Shiet .. !:o

Jadu, jag städar fortfarande. Det börjar bli bra nu! Har hängt in massa kläder i garderoberna, skruvat ihop ett bord, damsugit delar av rummet osv osv osv .. Shieeeeeeeeeeeet säger jag bara. Varför stökar jag alltid ner så mycket ? Alla säger alltid att man ska städa när det börjar bli stökigt, inte när man måste göra en gång till dörren från sängen för att ens komma ut. Det är as skönt att städa i sportbh och trosor (ingen vacker syn men ack så underbart!!), springer runt här i det. Haahahah .. Ska städa en halvtimme till sen måste jag börja klä på mig och sånt till träningen. Tralalala ..


Det är bara en del .. Suck!
PUSS


Liten bebis

Min katt är galen, han är bara för söt min lilla prins. Just nu har han fått för sig att det ligger något i mitt överkast och har påbörjat sin jakt efter det/den. Och ibland får han för sig att han ska ner i min tvättkorg och busa där i, Lilla sötnos. Jag ska städa nu, blä.. Jag måste, för ikväll när jag kommer hem vill jag tända mina nya ljus från IKEA (köpte flera) och lägga mig i sängen i ett nystädat rum i mitt nya påslakan jag också köpte häromdagen. Underbart!!


PUSS


skit grejer

Nej men jag får bada utan musik. Mitt mobila internet funkar ju för fan inte, skit också ..

Jobbig natt ..

Jag hade svårt att sova, det gick inte. Jag hade ett konstigt humör, arg, besviken, glad, ledsen, lycklig .. Allt på samma gång om det nu går! Jag ligger fortfarande i sängen, kollar på tv och lyssnar på musik. Jag ska börja min dag med ett bad faktiskt. Mitt humör är väldigt ostadigt, så ursäkta om jag blir skit sur för småsaker.

Jag är fortfarande lite små krasslig, hostar väldigt mycket men knarkar halstabletter (nästan). Nu ska jag koppla in mitt mobila internet och ta med den till badet, så jag får lite musik att koppla av till.

Ohh jag har så ont i mitt ben ... Jag flög in i Natta´s tv-bänk igår och det gjorde fruktansvärt ont .. Det är lite synd om mig (ironi). Nejmen bada ska jag göra nu!



PUSS


Ja juste ..

Herregud, jag har verkligen ingenting att berätta! Mitt liv är precis likadant som vanligt. Det händer inte mycket. Samma visa hela tiden, men jag är inte bitter för det faktiskt. Jag är nöjd med livet, trots mina skit betyg (som jag ska fixa).

Just nu är jag lite krasslig, varit hemma från skolan idag och blir det även imorgon. Så imorgon är mina planer: bada, städa, plugga och ta en promenad. På kvällen ska jag iväg till träningen och kolla. Det kommer nämligen några som ska göra ett reportage med våra små (J&P), så börjar bli lite smått nervös, haha!!

Ligger i sängen nu och lyssnar på massa musik. Underbart! Dessutom luktar hela mitt rum choklad från mitt chokladljus från IKEA, mums!! Nej jag ska fortsätta här tills jag känner att jag ska sova!!


BTW!! Jag har slutat bita på naglarna, yes! I did it, wihooou!!! (Jag har bitit på naglarna sen jag va pytte liten!)

PUSS

Tyst det blev

Oj .. Jag glömde bort för fyra dagar att jag har en blogg också. Äsch, jag är ingen storblgogare så skitsamma! Den här veckan har varit rolig, jobbig, galen och fruktansvärt tröttsam. Skolan varje dag och träning eller möte med drillen. Idag åker vi iväg till Åtvidaberg för RM (sm-kval) och jag börjar känna av nerverna. Igår på träningen märktes det väldigt tydligt. Men jag känner mig rätt säker på mitt program.

Har precis klivit upp, ska ta och äta lite frukost. Packa det sista och fixa mig. Vi ska åka runt 10, fast vi ska vara framme klockan sex ikväll, vet ni varför? Vi ska på ikeaaaaaaaaaaa!! Wihouu. Jag vet inte riktigt om jag orkar släpa med mig datan ... Får se om jag och sofie skulle göra närvarolistorna! Nejmen om jag ska börja göra mig klar då (det kan ta ett tag, är rätt snurrig och är rädd att glömma något..)

Önska oss lycka till, puss!!!


Drill har blivit den största delen av mitt liv, och fy vad jag älskar det!!!!


Nu säger jag godnatt!

Jag har hittat en ny favorit, gud vilken människa!




Godnatt


BLÄ

Jag bli galen, jag vill bada! Ta ett varmt, underbart, långt bad i mitt badkar! Nej men för andra gången den här helgen har vi inge varmvatten. JAG VILL BADA!

Melodifestivalen; flipp.


Jessica Andersson - I did it for love.
Gilla låten och texten, lite seg men älskar refrängen!


Salem Al Fakir - Keep on Walking.
Den här låten har jag älskat från första början! Bra fart och han är bara för söt.


Peter Jöback - Hollow.
Också en bra låt, har dock alltid haft svårt för Peter. Texten är det jag fastnat för.


Eric Saade - Manboy.
Behöver jag säga något ..? Kärlek!


Anna Bergendahl - This is my life.
Vinnaren. Hon har en unik röst och väldigt duktig för att vara så ung.
Att gå från idol till att vinna melodifestivalen är inte dåligt.
Själv tycker jag att Eric borde vunnit (undra varför, haha! Snygging)



Darin - You´re out of my life.
Jag gillar inte Darin, men jag gillar låten!


Ola - Unstoppable.
Man blir glad av låten och vill typ bara dansa. Ola är dessutom duktig!


Andreas Johnsson - We can work it out.
Njaae .. Jag vet inte. Låten är helt okej men det känns som det är en typisk Andreas låt.


Over and out

Ett förhållande som innehåller bråk varje dag fungerar inte. Det insåg vi båda två, och det känns synd att det inte höll längre. Men jag orkar inte bråka mer, det är bäst såhär. Och nej, jag tänker inte gräva ner mig och gråta över det här. Jag är fortfarande lika glad och lycklig som jag var när jag hade honom. Men klart jag kommer sakna honom, han är ju fortfarande en speciell person för mig.

Helg, underbara helg. Den här helgen består av träning x 3, myskväll med natta ikväll och barnvakt imorgon. Igår tränade vi 2 ½ timme, och samma sak idag. Känner mig lite peppad till tävlingen nästa vecka, men det kommer nog komma och gå innan vi åker, haha! Det kanske är bäst att jag går upp ur sängen nu och börjar fixa mig, ska åka om en timme.

Efter träningen blir det hem till Natta och äta middag med henne, hennes bror och hans kompisar. Tur att hon har dusch, haha! Men jag ska äta frukost/lunch nu, vi kanske hörs lite senare !

Aaaah juste!! Vet ni en sak ? Jag har slutat bita på mina naglar, ouff !!  *stolt*


Du är bäst, vad skulle jag gjort utan dig?
Jag älskar dig bästavän ! <3


En drös med låtar.

Har hittat massa låtar som jag alltid lyssnade på förut, som får mig att minnas hur det va förut. Men som även stämmer in lite just nu! Men två som får mig att minnas allt från förut extra mycket. Både bra och dåliga saker!




Nu ska jag fixa mig till skolan och nu är det äntligen helg
Den kommande veckan är så full att jag inte kommer hinna sova typ.
Träningar: fredag, lördag, söndag, måndag, tisdag och torsdag.
På onsdag är det årsmöte och på fredag nästa vecka åker jag på tävling..
Shit.


Life is good, more than good!

Jag vet inte, men helt plötsligt känns allt så fruktansvärt bra. Jag vaknar upp till en dag som till en början känns onödig. Men att mötas av ett gäng tjejer som gör mina dagar speciella gör faktiskt dagen totalt underbar. Jag har haft en dag full med skratt. Jag känner att livet inte kan bli mer underbart än såhär, eller jo faktiskt men det är inte mycket som fattas!

Jag pratade med hon som är praktikansvarig för hotell-klasserna idag. Mina planer och tankar är att jag kommer befinna mig i Thailand 9 veckor nästa vår. Där vill jag göra min praktik, en del av den. Och jag får, men jag måste betala och fixa allt innan själv. Åh, jag vill! Och jag ska nog se till att jag inte är i sverige när slasken hälsar på nästa år. Måste bara kolla och fixa en hel drös med papper såsom visum, biljetter, hotell att ha min praktik på och allt som behövs. Men det här ska nog gå, eller vad tror ni ?

Jag har precis tagit ett bad (hmm precis ? nja, en timme sen typ) och nu sitter jag här. Jag ska snart gå och lägga mig i sängen och ringa min fantastiska pojkvän (om han svarar vill säga) som är lite grinig på mig idag. Men inte ens det får mig sur och arg idag, för han är lite söt när han är suris!

Vi hörs någon dag innan den här veckan är slut (det är ju trottsallt bara tisdag, haha .. )! Puss på er.

2 år ♥ ♥ ♥


Grattis bebis !! ♥♥♥♥♥♥♥♥


♥ Ge mig bara sommar nu

Herregud, vilken helg. Jag säger bara ett ord: galet. Haha! Tänkte bara visa att jag lever och sånt shiet. Dessutom har jag  (min mamma ...) precis beställt hem två nya bikini´sar. Så nu vill jag gärna ha sommar, TACK!


Dessa två skönheter kommer på posten inom en snar framtid, underbart!


Tacka fan för Google Translate!!

Det var helt facinerande att se lilla bebisen där på skärmen. Bara tanken att jag själv varit så liten, 16-17 cm som min syster´s bebbe är nu. Man såg armar, ben, huvud och hur hjärtat slog. Jag blev helt stum. Så ska man vänta ända till augusti innan den kommer ut, hur orkar man vänta i 9 månader egentligen?

Ligger i sängen med datan, det har blivit min favorit sysselsättning typ. Har hittat ett jätte skönt sätt att sitt-ligga ner med datan i knät, underbart! Måste berätta en sak!! Min vän Isabella, hennes mammas mans syskon son, hahah komplicerat, typ Isabella´s kusin .. Skrev till mig på facebook för ett tag sen, och vi har pratat lite till och från på msn. Det finns bara ett problem! Han kan väldigt dålig engelska, ingen svenska men perfekt spanska. Spanska är det språk jag kan minst! Så vi får gå in på google translate och skriva det vi vill på det språk vi kan och översätta det till det språk den andra kan. Hahaha, och det är riktigt kul!! För det han skriver på spanska och översätter till svenska, fattar man absolut ingenting av. Men jag gör det bästa av situationen, haha!




Död

Jag känner mig inte pigg på att ge mig ut redan. Är så fruktansvärt trött!! Men jag ska med min syster och hennes man till KS på stora ultraljudet, så ska ta bussen upp dit nu. Därför blir det en snabbis nu, måste kila liksom

LOVE

Fytusan


Joel Kinnaman måste nog vara sveriges snyggaste kille, eller?!


Inte så bra uppdatering

Vilken dag, oj vad jag har gjort mycket! Nej jag skämta bara! Dom senaste dagarna har jag umgåtts med bästavän och min älskade vän. Natta va här igår, vi gjorde middag och kollade på film. Tog det lugnt med andra ord, det gör vi alltid! Hon va uppe med tuppen i morse och åkte hem redan halv tio, kors i taket va jag va trött! Men jag tog med mig täcket och la mig i vardagsrummet. Och .. Där har jag stannat hela dagen. Tagit en promenad till och från köket, och tagit ett underbart varmt bad och pysslat om kroppen. Men mer än så har jag inte gjort faktiskt!

Det är ju sportlov, underbart! Dock känner jag att det här vädret borde liksom försvinna. Men drömma kan man, haha! Ringde min bror i Thailand idag, dels för att lille Alexander fyller 1 år idag (Grattis gullunge<3) och sen vill jag ju göra min praktik där nere. 9 veckor i thailand, vem tackar nej till det? Ingenting är bestämt eller så, utan det är bara planer. Jag ska prata med mina lärare efter lovet. Men jag ska kämpa för det, hehe. Hmm vad har jag mer att säga ?

Livet rullar på precis som vanligt, underbart bra är det också! Ligger i sängen just nu, spelar spel på facebook, lyssnar på musik och fjollar runt lite. Wihou! Imorgon blir det att åka upp till sportlovspalatset och vara där i några timmar, sen till tingvallaskolan och vara där 1 ½ timme typ. Vi ska typ visa vad Drill är. Funny! Sen på torsdag ska jag på stora ultraljudet med min syster och hennes man, ska passa Prinsessan utanför men hoppas verkligen jag får se också!!! Sen på fredag ska jag till norrbackaskolan och sportlovspalatset med! Förhoppningsvis har min älskade vän tid att ses också, saknar honom trotts att vi sågs igår.

Nej om jag ska ta ett fotbad och pyssla om mina fötter en stund, det va nog den delen jag missade när jag badade. Vi vet inte när vi hörs igen, men tills dess; take care!!


Ge mig sommar, sol, värme, solbränna och sena sommarnätter så är livet fulländat!


RSS 2.0