- gott nytt år!

det har varit massa krångel med bloggen sen jag skrev sist, har inte kunnat logga in. men nu gick det, och tur det! just nu sitter jag hos min mamma med hårfärg i håret, utväxten försvinner! tacka gudarna för det asså! den va verkligen hemsk. färgen ska snart ut och då kommer Mia och hämtar upp mig. sen kommer vi inte höras förens nästa år. usch va långt borta det känns. men tänk, nästa gång du vaknar upp på morgonen är det ju liksom 2009. nytt år, nya tag, ny start! och tyvärr har jag inte hunnit sätta mig ner och tänka på nyårslöften, men det kommer. förr eller senare, haha. det mesta är fixat, färgning av håret, klänningen, tight och allt till det, men jag har inga skor och jag vet inte vad jag ska göra med mitt hår och smink. men, jag är ju så fruktansvärt smart och kommer nog på något fint!

ni får ha en jätte super bra dag! och gott nytt år på er, så hörs vi nästa år!


- fy va kul !

hahahahahah! fy va kul, älskar sune´s familj asså ! och hans lillebror håkan påminner lite om min storebror Håkan, haha.

- snart nyår

idag fick jag äntligen träffa henne, Noellyn! orkar inte skriva så mycket, ska lägga mig i sängen och prata i telefon. kommer bilder på Noellyn och på min nyårsblåsa ( klänning).



- godmorgon.

jag tror Mattias börjar ta det som en vana att jag somnar till i telefonen. båda låt och kollade på hockey, han försökte få kontakt med mig, men först va jag inne i tv.n och sen somnade jag. visst är jag för söt mot honom? vaknade för typ 20 minuter sen, och nu hade jag tänkt klä på mej, äta frukost, sminka mej och sen ta en morgon promenad till min syster och kolla på Noellyn. dom va påväg hem när jag ringde för en kvart sen. så det ska bli mysigt att se skruttan. därför ska jag skynda mig nu.


- juste, jag skulle städa ja ..

träningen gick sådär, tjejen jag tränar kom en halv timme försent. " oj jag glömde" trots att jag hade skrivit en lapp där det stog klart och tydligt vart och när vi har träningar. blev lagom glad när hon bara gav upp hela tiden, mitt tålamod räcker inte för sånt! Hanna kommer inte till mig ikväll utan i morgon för hon kände sej lite krasslig. har precis kommit hem och sitter här och fryser galet mycket. juste, jag skulle städa idag ja .. hahaha!

sitter och funderar på det där med nyårslöften. " jag ska inte .. jag ska inte göra det. jag ska sluta med det". egentligen känns det onödigt att göra sånt, men ändå så kan jag nog inte låta bli att ha några. sitter och klurar på dom, dom kommer nog på nyårsafton eller efter.

Imorgon ska jag träffa lilla Neollyn. dom kommer hem, gissa om jag längtar!! jag tänkte ta några smyg bilder på henne så ni också ska få se, hihi. nu hade jag tänkt gå och ta mig lite julmust och lägga mig i sängen och vänta på att Mattias ringer.

- Noellyn Dassen


- är det ... söndag idag?

Ja, man blir helt dagvild när det är lov. håller inte koll på vad det är för dag. känns som lördag varje dag. den här dagen har gått fort, väldigt fort faktiskt. ska träna om 1 ½ timme. och nu har jag precis duschat. haha, hade fått massa schampoo och balsam från pappas tjej. va typ jätte många, så jag va tvungen att slänga typ några som va gamla, mest tvålar, men ändå. så nu är båda hyllorna i duschen full med schampoo och balsam, som är mina. undra vad pappa tycker om det, haha.

Vet ni? imorgon ska jag nog gå och hälsa på Noellyn. dom skulle nog åka hem imorgon,och jag måste ändå hämta nyårsklänningen. så då får jag se skruttan, hoppas jag. nejfan jag börjar bli lite hungrig nu, med tanke på att jag inte ätit något sen igår i Gimo. om man räknar bort chokladtomten jag festade på för några timmar sen. haha. så jag ska nog klä på mej, städa upp i rummet och be pappa fixa käk.


där är tunikan, det va inte rätt men den jag ville ha hade dom inte kvar.. och där ser ni även den där svarta tröjan jag köpte i förrigår

och där är den bruna stickade tröjan jag köpte igår.

Anne med Bimsan, hon är riktigt charmig!


jag tycker om min syster, massor !

Min bror Peter, jag, min syster med Noellyn i magen, Min bror Håkan
Min bror Fredrik med brorsdotter Bimsan i knät och brorssonen, allas sötnos Alvin.

bild ett: han sa väl något dåligt svar, haha.
bild två: alvin och bror.
bild tre: dom höll på att tönta dej för att hjälpa Fredrik (Putte) med ett svar på spelet.
bild fyra: vi höll på att vinna ..

- längtar!

sen sist har jag pratat med min syster, hon ringde. man hörde Noellyn lite i bakruden, lilla skruttan. hon va 50 cm lång och vägde 3620 g. längtar tills dom kommer hem, förhoppningsvis imorgon!  syster sa att hon va jätte fin.

idag ska jag inte göra så mycket på dagen, klockan 16 ska jag träna, till 17.30. sen ikväll kommer Hanna hit, hon ska  bo hos mig till den första. så jag ska nog städa upp lite i rummet och så.

Igår var jag ju iväg till väsby centrum vid tio. köpte klänning/tunikan, ni får se bild. och  en brun/grön kofta. båda från gina. och sen en mascara. vid tolv åkte vi till uppsala och köpte lite julisar till små kisarna och sen åkte vi till Gimo där det väntades paketöppning för dom små, middag och lite spel. Jag, min syster och min brors fru Anne spelade mot mina tre bröder Peter, Håkan och Frerik. "kvinna mot man" vi förlorade för att dom fuskade. Min bror Fredrik är en VÄLDIGT dålig förlorare. väl hemma i märsta mötte jag Chrille vid sätuna skolan och sen mötte vi Josse (soulmate) vid dalgatan. vi tog en promenix till Annte för skulle hämta en sak där. sen satt vi och väntade på bussen med Josse i typ 45 minuter, för hon orkade inte gå 10 minuter. kom hem vid elva. Då ringde Mattias och vi pratade jätte länge. båda somnade i telefon och jag vaknade vid fyra igen och då hade vi fortfarande inte lagt på. sötunge han är. Nu hade jag tänkt duscha och städa. vi hörs under dagen


- jag stor gråter!

shit, jag sitter här och gråter som ett litet barn. men inte pågrundav något dåligt. utan för jag är så sjukt lycklig och glad, för jag har blivit moster i natt/morse. 05.11 Föddes Noellyn, en flicka. Fick sms från Servé, min systers man, klockan 05.24. Fast fick sms redan 4 av min bror som frågade om jag va nervös, hmm inget minne av att jag fått det. Men stort grattis älskade syster och Servé. Kände på mej att det var en liten kicka ( flicka). gash, jag är så glad att jag skulle kunna springa en mil, fast har för ont i magen. haha!


Stort grattis ! <3

-Godmorgon.

nu är jag uppe ur min råsköna säng och har precis sminkat mej. hade svårt att somna igår pga den där jävla mensvärken. runt två somnade jag med vetekudden på magen. om typ 20 minuter kommer min syster och hennes man och hämtar mig och då ska vi till väsby som sagt. därför måste jag skynda på lite här, sitter fortfarande i pyjamas ..

UPDATE: syster smsa precis och sa att dom är lite sena, då hinner jag platta håret. yes!

- Min syster, en räddare i nöden.

min kväll vände efter några sms till Chrille. pappa åkte ner till affären och köpte det jag skulle ha till pajen, så jag gjorde den. och vid åtta mötte jag Frugan, Challe ( hennes lillesyster) och Chrille vid gamla konsum. blev massa skitsnack och sen solade jag och Chrille 24 hela, underbara, varma minutrar var. det va riktigt skönt, varmare än vanligt. men ändå ser jag inge resultat nu, jag är van vid att bli jättejätte röd, men nu blev jag kanske brun, hoppas! efter vi hade solat satt vi ute i typ en timme och sen gick vi tillbaka till solexpress och dom tre röjde runt i ett stå solare och störde en tjej som solade, dock va jag på toan då, så missade det roliga. Tjejen i solariet blev skitsur och kallade Challe fjortis, att hon skulle anmäla dom och grejer, kulkul. eftersom chrille blev så rädd så gick vi därifrån. kom hem vid typ tio och sen dess har jag legat i sängen, pratat med Mattias i telefon, pratat med min syster i telefon, pratat med min bror i telefon, druckit massa god äppeljuice och fjollat mej på msn. kul liv, not! Min syster smsa mej för typ en timme sen och sa att dom skulle till väsby imorgon bitti innan vi åker till Gimo. yesyesyes! jag kan kolla på den där tunikan/klänningen. så halv tio ska jag stå redo för att åka, great great! just nu sitter jag bara i sängen och känner lukten av solarium, precis lagt in bilder på datan och mitt batteri till kameran tog slut. därför ska jag sätta batteriet på laddning, mobilen också för den delen, sätta på tv.n och sen sova. ska värma vetekudden och lägga på magen, hatar den som kom på att tjejer måste ha mensvärk. jag dör hellre en naturligdöd! fyfan vilket helvete det är asså, usch!

sov så gott så hörs vi imorgon. :* ( :* = Puss)


- duktigt Cissi ..

är lite små tjurig på mej själv just nu! varit iväg på mellandags rean, va till väsby. hittade en sjal från h&mm hårfärg, foundation, lösnaglar, minne och väska till kameran samt en tröja från gina. inne på gina va alla som galningar. hittade en klänning/tunika som jag tänkte köpa men orkade inte prova den, även fast jag provade tröjan andra gången jag va in. och nu sitter jag och är arg på mej själv för att jag inte köpte den. låter som hela världen har gått under just nu! försöker få min pappa att köra mig dit imorgon bitti innan vi ska till Gimo. får se om jag lyckas.

Imorgon ska vi iväg till Gimo på minijulafton hos min bror med hana familj. vi har kommit på en super bra julklapp till Alvin ( min brorsson.), bror min kommer nog inte bli så glad, haha! shit! jag hade glömt att jag ska göra en paj till imorgon! och jag har ingenting hemma, jävla helvete också!

- skit också ..

min dag har varit lugn. har varit ute typ två gånger, första vid tre, va ute en halvtimme med Chrille. så jag satt i pyjamas tills dess. riktigt skönt faktiskt. ni vet, jag skulle ju kolla på film. men nejnej, våran dvd har pajjat! gash blev galen och sur. så det fick bli några dåliga filmer som gick på tv. vid sju gick jag ut med Chrille, igen. det är min lilla granne, hahaha han är bara 93a. vi gick till stationen, cooooola vi är! haha, nejmen vi skulle möta jassa en stund, och kom hem för typ en halvtimme sen. galet kallt ute asså, shit!! glömde mina vantar hemma, trots att jag har typ 5-6 tumvantar här hemma. nu sitter jag här och lyssnar på musik. hade tänkt göra mig lite te och gosa ner mej i sängen och se om det är något bra på tv. imorgon ska jag träna 12-14, och sen ska jag ut och slåss med alla andra på mellandagsrean. hörde att gina har 50%, sen måsta jag köpa minneskort och väska t kameran, strumpbyxor, lösnaglar, hårfärg och foundation. det mesta är till nyår. får hem klänningen på lördag, äntligen!

- jag har också varit bebis


dålig bild, dåligt ljus, men det är ju jag!

- commander




är han inte för söt?


- HAHAHAHAHA FYFAN VA KUL!

hahahahaha, vi lyssnade på den här igår. och den är riktigt rolig!

- fett coolt

hittade den här på stina-lee´s blogg. vet att den är ganska lång, men kolla iallfall!


- juldagen

ohtjena va jag är trött! vaknat ett X antar gånger i natt/morse, men gick upp runt halv elva. för mig är det länge faktiskt. idag skulle ju vi städa, fast .. pappa har redan gjort det så jag slipper, wooho! så jag tänker inte ens hoppa ut min nya pyjamas idag. ska se om vi har någon bra film att se på och sen bara mysa ner mej i soffan. har tagit lite bilder med nya kameran för att se hur den är. ni kan få några smakprov, haha. sen ska jag kolla på film.


första ego bilden och första på min kissemisse. föresten: på första bilden ser man min nya gossiga pyjamas.

- Godnatt

nu börjar året julafton lida mot sitt slut. dagen har varit helt toppen och mysig. är faktiskt riktigt trött, men hade bara tänkt visa en av mina julklappar. resten får ni veta imorgon, sov gott och vakna torrt!

 


jag fick en kamera av min kära bror Peter. Fast min är röd och jätte fin! Så nu kommer det komma ännu fler ego bilder, hihi.

- 1 år, idag.

jag fick sms sent inatt/tidigt imorse av Madde, ni vet Frugan? och idag har vi varit gifta ett år. dock ses vi nästan aldrig längre, vilket är lite synd. men om du läser det här så vill jag att du ska veta att jag saknar dig!

det får bli dagens första och sista inlägg. nu ska jag fixa i ordning mig och ta en promenad eller bilen till min syster. ha en jätte mysig dag idag! puss


Världens bästa Fruga ! även om vi nästan aldrig träffas längre, så ska du veta att du fortfarande betyder massor för mig. ett år är bara en början, ( fast egentligen är det tre år som vi känt varandra, och ett år som gifta.)
jag älskar dig,föralltid!

- gud va skönt.

nu har jag badat, gjort allt det jag skulle och fixat en grej till imorgon. snart hade jag tänkt gå och lägga mej i sängen och försöka sova. om 52 minuter är det julafton, woho! nej, jag känner att jag börjar bli lite trött nu. så ska smörja in mej och torka håret och sen sova. som ni kanske förstår kommer jag inte blogga imorgon eftersom det är en datafri dag i våran familj. shit! måste lägga alla paket som jag och pappa köpt under granen, har glömt det. wuuuups! ha en super mysig dag imorgon, så hörs vi på torsdag igen! puss

- God jul!

sitter här och ser på våran klädda julgran. vi följde designernas råd genom att klä den i silver, vitt & guld. den blev faktiskt riktigt fin! va iväg en sväng förut, skulle byta julisar med Skrollan. vi larvade oss ett tag ute och höll på att dö för att det va så jävla kallt. varit hemma i ungefär en timme nu, och har sen dess nördat mej vid datan. hade tänkt bada snart, göra ansiktsmask, ha inpackning i håret, och sånt trams.

jag har funderat ganska länge på att byta blogg. en jag känner gjorde det, och hennes besökare ökade med över 200 bara genom att byta från blogg.se till devote. fast jag är så ruskigt lat att jag inte orkar byta och tycker det är krångligt och blablabla... men om jag byter så skriver jag det här, för den här bloggen kommer inte försvinna isånafall.

imorgon är det julafton, för er som missat det (om det nu går att missa ..?). och som tradition har vi att jag och min bror får öppna julklapp på morgonen, trots att jag är 16 och han 19, haha. sen brukar vi alltid äta stor frukost, men imorgon blir det inte hemma. utan hos min syster och hennes man. sen rör vi oss hem mot mamma och här blir det julmat, kalle anka, julklapps öppning och julmys. känner mej fortfarande som ett barn när det är julafton. längtar som tusan, dock så är det inte riktigt någon julkänsla ännu. men antar att det kommer såsmåningom, lite snö på allt skulle vara som pricken över i:et. nu ska jag pyssla om mej själv, försöka hitta en outfit till imorgon och sen sussa på söta örat och vänta på att tomten kommer, (skämt å sido),


- ingen julkänsla, ALLS.

idag har jag bakat knäck och bröd med min syster, gick superduper. pappa kom och hämtade upp oss efter jobbet och vi åkte till steninge slott och skulle leta efter en grej, men eftersom vi inte hittade det där så åkte vi till centrum. hittade inte där heller, så köpte en annan sak. sen åkte vi förbi Campino och köpte med oss kebab hem. nu sitter jag hos min mamma och väntar på att Skrollan ska slå in min julklapp, sen ska jag möta henne nånstans. måste hämta lite saker hos min pappa också. ska skynda på Skrollan nu. vi hörs sen

- hinner egentligen inte skriva

hahaha, nej jag hinner egentligen inte skriva. men gör det iallafall. mamma kommer och hämtar mig om kanske 30 minuter och innan dess ska jag ha städat upp i mitt rum, bytt om och packat allt till imorgon, ska nog sova hos min mamma inatt. fast först ska jag baka med min syster idag! vi hörs och syns

- bara för att jag är jag


- bara två dagar kvar!

min dag har varit lugn, lagade pasta och skinksås till lunch. blev riktigt gott. runt fyra dog jag en promenad hem till mamma och där hämtade pappa upp mig. vi drog oss mot onoff i väsby för han skulle köpa julisar. självklart hittade vi inget där, och fortsatte till väsby centrum. hittade massa julklappar, en till skrollan också. sen blev det en måttsats i rostfrittstål och ljus hit hem. väl hemma slog vi in alla julklappar och hade riktigt roligt. vi skulle slå in en julklapp till mig, jag vet inte vad det är * HOST *. och jag tror nog aldrig jag har garvat så mycket åt att slå in julklappar asså! ett gott skratt förlänger livet, hehe.

just nu har jag gosat ner mej i sängen i mjukisar. har kollat igenom massa bilder jag la in på datan idag, av 153 bilder är jag med på säket 100, mihihi.fårse om jag delar med mig av dom, men nu hade jag tänkt ta bort mitt smink och glo på tv. imorgon ska jag baka bröd som vi ska ha till frukosten på julafton. och knäck.



mitt hjärta slår för oss


- Grattis världens bästavän!

godmorgon! jag hatar telefonförsäljare! dom ringde på min hem telefon klockan HALV NIO. jag höll på att dö! trodde det va nån som skämtade först. självklart kunde jag inte somna om. så i typ 1 ½ halv timme har jag legat i sängen och kollat på tv, och just nu går top model. idag ska jag kanske iväg på dagen och köpa julisar med Skrollan, och på kvällen ska jag köpa julisar med pappa. hade tänkt ta ett bad nu, ovanligt att göra det på morgonen. haha, men det är chill. jag vill sola också, men orkar inte åka till söder och där är det billigast! så vi skiter nog i det och kör med brun utan sol, kanske ? ska bada nu, vi hörs sen!

Föresten, idag fyller min allra bästavän år, Andrea. vi har känt varandra i typ 15 år, ända sen dagis. vi gick tillsammans från dagis till sexan, sen kom vi i olika klasser i sjuan och sen bytte hon till min i åttan. nu har hon flyttat, och bor på internatskola i Bro. och det gör att vi ses alltför sällan. men nu är det jullov och hon är hemma i typ en månad. så vi borde nog ha tid att ses. men grattis iallafall världens bästavän ! <3


bilden är tagen juni 08, samma dag som avslutningsbalen <3

- då och nu

första listan är gjord 13/10-2007

BRUKAR DU :
Titta på dig själv i spegeln: alltid
Gnälla: ofta
Skrika: haha alltid (a)
Sova: jepp
Ha ångest: nja
Ta mediciner du inte borde ta: nupp
Vilja dö: ibland
Drömma mardrömmar: händer väl.
Försöka vara annorlunda: ibland kanske!
Klä dig i svart: mjo
Gå till kyrkan: neej
Gå i skolan: uschja
Ljuga: händer väl
Hata folk: ofta
Lita på folk: beror på vem,

VEM :
Saknar du: oj, många
Vill du döda: mohaha, massa (a)
Rörde dig sist: tror det va Micke !:)(a)
Vill du slå: ingen
Vill du kittla: oj, många
Kramade du sist: Micke!
Vill du prata med: nån rolig!
Skrek du på sist: mamma
Vill du vara som: nån rik brud!
Sårade dig sist: oj.. tappat räkningen för länge sen.
Gjorde dig riktigt glad senast: pappa
Fick du sms från senast: Micke
Ringde dig senast: Josse
Är vackrast på jorden: Jag (a)

HAR DU :
För många vänner: för många? nupp
Tvångstankar: somfanf !!
Någon annan psykisk sjukdom: nupp
Någon fysisk sjukdom: nupp
Någon skada: nupp
Färgat håret: ohyes
Brutit några ben:nejfan
Några piercings: nää
Egen dator: mjo, typ !
Bra självförtroende: ahfan
Sagt jag älskar dig till någon idag: jafan
Varit kär: för många gånger
Dumpat någon: aah
Stulit någonting: mwhaha aa
Rymt hemifrån: nej, men haft planer
Tuttat eld på nått: såklart
Gjort något olagligt: känner ni inte mej elr?

HUR :
Går du: ehm, som alltid ? ^^
Fördriver du tiden: SOVA ??
Mycket pengar har du: just nu typ 500:-
Tjänar du pengar: nej, men ska söka jobb ffs !,
Ofta bäddar du sängen: haha MAX 2 gånger i månaden
Ofta diskar du: aldrig, aldrig!
Ofta städar du: typ ibland
Många stör du dig på: usch, varje människa jag ser nästan!
Ofta träffar du din familj: förmånga syskon som inte bor hemma, men några st dagligen

TROR DU :
Att du kommer bli något: nja
På Gud: nesh
På rymdvarelser: aafan
På ett liv efter detta: alltid, jag ska bli en tussilago !
Att fiskar kan tänka: hmm, ja ?
Att du kommer leva länge: ahrå

VÄLJ :
Katt eller hund: hund
Vit eller svart: vit
Varmt eller kallt: varmt
Vatten eller land: land
Telefon eller internet: telefon!!
Musik eller tystnad: musik
Bok eller film: film
Leva eller dö: leva,

och så gör jag samma lista, fast idag.

BRUKAR DU :
Titta på dig själv i spegeln: yesyes
Gnälla: jorå, det händder
Skrika: ibland
Sova: ofcourse
Ha ångest: händer väl
Ta mediciner du inte borde ta: nej
Vilja dö: nej
Drömma mardrömmar: hävädligt sällan
Försöka vara annorlunda: nej
Klä dig i svart: ibland
Gå till kyrkan: ibland
Gå i skolan: ja
Ljuga: vita lögner är alltid bra att ha
Hata folk: nej bara ogilla
Lita på folk: jodå
VEM :
Saknar du: många
Vill du döda: ingen just nu
Rörde dig sist: min älskade katt
Vill du slå: ingen
Vill du kittla: haha, hmm .. vene
Kramade du sist: mamma
Vill du prata med: Mattias
Skrek du på sist: Katten
Vill du vara som: mej själv
Sårade dig sist: ni behöver inte bry er
Gjorde dig riktigt glad senast: pappa
Fick du sms från senast: Skrollan
Ringde dig senast: Skrollan
Är vackrast på jorden: mahaha, ingenaning.

HAR DU :
För många vänner:man kan aldrig få för många
Tvångstankar: ibland
Någon annan psykisk sjukdom: nej
Någon fysisk sjukdom: nej
Någon skada: nej
Färgat håret: många gånger
Brutit några ben:nej
Några piercings: nej
Egen dator: jodå, typ
Bra självförtroende: varierar
Sagt jag älskar dig till någon idag: nej
Varit kär: ja
Dumpat någon: ja
Stulit någonting: ja
Rymt hemifrån: nej
Tuttat eld på nått: haha, i mina unga dar ja!
Gjort något olagligt: ja

HUR :
Går du:¨på benen
Fördriver du tiden: skola, drillen, sova, plugga.
Mycket pengar har du: typ lite mer än tusen
Tjänar du pengar: ibland kör jag extra på två olika ställen
Ofta bäddar du sängen: när jag bäddar rent
Ofta diskar du: oftare än förut, i skolan ofta.
Ofta städar du: nån gång i månaden
Många stör du dig på: många
Ofta träffar du din familj: pappa dagligen,resten nångång i veckan och vissa nån gång om året.

TROR DU :
Att du kommer bli något: yes, världens bästa också!
På Gud: nja
På rymdvarelser: nej
På ett liv efter detta: både ja och nej
Att fiskar kan tänka: kan dom säkert
Att du kommer leva länge: japp!

VÄLJ :
Katt eller hund: båda
Vit eller svart: båda
Varmt eller kallt: varmt
Vatten eller land: land
Telefon eller internet: telefon
Musik eller tystnad: musik
Bok eller film: film
Leva eller dö: leva

- klänningen för nyår

yesyesyes! jag vet vad jag ska ha på nyårsafton. det blir en klänning som jag fått låna av min syster. kommer bild på den när jag får hit den, men kan säga att den är svart och fin! föresten, det snöar ute !!! och nu ska jag till tvättstugan för tredje gången

- duktig jag är

nu är jag hemma hos min pappa igen.  jag och pappa håller på och tvättar, villkoret att mina kläder skulle bli tvättade var att jag skulle hjälpa till. så vi ska till tvättstugan runt tio i igen, så medans hade jag tänkt göra lite te och kolla på tv. hade tänkt kolla på Heartbreak hotel klockan 21 på fyran. ska ta och fixa te nu, så länge kan ni få höra på den här låten.

- 21 december, 4:e advent

shit, tre dagar kvar till julafton .. ! igår så var vi som sagt till min farmor och fikade, jätte mysigt! sen hämtade vi upp skrollan hos henne och drog oss mot väsby, blev inge kista. fick byta julklappen på onoff, som tur va. sen gick vi runt lite i väsby centrum och sen åkte vi hem, hahaha. kul va? på kvällen tog jag och pappa bilen hit, till min syster. och det blev lite kortspel och så. sov kvar här, och alldelles strax ska jag och syster baka julkakor. gossigt va? yes iknow. nej men ska nog hjälpa syster med disken nu så får vi höras!


- jullov!

yesbox, nu har jag äntligen jullov! otroligt skönt, dock vaknade jag halv tio .. surt som tusan men det va bara att gilla läget. dagen ska spenderas först i uppsala hos min underbara Farmor, med min syster, hennes man och pappa. sen ska jag och pappa åka till kista, skrollan kanske vill följa med eftersom jag skulle köpa julklapp till henne och hon till mig idag. får fråga när hon ringer sen. kvällen blir väl lugn antagligen. föresten, jag fick godkänt på mitt matte prov! 19 va G och jag fick 26, så klarade mig. men nu är det ju lov och jag ska inte tänka så jätte mycket på skolan.

shit, det är fyra dagar kvar till julafton .. och 8 dagar tills min systerdotten/son är beräknad, shit va tiden går fort! julen blir förhoppningsvis lugn. på julafton så börjas det med en "myskläder-jul-frukost" hos syster, haha inte många som förstår. men vi ska dit och äta frukost helt enkelt. sen ska vi fira hos min mamma. den 27dec ska vi upp till min bror, hans fru och deras små underbara barn och fira lite. eftersom dom inte kommer hit den 24dec. nejmen nu ska jag fixa mig och sen ska vi åka. vi får höras under dagen ! puss

- ge mig L O V ! ! !

- Julavslutningen på drillen gick super, små flickorna va jätte söta! lägger in en bild sen. kom hem för en halvtimme sen och hade tänkt springa ut en stund nu och hämta en tröja hos min mamma och min usbsladd till mobilen. sen ska jag sooooooooova.

imorgon går vi HELDAG!? vem fan vill gå heldag precis innan lov, i vanliga fall går man halvdag, men inte min skola. retar mig ordentligt mycke på det asså. shit! behöver ut och gå en liten sväng, lugna ner mig. har irriterat mig på varje liten grej idag, usch! vi hörs antingen imorgon bitti eller ikväll när jag kommer hem igen.

- jag blir galen!!!

en av julklapparna jag köpt, är fel! och jag hinner inte åka till kista förens SÖNDAG! och vet inte om jag kan byta det heller. har ingen annan än mig själv att skylla på, klantigt värre. så jag får åka med pappa på söndag dit och se vad dom säger, annars vet jag inte vad jag ska ta mig till faktiskt. ringde till on offs kundservice och pratade med en jätte trevlig kille, och han sa att det är sälva tejpen som dom går efter, asså det sitter en promberingstejp på lådan, men han sa att dom kanske är snälla och ser om plasten och allt sitter på, hoppas hoppas hoppas ! nu ska jag packa och sen ta mig mot tåget. vi hörs ikväll

- data suger!

- vi har data just nu och har riktigt tråkigt!!!! slutar om typ tio minuter, skönt .. bjuder på en låt, snällt va? :D

lady gaga, poker face

- maha!

Victor, jag vet att du läser det här, DIN LILLA TÖNT :D


- en dag kvar ..

- Har precis haft matte prov, och det kändes inte speciellt bra. som vanligt vågar jag inte hoppas på något högre betyg. Står just nu i korridoren ( ja vi har datorer i korridorerna på 4.an, onormalt men fan va bra. ) och väntar på Hanna som sitter och skriver prov. har lunch efter det här och sen data och sen slutar vi. Hade tänkt sola idag men det blir inte så, hade tänkt göra det igår men försov mig och hann inte på kvällen. men idag hinner jag inte heller, ska vara på Norrbacka skolan klockan 5, för julavslutning på drillen, och jag slutar tio i fyra. måste hämta mina grejer hos min bror också.

imorgon är det jullov, och på lördag ska jag köpa julklappar med bästavän Skrollan. hon som har alla kvar och jag typ en eller två.

- två dagar kvar till lov ..

trots att jag började 20 över 9 så försov jag mig lite. vaknade 13minuter innan nästa tåg gick, slängde på mej det första jag hittade och sprang till tåget, kom i tid! allt gick bra idag, full restaurang. efter skolan mötte jag upp Hanna i gamla stan och vi åkte till hennes mammas jobb på lidingö och hämtade pengar, sen körde hennes mamma oss till min brors jobb och sen åkte vi hem till dom. och vid kvart över sex åkte vi till kista, käkade först och sen köpte vi julklappar. så nu har jag en kvar att köpa, känns skönt som tusan! en vecka kvar till julafton, och vart är snön? ge mig ge mig ge mig!!! nu hade jag tänkt prata med en kompis i telefon, sen duscha och sen sova. börjar åtta imorgon, orkar inte! puss

- Mamma Mia, värd att se!

fy vilken bra film! verkligen! vanligt vis somnar jag alltid till filmer, men låg i soffan helt klistrad framför filmen! den levde upp till alla odds, och den ska jag se igen! nu hade jag tänkt sova faktiskt, är ganska trött så. ska bara vänta på att bror kommer hem. vi hörs i morgon. puss ! 

- Dax att jag också ser filmen.

vetni vad jag såg på vardagsrumsbordet nyss? Mamma Mia filmen, och den tänker jag titta på! alla säger att den är jätte bra, så upp till bevis. fast kommer nog somna, är galet trött. funderar på att sola innan skolan imorgon eftersom jag ändå börjar senare. så får se om jag orkar. nu ska jag fixa popcorn, loka och kolla på mamma mia. 

Syster yster smsade för ett litet tag sen, blir mysbruch hos dom på julafton. dra på sej myskläderna och bara umgås. och snart kommer bebben också, gash! jag längtar som tusan! 

-http://hejlejonkungen.blogg.se/

hahahahaha ! jag råkade skriva fel mejl när jag skulle gå in på bloggen, skrev min vanliga. så kom jag in på min gamla blogg, och fytusan vad jag skrattade. vill ni se .. ? hahaha, det får ni väl; http://hejlejonkungen.blogg.se/ . fin adress och grejer, men den är cool, right? sitter hos min bror och gör ingenting, ska snart äta lite. ikväll blir det en soffkväll. ska bara ligga i soffan och kolla på nån film. sovmorgon till 9.20 imorgon, istället för att börja 8.00. och jag är hovmästare. nej, nu ska jag äta. hörs sen

- tack och hej!

Pappa fick komma och köra mig till stationen imorse, annars hade jag aldrig hunnit. Vi hade bowling på gympan och Madde vann, bara ren tur! Vi slutade tidigare så vi fick 2 timmars lunchrast. Åt extra segt och tog det lugnt. Matten rullade på som vanligt. Och på engelskan satt jag och Madde i matsalen och drack te (jag drack te). Fick nytt busskort på mentorstiden, så nu ska jag bara köpa plus kort. Hade tänkt göra det på internet så man får förlust garanti ( om det går..?). Efter skolan bar det av till träningen, två timmar och det gick helt okej. Kom hem för 45 minuter sen. Va upp till brors jobb och kollade på hans nya fina bil. Och nu precis har jag ätit en ost & skinkpaj som satt fint i kistan, hehe. Imorgon börjar jag tio över åtta, så måste upp tidigt.. Vill inte, orkar inte! Sen ska jag sova hos bror tisdag till torsdag, är för lat för att gå upp 5 tre dagar i rad. Så nån av dom dagarna ska jag sola med Nath och köpa julklappar. Nu hade jag tänkt duscha, packa och sen sova. Ska upp tidigt och står inte ut med att vara såhär trött hela tiden, det sliter på en, haha!
Det här är ditt val. Det finns ingenting jag har att säga till om. Du vet hur jag känner, du vet vad jag tycker. Och nu är det upp till dig. Jag är inte du, jag kan inte bestämma hur du vill ha det. Jag saknar dig,Mikael.


Sugen på färgade linser?

har sett på flera bloggar en sak, om att man har varit aktiv bloggare i mer än 2 månader så kan man få ett par gratis linser i valfri färg. det är bara att skriva om http://www.fargadelinser.se/ i ett inlägg på bloggen. läs mer på deras hemsida för att veta hur du ska göra :) great va?


- måndag igen, usch..

är jävla irriterad just nu! fyfaan ! är stressad också. och commander leker med min rouge borste, gash! blir galen! hinner inte skriva mer än såhär, efter skolan ska jag träna. nu måste jag fixa mej !

- svårt att sova

trots min hårda helg med jobb, så har jag svårt att sova. så slog på datan och ska lyssna på lite Kevin och se om jag somnar nån gång..

- i min säng hittar ni en trött Cissi.

shit va trött jag är, vet inte riktigt när jag somnade igår. men har inget minne av att jag stängde av datan ens. men imorse var den inte på, somnade efter halv två iallafall. vaknade tjugo i åtta av att bror ringde och 20 minuter senare var jag på jobbet. jobbade 8-17, så är riktigt slut nu. ligger i sängen och har ont i mina fötter, ben och armar. tänkte se om det är något på tv att glo på och sen vänta på att Mattias ringer och sen ska jag sova. tidigt! för imorong börjar jag tio, och vi ska bowla, riktigt kul  ... nu ska jag kolla på tv, vi hörs imorgon eller ikväll.



världens bästa Mattias<33

- jag är inte trött

min lördag blev inte som jag hade tänkt det. vi var på lucia grejen på ungdomens hus, coolt som fan. kollade när Eve spelade med sitt band och sen skulle vi hitta på något,men nej så blev det inte. sen hade jag tänkt sova hos skrollan, ändrade mig när jag kom dit. så jag kom hem för en halvtimme sen och nu lyssnar jag på kevin och hade tänkt göra te eller varm choklad. är inte ens trött liksom, så får väl försöka hitta nån som vill prata med mig här och ska lyssna på Ship tune rockers och lösa allt tjaffs med min vän Mattias. sovgott

- det är ensamt på toppen, men shit vilken utsikt!

nu är jag hemma igen, jobbade 10-16.30, riktigt skönt att jobba. tro det eller ej, jag skulle nog inte säga nej till ett jobb! då menar jag alltså inom restaurang eller hotell yrket. för idag har jag jobbat på restaurang/café, hade massa gäster jämnfört vad vi har i skolan. fick stå i disken, i kallskänken, plocka disk ute och servera lite. lite av varje helt enkelt. så imorgon hämtar bror upp mig kvart i åtta. det var alltså min bror och en tjej till som såg till att jag hade arbete, malin. jag blev hennes lilla stjärna, duktigt va? fick massa beröm, och det är alltid kul. gjorde saker jag egentligen inte hade lust för, antar att det är sånt som öppnar dörrar för framtiden. och just nu ser min framtid ljus ut. ska laga ihop något till middag nu, duscha och runt halv sju bär det av utåt. kanske skriver när jag kommer hem. nu åker Kevin på och min lördag blir sågott som perfekt! ha det super bra, och glöm inte att kommentera!

- godmorgon, idag väntas jobb.

vaknade för en halv timme sen av att min storebror Thomas ringer. han behövde hjälp på sitt jobb i köket, ( han jobbar på steninge slott)så lite extra cash skulle aldrig sitta fel! så självklart tackade jag ja. och om en halv timme skulle han komma och hämta mig, så jobbar jag till fyra/fem. sen ikväll ska jag umgås med skrollan och massa annat mysigt folk.

föresten, igår vann gimo mot skarpnäck med 6-2, yey! nej nu ska jag äta frukost och fixa mig! vi ses och hörs


åh, jag älskar låten och han! kärlek på han! <33

- är i gimo

eftersom systeyster hade varit ute sent igår och var trött så åkte bara jag och mamma upp hit till middle of no were. haha! vi har precis ätit middag och hade tänkt kolla lite på tv med småbusarna och sen dra mig ner mot ishallen på hockey. skriver kanske mer när jag kommer hem ikväll. puss

- godmorgon

skrollan ringde och väckte mej vid åtta och jag var ovanligt pigg. sov 9 timmar inatt, riktigt skönt var det! just nu ligger jag i sängen och kollar på tv, eller det finns ingenitng att kolla på så kollar på tvshop. HAHA!!! hade tänkt gå upp snart och äta frukost. jag är ju ledig idag eftersom vi ska upp till Gimo och vara barnvkat. jag, mamma och syster yster. nej jag börjar bli hungrig, så nu ska jag äta. vi hörs sen!

- godnatt

har precis badat en hel timme, så ruskigt skönt! med varm choklad, nu börjar andra avenyn. och efter det ska jag sova! haha! det är ju sista avsnittet för säsongen. så 11 januari,börjar det igen. fast bara en dag i veckan, 45 minuter. vi hörs imorgon bitti. glöm inte att kommentera

- jag älskar listor

 vet ni hur skönt det är att vara hemma vid tre, att inte behöva sitta på ett tåg när det är kolsvart ute. är hos min mamma just nu, ska äta middag här och sen ikväll blir det riktigt lugnt. ska väl kolla på sista avsnittet av andra avenyn och mysa med min underbara katt. nu hade jag tänkt lägga in en till lista och sen kolla på tv.

Exakt ålder? 16 år, 4månader 10 dagar
Var bor du? märsta
Bor tillsammans med? pappa
Husdjur? kissemisse commander
Färg på hus? aldrig tänkt på
När är du född? 1september
Klass? HR6
När tar du studenten? 2011
Något jobb? nej
När ska du sova ikväll? jadu, när jag somnar
Duschat idag? nej, igår
Kramat någon idag? yes, wille, dennis.
Pussat någon idag? nej
Vad har du ätit idag? frukost: äpple, lunch: kyckling curry, middag: ingenting än.
Dagens klädsel? jeans, tshirt och rosa adidas tröja
Dagens smink? ingenting alls
Hur många har du kysst? orka räkna
Vem kramade du senast? dennis
Hur många har varit otrogna mot dig? 1
Har du flick/pojkvän? ja
Vem pratade du med i telefon senast? Jesper
Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Älskling <3 : Vi träffas snart igen min lilla söta flicka<3

FAVORIT:
Film? " how to lose a guy in 10 days", "skicka vidare" finns fler
Låt? har ingen speciell
Ämne i skolan? oj, finns faktiskt många.
Årstid? sommar och vinter
Mat? soppa, haha
Dryck? cider
Färg? har ingen speciell
Land? thailand

SENASTE:
Personen du tänkte på? pojkvännen
Gången du spydde? oj, så länge sen.
Gången du grät? igår kväll.
Pizzan du åt? minns ej
Gången du var i Göteborg? somras
Gången du var i Sthlm? idag
Gången du var hög? aldrig varit och kommer aldrig vara
Personen som såg dig gråta? pojkvännen
Gången du var full? några månader sen, typ somras
Personen du kysste? pojkvännen

ANTINGEN ELLER:

Svart eller vitt?  vitt
Hund eller katt? hund och jatt
Ut och festa eller hemma och mysa? båda
Tv-spel eller datorspel? ingen av dom
Singel eller upptagen? upptagen
Lunarstom, helgon eller Playahead? playahead
Ragga eller bli uppraggad? bli uppraggad
Big Brother eller Paradise Hotel? båda suger!
Svart hår eller blont? blont
Blåa ögon eller bruna? blåa
Choklad eller lakrits? lakrits
Göteborg eller Stockholm? stockholm
Högerhänt eller vänsterhänt? höger
Coca cola eller fanta? fanta
Randigt eller prickigt? randigt
Älska eller älskas? båda två
Leva eller dö? leeva
Pizza eller kebab?  inget av dom

ANTAL:

Personer du älskar? vänner, familj, pojkvännen.
Personer du hatar? för många
Personer som sagt jag älskar dig? tre personer
Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? två
Glassar du ätit på en dag?2
Festivaler du varit på/ska på detta året? 1
Gånger du haft minnesluckor? många
Gånger du varit medvetslös? ingen
Gånger du varit hög? ingen
Personer du saknar just nu? en
Gånger ditt hjärta brustit? för många

VEM:
Sjöng du senast för?  mamma, haha!
Hade du senast en msn konversation med? Madde
Spelade du tv-spel med senast? hahaha länge sen
Vill du ta med på en romantisk resa nu? pojkvänenn
Vill du kasta en sten i huvudet på? för många
Förtjänar att dö? hahahaha!!!!
Vill du sova bredvid inatt? pojkvännen

VAD:

Gör dig ledsen? att veta att nån i min familj mår dåligt, eller vännerna.
Vad vill du helst göra nu? träffa pojkvännen
Önskar du att du slapp göra? oj .. ingenaning.
Vill du ha nu? snö
Önskar du dig i julklapp? gash, mycket.
Längtar du till? julafton
Tycker du om dina betyg? 4 VG, bättre än bara G.
Ångrar du i ditt liv? jodå, det har väl hänt
Är det bästa som har hänt dig? min familj, mina vänner och min pojkvän
Hur mycket är klockan? 16:44

- ahahahahahha, fy va roligt


så klockren!

- data, riktigt tråkigt

90 minuters data, det kan inte bli roligare. jag älskar data, verkligen. det är så roligt att ha en lärare som inte ens kan ngt om själv data. riktigt sämst! därför tänker jag göra en lista nu.

Är du i ett förhållande? yes
Om inte, varför? -
Hur långt var ditt längsta förhållande?flera år, fast jag va liten unge då. så typ 3 månader
Vad heter den du är/senast var i ett förhållande med? Micke
Hatar du ditt ex? vissa, ja.
Har du velat bli tillsamans med ditt ex igen? tyvärr
Har du kvar någonting från dina gamla förhållanden? ja
Vad är DU mest för, förhållande eller strul? förhållande
Är du en player? nej
har du blivit dumpad? yes
har du blivit sårad? yes
har du dumpat någon? yes
är du en bra partner? hahahahahah
Är du kär nu? yesyes
Har du någon beundrare? vem vet
skulle du kunna beskriva den perfekta partnern? hmm ..
har du varit kär i flera samtidigt? nej
Har du sårat någon allvarligt? kanske
hur skulle du beskriva dig själv som partner? fy va svårt..
 vem är den viktigaste personen av motsatt kön i ditt liv? mina bröder, pojvkvännen och min pappa.
Är du gift i framtiden? yesbox,

- duktig jag är

texten om min syster var ett arbete i svenska, och jag lämnade in den nyss och så fick jag sitta med läraren och kolla igenom det. vet ni vad jag fick för betyg? VG, hade några små fel, men han sa att det var sällan han fick in något så fint. duktig jag är asså! om tre minuter börjar min matte och sen har vi lunch, är hungrig som ett svin men antar att det inte är nån god mat idag, händer sällan asså. har matte prov nästa vecka, så ska plugga gärnet nu! vi hörs sen


- snart julafton, vart är snön liksom .. ?

tahaha, sex pers på engelska lektionen, lyckat! är galet trött, vill hem och sova just nu. men nej .. sitter i data salen med Emelie och Sofie, och ska snart ta och skriva ut mitt arbete och sen dra mig ner till svenskan. slutar typ två idag, så är hemma tidigt. hade tänkt åka förbi mamma en stund innan jag åker hem. sen ikväll blir det nog nån film och sova, imorgon bär det av till min storebror i gimo, barnvakt och hockey. hörs sen

- sommar

give it back

-godmorgon

nej jag är verkligen inte pigg! somnade inte förens runt ett, och nu sitter jag här, påklädd äter lite frukost, mitt tåg går om typ 20 minuter. idag har vi bara engelska, svenska, matte och data. lugn dag, verkligen. fårse om jag orkar köpa julklappar idag, kanske tar det en annan dag., maybe baby! nej nu ska jag fixa ngt att dricka och sen ta mig mot stationen. 

- allra bästa vän.

Världens bästa syster.

Sen mitt första andetag här på jorden har hon varit som en igel i mitt liv, fast på ett väldigt bra sätt. Jag pratar förstås om min storasyster Catrin. Jag kunde nog inte fått en bättre syster än henne. Även fast det skiljer tio år mellan oss så är vi ganska lika, men ändå inte. Hon har axel långt mörkbrunt hår. Hon är några centimeter kortare än mig, vilket alltid är kul att reta henne för. 

Som tonåring hade hon ett intresse för hästar, som fortfarande lever kvar. Det är nog det som skiljer våra liv åt. I tonåren spenderade hon mycket tid i stallet och med handbollslaget medan jag flänger ute och gör världen otrygg, skämt å sido. 

Sen några år tillbaka bor hon i Märsta, efter att ha bott i både Holland, Tyskland, Frankrike och Schweiz. I skrivandets stund är hon gift, har precis gått på mammaledighet, planerar flytt och har en bebis i magen som kommer ut vilken dag som helst, alla går på helspänn. Innan hon gick på mammaledighet jobbade hon i Sigtuna, på ett boende som tog hand om barn med speciella behov.

Ett av dom starkaste minnena med henne är den dagen vi var på väg ut till stallet för att båda hästarna skulle säljas. Precis när vi sätter oss i bilen frågar jag lite diskret varför hon mått som hon gjort senaste tiden. Hennes svar blev som ett eko i mitt huvud, " jag är gravid". Hon bad mig kolla i hennes plånbok, och mycket riktigt där låg en ultraljudsbild på den jättelilla krabaten. Jag tror inte hon såg hur glad jag blev, men att jag skulle bli moster hade jag längtat efter otroligt länge och beskedet gjorde mig glad upp över öronen. 

Det som är så bra med min syster, är att hon alltid lyssnar på mig. Även om hon mått dåligt själv, så har hon fortfarande suttit ner med mig och pratat ut.  Vi har aldrig bråkat, som syskon gör. Visst har vi varit arga på varandra och så, men aldrig varit riktigt osams. Vissa tror det är helt omöjligt, men när man har en syster som Catrin så funkar det faktiskt. Hon är envis som en åsna ibland, hon vill ha det precis som hon vill. Hon är helt enkelt bestämd.

Mycket jag har gjort under mina år här, har hon påverkat på något sätt. T.ex. jag spelade handboll som liten, vilket hon också gjorde. Hon fick mig att rida, vilket jag aldrig trodde att jag skulle göra innan hon köpte häst. När jag var yngre hittade vi ofta på saker tillsammans, sånt som jag gillade fast det kanske inte var så roligt för henne, men hon gjorde det fortfarande för min skull. Hon är en väldigt stor del av mitt liv, hon är som min pelare jag kan luta mig mot om det känns jobbigt. För mig är hon inte bara min syster, utan min allra bästa vän. 

- plugga

vi hann inte vara så länge, han skulle hem och plugga till sitt matteprov imorgon. i två timmar låg vi i soffan och kollade på tv, mysigt att inte göra någonting alls. han gick för typ en timme sen och sen dess har jag suttit här och nördat mig ordentligt! vill sola, men orkar inte ta mig till söder ( det tar typ 20 minuter .. ), och nu hade jag tänkt göra min personbeskrivning om min syster, förlåt skrollan! jag skulle skrivit om henne, men det blev för kompliserat så jag valde att byta till min underbara syster yster. så därför tänker jag göra mig lite te och fixa den där grejen. vi hörs ikväll eller imorgon

- servering är lite roligt iallafall.

gash va trött jag är! hann inte skriva igår kväll för jag skulle sova, men dagen var lugn. idag har vi bara haft servering, och det va riktigt roligt faktiskt! dock var jag galet nervös, spillde vatten på duken.. men allt flöt på, lite stressigt var det eftersom det var första lektionen vi någonsin haft. jag hade två bord, ett bort med tre lärare och ett bord med madde's mamma och två till. när desserten skulle fram till bord 1. så råkade jag vinkla tallriken så vaniljsåsen rann rakt ner i ena lärarens glas, riktigt pinsamt men alla skrattade så ja. stiligt gjort iallafall. av andra bordet fick jag 60kr i dricks, hihi. duktig jag är! men det var mycket roligare än vad jag hade trott och visst var det lite svårt att bära. men man lär sig. och just nu gör det förjävla ont i fötterna efter att ha stått upp flera timmar. men det här kommer bli 7 roliga veckor. har varit hemma(hos min bror) i en halv timme ungefär, hade tänkt äta något nu och sen lägga mig i soffan och vänta på pojkvännen.  vi hörs under kvällen 

godnatt

nu säger jag godnatt efter en dag med metod, servering och lussebullsbakning som gick åt helvete. är hos min bror, för er som inte visste det. imorgon har jag servering 8-13.30 och sen kommer min pojkvän hit och vi ska umgås heeela kvällen, hihi mysigt va? nej jag måste sova, är jätte trött och ska upp om 6 timmar typ, inte mycke sömn här inte. 

Wille, en riktig glädjespridare

efter lite små "krångel" med pojkvännen igår var jag inte så pigg på att gå upp imorse, men toypudeln som mamma tar hand om Wille kom och väckte mej med att slicka rent hela mitt ansikte. fick stressa och hann precis med tåget. väl i skolan hade vi gympa och sen lunch. sen väntades matte och engelska. vi skulle bara läsa och sen så pratade jag med min mentor så jag behövde inte gå på mentors tiden, så vid halv tre åkte jag hemåt.  väl hemma möttes jag av en skitglad Wille som skulle pussas och grejer. nu sitter jag här och njuter av en Kyckling&curry soppa, ska snart ta mig till träningen. lägger in lite bilder på Wille och sen ska jag gå. puss


godmorgon

just nu känns det piss, fy och åt helvete. jag saknar dig .

bilder

nu har jag kommit till min mamma och gjort knäck, ska lägga in bilderna nu och sen sova.




äntligen klar

sådärja, nu är allt klart! fast bilder får ni lite senare, för nu ska jag kila hem till mor min och koka mer knäck, eftersom dom ätit upp alla som vi gjorde igår. bloggar därifrån och slänger in bilderna då! nu ska jag ringa min älskling, hihi.  puss

lasagne

nej, jag är inte beroende av min blogg .. har precis gjort lasagne som står i ugnen, har inte ens börjat med garderoberna, men tänkte göra det nu när maten står inne i ugnen. varit och handlat imellan och så. blir många blogginlägg idag, hihi.

paus

nu är det två timmar sen jag började städa, och jag är klar med själva golvet och har bytt säng. från en 80 säng till 120, riktigt mysigt! tänkte göra lite lunch eller något snart.  funderar på att rensa garderoben och min svarta bokhylla. bland annat slänga ut den gamla tv:n. men får se, garderoben ska iallafall fixas! för allt ligger i högar, och hittar aldrig någonting, så tänker slänga ut allt på sängen och sen rensa! som jag har lovar kommer det före och efter bilder. nu åkte playahead´s radio på, så nu ska jag ta tummen ur röven ( ett ordspråk ) och fixa garderoben, vi hörs sen! pusselipuss


godmorgon, andra advent!

vaknade imorse av att min katt körde rejs, han hade ner en stor tjock pärm från tv.n så det lät som bara den. sen kom pappa in och sa att frukosten va klar. blev ägg, riktigt gott. och nu så håller pappa på att städa för fullt, och jag ska hänga på. jag ska få hans säng idag! yeeeey! äntligen, får bli före och efter bilder så ni får se. nu ska jag sätta på massa bra musik och städa, ikväll sover jag hos min mamma eftersom dom ska stänga av vattnet här imorgon bitti, och jag klarar mig inte utan vatten liksom!

jag saknar dig

min kväll blev lugn, gick hem till pappa. legat i sängen och kollat på stjärnor på is och tack gode gud och just nu går det nån dokumentär om Britney Spears som jag kollar på då och då, Britney: for the record. ur datan hörs Paramore´s nya låt, Decode. som är med i filmen Twilight som jag måste se! låten är riktigt bra! imorgon vet jag inte vad som händer riktigt.

jag saknar min pojkvän, trots att vi såg för 3 dagar sen. det blir svårt att ses, båda har mycket i skolan. men det är inte så farligt att vara utan nån i tre dagar. jag överlever, även fast jag längtar till honom. jag räknar sekunderna utan honom, och på onsdag får jag träffa honom igen. visste ni föresten att jag har pratat med honom i två år? när jag va 14, alltså två år sen, så började vi prata. han var föresten och 14 då. dock tappade vi kontakten men för två månader sen hittade jag honom igen, och så blev det såhär dunderbra! i mina ögon, finns det ingen som är som han.


mina älskade skor!

nu är jag hemma i (lantiga) märsta igen. vi åkte till brommaplan igår kväll, väl där åkte Carro och Malin hem och jag och Madde tog bussen till spånga och sen hem till henne. för att fördriva tiden lite. väl hemma hos henne kollade vi på en film, i tio minuter typ. " how to lose a guy in 10 days", men eftersom jag somnade så såg vi på den imorse också. riktigt bra film, började gråta, hihi! sen käkade vi frukost och började se på en annan film, " girl next door" såg inte klart på den eftersom pappa kom och hämtade mig. åkte förbi H&M påvägen hem och köpte strumpbyxor och en sak till min syster´s bebis! sen åkte jag hit, till min mamma. slog in alla julklappar och hjälp henne att baka lite.

när jag kom hit till min mamma, vetni vad som låg i hallen då?! ett vitt paket med mina skor i! jag öppnade kartongen snabbt och där i låg dom. jag har varit lite rädd för att dom inte skulle passa, men dom sitter PERFEKT. ska impregnera dom så dom inte blir sådära fula som mina svarta. slänger in bilder, och en film från filmen vi såg inatt/morse. sen blir det middag och sen ska vi göra knäck, mysigt!  ( som ni ser på sista bilden, är dom bruna lite kortare än dom svarta)




dagens hemlighet : Malin & Carro är ett par.

sitter här hemma hos Madde i hennes ursköna säng och kollar på idol. måste bara säga att Robin är förjävla snygg, kevin också! hittade tre julklappar idag i stan, det är inte alla. men en början iallafall, så nu är fyra julklappar införskaffade. imorgon ska jag hämta mina skor på coop! gash vill ha dom nu ju .. 

måste säga att Malin & Carro är riktigt söta! Carro ligger och porrar sig och Malin försöker få henne att blanda saft. nu kommer sanningen fram, Carro har varit hora i tre år. nu börjar dom bråka om vem som ska städa, gulligt va? DOM SKA GIFTA SIG! ( I R O N I ). 

nu ska vi ut en sväng, vi hörs imorgon !

snabbis

blir jätte snabbt nu, börjar engelskan om nån minut! mamma ringde och sa att jag fått en avi från posten, så imorgon ska jag hämta paketet. det är mina nya älskade skor! puss


helghelghelg!

- godmorgon. sitter här och pratar med Skrollan i telefon, borde lägga på och fixa mig.. vilket jag nu gjorde! ska gå om en halvtimme, och jag sitter i pyjamas, haha! nu ska jag sätta på musik och fixa mig! kanske bloggar från Madde ikväll. annars får ni ha en super bra dag! puss


vet inte men jag gillade bilden


bara för att jag är jag, så jävla bäst!

pussgodnatt

berättade jag förut att jag kanske, förhoppningsvis får VG i både livsmedel och kallkök? pratade med elisabeth om det idag, och så sa hon det! hihi. jag skulle ju plugga ja, men jag ringde mamma, legat i sängen med commander och kollat på tv. ingenting mer, får fixa det imorgon på tåget! jag provade serveringskläderna nyss, fytusan! tänker inte ens kommentera det, usch! tänkte lägga in en bild sen vänta på att M ringer, så jag kan sova sen! vi hörs imorgon innan jag åker till skolan!



inte fint .. !!!


jag ska plugga, duktigt va?

efter svenskan idag hade vi matte, lunch, livsmedel och kallkök. gjorde klart alla papper som vi fått på livsmedelslektionerna, sen på kallköket hade vi typ frågesport, istället för prov. Carro och Madde fick flest poäng, sen kom Sofie och Emelie och sen jag och Malin, sen fick vi mumsa i oss lussebullar och glass.  vi fick sluta hela två timmar tidigare, så jag drog mig hemåt. på tåget träffade jag en gammal klasskompis, Sofia. riktigt länge sen jag träffade henne. hon slutade våran klass i åttan (tror jag). så vi satt och pratade på tåget hela vägen hem. gick till pappas jobb för att vi sen skulle handla lite, en viss tandkräm jag ville ha och han visste inte vilken det va. haha, krävande jag är. sen åkte vi hem och åt makaroner och falukorv med mjölk, namnnamn! sen dess har jag bara suttit här och nördat mej, pratat i telefon och kollat lite på tv. hade tänkt plugga lite ikväll, gosa med min söta katt och packa tills imorgon. ska ju julshoppa med Madde, Carro och Malin. sen ska vi hem till Madde, sitta och komma på massa julrim, äta pizza och sen ska vi sova där. ska skriva min personbeskrivning nu! måste ränka hur mycke pengar jag måste ha till imorgon!

hemligheten jag skulle berätta om, är egentligen inte så stor hemlighet. jag har pojkvän. mer får ni inte veta!

snabbis

sitter i biblioteket och ska ha svenska vilken minut som helst. sitter bara och väntar på göran, våran lärare. vetni? jag klarade godkänt på engelskaprovet, 50 var godkänt och jag fick 61, duktigt va? föresten så har jag en liten hemlighet jag tänker berätta sen, har inte tid att skriva det nu, hihi! funderar på att sola efter skolan. som vanligt är göran försenad .. vi hörs sen

UPDATE : jag skrev fel, jag börjar inte 10 över utan 20 över, så göran är inte försenad.

snart helg

- just nu skulle det inte sitta helt fel med att gå i ide hela vintern. det här vädret gör att man är trött hela tiden, sen beror det nog också på att jag inte sover tillräckligt mycket. idag i kallköket var vi 9 personer, vi klarade faktiskt att göra allt ändå. jag och malin hade skagenröra på tomatgéle och sen tosca päron. första gången som våran förrätt tar slut. alla ville ha den, brukar vara tvärtom ju ... haha ! hade simning efter kallköket, men var inte med. så ska simma en annan dag, fast i märsta och sen visa kvittot för min gympa lärare. just nu sitter jag här hos min bror och lyssnar på musik, är hungrig och försöker komma på vad jag önskar mig i julklapp. kommit på några saker. jag tänker vara smart också,jag ska länka till bilder på det jag vill ha ( ska skicka ut det på mejl alltså) så vet folk vad jag vill ha. funderar på att leta efter något att äta, sen hade jag planer på att sola, men jag ska träffa en kompis här i solna istället. så ska sola imorgon efter skolan istället. 

idag är det :
16 dagar kvar tills jullovet (11dagar i skolan)
21 dagar tills julaftion
25 dagar tills min syster och hennes mana bebis är beräknad
28 dagar tills nyårsafton

tisdag

usch fy och blä på regn! det har regnar största delen av dagen, och jag hatar regn. så äckligt! dagen i skolan gick förbi fort, gjorde tomatgéle och inlagda päron (?) på kallköket. imorgon har vi nästsista kallkökslektionen. sen byter vi schema, TRE dagar i rad börjar vi åtta, pissskithelvete! jag tänker duscha nu, sen tänker jag lägga mig i sängen, ska upp halv sex. gash, längtar verkligen tills jag får gå upp halv sex tre dagar i rad, gå hemifrån innan min pappa ens gått upp. att vara trött varje dag, mysigt! någon som ser ironin i det hela? usch, godnatt!

idag är det:
17 dagar kvar tills jullovet (12 dagar i skolan)
22 dagar tills julafton
26 dagar tills min syster och hennes mans bebis är beräknad
29 dagar tills nyårsafton

skola, träning, sallad och plugga

-förbannade huvudvärk! sen i lördags kväll har jag haft huvudvärk, irriterande! och alvedon funkar inte! skolan idag va lugn och den gick fort förbi. gick direkt till träningen när jag kom till märsta. mådde en aning illa, kändes som om hela världen snurrade. men jag stog ut och tränade till åtta. sofie hjälpte mig så nu är jag nästan klar med Majas program. har cirka fem sekunder kvar. köpte en sallad påväg hem, så har precis mumsat i mej den.

sitter och irriterar mig på folk som spammar msn, inget liv, kallas det! loggar in och ut hundra hånger, det räcker med en gång! sen försöker jag skriva önskelista, men får inte ner något på pappret. sen letar jag klänning till nyår också. men det går inte heller bra, vilken färg ska det vara? vart ska jag leta? hur ska den se ut? får kolla på allt sånt i helgen. nu tänker jag göra klart det jag har i hygien, försöka få ner något på önskelistan och sen ska jag sova!


nu börjar nedräkningen

- godmorgon ! har sovmorgon idag, till 20 i tolv. men måste gå hemifrån vid tio, surt att bo såhär långt ifrån skolan, men sånt får man ta! ska börja fixa mig och äta gröt till frukost. idag har jag först hygien, sen matte, engelska och mentorstid. hoppas vi får tillbaka våra engelska prov idag också! nej nu ska jag fixa frukost, sätta på högmusik och fixa mig! har en timme och 20 minuter på mig innan tåget går.

idag är det :
18 dagar kvar tills jullovet (15 dagar i skolan)
23 dagar tills julafton
27 dagar tills min syster och hennes mans bebis är beräknad
30 dagar tills nyårsafton


RSS 2.0