Jag kan om jag vill.

Jag har alltid sagt att de inte går. Att det finns ingen som bestämmer när jag slutar! Men idag är det en ganska speciell dag. 6månader som rökfri! Fan vad jag är bra! Det här firas med ett grymt pass på gymmet och att jobba natt!


Sant.

En dag kommer du vakna upp och inse hur mycket du älskar henne.
Medans hon vaknar upp bredvid han som redan visste om de.

 


Im not gonna need you if I fall

I’m not gonna beg not gonna crawl
Not gonna need you if I fall
So why am I crying
I’m not gonna miss not gonna miss
Not gonna miss you not at all
So what am I doing here on the floor
Doing here on the floor,
crying


Never forget who you are!


Skatteåterbäringen ! <3

Sådärja! Vilken förbannat bra dag, inte bara för att jag är ledig! Utan kläderna jag handlade idag. Efter en god lunch,  3½ timme i Kista, lite kläder rikare, ett par skor fick följa med också, kläder till mina guldklimpar och närmare 2000kr fattigare, så är jag hemma! Jag hittade inte direkt jätte mycket, men jag blev kär i några helt fantastiska tröjor! Kan man ha alla samtidigt? Trots att det sved lite när jag kom hem (för att jag precis "blivit av med" så mycket pengar på en gång) så är jag happy as hell! Dock stannade hjärtat när jag klev innan för dörren och brev från skatteverket låg där och ropade på mig. Jag som sagt att jag kommer få betala tillbaka på skatten och haft en klump i magen efter det här jävla brevet. Kan ni tänka er min lycka när jag öppnar och ser ett belopp på fyra siffror, som jag ska FÅ. HOLY MY FUCKING GOD! Det finns en gud! Jag ska få tillbaka så förbannat mycket pengar, det är mycket för mig som förväntat mig att behöva betala. Dom där ynka 2000:- jag precis hade slängt iväg känns ändå helt ok! Jag är glad, yey! Dessutom har jag hunnit plugga lite och gjort en diagnos, känns ännu bättre då!
Jag firar detta genom att dricka lite cider, livet är då tamefan en herrejävla fest!

You are the reason I breath!

Här va det tyst, ekar nästan när jag öppnade bloggen. Haha. Hur som, jag lever som ni ser!
Jag har ett rätt okej liv just nu, jag jobbar och pluggar. Det går så förbannat bra på jobbet och jag trivs som fisken i vattnet. Jobbar nog med Sveriges bästa kollegor. Har klarat första veckan av skolan, och det har gått helt okej. Ring rostig som man är, men sen att jag fick stressa lite i helgen med uppgifterna är mitt eget fel. Jag beställde böckerna förra lördagen, och fick dom på fredagen. Kursen började på måndagen, klant!
Vi va ute i fredags, svain kul! Lite segt att jobba bakis, men vafan. Man lever bara en gång! So true. Nu är jag ledig från la donken idag och imorgon, så idag ska jag iväg och spendera lite pengar och luncha med min kooooompis Carro. Ni känner henne! Hon åker ju till Norge imorgon bitti och ska jobba .. Me don´t like! Jag bodde ju i princip hos henne i en vecka. Från förra fredagen tills nu i fredags. Det blev bara så, inte ens planerat att jag skulle sova kvar en natt. Sju nätter och jag kände mig nästan som en i familjen. Har levt som en kung där, ätit svin god mat, skrattat som aldrig förr. Lovely!
Jag har precis betalat lite räkningar, ska peta i mig frukost och plugga. Vi syns!

Livet!

Just nu är livet bra smutt! Jag älskar't!


Livet leker!

En ledig dag, underbart! Detta firar vi med champagne!


Bara jobbar hela tiden!

Fyra dagar den här veckar var det va? Det sket sig, hoppade in idag och imorgon blir de tre timmar extra. Dom där 12 tim/vecka är långt borta just nu! Dock skönt att jobba efter att ha slöat hemma så länge! Love it!

Jag har precis lagt mig i soffan efter att ha ätit middag. Ska ta de lite lugnt innan jag ska träffa Carro, yey!
Köss hej!


Hard work !

Vilken meningslös men skön dag! Jag har jobbat hela helgen, igår körde jag långpanna på 11 timmar! Så dagen har jag spenderat i sängen. Sovit till och från! Nu ligger jag i soffan hos min syster, har ätit middag och myst med barnen!

Jag trivs läskigt bra på jobbet! Människorna är så sköna, jobbet passar mig och jag bara trivs. Dock jobbar jag ju mer än vad avtalet är. 12 timmar/veckan är det sagt, men veckan som va blev det 22,5 timme, redan där sket de sig! Den här veckan blir det fyra dagar (än så länge) som jag jobbar. Så skönt! Det sköna är att det är olika tider, ska t.ex jobba natt i slutet av månaden. Ska bli spännande!

Imorgon kommer Carro hem igen, (äntligen!!!). Sjukt att det gått 18 dagar sen hon åkte. Känns som igår. Ska bli skönt att få hem henne igen, trots att hon åker snart igen. Jävla unge.

Nu ska jag dricka te tror jag och sen ta en promenad hem igen. Imorgon är de som sagt jobb igen, längtar!

Take care, så hörs vi snart igen!


Min bebis 4 år! ❤

Idag gick tiden så fort på gymmet. Helt plötsligt va 1,5 timme förbi. Så skönt att få slita lite, svettas och göra av med energi! Längtar redan till nästa pass, som blir imorgon.

Jag har precis ätit middag, gjorde kyckling wook med nudlar. Åh helvete va gott det var! Mina smaklökar hade fanimej fest i munnen! Det va så fruktansvärt jävla gott!

Juste!!!! Idag fyller min lilla bebis hela 4 år. Att han är hela 4 år, helt sjukt!


Just nu är det tv.n som gäller! Vem vet mest?, halv åtta hos mig och sveriges värsta bilförare. Vi hörs snart igen! Köss hej!


Soffpotatis!

Era stackare, ni tror väl jag ligger kvar i sängen och har ont i magen. Ont i magen har jag iofs fortfarande, men sängen lämnade jag i söndags.

Jag har haft min första dag på nya jobbet, igår närmare bestämt. Allt gick skit bra och det verkar vara riktigt bra människor som jobbar där! Har mitt nästa pass på lördag. Trodde faktiskt inte det var så lätt som det faktiskt är. Man lär sig allt väldigt fort, kassan är logisk. Fick tillochmed ha en egen kassa och ta emot gäster. Proud!

Jag är förbannad på mig själv. Jag vaknade halv åtta imorse, åt en bra frukost. Sen fastnade jag i den jävla soffan! Där ligger jag kvar. Träningsbyxorna har jag fått på mig, men längre än så har jag inte kommit. Blir ju fan knäpp av att ligga här, jag måste till gymmet! Inte varit där på en vecka nu, shit .. Nej nu måste jag upp härifrån!!

På återseende!


Död.

45 timmar utan mat, aldrig igen! Äntligen fått i mig tork, aldrig varit så gott!


Hatar de här!

Nu är jag trött på att må dåligt! Legat i sängen sen strax innan elva i fredags kväll. Jag mår bättre, men kroppen är helt instabil. Har nog aldrig varit såhär hungrig förut ..

Är verkligen trött på att ligga i sängen, men kan inte göra något annat ... Måste få i mig något nu, magen vrider sig ..


Usch

Underbara fredag! Vädret har varit underbart. Solen sken, klarblå himmel. Och vet ni va?! Jag är magsjuk. Helvete! På riktigt, jag som sällan är sjuk (förutom snuvig och så) blir det just idag! Min första dag på nya jobbet spenderar jag hemma i min jävla säng! Om jag är bitter? Nja inte då.

Jag hann sova en halvtimme igår innan allt satte igång. Sen har det varit skytteltrafik från sovrummet till toan. Jag har så ont i hela kroppen. Magen har vänta utochin, huvudet dunkar pga jag inte får i mig mat. Ibland får jag så ont i hela kroppen att jag inte kan röra mig. Orkar inte lyfta kroppen utan måste verkligen slita. Ryggen gör förjävla ont och sen ska vi inte ens tala om hur jobbigt de är att frysa och vara varm samtidigt. (förlåt, jag klagar bara men dagen är åt helvete!) vet inte vart jag tar vägen snart ... Magen ekar och vill ha mat, men nej .. Fan!


Good night!

Ont i kroppen, trött och en mage som klagar hela tiden. Jobbat med dom underbara barnen idag med, shit va de tar på krafterna! Är helt slut efter dom här tre dagarna!

Imorgon är de min första dag på donken, 9-17. Lång dag, men de ska nog gå bra! Jag måste fan sova nu innan jag däckar med telefonen i ansiktet!


RSS 2.0