- Älskar hans röst.


- 31 januari

läkaren sa att jag skulle sova mycket? jo visst, igår sov jag i stort sett hela dagen. men inatt vaknade jag flera gånger, men det beror nog på min storebror som sprang upp och ner i trappan och sen ringde Prinsen också. somnade om och vaknade till och från, men för en timme sen gick jag upp och tog med mig täcket ner till vardagsrummet, och där har jag legat sen dess. precis tagit smärtstillande och lite frukost, en isglass. mycket va? ska ta lite mer smärtstillande, sätta på en film och förhoppningsvis somna om i soffan. mamma ska ha gäster här idag, så jag ska egentligen hem till pappa. men jag vet inte om jag orkar åka fram och tillbaka hela tiden, ta med mig det jag måste äta, smärtstillande och allt jag behöver. sen kanske jag glömmer något på något ställe, så det känns lättare om jag bara åker ner till pappa och hämtar kläder och sen blir kvar här. fast uppe på övervåningen isånafall. ska prata med mamma och pappa och se hur vi gör. ska försöka sova lite till nu, vi hörs senare!



- fyfan

sådärja, nu är dom borta, halsmandlarna alltså. jag är riktigt seg och hängig efter narkosen och lite borta efter morfinet. allt gick bra. kom in vid halv nio och tio minuter senare sa mamma godnatt, fick en spruta i handen och sen blev kroppen tung och jag somnade. vaknade upp efter en halv timme, men somnade om hela tiden. hade dropp i hela tiden. vid halv ett skulle jag försöka gå till toan själv, stapplandes kom jag dit med hjälp av både sjuksystern och mamma. sen fick vi lite information och så tog dom bort nålen i handen och sen fick jag åka hem. väl hemma däcka jag i soffan och där låg jag fram tills sex då jag skulle försöka få i mig lite smärstillande och nyponsoppa. det gör otroligt ont att svälja, tillochmed vatten. och det gör ännu ondare att prata. vilken tur mamma har, haha. så nu i en vecka framöver kommer jag bara få äta kallt. såsom nyponsoppa, blåbärsoppa, krämer och glass. sen om en vecka kan jag försöka äta keso och sånt. det värsta är att hela tiden är det reklam om mat på tv.n, blir otroligt jobbigt när man inte får äta och verkligen är hungrig. man blir sugen på så mycket. usch .. längtar tills jag får äta igen. nu ska jag gå och sova, huvudet börjar kännas tungt. vi hörs!

idag är det 4 år sen min mormor gick bort. vila i frid, jag saknar dig!


- Cilia!


- shit va nervös jag är ..

har den där konstiga känslan i magen, och nu börjar det dra ihop sig. om 12 timmar ska jag vara på sjukhuset på odenplan .. operationen går på ungefär en halv timme och jag får åka hem samma dag, alltså samma dag. har massa "regler" inför imorgon. inte äta på 6 timmar innan, inte dricka på 2-3 timmar innan, äta 4 alvedon 1 timme innan, måste duscha och skrubba mig nu ikväll eller imorgon bitti, inge smink eller smycken. efter kommer jag bara kunna äta glass och vätska som typ vatten osv. Mamma har laddat upp med massor av glass i frysen, haha känner mej som ett barn igen. ska duscha nu, vi lär nog inte höras imorgon bitti eller senare på dagen, kanske på kvällen. annars hörs vi på lördag. önska mig lycka till!


massor av glass, bara till mig

- sista dagen.

sitter på min sista lektion, data. vilket alltid är otroligt tråkigt. dock ska jag gå typ halv för ska på möte i sollentuna klockan tre. har pratat med mina lärare så jag har fått lite papper osv. så jag kan jobba hemma under dom två veckorna jag är borta. ikväll blir det att träna en sista gång med Maja innan jag opereras och innan tävlingen. lite surt att jag inte kan följa med ner till borås, men det här är viktigare. ska springa iväg på toa och sen försöka göra något på lektionen. men är för nervös inför imorgon.

Va dig själv, för alla andra är redan upptagna.

- pluggar


- vill hem ..

det känns att jag gick upp fem imorse. igår kväll somnade jag ganska tidigt, först vid åtta och sen vid halv elva igen. jag pluggade lite innan jag drog mig mot skolan. hade serveringsprov, hoppas på det bästa. vid tolv kom jag hit, till mitt gamla sommarjobb, jobbade en timme och sen gick jag till turkosen, en vårdcentral ett stenkast härifrån. tog brodgruppstest som gick på nån sekund. dock va det massa strul med journalen osv. han som ska operera mig på torsdag va där, Karl Magnus. en liten skit, låter riktigt bögig när han pratar och har en fisk till hand. haha, nejmen han hälsade väldigt löst. hursomhelst, provet kände inte ens så det va ju bra. gick hit till jobbet, åt lunch och sen dess har jag jobbat. ska snart dra mit hemåt tror jag.

Imorgon är det sista dagen som gäller, måste samla på mig så mycket läxor och uppgifter som möjligt. ska jobba lite till nu, hörs när jag kommer hem från mamma, ska dit och äta fisk och sen kladdkaka, känns som jag är värd det just nu!


världens bästa dotter (i mina drömmar..)

- på fredag smäller det.

min dag började bra, slutade i kaos! fick sluta redan klockan två, så jag och madde passade på att ta en tripp till H&M, blev två bh:ar, två par trosor och ett par mjukisar. jag hade ju ett möte klockan fem i sollentuna, men nej det hann jag inte till. det stog helt stilla med pendeltågen, det gick inga tåg. med en förjävla värk i ryggen väntade jag surt på ett tåg, efter mycket om och men kom det ett. åkte till rotebro där pappa fick hämta upp mig. nu ligger jag bara i sängen och kan inte röra mig. har riktigt jävla ont ..

vet ni? på torsdag går jag sista dagen på två veckor i skolan. för på fredag ska jag in på sjukhuset och opereras. så imorgon ska jag ta massa prover .. är riktigt jävla nervös .. måste plugga nu, vi hörs .

- det slutade bra

det fattades bara att min lön inte skulle komma, att allt skulle gå åt helvete. men, jag hade fått min lön. jag hann till skolan i tid och hade gympa, körde typ handikapp bandy, man rulla runt på en platta med hjul och sköt på en bandy boll med en minimal klubba. Madde, jag och Karolin åt på subway.  Våran vikarie Micke ( i matte) verkar hur bra som helst och för första gången känner jag att jag lär mig något. hade inte fått någon frånvaro på förra veckan, hann till träningen i tid, tillochmed tio minuter innan. hon jag tränar va riktigt duktig, kunde programmet riktigt bra sista gången vi körde och jag blev faktiskt riktigt stolt! Prinsen ringde när jag satt och åt, och nu sitter jag här . på bra humör för en gångs skull. ska plugga nu, serverings uppgiften ska bli klar. 

imorgon börjar jag åtta och slutar runt halv fyra. klockan fem ska jag på ett möte i sollentuna, och sen på kvällen blir det att plugga mer. 

Puss!

- jag blir vansinnig!!!!!

jag är så sjukt galet irriterad. dom har stängt av vårat varmvatten, IGEN! så nu är jag jätte stressad, sitter helt ofixad och min buss går om 20 minuter, toppen! hörs sen.

- låten får mej att tänka på gamla tider


- löning imorgon!!

helgen har varit en helt otroligt rolig helg för mig del. ja, som ni vet färgade (tonade) jag håret  igår, men det blev lite misslyckat. jag skulle bli typ brunt, men nu är det mer rött/lila/svart/brunt. ja, en hel jävla blandning. det känns konstigt att inte vara sådär förbannat blond, visst saknar jag det. men nu är det såhär, och så får det vara ett tag tills jag färgar det igen.

justja, gårdagen.. vi drog ner till repan (replokalen) vid åtta kanske. Jag och Skrollan, som bambi på hal is, men vi kom fram oskadda. ganska dött när vi kom, men allt eftersom så kom det mer och mer folk. vi hade riktigt roligt, tänker inte gå in på detaljer! men roligt hade vi iallfall. jag hamnade hemma hos Annte inatt och sov där. Prinsen (Mattias, från Hylte) ringde och väckte mej halv åtta, lagom glad pratade vi en stund och jag somnade om. Pappa kom och hämtade mig vid elva och jag åkte hem till Skrollan för att hämta mina grejer och sen hem, bytte kläder, åkte till mamma och käkade frukost/lunch. sen blev det en promenad till syster, där jag spenderat resten av dagen. Vi kollade på handboll, åt riktigt god middag och umgicks. Bror var också där, så åkte med honom hem till Skrollan. för jag hade glömt min plånbok där, så stannade där i en halvtimme och snackade skit om igår osv. kom hem för typ en timme sen, och nu hade jag tänkt gå och sova.

vet ni? imorgon får jag min efterlängtade lön! jag jobbade ju två dagar i december på Steninge Slott. runt 1300 för två dagar, helt okej. inte nöjd med tanke på min lön jag fick i somras ( inte för att skryta men 12000 på 1 ½ månad *host*)

Godnatt!

- resultatet, dock dålig bild.



det ser inte ut som jag, eller?


- angående förändringen

ni vet hur mycket jag älskar mitt blonda, långa, underbara hår? nu är det inte blont längre, jag är brunett! det är inte många som fått reda på det här, eftersom jag ville överraska alla. dock va jag riktigt nervös innan, men tack vare skrollan så vågade jag göra det och nu är det gjort! Tack skrollan ! <3 tyvärr hinner jag inte lägga in nån bild på hur det har blivit, ska ta och föna det nu och sen platta det. kvällen ska spenderas med Skrollan och massa massa andra sköna typer.

ni som träffar mig dagligen vet ju hur ljust mitt hår brukar vara? och jag kunde inte färga från så ljust till mörkbrunt, så jag fick färga rött mellan .. och mitt hår lyste. alla steg kommer komma på bild, ha en super bra lördag så hörs vi imorgon ! puss

UPDATE: det är rödbrunt, Skrollans pappa kände inte igen mej när jag kom in i köket. funderar på att färga brunare imorgon, för att få bort det röda. annars är jag nöjd!

- förändring på gång

tjohosan! idag är det äntligen lördag, men riktigt surt att bli väckt halv nio av skrollans pappa, men det var bara att kliva upp och äta frukost, sen åkte vi till stallet och skrollan red en timme och jag satt och mös med Mega,en ursöt hund dom har där i stallet. vi kom hem runt tolv typ och då käkade vi lite pizza från igår och sen efter det så har vi bara suttit och kollat på sjuka spök program på fyran. fick även äran att platta Skrollans hår, haha! ni får se före och efter bilder senare. nu hade vi tänkt gå hem till mig och hämta lite kläder, sen åka ner till Willys (cooooolingar) och köpa lite grejer och sen en hemlig sak! mer får ni veta om när det är klart!

föresten, vi såg ju på linas kvällsbok igår kväll/natt, och jag har nog inte skrattat så mycket på länge, riktigt roligt hade jag! nej nu hade vi tänkt gå, vi hörs senare!


- haha, synd.

det här blir snabbt!! såg ni att blondinbella åkte ut? SYYYYND! haha inte. iallfall, nu ska jag ta såndär finngrejs i fejjan och sen ska vi kolla på linas kvällsbok, jag och skrollan alltså. sen ska vi sova efter det. här hos skrollan, nu vill hon ha datan så vi hörs !

- godnatt


så, nu ska jag hoppa ner i sängen och kolla på sista av handbollen. det gick super att plugga, men kunde inte göra allt eftersom jag har skrivit ut för lite material så ska fixa det i skolan imorgon. sov så gott alla!


ser det inte gott ut? det är gammaldagsvanilj glass, och det gula är glass mixat med apelsin.
det va faktiskt riktigt gott!

- nu ska jag plugga, faktiskt.

har inte orkat sätta mej med alla papper och böcker, men nu ska jag göra det! serverings uppgiften om drycker står som prio 1 just nu. vi hörs imorgon innan jag åker till skolan, börjar 20 över 9.

Skrollan, världens bästa vän! du ska veta att jag finns här för dej, jag kanske inte kan säga så mycket. men jag lyssnar. efter allt du gjort för mej så kan jag inte göra mindre än att lyssna på dig. du ska veta att jag är överlycklig över att du finns, att jag känner dej och att du stöttar mej. jag tänker vara ärlig, jag skulle inte varit så speciellt mycket utan dej. Tack, jag älskar dig!

- 90 minuter data

sista lektionen har precis börjat, data med våran skånska lärare. har 90 minuters data framför mej. tråkigt, drygt, tröttsamt och ja .. usch helt enkelt! slutar tio i två. ska hem efter skolan och plugga. har serverings prov och en uppgift som ska in på onsdag, engelska prov nästa fredag. föresten, matteprovet vet jag inte hur det gick. får veta i morgon .. ska jobba lite nu, vi hörs sen!

- stor saknad

låten får mig att tänka på älskade 9c. saknar er starkt, ni va helt underbara hela högen! 3 sjuka, roliga, fantastiska, hemska, oförglömliga år med er. trodde aldrig jag skulle gråta på skolavslutningen, men vi alla grät som små barn. ni är saknade!

låten är sämst, men ni som gick i 9c vet varför det är just den här låten!
kärlek till er <3

- jag älskar att bada

otroligt skönt med "sovmorgon" imorse, kunde gå upp betydligt senaste än vanligt när jag börjar åtta. hade bara servering idag, gick hyffsat bra och fick hela 52 kronor i dricks, yey! efter skolan åkte jag hem till mamma och käkade tacopaj sen åkte jag hit till pappa. tog ett bad och sen åt jag glass och kollade på handbollen. som slutade 30-19 till sverige, dom har vunnit varje match hittills, och imorgon spelar dom mot Kroatien, fårse hur det går!

imorgon börjar jag åtta, och har matte prov typ andra lektionen. så därför ska jag lägga mig i sängen och plugga nu, sen sova. det är ingen hitt att gå upp så tidigt som jag måste, alltså typ mellan fem och sex. sov så gott så hörs vi imorgon, puss!

- sverige vann, igen ..

sådärja! nu är jag hemma efter en dag i skolan och träning. träningen gick helt okej, men som vanligt ger tjejerna upp, sätter seg och tjurar och jag blir förbannad och orkar inte bry mig. just nu sitter jag och försöker bestämma mej om jag ska ta ett varmt bad, eller om jag ska duscha och sen sova, tidigt. fast .. det blir nog bad! börjar 10 över 8 imorgon, gash ..

matchen mellan Sverige-Spanien slutade precis, 34-30 till sverige. visste ni föresten att min kusin spelar i svenska landslaget för damer, i handboll alltså. Madeleine Grudström, målvakten. och hon är förlovad med Mattias Gustavsson, nr 3 i landslaget för herrar. coolt va?

imorgon har jag bara metod och servering, vi ska förhoppningsvis på studiebesök på Gondolen på serveringen. kommer inte hem hit till märsta efter skolan, utan ska sova hos en kompis så jag slipper gå hemifrån typ kvart över sex.  så vi kommer troligtvis inte höras förens på .. onsdag.

nu ska jag ta och skala en apelsin, som föresten är min stora förälskelse just nu. dom som pappa köper är helt otroligt goda! sen ska jag ta mig ett bad, kolla på andra avenyn och sova! vi hörs och syns! hade tänkt bjuda på några bilder, men hela datan stannar när jag försöker göra det. så får ta det på onsdag!

- måndag

ny vecka, fyfan. igår tog jag och syster oss en promenad ner till Willys för att införskaffa lite mat. vid tre kom pappa & bror förbi och vi kollade på fotboll, åt tacos, och umgicks. på kvällen kom Oscar hem till mig, vi låg i min säng och kollade på handbollen, Sverige- sydkorea, sverige vann. Oscar åkte hem vid halv elva. imorse försov jag mig lite, men hann iallafall. just nu sitter jag och madde i datasalen, vi har lunch. innan dess hade vi gympa, vi körde lite lekar och sen va vi i gymmet. riktigt kul faktiskt. om en kvart börjar matten, så ska dra med mig madde till omklädningsrummet nu. efter skolan ska jag träna, fåse hur det går. vi hörs kväll. puss.

- utklassning

sitter just nu hos min syster och hennes man. dagen har varit lugn. vi va iväg till uppsala en sväng. när vi kom hem kom min systers vän på besök och vi åt soppa och toast, mums. sen vid sex blev det handbolls VM. sverige - cuba. ren utklassning, 41-14, hahaha! sverige vann. visste inte att cuba va så dåliga.

den här dagen har varit hur mysig som helst. Noellyn är så härlig. satt i soffan med henne förut, och hon somnade i min famn, då ville man ha en egen. man blir riktigt sugen på en egen liten bebis. imorgon när jag kommer hem får ni se bilder på henne, världens finaste flicka! hon är otroligt söt!


ska kolla lite på tv nu, vi hörs imorgon!


- godmorgon

får bli en jättejätte snabbis nu! nån som såg blondinbella igår? katastrof .. jag skulle säkert inte göra det bättre själv, men herregud säger jag bara ... har varit vaken i 2 ½ timme, kunde inte somna om så gick upp och åt frukost osv. har precis pratat med min syster,ska åka dit om en liten stund. måste bara fixa mig och sen kan vi åka. först blir det uppsala, och sen hem. måste packa ner lite kläder också, ska sova hos syster (tror jag ...?). ha en super bra lördag, så hörs vi!

skrevs 10,30 men det gick inte att publicera

- dålig fredag

imorse tog jag lite sovmorgon och gick upp 25 minuter innan bussen gick, jag hann iallfall. bussen var försenad typ tre minuter och det gjorde att jag fick springa till tåget.  hade hygien, matte, engelska och dubbel lektion svenska. blir galen på Göran (våran svenska lärare), han är bara för mycket. gick från skolan 15.10, då är jag vanligtvis hemma typ 16.20. men nejnej, när jag kommer till rotebro så är det stopp, man måste ta ersättningsbussar om man ska längre. TOPPEN! ringde pappa, trodde han kunde hämta mig. men han missförstog mig så jag fick tränga mej in på en proppfull buss och stå där i 40 minuter! chauffören hittade inte ens till stationerna. vet ni när jag va hemma ? 17.20! det tog mig två helvetes timmar att komma hem! vilken tur att charmungarna var här och det piggade upp mig. efter middag, piggelin och massa bus åkte dom hem. och nu sitter jag här. ringde min bror och bad han köpa lakrits och choklad till hans underbara lillasyster, det ska väl få mig på bättre humör. hoppas jag. och snart börjar let´s dance. nån som såg det förra veckan? tyvärr missade jag det, men såg på tv4´s hemsida. tror nog aldrig jag har sett en sån stel människa i hela mitt liv. jag pratar självklart om allas våran Isabella "Blondinbella" Löwengrip. hon va hemsk! jag skrattade länge åt det "fantastiska" framträdandet hon gjorde. därför tänker jag titta ikväll och se hur hon är, stel eller smidig. hon ger iallafall tv4 fler tittare, haha! stackars henne .. imorgon ska jag umgås med min syster, på morgonen/förmiddagen ska vi till uppsala och hämta en spegel och sen på kvällen blir det handbolls VM med Kim Andersson(KÄÄÄÄÄÄÄÄRLEK!!!), och bara ha en mysig kväll.

föresten, stort grattis till min bästavän Skrollan! hon va och kollade på ny skola idag, Scengymnasiet i skärholmen. och på måndag börjar hon där. då kommer vi kunna åka tåget och grejer tillsammans, wiho!


*dräggel*, eller vad säger du syster?

- dagens outfit


vit tröja - ?
svarta tights (under) - H&M
gråa tights - H&M
benvärmare - H&M

- finbesök

nu är jag hemma igen. det gick bättre hos läkaren idag, blev extra nervös när jag såg att det va samma tant (kärring) som skulle ta provet på mig som förra gågen. träffade syster, Noellyn och Servé på parkeringen utanför Willys. sen blev det hem till mamma och käka frukost, vid halv två tog jag med mig lilla Wille (toypudeln mamma tar hand om) på en promenad till stationen och mötte upp Skrollan och sen gick jag hit till pappa och hämtade mitt legg. sen bar det av mot sollentuna och läkaren, igen. jag behövde bara gapa, svara på några frågor och sen va det klart : inom en månad ligger jag nersövd och ska operera bort dom.halsmandlarna alltså.  dock kommer jag missa mycket i skolan, så få se hur fan jag ska göra med det. får plugga hemma eller något. han visade även hur dom skulle göra, ganska äckligt .. men jag kommer själv inte se ngt. kommer bli nersövd med narkos, mohaha. glömmer aldrig när min storebror Håkan blev det när han bröt armen, hahahahaha! vi skratta så tårarna spruta, synd att man inte filma det asså. nog om det, imorgon får vi finbesök, skämt o sido. min bror Fredrik med fru och sina två barn ( Anne, Alvin & Bim) ska komma på middag. länge sen dom va här, ska bli mysigt. därför måste jag städa mitt rum nu, det ser ut som det gått en orkan genom mitt rum, haha. vi hörs ikväll eller imorgon!

lots of loooooove

- 15 januari

"godmorgon". mådde inge bra imorse när jag vaknade så jag sjukanmälde mig så somnade jag om och vaknade när Skrollan ringde vid nio. mamma hämtar upp mig här om typ tio minuter, vi ska ner till läkaren och ta prover. eller jag ska, men jag vill inte! sen vid tjugo i tre ska jag vara i sollentuna hos läkaren där.  nu smsa mamma och sa att hon va här, PANIK! jag sitter i pyjamas byxor .. gash, ska skynda nu. hörs sen


hon är helt klart världens bästa vän!

- skrollan & cilia

det gick bra idag på serverigen, hade ett bord med 6 pers och ett med 1 pers på. fick lite dricks också. klockan halv två slutade jag skolan och då åkte jag hem till sunkiga märsta och mötte upp skrollan. vi gick till gamla hederliga campino där vi svulla i oss oss en varsin kebeb pizza,dock va vi tok mätta efter en halv var. så gick vi hem till min, hämtade kläder osv och sen gick vi hit, hem till skrollan. just nu sitter jag i hennes säng och hon spelar, eller ja .. något gör hon iaf, på pianot. vi hade tänkt ta massa bilder med hennes system kamera. om det blir några bra så får ni se! därför ska jag börja fixa mig nu, vi hörs ikväll när jag kommer hem.


- godnatt

är på riktigt dåligt humör just nu! dagen har varit okej, hade metod och servering. efter skolan mötte jag Mattias och vi satt och pratade i gullmars i typ en timme, sen begav jag mig mot sunkiga märsta. somna på tåget, trött som ett troll gick jag hem till mamma och sen ut med josse och chrille en stund, blev irriterad på dom så jag gick hem. och nu sitter jag här och är trött, irriterad, hungrig och små hängig. därför ska jag duscha och sen sova! därför kommer jag stänga av datan efter jag skrivit det här, typ .. och sen ska jag sova gott och länge!

Fick även veta att jag måste ta fler blodprover .. vill inte! och på torsdag ska jag till läkaren i sollentuna. vill ju operera bort halsmandlarna, såfårse vad dom säger. men nu ska jag duscha, och sen sova.


såhär mörkt va det imorse när jag gick hemifrån ..


- inlägg 800 !

bara fem minuter till .. det va min första tanke när telefonen ringde för en timme sen. men det va bara att kliva upp och börja fixa sej. har nu precis tagit en snabb, VARM dusch och sitter just nu och försöker få i mej en macka. ska gå om typ 20 minuter och jag är nästan klar. sminkade mej innan jag duschade, haha konstig ordning jag vet .. idag har jag bara två lektioner, ganska långa iofs .. först metod och sen servering. efter skolan ska jag kanske träffa en kompis, får se. nej men nu måste jag skynda, vi hörs sen!


föresten så är det här min 800:e inlägg! shit va tiden går fort..
lot of love!


- godnatt

nu ska jag göra mej lite te eller hot chokolado. har precis haft ansiktsmask så nu är mitt ansikte " bebis-rumpa" lent! mitt nästa inlägg jag skriver blir mitt 800:ande inlägg. wiiiho! godnatt på er


- vilken dålig dag ..

allt började bra imorse, Skrollan ringde och vi pratade i typ en halv timme. sen skulle jag duscha, ställer mej i duschen och märker att det är ngt cp med vattnet. dom hade stängt av vårat varm vatten! där började allt, blev hysterisk och började skrika och gråta som ett jävla barn. fick koka vatten i vattenkokare så jag iaf kunde tvätta håret, det gjorde att jag blev galet stressad. stog och fönade håret 10 minuter innan min buss skulle gå. osminkad, irriterad och stressad gav jag mej ut i orkanen mot bussen, tur att jag inte hade fixat håret ngt. för herre jävlar va det blåste. väl i skolan skulle vi ha gympa, jag va inte med eftersom jag fortfarande väntar på provsvaren, som föresten kom idag. mer om det snart! dom andra körde rugby när jag kom tillbaka efter min lilla promenad. det va riktigt kul att se när dom körde, för alla killar va helt galna. efter gympan hade vi lunch och sen matte. missade hela matten pga ett samtal ( ingenting jag vill skriva om i bloggen). sen hade vi engelska, inge ansträngande direkt. sen fick jag mina omdömen på mentors tiden, VG i kall- och varmkök, IG i gympa och resten G. varken bra eller dåligt. men bättre ska det bli! påvägen hem så inser jag och Nichole ( ja hon stavas så, coolt va?) att tvärbanan va jätte mycket försenad så vi tog tunnelbanan som vi fick springa till, och sen in till stan. där va nästa irriterande sak, att tvärbanan va försenad och vi visste inte ens när den skulle komma. på tåget hem blev jag störd av en jävla gubbe som satt och glodde när jag försökte sova. så det va bara att sätta på musiken på högsta volym och försöka att inte se honom. väl hos mamma kom nästa irriterande grej, Sofie ställde in träningen och jag blev tjurig. sen hade inte pappa planerat någon mat, och jag blev ännu grinigare. så jag fick ställa mej att laga mat när vi kom hem, inte direkt rätt humör.

nu efter lite mat och massa musik är humöret lite bättre.  har redan satt på mej pyjamasbyxorna och hade tänkt sova i tid idag! är ganska trött nu, så ska ta bort mitt smink och sätta ansiktsmask. sen blir det sängen, ska försöka ligga i sängen senast vid nio.


jag ska fan skriva ett tack brev till den som uppfann vatten kokaren och ett hat brev till dom som stängde av vårat varmvatten.

- det är tur att jag har dej Skrollan.

blir en snabbis nu, är riktigt trött så ska sova snart. min dag har varit helt okej. vaknade runt tio och kände mej inte direkt utvilad, men det va bara att kliva upp. vid halv ett gick jag mot stationen och mötte soulmate. vi tog 13.04 tåget in till stan där jag mötte upp Henke, en killkompis. träffade även på Aalexandra och hennes vän Malin. Henke drog efter typ en halvtimme och vi fyra fortsatte mot plattan där vi mötte upp Danne ( josse´s bf.). tog oss en tripp till slussen och sen tillbaka. va hemma i märsta igen vid typ sex och då gick vi hit till mig och åt potatisgratäng och kassler, mums. sen efter det låg vi bara i min säng, lyssna på musik, prata i telefon och skratta. like old times. just nu sitter jag och disskuterar kärlek med min bästavän Skrollan på msn.  och det värsta är att hon har rätt i det hon säger, allt hon säger är sant. och jag hatar det, hahah! ska ta mig lite nyponsoppa och gå och sova.imorgon väntas skolan och träning. bjuder på några bilder och sen ska jag stänga av datan!


min kära vän Josefin. hon kommer bli tjurig för att jag lägger upp den här bilden, mohaha!

ser han inte lite cool ut samtidigt som han är ursöt!

- så va den tävlingen avklarad.

nu är jag hemma hos min pappa igen. jag och josse hade det ganska så roligt ja. massa videobloggar som man kan skratta åt i timmar verkligen! precis som det va förut, vi kunde sitta vid datan och skratta i typ fyra timmar och glömma bort allt annat.

tävlingen gick bra idag! vi hade ... 5 starter från vår förening. 4 solo och en duett. min start hoppade av tre dagar innan tävling och vi ska satsa på tävlingen i borås som är i början av februari. för er som inte vet, så var det min förening som höll i tävlingen, Mälardrill. min kära vän Sofie som kom på namnet. visst är hon duktigt? haha. anyway, tävlingen gick som sagt bra. Alexandra kom på delad första plats med sitt solo och sen kom Alexandra & Linett på första plats med duetten. grattis på er. Jag och Percilia satt på läktaren och mös under min söta hjärtfilt, hihi. folk tror att drill inte är så speciellt ansträgande, att man inte kan skada sig osv. men! percilia har en skada i handen, som hon fick på en träning. spricka i tummen, vadå att man inte kan skada sig .. ? sen så hände det en ganska scary sak på tävlingen idag. en tjej från Timrå tappade bort sig i programet men forsatte iaf, så helt plötsligt lägger hon sej ner och typ börjar hyperventilera (stavningen). så sjukvårdarna fick "rycka in". hon hade alltså svimmat mitt på golvet. där har ni också ett exempel, det är ansträngande! man måste kunna hålla koll på staven samtidigt som du håller koll på vad du gör med kroppen och samtidigt ha bra kondition. så tro inte att drill är ngt lätt och "ojobbigt".*

nu ska jag ta och slå på tv.n och lägga mig i sängen. imorgon vet jag inte vad som händer, men det får vi se.

lots of love

nice price

shulululu, nu sitter jag här hos cissi, okej det e föresten josefin som skriver, depeend@. Vi har inte gjort så mycket vi har mest kollat in andras bloggar och kollat deras videoinlägg. Sjuuukt kul kan jag bara säga haha. Min pappa ringde nyss och sa att jag skulle komma hem annars skulle han komma över å hämta mej normalt?! nej inte direkt.. liksom hon e min granne hallå.. ja jag har utegångsförbud därför måste jag vara hemma. Hoppas på att chrille ringer senare och kommer till mej lr aa utanför dåra, men ska dra nu loooooove u all pusspuss! (driver)



- godmorgon ...

så här tidigt har jag inte varit uppe på jag vet inte hur länge. efter att jag sovit till och från hela natten är jag relativt pigg, har legat vaken mellan 4 och 6, sen gick jag upp och duschade. så nu börjar jag bli lite stressad, dom hämtar mig om ca 30 minuter och jag är inte ens lite klar. därför måste jag skynda mig nu, har på ansiktsmask som måste bort också. vi får höras lite senare idag!

lots of love / C

- imorgon gäller det.

sitter här hemma och funderar på om jag kanske borde sova nu. sitter och pratar i telefon med soulmate (josse)  men ska nog lägga på snart och göra mig klar för sängen. ska upp klockan sex för att duscha och sen fem över sju kommer sofie och hennes mamma och hämtar mig. sen blir det tävling i uppsala hela dagen och på kvällen ska jag kanske hem till en tjejkompis, fårse.

vet ni? idag när Skrollan ringde mej så blev jag riktigt glad. det första hon säger är " Heeeej Cilia. vet du? jag tror vi är såna som kommer vara vänner livet ut!! " det är sånt jag blir glad av, när min bästavän säger något sånt.  för Skrollan är min bästavän, hon är guld värd och jag skulle nog inte kunna klara mig utan henne. vi har gått igenom mycket tillsammans, fler än vad några som har känt varandra i 10 år har gjort. jag och skrollan har känt varandra i 4 år, trots att det känns som hela livet. jag uppskattar varje sekund med henne, och jag tar inte henne förgivet. hon är bland det bästa jag har, hon är helt enkelt för bra!

nu ska jag ladda kameran, packa ner filt, mjukisar och lite mer till imorgon. sen så ropar john blund på mej, nu börjar jag känna tröttheten komma. ni får ha en bra lördag, det kommer jag, trotts att jag kommer vara trött som tusan. men det får jag ta.

lots of love <3

- är hos mamma.

efter tio timmars sömn är jag fortfarande trött. börjar bli lagom less på den här skiten. mår sämre idag, har feber också. inte pigg alls. sitter hos min mamma nu. hade tänkt ta lite nyponsoppa nu och lägga mej i soffan och kolla på tv. ikväll ska jag kolla på genrepet inför tävlingen imorgon, sen får jag se om jag blir hemma och kolla på let´s dance eller om jag träffat lite vänner.

lots of love / C

- listskit.

Exakt ålder? 16 år 4 månader 8 dagar
Var bor du? märsta
Bor tillsammans med? min pappa
Husdjur? katt Commandet
Färg på hus? hmm tror det är typ rött tegel
När är du född? 1 september 1992
Klass? HR6
När tog du studenten? tar om två år
Något jobb? nej
När ska du sova ikväll? när jag vill och känner för det
Duschat idag? japp
Kramat någon idag? ja
Pussat någon idag? nej
Vad har du ätit idag? lite soppa och typ nån kasslergratäng
Dagens klädsel? gråa tights, vitt linne, min brors svarta disel tjocktröja, sjal,vita benvärmare.
Dagens smink? ingen alls
Hur många har du kysst? orka räkna
Vem kramade du senast? min mamma
Hur många har varit otrogna mot dig? ingen vad jag vet :S
Har du flick/pojkvän? tomt på den fronten
Vem pratade du med i telefon senast? hmmm .. skrollan.
Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Andreas " mår du dåligt nu?"
FAVORIT:
Film? finns massa
Låt? oj, Erland Bratland - lost
Ämne i skolan? köksämneena
Årstid? sommar och höst
Mat? olika
Dryck? vatten, vin,cider.
Färg? massa
Land? hmm .. danmark och thailand

SENASTE:
Personen du tänkte på? Min syster
Gången du spydde? länge sen
Gången du grät? i morse
Pizzan du åt? kommer fan inte ihåg
Gången du var i Göteborg? förra sommaren
Gången du var i Sthlm?igår
Gången du var hög? aldrig varit, för smart för det.
Personen som såg dig gråta? Commander
Gången du var full?  lite små full va väl i lördags.
Personen du kysste? kommer ärligt talat inte ihåg ..
ANTINGEN ELLER:

Svart eller vitt?  svart
Hund eller katt? hund och katt
Ut och festa eller hemma och mysa? båda
Tv-spel eller datorspel? inget
Singel eller upptagen? båda är bra på sina sätt, men .. upptagen
Lunarstom, helgon eller Playahead? playahead
Ragga eller bli uppraggad?båda
Big Brother eller Paradise Hotel? hahahahahhaa ingen!
Svart hår eller blont? blondin, ofc!
Blåa ögon eller bruna? blåa
Choklad eller lakrits? lakrits
Göteborg eller Stockholm? båda,men mest stockholm
Högerhänt eller vänsterhänt? höger
Coca cola eller fanta? ingen av dom
Randigt eller prickigt? hmm .. båda
Älska eller älskas? båda
Leva eller dö? leva
Pizza eller kebab? kebabpizza, mohaha.

ANTAL:

Personer du älskar? några få speciella
Personer du hatar? många
Personer som sagt jag älskar dig? många
Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? två
Glassar du ätit på en dag? oj .. kanske 4 ?
Festivaler du varit på/ska på detta året? ingenaning vadjag vet just nu
Gånger du haft minnesluckor? en typ
Gånger du varit medvetslös?ingen
Gånger du varit hög? aldrig!
Personer du saknar just nu? några.
Gånger ditt hjärta brustit? för många

VEM:
Sjöng du senast för? haha, Mamma
Hade du senast en msn konversation med? Victor
Spelade du tv-spel med senast? för länge sen, kommer inte ihåg
Vill du ta med på en romantisk resa nu? oj,ingen vad jag kan kolla på
Vill du kasta en sten i huvudet på? många
Förtjänar att dö? finns nog många
Vill du sova bredvid inatt? tänker jag inte svara på
VAD:

Gör dig ledsen? massa
Vad vill du helst göra nu? åka till min bror i thailand!
Önskar du att du slapp göra? må så dåligt som jag gör
Vill du ha nu?sommar
Önskar du dig i julklapp? maha, tror ni jag tänkt så långt?
Längtar du till? oj, tills jag fyller 17, danmark i sommar med Skrollan (hoppas), typ massa.
Tycker du om dina betyg? ska bli bättre
Ångrar du i ditt liv? massa!
Är det bästa som har hänt dig? det bästa har inte kommit ännu.
Hur mycket är klockan? 21.02

- tröttheten tar över, allt.

jag gör så lite som möjligt på dagarna, men ändå är jag trött efter 11 timmars sömn, plus att jag sov precis innan middagen också. va förbi och kollade på träningen i typ en halv timme, sen orkade jag inte mer. sen dess har jag suttit här och kollat på tv.

mina ögon svider, huvudet känns tungt, ögonlocken också. därför blir jag hemma imorgon med. dels så ska jag vänta på provsvaren som kommer imorgon. måste få sova ut också, fast det verkar inte ens hjälpa. så imorgon blir det en hemma dag. "ta hand om mej själv"-dag.

tycker synd om min lilla bebis. för en stund sen så började han jama jätte konstigt och jätte högt. lät nästan som om han pratade. så började han spy på vardagsrumsgolvet. stackars min lilla skrutt. ska nog ta och kolla på tv nu, tänkte kolla på en film klockan nio på typ trean, fårse om jag gör det. vi hörs imorgon under dagen.


- ont ont ont!

nu sitter jag hemma hos min mamma och lyssnar på musik. kom hem från läkaren för 40 minuter sen, gick åt helvete där. Åberg (min läkare) kollade lite på mej och sen skulle jag ta blodprov. det tog mer än en halv timme att ta det jävla provet. för mina ådror ville inte ge blod och shit. så efter fem stick fick dom tillslut allt dom behövde. så det gör lagom ont i mina armar nu. sjuksköterskan sa att jag skulle få ett redligt blåmärke på höger arm, så nu sitter jag och väntar på det.

nu, efter 18 timmar utan mat, börjar magen kännas tom. så jag ska väl försöka få lite ner i magen, kommer också gå åt helvete. sen ska jag och mamma kolla på film, den där med Robert Gustavsson! föresten, det snöar ute!!

hittade lite bilder på min f.d skola nyss, så ni får se vad småskitarna har gjort. läs mer här !

- Grattis Anna !

nyvaken och fortfarande trött. somnade vid halv ett och vaknade för 20 minuter sen. dock vaknade jag 4-5 gånger i morse av att folk ringde, blev lite små irriterad. men nu är jag vaken, ska ta mig en snabb dusch för om 50 minuter ska jag vara hos läkaren och ta prover. så nu måste jag skynda mig, eller nej. för jag behöver inte äta frukost. trots att jag inte ätit sen igår så är jag inte hungrig, inget alls. läkaren hade frågat min mamma om jag va gravid, eftersom jag blöder näsblod så ofta, mår illa och är yr, hahahaha .. nejnej, det är jag verkligen inte! nu ska jag duscha och försöka bli pigg. vi hörs under dagen!




Stort grattis på 17års dagen Anna !:)

- Grattis Elida Isabelle Bengtsson!



idag fyller min älskade Lillsis hela 16år! Stort grattis till dej gumman!
kärlek i massor !


- men klantigt gjort grabbar!

sitter här och är seg som tusan, mår inte så bra heller. trots att klockan typ är åtta så känns det som den är elva eller ngt. känner mig jätte varm också .. usch! ogillar att vara sjuk, inte favoriten direkt. sen sist så har jag varit ute en sväng, Skrollan kom hit när jag kom hem och vi tog oss lite mackor och sen gick vi ut igen. mötte upp Fisen (sofie) vid ica, tog en promenad förbi Soulmate (josse) och sen vidare till Ekilla skolan. folk har terrat mej med sms idag, det stog typ ; " det brinner på Ekilla" på alla sms. mycket riktigt, det har brunnit på min gamla älskade skola! tre små skitar (93:or) smällde raketer/smällare inne på en toa(rykten iaf) och det började brinna. det såg verkligen ut som ett helvete där. en av korridorerna, B:korridoren, va helt förstört. taket hade brunnit in, när vi va där och kollade stog det typ 10 bilar utanför, från nått företag som sanerade där, skolan är rökskadad så eleverna fick ledigt idag och imorgon. då undrar man: vem fan är så smart som smäller raketer inomhus? speciellt i en trång liten toa. dom tre killarna har iallafall gripits (dom blev gripna direkt) och är anhållna för typ mordbrand. vilken ljus framtid : 15 år och misstänkt för mordbrand!  ni kan läsa mer här !

nu hade jag tänkt göra mig lite middag (blåbärssoppa typ ... ) och mysa ner mej i soffan och kolla på grammisgalan!


- yey!

sådärja! då va den här dagen avklarad. hade bara servering idag, gick helt okej. men lite ovant efter att inte ha haft det på nästan en månad. har varit hängig, irriterad och mått allmänt dåligt hela dagen. kunde knappt äta luchen i skolan, så det fick bli nyponsoppa. efter skolan åkte jag och madde till söder sol, blev 24 minuter den här gången och hoppas det håller i sej nu! sitter just nu hos min bror, dock ska jag gå om typ tio minuter. ska hem och träffa lite vänner. sen ikväll blir det bara att ta det riktigt lugnt. imorgon blir jag nog hemma från skolan pga hur jag mår. ska till vårdcentralen direkt på morgonen och så dom får kolla vad det kan vara för fel på mej. nejmen måste kila nu, vi hörs ikväll

skrevs tio i tre, gick inte att publisera

- jag blir galen!!!

nu är jag hemma igen hos min bror. matchen slutade 1-5 till Gimo, inte direkt oväntat eftersom Solna inte är bra om man säger så. jag och nathalie gjorde bort oss lite efter matchen, men det är en annan historia. vi väntade på bror min och vände några ord sen åkte vi bussen till stationen och hon tog tåget hem och jag gick hit, till min kära bror. han ligger i soffan och kollar på drömkåken, en riktigt rolig film. den slutar om 40 minuter så ska nog ta och joina honom i soffan och kolla på den.

för tredje gången på sex dagar så blöder jag näsblod. blir galen på det här! mår allmänt piss också, svårt att äta ibland, ofta yr, huvudvärk osv osv .. jag kan sitta i timmar och skriva om hur dålig jag känner mej just nu, men antar att det inte hjälper. ska ta mig lite nyponsoppa nu och kolla på film. vi hörs imorgon! godnatt

- humor, syskonhumor!


- back on track

imorgon gäller det, börjar skolan 8.00 med servering. inte så jätte taggad på det, men man får göra det bästa av situationen helt enkelt. just nu sitter jag hos min bror i solna och väntar på nathalie. vi ska nämnligen gå på hockey, Gimo-Solna. dock missar vi lite av första period, med det händer ändå inte så mycket ändå. haha! det är min bror som ska spela. ska ringa nathalie nu, fårse om jag snor lite bilder från festen i lördags, men det får bli lite senare isånafall. 

lots of love 



- 2 dagar kvar ..

vet ni hur skönt det va att ta ett varmt bad förut eller? även commander plumsa i badkaret, stackarn. precis när jag klev upp ur badet så kände jag hur det snurrade till i huvudet, stog och skakade och mådde allmänt illa. och så har jag mått sen dess, så det blev bara 2 timmars träning. påvägen hem köpte vi blåbärssoppa( som förövrigt tog slut på en timme) och nyponsoppa, i love it! imorgon ska jag iväg och köpa strumpbyxor med mamma och sen ska jag bara ta det lugnt. känns som jag har fått feber .. inte bra! nu hade jag tänkt ringa någon som vill vara social med mig och sen sova!

Skrevs igår 5/1, men det gick inte att publisera då.

- måndag 5/1.

igår kväll vid nio ringde madde och bad mig komma ut, så jag gick ut med henne, freja, josse(soulmate) och chrille, frös röven av oss men hade riktigt kul!

har precis avnjutit en frukost/lunch/middag, allt i ett. hade tänkt ta ett bad nu och om 1 ½ timme så väntas tre timmar´s lång träning. hinner inte skriva så mycket mer, vi hörs sen!

- filmdag

shit va mätt jag är! har precis ätit fyra små rätter. just nu ligger jag i sängen och kollar på tv. idag har det varit en filmdag. kollade först på Jump in, sen bring it on : all or nothing sen lilla jönssonligan och stjärnkuppen och just nu kollar jag på mean girls. bring it on och jump in är bästa filmerna av dom fyra. har även städat rummet, duktigt va? ska vila lite nu och kolla på filmen.hörs sen


det syns att jag är yngst va ?

- bilder

sådärja, nu har jag tid att skriva. gårdagen va toppen! tog tåget till solna, minglade runt i typ en timme med alla som va där. när min bror kom till restaurangen vi va på så blev det tre rätters middag. sen drog det hela igång, mycke skratt. mycke av det goda, trevligt folk, paket öppning och mycke foton skulle tas. jag hade det super kul där. trots att jag va yngst, haha. va hemma runt ett tror jag .. (?). somnade dock mycket senare vilket gjorde att jag vaknade tolv imorse, med huvudvärk. men det var det värt! hände något ganska roligt i kön till toaletten, stog brevid en kille, Filip (philip?). vi små pratade lite sådär, så frågar han hur gammal jag va, han fick gissa. och vet ni vad han sa ? 89:a, haha. sen frågade Åsa  hur gammal jag va, hon gissade på 21. själ tycker jag att jag ser ut som ... dom hela sexton höstrarna jag är. idag har jag bara slöat hemma. hade tänk städa mitt rum snart, annars får jag ingen kinamat idag. det är en sån dag idag, "orkar-inte-laga-mat-dag". haha, bilderna kommer neranför här! ha det så bra!


jag älskar min bror och han älskar mig, syns inte det ?


vem är den skyldige.. ?


jag och storebror

gamla gubben :)


massa folk, bla 5 av mina bröder (på bilden alltså!)


pojkarna i baren, christian och... ?

- Grattis storebror ! <3

ni får bara en bild nu, sen skriver jag om gårdagen!


det blev mycket av det goda igår.

- det snöar!

precis när jag satt och tänkte på rubrik kollar jag ut och vetni vad jag ser? det snöar! ganska mycket också. fy va mysigt! igår kväll va jag hemma hos skrollan, vi kladda ihop en smet, utan mått eller ngt. utan bara blanda ihop typ oboy, kakao, socker, vanlijsocker, mjöl, ägg, smör. och så blev det en kladdkaka, fast skrollan hade i för mycke socker. vi gjorde åäven grönsaker och dipp. så kollade vi på motorsågsmasaken, mysig film. NOT! blod överallt. somnade vid halv fyra imorse,och vid tio ringde mobilen. jag skulle träna. yeahright! dom hade bytt min tid till en senare, vilket jag inte hinner eftersom jag ska iväg till min brors 30-års fest. så får träna längre imorgon. sitter och funderar på vad jag ska ha på mig ikväll. ingenaning faktiskt, får se helt enkelt. nej men ska nog rota runt i garderoben nu och börja fixa mig sen. ha en super bra lördag så hörs vi senare!

- fredag

sitter här och har riktigt tråkigt. va och hämtade Henk & Mary på arlanda vid halv tio, sen åkte vi hem till syster. somnade en timme på soffan och vaknade av att syster och dom kom hem. blev en brakfrukost och lite gos med Noellyn. tog bilder så ni ska få se. sen körde servé hem mig och sen dess har jag legat och kollat på tv och suttit här. hade tänk göra lite middag nu, sen försöka få igång våran dvd.


- självklart är man lite ego, alltid.

hahah, jag hade tänkt lägga in bilder från igår, dock hade jag bara på mig själv. men det gör väl inget? haha. imorgon bitti vid nio ska jag och mamma hämta upp servés föräldrar på arlanda och sen ska vi hem till min syster och vänta på att dom kommer hem. sen får vi se vad dagen har att erbjuda! nu kommer bilder och sen ska jag ringa Mattias och sen sussa på söta örat. ni ser också att jag en svartsotad sminkning som heidi gjorde och sen korkskruvar och lite platt i håret, tycker faktiskt jag va fin igår, haha .. godnatt 




- första inlägget för 2009!

woho! nu är det äntligen två tusen nio! än så länge känns det ingen skillnad ärlig talat. kvällen var lugn igår med massa vänner och grymma raketer! va hemma runt halv tre och somnade fem och gick upp åtta. 3 timmar sov jag alltså. har bara tagit det riktigt lugnt idag, varit med lite vänner och sagt hejdå till några som åkte hem. dom bor alltså inte i Märsta. riktigt jobbigt att säga hejdå och veta att vi inte ses på typ 6 månader igen. men jag och heidi bestämde att vi ska ta en tripp till dom på lovet ( det blir Varberg och Småland, prio 1 är Varberg). alltså sportlovet blir det då. mina nyårslöften är inte riktigt spikade ännu, och jag har liksom sagt att mina nyårslöften gäller från 2:a januari, för dagen efter så blir det inte lätt att hålla dom. så från och med imorgon gäller dom! just nu sitter jag hos min mamma och är riktigt trött. började blöda näsblod nyss, inte okej! beror nog på att jag inte ätit så mycket idag och sovit allt för lite dom senaste dagarna. hade nog tänkt gå till min pappa typ snart. försöka få våran dvd att funka och kolla på någon film eller något, men den kommer väl inte funka, som vanligt ..

min helg ser lugn ut. imorgon på dagen hade jag tänkt hälsa på Noellyn, syster, servé och hans föräldrar. fårse om dom har tid och orken, haha. sitter föresten och väntar på att hon ska ringa upp mig(syster alltså) så jag vet om jag kan komma eller inte.  sen på kvällen ska jag kanske vara med Skrollan. vi har inte träffats på ett tag nu, typ dagen innan julafton. får se vad vi hittar på, hon hade några planer på något. sen på lördag ska jag på 30-års fest i solna. på min brors förra restaurang. det är alltså han som fyller 30, fast på söndag. så då ska det firas ordentligt! sen blir det lugnt fram tills skolan börjar, 7e januari. nu ska jag nog gå hem till pappa, ni får bilder från igår lite senare. men en kan ni få nu.


RSS 2.0