tack och hej

Nu såhär i efterhand är jag jävligt glad att jag sa upp kontakten! Våran vänskap va speciell, men vi är för olika och det märktes. Tack för dom få tre åren



Godenmorgon

SItter och lyssnar på Lars Winnerbäck, jag har blivit förälskad i hans låtar. Så bra texter. Gårdagen i skolan var väldigt onödig!På hotell lektionen var vi två stycken, vi fick prata om typ slott, tråk! Sen på matten behövde jag bara få närvaro, på engelskan behövde jag inte ens komma dit och på svenskan hade vi en halvtimmes lektion. Dagarna känns bara mer och mer meningslösa. Satt kvar i skolan liten stund med Madde, Emil och Jocke. Tills jag bestämde mig för att åka hem. Skulle med syster och dom till hästaktionen (Elitloppet). Va där en stund tills Noellyn började skrika, hon vart rädd för alla hästar. Stackars skruttan. Man saknar lite det där stallukten, känslan liksom. Tycker syster ska köpa en häst, nu på bums! Saknar Stella och Antonia, faktiskt. Påvägen hem stannade vi på Willys och handlade med oss lite grönsaker och dipp. Så vi satt och mös i soffan tills jag somnade. Bror körde hem mig vid tolv och jag däckade direkt.

Solen skiner utanför mitt fönster, och det innebär att jag ska ner till lotten och sola! Idag ska jag tamefan få färg, ser inte ett enda moln på långa vägar. Ska äta lite frukost, duscha av mig och klä på mig och sen gå. Morgon promenad på det hela, skitbra! Ha en underbar dag,love


kortis

Jag fick sluta 50 minuter tidigare, vilket gjorde att jag va här hos min syster mycket snabbare än planerat. Sitter och väntar på att syster och bror ska komma hem från uppsala. Jag och syster ska köra ett träningspass. Så länge tänkte jag ligga i soffan en stund och vila. Föresten, jag fick G på mitt engelska prov, nationella alltså! Galet stolt! Gjorde även klart alla data uppgifter idag, lämnade in min svenska arbete gjorde jag med. Så nu ligger jag lite bättre till. Betygen sätts idag. Ska göra klart ett quiz på facebook och sen däcka i soffan, hörs sen.

äntligen

Oj .. Min blogg har legat på is i två dagar, sen jag kom hem. Jag lovade en sammanfattning och det blir det nu!

Fredag: gick upp jätte tidigt, åkte tåget från Märsta halv sju. Vårat tåg gick 07.37 från centralen. Tog bara 55 minuter, och sen va vi i Västerås. "ååh, tre timmar innan vårat första pass börjar", tänkte jag och Sofie. Men nejnej. Vi fick först vara frukostvärdar, och sen springa runt i v-ås efter en nyckel . Första passet va vi busshållplats-informatörer. Fick ta skit av alla arga bussresenärer i 3 ½ timme .. Blä. Sen skulle vi vara tävlningsvärdar på SM i ungdomssyfoni, men dom behövde oss inte så vi fick rigga scen. Efter middag skulle vi vara festvärdar. Stog i dörren och släppte in folk, ingenting mer. Vi somnade runt ett, vilket innebär att vi va uppe i runt 20 timmar, vi va ganska trötta ja!

Lördag: Vi hade typ två uppgifter vi skulle göra. Och första va instrumentzoo. Man fick komma och prova instrument, få ballonger och  bli ansiktsmålad. Vi delade mest ut ballonger på stan, ingenting mer. Ganska chill men ändå tråk. Vid halv fyra började nästa pass, vi skulle vara logivärdar. Sitta i skolan där vi bodde, släppa in folk och hålla koll på byggnaderna. Vi skulle varit tre, men bara jag och Sofie va där. Vi blev avbytta av en virrig gubbe för middag. Vågade inte riktigt lämna honom med det ansvaret han skulle ta, fyra skolbyggnader och två gymnastiksalar .. Massa dyra instrument och sånt. Satt där fram till halv tio och sen kollade vi på The Office med nattvakterna David och Malte. Sen blev jag lite trött på att stanna inne, fick med mig Sofie, Hannes och Otto. Två killar från Falköpings trumkår. Vi gick runt i västerås och lyssnade på asdålig radio, någon Otto hade. Vid halv tre-tre på natten kände vi för att gå in. Låg på vårat rum, våra halv tomma luftmadrasser och lyssnade på Lars Winnerbäck. Riktigt trevligt var det. Vi somnade runt fyra och skulle upp igen sju.

Söndag: Det va bara att gå upp utan att klaga. Workshop efter frukosten väntade, jag hade teater improvisation. Fick mig väldigt mycket skratt, men träsmak i rumpan. Fick sitta på en träkub i stortsett hela tiden. Med tanke på att vi inte fick nån lunch, blev vi sena till städningen, och slapp städa .. Hehe, fusk.. Efter subway, en promenad till culturen och en tripp in på coop kom vi fram till culturen. Där skulle vi fixa funtionärsfesten. Va helt okej, smörgåstårta och lite sånt. Vid halv tio började vi traska ner till stationen. Våran buss kom precis på minuten, trots att den stog en bit bort typ en halv timme, argh. Bussresan gick bra, somnade till lite. Förståligt med tanke på hur lite vi sovit. Va i Uppsala 20 i 12, där pappa hämtade oss. Däckade i sängen direkt, va helt slut.

Mitt prov i matte klarade jag! Känns bra faktiskt. Sen igår hade vi "prov" i metod. Skulle hitta på eget recept med kyckling i. Jag skulle göra kycklingfilé fylld med feta ost och inlindad i bacon med nån sås och potatis kroketter. Jag misslyckades totalt med potatis kroketterna, men min kyckling va helt underbar! Perfekt saftig och mmh, min lärare tyckte det va en av dom bästa kycklingarna han fått in, nästan den bästa. Hade jag lyckats med potatisenhade jag fått MVG, men fick bara VG. Bra iallfall. Idag hade jag bara hotell och bageri,chill men fyhelvetes varmt i köket (bageriet) bläääääeh. Nej nu har jagprecis badat, ska ta mig lite te och ta det lugnt. Behöver andas lite, hehe.


Lars Winnerbäck - Hugger i sten
Kärlek

Jag är hemma!

Åh herregud va den här hegen varit slitsam men galen. Tror nog inte jag hinner skriva en kort (?) sammanfattning av allt vi gjort så det får bli ikväll efter träningen. Börjar tolv idag, men nationella i matte A. Känns lite små nervöst, men vet att jag kommer klara mig hur det än går på provet. Ska börja fixa mig, orkar inte stressa. Vi hörs lite senare, love.

INLÄGG 1000, wiho !!!

trött som en .... jag vet inte vad

Blä! Jag va uppe 20 över 5, bara för att jag inte orkade duscha igår kväll/inatt. Jag somnade runt halv ett, väcktes lite då och då. Så fick inte mycke sömn inte, blä. Ska fixa mig nu och äta frukost, packa ner det sista och sen bär det iväg mot Västerås. Tåget gåt 07.37 från stan, sen är vi framme typ halv nio. Vi börjar inte med funtionärsjobbet förens klockan halv tolv, så vad ska vi göra? Måste fixa mig nu, och tömma kameran på bilder, love


Debbie, me like!

Det var verkligen skönt att träna idag, länge sen vi körde ett Debbie-pass. Och det kändes verkligen. Det är alltså en dvd med en kvinna som står och gör övningarna man ska göra. Låter jätte töntigt och jag vågade först inte göra det. Kände mig hur löjlig som helst, men nu spelar deet ingen roll hur man ser ut när man gör det. Det ger resultat. Känns i hela kroppen nu efteråt, man är trött och helt mör i benen. Tror dessutom jag sträckte båda låren, baksidan .. Blä har väldigt med ont.

Hade tvättstugan klockan sju, så i två timmar har jag tvättat. Va bara två maskiner så det va inte farligt. Har blivit en riktig jävel på att tvätta nu ska jag säga er! Det är första gången jag tvättar själv, när pappa är hemma. Nu ser jag det mer som en självklart het att jag själv kan tvätta. Jag tar inte längre förgivet att pappa fixar tvätten åt mig, med tanke på att det bara var mina kläder som skulle tvättas idag så förväntade jag mig inte att pappa skulle göra det. Så nu är alla kläder som jag ska ha med mig imorgon, tvättade. Första väskan är packad, handdukar och luftmadrass. Sen blir det en rullväska med kläder och en handväska med småsaker typ. Har skrivit en packlista i all hast och nu ligger min katt i resväskan, attans! Måste packa nu, ska hinna duscha innan jag ska sova också. Ska upp väldigt tidigt imorgon, senast halv sex .. Bläsch. Vi hörs nån gång till innan jag beger mig på äventyr.

Sov gott

 
gillar låten massor

ändrade planer

Det är äckel väder ute, det är tusen miljoner moln så jag kan inte sola, arghhh! Så istället ska jag nu packa ner träningskläder och åka upp till min syster och köra ett debbie-pass, va ett tag sen. Kommer väl klaga över träningsvärk imorgon,usch! Sen måste jag förbi min mamma och hämta iPod laddare, läsa ett mejl jag inte kan läsa här och fixa lite med iPoden, lägga in låtar osv. Sen hem, sortera tvätt och börja tvätta. Yey!

älskling

Känslorna bara växer för varje dag, jag älskar dig ♥

känns som lördag

Godenmoooorgon!

Jag är inte pigg, inte glad och inte fräsh. Jau, det är så jag känner mig just nu. Katten har levt rövare sen klockan sex i morse, så vid åtta gav jag upp och kunde inte somna om. Sitter och är lite små irriterad på allt, och det beror på att jag inte känner mig fräsh! Därför ska jag snart hoppa in en dusch, sen ska jag ner till kolonilotten och där väntas grillning tror jag? och självklart ska jag sola, trots att det är halv dåligt väder ute..! Ikväll måste jag tvätta och packa, har inte ens skrivit packlista, ajaj. Nej, over and out!

 UPDATE: Jag gråter, ni måste se det här !

pictures!

Nu kommer det MÅNGA bilder kan jag lova. Mycket är från när Alvin & Bim va här, när Bim fyllde år, på Noellyn och på min brors katts kattungar!


Lill skruttan fyllde 2.


Mosters älskling


Alvin och Noellyn, sötungar

Hon är världens finaste!

hon hade fått en badräkt av sin faster, söting

Ni kunde inte vara utan en bild på mig, så bjuder på en

Bimsan tog mina solglasögon, passar perfekt!

Vi va och handlade och alvin skulle självklart busa, sötnos!!

Lill skruttan

Syster och bimsan sover

jag älskar henne

Dennis fick glass, och han äter med hela ansiktet + öronen

söta va !?

så himla söt! Döpte han till Kasper idag, hehe!

två är röda, två är gråa och två är som den på bilden, lite av varje.


jag är förälskad i den där sötnosen!!

jag vill också ha sådär söta barn! Mina älskade brors barn och systerdotter.


Just nu är jag på topp

Min blogg ligger åt sidan för tillfället. Skriver lite till och från, ska försöka bli bättre. Tyvärr inte till helgen, jag ska iväg till v-ås (Västerås) på RUM-festivalen. Ska vara funktionär med Sofieloofie. Så vi åker tidigt fredag morgon och kommer hem sent söndag kväll. Ska bli roligt att komma iväg lite faktiskt. Me like!

Den här dagen har varit nästintill perfekt! Hade sovmorgon till 10, men var i skolan 9 och skrev halva min hotell uppgift. Hotell provet gick bra, VG. Fick två poäng från MVG, lite surt men äsch! Jag är riktigt stolt över mig själv iallafall. Skrev tydligen väldigt bra på min hotelluppgift också. Så med tanke på att jag fick MVG på förra provet, VG på det här och skrev en väldigt bra uppgift slutar jag på .. MVG! Den enda i klassen som får det, tror jag iallfall. Jag är riktigt nöjd och glad.  Min lärare sa; Det märks på dig att du vill det här, att du satsar. För du är helt självgående, så du kommer inte ha några problem med hotell B & C. Det lönar sig att plugga! Precis som hon säger, jag vill det där och därför satsar jag. Det är min framtid som står på spel. Sen hade jag även bageriprov, fick VG. Även där 2 poäng från MVG. Och kommer nog sluta på VG i kallkök/bageri. Nöjd med det också. Med tanke på att jag inte hade så jätte bra betyg och motivation i högstadiet, va riktigt jävla jobbig mot lärarna, skrek och hade mig, fick gå på möten ofta osv. så är jag riktigt stolt över mig själv. Jag hade IG i matte när jag gick på Ekilla, men nu har jag långt över G. Haft G på varje prov osv. Så jag känner mig bättre nu än förut. Och mycket beror nog på allt stöd från dels min bror Peter, eller rättare sagt hela min familj. Men Peter och jag har nog fått bättre kontakt efter jag började i den skolan jag går i nu. Sen har jag verkligen ändrats med tanke på att jag helt bytte vänner, har kontakt med 3-4 st från min förra klass. Och det är typ en jag träffar och kan prata med. Jag behövde miljöomväxling.

Nej nu börjar det bli långt. Vi hörs imorgon, leeeeeeedig !

bläeh

usch, det här är tidigt och jag vill sova !!! Fast, bara idag och imorgon sen är det lång helg, yeye. Och bara 4 dagar kvar till v-ås, mihoo! Tagga till! Måste skynda mig nu, ska gå om en halv timme typ .. Bläesh

2 år

Idag är det 2 år sen jag konfirmerade mig. Shit va tiden går fort! Anyway, tränade 12-14 idag. Gick ganska bra faktiskt, vi va riktigt duktiga! Efter träningen var jag ner till kolonilotten och där grillade vi och solade massor. Men fick ingen färg, bläe! Blev kvar där ganska länge. Ska nog ta och sova nu, hörs imorgon.


jag kommer sakna dig

söndag

Woho! Snyggingen Alexander vann ju ESC igår! Norge var ju favorit tippad redan, och jag förstår varför. Låten är galet bra och hans utseende gör inte det hela sämre. Dock somnade jag till lite då och då, vaknade precis när han skulle sjunga låten igen.

Har precis ätit frukost och ska hoppa in i en dusch. Ska träna om en timme. Jaja, jag vet att det är onödigt att duscha innan, men mitt hår ser ut som shit. Bläe! Efter träningen (12-14) ska jag ner till kolonilotten och grilla, blir nog att sola med. Hihi! Fick ju för fan ingen färg igår, ARGH! Bjuder på två underbara låtar innan jag hoppar in i duschen, ha en bra dag.


Låten på min hjärna

" Nyss så träffa jag en krokodil, som åkte runt i sin bil. Han var så tjock och fet och blåste i en trumpet. Men bilen va för trång och svansen var för lång, så den fick ligga på ett litet flak där bak." Alvin, Bim, jag och syster har gått runt och sjungit den hela dagen! hehe

tidigt

Godmoooorgon!

Vaknade för typ två timmar sen, ville somna om men kunde inte .. blä! Kom hem runt halv tolv igår. Fick natta min brorsson Alvin, så sjukt söt kille det där! Han syster är minst lika söt! Ska snart bege mig ner till pappa och Maries kolonilott, ska hjälpa dom att måla huset, sen om solen tittar fram lite mer än vad den gör nu så blir det nog att sola lite. Eftersom mamma har lotten brevid så ska jag väl också busa lite små kisarna, sen skulle syster, Noellyn och Ser komma ner också, blir grillning med dom troligtvis. Bilder kommer nog komma, kanske! Nej ska nog packa ner det sista, måste ju ha med mig två olika ombyten. Ett för solning och ett när jag ska måla. Vi hörs lite senare, puss.


Föresten, nedräkningen börjar!
Västerås 7 dagar kvar, yey!


iám best

ojojoj, vad ska jag skriva ? Fredag!!! Tahaha, jag har egentligen ingenting att säga, jo en sak. Vi hade prov idag i hotell, gissa vad jag fick? 52 av 60, MVG! yeyeyeeeeee! Jag är bästbästbäst! Nej nu ska jag umgås med mina brorsbarn som är här, dom ligger på köksgolvet och kollar på kattungarna. Såååå söta är dom !

Bad, körkortsboken, ansiktsmask och hårinpackning.

Tisdag fast det känns som torsdag redan. Efter en dag med bageri, data och metod ska jag tappa upp ett varmt bad. Var förbi mamma och lånade min brors körkortsbok. Kanske dax att jag börjar läsa lite iallafall. Därför ska jag bada, börja läsa boken och göra ansiktsmask + hårinpackning, det är jag värd. Lite egentid har väl ingen skadats av, visst inte? Vi hörs lite senare kanske.


jag ryser, vilken sjukt bra röst!!

ge mig energi, tanko!

Har en kvart kvar på rasten och sen väntas prov i 50 minuter igen .. Vi sitter här i datasalen och dunkar MJ (Mickael Jacksson) och ska snart gå tillbaka till lektionen. Otaggad och ofokuserad känner jag mig just nu, men hoppas detblir bättre. Satt 70 av 80 minuter på läsförståelsedelen och känner mig helt borta nu.

over and out,


kort

Med varsin data i knät sitter jag och min bror hos syster. Wipeout tog slut för några minuter sen, roligt roligt. Söndagen spenderades i Gimo, hos min bror med familj.  Lilla Bimsan fyller 2 idag, grattis stumpan! Nej, vi ska nog köra ett debbie-pass innan sängen väntar. Börjar bli lite trött .. Fick inte så djup sömn inatt och inte speciellt mycket heller. Engelska nationella imorgon, bläe ... 13-17, shit .. 

No shit, godnatt ..


ÅH! min älskade systerdotter!


Hittade en bild på min älskade systerdotter på min systers blogg. Vet inte vad hon har i munnen riktigt,men hon är ju så jävla söt! Ni ska bara veta hur stor min kärlek är till den där tjejen! Herregud

kusin vitamin

Har skrivit förut att målvakten i svenskalandslaget i hanboll för damer är min kusin! Läste både i Metro och på aftonbladet om henne idag. Läs det här.


powernap!

Hehe, ojdå. Jag somnade visst i badet .. Ska snart ut en liten sväng och möta en kompis jag inte träffat på hundra år! Saknar henne ganska mycket faktiskt! Jag ska skriva lite på arbetet innan jag går ut också. Måste föna håret också, nej nu är arbetet prio ETT för mig. Skolan är början på min framtid, så är det!

yey

Några timmar senare och en halv uppsats senare så är jag hemma. Inte klar med mitt arbete, men snart så! Jag är värd ett varmt bad innan jag fortsätter, hörs om en stund!

prov hit och prov dit ..

Sluta tidigt är det bästa som finns! Går tre timmar på torsdagar, lite onödigt men otroligt skönt. Åkte nästan direkt hit till pappas jobb efter skolan. Varit här i snart en timme. Ska skriva klart mitt arbete i svenska, som skulle vara inne idag. Vad ska jag skylla på .. ? Jo jag vet! Vi har inge word på datan, varken hos mamma eller pappa och hos min syster är det helt konstigt. Ska göra mitt bästa för att få in det imorgon. Därför hinner jag inte skriva här, måste plugga plugga plugga .. Men jag måste bara berätta en sak! Just nu ser det ganska ljust ut för mig i matten, har fått G på alla prov tror jag. Vet inte hur det gick med det sista, men hann aldrig klart. Så min lärare skulle rätta det och så skulle jag få göra klart det jag inte gjort. Hoppas jag får G! Klarar jag nationella så har jag nog inge problem för Matte B sen i tvåan. Sen har jag prov i morgon .. I engelska. Fick veta det idag. Det är inför Engelska B. Blev förvånad och är rädd att jag failar också. Blä! Ska läsa massor när jag kommer hem, sådeså! Juste, skulle skriva klart den här svenska grejen först .. Hörs och syns



.

Ibland vill jag ringa dig, skrika en minut och lägga på. Ibland längtar jag efter dig så mycket att jag skulle kunna skita i allt och åka till dig. Men jag kan inte, det går inte. Jag saknar dig älskling.


outfit

Har ingen stor lust att blogga .. Men jag bjuder på en dagens outfit innan jag drar mig mot skolan. Har hotell och bageri idag, yey ... Vet att det är en jätte dålig bild, men jag hinner inte fixa en bättre (är dessutom helt ofixad annarspå bilden...) . Blev visst väldigt mycket svart idag, men jag hittade inte min rosa kofta, med tanke på att min mamma har städat min garderob ....


Svart tubtop - H&M
Svart kofta - Vero Moda
Jeans - ?
Svart vårjacka - Vila & Svartaq tygskor- H&M (inte med på bild)

jaaaaaaaaaaaaaha

nej jag orkar inte skriva men jag gör det iallfall. Måndag, och det innebär skola. Vi hade pulstest på gympan, skrev prov på matten och slöa på engelskan. Fick sluta tidigare eftersom vi inte hade någon mentorstid. Hann ta det lite lugnt innan träningen började. Körde 17-19.30 today. Vetni!? Jag införskaffade två nya favoriter inför sommaren. En bikiniöverdel som är i vit, guld och svart. Sen en tubtopp i svart. Sen hade min söta pappa köpt nya tygskor och mjukisar till mig. Tanko. Nej jag har otroligt jätte tråkig, så jag ska nog duscha trots att jag inte har mitt balsam här, blä! Överlever nog iallfall, hoppas jag.

Take caaaaare

Bloggtorka

Det har varit tyst från min sida senaste dagarna. Blir en sammanfattning nu istället.

Torsdag, självaste Valborg;
Jag åkte in och mötte Madde vid sex i stan, åkte och hämtade lite grejer och sen mötte vi Ida, Kevin och Jocke. Kärrtorp va stället vi skulle till. Där va Emma, Miranda och en tjej till. Sen kom Danjal också. Blev lite grillning och vi umgicks. Trots att jag va i centralen vid tolv kom jag hem runt tre, väntade på en kompis som skulle med mig hem. Somnade sent men sov ändå länge.

Fredag, igår;
Vaknade ovanligt sent, halv 12. Dagen efter, bakis och trött. Tog det bara lugnt, var ute en liten stund men nej, orkade inte. Huvudvärken gjorde att jag låg hemma hela kvällen, fredag men ändå skönt.

Idag;
Vaknade tidigare än igår men låg ändå kvar. Tog mig ner till kolonilotten där pappa och Marie va. Även mamma och hasse va där. Satt i solen hela dagen, somnade även. Kom nyss därifrån efter grillning med pappa, Marie, Catrin, Noellyn, Servé, hans syster Marleen, hennes man Ronald och hennes två söner Wessel och Noah. Ska duscha snart och sen umgås med en kompis. Ha en skön kväll, chillout!

RSS 2.0