Lycka

Det enda ord som kan förklara allt är lycka!


God jul!


Jul jul strålande jul!

Jag tror aldrig det här har hänt förut .. Jag har inte köpt klart mina julklappar än .. Har fortfarande några kvar.

Har haft en mysig morgon idag, vakna upp bredvid en person jag tycker fruktansvärt mycket om, prinsen kom och gjorde oss sällskap, gosade och spelade spel med D.

Sitter på bussen påväg till min systers jobb. Vi ska åka till Uppsala för att handla det sista. Även luncha med en av mina bröder.

Kan ni förstå att de är julafton imorgon? Tiden gick så fort .. Prinsessan fyller dessutom 3 år på onsdag. Men vänta lite nu! Nyss föddes hon ?! Herregud.

Kaffet blir kallt. På återseende !


Äntligen fredag!

Såja! Thank god it's friday!! Efterlängtade helg! Veckan har varit lugn, lite jobb, film mys till blandannat Kronjuvelerna med han snyggingen Björn Gustavsson! Gårdagen bjöd på en strulig dag på jobbet, huvud datorn la av, helt.. Sen var vi iväg på Julbord med jobbet. Långholmens Wärdshus fick sug ett besök! Riktigt mysigt och god mat!

Sitter på tåget just nu. Ska möta upp D, vi ska ut till hans hus. Förresten! Jag tränade imorse, första gången på säkert tre veckor. Jag och Carro åkte ner vid halv åtta och körde en timme. Som jag saknat det! Så jävla skön känsla efteråt!

Nej nu ska jag snart kliva av tåget här. Ha en underbar fredag, det tänker jag iaf!

Kärlek!


<3

.


Rubrik ja ..

Det känns som livet börjar komma tillbaka till min sida igen! Är rätt så nöjd med hur allt flyter på.

Dom senaste dagarna har jag & D storstädat min syster hus. Dom är bortresta och jag lovade att städa åt dom. De tog närmare tre timmar, 3 maskiner tvätt och utan mitt sällskap hade det aldrig fungerat.

Hade otroligt svårt att sova inatt, för de första så beror de på att att jag hostar som en tok. Och sen va det första natten på en vecka som jag tvingades sova ensam .. Det är ju så fruktansvärt tomt i sängen nu. Bara några nätter till, sen får jag sällskap igen! Yey!

Ska slänga mig i sängen nu och kolla på tv, jobb imorgon! På bilden ser ni en lycklig tjej!


<3


I love it!

Är det någon som är på skämt humör i år eller?! Vart i helvete är snön?! Det är december, gräset är grönt och 6 grader varmt! Det är märkligt. Vid den här tiden för ett år sen va de tokmycket snö, kallt och jag hade ingen julkänsla alls. Nu, när det inte är snö har jag julkänsla så det räcker åt hela Sverige. Haft det sen i början av oktober, inte riktigt normalt..

Va i Sollentuna igår med bästa och gjorde naglarna. Aldrig gjort det förut, men jag är riktigt nöjd så ska nog fylla på dom en gång innan jul också. Så har jag riktigt fina naglar till jul och nyår!

Jag ska jobba vidare här på kontoret. Innan det är dags att ta helg. På återseende!


RSS 2.0