. Han la in 48 (ja exakt 48) bilder på sitt ex, Amanda, på bilddagboken. Skrev att hon är den enda för honom, ni förstår kanske att jag fick ett slag i ansiktet. Enligt honom hade dom ingen kontakt, men vad vet jag? Efter det kunde jag inte riktigt lita på honom, det gick inte. Det var som att jag sa något till honom och att han bara ignorerade det. Som att prata med en vägg. Men allt eftersom hittade vi tillbaka. Idag är han en person för mig som inte är blyg, iallafall inte mot mig. Han har vuxit enormt som person.

När vi hade varit tillsammans i tre månader (juni) så skulle han komma hit, han skulle komma hit med tåget från Mora. Men jag avbokade, jag sa att jag inte klarade av distansförhållande. Jag visste inte vad jag höll på med, men vet nu att det var ett misstag. Hursomhelst så kom han aldrig, det blev ännu fler problem. Bråken blev tätare och över små saker bråkade vi. I samma veva (juni-juli) kom en annan in i bilden, Kristoffer. Vi umgicks väldigt mycket vi två. Det gjorde att jag och Robin kom ifrån varandra. Jag gjorde alltså slut i samma stund, jag kunde inte. Jag åkte iväg en vecka till västkusten och kom tillbaka. Då uppstod det problem med Kristoffer. Nu några månader senare får jag veta att Robin skrivit till Kristoffer saker som jag blir helt skogstokig av. Det var bråk från alla håll och kanter. Mycket berodde på min självbild och hur "svag" jag var. Det var i augusti som det tog stopp med Kristoffer. Det funkade inte, jag vet nu varför.

September kom och jag fyllde år. Robin skickade ett nallebud på posten. I den lilla lådan låg en nalle han själv döpt till Robin, samt ett kort. Det stog ordagrant såhär: "Cecilia Hagstedt. Grattis på din 17års dag. En dag hoppas jag vi löst detta! Ha det bra nu Cissi. Ta hand om dig. <3 Jag älskar dig! / Robin Bornstöm". Jag läser det kortet varje kväll och pussar nallen på huvudet och säger för mig själv att det kommer lösa sig. Nu nästan tre månader senare har vi fortfarande inte löst problemen. Varje dag har varit en pina, en plåga verkligen.

I allt det här finns det ett gäng tjejer till. Emilia och Hanna (som jag vet om). Den där Emilia är en tjejkompis till Robins förra flickvän Amanda. Hon har kollat på Robins bilddagbok och det har han sett som jobbigt och bett mig skriva till henne. Det var "tack vare" henne jag hittade bilderna på Amanda. Helt plötsligt så pratar dom två, Robin och Emilia. Han hatade henne mest av allt och ville bara ge sin hämnd på henne (don´t alsk me). Ena dagen pratade dom inte och sen pratade dom, förvirrande som fan var det. Sen den här Hanna. En person jag nog aldrig kommer tycka om. Men jag känner henne inte, så jag kan inte säga hur hon är som person. Hon har bara sårat "min lilla ängel" så hårt. Hon kom in i bilden, dom (läs Robin och Hanna) blev tillsammans en vecka efter vi gjort slut. Jag visste, jag visste verkligen att hon skulle bete sig illa mot honom. Hon playade (lekte) med hans hjärta. Det är inget jag säger bara för att. Utan hon gjorde det, men ändå stannar han. Jävla fanskap. Sen pratar dom ena dagen, och andra inte. Det är hon dom senaste bråken har handlat om. Den där lilla tjejen som jag bara hatar så djup, för det hon gjort.

Hans mamma har en del i det här också. En gång när vi bråkade började han gråta i telefon. Samtidigt så kommer hans mamma in i hans rum och ser honom gråta, samtidigt som vi pratar i telefon. Yes, vilket var hennes första intryck av mig. Sen dess har hon fått för sig att jag är världens elakaste människa. Men hon såg inte mina rödsprängda ögon på andra sidan telefonsamtalet, så hon vet ingenting. Det har blivit ett stort problem, att vi bråkar om henne. Men jag vill bara att hon ska förstå att jag är inte sån. Jag är inte så elak som hon tror (okej, jag kan vara elak. Men mot Robin är jag inte elak, även om han tycker det själv.).

Nu kommer tårarna, igen. För en månad sen, nästan två, träffades vi. Jag har aldrig varit så nervös. Vi gick runt i Älvsjömässan i två-tre timmar. Det var stelt och jag kände mig lycklig på samma gång. Vi gick där, han och jag. Jag fick spendera några timmar med personen jag skulle vilja spendera varje sekund med. Dom där timmarna gick så fort. Helt plötsligt gick jag igenom parkeringshuset och upp mot tåget och lämnade mig han bakom mig i en buss. En buss som skulle föra "min lilla ängel" till Dalarna igen. Hem till där han hör hemma. När jag gick iväg så ville jag vända om och åka med till dig. Men jag kände att mina föräldrar skulle dödat mig. Det var en lättnad att få det där smset av dig, men sen. Det gick bara utför, rakt ner åt helvete, igen. Jag insåg vad det var för "fel" på mig. Jag var kär. Det har hänt två gånger i mitt liv. Han ville bli tillsammans igen, men jag kunde inte. Jag vet inte varför, det sa stopp. Även fast jag var kär som en idiot. Jag ville att han skulle komma till mig direkt, men han ville få klart hans körkort först och sen ta bilen hit. Han kuggade på provet, klarade uppkörningen. Jag insåg att det skulle ta mer tid än bara dom tre veckorna han lovade. Det tog ytterliggare tid, han skulle skrivit teoriprovet i fredags. Men nu är han på något jävla läger. På torsdag ska han skriva igen, vad händer om han inte klarar det? Och vad händer om han klarar det?

Jag bad han ringa ikväll, när jag var med Carro. Jag var glad, jag skrattade och hade roligt. Helt plötsligt tror han jag är stup full. What? När jag förengångskull skrattar och är glad så måste jag vara full? Jag förstår inte ..

Varje dag är en dag framåt i tiden. Men jag står kvar på samma ställe, mitt huvud är kvar på Älvsjömässan utanför eran buss där jag fick stå och vara i hans famn för en stund. Men jag är inte där, jag sitter i min säng i Märsta och han är i Bruksvallarna på ett läger. Två olika platser, två olika människor och två olika tänkesätt.

Jag vill kunna skippa att smsa han och inte prata med han, men jag dras till han hela jävla tiden. Man ser ett par går förbi, och man ser sig själv med han. Det är så fruktansvärt fel, för jag gör det bara till en smärta i mig själv. Jag vet att det kanske aldrig blir som jag själv vill, men allt jag kan göra just nu är att leva mitt liv, på mina vilkor och hoppas. Hoppas att han kommer tillbaka och gör mina drömmar till verklighet.

Jag lovade förut att jag skulle komma till hans och Adams lägenhet i Mora, på skolan. Till hösten. Det börjar bli vinter, det är första advent idag. Men jag har fortfarande inte varit dit. Jag har fortfarande inte hälsat på. Men det finns en anledning. Jag vet inte om han vill, kommer jag dit och han inte vill. Då står jag i Mora, great!

Det här är inte ett inlägg enbart för att skylla på honom, jag har gjort mer fel själv. Utan han måste få se att det inte bara är han som mår dåligt. Jag vet mycket väl att han inte heller mår bra. Men vad ska jag göra? Hur ska jag kunna hjälpa en person upp när jag själv är där nere. Han släpper inte in mig, jag står och väntar. Väntar på att få prata, prata ut som två vuxna människor. Jag står här och väntar på att han ska våga, våga prata om varför det är såhär. Men allt handlar fortfarande om den där Hanna. Tänk om han bara hade lyssnat på mig. Hur hade det varit nu isånafall? Bättre eller sämre, jag vet ärligt inte.

Jag har inte varit världens bästa, det kan jag inte säga. Jag har varit riktigt pain och öppnat min käft innan jag tänkt. Jag har inte alltid varit så underbar som jag velat vara. Jag måste få be om ursäkt för det, jag kan inte få det ogjort. Och jag kanske inte kan få dom såren att läka helt. Men jag vill få gottgöra han, få han att inse att jag ångrar varje gång jag skrikit på honom och varit arg. Förlåt min älskade, förlåt.

Jag vill ha tillbaka "min lilla ängel" som alltid pratade med mig tills jag somnade i telefonen. Som alltid skickade söta sms på morgonen, ringde varje rast. Som fick mig att känna mig speciell. Men istället får jag gråta tills jag somnar, vakna på morgonen och inte ha något sms. Det här tär på mina krafter Robin, det tär på mitt hjärta. Det hjärtat som tillhör honom, den söta lilla människan där borta. Som jag vill spendera varje sekund med.

Det här är inte enkelt, det kommer aldrig vara enkelt. Men jag vill bara att alla problem ska försvinna för en liten, liten stund. Så jag kan få veta, vad han vill. Det här gör mig svag.

Undra om han kommer ihåg texten jag skrev när vi hade varit tillsammans två månader. "Kommer vi sitta här om 10 år, vi tillsammans i en lägenhet? Ha bil, barn och hund, kommer vi det? Bara du och jag? Kommer vi leva som vi vill, tillsammans? Kommer det sluta snart eller kommer det vara länge? Mitt hjärta blöder när jag ser dig gråta, jag mår så fruktansvärt dåligt när jag ser dig ledsen. Allt jag vet att det här är bara en början, en början på något som kan bli så stort och speciellt. Är det på riktigt eller bara en dröm? Jag vågar inte säga föralltid, men jag vågar säga att jag stannar hos dig sålänge du vill. 2 månader, det känns som en evighet. Robin Bornström, den vackraste stunden i livet va den när Du kom. 13/4-09 <3". Kommer det någonsin att bli så? En fråga jag saknar svar på.

Jag kommer alltid ha honom nära mitt hjärta. Han har sin plats här, långt där inne. Mina kinder svider, jag gråter hela tiden. I en timme har jag skrivit och skrivit, gråtit och gråtit. Medans han ligger där och sover. För många mil härifrån. Jag saknar honom mer än någon kommer kunna förstå. Mer än jag själv förstår. Mitt hjärta är i hans händer, men jag vet inte hur han tänker göra. Varför ska det vara så svårt för .. ? Jag älskar honom så mycket, jag gör det. För mig är det inte tomma ord, utan ord fyllda med känslor, tankar, kärlek och tårar. Jag älskar dig Robin Bornström. Jag väntar, det gör jag. Men jag bryter ihop sakta, sakta, sakta.


Tradition

Det är en sak som jag och Skrollan gjort i fyra år nu. Vi har kollat på MGP Nordic! Det är vad vi gör just nu. Vi äter grönsaker med dipp, har ben & jerrys och kollar på MGP Nodic. Hinner inte skriva så mycket mer, det börjar nu. Vi hörs sen!


jag vet inte hur ..

men jag lyckades ta sönder min lampa. På mitten, haha. Nu har jag iallafall en anledning till varför pappa ska sätta upp min "nya" som legat i städskåpet i typ ett halv år..


Godenmorgonen

Jag kom hem igår kväll, vid elva. Gick ut igen en halvtimme efter. Kära vänner från Varberg är på besök i storstaden så då tog jag en promenad till Heidi och va där en stund. Sen blev det promenad hem igen, halv tre slockande jag i sängen. Trött som ett barn efter äventyr typ. Funny! Vaknade för 45 minuter sen helt slut, men utvilad! Nu hade jag tänkt göra lite frukost, lägga fram träningskläder och lite sånt. För klockan två är det treeeening, jag vill träna så det skriker om det. Men min arm alltså, jag blir gaaaaalen på skiten! Men det går över, det gör det hoppas jag iallafall!


some times you have to make fun of you´r self, like me.


It hurts

Har fortfarande feber och är trött. Armen gör ondare nu än igår, men jag ska åka till skolan iallafall. Jag kommer ju inte direkt dö utav det. Hehe! Sov dock hur bra som helst inatt, det va förvånande faktiskt. Jag somnade efter att ha pratat med Prinsen. Sen sov jag till halv sex, vaknade och somnade om. Har som vanligt bara en lektion på fredagar, spanska. Så det ska nå gå bra det här. Ska leta lite efter en person också, say no more, hihi! Men ska börja fixa mig och så, ska förbi mamma påvägen också! Se yah

Godnatt

Ah det blir ju bara värre den här skiten. Efter ett helt fantastiskt bad så ska jag sova. Det gör ont i varje kroppsdel och jag känner mig helt tung i huvudet. Sängen är min flykt, haha. Godnatt älskade, godnatt.

Så synd om mig

Föreläsningen om livet framför datan gick smärtfritt förbi (förutom armen). Stackars Katta blev hemma idag, medans vi andra drog oss till skolan och satt igenom allt. Linus (föreläsaren) pratade om dataspel, bloggar osv osv. Det va lite intressant faktiskt. Min arm är ett stor irritations-objekt! Alla rör den hela tiden, men inte med mening. Nu ligger jag i min säng med hög musik. Jag har åkt på lite feber, jätte underbart känns det! Inte alls faktiskt. Har även ont i musklerna, huvudet, leder, armen och trött som fan. Jag ska nog bada tror jag. Mår inte alls bra .. Måste plugga, men huvudet dunkar så det blir inte så! Jag känner mig död. Men ett bad ska nog vara underbart!


en bild som får mig att längta tillbaka, väskusten en plats jag älskar!


Nya pjuck

Juste, fick nya skor av min kära moder idag! Ett par vinter skor, från Esprit. Dom är lite stora men provade med en tjock strumpa också och då satt dom bra! Så ni får se, sen ska jag sussa. Börjar bli trött!


Aj ..

Det gör lite små ont i armen nu. Det krampar, är fruktansvärt öm och svag i den. Men det skulle ju komma som sagt. Jag börjar bli trött och har en början till huvudvärk också. Så snart kastar jag in handduken och dejtar kudden. Så godnatt mina älsklingar! 

Inge svin här inte

Jag lyckades, första gången i tvåan som jag försover mig. Jag vaknade klockan åtta, tio minuter efter att tåget som jag skulle vara på hade gått från stationen. Då ligger jag och sover gott i min säng. Panik, jag fick total panik. Blir så arg på mig själv, usch! Jag stressade iallafall upp, slängde på mig kläder, ner med lite frukost i väskan. Springer ner till cykeln för att cykla till tåget, men nej jag bryter av nyckeln i låset. Så då är det bara att börja kuta, jag sprang som en idiot! Väl framme fick jag köpa biljett till SJ tåget, 55kr åt fanders. Hann precis med tåget. Jag fick springa till tunnelbanan och jag hann. Det är otroligt, jag kom MAX 1 minut försent. Det är bra jobbat, riktigt bra jobbat! En timmes svenska stog som första lektion, sen hade vi håltimme till 12.40. Vi gick runt i globen, åt lunch två gånger, (vi är alltså jag, Teba, Katta, Maria, Alexandra och Jasmina kom efter en stund). Sen hade vi hotell-engelska och på det vaccination.

Ang. det här med svinuinfluensan-vaccinet så har jag tvekat ett bra tag. Tänkt på för- och nackdelar osv. Men jag tog den iallafall idag. Det är inte för min egen skull, utan för min systerdotter´s skull. Får jag på mig något skit och blir sjuk så kan jag inte träffa henne, jag kan smitta henne osv. Därför tog jag det säkra före det osäkra! Jag gillar inte sprutor, noway! Jag har dålig erfarenhet av skiten. Men den här sprutan kändes inte ens. Ett litet stick och sen va det klart. Är lite öm just nu, vi får se vad jag får för biverkningar av den sen!

Ikväll blir det bara att plugga, jag måste. Har så många uppgifter som ska in som inte ens är påbörjade. Imorgon är det temadag, om datorer (?) tråkigt som satan. Men plugga var det ja!

Föresten!! Grattis alla Katarinor på namnsdagen! (JAAG!)


bara en sak till

Ja jag vet att jag ska sova! Men en sak till, en video som får mig att gråta!


Jonathan Thulin

En person jag lyssnar på väldigt mycket är Jonathan Thulin. Hans texter går rakt in i hjärtat och jag måste bara visa er två låtar från hans nya skiva. Enjoy it, because you will love it !

If you choose

My heart is ready


Min fina vän!!

Åh jag måste visa er en människa som är guld värd. Personen som finns där, genom allt.


Mattias, även kallad Prinsen. <3<3<3<3<3
Massa kärlek till dig hjärtat, tack för allt!


Terassen

Som vanligt har det varit en dag då man varit igång från tidig morgon. Jag fick stressa iväg imorse för jag vaknade en kvart innan jag skulle gå. Serveringen gick bra, jag och Tom va hovmästare så vi fixade det galant. Sen väntade gympa och träning. Är trött som ett svin nu. Har precis badat också, heeeeeelt underbart! Somnade faktiskt till en liten stund. Svinskönt! Sitter just nu och väntar på att andra avenyn ska börja, vilket är om typ fem minuter. Vi kanske hörs innan jag ska sova, love!


Stek bild.


jag vill också va 18

Varför känns det som jag inte hinner med mig själv? Jag är sällan hemma och tänker enbart på mig själv. Det är skolan, träningar, kurser hit och dit samt vänner på det. Min dag kommer väl så småningom! Lite halv seg dag med tårar och arga miner. Ibland blir man så arg att man bara gråter, och det hände idag. Usch! Träningen gick iaf bra, dom små skötte sig. Sofie och jag tränade extra efteråt (även fast vi inte körde fullt ut ..). Så nu är jag hemma och ska plugga. Har ett långt inlägg jag ska skriva inom snar framtid. Det måste få komma ut och sluta "äta" på mitt inre. Så är läget just nu. Imorgon är det prov i AA (ansvarsfull alkoholhantering) och sen servering på det. Jag är äckligt nervös .. Men ska plugga nu och sen sova, eller först ett avsnitt av Riverside, i like!

juste!

Jag har namnsdag idag, hihi. Grattis på alla Cecilia-or!

Biomys

Nu är jag hemma igen, ska snart slänga mig i sängen och sova! Men först bjuder jag på ett inlägg, snällt va? Gårdagen var till en början bra och det var enbart jag och syster. Hur mysigt som helt. Vi böt film eftersom vi hellre ville se Så olika av Helena Bergström. Jag dog! Det va så fint allt, kärlek tametusan överallt. Oh shit, den måste ni se! 4,5 toasters av 5 på den! Dock inser vi att när vi kliver av tåget och ska gå mot bilen att vi tappat nyckel .. Vi hade tappat bilnyckeln! Säger inte mer om det .. Sov hemma hos syster inatt och hade en heldag med min älskade systerdotter. Vi tog en morgonpromenad hem, hon lekte på min träning och charmade alla på styrelsemötet. Jag är så stolt, hon är så söt! Min syster är nog världens lyckligaste mamma som har fått en sån underbar ängel, herregud. Det barnet kommer växa upp med kärlek upp över öronen! Jag älskar dig prinsessan!

Nu på kvällen har jag varit iväg och kollade på Jonathan Thulin´s konsert. Ååååh den mannen. Hans röst får mig att rysa! Hans texter är såå bra! Nu ska jag prata med prinsen i telefon och sen sova. Natti!


Syster-kväll

Åh nu har vi precis fått i oss lite mat på Tacobar jag och syster. Nu ska vi strosa runt på stan en stund, hämta våra biobiljetter, köpa gott och gå på bio. This is it blev det. Ska bli ganska intressant att se faktiskt. Men ska packa ner datan nu och sen kila iväg till åhléns. Ha det super så hörs vi av senare! Take care my friends.

 


Tråk


Har man tråkigt så får man roa sig själv. En timme kvar, nu ska vi fika gärnet!!

loerdag

Godmorgon gott folk. Det är för tidigt för mig egentligen eftersom jag sovit typ till halv tolv jätte många helger nu. Men nu är jag uppe och har precis duschat. Måste skynda på lite känner jag. Ska sminka mig, äta frukost, fixa håret, klä på mig och packa ner allt. Den här kursen ska bli intressant, även det jag och syster ska göra efteråt, hihi. Men aah, datan följer med (man måste ha den på kursen) så kanske finns en chans att vi hörs sen, vem vet!

Grattis bästaste Sarah på din dag. Love you babe<3<3



yey ...


Helgens planer

Den här helgen är fylld, totalt proppad. Imorgon ska jag på kurs, 10-15 inne i stan. Medlemsregistrering och medlemsredovisning, det låter rätt smart och komplicerat. Sen efteråt ska jag träffa min syster, hon babbla om något vi skulle göra (spioner .. what tänkte jag!) sen ska vi käka och så tillsammans. Sen på söndag har jag en timmes "träning", styrelsemöte och ska vara barnvakt. Shit asså! Nej ska sminka mig nu och sen träna. Vi hörs

Grattis grisen!

Sådär ja, en dag fylld med skratt. Har nog inte skrattat såhär mycket som idag, herregud. Jag börjar trivas riktigt mycket med vissa i min skola. Inga nämna inga klämda! Nu är jag hursomhelst hemma igen och tänkte svida om till träningskläder, fixa något att äta, vila lite och sen dra upp och träna. Blir att träna själv ikväll, jätte kul .. Naej inte direkt. Efter det får vi se vad som händer. Det visar sig helt enkelt.

Föresten så fyller min gris-vän år idag. Sofie! Lilla hon blir ju fan 18 idag, ååh jag vill också. Anledningen till varför jag kallar henne för grisen så är det för när vi var yngre kom vi på att vi skulle kalla varandra för djur och så blev det gris på henne. Men grattis på dig vännen :)<33

<3

Min bror gjorde min dag! Först ringer han helt spontant och frågar hur jag mår. Sen skriver han en sak på facebook, ni får se bild. Nu ska jag sova, sen skolan! Godnatt


Jag är en prinsessa, jag är!


Närinslära, inte min grej tror jag.

Jovisst, jag skulle ta det lugnt ja. Men jag har suttit med samma kunskapskontroll i näringslära i typ hundra år. Jag blev galen, man måste nämnligen ha alla (ja exakt ALLA) rätt för att få göra det stora provet. Så ja, 44 frågor och jag fick typ 38,5 först. Sen fick jag 43 flera gånger i rad. Blev helt skogstokig, men nu har jag gjort den och en till så ligger lite i fas nu. Ska bada, långt underbart, varmt bad. Mysigt! Sen ska jag sova, imorgon har jag sovmorgon till halv tolv, underbart!

full rulle

Pust. Nu är jag hemma igen och kan andas ut som en normal människa. Efter en gårdag med sura miner från min sidag (avundsjuka maybe) och en kväll med god mat och bio med trevliga människor så sitter jag i min säng. "Skit-kläder", håret i en boll på huvudet och osminkad. Jag var alltså på bio igår. En kär vän,Sarah, till mig fyllde 17, så jag, Nathalie, Anne, Sarah, Andreas, Mattias,Robin och Niklas åkte till kista. Åt på food court (aaah eskender kebeb, kärlek.) och kollade på bio. 2012 blev det och jag va lite orolig innan för filmen var 2 ½ timme lång. Trodde jag skulle somna efter en halv timme. Men jag satt med helöppna ögon genom hela filmen. Åh va den var bra, fyra av fem toasters på den! Värd att se, verkligen! Blev en sen kväll för mig och jag stupade i sängen när jag kom hem. Det var bara att slita sig upp imorse för att åka iväg på två lektioner i skolan. Jättekul! Har hur som helst bytt engelska grupp nu och jag lär mig äntligen något! Den förra var enbart flamsiga människor i och jag vill ju liksom utvecka mitt språk och så.

Vi slutade runt halv tolv så efter skolan tog jag och Emma en tripp till gymnasiemässan, vi blev inte långvariga men Emma har aldrig varit på en sån så jag tog med henne, vilken bra vän jag är! Haha. Sen blev det en tågresa hem på egen hand. Sen dess har jag legat framför tvn. Det är riktigt segt just nu alltså, jag är så himla trött. Därför blir det här en lugn kväll. Bada, plugga och ta det lugnt. Helgen är fullproppad, men ser fram emot den. Mer om det imorgon! Nu ska jag börja skriva ett arbete, ett av dom som skulle varit inlämnat för flera veckor sen. Dålig jag känner mig..


Right now


Det ska bli bra igen.

Efter ett intressant avsnitt av andra avenyn, massa musik, tända ljus och ett långt samtal med Emma ska jag lägga mig. Jag är så himla glad att jag har Emma. Det är läskigt hur lika vi är och hur lika vi tänker. Hon klandrar inte mig för hur jag tänker, resonerar, tycker och känner. Hon försöker hjälpa mig att hitta en lösning, en utväg i den här laburinten. Jag uppskattar varje ord och tar åt mig av allt hon säger. Det här ska lösa sig, det ska det. Och det kommer bli bra, fruktansvärt bra.


Den omtalade Emma.


NU:


Nyduschad, nu blir det andra avenyn.


Hockey är kul!

Två dagar in på veckan och jag vill helst sova bort hela dagarna eftersom jag va hemma nästan hela förra veckan och sov. Men jag kämpar på som vanligt. Sitter här och lyssnar på musik, samtidigt som jag följer hockeymatchen mellan Gimo-Solna på direktrapport. Nu är det paus mellan andra och tredje perioden så jag ska hoppa in i en varm, underbar dusch. Sen se hur matchen slutar, just nu står det 4-2. Är lite glad att jag inte är där, domaren dömde bort ett mål för Gimo i spel 3mot5. Sämst. Nej juste duschen var det, se yah!


Music

Nu är jag hemma, sen en halvtimme tillbaka. Åh jag är död, trött och sliten. Därför ska jag nog ta och lägga mig rätt snart, ska upp halv sju imorgon igen. Jättekul, har bara hotell imorgon sen ska jag till läkaren kvart i fyra. Måste kolla sänkan och så igen. Bjuder på dom låtar som spelas just nu här hemma, som hela tiden är i mitt huvud. Men dom är bra, otroligt bra. Så enjoy!


Dead By April - Promise me


Dead By April - Sorry for everything


rubrik ja ..

Ännu en kväll jag ligger med datan i knät i min säng. Jag har varit ute en sväng, det har jag. Men nu ligger jag här och dricker te, man blir helt len i munnen av det, lite läskigt! Jag mår fortfarande lite halvdant. Saker och ting är ouppklarade och jag är grymt förvirrad. Nu är det ny vecka, nya tag, nya prov, en vecka som jag inte ser fram emot helt enkelt. Ska få umgås med Emma, det är det enda posetiva. Jag behöver få prata ut riktigt mycket och jag hoppas hon orkar lyssna. Ska dricka upp mitt te, lägga mig i sängen och sova. Vakna i morgon, åka till skolan, hem, träna, åka och prata med en kompis. Det ska bli skönt, vi har inte träffats på två månader och vi har väldigt mycket att reda ut. Men som sagt, nu väntar sängen.


godmorgon

Ännu en helgdag jag sover länge, ligger fortfarande kvar i sängen. Vaknade för en halv timme sen. Det är rätt skönt att sova länge, det är underbart. Fast nu missade jag en sak jag tänkte göra nu på morgonen, men aah sånt är livet. Min katt är hur busig som helst just nu. Han har hittat en gummisnodd så tar han den i munnen, hoppar upp i min säng, lägger den på mig och kollar på mig samt mjauar. Så kastar man iväg den och sen gör han samma sak, om och om igen. Mitt lilla hjärtegull! Ska väl ta och gå upp snart, äta frukost, duscha och lite sånt. Får se vad jag hittar på idag. Behöver träffa en person och prata med han är skit sur, så jaja.


Min bebis är inte så liten längre


äkta

Ännu en känslomässig kväll, jag grät. Tack Sara för att du fanns där. Jag ska tänka på det du sa. Ibland inser man vilka vänner man har och vilka som stöttar. Vissa säger åt en att torka tårarna medans andra (som Sara) låter en gråta mot ens axel. Såna behöver jag mer än någonsin just nu. Men dom är otroligt få. Jag träffade aldrig Emma idag, även fast jag behöver henne mer än allt just nu. Det roliga är (det här är iaf från min sida av saken) att jag och Emma är ganska lika. Men ändå så sjukt olika. Men just nu tror jag vi tänker och tycker på samma sätt, jag har fått förtroende för den här tjejen på kort tid. Emma, du vet vad jag tycker om dig va? Annars så är det lätt att förklara; jag älskar dig!

Jag sitter i min säng, som vanligt, lyssnar på musik och tänker. Ska jag sova nu eller ska jag sitta uppe och rensa tankarna? Jag vet bara att jag behöver ta tag i det här, jag kan inte sitta hemma hela tiden och bara gråta. Nej det funkar inte. Men just nu orkar jag inte något annat, jag måste få ut det här och sen kunna tänka på annat. Jag ska byta om till mjukiskläder. Ska ta och prova det nya te´t jag köpte idag. Ska kolla igenom bilder, har en hel korg med bilder på familjen. Från när jag va liten, jag har fotoalbum med bilder. Jag ska ägna min kväll (natt..) åt att kolla tillbaka, dricka te och tycka en gnutta synd om mig själv. Det är en sån tid just nu, jag jag jag ..

-


Jag orkar inte skriva idag. Mitt humör går upp och ner, jag har fruktansvärt ont i magen, jävla mensvärk.


spotify-nörd

Halvdöd sitter jag i min säng och dunkar spotify. Kul liv. Har suttit här i två timmar typ och samma låtar har spelats, samma tankar flyger i mitt huvud. Samma visa varje dag nu på senaste tiden. Jag har så tråkigt, jag sitter här och kollar på någon film, 6:e dagen. Nja, inte direkt så man är insatt i den. Jag vill ut, göra något, hitta på saker, se nya ställen, träffa nya människor, men jag är insnöad i lilla Märsta och Stockholm. Jag vill till ett annat land igen, ååh typ Turkiet, Grekland eller varför inte Thailand igen? Jag vill till min bror därborta i Asien. Träffa lilla bebisen som inte är så liten längre, vara i värmen, sola och bada. Jag vill bli bra på saker, bra i skolan. Eller bättre. Jag vill ta tag i saker jag inte gjort något bra av. Jag vill ha fast förhållande, sen kunna gifta mig, skaffa barn. Egen lägenhet kanske är det första att tänka på. Vad vill jag med göra? Köpa en helt ny garderob men först gå ner massa med kilon. Sen vill jag avsluta mitt rum, jag vill göra klart det. Nu är det en hel röra med kläder på golvet, saker överallt. Min katt har rivit på tapeten, dumma skitsötakatt. Jag vill umgås mer med min syster, ha deeptalk med henne sena nätter. Jag vill träffa Emma, jag vill åka bort från Stockholm som hon ska göra. Jag vill åka där det är snö. Jag vill så mycket, vad tror ni kommer hända ? Att jag snart stänger av min musik och min data och sen lägger mig i sängen och ringer nån som kan prata med mig tills jag somnar. Yey, enda saken är väl att jag nog ska träffa lilla Emma imorgon, hon som gör min dag snäppet bättre.


7 månader ..

Har precis vaknat av ett samtal från min systerdotter, Prinsessan. Hmm, hon lekte med telefonen och fick fram vårat hemnummer och ringde. Gullunge! Men nu är jag uppe, ska duscha och sen kila iväg till pappas jobb, ska skriva ut en sak till min syster. Sen träffa henne. Åh måste stressa, det gillar vi inte!

Det skulle varit sju månader idag; 13/4. Så lång tid. Och han skriver provet till körkortet idag, i samma veva bråkar vi som aldrig förr och så är det fredag den 13. Jag är så tom på ord, men lycka till mitt hjärta ..

en stor dos glädje och skratt.


Mycket känslor

Nu är jag hemma hos mamma efter en sväng fram och tillbaka till skolan. Fick G+ på provet och VG+ på inlämningsuppgiften. Duktigt. Ska snart ta mig hemåt och vara själv en stund. Mina tankar är på andra platser än där jag vill och jag blir hela tiden påmind om saker. Det är så sorligt, jag är så .. borta inombords.

broken

Efter en natt med förlite sömn pga. hosta och tårar är jag vaken. Jag vill helst bara lägga mig i sängen och ligga där hela dagen men jag ska skriva provet. Det gör så ont i halsen när jag hostar att det inte är sant ..

Det va förjävligt att höra dig gråta i telefon halva natten, det va riktigt jobbigt och mitt hjärta gick sönder. Men jag kan inte fortsätta såhär. Jag kan inte gå runt och lossas som om allt är bra längre. Det har gått typ fyra månader sen vi gjorde slut, en månad sen vi träffades sist och det skulle varit 7 månader imorgon. Vi gjorde ett snesteg, jag vet att du skyller bort det här på en annan, en annan kille. Men det är inte rätt, för det var jag som gjorde att det blev såhär och jag ångrar mig djupt. Men jag lovar, det kommer komma någon som är mycket bättre än mig som inte gjort alla dom saker jag gjort. Tack för alla gånger du fått mig att sluta gråta och fått mig skratta. Det är sjukt att det ska ta slut såhär, jag vet. Men jag kan inte hålla på såhär och vänta, vänta på att dina känslor ska bli samma som mina. Du har gått vidare, jag måste också få göra det. Jag kommer kanske må dåligt och gråta ett tag. Men då får jag göra det. Jag kan inte .. Jag älskar dig mer än vad ord kan förklara, det vet du så väl om.



But I will always be one call away
As soon as you appear on my display and no matter the time


Åh ..

Nu är mitt arbete klart och har mejlat över det till min fader så han kan skriva ut det imorgon innan jag åker in till skolan. Sitter här och gråter, det är förjävligt .. För några timmar sen va jag kär och kände mig lycklig. Nu är jag kär och olycklig. Det är jobbigt med humörsvägningar. Men det tillhör vardagen tydligen, att ha humörsvägningar. Nu ska jag dejta kudden och gråta en skvätt till, sen imorgon kommer det vara över igen .. Hoppas jag!


Fin framsida va ? :D


åh, segt.

Jag sitter och försöker plugga, ska skriva klart min uppsats. Men det går inte, jag får inte ner något bra. Mina tankar flyger iväg och jag har så fruktansvärt ont i halsen. På något konstigt sätt kommer jag alltid in där det finns bilder på han. Varför? Jag vet inte, jag har inte en blekaste aning. Men jag kommer dit hela tiden, bilder som påminner mig om vem han är och varför han inte är min. Jag är kär, det är sant. Jag är kär på riktigt, men du är ju så långt bort. Jag måste skriva klart det här nu, bara en sida kvar .. Kämpa ..


hemlis.

jag är kär, jag är så förbannat kär, i dig.
 <3


Jippie!

Fyfan! Jag fick slita mig upp ur sängen, klä på mig och åka till vårdcentralen. Fick en "akut-tid" typ. Jag satt i 1½ jävla timme i samma obekväma soffa, i ett instängt väntrum med massa gamla människor som skulle ta vaccin. Jag blev argare och argare, tillslut fick jag träffa en läkare (inte ens den läkaren som jag hade tid hos.). Tog något blodprov och halsprov. Dom tog sänkan (CRP typ..?) och den låg på 110, den ska i vanliga fall ligga på UNDER 20. Haha, är det ett skämt eller? Herregud, det är en fet infektion i min kropp och jag får nu äta pencilin och hostmedicin. Jätte kul! Blir hemma från skolan resten av veckan men funderar på att åka in i morgon och skriva ett prov bara. Kan inte missa det, kan bara inte! Nu ska jag göra en kopp te och plugga, är piggare iallafall. love


Nej, fyfan.

Jag ligger helt utslagen i sängen. Huvudet dunkar och halsen gör ont. Vad är det här? Har haft vissa symptoner på svinisen, så mamma ska ringa vårdcentralen .. Tänk om det är svinet!? Jag som sa : nej nej, jag kommer inte bli sjuk. Nu ligger jag här hemma, fyfan .. Tycker synd om Emma som också ligger hemma och är sjuk. Fyfan .. Ska försöka ta mig till köket och göra lite te, det snurrar som fan när jag går. Åh jag vill inte ligga hemma längre. Jävla nöffnöff skit.

tralalallaaaaaaa

Trots att jag har ont i halsen sitter jag och sjunger. Dumma unge .. Jag ska ta ett långt bad nu, ååh va härligt. Med skum och ljus. Myspys!


död, sliten, trött, blek. euw..


Svinis .. ?

Jag mådde ju åt helvete igår, jag va riktigt seg och svag i kroppen. Jag gick och la mig innan nio men jag kunde bara inte somna. Så jag sov pissdåligt inatt. Fick ingen ro, låg och hade ont och grät. Vaknade när klockan ringde men kände att jag kan inte gå till skolan såhär. Så pappa sjukanmälde mig, tack! Jag har legat i sängen hela dagen, det behövdes verklingen. Är lite piggare nu men fortfarande seg. Ska kanske plugga lite snart, fårse om jag orkar ..


Död ..

Jag känner mig hängig som fan. Har ont överallt (NEJ DET ÄR INTE SVININFLUENSAN!). Sov för lite i natt, 3 ½ timme .. Sen upp till skolan, ha träning med dom små och sen hem. Euw, jag vill sova. Och det ska jag nog göra snart. Ska plugga till serverings provet imorgon och sen hälsa på john blund. Blir tidigt i säng med andra ord. Börjar tidigt i morgon också, blä .. Vi hörs mina vänner, vi hörs.


jag älskar att bjuda på mig själv, haha.
bulgarien 09


Vill bara sova ..

Jag städar, tvättar och lyssnar på musik. Jag lever i min bubbla för stunden, jag vill inte prata med någon utan vill bara vara för mig själv. Huvudet dunkar och jag känner mig allmänt hängig. Men jag måste städa klart och tvätta klart. Sen ska jag ta ett bad, helt för mig själv. Tycka synd om mig själv för en stund. Det blir svårt, för du finns alltid där i mitt huvud. Ditt ansikte, skratt, din röst och allt. Det finns där trots att jag inte vill ha dig där. Jag vill inte att du ska vara i mina tankar men ändå så vill jag det. Städa va det ja ..



stor kärlek


Goooooooooodmorgon!

Vad är felet med mig? Jag har vaknat halv tolv både igår och idag. Jag brukar ju aldrig sova längre än nio, men jo tydligen nu! Har precis ätit frukost och gett min underbara pappa hans farsdag-presenter. En liten sten som det står ett hjärta på och under står det pappa. Sen fick han en liten bok med saker om en pappa, typ. Så nu ska jag väl plugga hela dagen, har så mycket jag inte har lämnat in. Usch, dålig jag känner mig! Men jag ska ta och fixa det här nu, bra va? Så någon som är bra på engelska kan höra av sig, toppen! Vi hörs sen!



mannen i mitt liv, älskling. <3


Loerdag ..

Bläbläbläbläääää jag har så äckligt tråkigt. Men fick mig ett gott skratt nyss, hahah. Hade fått en kommenter som jag kunde roa mig med en liten stund. Nu ska jag ta och lägga mig och kolla på tv. Trevlans jaaaaaag vet. Usch, onödigt inlägg alltså.


wups

Storstryk för Gimo igår, men Sollentuna är bra och borde hoppa upp en division. Uppsala på tisdag så då borde dom vinna (ska dit, hahaha ..)! Just nu håller jag på och klä på mig. Ska åka om 25 minuter på träning, inte taggad men imorgon SKA jag ha träningvärk! Se yah



Omg ..

Nu är det paus på inlåst så jag passar på att skriva lite medans. Kollar som sagt på inlåst, efter det är slut hade jag tänkt dejta kudden för natten. Jag är trött och har lite små ont i kroppen. Föresten! Idag fick vi tillbaka våra naturprov från två veckor tillbaka, jag va 95% säker på att det va IG. Men .. 15 var godkänt, jag fick 16. Herreminguuuuud! Jag fick godkänt, helt sjukt! Awesome!

Imorgon hörs vi inte förens sent på kvällen/natten eller något. För första ska jag äta lunch med Katta i skolan, sen utvecklingssamtal sen två timmars lektion. Ska ta uppsalapendeln till Knivsta där syster hämtar upp mig. Vi ska upp till lantis Gimo och vara barnis + titta på hockey. Så vi hörs imorogn bitti eller på kvällen, puss!




Inlåst-Martin, han är såååååå charmig!!!


vill sova ..

Godmorgon, blä .. Jag vill sova lite till, tre timmar eller något! Fyfan .. Måste skynda mig, mitt tåg går om 50 minuter, ville bara visa att jag leeeeeeeeeeeeever.


Man får se ut såhär klockan sju på morgonen, euw


Höst


Med denna höstbild Emma tog igår, så säger jag; Godnatt.


Mår inge vidare..

Vi slog ihjäl närmare 3 ½ timme idag, jag och lilla Emma. Herregud .. Men vi lyckades, woho. Vi fotade, skrattade, hade sönder en bänk (OLYCKSHÄNDELSE!!), hade allmänt trevligt tycker jag. Sen hade vi gympa, körde boxning och hade roligt då med! Drillen gick också bra, lite sura miner men alla har en dålig dag, även jag. Nu sitter jag hemma och ska ta en dusch. Om 50 minuter är det andra avenyn, fina grejer det!! Så nu ska jag hoppa in i en dunder underbar dusch, göra te och krypa ner i sängen, mys. Ska nog ta och leta upp vete-kudden och lägga på magen. Har ont, har haft det och mått illa ett tag nu. Det är inte kul .. Föresten, har fått erbjudande från skolan om jag ska vaccinera mig eller inte .. Ska jag?


Vill ha helg ..

Första dagen i skolan och jag överlevde, men vi gick bara till halv två så det var jätte skönt! Sista lektionen hade vi samhälle, och en kille från cuf (centerpartiets ungdomsförbud typ..?) som va och pratade. Snygg pojk (ja han va 20,så pojk) som fick oss att disskutera olika frågor. Sex köplagen, droger och lite annat. Hade riktigt kul och han va riktigt bra! Plus på det Hannes!

Jag färgade om mitt hår som ni kanske läst ..? Det blev rödbrunt, lite missat osv.. Jag köpte ny hårfärg idag och färgade innan träningen. Ni ska få se bild .. Nu ska jag prata med min kompis i telefon och sen sova, imorgon är det hotell och gympa, mjukis dag.. Yey. Puss på er


yes..


JUSTFAN!

Vårat älskade, underbara, helt fantastiska AIK tog SM-guld igår! AAAAH!! Lycka överallt, i love it!!


halv dag

Åh jag är så seg .. Trött som ett as och vill sova! Men nu är jag uppe, har precis duschat och sitter här med en kopp kaffe i handen, vad har hänt med mig? Jag brukar inte gilla det .. Hmm, jaja! Idag är det bara halv dag i skolan har jag för mig! Sen ikväll tränar vi bara dom små, så hinner hem och skriva klart arbetet. Nu måste jag skynda mig, ska gå om 20 minuter. Hörs sen!



Det syns inte på bilden att det är lite missat, men så ser det iaf ut.


Kortfattat

Nu; Kaffe + plugg + musik
Sen; Städa
Senare; Tvätta


awesome ..


RSS 2.0