Jag lever

Ni saknar mig inte för mkt va? Hinner inte skriva så mycket nu, ska dra iväg och träna. Slänger i mig middag nu så ska jag gå sen. Dagarna ser likadana ut nu för tiden, träna, skolan, sova, plugga och träffa Mr. X. Måste kila nu, men glöm inte bort att jag fyller år imorgon. Så vill ha massa sms och samtal, hihi! Love

VIRUS FITTA!

ÅÅÅÅH jag har typ virus på min data där hemma så jag kan inte vara inne på datan. Nu har jag hotell och ska göra ett grupparbete, så ska skriva ut massa papper och sen dra och träffa en vän. Måste jobba, föresten är ledig imorgon och på lördag ska jag på kalas.  Vi hörs när jag hittar en data, som funkar! KAAAAAAAOS

Jävla skit

Jag somnade först klockan tio, men vaknade hela natten pga jag inte kunde andas, min näsa är för täpt .. Men nu är jag vaken. Är ett jävla vrak asså, ska sminka mig och sen äta frukost. Sen bär det av till skolan och ikväll ska jag träna, så hörs tonight!

Jävla skit

Jag somnade först klockan tio, men vaknade hela natten pga jag inte kunde andas, min näsa är för täpt .. Men nu är jag vaken. Är ett jävla vrak asså, ska sminka mig och sen äta frukost. Sen bär det av till skolan och ikväll ska jag träna, så hörs tonight!

Godnatt

Ska sova tidigt sa jag, och det blev ett snabbt bad och nu ska jag dricka lite te och sen sova. Hörs imorgon!

HAHAHAH ! sunes jul, fyfan va roligt! Tycker min bror Håkan va lite lik Håkan där på videon när han va liten asså, så göll!

" Håkan, varför har du blivit såå lång? "
 "Jag har väl inte blivit lång?"
"DU, är tillochmed längre än mig.."
"Man växer ju så mycket i min ålder."
"Håkan, skulle jag kunna få titta vad du har i dina strumpor?"
"Jag har väl ingenting i mina strumpor, bara tår och sånt"


I LOVE IT !

Sjukling

Bläää! Jag börjar bli sjuk och det är inte nice! Är hängig och täpt i näsan. Men det går över, hoppas jag!

Har varit i stallet hela dagen och herregud va underbart det va! Sniffa hästlukt, gosa med dom och bli skitig! Dock blev jag väck för tidigt, men det gjorde ingenting! Vi var alltså ute i (stora) söderby, ute i odensala. Min syster skulle köra en häst och rida en häst för en tjejkompis. Så jag va med och kollade på, körde fyrhjuling och borstade dom små (!?) krabaterna. Hade asroligt på fyrhjulingen, för det va första gången jag körde, men jag körde som en GUD! Hahaha, kom hem lagom till tvättstuge tiden började.

Så nu har jag tvättat klart och ätit middag, ska ta ett bad och sen sova. Jag måste sova tidigt, för jag är astrött och ska upp typ halv sex. Så äckligt tidigt, men vi har rätt bra dag i morgon (hoppas jag ..)! Och på tidag, vet ni vad som händer då!? Dels fyller min ursöta brorsson Alvin 4 år och jag får löööööööööön! Ny mobil ska jag fan skaffa, oha så härligt!

Nej nu ska jag ladda upp bilder från idag, sen ta ett underbart långt, varmt, härligt bad!


Syster, den där hästen jag inte minns namnet på och vovven


syster och sötnosen Olga, i like!

Pussis på hästen jag inte vet namnet på, haha!

Dempa och en vovve på gården

även dennis åkte fyrhjuling


Syster och hästen jag inte minns namnet på, olasslo eller något sånt tror jag ..

Vilket vrålåk, asroligt va det!

Sötnosen fick gå på bandet med.


Memories never die

Nu är jag hemma igen, varit det en stund men anyhow! Vi åkte ut till Sigtuna för Carro skulle hämta ett minneskort. Äckligt kallt va det för benen, vi åkte moppe. Sen satt vi bara hemma hos henne. Lyssnade på Gavin DeGraw och kollade igenom alla (typ över 800) bilder på oss, fick oss många roliga skratt, fyfan! Nu sitter jag och försöker bli varm, lyssnar på massa gamla låtar som jag alltid lyssnade på förut. Och dom väcker fruktansvärt många minnen. Måste sova, ska med syster till stallet imorgon, tidigt ..


Richard Marx - Right here waiting for you

Alter Bridge - In loving memory

Lasse Lindh - Radion spelar aldrig våran låt

Espen Lind - Unloved

@ Skrolls house!

Yepp, that´s right. Sitter hemma hos Carro. Lullar runt på datan medans hon äter. Hon är typ klar nu så aah ska inte skriva mer! Attans då, puss


Regn ..

Hade varken tid eller ork att skriva något igår. Men vi var iallafall i uppsala, på skopunkten. Fick med mig hela tre par skor. Ett par bruna vinter skor (ser ut som uggs), ett par svarta med liten klack och ett par tygskor. Efter skopunkten tog vi en tripp förbi farmor. Prinsessan va snäll i stortsett hela dagen och somnade tidigt. Men vaknade efter jätte kortstund. Men annars va hos lugn och glad.

Igår kväll påvägen hem träffade jag Carro (Skrollan). Första gången på flera månader, det märktes knappt att vi inte pratat på så länge. Men det va skönt och vi babblade på som tusan. We are back on track!

Idag vet jag inte vad som händer. Vi skulle äta kräftor på lotten, men det regnar som satan ute och då tänker jag inte sitta där! Ska glo lite på tv nu och sen duscha, hörs sen!

En dag med lillan

Klockan sprang iväg inatt och jag kom inte i säng förens halv fem-fem, onödigt! Men jag sov länge. Vaknade för en timme sen och nu har jag precis ätit lunch. Idag ska jag och pappa vara barnvakt till Prinsessan. Vi tänkte åka till uppsala och kolla på skor, sen även kanske! ta en tripp till farmor. Fast först och främst ska jag klä på mig, sitter i rutiga pyjamas byxor och vågar verkligen inte visa mig i dom ute. haha!

Ta hand om era minnen

Klockan är över tre och jag har inga planer på att sova. Jag är knappt trött, men jag är slö och irriterad. Sitter och tänker, enda jag kan göra på natten. Det är då jag blir deep och börjar se allvar i saker.

Jag vet ärligt talat inte vart jag har nån längre. Jag och min syster pratade häromdagen om hur dåliga folk är på att höra av sig. Det gäller inte nån speciell, utan över lag. Jag har vänner som lovat att dom ska höra av sig, men ändå gör dom inte det. Och vet ni hur ofta jag hör något från mina bröder? Aldrig. Vid jul, födelsedagar eller andra tillställningar. Men annars? Visst, kommenterar eller "gillar" statusen på facebook. Men vet nån utav dom vad jag sysslar med på fritiden? Det är få som vet, som känner mig. Inte bara mina bröder som är dåliga på att höra av sig. Jag har kompisar som lovat att vi ska hålla kontakten länge. Men hur många har jag kontakt med idag? Hur många hör av sig och frågar hur jag mår? Lätträknat, ingen.

Jag blir så förbannad, dom förväntar sig att man ska höra av sig och när man inte gör det, då blir dom sura. Men när dom själva inte hör av sig då? Då är man tydligen psykiskt störd om man blir sur. För dom har ju inte tid att skicka ett sms som tar max 1 minut, eller ringa ett samtal påväg till skolan. Nej, det funkar inte så längre. Jag är ingen hund som sitter snällt och väntar på att dom ska höra av sig, noway. Därför jag inte tagit mig tid att hitta nya vänner heller, för jag tycker det är bortkastat med tid.

Man förstår vilka som är äkta och oäkta. Speciellt just nu. Efter några månader utan kontakt så skrev en vän till mig en text på bilddagboken om mig, massa minnen vi hade tillsammans och sånt. Det fick mig att gråta floder, just för att jag insåg att hon är äkta. Vi pratade mer och mer, vi båda fattade att vi missat en hel sommar tillsammans. En sommar vi kunde fyllt med skratt, minnen och starkare vänskap. Men jag tror ändå att vi behövde "vara ifrån varandra" för att inse vad vi betyder. Jag har insett att jag inte kan vara mig själv utan henne, och jag önskar att alla kunde ha en sån. En bästa vän som du kan vara dig själv med, skratta, gråta, ja göra allt med. Skapa minnen tillsammans som när ni är gamla kommer asgarva åt. Jag och personen jag pratar om har skrivit upp massa saker som vi sagt som blivit sjukt konstiga. Men som vi suttit och gråtit till, pga vi skrattat så mycket. Gör som vi gjorde, och skriv ner era minnen för jag lovar. Din hjärna kan inte lagra hur mycket som helst, men om du skriver det på ett papper och behåller det väl, så kommer du och din bästa vän kunna sitta på ålderdoms hemmet och skratta åt allt ni gjorde. Ta hand om era minnen och dina vänner. För du vet aldrig hur länge dom finns. Rensa bort dom som är falska och dom som aldrig hör av sig.


vi är tillbaka in på samma väg vi var förut, bästavän.

Kris Allen - To make you feel my love



When the rain is blowing in your face
And the whole world is on your case
I could offer you a warm embrace
To make you feel my love

When the evening shadows and the stars appear
And there is no one there to dry your tears
I could hold you for a million years
To make you feel my love

I know you haven't made your mind up yet
But I would never do you wrong
I've known it from the moment that we met
No doubt in my mind where you belong

I'd go hungry, I'd go black and blue
I'd go crawling down the avenue
There's nothing that I wouldn't do
To make you feel my love

The storms are raging on the rollin' sea
And on the highway of regret
The winds of change are blowing wild and free
You ain't seen nothing like me yet

I could make you happy, make your dreams come true
Nothing that I wouldn't do
Go to the ends of the earth for you
To make you feel my love

I could make you happy, make your dreams come true
Nothing that I wouldn't do
Go to the ends of the earth for you
To make you feel my love


Egentid

Sen sist har jag ätit middag (en väldigt sen) med min pappa, pratat med honom och badat. Det va helt underbart. Hade ljus och grejs, asmys! Nu sitter jag och dricker vanlij te, helt underbart det med!

rubrik

Vi va inne på barnenshus i säkert en timme idag .. Herrejesus asså! Men syster skulle ha en ny bilstol till prinsessan och hade svårt att välja. Vi köpte även varsitt hopprep, så nu ska jag väl försöka få igång träningen igen. Sitter och väntar på att pappa ska komma hem så vi kan äta middag, är vrålhungrig! Bara för att verka bra så ska jag hoppa lite hopprep nu, det är ju inte bara för barn!


Hittade anledningen!

Tjena vilken slapp vecka. Gått två halvdagar i skolan och nu "ledig" (vi får inte säga ledig, men vi behöver inte gå till skolan) torsdag & fredag. Trots det, så vaknade jag halv åtta, crazy! Somnade om och vaknade typ halv elva, äckligt skönt. Nu har jag precis duschat och gjort en (misslyckad!!!) omelett. Då insåg jag anledningen till varför jag inte valde att gå restaurang .. Den vart fett misslyckad asså, menmen jag är bäst på allt annat så det räcker och blir över! Sitter och väntar på att syster ska höra av sig ang. om dom ska till (M)Uppsala eller inte. Ska isånafall med .. Det är ju jätte fint väder ute, jag vill sola ... Äsch, ska leta kläder nu, Hööööööööööööööööörs.


(ursäkta för suddig bild, men dom sprang ju fooooooort)

Min syster är för rolig

Slutade halv elva idag, åkte till gamla stan och gjorde klart uppgiften vi fick idag. Jag, Manda, Emma och Vicky yra runt där, men vi blev klara ganska snabbt. Hemma hos syster åt vi bara sen åkte vi till Solvalla. Jag är kär, tycker syster borde skaffa dig en liten (STOOOOR) fyrbent vän, ja jag menar häst. Stackars lilla Dempa fick epelepsi (stavning helt åt helvete) anfall, lilla skrutten .. Sen raggade en av väktarna på mig (okej, ragga är väl fan och ta i. ) Han sa att jag såg bra ut iallafall, anledningen till det va för att jag kollade mig i spegeln när jag gick förbi han, haha!

Är iallafall hemma nu och ska dricka mitt te, är lite frusen faktiskt. Imorgon är jag free, inget att göra. Så har du tråkigt, call me!


Santa klås&Klanta sås

Du fick mig att göra saker jag inte hade vågat göra. t.ex. bli brunett. Visserligen blev det lila först, fyfan va vi skrattade åt det. Finns så många minnen jag aldrig kommer glömma, noway. Jag kan inte neka att jag hade den bästa tiden med dig, du fick mig oftast att skratta, trots att jag va riktigt arg eller ledsen. Det kanske var ett misstag att "säga upp kontakten" med dig, jag vet inte .. Jag har inte vågat erkänna det här innan nu, men jag saknar dig och våran tid.

Godnatt

Första dagen i tvåan gick galant, vi tog skolfoto ! Ska ta stora klassfotot imorgon sen är vi lediga torsdag och fredag, men sch om det! Ska sova nu, har fruktansvärd huvudvärk som inte vill gå över, me dont like! Imorgon väntas en lång dag med skola och solvalla!

Hatar min data, den vill inte spara bilden med texten på! Usch! Till vänster är iallafall innan jag klippte mig, och till höger (självklart..) efter jag klippte mig. Mitt hår ser fräshare ut och man ser slingorna mycket bättre. Tycker det är kort .. Men går till brösten typ, så inte så jätte kort. Godnatt

.


Fastnade för låten


Snart inte sommarlov längre ..

Dom på Joe´s imperium hade inte tid att klippa mig idag. Så bokade tid imorgon bitti, 9.30. Så blev ingen sovmorgon där inte. Så mitt hår är förjävla äckligt nu, har fortfarande inte tvättat det .. Känner mig ofräsh! Ska ta bort mitt smink nu och sen sova, nice shit!

Vart är vi påväg?

Det är förjävligt, vart är vi påväg nånstans? Vad håller folk på med? Små barn går runt och mördar till höger och vänster, har folk inget bättre för sig? Läste det här nyss.

ARG!

Jag har letat efter nån att gå med hela dagen, några har sagt att dom vill och sen "nää orkar inte". Så nu ska jag ner till stationen, får bli den frisören, orkar inte gå till centrum. Om jag får med mig hon jag smsar med nu, ska jag till centrum. Gash va jobbigt!

Och sen du, lilla gubben! Kom inte hit och tro att vi är världens bästa vänner och sen går runt och kallar mig slampa! Jag kallade dig bitterfitta pga du va så jävla tjurig. Har du då anledning att säga att jag är en slampa? Nej, så fan heller!

Vågar jag?

Sitter och funderar lite. Jag skulle ju klippa mig innan skolan börjar, på Bobbys i Vällingby. Men jag har glömt bort att ringa och boka tid där, och antagligen har dom ingen idag(hinner dessutom inte dit idag) så .. Jag har två frisörer här i märsta jag har kollat på nu. 10kr skillnad på dom bara, visserligen typ 100 kr dyrare än Bobbys .. Men jaja. Hatar att gå till frisören själv dessutom, tycker det är pinsamt som fan. Ska se om jag får med mig nån. Mitt hår är äckligt med .. Har inte tvättat det sen i lördags, orkade inte igår när jag badade. Men då kan dom ju tvätta det åt mig, hihi! Funderar även på om jag ska beställa tid eller bara gå dit, båda har drop in och bokning. JAJA! Vi får se, hörs sen måste äta något nu.

Iám a fish

Jag ska bada, fyfan va underbart.


...

Trots att jag va vaken till typ halv fem i morse, så vaknade jag halv elva .. Det märks att jag inte kan sova länge .. Anyway! Är hemma hos syster nu, vet inte vad vi ska göra. Funderar på att gå ut och plocka plommon på deras baksida, fast det blåser fan stormar ute, inte nice.. Vi hörs sen.


Ni är guld.

Kvällen hos Sara va något över det vanliga. Sällan jag träffar dom där tjejerna och jag hade en enormt trevlig kväll. Sara bjöd på god mat och söta (rosa) cupcakes (stavning ....). Sen körde vi lite lekar och så. Mitt lag vann två av dom, hihi bäst eller vadå? Mitt i allt det roliga fick alla bråttom hem (vid typ tolv) och jag fick cykla hem i regn, äckligt kallt blev det. Jag hade iallafall en helt otrolig kväll, ni är fantastiska tjejer! (Får sno bilder av Hanna och Sara sen, busigt!)

Nu sitter jag här, mitt i natten .. Många tankar flyger genom mitt huvud och jag vet inte riktigt vad det är för fel på mig. Jag är mäkta arg, deppig, sur, irriterad, ja allt man kan va typ. Från att haft ett leende på läpparna typ hela kvällen så kommer jag hem och hamnar i min lilla bubbla igen. För ett år sen såg dom flesta av mina nätter ut, jag satt uppe till tidig morgon (kalla det vad ni vill, långt in på natten). Därför jag blir väldigt sur, grinig, ledsen och allt vafan det heter, när jag sitter uppe såhär sent. Jag får flashback från då, jag vet inte riktigt.. Men det är konstigt iallfall .. Ska inte bli deep nu, vi hörs..

Iám beautiful

Så, nu är jag klar. Har duschat, haft ansiktsmask, sminkat mig, fixat kläder och plattat håret. Hittade en klänning i min garderob som jag hade på avslutningen i nian. Gjorde om den lite (utan att sy, klippa eller något) till en tubtop´s klänning. Så har jag svarta tights till den och ett tunt silver skärp i midjan. Hittade även mina sn-örhängen jag fick för typ hundra år sen och mitt lila ralph lauren armband. Så dagens färger blev (trotts att jag sa att jag INTE skulle ha något svart på mig) lila, silver och svart. Känner mig faktiskt ganska söt också, och käften ni som inte tycker det! Håret blir utsläppt bara, enkelt. Bilder kommer, för jag tar med mig min kamera. Orkar inte ta bra bild på outfiten nu så ni får det sen!

Black eyed pease - i gotta feeling

Sista lördagen på sommarlovet

Hela dagen igår va jag ute på språng. Syster och jag åkte vid halv elva till IKEA. Kom därifrån två timmar senare. Då åkte vi direkt till familjen Germundsson. Cina´s systrar va också där så vi satt mest och pratade och busade med Emilia och Matilda (Cina och hennes syster Lindas barn). Jätte mysigt var det, och Noellyn va lika underbar som vanligt!

Idag har jag bara varit och handlat med pappa. Ska ju iväg sen. Först till Marie (kolonilotten) För hon fyller 55 idag, grattis! Sen ska jag till Sara D för hon fyllde 18 den 12augusti. Så ska på tjejmiddag där klockan 6. Bara några problem, jag vet inte vad jag ska ha på mig. Jag vet inte heller exakt vart Sara bor .. Med får lösa det. Ska duscha nu och börja fixa mig,

HAHAHA !

Åh, det går rykten om att våran lilla fjortisbloggare Dessie fick en tårta i fejset häromdagen på Ung08, hahaha och rykterna är sanna! Frugan hade lagt ut två filmer, ååååh va jag skratta! Min skadegläjde kan inte bli större. Lilla gumman säger jag bara, hon är vadå 93a eller något sånt. Tror sig vara 18 men i huvudet fortfarande 10. Väx upp flicka lilla!

Bäst

Så nu har jag redan duschat, tvättade tillochmed håret. Jag är bara för bäst!

Det här visste ni inte, tror jag ..

- Jag har aldrig varit tillsammans med en yngre kille
- Jag är varken morgon männika eller nattuggla
- Ibland kan jag bli riktigt sur och då funkar det inte att prata med mig
- Jag har ingen absolut bästavän (förutom min syster då)
- Jag är mörkrädd
- Att nu är jag väldigt stressad, för jag ska möta Victor & Heidi om 45 minuter, och jag måste duscha! Sen ska jag vara barnvakt till Prinsessan vid typ halv fem. AUTCH! SKYNDA!

FAAAN!

Jahaja, nu va min mobil helt fuckad också! Jag va så arg igår kväll så den flög i backen (inte bara en gång). Så nu funkar inte "genväg"-knappen, C-knappen (den man raderar med alltså) och telefonen läser inte av minneskortet, jaaaaaaaa va jag älskar skiten! Måste vänta nästan två veckor på att kunna köpa en ny, paniken stiger ! Vet fan inte vad jag ska ta mig till .. FYFAN

Mosters underbara älskling.


Nu är jag hemma igen. När Noellyn hade somnat så drack jag och syster te och grät till The Bachelorette(stavning). Kom hem för typ en timme sen och nu ska jag kolla på tv eller något, fårse om det blir några fler inlägg innan jag sover.

Dom två bilderna till vänster är när prinsessan somnade i min famn, asmysigt.

Hos syster

Efter jag hade tvättat klart tog jag bussen hit till syster. Vi har ätit asgod middag, Servé gjorde nån rätt med kyckling, pasta och typ nån kryddblanding, asgott va det. Vi kom in från promenad för en stund sen och nu kollar vi på Jerry Springer, huuuumor! åp+¨ååååååååååååååååååååååååååååååååå ( där gick kattungen Shiraz över tangentbordet, haha!) Vi hörs när jag kommer hem.


Fler poäng till mig, moha!

Samlar ännu mer vuxen poäng nu, jag håller på att tvätta. Vilket inte är en nyhet direkt. Sen min pappa åkte till Thailand( typ april..?) så har jag tvättat själv varje vecka. Känner mig stolt, till skillnad från dom som är 18+ och fortfarande inte vet hur en tvättmaskin fungera. Det är tragiskt!

Sitter och lyssnar på musik nu, ska väl städa upp lite i rummet innan det är dax att gå till tvättstugan igen (30min). Efter jag tvättat klart ska jag åka upp till syster. Är så äckligt tråkigt att sitta hemma själv medans pappa jobbar kväll .. Juste ni skulle få bild på mitt hår, men har inte riktigt fått nån bra bild. Men det fixar vi. Måste även ringa frisören och boka tid, innan skolan börjar ..

White Lion - When the children cry


When the children cry
let them know we tried
What have we become
just look what we have done
All that we destroyed you must build again.
'Cause when the children fight
let them know it ain't right.

Nattbloggning?

Nej, det orkar jag inte. Jag ska göra min bebis (Commander) sällskap i sängen, hörs imorgon. Först ska jag göra lite te, mumma!

Mysigt

Idag har jag varit så himla duktig och gjort så fruktansvärt mycket! Eh okej, jag ljög .. Min dag har typ sett ut såhär: Vaknade, frukost, datan, sängen+tv:n, dusch, datan, sängen+tv:n, åt sallad, powernap 1timme, datan .. Äsch, det är min första dag efter jobb i tre veckor!

Sitter och försöker få ut tovorna efter jag slingade håret, fyfan va ont det gör . Dom är små, förjävliga och sitter typ i hårbotten.. Det gillar vi inte. Det är typiskt svensktsommarväder ute, regn. Äckligt men mysigt. Ska fixa lite te och sen mysa ner mig i sängen med min bok, den är snart utläst!


Humor

Hon verkar vara en asrolig brud, men jag störde mig riktigt mycket på hennes ena videoinlägg, men ja. Man ska inte dömma hunden efter utseendet! Nu ska jag duscha, hör sen.

eenjoy; ssagi.blogg.se

Neverstore - So much of not enough

Jag orkar inte skriva, godnatt.


Tack för mig!

Nu känner jag mig inte pigg alltså. Har jobbat klart nu och ska snart gå till våran lönechef och lämna mitt passerkort och tidsrapport. Sen ska jag träffa en kompis direkt efter jobbet, sen måste jag hem och leta tvättstuge-tid och sova. Ska kila iväg till Anneli nu, vi hörs ikväll.


Pauline - give me a call


Sista dagen på jobbet, YES!

Josse hade aldrig slingat nåns hår förut, och det märktes. Men tack hjärtat iallafall, det blev bra tillslut! Jag är håröm och det gjorde svin ont kan jag säga ! Man ska ju dra ut håret genom små hål i en mössa, säxi! Sen fick jag cykla hem med skiten i. Klockan blev runt 11 och mamma ville sova, så jag fick dra på plastpåsar och handduk för att hålla håret varmt, fyhelvete va pinsamt det va asså! Cyklade fort som tusan och sprang in från cykelstället. Har inte riktigt kollat hur håret ser ut, men igår kväll såg det iallafall bra ut. Hade massa tovor bara, äckligt. Är ni snälla får ni se bilder, sen.

Idag är det min sista dag på jobbet, dunder skönt! En veckas ledigt sen börjar allvaret igen, det vill säga skolan. Det är ett tufft år som väntar, men jag är bäst så jag klarar det. Måste ställa in min matlåda (vuxenpoäng) i kylen nu och fylla på min vatten flaska.


depeend.blogg.se

Nu är det josefin som gäsbloggar är just nu hemma hos cissi och färgar håret på henne. Hoppas det blir bra hon (brunt med blonda slingor) precis som jag ska färga fast lite senare. Efter vi har färgat så vet jag inte vad vi ska göra faktiskt men något hittar vi väl säkert på men nu orkar jag inte skriva puss

Inte okej ..

Vaknade typ vid nio och kände hur balansen inte va på min sida när jag ställde mig upp. Mådde illa och va äckligt yr. Pratade med en kompis en timme i telefon och sen somnade jag om. Vaknade av att Josse smsa och frågade om jag ville ses, och självklart. Anytime! Försöker få i mig frukost nu, filmjölk och müsli. Vi skulle ses om tio minuter, men får nog skjuta upp det lite, hehe. Hörs senare


Ingen rubrik

Helt onödigt att jag ens bakade idag, bror åkte ner till coop och köpte annat. Kändes lite som att det jag gjort inte va tillräckligt bra, och inte fick jag något tack heller. Jag som erbjöd mig att baka, men aja. Ska inte tjura över det här nu. Vi åt iaf smörgåstårta och inte så mkt mer. Satt hos mamma en timme tills jag gick och mötte en kompis på stationen. Kollade typ bara på tv och han gick för en timme sen. Sitter och väntar på att en kompis ska ringa, och sen ska jag sova. Funderar på att göra lite te innan jag ska sova, har fruktansvärt ont i min hals .. Godnatt


Helvetes trappa ..

Det blev inge läsning på baksidan igår kväll .. Jag ramlade i trappan påväg ner och skulle lämna en sak.. Slog i ryggen och armbågarna. Har mest ont i höger armbåge, brände mig typ på mattan.. Klantigt. Det värsta är att jag hade min systerdotter i famnen, som tur va hade jag henne liksom på magen så hon blev bara rädd och klarade sig utan några skador. Så kvällen avslutades i soffan och vi tittade på idol 2006, lite småkul.

Har precis kommit hem från syster, va och handlade nu på morgonen. Ska nämnligen baka lite till min bror, dom får gäster eftersom han fyllde år igår. Sen ska jag åka och hämta mitt pass, vill få det gjort. Fast först ska jag sätta degen till ena bullarna, den ska jäsa i två timmar, shiet.  Hörs sen




Grillat är gott

Nu har vi precis ätit lite middag här hemma hos min syster. Vi grillade och så blev det lite kladdkaka till efterrätt. Satt fint i kistan det. Nu hade jag tänkt sätta mig på baksidan och läsa en bok, mys! Ska hem ikväll, vet bara inte när. Det märker vi, hörs sen.



Värt att lyssna på

Har en bekant (kompis) som sjunger och skriver egna låtar. Jag är helt förälskad i två av låtarna, dock vet jag inte om han skrivit dom själv eller om det är cover, kolla in hans myspace här. Ena heter You´r biggest misstake och Until death do us apart. Ska jobba klart, men lyssna han är grym!


Äckel hals

Varför vill man alltid ligga kvar längre i sängen än vad man kan? Varje morgon vill jag sova lite till, men jag har en envis far som tjatar tills jag blir tillräckligt irriterad och går upp. Sitter på jobbet, som vanligt. Sista dagen på den här as-snabba veckan, en dag kvar sen så är det aldrig mer det här jävla jobbet. Har stått ut i två somrar, och nej inte en till!

Har fått nån jävla knöl i halsen, lagom obehagligt ja .. Ska be mamma ringa nån läkare så dom får kolla, rädd att det är en böld (sån med äckligt var i, euuuuw). Ska fixa lite te nu och vänta på att arbetet kommer.




Grattis bror på 20-årsdagen!
i love you



Tack Anna!

Sådärja, nu har bloggen fått sig en ny design och jag är helnöjd! (Ser ni den inte, tryck f5 så kommer den upp) Det va alltså Anna, hon som gjorde min förra design, den rosa. Hon säljer designer med, så bara att kika in på hennes blogg om ni behöver en ny, klicka här.

Sitter fortfarande hemma hos syster och har ganska tråkigt. Hon har somnat på soffan pga huvudvärk och jag väntar på att pappa ska komma och hämta mig. Hoppas dom kommer snart, för börjar bli trött. Imorgon är nästsista dagen på mitt otroligt tråkiga jobb, ska bli så skönt att ha en veckas ledigt innan skolan börjar. Hörrs imorgon, ska hem nu.


Tråk

Utseende
1. vilken ögonfärg har du? Blåa
2. hur lång är du?  169 (Mätte mig igår)
3. vilken hårfärg har du? brunt
4. långt eller kort hår? långt
5. piercingar i anisktet? nupe
6. vilken ögonfärg skulle du vilja ha? den jag har
7. hur lång skulle du vilja vara? som jag är
8. vilken hårfärg skulle du vilja ha? blont eller som jag har nu
9. vill du ha kort eller långt hår? långt
10. skulle du vilja ha piercingar? ja

Senaste du
11.  åt? morötter
12.  drack? vatten
13. du fick sms av och vad de stod? av Jimmy; " Haha, kuldu :) <3"
14. du skrev sms till och vad du skrev? till Jimmy " nä<3"
16. kramade? Måste varit Noellyn
17. djuret du klappade? Min katt
19. du spydde?ett tag sen
20. du skrattade rikitgt mycket? Minns fan inte

Kärlek

21. är du singel? Yes
22. ditt förra förhållande va med? -
23. ditt längsta förhållande? -
24. med vem då? -
25. när någon säger din första kärlek vem tänker du på då? Marcus (misslyckat)
26. är du fortfarande kär i personen ovan: verkligen inte
27. gillar du någon just nu? lite
28. hur många seriösa förhållanden har du haft: dom är lätträknade, 2 typ.
29. vill du vara singel: bådeoch
30. vill du gifta dig? Jadå, nångång!
31. Vad heter din nuvarande pojk/flickvän? -

Vänskap
32. de som vet mest om dig: Storesyster
33. den vän som du har känt längst: Andrea
34. flera bra kompisar eller bara en alldra bästa vän: en bästavän
35. någon du saknar att umgås med:  Jo, Andrea, Josse mf.
36. en av dina bästa tjejkompisar:  Storesyster
37. någon kompis som bor långt ifrån dig? Andrea
38. den du har mest minnen med: Josse
39. bra vänner du inte träffar ofta: Josse, Andrea, Hanna, Madde
40. har du någon gång varit vän med någon som du inte tycker om? hahahahaha oja!

Övrigt

41. musiksmak: det mesta
42. sport: Drill
43. galen eller lugn: bådeoch
44. har du någon gång hört att du sjunger bra: jo
45. dricker du alkohol: ja
46. har du hört att du borde bli modell: hahahahaha nej!
47: Något speciellt du har på dig varje dag?: Skor, hahah!
48. vad tänker du på just nu? varför mina jävla leegins gått sönder och vill att alla på jobbet ska gå på lunch så jag kan äta
49: Vad har du gjort idag?:  jobbat
50. gillar du fisk? jorå

Sådärja

Nu är passet fixat, fotot blev väl helt okej. Min namnskrift såg förjävlig ut, men jaja. Så om max 5 arbetsdagar får jag det nya. Åkte direkt hem och lagade lite mat sen åkte jag hit till min syster. Noellyn har precis somnat så nu ska vi byta om och träna, det är egentligen för varmt för att träna nu, men vi måste .. Vi har tittat lite på hotell i Bulgarien och vi velar mellan helpension (frukost, lunch, middag) och all inclusive (allting ingår, glass, mat, dricka). Visserligen blir det lite dyrare med all incl. Men vi får se helt enkelt.

Nej juste, byta om va det ja .. *suck*

Here I come

Såhär glad har jag nog aldrig varit såhär tidigt på morgonen. Solen skiner utanför fönstret och jag sitter på jobbet, glad är jag iallafall! Fick sms av syster på bussen, "glöm inte att köpa solkräm". Vet ni vad det betyder!? Det vet jag, för om en månad åker vi till Bulgarien! Laguna beach, Albena. Hoppas bara inte hon hinner ändra sig innan dess, vilket jag inte hoppas. Hihi! Enda kravet på mig som hon hade va att jag skulle kämpa mer med en sak, det ska jag! Gud, jag börjar gråta snart, hahah.. Nu ska jag sortera papper med världens största smile på läpparna, jag är lycklig!
 

Huvudvärk

Huvudet dunkar som fan, blir galen snart .. Har iallfall tvättat nu, känner mig duktig nu. Syster verkar ha bestämt sig nu, men jag vet inte vad hon bestämt sig för .. Är rädd att det inte blir något, men jag ska inte hoppas mer nu annars kommer jag bara gråta som sist. Nu ska jag ta alvedon och sen duscha. Sen blir det sängen för min del, ska jobba i morgon och sen fixa pass i Sollentuna, great.. Även om vi inte åker till Bulgarien kommer jag behöva ett pass nästa år, då ska vi till Thailand. Just nu kan jag bara vänta och se vad hon bestämt sig för .. Suck det är jobbigt. Godnatt på er

Seg

Känner mig inte alls pigg nu .. Ont i kroppen, huvudvärk och jobbar väldigt segt.. Har ingen lust att jobba nu, verkligen inte ..

I like


sötful

Det går inte en minut utan att jag tänker på den där jävla resan .. Hela tiden ser jag bilder på stränder i tidningen och reklamer om hotell osv. Jag är helt säkert patetisk, men ni förstår inte .. Ska försöka knåpa ihop en lösning till det här, för jag vill verkligen.

Jag gick tidigare från jobbet igår, va så grymt irriterad på han jag jobbar med. Jag gjorde precis varje faktura (runt 100 vanliga och säkert 500-600 andra), han kom halv elva och gick två. Jag kommer till jobbet halv nio och går vanligtvis vid typ fyra. Ska inte bli sur nu pga det, men jag är lite små irriterad på honom. Anyhow! Jag rensade mina garderober igår, hittade typ 10 par mjukisar, 10-20 tjocktröjor .. Herregud tänkte jag, men ändå kan jag inte slänga, nepp..

Hur det än blir med resan, måste jag fixa nytt pass. Vilket jag måste göra typ imorgon, IFALL! vi åker måste jag ha det då, vilket är om typ en månad. Vet inte riktigt hur lång tid det tar, och jag som hatar att ta sånt pass/legg foto, blä.. Hade helst velat klippa mig innan också, men jaja, nu får det bli såhär. Ska hitta på något att göra på jobbet nu, hörs under dagen kanske.


Visst är han lite söt och han har fin röst, men kolla hur han håller micken och hur han rör sig.
Gölle

....

Jag vill så gärna åka, jag viiiiiiiiill! Men just nu ser det helt kolsvart ut, fan också! Är så arg, frustrerad och ledsen, jag började gråta. Säkert jätte patetiskt, men jag skiter i .. Jag vill för fan bara bort! Åh, helvetes skit fan också .. Många svordomar (Förlåt). Ska rensa garderoben nu och kolla på bilderna på paradiset, fyfan det är så fint .. Jag viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiill!

Blir frustrerad


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH ! Jag vet att du vill, sluta tveka!!!!!!!

orkar inte

Nej jag orkar inte blogga, vill inte, känner inte för det. BLÄ. Visar bara att jag lever,

Tänk om ...

det blir så underbart att vi drar iväg. Mmmh, kan bara drömma just nu. Tänker inte säga vad det är förens det är spikat, men erbjudandet ligger framför oss och det gäller bara att vi ska bestämma oss. Jag tvekar inte en sekund, mmh underbart!

Nu ska jag ska snart gå mot pappa, ska möta K på vägen så ska vi hem och bara ta det lugnt. Middag blir det på lotten, som vanligt och sen hämtar syster upp mig och jag sover där inatt, precis som gamla dagar! Imorgon blir det en tripp till farmor i Uppsala och storebror i Alsike, trevligt. Får se om jag skriver något ikväll, Kiss.


Helvete också

igår efter jobbet åkte jag hem, duschade, fixade mig och åkte ner till lotten. Åt där och sen cyklade jag hem till K. Satt ute på hans baksida med hans mamma, pappa, syster, hennes pojkvän och deras dotter. Tur att dom har infra värme, annars hade jag frusit ihjäl ..

Jag hittade två bhar igår, en rosa och en blåturkos. Imorse såg jag att den blåturkosa va trasig i bak vid knäppningen, tur att dom på H&M är förståliga och jag fick byta ut den, great! Fick bli en ny i biege, svart spets.

Nu sitter jag hos min mamma, ska snart bege mig hemåt och tråka.. Det regnar ute, och det tycker jag inte om. Fy usch och blä! Vill kolla på film, men nejnej våran DVD hemma är helt störd .. Vi hörs sen.


Blond VS Brunett.



RSS 2.0