Powernap på jobbet

Ja, jag tog en powernap på typ en halv timme nyss. Varit grymt duktig och jobbat hela morgonen, hmm mkt att göra. Not. Nu sitter jag av massor av tid på jobbet för jag vill få full lön, men ska nog springa ner och stressleta efter en ny bh, jag måstemåstemåste MÅSTE ha en ny. Sådeså!

Andra gången idag

Vilken sekund som helst kommer bror och hämtar mig. Vi ska till Arlanda för andra gången idag, hoppas fan inte syster och dom missar mig. Åh jag är så glad att jag kommer börja gråta snart, men jag döljer det lite, hihi!

Soulmate

Mötte upp Josse på tåget påväg hem från jobbet, vi har inte träffats sen innan Varberg så det va skönt att se henne igen. Hon va sig lik, haha! Vi köpte latte och gick hem till mig och hämtade coccos oljan sen gick vi till Brunos och solade 20 minuter. Helt underbart! Känner mig lite brunare nu efter, dessutom luktar jag mumma efter coccos oljan, mums. Om lite mer än 1 ½ timme kommer syster hem, gissa hur mycket jag längtar! Miih, ska åka med bror och hämta dom på Arlanda. Ska ta en powernap på soffan nu och få tiden att gå, haha. KISS


jag har världens finaste syster, jag älskar dig!

Äntligen

Fick ju gå upp tidigt som satan imorse, för tidigt .. Stog och väntade på mamma vid den där saken dom kommer ut genom (Efter bagagehämtning och tull osv.) men ingen mamma syntes, och det hann gå förbi säkert 100 pers och tusen tankar om vad som hade hänt mamma. Efter en halv timme går min bror förbi, mamma satt redan i bilen .. Hur i helvete kunde vi missa varandra? Hade mobilen i bilen så såg inte att hon hade ringt. Men ja, bror fick bjuda mig på en latte på pressbyrån som lite tröst. Snart är allt återstället, mamma är hemma. Dock inte lika brun som jag hade förväntat mig, men det är bara bra, hihi. Sen ikväll kommer min otroligt älskade, underbara och världens bästa syster hem. Som jag längtat. Glädjen sprider sig i kroppen, så det är helt sjukt.

Sitter på jobbet nu och ska jobba, fårse om jag slutar tidigare idag. Vill sola solarium, hmm ska jag eller inte? Ska ju tydligen bli värsta kanonvädret nu i Augusti, då kanske jag har en ny chans att bli brun. Jaja, vilket jävla babbel! Jobba va det ja, sen ska jag besöka massagestolen, är ni förvånade? Inte jag.


Är det någon där?

Har så förbannat tråkigt nu, har legat i soffan och kollat på tv sen jag kom hem, nu har jag ingenting att göra.. Sitter och funderar lite, min bror fyller snart 20 och det största frågetecknet inför det är; Vad önskar sig en kille som fyller 20? Han säger själv bara pengar, men ja, det är inte så roligt att ge bort enbart pengar. Ska försöka luska ut något imorgon när vi ses. Ska nog ta ett bad nu och läsa min bok som är så otroligt bra! Är det någon där? av Marian Keyes. Fick det med tidningen Elle jag köpte häromdagen. Den är riktigt bra, bra författare också! Värd att läsa, änsålänge har jag läst typ halva så kan inte säga om hela är bra, men tror så! Hörs innan jag ska sova, love.





Pengar rullar in som det ska, det går bra nu.

Så, nu har jag bytt mina skor! Vart lite krångel men det löste sig. Jag hade totalt glömt bort en sak vi har här på jobbet, förutom kaffemaskin, bordfotboll, wii och så vidare, vi har en helt gudomlig massagestol! Den masserar ryggen, axlar, nacke, rumpa, lår och vader. Herregud! Har inte en enda knut kvar i ryggen, helt underbart var det! Varför har jag inte kommit på den tidigare, me loves! Nej ska hitta något att göra nu, vi hörs sen.

Jimmy gubben, du vet att jag finns här! <3

A.B


i miss u

What goes around comes around

Sitter på jobbet, ännu snart en vecka avklarad. Mitten av veckan, lill-lördag. Yes what else to say? På lunchen va jag ner till solna centrum. Fick mig med en randig tröja och ett par svarta tights från gina och sen en svart väska och vita tygskor från h&m. Nu kan jag inte shoppa mer, eller jo jag kan men jag ska inte! Pengarna har bokstavligen flygit iväg, not good, men jaja! Jag jobbade ända till fyra igår, hade alltså saker att göra fram tills dess. Skulle arkivera typ 35 pärmar med fakturor och massa andra viktiga papper. Det tog lite drygt 3½ timme, så va lagom trött efter.

Hade även tvättstugan igår kväll, så ja duktig som jag är tvättade jag. Sen kom Linn förbi en stund. En tjej jag känt en herrans massa år som flyttade till Ljusdal för typ 3-4 år sen, hon va i Märsta på besök, så ja. Vi träffades, åt äpple, gick med hunden och pratade. Somnade gott i min underbara säng. Ska springa ner till h&m när dom öppnar om 50 minuter, måste byta mina skor, dom va förstora! Orkade inte prova i affären, lat jag vet! Vi hörs under dageeeeeeen.


Wihooooo, imorgon bitti kommer mamma hem och imorgon kväll kommer syster hem, jag läääääääääääängtar! Åh fyfan

Blubb ..

K kom förbi i går kväll så jag slapp kolla själv på beck, tur det. Somnade för sent och gick upp för sent, kände ingen ork till något idag, ville ligga kvar och sova hela dagen och inte göra ett skit. Men nu sitter jag på jobbet, duktig som jag är. Ska snart gå ner till solna centrum och titta efter en sak. Sen efter lunchen ska jag hjälpa min lönechef med massa papper, så ska kila nu. Vi hörs sen

blir galen

Jag får cpryck, jag blir helt tokig av att sitta i på det här jävla kontoret och inte ha ett jävla skit att göra! Fyfan va tråkigt det är, uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusch!

Trött ..

Jag sover bättre nu än vad jag gjort dom senaste nätterna, men ändå är jag svin trött. Beror det på maten eller på något annat? Jag försöker få i mig mat, men jag kan inte äta om jag inte är hungrig, eller hur? Vissa har teorier till varför det är såhär, men bara jag själv vet vad som är felet, eller inte hela, men till stor del. Sitter på jobbet, försöker få i mig c-vitamin, men det smakar skit eftersom jag borstade tänderna precis innan jag åkte, blä ..

Mys

Tog bussen ner till centrum och gick till Coop, skulle köpa roller och schampoo. Fick med mig lite c-vitaminer (brustabletter), badskum och b&j (ben & jerrys, två killar som aldrig sviker, som Madluue alltid sa). Så nu ska jag lägga mig i ett varmt bad, göra ansiktsmask och sånt. Idag är det jag som är viktigast för mig själv.


It´s all about me

Söndags ångest

Jag känner mig inte på speciellt bra humör. Jag känner mig svag, svagare än någonsin .. Både fysiskt och psykiskt .. Jag vet precis vad allt det här beror på nu, jag vet bara inte hur jag ska komma ur det .. Dagen har jag spenderat i liggfotöljer i vardagsrummet till hundra miljoner avsnitt av paradise hotel, made och family guy, roligt liv. Inte alls nej .. Jag mår illa, har huvudvärk och ont lite här och var, fyfan .. Såna här dagar hade jag vanligtvist åkt till min syster och gosat med Noellyn, för då hade jag känt mig lite gladare och snäppet lyckligare, men nej .. Dom är inte hemma än, fan också. Varför är min syster inte här när jag behöver henne som mest, blä ..


Strålande solsken

Efter jobbet igår åkte jag hem till Hanna, fixade mig och åkte in till stan. Blev lunch/middag på taco bar, tog emot och mådde lite illa men det gick ner. Sen gick vi i stan i hundra år, letade kläder, hämtade ut biljetter och träffade en kompis till mig och hans kompis. Satt i kungsan och mös tills vi gick mot bion. Drag me to hell va inte så läskig som jag hade förväntat mig, alla satt typ och skrattade för att inte visa att det va läskigt, men ja lite äcklig va den. Somnade sent och vaknade ännu senare. Kom inte upp ur sängen förens vid ett-två .. Pinsamt sent. Klädde på mig och åkte hem. Påvägen hem gick jag in på ica och köpte med mig lite gottis hem. Jordgubbar, vindruvor, choklad, loka och en tidning. Så nu har jag precis duschat och ska fixa håret och klä på mig. sen ska jag cykla ner till kolonilotten där vi ska grilla. Sen ikväll ska jag kanske träffa K, vi får se. Bjuder på en as sexig bild på mig och hanna från igår.


Köpte dom här skit (fjortis) snygga brillorna också. Båda är mina.

Känner mig som ett litet barn


Miih ... Känner mig som ett litet barn som har varit utan sin mamma för länge. Jag saknar henne faktiskt .. Vi har inte träffats på snart två veckor, men om 6 dagar kommer hon hem igen, yey! Sen saknar jag min syster med .. Har inte träffat henne på lika länge och hon kommer också hem på torsdag, vilket party. haha! nej ska jobba, pengar pengar !

Mmm jag vet att jag är söt, sch

bio

Jag kom hit vanligt tid i morse, jag va helt själv på jobbet. Fick panik när det började pipa ur larmet, vet precis hur man stänger av det. Men såg ju för fan dubbelt så höll på att trycka på fel knappar, men jag klarade det! Igår kväll blev det ingen film, jag badade för länge och pratade i telefon. Precis som det va förut. Pratade med Hanna och vi bestämde att vi skulle träffas och umgås idag efter jag slutat jobba. Båda ville till grönan, men det får bli i augusti isället, när hon fyllt år. Så vi bokade biljetter på sergel bion ikväll. Drag me to hell, oh jag kommer dö. För prick ett år sen (24juli 2008) va vi på bio och såg The happening. Båda filmerna är skräck och det är samma datum, kulkul! Men först ska jag väl sitta av en tråkig dag på jobbet .. Wiho, lön idag också. Något mer hade jag nog inte att berätta faktiskt.


love

Den får tala för sig själv


(och nej, det har inget med min syster att göra. hittade bara låten med den här videon)

Timm

En kompis till mig bad han länka hans blogg, så självklart gör jag det!

Läs här; timms.blogg.se

Film

Slutade tidigare så jag åkte hem och lagade lite mat. Men fick inte i mig mycket, lite ris typ. Mår enbart illa, inge mysigt. Nu sitter jag och pratar i telefon med en gammal kompis, och snart ska jag kolla på film och äta glass, sen måste jag bada med. Imorgon är det löööööööööön, yey! Jag har ingen att betala tillbaka till, utan jag kommer kunna göra vad jag vill med dom. Ska iaf gå på grönan, sen är resten free, ska spara lite också! Nej ska vänta på glassen nu, vi hörs senare ikväll.


Föresten, bloggen kommer få ett annat utséende inom kort, me like.

Sovmorgon

Va hundvakt igår som vanligt, cyklade med lillskrutten till K där vi typ låg och vila tills hans kompisar ville gå på promenad. Jag hade ingen ork eller lust, kände mig hängig och sjuk. Men vi gick iallafall, till Coop och tillbaka. 2 timmar tog det, ja dom går ju inte snabbt iallfall. Hemma hos K igen så däckade vi båda två. Tog sovmorgon imorse så kom till jobbet för en kvart sen och posten har inte varit här än, så hann skriva lite. Känner mig fortfarande lite hänging och seg, har ingen matlust heller .. Vet inte vad det är för fel på mig, men okej .. Ska jobba lite nu, vi hörs sen.

SÅ PISS KUL

Oja, jag har sååååå roligt! Satt ungefär 3 timmar imorse och inte hade något att göra, jobbade två timmar och nu har jag suttit här sen klockan ett och inte haft något att göra, så jävla tråkigt att det inte är sant. Irriterad, grinig och pissit arg är jag. Vet inte varför bara är det, blä!!!!!!!!!!

Tidigt

Åh så söt min bror´s lilla tjej är, Shiraz. Jag och K va hundvakt åt min systers hund igår kväll, så låg vi alla fyra (Jag, K, Dennis och Shiraz) i soffan och sov, måste sett ganska gulligt ut.

Eftersom pappa ändå skulle till Solna idag, så åkte jag med honom till jobbet. Så va här kvart i åtta, en timme tidigare än vanligt .. Hm vad ska jag göra nu då? Ja vänta på något att göra kanske? Jo det blir nog så, vi hörs sen.*

Föresten glömde skriva/säga grattis till min bror som fyllde 29 förra tisdagen och till min systers man som fyllde 29 igår, så GRATTIS x2!


Föresten

Nämnde jag att alla åker utomlands nu? Min syster med familj åkte till Holland igår, min mamma åkte till Thailand i söndags och sen vet jag inga fler. Haha, tog i med att säga alla, men många. Jag är riktigt svartsjuk på min mamma asså .. Hon får sitta vid poolen och äta frukost i solen, pussa på lilla Alexander och ha det allmänt skönt. Jag vill också .. Dessutom saknar jag mamma, får inte träffa henne på typ 3 veckor .. Men jag kommer också få åka ner dit, och fan va jag längtar tills den dagen kommer. Nu ska jag jobba, lön snart !


Åh älskade Varberg!

Ojojoj, vilken vecka jag haft. Allt har varit super och vädret va på våran sida förutom på lördagen då det regnade. Men tisdag-fredag va det strålade sol så lite färg har jag fått. Badat som galningar och skrattat mycket. Vad ska jag egentligen säga? Stränderna där på västkusten är bara för bra. När vi badade va vi på tre olika ställen. Barnens badstrand (vid kallbadhuset) ljus sand, väldigt liten men perfekt om man vill bada snabbt. Sen va vi vid ankaret, det är typ gräsmatta lite sten/klippa och sen en brygga ut, väldigt mycket tång och sjögräs men mysigt som tusan. Och sen Kåsa, helt underbart! Ljus sandstrand som va sjukt varm, vatten som man såg rakt igenom och halv lång grunt! Det va helt otroligt hur skönt det va i vattnet och sen när man va uppe va det varmt av solen. Jag bangar inte på att flytta en av stränderna hit, tack! Hehe. Sov för lite gjorde vi nog också, somnade runt 1-2 och gick upp halv 8. Men äsch, det funkade! Tåg resan dit gick snabbare än hem, fräschare tåg och sånt. Påvägen hem satt det 6 asdryga (bitterf*ttor) tjejer som klagade på att vi öppnade fönstret till tåget. Det va varmt, instängt och stankt skit där inne. Usch, i Örebro gick dom av och gissa om vi öppnade då! Haha. Vi missade 23.20 tåget på när vi kom hem, så vi kom hem typ halv ett. Packade upp, duscha och däckade i sängen. Igår morse tog jag bussen till K och somnade om, haha! Låg i sängen typ halva dagen, kollade på film (fast vi tittade typ inte). Vid halv tre tog vi bussen hem till mig för att tvätta och va hundvakt, medans han va hem och åt så somnade jag på soffan, skönt som fan. Sen kom han tillbaka och hjälpte mig med middagen (fast ja, jag gjorde allt själv som vanligt) Sen låg vi bara i sängen och kollade på beck.

Nu sitter jag på jobbet och har ganska tråkigt faktiskt .. Finns inte mycket att göra just nu, så ska leta efter bilder från varberg. Ni får fler bilder sen när jag kommer hem.


ankaret (Tagen av: Ludde)

Nere vid fästningen (Tagen av: Samira)

Jag och Sara D vid fästningen, fråga mig inte vad jag gör, haha! (tagen av: Elida)

Kåsa, ser ni hur underbart det ser ut eller!? (Tagen av: Ludde)

Hejdå på ett tag

Det tog ett tag att få i sig gröten, men nu är den i magen och jag har precis plattat håret osv.  Syster och Samira kommer när som helst, gash blev svettig av att stänga väskan :$, lite mkt grejer? Ässsssch! Ha det så bra sötnosar, vi får se om vi hörs något. LOVE

Snart så!

K va här till sent igår kväll/natt och jag däckade direkt när jag la huvudet på kudden. Vaknade för typ en timme sen, ska snart hoppa in i duschen, packa det sista, äta frukost osv.  Vi hörs garanterat en liten snabbis innan jag drar!

Huvudvärk

Äckliga huvudvärk, snälla försvinn! Jag tog precis alvedon och hoppas det försvinner. Dessutom mår jag lite illa med, får inte bli sjuk nu! Ska snart ta bussen ner till Coop med K för att köpa lite grejer till imorgon. Sen blir det kanske en promenad hem, får se om jag orkar. Nej ska ut och möta K nu och sen vänta på bussen, hörs om en stund.

BLÄ!

Suttit i snart två långa, tråkiga och äckliga timmar och inte gjort ett skit. Har huvudvärk och vill sova. Vi har ingenting att göra, väldigt roligt faktiskt. Ovanligt .. not! Men på sommaren är det inte så mycket att göra, så jaja. Jag vill hem och sova så det kan bli imorgon, för då åker vi. Ska trycka in hörlurarna i öronen, slå på musiken och lägga huvudet mot skrivbordet. Finns ingenting annat att göra ju, läst alla bloggar osv .. Blä

HO1

Kollade precis in froter och såg att klasserna va klara. Jag kom med Vicky, precis som jag hade önskat. Yey! Så HO1 kommer jag gå i tvåan, great!

Ojdå ..

Godmorgon, mihi låt mig sova snälla! Jag är helt död känns det som, vaknade försent och fick stressa. Men jag hann, wiho! Igår tvättade jag ju och packade. Det mesta är nerpackat nu. Fick plats med luftmadrass, sovsäck och kläder i väskan, det är nog fan första gången det händer haha! 100 liters väska dessutom. Sen på kvällen skulle jag göra bulgur till lunchen idag .. Ehum så pratade jag med K i telefon .. Och så glömde jag bort bulguren som stog på spisen i köket, så efter en stund började det lukta bränt. Min bulgur gjorde så hela lägenheten (okej nästan hela iaf) va fylld med rök. Fick öppna ytterdörren, fönstret i köket och balkong dörren. Fy helvete va det stank asså .. När pappa kom upp sa jag bara " eeh jag brände bulguren" så flög jag in i duschen .. Va lite rädd där kan man säga. Luktade fortfarande lite imorse också ..

Eftersom jag har packat ner nästan alla mina kläder så fick jag ta kläder jag använder i nödfall. Ett par blåa mjukisar som är blekta utav blonderingsmedel, hahahaha .. Det är inte fint asså! Nej usch, jag ska nog jobba nu.
 
Puss


1 dag kvar!

hem ljuva hem

Sådärja, nu va man hemma hos missen igen. Hittade min gamla MP3 nyss, syster ska låna den så letade. Satte in den i datan och hittade massa musik från förut som väcker så mycket minnen. Det är sjukt egentligen, hur snabbt något kan försvinna. Mycket jag är glad över är borta, men mycket, otroligt mycket, jag saknar och vill ha tillbaka. Men som en kompis sa förut "vissa vänner är som pantburkar, man ska bara ha dom ett tag och sen göra sig av med dom och aldrig få tillbaka". Det är bara minnen som finns kvar.

Anyway, nu är det bara två dagar kvar innan jag åker. Börjar få lite spring i kroppen kan jag säga! Har inte skrivit packlista än, så ska väl göra det snart. Sen ska jag tvätta och städa rummet med. Ska först ta ett bad nu, skriva packlista och städa. Tar nog med mig datan till badet så jag kan lyssna på alla låtar, tråkigt att vi inte har trådlöst internet bara .. Menmen.Förövrigt så har jag tagit bort lösnaglarna nu, det såg förjävligt ut efter några dagar. Nu gäller det bara att inte bita på dom, oha .. Jaja, vi hörs sen. Love

Mys

Sitter hemma hos min syster och dricker lite barnförbjudet dricka, (vin). Bror och hanna svek oss nyss så nu sitter vi här, hon pratar i telefon och jag nördar vid datan.

Vi har varit hos min bror Fredrik i Gimo. Jag, min syster, hennes man+barn, min bror, Hanna, mina bröder Mikael och Tomas med deras familjer. Grillade och umgicks. Underbart att ses dom flesta syskonen och ha kul. Hmm vad ska jag mer sägaa, ingenting! Vi hörs väl imorgon, glaset ropar efter mig. Fast först ska jag gosa med brors kattunge Shiraz, gölle!

Det är inte alltid lätt

Vi lever inte i ett paradis. Jag tror ingen riktigt gör det faktiskt. Och vad är ett paradis egentligen? Är det att ha mycket pengar, stort hus, dyr bil och snygga kläder? Eller är det att känna sig trygg med dom man har runt sig och är glad för det man har? Vi alla kan inte leva på rosa moln, vara lyckliga alla dagar, det är inte normalt. Alla har motgångar och medgångar. Just nu är jag i en svacka, mitt humör går upp och ner mer än vanligt. Igår kväll kände jag mig förjävlig mot allt och alla, dryg, irriterad och ledsen. Ett sms senare kände jag mig hur lycklig som helst. Det va när jag stog och gjorde matlådan till idag. Då stog jag där i köket i min morgonrock, så slog tanken mig; Vad har jag egentligen? Jag har en familj som är det bästa som hänt mig: syskon som alltid stöttat mig. Jag har ett jobb, jag får pengar utan att behöva tjata av mina föräldrar. Jag har inte så många vänner jag träffar dagligen men jag har dom som hör av sig dagligen och kollar så jag lever. Jag har alltid nån som bryr sig och stöttar. Jag behöver inte få över 10.000 i månaden för att jag skriver blogg. Jag jobbar hellre för mina pengar.

Jag går en bra utbildning på en bra skola. Jag har tak över huvudet, kläder på kroppen och mat i magen. Vad mer kan jag begära? Jag vill inte leva som nån liten diva som kan ringa sin pappa och säga " jag behöver 5.000, nu" och sen få det. Noway. Jag är nöjd med det jag har i dagsläget och visst finns det vissa saker som fattas, men jag är bara 16, snart 17, det kommer med tiden. Skulle jag börja söka efter vissa saker nu, skulle jag inte vara mig själv. Jag kan inte säga att jag är världens lyckligaste alla dagar, men ibland är jag det. Och jag har insett, att jag är påväg upp i vuxen livet. Om lite mer än ett år är jag 18, myndig och grejer. Jag längtar inte, men ändå så gör jag det. Men man är inte vuxen vid en viss ålder utan det handlar om hur man tänker, på sättet hur man handlar i vissa situtationer. Det är en lång väg dig, men jag har tagit första steget.

Jag sitter på jobbet och ska gå till kaffemaskinen, en kaffe på det här, yes.

Förvirrad

Jag känner inte igen mig själv i vissa situationer just nu .. Usch .. Första kvällen jag är själv på typ en vecka, skönt men annorlunda. Det här ska jag fira med att ligga i sängen och titta på 2 ½ män och supersize vs. superskinny. Sen ska jag bada, mysigt! Ska byta till myskläder, måste vara mig själv ibland också. Puss på er

Regn ..

Vi åkte till eurostop iågr, jag och min kära pappa. Jag såg ut som en kärring i dom byxorna syster hade hittat, men tanken var god. Tack sis! Istället gick jag in på lindex i hopp om att hitta ett par, och gues what! Där hängde dom, rosa chinos på en ställning, även sand/biega hängde bakom. Ohyes, dom kostade 199 svenska riksdaler och jag slog till. Dom är så himla sköna, stor kärlek. Jag skulle inte hem till K igår, men fan, jag cyklade dit iallafall. Somnade till och fick cykla hem i regn.

Syster påminde mig genom att skriva i sin blogg om resan vi kanske ska göra i höst, hela familjen. Till vår bror i Thailand. Ingenting är bestämt, men syster skrev att vi kanske skulle göra den nästa år istället då det passar alla bättre, förutom mig och syster som helst åker nu, om en timme max. Åhh jag vill verkligen. Allt handlar om att min bror ska/håller på köpa en restaurang där nere i Hua Hin, och om allt går vägen så kommer dom inte hem i sommar, och då åker vi dit. Vi (förutom Pappa, Peter och Håkan) har inte sett lilla Alexander än, bara på kort. Hoppas dom köper restaurangen så vi får åka dit hehe! Ni ska få se min klockrena kommentar jag skrev till syster, sen ska jag jobba, love!


Syns inte så bra, så här är texten;
Hihi, självklart vill vi åka nu! Tittar ut genom fönstret och jag ser inte poolen på terrasen som solen starkt lyser på eller golfbanan där snygga golfare står och slår,utan jag ser en fotbollsplan, som är helt tom, närmaste "pool" måste väl vara regn pölarna på taket och solen vet jag inte vart den är.

Dagens;

DAGENS LÅT:  Slipknot - snuff
DAGENS KLÄDSEL: Mörka jeans leegins, vitt linne, svart t-shirt, kristoffers WESC tröja och mina nya tygskor
DAGENS DUSCH: ingen
DAGENS FRISYR: uppsatt i toffs
DAGENS MAT: Gröt + en macka, maaaaassa vatten
DAGENS HÄNDELSE: det händer inget på mitt jobb
DAGENS PLANER:  jobba, leta efter chinos
DAGENS VILL HA: ny mobil, chinos
DAGENS SAKNAD: syster
DAGENS DROG: musik
DAGENS TRÅKIGASTE: vdålig hårdag + åskan ..
DAGENS DUMMASTE: vet inte hmm ..
DAGENS FINASTE: Min pappa
DAGENS KÖP: chinos ikväll kanske ..
DAGENS GODIS: inget
DAGENS HUMÖR: glad, trött, seg.
DAGENS SJUKA:  nada
DAGENS KOMPLIMANG: hmm... jadu
DAGENS LYCKA: 6 dagar till Varberg
DAGENS KÄRLEK: Commander
DAGENS STORA BILRESA: hemifrån till stationen
DAGENS GRÅT: ingen alls
DAGENS DRYCK: vatten
DAGENS SPAN: data skärmen
DAGENS KÄNDISSPAN: Måste nog vara .. Jag själv, haaaahaha!
DAGENS TELEFONSAMTAL: Madluue

Ni blir nog inte förvånade ..

Ännu en dag på jobbet .. Jau, pisstråkigt eftersom posten inte kommit än så bloggen får lite tid. Självklart är det varmare idag då jag dragit på mig strumpbyxor och jeans leegins .. Men jag kunde ju inte veta vad det skulle bli gför väder eftersom jag inte tittar på nyheterna eller vädret.

Igår efter jobbet åkte jag och pappa till Jysk, vi skulle köpa en luftmadrass som jag behöver till varberg. Bara sex dagar kvar föresten.. Blev en som är 152cm BRED. Haha, bredare än min egna säng, men det är bara bra! Efteråt åkte vi hem, lagade mat och duschade. Sen tog jag cykeln till K, som vanligt. Vi har träffat varandra varje dag i sex dagar nu, ikväll ska jag inte dit! Han ska få umgås med sina vänner också, hihi! Ikväll ska jag iväg och leta chinos. Har velat ha det jätte länge, men aldrig hittat. Så syster hade hittat igår på kappahl (...) för typ hundra kr. Så jag ska iallafall åka och titta.

Hmm vad har jag mer att säga nu då .. Nej ingenting, ni får en dagens nångång under dagen, nu blir det att ... Spela ngt på datan tror jag, vilket liv ..


Puss


Världens finaste systerdotter, i love you.

Blir väl en dagens då..

DAGENS LÅT:  Green Day - 21 guns
DAGENS KLÄDSEL: "Hagstedt"-mjukisarna, vitt linne, rosa linne, grå tjocktröja och tygskor.
DAGENS DUSCH: när jag kommer hem
DAGENS FRISYR: uppsatt i toffs
DAGENS MAT: Gröt, bulgur+kyckling, frukt, sallad och massa vatten
DAGENS HÄNDELSE: oj, vilket ska jag välja ... *ironi*
DAGENS PLANER:  jobba, that´s all.. 
DAGENS VILL HA: ny mobil och bättre väder
DAGENS SAKNAD: närhet
DAGENS DROG: ingen
DAGENS TRÅKIGASTE: vädret
DAGENS DUMMASTE: iiiiiingenaning
DAGENS FINASTE: Commander
DAGENS KÖP: inget alls
DAGENS GODIS: naaaada
DAGENS HUMÖR: trött, lättirriterad
DAGENS SJUKA:  nupe, ingen.
DAGENS KOMPLIMANG: hmmm .... nej ingen där heller
DAGENS LYCKA: 1 vecka kvar till västkusten och Varberg
DAGENS KÄRLEK: Commander
DAGENS STORA BILRESA: hemifrån till stationen
DAGENS GRÅT: nada
DAGENS DRYCK: vatten
DAGENS SPAN: killen som lämnar post (OBS!!! 23 år, gift, barn, ful och mupp, IRONI!)
DAGENS KÄNDISSPAN: Ingen
DAGENS TELEFONSAMTAL: Robin

Mihihihihih tråååk!

Så, nu va allt klart, vi har ingenting att göra.. Fan va tråkigt, jag blir galen! Jaha, ska man göra nu då? Bluuuuuuuuuuuuuuuuubb, finns inget att göra. Läst alla bloggar jag brukar läsa, så ja .. Usch

En vecka kvar

Jag hade inte mycket att göra på jobbet igår eftermiddag så jag gick ner till solna centrum och inhandlade lite ansiktsgrejer. Lermask (på tub), ansiktsvatten, nattkräm, strips som tar bort pormaskar, deo, läppbalsam och lösnaglar. Jag måste ha det nu, klarar inte av att ha korta naglar. Det ser förjävligt ut, så har lösnaglar för att mina riktigt ska växa ut, utan att jag biter på dom. Va hem till K igår kväll och kollade på början av  beck, faktiskt lite rädd för vissa beck filmer .. Hur som helst, nu sitter jag på jobbet och har tråkigt. Det regnar ute, bläsch! Ska hitta på något att göra tills posten kommer, loooove.

jobb

Mamma; efter lönen i juli-augusti är jag upp i 20 000 .. så jo jag måste skatta på det.

Sitter nu på jobbet och har tråkigt, jobbar för fullt. Va lite segt att komma upp imorse, men det gick. Ville bara visa att jag lever, så nu vet ni det. Dessutom är jag lite irriterad, för Josse lånade min locktång för ett tag sen (nån vecka) och så skulle jag få tillbaka den samma kväll, men nu har hon åkt till landet och kommer inte tillbaka förens den 15 juli, och jag åker den 14 juli, och jag ska ha med mig den. Argh .. Fan om hon har tagit med sig den! Har smsat henne nu, hoppas tamefan hon svarar.


En såndära tråkig rubrik

Det visade sig att farmor och min farbror va på besök på lotten, så jag hoppa upp på cykeln och trampa dit. Efter en timme cyklade jag (som vanligt) hem till K. Stackarn vurpa med brädan så han har ett rejält sår i ansiktet och ena handen är lite svullen. Fick ta hand om lillen. Vid sex trampa jag hemåt igen. Just nu håller jag på att tvätta. Råkade visst tvätta mitt busskort, legg och bankomatkort också, wups. Sen hade dom som har tvättmaskinerna på andra sidan tagit min tortumlare, argh! Kände mig som en bitter gammal kärring, haha. Men jag tog tillbaka min torktumlare, hihi. Dessutom va ena tvättmaskinen trasig, usch.. Men jaja, det går bra iallafall.

Imorgon börjar jag jobba igen. Känns bra faktiskt! Trots att jag kommer va helt slut redan efter första dagen, men ändå. Nu får jag saker gjort på dagarna istället för att ligga hemma eller hos K. Jobbar nu 6 dagar, sen åker jag till Varberg nästa tisdag, sen jobbar jag en heeeeeeel månad i streck vilket innebär mycket pengar, dock måste jag skatta på den sista lönen. Men jag har räknat ut att jag får mycket iallafall, och då blir det tamefan en ny mobil! Min ramlar snart ihop, min älskade lilla röda. Ska hitta på något att göra nu tills sista maskinen är klar, puss.

Bra uppdatering, nja.

När va det sist jag skrev ..? Fredags morse måste det varit, jajo det va det! Man blir helt dagvild när man har semester (som tar slut idag .. blä). I fredags tog jag cykeln hem till Kristoffer, tog det lugnt tills vi skulle åka och bada. Jag, Kristoffer, hans kompis Johan och hans flickvän Amanda. Jag vägrade bada, svinkallt i vattnet, trodde jag. Men det va ganska varmt iallafall. På kvällen låg vi bara och tittade på tv, helt döda. Somnade sent och skulle upp klockan sju. Halv åtta kom syster och hämtade oss. Vi skulle på hästtävling i Jälla. Min brors fru Anne skulle hoppa. Även Ellen och Linda skulle hoppa vilket jag inte visste. Såg inte Linda tyvärr men tror hon rev ett hinder. När vi kom hem till K igen så somnade jag i två timmar, ja jag va trött! Sen skulle vi iväg och bada igen .. Samma personer och jag badade inte. Sen började det regna och åska. Då fick dom för sig att vi skulle till Våfflan och äta glass, hahah! Jag frös som satan, jag åt ingen iskall glass. Åt middag på lotten igår kväll, dock hade jag riktigt ont i magen eftersom jag inte hade ätit på hela dagen, jo en macka och en melon bit. Jag är van vid att äta gröt till frukost typ vid 10 och jag åt en macka vid halv åtta. Haha. Igår kväll va K här igen, vi låg bara och tittade på tv tills klockan blev för mycket och jag höll på att somna, då gick han hem och jag somnade sött. Nu försöker jag få tag i honom för vi ska hem till Jassa, men naej det verkar som han sover fortfarande, haha. Jassa med för den delen. Måste äta frukost också. Ska göra det, sen får ni bilder från igår.
 


PUSS


Äckel åska

Igår kväll åkte jag med pappa och Marie till IKEA .. Sen vid nio tog jag och Kristoffer en promenad till Coop för jag skulle köpa citroner och sen gick vi med Jassa en bit påvägen hem. Vid 20 över 11 tog jag bussen hem från K, söta lilla Chrille gjorde mig sällskap på bussen med(grannen). Hade väldigt svårt att somna inatt, vilket jag haft flera nätter nu. Det är inte lätt att somna med huvudet fullt av tankar.

Jag är bajsrädd för åska och blixt. Och imorse blev jag väckt av att det regnar asmycket och åskar + blixtrar. Låg skiträdd i min säng och tillslut somnade jag halvt om. Vilket gjorde att jag inte orkade gå upp. Gick upp för kanske en halvtimme sen så .. Eftersom det är pissdåligt väder ute går det inte att sola, faaaaaaaaaast! Jag ser nu att det är finare väder. Wiho, fårse vad som händer och sker. Först kanske man ska äta frukost .. eller det är ju typ lunch nu. Vi höres

usch

Myggbett ööööööööööööööverallt jag blir totalt galen! Det kliar på benen, armarna, fötterna, ryggen, magen och ansiktet, tillochmed ett myggbett på rumpan. Nej det här orkar jag inte, godnatt

Svettigt

Herregud,  ännu en dag som är lika het som .. ja något .. Anyway, det är svinvarmt ute för er som inte märkt det. Jag ligger oftast ute i solen och försöker bli brun, svårt! Var barnvakt till min systerdotter för första gången i morse, grömde tillochmed om det inatt .. Så jag va lite orolig ja. Men det gick bra, va ut på promenad med Tessan och så dessutom. Nej jag blir inte brunare här inne. Ska ut och sola, pressa pressa pressa.

OUUUUUUFF!

Imorse när Jassa ringde och väckte mig så såg vädret inte så jätte bra ut. Men nu, shiet va varmt det är. Har varit i steninge badet och solat med Jasmin och så kom Krilla dit och gjorde oss sällskap. Ska lägga mig på baksidan och sola nu, är hos syster. Vi hörs sen

RSS 2.0