We've got our hearts on save

We belong together
Like the open seas and shores
Wedded by the planet force
We've both been spoken for

All this indecision
All this independent strength
Still, we've got our hearts on save 
We've got our hearts on save

Someday when you're lonely 
Sometime after all this bliss 
Somewhere lost in emptiness
I hope you find this gift... 
I hope you find this gift...
I hope you find this gift.



Lycka

Har ni någon gång känt ett lyckorus genom kroppen, just för att människorna runtomkring dig är lyckliga? Jag är i ett sånt rus just nu. Jag träffade min fina vän Nathalie igår. Vi har inte setts på hela sommaren och glidit isär som bara den, något jag inte riktigt förstår. Men hur som helst. Att se henne så lycklig hon va igår, får mig att bli lycklig. Jag är glad för hennes skull, nästan märkligt glad. Förstår ni vad jag menar? Det är en skön känsla i kroppen att se personer man bryr sig så mycket om och älskar så mycket lyckliga.
You make me smile, like never before. I ♥ U

Blondie!

Lite förändring? Jo tack! Rummet är omöblerat, blev större och mycket finare! Tänk vad lite flyttning på möbler kan göra. Inte det minsta jag gjort .. Jag har precis blivit snäppet blondare. Det är såå ovanligt att se sig såhär, jag har varit mörk hårig så pass länge nu, att jag blivit van. Nu är jag blond igen, just like before. Ni får en bild snart, men nu ska jag sova. Godnatt!

Big day!

Jag behövde samla krafter till att fixa klart i mitt rum. Jag möblerade och rensade igår, nu är det bara maaaaaaaaaassa grejer kvar att rensa. Det här kommer bli så bra. Helt plötsligt fick jag massa plats i mitt rum. Me like!
Idag är det en stor dag! Min finaste Skrollan kommer hem igen efter 3 veckor´s jobb på båten. Om jag saknar henne? Skojar du eller!! Man blir lite knäpp att vara utan henne i 3 veckor, värre än när man är med henne. Hehe.
Dagen består av till en början att städa upp det sista här inne. Små grejerna osv. Sen baka en blåbärspaj ( fick höra att Skrollan älskar blåbärspaj, vilken bra tajming) sen blir det lite hemliga saker. Tell you later.
Nejmen, på med musiken och börja städa. Ha det.

- Me löwes yo. -

Alla behöver lite förnyelse någon gång.

Jag behöver något som bryter av min vardag. Någon resa, en person, ett tillfälle. Vad som helst. Lite förnyelse i mitt liv. Första steget blev mitt rum. Jag har precis rensat igenom alla 9 kartonger som stått på hög här i ett år, ja ett år har det stått här. Det blev minskat till 5 lådor. Så fyra är tomma, lite är slängt och resten är packat bättre än innan. Lådorna har fått sin plats i förrådet, där dom hör hemma just nu.
Jag har mycket kvar att göra, Väldigt mycket. Det är saker överallt just nu. Min säng är full med saker jag hittat i lådorna som jag vill ha kvar här uppe, "bra att ha saker". Men, jag har bara idag och imorgon på mig att hinna. Sen jobbar jag igen. Och jag har gett mig fan på att få det i ordning nu. Trotts att vi redan bott här ett år, hur kan jag låtit det se ut såhär i ett år? Sjuka människa!
Jag måste fortsätta här, ska snart hoppa in i duschen och sen iväg och äta lunch med mamis. ♥ Efter det är det dags att öppna käften på riktigt, hos tandläkarn. Mmmh, roligt. Väldigt roligt, not.

-  Just be you´re self.  -


Workaholic?

Hur fort kan tiden gå egentligen? För snart 2 månader sen tog jag studenten, då va det början av Juni. Nu helt plötsligt är det augusti och hela sommaren har sprungit förbi. Kan det bero på att man jobbar nu? Eller gick det såhär fort när man hade lov också?
Hursomhelst, jag jobbar på som en tok. 6 dagar i veckan är slitsamt. Menn gud så kul! Det har varit lite kämpigt att komma upp till jobbet vissa dagar. Men i slutändan är det så värt! Jag jobbar med så sköna personer, trivs riktigt bra med dom och det går inte en dag utan att vi skrattar tillsammans. Önskar att det alltid kunde vara samma härliga gäng!
Jag skulle få vara ledig idag, men behövde jobba. Samma sak imorgon, behöver jobba trots ledighet. Det är kul att dom vill ha in mig och jobba med mig! Jag är lite knäpp så, det är ju dom också.
Vad har jag att säga egentligen? Hm, inte så mycket. Jag jobbar på som bara den, allt för att kunna spara pengar så jag och Carro kommer iväg i November. I vilket fall som helst så ska vi iväg! Så är det bara, när hon kommer hem (vilket är om 11 dagar!!!!!!!!!!!!!!!! <3) så ska vi boka biljetter, 2 veckor i Thailand kommer sitta fint.
Nej vet ni vad, jag måste städa mitt rum. Pyssla om mina fötter och sedan krypa ner i sängen. Upp tidigt imorgon och work workwork. I LOVE IT!

RSS 2.0