Last day

Sista inlägget som 17 åring då. Jau, jag har ingenting att skriva. Men jag skriver bara för att. Höhö! Jag och bästavän har legat i soffan och kollat på tv och ätit glass. Vi ska snart sova. Först ska vi kolla på time out. Nästa gång vi hörs är jag 18, wihou! Pusshej, godnatt.


Vi har alla varit där


<3

Det är mycket som händer här just nu, det vet ni redan. Ni som läser min blogg vill säga. Mitt i hysterin och stressen försöker jag tänka. Det går väl sådär, men jag har kommit att tänka på en sak nu dom senaste dagarna. På frågan " hur vet man att man har en bästavän?". För mig är det en rätt komplicerad fråga men ändå så självklart. Jag vet vem min bästavän är, vem jag aldrig skulle lämna själv en stormig natt. Jag vet att hon aldrig skulle lämna mig om jag behövde henne. Vilket jag alltid gör. Jag behöver alltid min bästavän. Bolla tankar om livet med, ligga i soffan och gråta av skratt med. En person jag ser mig själv i. För det gör jag i min bästavän. Jag ser mig själv i henne, inte i allt. För vi är väldigt olika jag och hon. Men jag ser att våra personligheter speglar varandra. Vi skrattar åt samma saker och oftast tänker vi samma tankar. Spontanitet är något vi båda två älskar, det vet jag att hon gör. Som i lördags skulle vi ha en kväll hemma. Dricka vin och äta tacos, men spontaniteten tog över.

Jag älskar känslan av att ha en sån bra vän att jag aldrig behöver känna mig ensam. Ibland kan man tro att vi är gifta, för vi tjaffsar som ett gift par. Och ibland saknar vi varandra som ett gift par. Som i somras, hon åkte iväg. Utan mig! Förstår ni? Jag var hemma i 5 veckor medan hon var i Thailand och Ayia Napa. Det var som min högra hand var borta. Vissa dagar kände jag mig handlings förlamad. Och det är så jag känner mig utan min bästavän. Det är rätt sjukt hur bra jag litar på henne. Man "blottar" sig för sin bästavän. Varsesig man vill eller inte. Kanske ingenting ni vill veta, men vi skiter med öppen toadörr hos varandra. Jag känner mig hemma i hennes hem. Jag känner att jag kan springa runt i underkläder när jag är där, och hon kan göra samma sak här. Vi kan diskutera i timmar om ovesäntliga saker. Nästan bäst av allt är att jag kan kolla i hennes garderob, och hon i min, och sen sätta på sig en tröja. Vi har samma storlek, nästan. Som idag, jag hade hennes linne, hennes byxor och hennes tröja på mig. Det är komiskt. Absolut ingenting kan komma emellan oss två, och det håller jag starkt fast vid!

Att ha en person som man kan lita på är otroligt viktigt tycker jag. Att ha en person som man kan bolla tankar om livet med är otroligt viktigt också. Jag är så fruktansvärt glad att jag har min bästavän. För utan henne hade jag varit full av tankar.

Jag ville bara säga det, att du är verkligen betydelsefull för mig! Utan dig hade jag nog drunknat i mina egna tankar. Du och jag,visst?



Jag älskar dig, Nathalie Jeanette Rådman! <3


Boring

Det är rätt segt att döda massa tid. Jag har slagit ihjäl 45 minuter nu. På facebook och aftonbladet. Och nu då? Jag ska åka om 1 timme och 15 minuter. Jag mår väl lite bättre idag, men hostar som en åsna. Otroligt ont i halsen och fortfarande lite täpt i näsan. Men jag ska underhålla min själv lite här innan jag ska åka mot vårat projekmöte. Tralalala ..

IMORGON!!!!!

Jävla fan!

Det är så äckligt att vara sjuk. Jag är snorungen i klassrummet. Nyser och snorar, hostar och snörvlar. Ja, det är jääävligt synd om mig! Jag behöver närhet och min famn hos min finaste. Men han vill inte bli sjuk, så jag vet inte om jag ska åka. Måste iaf äta middag nu, ska ringa och prata med honom och se hur vi gör. VILL VILL VILL!

Jag älskar spontanitet!

Jag och frugan åt tacos igår. Drack lite vin och umgicks hemma hos henne. Tills vi fick en idé att åka in till stan. Sagt och gjort, en halv timme senare satt vi på tåget. När vi väl hade kommit en bit så fick vi en till idé. Att gå på grönan. Klockan var då typ åtta. Ett tag senare satt vi på spårvagnen påväg mot grönan. Vilda musen, bergochdalbanan, kvasten, lustiga huset och kärlekstunneln. Vi mådde lagom bra när vi skulle ta båten över till slussen för att möta min finaste och hans kusin. Tack bästavän för allt igår. du är guld värd! <3

Min finaste och hans kusin åkte här ifrån för typ en timme sen och jag ligger heeeelt död i soffan. Har blivit sjuk. Hostar och snorar som fan. Sa det igår att både jag och frugan skulle bli sjuka. Hon hade feber inatt. Suck, men fyfan va kul vi hade! Jag ska ta och göra lite te nu innan jag ska börja fixa mig. Vi ska till min bror och hans familj i Gimo. Alvin fyllde ju år häromdagen och hans fru Anne fyller år nästa helg. Så vi ska fira dom. Det grymt fram emot den här dagen, få träffa familjen och umgås. Trotts att jag är snorig som en unge. haha!! Vi ska åka om två timmar..


Bra att vara tjej ibland

Det bästa med att vara tjej, eller bland det bästa, är att man kan duscha länge. För man måste ju raka benen, balsam i en stund osv osv osv. Jag har precis tagit en lång, välbehövlig dusch. Efteråt har jag skuttat runt med hårinpackning i håret och målat naglarna. Mot min finaste förtret blev det färg istället för genomskinligt. Han gillar det inte, men äsch. Han får stå ut några dagar!

Jag ska packa upp kläder och äta lunch nu, vi höres senare.

4 days left

Syster med barn och man var här igår kväll. Prinsessan var lika busig och glad som vanligt. Skulle hoppa i min säng och satt inte still en sekund. Satt med Prinsen i knät ett tag. Han låg och sov på min mage. Hur mysigt som helst var det! Tänk att det redan gått två veckor sen han kom till världen. Lillskutten, så otroligt söt!

Vaknade till flera gånger i natt, dels av att det var så kallt i mitt rum och sen fick jag sms från min finaste. Om ni bara förstog vilken kärlek jag känner för honom. Läste igenom dom sms jag fick inatt och kände lyckorus genom kroppen! Jag hoppas jag får träffa honom idag.

Ikväll ska jag hem till bästavän. Äta tacos är planerat. Sällskap av min finaste inatt skulle sitta fint! Jag ska ta och duscha nu.

JAG FYLLER ÅR OM 4 DAGAR, don´t forget it!

Jag VS Garderoben

Jag får panik! Jag blir galen! Jag ska ju vika in kläder, jag hängde in tre klänningar innan jag skulle byta plats på två hyllor. Klänningarna var för långa för att hänga i den ena garderoben så böt, och så skulle jag ta en korg istället för en " låda". Men då visade det sig att "spåren" man ska föra in lådorna/korgarna i inte passade. Så jag skulle byta plats. Då går skiten inte in i hålen. Jag har inte tid med sånhät jälva tjaffs!!

Om ni såg mitt rum skulle ni förstå varför jag blir så frustrerad. Väskor ÖVERALLT. Kläder, galgar, lådor, tvättkorg, kattbur. En katt också. Den som vill göra det här åt mig är mer än välkommen hit, bara säga till! Jag har ingenting, absolut  INGENTING emot det! Ni kan få betalning också, SUCK.. Jag måste väl fortsätta fightas med garderoberna så jag får in mina kläder någongång. Sen hänger det en vinterjacka, tre västar och lite andra ytterkläder i ena garderoben, VARFÖR?!

H-E-L-G!

Varför känns fredagen helt plötsligt så lång? Jo för att vi går 9-16.10 på fredagar. Religion, svenska x 2 och psykologi x 2. Jag är hemma sen 20 minuter tillbaka typ. Sitter och andas ut lite, försöker ringa min pappa men hans mobil har slagit av sig själv tror jag. Argh! Jag måste städa rummet. Städa innebär just nu att vika in kläder i garderoben, hänga kläder och ställa lådor på hög. Haha, jag har inga bokhyllor, har en hylla att ställa saker på. Nämnde jag att det är säkert 10 lådor? Höhö. Jag måste göra det nu, syster med familj kommer om en stund. Så jag saknar dom! Vi hörs väl av lite senare kanske. Pussen

Snart helg!

Om ni bara visste hur skönt det är att ligga i soffan, helt tyst i hela lägenheten och bara andas. Det känns som jag inte har något annat liv än skolan och min finaste, iofs är det helt underbart liv jag har! Men ändå. Jag och min finaste åkte hem till honom igår efter skolan och hans jobb. Lagade middag, åt och kollade på tv. Det går inte att förklara egentligen, hur underbar känslan är att få ligga i hans famn och bara vara. Alla som är kära vet vad jag menar. Det är jag och han, finns inga andra just då. Jag känner att jag äntligen har hittat lyckan, min lycka är han.

Skolan tar mycket tid har jag märkt. Jag känner att jag knappt hinner andas. Det är redan torsdag idag, känns som tisdag. Vi har haft lektion i alla kurser nu och det känns som roliga kurser. Konstigt nog har jag "bara" somnat på en lektion den här veckan. Det är dock en lektion för mycket. Jag ska lägga in kläder i garderoberna nu, vi hörs sen!

Grattis gubben <3

Det är faktiskt lite segt att börja så sent som vi gör tisdag-onsdag. Idag börjar vi 12.20, och jag har vaknat en gång i timmen minst sen klockan sex. Vid halv nio fick jag nog och gick upp. Nu sitter jag i soffan, äter frukost och kollar på tv. Ska snart börja klä på mig osv. Eller nej, ska inte gå förens om 1 timme och 20 minuter.

Ikväll får jag äntligen träffa min finaste igen. Två dagar känns längre än vad det är, haha. Förresten så fyller min ursöta brorsson Alvin 5 idag, även fast han inte läser det här; grattis <3 <3


Lite gammal bild, men han är såååååå söt!


You make me wanna spread my arms and fly

Vi började med vårat projektarbete idag. Hamnade i en bra grupp, med människor jag kan samarbeta med. Så det här kan nog bli riktigt roligt! Jag blev även projektledare, höhö! Sitter och lyssnar på musik här hemma i våran soffan. Försöker varva ner lite innan jag ska till mamma och äta middag, efter middagen ska jag iväg på styrelsemöte. Jag ska leta fram lite saker här innan jag måste kila!

Jag är lycklig med min finaste ♥

Sovmorgon så det skriker om det

Idag är jag en liten barnrumpa. Har precis badat, ligger inlindad i mitt duntäcke på soffan och kollar på barnkanalen. Jag fyller absolut inte 16 nästa vecka. Haha! Jag börjar ju sent idag, 13.20. Jag har tagit det lugnt nu på morgonen, kollat på tv, badat osv. Riktigt skönt.

Det var riktigt tråkigt att sova själv inatt. Hela mitt rum luktade min finaste´s parfym. Även hela sängen luktade. Jag ska ta och äta lite nu. Sen måste jag börja fixa mig, orkar inte stressa! Hörs sen, love.

Iám a highway men!!

Nu har jag kopplat in internet här i våran nya lägenhet. Det är lite konstigt och ovant att gå hit istället för att gå till gamla lägenheten. Va påväg att gå mot bussen idag när jag va påväg hem från skolan. Glömde bort, haha!

Flytten har gått jätte bra! Nu har vi bara ett problem, att packa upp allting. Men det ska nog gå bra! Vi har börjat och kommer nog  hålla på ett bra tag framöver! Jag hade första dagen med schema idag i skolan. Psykologi, religion och svenska b. What to say .. Psykologin verkar iaf hur kul som helst! Jag har ju egentligen inte tid att sitta här och skriva.. Jag har precis diskat och ska laga lite middag.

Jag vaknade upp bredvid min finaste imorse, det var en riktigt härlig känsla! Åkte bil till skolan också, lyx! Tur att jag har min finaste, han är guld värd!

Imorgon börjar jag typ 13.20, höhö! Sovmorgon? Ohyes! Vi hörs av sen, puss.

sista natten

Som jag skrivit sååå många gånger förut, så är det tomt här. Allting är packat. Ska spendera sista natten i den här lägenheten, efetr 16 år så är det här sista natten. Det blev en konstig känsla i kroppen när jag tänkte på det idag. Känns konstigt att lämna 16års tid bakom sig, men det här ska bli såååå skönt! Jag måste packa det sista nu, lite kvar som jag slänger ner i en väska bara. Flytten börjar redan halv åtta imorgon, suck va tidigt ..

Förresten har den lille prinsen fått sig ett namn nu, Nikolai! I like it, väldigt fint! Nikolai och Noellyn, passar också! Nu måste jag skynda mig här, vill hinna sova något! Jag vet inte när internet börjar fungera där borta, vet ingenting typ. Haha, men vi hörs någon dag !! PUSS


Det ekar här

Det verkar som grejerna i våran lägenhet aldrig tar slut. Jag tror nog allt är nerpackat nu, nästan iaf. Kläderna ligger i väskor, sakerna från badrummet är i nessesärer och i lådor, skafferiet är i lådor. Det enda som inte är nerpackat är väl pappas kläder, sängarna, frys/kyl, datorn, tv osv osv. Det är inte mycket kvar men vi hittar ju saker att packa ner hela tiden. Jag sitter och väntar på tvätten nu, sen ska jag cykla till frugan.

Min finaste är inte hemma idag, så jag får sakna honom någon dag till. Det är lite små jobbigt att vara tillsammans med en sjöman, eller matros som det så fint heter. Han åker iväg någon dag sådär, och jag sitter hemma. Men han är duktig som jobbar, medans lata jag "bara" gå i skolan. Vi ses nog ingenting förens på söndag, känns länge .. Men imorgon ska jag ju vara med bästavän, och han jobbar ju. Sen på lördag flyttar vi och han ska umgås med sin mamma. På söndag ska han visserligen jobba och jag träna hela dagen. Men kvällen kan vi nog spendera tillsammans, hoppas jag iaf! Ska packa ner lite kläder och så. Vi hörs av något imorgon tror jag! PUSS

Första skoldagen avklarad

Det var inte så jobbigt att gå upp imorse, inte som jag hade förväntat mig iallfall. Som vanligt skulle rektorn prata på, det är han rätt bra på faktiskt. Sen fick vi information och se schemat. Dom vet inte ens vilka lärare vi ska ha än .. Och vi börjar med schemat på måndag. Bra koll! Vi fick skåp och sen tog vi skolfoto .. DIE! Varför tar man skolfoto första dagen?! Dessutom har världens finne på vänster kind och vänster ögonbryn .. Usch. Imorgon är vi lediga, så ska umgås med bästavän.

8 juni, det är ett datum ni ska minnas! För då tar vi studenten!!! På något sätt känns det väldigt nära nu, men det är rätt långt bort ändå. Jag tänkte vila lite nu innan jag packar det allra sista. Ska till bästavän ikväll också, så tjing!

"I vilken låda ligger det här???"

Den mest använda frasen hos oss just nu är, ja precis, "i vilken låda ligger den här saken, eller den här". Pappa fick leta efter min plattång medans jag letade efter jeans. Det är kaos vill jag lova. Men det är niice, jag måste fortsätta fixa mig osv. Innan jag åker till skolan, ångest över det ..

Shiet ..

Imorgon börjar jag sista året på gymnasiet. Förhoppningsvis mitt sista år i skolan. Är jag verkligen så gammal? Crazy, om två veckor idag fyller jag 18. Kommer ihåg när jag va en halvmeter hög och cyklade in i buskarna för att jag inte visste hur man svängde .. Pappa har börjat prata om att jag ska börja betala hemma. Jag vill vara fem år igen, kan någon fixa det? Fast ändå vill jag bli vuxen. Skaffa eget, börja jobba, ta körkort och allt som hör till att bli vuxen.

Okej, sista året. Vad händer det här året? Jag ska försöka satsa allt på skolan och praktiken. Jag vill och ska verkligen verkligen försöka få G i alla ämnen. Det är roliga ämnen i år så jag känner mig en aning peppad för det här! Det blir en bra start på läsåret. Vi flyttar på lördag, jag fyller 18, har min finaste och har precis blivit moster. I do freking like it! Godnatt på er!


godnatt !

Jag saknar min finaste trots att vi sågs för mindre än 12 timmar sen. Bästa är att få vakna upp med honom och ligga kvar i sängen länge, i like! Jag har varit och hämtat tvätten hos mamma. Ska hoppa in i en dusch nu innan jag slocknar i sängen. Förhoppningsvis är jag vaken till 11, för då slutar finaste jobbet och skulle ringa då. Det gillas! Puss godnatt

Skola imorgon ..

Jag har för mig att jag har sett Terror på Elm street förut. Men vet inte med vem? Kunde filmen utan till typ. Efter filmen åkte vi och badade. Jag och min finaste var dom enda som inte bangade på att bada. Det var en aning kallt, men vi fick på oss kläderna fort igen och satte oss i en varm bil. Åkte hem till Marcus där P somnade på soffan. Mitt i natten åkte vi hem till P och sov.

Åkte hem idag mitt på dagen. Mötte bästavän på tåget och åkte till syster för att titta på den lille prinsen. Åååh han är så söt och så liten! Jag ska snart åka till mamma för att hämta min tvätt hon tvättat åt mig. Tack ♥

Förresten har jag klippt mig också, suprise. En granne till mamma var där och klippte mamma så tog hon mig på en gång. Det känns jätte kort .. minst 3-5cm är borta .. Och jag börjar skolan imorgon .. Suck ..

Bio

Jag, min älskling, hans Kusin och Jennifer har varit på heron och kollat på Terror på Elm street. Vi sitter i bilen på Väg hem t P. Hörs Imorgon! PUSS

Ändrade planer

Jag åker till min syster imorgon, så hon hinner komma hem i lugn och ro. Även om jag vill stå och hänga på låset när dom kommer hem, hehe. Istället åker jag in och möter min finaste inne i stan. Alltid mysigt med en biltur! Nu behöver jag inte stressa heller, skönt. Besos

Längtar

Godmorgon på er!

Jag vaknade för en timme sen av sms från min finaste. Vi ska mötas upp i stan runt lunch, men eftersom jag troligtvis ska till min syster och kolla på det lilla underverket så får jag nog åka hela vägen till honom, själv.. Tråkigt men jag ska nog klara mig.

Har precis tagit en behövlig dusch. Rakat benen, haft inpackning och ansiktsmask. Urmysigt att börja dagen så! Jag ska skynda på här nu. Ska äta frukost, smörja in mig, packa det jag behöver till inatt och sånt där tjaffs. Vi hörs kanske av någonting senare idag, annars imorgon! Puss

Galet slut

Jag ligger i min säng, som står inträngd med skrivbord, tv, bokhylla och kläder. Målaren har varit här idag och rivit ner skarvarna samt spacklat. Vi har även bestämt tapeter till nya lägenheten. Köket, pappas rum och vardagsrummet. Imorgon sätter målaren upp tapeter här inne. Jag och Natta va iväg t stan förut, solade och var till banken. Jag satte in 336 50öringar på kontot, hahaha!

Väl hemma drog vi ut på cyklarna och cyklade en timme. Jag är död vill jag lova. Jag dog i varje uppförsbacke,men jag tog mig igenom rundan smärtfritt (nästan). Jag är helt slut, så ska sova nu. Jag ska packa det sista imorgon på morgonen. Sen åker jag in mot stan för att möta upp min finaste för att åka till honom. På kvällen ska vi umgås med Markus (jag undrar fortfarande om han stavas med c eller k .. hum .. ) och Jennifer. Så jag ska sova nu så jag är pigg imorgon, natti!

Vi bor bland flyttkartonger

Damm, damm damm och lite till damm. Herregud! Nu ligger i princip alla mina kläder i väskor. Förutom dom kläderna jag "måste" ha den kommande veckan som ligger i IKEA kassar. Alla gardinstänger är nere i hela lägenheten, skåpen i köket börjar bli tomma, står lådor överallt och man blir galen för att det ser ut som ett taikonläger. Men det är det värt!

Bästavän är påväg hit, vi ska kolla på beck och umgås to night, vi har ju trotsallt inte träffats sen i fredags!!! Haha, skämt å sido. Jag ska fortsätta här, för jag måste vika alla "måste-ha-kläder" och plocka upp och packa. PUSS


Delar av mitt rum, kan ni tänka er hur resten ser ut.. ?

Packar

Jag är ledsen att jag inte har tid för bloggen, flytten är nära och jag är inte klar. Försöker spendera lite tid med mina nära och kära, samtidigt som jag ska träna, packa, städa och leva. Men jag klagar inte, livet är galet bra!

You and me ♥

Lovely

Finast är påväg hit och det pirrar i hela kroppen. Ni vet när man är sådär nykär och längtar som ett barn efter paket! Lillfisan har åkt till BB med hennes pappa för att hälsa på lillebror och mamma. Så helt plötsligt försvann sängen ur mitt rum och alla hennes leksaker. Ska inte klaga, för har haft världens underbaraste timmar med henne sen igår.

Jag håller på att packa för fullt här hemma. Ska packa lite till nu innan vi ska åka och äta middag med mina föräldrar och deras respektive på lotten. Vi får se vad som händer ikväll, ha det sålänge!

Jag är lycklig, jag har sagt det förut och kommer säga det igen. Om en vecka flyttar vi, lägenheten är i en enda röra. Eller iaf mitt rum. Beror absolut inte att det sover en liten sötnos här inne också. Hennes säng tar plats och hon rör runt med sina leksaker och hittar saker här inne som jag inte sett på ett tag. Men det är så underbart att få spendera flera timmar med henne. Hon har varit ledsen ett få tal gånger. Vi har ätit frukost och lunch i soffan, legat där och kollat på bolibompa. Tagit en promenad och lekt i sandlådan. Hon somnade för två timmar sen, så jag passade på att sova en stund jag med. Vaknade och hoppade in i duschen, när jag kommer ut så ligger hon i sin säng och sjunger, pratar och skrattar. Helt för sig själv. I vanliga fall brukar det ta ganska lång tid innan hon blir "sig själv". Men nu var det upp direkt, satt i famnen en stund innan hon började busa runt. Nu sitter hon bakom mig i sängen och borstar håret.

P kommer förhoppningsvis hit sen, så får vi se vad kvällen bjuder på. Jag vet inte när min syster kommer hem, hon sa troligtvis imorgon fm. Vill se den lille!! Jag ska klä på mig här och sen packa lådor, det börjar bli dax nu! PUSS


Välkommen fina lilla "Josef"
 ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Välkommen

Min syster är en kämpe som fött ett till barn inatt. 03.43 kom lille pojken ut, jag är så glad!! En stolt moster kan man lugnt säga. Nu ska jag och Prinsessan ta en promenad till affären och sen till någon lekpark innan det är dax för lunch. Vi hörs sen!


Fredag den trettonde

Otursdag? Hmm, den enda oturen jag hade var väl att min nagel gick av rejält när jag skulle få upp Prinsessans resesäng. Det har inte kommit någon bebis ännu, men vi väntar ivrigt här hemma ändå! Jag ska ringa min finaste innan jag går och lägger mig. Vi hörs imorgon, förhoppningsvis är jag moster x 2 då. Hehe. LOVE


Jippieeeee!!!!!!

Jag är så glad!!! Syster är påväg till KS, lilla Josef är påväg! Sa ju det! Dagen är inte slut än. Fyfasiken va jag är glader just nu !! :)

Snott av bror min.

ÅTTA SAKER OM MIG SJÄLV

1. Är du singel?: Jau
2. Är du lycklig?: OM jag är
3. Är du uttråkad?: En aning, ja.
4. Är du ledsen?: Nej!
5. Har du djur?: En katt och hundra dammråttor.
6. Har du tatueringar?: Nej
7. Bor du ensam?: Nepp
8. Jobbar eller studerar du?: Studerar


ÅTTA SAKER OM MITT KÄRLEKSLIV

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Verkligen
2. Har du någon gång blivit sårad?: vem har inte
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?: Jo
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?: Säkert
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?: Oja!
6. Har du haft en hemlig beundrare?: Ingenaning ?
7. Är du kär?: Ja.
8. Vill du gifta dig när du blir stor?: Ja visst!

TVÅ ALTERNATIV

1. Bilddagboken eller lunar?: Inget av dom tror jag, bilddagboken om ett måste.
2. Hår eller ögon?:  Båda
3. Katter eller hundar?: Kisse
4. Några få bästa vänner eller jättemånga ”vanliga” kompisar?: Några få bästa vänner
5. Coca-Cola eller Pepsi?: Inget
6. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: En blandning
7.Pengar eller lycka?: Båda
9. Msn eller mobil?: Mobil!


TIO ”HAR DU NÅNSIN…”

1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån?: Njaa
2. Brutit nåt?: Nej
3. Gjort nåt du ångrar?: Verkligen
4. Hoppat Bungee Jump?: Nej, men vill nog.
5. Ljugit för någon du tycker om?: ja *skäms*
6. Ätit en hel tårta?: hahaha, nej?
7. Gjort bort dig offentligt?: Hmm, jodå.
8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?: Njae..
9. Gråtit när ett husdjur dog?: Måste varit min systers kanin, men inget eget
10. Velat försvinna?: Antagligen

SENASTE

1. Telefonsamtalet du gjorde: "P"
2. Telefonsamtalet du fick: "P"
3. Personen du var med: Bästavän
4. Roligaste grejen som hänt: Fotbollen, får det nog bli.
5. Personen du smsade: "P"
6. Personen du tänkte på: "P"
7. Du skrev till på facebook:  My bigsis!
8. Du kommenterade: Minns inte
9. Du tillbringade natten med: Bästavän
10. Du kramade: Bästavän


klant

Det blev fotboll häromkvällen, 3-0 till Sverige. Hörde att Skottland inte var en toppen lag, haha! Efteråt åkte jag hem till bästavän. Påvägen gick min mobil sönder, jävla skit .. Men jag har en annan nu som jag fått låna av min snälla bror. Jag är barvakt just nu, för syster är hos läkaren. Ingen bebis är på g ännu, idag är beräknad födsel. Suck, det är riktigt segt att vänta .. Ikväll blir det kräftor, förhoppningsvis med min P också. Men man ska inte förvänta sig för mycket!

Nu måste jag leta reda på laddaren till den här telefonen jag har nu och sen hoppa in i en dusch, lillfisan sover. Ååh, hon somnade på min mage nyss när vi låg och kollade på tv. M-Y-S! Pussen


PUSS!


Nu åker jag, fan va jag är glad!


Det blev fotboll iaf!

Nu åker jag in mot Råsunda för att möta upp Jennifer och sen leta upp min finaste och hans vänner. Sverige-Skottland, you know. Det här ska bli kul faktiskt, för det är Jennifers första fotbollsmatch! Funny, vi hörs av senare! Jag är lycklig, så ni vet!

Fotboll eller inte ..

Jag hamnade hos P´s kusin inatt. Jag, P, hans kusin, Joel och Jennifer. Efter några jobbiga timmar somnade vi tillslut och vaknade halv sju imorse. Dog en aning, men vi satte oss i bilen och åkte hemåt. Stannade på donken och köpte kaffe, behövligt som fan. Väl hemma bland mina kvarter inhandlade jag nybakat bröd, åkte hem och åt frukost. Däckade sen i soffan i "några" timmar.

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Jag är lagom grinig just nu. Skulle varit med Natta men hon fick för sig att vi skulle grilla med några andra. Och det har jag ingen lust med. P vill att jag kommer in till Solna för att gå på Sverige matchen ikväll. Han, jag och hans killkompisar. Jag vet inte, är det värt det? Klart att det är värt det om jag får vara med P men ja .. Ska lyssna på Rasmus Seebach och tänka lite. Ska packa också. Är delad förtillfället.

Stressigt

Jag cyklade iväg och solade förut, sen tog jag vägarna förbi pappas jobb innan jag åkte hem. Åt lite soppa innan jag slocknade i soffan, i två timmar. Där sprack mina planer, rejält! Jag har precis varit ut i förrådet och hämtade två väskor. Måste packa ner mina kläder i dom så länge. Det börjar bli stressigt nu, vi har besiktning på lägenheten på torsdag. Sen är det bara en vecka kvar i helgen. Sjukt, jag måste fortsätta. Vi hörs i mån av tid!

Underbart

Livet kunde inte vara bättre än såhär, jag tror nog inte det. Gårdagen spenderade jag med P, vi tog det riktigt lugnt. Städade lite också. På kvällen tog vi bilen till hans kompis och kollade på film, sen hem igen. Fyra imorse åkte vi till Arlanda för att möta upp bästavän. Hade lyckats lura henne att jag inte skulle komma! Så sjukt underbart att ha henne hemma igen, som jag längtat!!

Idag blir det att sola, packa och städa. Först ska jag ta och äta lite, sen cykla till solariet! Puss!

Snart s

Mina kläder ligger i kartonger, i garderoberna. Jag har en halv garderob kvar att rensa, orkar inte. Har slängt en 70liter´s säck med kläder. Mest udda strumpor och mjukisar. Vi var iväg och kollade i lägenheten, och fy så jag längtar nu. Mer än innan! Dom ska tapetsera om i ett rum, köker samt vardagsrummet. Så vi skulle få välja tapeter snart, för det skulle göras nästa vecka eller hur det nu var! Jag måste städa mitt rum, för jag måste hitta min rakhyvel. Orakade ben är så onice! Dessutom måste jag samla ihop skitiga kläder och tvätta imorgon. Bara 1½ natt kvar nu, innan min bästavän befinner sig här i Sverige igen. Förstår ni hur jag längtar? Efter att få ligga i soffan med henne, kolla på Beck och ha någon att brottas om sängen med. Hon är bäst, sådeså!

Jag får inge sällskap ikväll, mitt egna fel. Istället kommer mitt sällskap imorgon bitti. Det gillas. Nu åker Lars Winnerbäck på. Jag ska städa, rensa och sen ta en kopp te. Tjing!

Seg

Det blev en lugn träning för min del, ingen fys inte. Skippade den delen. Solade 25 minuter innan, sååå skönt! Jag ska fixa något att äta sen lägga mig och vila innan vi ska titta på lägenheten igen. Jag får kanske sällskap ikväll. ♥

Sola & träning

Nu far jag och mina chockrosa naglar och solar innan fysträningen. Jag har ingen energi för en riktig hård fysträning idag, men jag ska ge det jag kan. Försöker få med mig Sofie också, tråkigt att gå dit helt själv juuuu! Men vi hörs väl av senare, puss.

Lycka

Okejokejokej ..!

Jani, den här bloggen va. Den har hamnat lite åt sidan senaste tiden. Vi får se om det blir någon ändring. Igår spenderade jag och P dagen i Uppsala. Vi var på IKEA och inhandlade en tvättkorg i trä till min bror, lite ramar och sånt skit. Köpte ny kaffebryggare till pappa på Mediamarkt. Tog en fika hos hans vän och sen åkte vi mot Märsta igen. Blev middag på kolonilotten innan vi åkte hem, skruvade ihop tvättkorgen och jag bytte innehåll i min väska. Jag har varit på vift hemifrån i en vecka nu, så jag tvekade på om jag skulle följa med tillbaka till Uppsala. Efter lite velande följde jag med. Jag och ett gäng grabbs, se det hur ni vill. Men jag hade en helt okej kväll. Vi gick och la oss först, men somnade sist tror jag. Vi hamnade ute på balkongen vid halv fem snåret, kollade på soluppgången innan vi gick och la oss igen.

Konstigt nog var vi uppe sist imorse också. Vi sa att vi skulle åka nio, men vid tio hade vi inte kommit upp än. Vi tog bilen tillbaka hitåt, P släppte av mig och så åkte han hemåt. Tog ett bad, åt lunch och sen åkte vi. Först blev det tårta och sånt tjoffs. Sen grillade vi, trots att det regnade! Måste berätta två saker, först den lite halv äckliga saken. Min systers katt Beppie hade dragit hem en kaninunge igår, min syster såg den först imorse utanför. Stackarn hade ont och kunde inte röra ena framtassen. Sen hittade vi en till på gångvägen ett stenkast från huset. Stackars ..

Den andra saken är väldigt rolig faktiskt! Jag har ju en hel drös med syskonbarn! Det är ett till påväg, den här väntan är så lång, kom ut nu Josef!! Min bror Fredrik (Putte) har två små sötnosar, Alvin snart 5år och Bim lite mer än 3år. Vi satt vid datorn idag, jag dom två och Peter min bror. Så säger Bim "Justin Bieber!!". Vilket innebär att hon vill att vi sätter på någon låt med honom. Helst One time, Baby eller Eenie Meenie. Så sjunger dom båda två med, dansar och har sig! Fruktansvärt söta små kisar! Jag ska ringa P innan jag går och lägger mig. Imorgon står solning, träning, kolla på lägenheten (WIHOU, två veckor kvar!!) och rensa garderoben och packa. Det är nära nu, älskar tanken!!


Over and out, massa kärlek! <3


födelsedagar

Idag kör vi på svart/vitt, med chockrosa naglar. I know you like it. Min kära bror Håkan fyller 21 idag, så vi ska dit och fika och äta mat. Även Miranda fyller 18 idag, wihou!! Grattis gumman! <3

Nu ska vi ge oss iväg, ha det. Pussen

Home sweet home

Efter en lång natt på annan ort (Uppsala) ska jag laga lite lunch och sen lägga mig i ett bad. Det känns som lyckan är nära nu. Väldigt nära. Jag skriver sen igen, när jag har tid och lust.

Jag vet att du älskar att läsa om mitt händelserika liv. Puss på dig, och hälsa Malmut ;)

Naturkunskap

Jag försöker plugga. Men det går inge vidare, har svarat på 5 frågor nu. Natur är inte mitt starka ämne, verkligen inte. Det förklarar nog varför jag ligger efter och behöver plugga mitt i sommaren. Det är segt som tusan, jag förstår inte ens hälften av vad jag pluggar. Det är energifrågor .. T.ex. så ska jag ta reda på hur stor Sveriges energianvändning är. Nu var det inte så svårt att hitta, men fruktansvärt tråkigt må jag säga.

Imorgon åker jag hem en sväng, över dagen, packar lite och så. Tänk er, det är nästan tre veckor kvar innan vi lämnar gamla lägenheten. Fy så skönt det ska bli! Jag har 5 frågor kvar på den här uppgifter, jag spyr nästan på det. Så tråkigt är det. Men jag måste fortsätta, sunk. Puss på er sålänge.

<3

Jag har inte så mycket att säga just nu. Det är en stor omställning jag gör för stunden, försöker hitta rätt ork och försöker hålla humöret uppe. Jag behöver min bästavän just nu, men hon lever livet nere på Cypern. Det är hon värd, men jag vill mer än allt ha henne här. Behöver hennes stöttande ord och hennes grymma peppande. Om en vecka är hon hemma igen, bara en vecka till .. Det känns som en evighet.


Var inte rädd, jag går bredvid dig.
Kom ta min hand, jag håller i dig.
Här i min famn, kan du våga tro.
Sänk dina murar, jag ger dig ro.

För att jag älskar dig, så som du är.
Och jag vill ge dig allting jag har.
Och låt mig få bära dig, när du är svag.
För du betyder allting för mig.
Var inte rädd, Jag går bredvid dig.

Nu är jag din, och nu kan jag andas.
Här blir jag kvar, för här vill jag stanna.
Se på oss nu, livet är vårt.
Ser du den framtid som vi, vi kommer få.

För att jag älskar dig, så som du är.
Och jag vill ge dig allting jag har.
Och låt mig få bära dig, när du är svag.
För du betyder allting för mig.
Ja jag ska älska dig, så som du är.
Och jag vill ge dig allting jag har.
Och låt mig få bära dig, när hoppet sviker.
Du betyder allt för mig.
Var inte rädd, jag står bredvid dig.
För du betyder allt för mig.

Du och jag bästavän, Nathalie Jeanette Rådman. <3


en fucking månad kvaaaaaaaaaaaar!!!

Idag skulle jag börjat med den där Holländska "dieten". Men syster har inte hittat den boken än, så jag får börja på något annat sätt. Har mina planer förstår ni.

Jag ligger i sängen, lyssnar på Lars Winnerbäck, kärlek! Jag borde gå upp och äta frukost, klä på mig osv. Sen borde jag packa ihop massa kläder, ska spendera dom närmaste dagarna hos min syster. Hoppas inte hon ska föda när jag är där, får nog panik. Hahahaha! Efter jag ätit osv ska jag cykla iväg och sola, ungefär om en timme. Sen är det träning 12-14, fys. Kill me ...

Jag borde också packa här hemma, vi flyttar om ca tre veckor. Det kommer gå såååå fort! Sen om en månad prick fyller jag 18, wihouuu! Nej jag ska skynda på lite här nu. Vi hörs snart igen, pussen

RSS 2.0