-

- Jag kan inte säga mer än att du är värd mindre än vatten i mina ögon nu. Du har överbevisat allt dåligt, ännu en gång. Jag orkar inte, men jag ger inte upp för det.


vill någon göra mina läxor och prov?

Alla dessa jävla prov alltså. Eftersom vi går 8veckors perioder hela trean så är det prov nästan varje vecka. Är det inte prov så är det inlämningsuppgifter och saker att göra hela tiden. Jag vet knappt vad som ska vara klart den här veckan, känns bra. Not ..

Jag håller på att tvätta, jag orkar egentligen inte. Men jag måste om jag vill ha rena kläder. Ikväll blir det att städa upp lite i rummet och försöka plugga. Jag dör på skiten, orkar verkligen inte. Fyfan!

Sleep tight


Godnatt ...


26.09.10

En söndag fylld med tankar, träning, skratt och skitsnackande med Alex och Linette. Jag har för en stund sen klivit upp ur badet. Varmt skumbad, tända ljus, hårinpackning, ansiktsmask och musik. Det var så underbart att jag kunde ligga kvar där i timmar.

Jag har bestämt mig för att den här veckan ska min energi gå till skolan, pluggandet och träningarna. Jag har varken tiden eller orken att hålla på med massa tjaffs hit och dit. Du vet vart jag finns när du vill prata ut. Jag är så trött på bråk hela tiden.

Nu ska jag smörja in mig och sen läsa igenom några sidor i psykologi boken som vi har i läxa till imorgon! Közz

Soendag

Jag har spenderat halva söndagen åt att duscha, sjunga, tänka och fundera lite till. Det behövs just nu. Vad är bäst att göra? I do not fucking know! Jag håller på att göra i ordning lite mat för tillfället. Ska klä på mig, äta och vid halv två åker jag mot träningen. Ska försöka måla naglarna också. Framförallt stärka dom innan träningen! Dom har äntligen blivit fina och jämna. Fan om nån ska gå av idag alltså. Men jau, ska kila nu. Ni vet nu iaf att jag lever, tjing!

tom

Det finns vissa gånger då allt bara rasar. Just nu är det en sån gång. Vi hörs.

Snaaaaart helg

Jag är d.ö.d! Jag hämtade lillfisan på dagis förut, man blir alltid lika glad när man är med henne! Love it!! Sen väntades det träning, 2 timmars träning satt fint vill jag lova. Dom andra fick sig ett gott skratt, jag försöker nämnligen lära mig hjula. Om jag någongång lyckas med en riktigt fin, så ska ni få se den! Det lovar jag. Jag är påväg iaf, det är huvudsaken. Vi hade styrelsemöte direkt efter träningen. Vi kom fram till en del bra saker, dels åker jag till Borlänge nästsista helgen i oktober. Mysis! Nejfan jag måste bara sova nu, jag är helt slut. Skola imorgon, kul!

Och du "J", jag vet att du är mitt största fan, jag skickar en autograf på posten! Közz.

Skitpendel

Åh, jag är så himla glad just nu! Jag hade gjort mig klart, satt på mig kläder, skor. Allt. Så gick jag till stationen. Varför i helvete står det fullt med folk överallt!? Jo men självklart!! Problem med pendeln, again! Jag älskar att bo i Märsta. Om jag gör!! Jag kommer i princip ingenstans. Kan ta sj tåget som kostar skjortan (ja, om man inte har pengar så gör det de). Och när tågen väl börjar gå igen kommer dom säkert inte ens gå hela vägen. På sl.se står det ingen förklaring till varför. Det gör mig ännu mer arg!

Blä. Jag blir hemma idag. Missar studiebesöker på blomstertjänst, hade faktiskt sett fram emot det. Men istället får jag sitta hemma och plugga. Funny dude .. Först; frukost!!

21.09.10

Jag hatar att stressa. Det värsta som finns att behöva springa till tåget, med jackan i handen och skorna oknutna. Dock var det vääääldigt irriterande att jag vaknade klockan 8 imorse, okej om jag hade varit hemma. Då hade jag kunnat göra saker i lägenheten. Men nu var jag hos P. Där låg jag, kollade på tv, åt frukost, kollade datan. Vid elva fick jag nog. Då åkte jag mot skolan. Inhandlade skavsårsplåster innan jag var framme, mina fötter grät! Var i skolan 40minuter innan jag började.

Dödade av 2 timmars lektion innan jag åkte hemåt igen. Tåget var försenat, jag blev irriterad. Huvudet började dunka, magen var hungrig. Tvättstugan var nästa mål. Jag och pappa har hjälpts åt. Har varit nere för sista gången nu ( min sista gång) så nu ska jag lägga mig i soffan och invänta Idol. Awesome! Imorgon ska vi på studiebesök i Årsta. På kvällen väntas träning och styrelsemöte, grymt (sa grisen). Tjingos.


Måndag

Ny vecka ger nya möjligheter och upplevelser. Tänk om man alltid kunde tänka så possitivt!

Jag har precis vaknat, ligger i sängen och lyssnar på musik. Kollade just i min kalender, som det ser ut just nu har jag 2 prov, ett studiebesök, två träningar och ett styrelsemöte! Tacka gudarna för att det inte var mer än så. Känns som det räcker!

Nu är den här hysterin om valet över! Grattis till Alliansen som får 4 år till, säger ingenting mer! Det här med att SD fått platser i riksdagen .. what to say? Säkert, vi behöver en bättre invandrarpolitik. Men är det rätt att skicka, eller tillochmed inte ens ta in, barn/familjer från krigsdrabbade länder? Låta dom leva i sånt. Är det ett liv ens? Jag håller med om att dom invandrarna som kommer hit, förstör, mördar, inte ens försöker leva efter våra lagar, inte lär sig svenska språket och bara är här för skapa ännu mer krig. Fine, skicka tillbaka dom! Vi får se hur det här går då!

Jag tror (och hoppas) socialdemokraterna får sitta kvar här i kommunen. Anders Johansson har varit en bra ledning och gjort mycket gott här! Så honom gillar vi!

Det här är ingen politikblogg, haha! Jag ska kliva upp ur sängen nu, måla naglarna först och främst. Sen fixa mig och packa lite, ska sova hos min finaste inatt. Long time no see .. Közz

Äntligen helg

Jag är nästintill död, det är så det känns iallafall! Det var riktigt segt att komma upp imorse, men jag slet mig från sängen och åkte till skolan. Hade stor genomgång på religionen inför provet ("läxförhör") på måndag. Mycket att skriva och mycket att ta in. Psykologiprovet gick varken bu eller bä, jag säger ingenting. Lika bra!

Jag brukar oftast somna på tåget hem, om ni bara visste hur skönt det är! Dock pinsamt om man nickar till rejält! Men idag åkte bästavän med mig så jag kunde inte sova. Direkt från skolan och stan åkte jag till min syster. Åt middag där och busade med lillfisan. Efter middag och bus åkte vi hit, till mig. Det tog ett tag innan hon somnade, men nu har hon somnat efter Idol och sussar sött i mitt rum. Jag hade tänkt ta mitt ett varmt bad nu, med lite musik osv. För att lugna ner mig lite. Det känns otroligt mycket att jag har använt min hjärna ruskigt flitigt idag. Huvudet känns överansträngd, dessutom har jag ont i halsen. Plus att hela kroppen värker. Så ett bad känns väldigt behövligt!

Imorgon blir det massor av bus och gos! Take care sålänge!


Frågan är; ska jag eller inte?


Long time, no see.

En lite update kan ni få. Inte för att det är mycket att berätta, mitt liv är inte så händelsefullt. Jag går i skolan, tränar och jau. Det var alles .. Haha! Nej men vafan .. Mitt liv är så tråkigt just nu. Jag går i skolan, tränar, pluggar och .. Nej men juste, ingenting mer! Det känns som det är mycket i skolan nu. Prov, läxförhör, studiebesök, inlämningsuppgifter, redovisningar osv. Det är väldigt intensivt har jag märkt. För vi går ju ut på praktik v.42. Utöver skolan ska jag ha tid att träna med mitt team, träna dom små och försöka hitta tid att träna mitt solo. Som jag förövrigt börjar tveka på.. Anyhow!

 Det är ett lyckopiller att träna dom små liven nu på tordagar. Dom har blivit sååå många och det känns så roligt att åka dit. Glada, positiva tjejer som får en att hoppa av glädje den 1½ timmen vi har dom i veckan. Även mitt team är fantastiskt underbara! You know that girls! Älskar att vi har det vi har. Jag tror att det här kan bli ett galet år vi har framför oss. Sen hoppas jag att inställningen till solot kan ändras när dom riktiga soloträningarna drar igång på riktigt.

Vad mer har jag att berätta? Jag har mina tankar och funderingar kring saker och ting. T.ex. att skaffa gymkort, hur jag ska lägga upp skolan på ett bra och effektivt sätt. Hur jag ska göra med mitt solo. Osv osv osv. Det är inte lätt ska ni veta! Men jag är glad, om jag är! Jag ska plugga nu, jag måste rättaresagt! Har psykologiprov imorgon, hmm good luck!

Sen imorgon kväll kommer Prinsessan hit och ska sova över. Pyjamasparty, hon och jag. Kvalitetstid!! Sen ska vi spendera lördagen med bus och lek. Jag ser fram emot det, sjukt mycket! Min lilla underbara fantastiska Prinsessa (trots att hon bet mig i armen förra veckan!!)

Dax att plugga och sen slänga mig i sängen. Förresten, vi har skaffat trådlöst internet! Så underbart! Tjingos!

-

Bloggen är inte det viktigaste just nu, förlåt.

pluggdag

Varför känns alltid söndagar så himla tråkiga för? Jag har planerat att spendera min tid på pluggandet idag. Jag har inte lust, knappt någon ork heller, men jag ska. Sitter nu med vårat projektarbete och har börjat med det. Har gjort en stor kopp med kaffe för att bli lite piggare. Självklart har jag lite musik på för att underlätta det hela lite.

Hur blir man egentligen bra på att plugga? Jag har alltid svårt att sätta mig ner, jag tänker alltid att jag kan ta det sen. Men jag ska försöka att sluta tänka så. För nu har sakerna redan byggds på hög.. Tråkigt nog. Jag ska fortsätta här, så hörs vi av om en stund.


"I did, I did"

Tänk om vi tjejer skulle vara lika känslokalla som vissa killar är. Undra hur våran värld skulle se ut då ..

Jag har ingenting viktigt att skriva egentligen .. Jag bara skriver för att. Jag ska träna lite nu tänkte jag, sen bada och lite sånt tjaffs vi tjejer gör, ni vet! Först måste jag ringa några samtal, "busy"woman .. Tjing


...


...


Shopping

Jag åkte tidigare in till stan idag ju. Hittade en hel del. Väska, tights och halsduk från Gina. Jeansleegins, lackleegins och linne från lindex. Jag är nöjd! Orkar inte ta bild på allt och lägga in. För det är inte så många som läser min blogg och det är väl inge kul att se bilder på kläder ..

Det var inte så ansträngande att vara i skolan idag. Vi gjorde inte mycket alltså .. Men ja, what to do. Jag tänkte bara "visa att jag lever". Ska ta ett varmt bad och läsa Egoboost. Sovmorgon imorgon, IGEN. Ciao


facelook idag (konstigt ord men jau..)


"men först, alltid en dusch, inte lukta usch"

Det är otroligt skönt att vakna av sig själv en vardags morgon, runt halv nio. Kunna ligga kvar i sängen utan att behöva känna sig stressad. Läsa lite, gå upp och ta det lugnt. Jag har precis druckit en kopp kaffe och läst allt jag vill läsa på datan och tänkte hoppa in i en dusch. Ska åka tidigare till stan idag. Tänkte använda mina presentkort på hm och lindex faktiskt. Det är rätt segt att döda tid här hemma så kan göra det där!

Isabella´s bok är otroligt bra och peppande! Svårt att slita sig från boken! Nu ska jag duscha och sen åka inåt mot storstaden om en timme ungefär! Ha det, tjing.


Ego boost

Det är när tankarna är som flest och osäkerheten kryper över en, som man ska vara för sig själv.

Jag, min finaste och hans kusin hade roadtrip igår. Lager 157 (Hälleforsnäs) och Vingåker var våra mål. Fick min födelsedagspresent av min finaste, tack igen hjärtat! ♥ Vi kom hem ganska sent på kvällen och låg bara i sängen och kollade på tv innan vi somnade. Gick hela dagen i skolan idag. Ganska tråkigt men ändå rätt lärorikt..

Har tvättat, tagit en powerwalk och kollat på handboll sen jag kom hem. Så nu är jag hemma och ska duscha innan jag tänkte sova. Imorgon har jag sovmorgon till 13.20. Hur jävla skönt som helst! Men ska försöka sova lite i tid ändå.

Jag fick Isabella Löwengrip´s (Blondinbella) bok när jag fyllde år. Så jag ska lägga mig i sängen och läsa den ikväll. Har hört så mycket om den. Hoppas den lever upp till mina förväntningar. Puss godnatt

Roande, javisst!

Nämn något som gjorde dig glad igår: Min finaste!
Vad gjorde du kl 8 i morse: hahahaha!
Vad gjorde du för 15 minuter sen: Var i tvättstugan
Det sista du sa högt: Vad gjorde du?
Vad har du druckit idag: Mjölk
Vad var det senaste du åt: Keso
Vad var det senaste du köpte: Kläder
Vad är det för färg på din ytterdörr: Brun
Vad är det för väder hos dig just nu: Ganska soligt
Godaste glass-smaken: Hmm .. Vet inte
Tror du på kärlek vid första ögonkast: Oja.
Drömmer du mycket: Ibland faktiskt
Mardrömmar: Sällan
Vilket ämne är roligast i skolan: Hmm ..
Favoritlåt: Hoffmaestro- highway men
Vad ser du om du tittar åt höger: min pappa som ligger på soffan
Vad gör dig glad just nu: Min pojkvän
Vad ska du göra härnäst: Äta middag, tvättstugan och ta en promenad med frugan.
Höger eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Hmm vet inte riktigt.
Favoritgodis: Choklad
Klädsel just nu: Mjukisar och tjocktröja
Hur många kuddar sover du med: 2
Spelar du nåt instrument: Noway.
Morgon- eller nattmänniska: mer nattmänniska än morgonmänniska iallafall.
Vilka är viktigast för dig: Familj och vänner och min finaste.
Bio eller promenad: både och!
Stjärntecken: Jungfru
Vad vill du jobba som: Hmm, inom hotell blir det iaf!
Stökigt eller välstädat: helt välstädat faktiskt!
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungyjump: hmm jadå!
Antal timmar sömn inatt:  7
Sov du ensam: Nej
Vem sov hos dig senast: Frugan
Vad ser du fram emot: Hmm .. Jadu, bra fråga.
Vad vill du ha just nu: Närhet
Vem längtar du mest efter: Mina syskonbarn och P.
Vilken buss åker du oftast: Ingen typ.
Vilken årstid är det nu: Sen sommar
Är du uttråkad: Jovisst
Vad ska du göra nu: Äta middag
Tycker du om någon nu: Verkligen!


Jewelry by Malin.

Jag måste bara visa er mitt fina underbara armband jag fick av min storasyster i onsdags! Hon har beställt det från en tjej som heter Malin. Hennes blogg hittar ni här.


Mitt fina armband, bild lånad från Malin´s blogg!


Min 18års dag!

Åh herregud. Vilken dag det var igår! Det ramlade in sms och folk skrev på facebook hela dagen, tack tack tack alla!

Jag åkte till skolan och gick som vanligt hela dagen. Åkte hem till min syster efteråt där vi skulle äta middag. Fick ett jätte fint armband av min syster. Var som berlocker (?) på det. En stog det syster på, en var en aquablå kula, en stjärna, en brev bit typ, en ängel och sen en bild på oss. Min underbara fina syster! Tack, love you lots! ♥

Efter middagen åkte vi hit hem. Min finaste hade varit här och lämnat blommor, min prins! Efter en stund gick vi ner till Corner. Där började det, och slutade inte där. Jag va så nöjd och stolt över att kunna visa mitt legg och att jag faktiskt fick vara där. Haha! Jag, Natta och Tessan satt där en stund innan vi gick över till kc, och sen tillbaka för att möta upp min storebror och hans vänner. Jag trodde aldrig jag skulle få sitta med honom och dricka, never. För mig har det alltid varit att han får göra allt jag inte får göra, men nu får vi ju faktiskt göra vissa saker. När Corner stängde fortsatte vi till kc. Blev inte långvarit innan vi (jag och bästavän) stapplade hemåt. Väl hemma, så ja .. Vi behöver inte gå in på detaljer! Jag somnade efter mycket om och men.

Jag mår som jag förtjänar idag, gör det fortfarande. Men jag hade otroligt roligt och har nu gjort min debut på krogen! Jag mår fortfarande inte helt okej och ska därför redan sova. Har slitit mig igenom hela dagen i skolan, duktigt faktiskt! Har precis duschat och målat naglarna.

Tack alla som var med igår kväll, jag minns knappt namnet på alla! Men tack tack tack! Nu ska jag stupa i sängen. Skola imorgon!

Over and out, <3

DU

Pontus Karlsson


tidsfördriv

Bästavän har åkt till skolan och jag ligger hemma i soffan. Duschad och påklädd. Vet inte riktigt vad jag ska göra faktiskt .. Behöver måla om mina naglar såg jag precis. Jag ska inte ta tåget förens om en timme, så jag ska döda lite tid här hema innan jag ska åka. Ikväll blir det middag med familjen. Fast vi ska fira mig "påriktigt" på lördag! Nej men jag ska väl hitta på något att göra då. Tjing

It´s my day!

Jag låter som en man när jag pratar, hostar lite väl mycket. Men det är min dag idag! Klarblå himmel, det är strålande solsken ute! Bästavän och pappa väckte mig med "fin" sång! Fick paket (blev som ett barn) av bästavän. Ett par fina örhängen och en klocka. Tack frugan !! <3 <3

Medans hon har hoppat in i duschen, nu efter vi ätit frukost framför tv:n, så har jag svarat på alla grattis som kommit på facebook under morgonen. Jag har så många underbara människor runt mig! Är så glad! Ska också hoppa in i en dusch nu. Trots att jag ska åka om 3 timmar! Nu ska jag sätta på musik och börja min dag på bästa sätt!


Bilden är tre år gammal typ. Long time


RSS 2.0