Dag 03 - Vad är det bästa hos mig.

Jag måste börja med att säga vilken jävla dag! Jag älskar livet, människorna runt mig. Vi hade mösspåtagning i skolan, rektorn höll tal, liten skål och sen vidare till Kvarnen på Medis. Träffade på gamla ansikten vilket jag tycker va jävla kul!

Nu är det dax att tagga till igen och köra all in. Eller vad säger ni? Det är fredag, det är valborg imorgon. Bara ladda upp. Ska tagga upp min fina fruga nu! Lovely,


Frågade Natta och hon svarade; Att du alltid finns där. Min finaste älskling! <3 g

Dag 02 – Min första kärlek

Det är så skönt att kunna skriva det här nu, sisådär 12-13 år senare. Det var väl egentligen ingen riktig kärlek. Utan vi var små, små barn som inte ens visste vad kärlek var. Iaf, han hette Kristoffer. Minns så väl, vi låtsas gifte oss på skolgården på Sätuna skolan, mina tjejkompisar hade gjort blombukett i papper. Haha, det va sjukt roligt. Vi höll på sådär och var "ihop" i flera år, fram och tillbaka. Det är väl min första kärlek.

Min första riktiga kärlek var nog Mikael. Första riktiga förhållandet. Det var .. 06-07 kanske? Så fyra-fem år sen. Vi upplevde mycket nytt tillsammans, hade våra bra och dåliga dagar. Han var en sån person som försökte förstå mig trots att jag vägrade förklara varför jag var som jag var i vissa tillfällen. En fruktansvärt fin person, med gott hjärta. Dock hade vi väldigt olika intressen, men har hört att det kanske är bra? Haha. Hur som helst. Min mamma avgudade honom, vilket jag nog blev lite putt över. För faktiskt, jag var i runt 15 års åldern och gjorde absolut inte som min mamma ville eller sa. Det värsta var att han gillade min mamma också, och jag blev crazy.
Roligt nog har vi fortfarande kontakt till och från, skulle jag möta han på stan skulle jag nog säga hej. Det tror jag verkligen.

Dag 01 – Presentera mig själv

Allright, here we go. Vem är jag. Dom flesta ( tror nog alla ) som läser min blogg vet vem jag är. Iallafall, jag heter Cecilia och är 18 år, fyller 19 om ett halvår. Lever som vilken annan svensson som helst. Bor i Märsta med min pappa, har en satans stor familj utöver det. 8 syskon varav 7 är bröder, dessutom är jag minst. Så ni kan ju gissa hur det är, ha!
Jag pluggar sista året på gymnasiet och har för tillfället praktik på Welcome hotel i Barkarby. Stannar där fram till 20 maj, sen är det "ledigt" i någon vecka och sen jävlar är det studenten. 9 juni, 43 dagar kvar, sen smäller det. Jag pluggar hotell, om inte förstått det, på Stockholms hotell och restaurang skola i la Globen.
På min fritid tränar jag något som heter Drill. Brukar säga att der är "Som gymnastik och dans med avancerad stavteknik". Utöver det så tränar jag på sats och försöker få upp flåset och ner kilona, ha.
Det är väl kort om mig, nu ska jag lägga mig i sängen och läsa Franz Kafka´s bok "Förvandligen", bara för att den är så sablars bra.

Har man tråkigt så har man.

Okej, det här är en liten rolig grej bara. Sett att många andra har gjort det här så tänkte. Why not? Jag kör det jag med. Börjar i nästa inlägg! Först ska jag ta ett bad efter gymmet och läsa ut en jävla bok som måste läsas ut.

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Vad är det bästa hos mig
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mitt husdjur
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Min utbildning
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Happy

Sitter och äter lite mat innan jag ska iväg och träffa fina Josefin. En promenad innan jag ska iväg på aleovera party med min bästavän och sen ska vi vidare till gymmet.
För er som inte förstått det så är jag lycklig. Lycklig, glad och nöjd med hur livet ser ut just nu. Fina människor runt mig gör saker fruktansvärt mycket bättre! Har så mycket att se fram emot, mösspåtagning på fredag.
Nu måste jag springa, åh jag vill egentligen skriva såå mycket. Men kan inte. Måste möta Josefin om 5. Puss på er!

Trött ..

Okej, det här är sjukt. Igår morse vid den här tiden hade jag typ precis somnat. Men nu har jag precis vaknat. Och känner mig som ett levande lik. Har ju börjat tre på eftermiddagen hela förra veckan och sen haft ledigt i tre dagar. Sena nätter och sovmorgon har resulterat i att jag är stört trött idag. Vill så gärna somna om, men nej.
Jag och Lars startar denna arbetsvecka och dag med hans fantastiska musik och lite flingor. Ska slänga på lite mascara så jag inte ser helt död ut. Sminket skippar vi nog, för man kanske får tid att sitta i solen. Och då kan man inte ha smink på, för då blir brännan ojämn.
Vi hörs ikväll, efter den här fantastiska dagen. Wunderbart! Love.


Jag har precis avslutat ett kapitel och påbörjar nästa.
Boken är långt ifrån färdig skriven.
Jag känner lyckoruset.

Spontanitet

Sådär, då va den "långledigheten" över. Det känns som man varit ledig väldigt länge, trotts att det bara varit tre dagar. Nu är det back on track igen! Helgen har bestått av utgång i fredags, fyfan så kul vi hade. Spårat, riktigt jävla spårat. Tack fina tjejer för sällskapet! Lördagen bjöd på påskmiddag med min älskade familj, trångt på balkongen hos familjen D. Rött vin och geni-spelande med syster, H och Emelie. Otroligt trevligt.
Sen for jag upp till Arlanda för att möta upp min bästavän! Som jag saknat henne! Två veckor utan varandra. Inge vidare! Vi åkte bara hem till henne och sov. Gårdagen bjöd på glass i solen i Kungsträdgården, mys på en film i Humlegården och mat på lotten. Efter det tog spontaniteten över oss. Runt nio åkte vi in mot stan, efter att egentligen stått på ica och skulle handla gott till en film. Harrybjames fick sig ett besök, och jag måste säga. Efter igår så försvann mina fördommar om stället. Vi hade riktigt trevligt och kan verkligen tänka mig att gå dit igen!
Efter en bilresa hem, somnade vi runt 5-6. Vaknade upp imorse i samma lägenhet som två fina människor och kunde nog inte må bättre. Det blev en snabb dusch innan jag och bästa gick ner till lotten för att slänga oss på en filt i solen. Sagt och gjort, där låg vi. Vi grillade lite kött och åt en svingod lunch i solen. Sen somnade jag i solen, har fått liiite färg. Yey! Men bredvid Natta är man ju blek vilket fall som helst.
Har precis tagit mig en efterlängtad dusch och tänkte krypa ner i sängen och så småningom sova. Veckan är kort, sen väntas valborg. Holy christ. Men godnatt, puss påre!
Våran underbara lunch. Vitlöksmarinerad fläskfile med vitlöksbröd sen mossarella med tomat! mums!

Tidsfördriv

Jag har insett att min senaste kyss... var den bästa .
Jag lyssnar på... Lars Winnerbäck
Jag pratar... ofta och om onödiga saker.
Jag älskar/tycker om... han, min familj♥
Min första riktiga kyss... var för länge sen!
Jag avskyr när folk frågar... onödiga frågor.
Kärlek är... när fjärilar lever sitt egna liv i ens mage och i huvudet finns bara han!
Någonstans, tänker någon på... mig.
Jag kommer alltid att... vara mig själv!
Jag är hemligt förälskad i... honom!
Sist jag grät var... jobbig.
Min mobiltelefon är... gammal, men bra.
När jag vaknar på morgonen... önskar jag att han va här.
Innan jag går och lägger mig... klär jag av mig.
Just nu tänker jag på... en dusch.
Bebisar... är fruktansvärt söta.
Idag har jag... solat.
I kväll har jag... ingenting för mig!
I morgon kommer jag... vara på praktiken och jobba
Jag vill verkligen... att allt ska bli bra och perfekt!

My happiness depends on you

Efter 3 år har vi kommit dit vi vill.
Det vi bråkat om, pratat om och längtat efter.
Att vi gjorde det så himla svårt.
Han.

"Kändis"

Ibland blir man förvånad hur många man "känner", folk hälsar hej vilt på KC.
Jag måste slänga mig in i en dusch, ska iväg ner till lotten och spendera lite tid i solen. Sen ska jag hem till syster och laga mat inför ikväll. Påskmiddag för hela slanten! Så bäst jag skyndar mig, för jag vet inte ens vad jag ska ha på mig.
Glad påsk!

Våldtar bloggen

Nu ska jag våldta Cissi's blogg. Hon är fullt uppe i att dricka och välja kläder. För ikväll ska vi röja sönder KC. Bra va?
Tagga till. Eller ja, hon behöver dricka mer, men de fixar jag så alla kan vara lugna!
/Angelica, även kallad Igge. Hihi

Snart helg, tjoho!

Medans alla andra sitter på uteserveringarna i det här underbara vårvädret så åker jag till praktiken. Det känns segt faktiskt. Igår var det så läskigt lugnt att jag undrade vad jag gjorde där. Men ikväll vet jag att det händer mer. Efteråt bjuder kvällen på party. Träffa efterlängtade vänner och ha det trevligt. Dock kommer frugan hem imorgon, så blir utan henne ikväll. Men på söndag ska jag tvinga med henne ut, ingen jävla myskväll som vi planerat. Utan nu är det all in, hähä.


Förresten, är det någon som har bra tips på hur man håller håret fräsht och känslan av nytvättat längre? Börjar bli galen på mitt som blir skitigt och äckligt efter 1 dag ..

Lovely!!!

Den här dagen kan inte beskrivas med något annat ord än just Lovely! Jag har hittat skor till studenten, Jag är kär i dom. Trippar runt i dom här hemma. Mina finisar! Ni får ingen sneak peak på dom, hah. Förutom skorna, så hittade jag ett bar till låga vita skor att ha när fötterna är trötta och trött på klack (dom är inte så höga, men klack är det). Sen hittade jag en svart klänning på h&m, och lyssna på det här! Har gjort världens kap. Hittade denna svarta, i min storlek. En kvar. 75:- på rean, och så halva reapriset. så jag betalade ca 38 kr för en svart klänning, ha! Sikken tur, skojja inte!


Dessutom så har min klänning kommit! Det tror vi iallafall, för mamma har fått sån dära lapp ang. paket på posten. Och hon/vi väntar inte på något annat än just min klänning! Nu inväntar jag bara min kära pappa, så jag får åka och kolla ifall det är MIN klänning som kommit. Hoppas!!! Vi hörs senare. Ikväll är det praktik, yes!!



Trötter

Jag skulle varit på gymmet imorse, vid 7-halv 8. Men när pappa väckte mig drog jag täcket över huvudet och somnade om. Det kändes som jag hade varit med i ett krig, eller en fight. Hade så ont i kroppen, var trött och ville bara sova.
Sagt och gjort. Jag har precis vaknat, en aning mer utvilad nu än då. Jag ska hoppa in i duschen nu och sen åka iväg med min fina mami och kolla på skor till studenten. Dessutom ska vi förbi graven i Väsby.
Börjar sent idag, otroligt sent. 17-21, få ynka timmar och jag önskar att det vore mer faktiskt. Det är så (ursäkta mitt ordval nu) jävla kul! Skiter faktiskt i att alla andra har påsklov och jag måste ha praktik, jag gör det mer än gärna! Lovely.
Nejmen duschen nu då, mamma ringer väl snart och säger att vi ska åka. Hon sa 9 typ. Hah, ha en underbar dag! Köss ♥

Like old times


Träffade min finaste soulmate idag, en timme på en bänk i solen.
Och allt kändes som förut.
Som jag saknat dig!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Bästa!

Det var länge sen jag sov såhär tugnt och skönt, 8 ½ timme i natt. Underbart! Det märks så tydligt hur man mår och hur man trivs med tillvaron. Och just nu trivs jag som fisken i vattnet. Praktikplatsen är satans rolig! Arbetskollegorna är roliga, schyssta och lätta att arbeta med.
Jag tänkte nog gå ut i solen en stund, läsa en jävla bok jag måste läsa. Dock skulle det vara skönt att bara kunna sätta sig på balkongen, men solen har inte kommit dit än. Suck. Hade planer på att ge mig ut på cykeln, men det får bli imorgon. Idag tänker jag bara ta det lugnt fram tills jag börjar. Först lite frukost och sen solen, mys!
Hoppas ni får en bra dag, för det tänker jag ha. Puss!

Snygg chey ..

.. i halv blött hår och arbets kläder. *smack*

Vår!

Jag har mindre ont nu, besöket på sats och cykelturen gjorde susen! Sitter i solen på balkongen och äter lunch. Helt underbart väder ute, minst 20+ i solen. Så efterlängtat!!
Snart dax att börja göra sig i ordning till praktiken. Måste åka om ca. en timme. Vill inte slita mig från solen, det är ju så skönt här. Segt att behöva åka och jobba hela kvällen. Men sånt är livet!
Ni andra, njut av erat lov och tänk på mig när ni sitter i solen och steker, haha!
<p><strong>Exakt &aring;lder?</strong> 16 &aring;r, 6m&aring;nader och 3 dagar<br /> <strong>Var bor du?</strong> m&auml;rsta<br /> <strong>Bor tillsammans med?</strong> pappa<br /> <strong>Husdjur?</strong> kissemisse commander<br /> <strong>F&auml;rg p&aring; hus?</strong> typ r&ouml;tt tegel<br /> <strong>N&auml;r &auml;r du f&ouml;dd?</strong> 1september<br /> <strong>Klass?</strong> HR6<br /> <strong>N&auml;r tar du studenten?</strong> 2011<br /> <strong>N&aring;got jobb?</strong> nej, men ska s&ouml;ka!<br /> <strong>N&auml;r ska du sova ikv&auml;ll?</strong> n&auml;r jag k&auml;nner f&ouml;r det<br /> <strong>Duschat idag?</strong> nej,<br /> <strong>Kramat n&aring;gon idag?</strong> nej<br /> <strong>Pussat n&aring;gon idag?</strong> nej<br /> <strong>Vad har du &auml;tit idag?</strong> YO-ghurt, &auml;pplejuice och macka<br /> <strong>Dagens kl&auml;dsel?</strong>mina tr&auml;nings shorts och vitt linne<br /> <strong>Dagens smink?</strong> ingenting alls<br /> <strong>Hur m&aring;nga har du kysst?</strong> jadu, m&aring;nga<br /> <strong>Vem kramade du senast?</strong> ehum .. Madde eller &auml;lskling (&auml;lskling=nathalie)<br /> <strong>Hur m&aring;nga har varit otrogna mot dig?</strong> 1<br /> <strong>Har du flick/pojkv&auml;n?</strong> nej<br /> <strong>Vem pratade du med i telefon senast?</strong> pappa<br /> <strong>Vem fick du senast sms ifr&aring;n och vad stod det?</strong> Johan &lt;33 : &Auml;r du sur p&aring; mig?<em><br /></em><br /> <em>FAVORIT:<br /></em><strong>Film?</strong> " how to lose a guy in 10 days", "skicka vidare" finns fler<br /> <strong>L&aring;t?</strong> m&aring;nga.<br /> <strong>&Auml;mne i skolan?</strong> sv&aring;rt att v&auml;lja, tro det eller ej<br /> <strong>&Aring;rstid?</strong> sommar<br /> <strong>Mat?</strong> jadu .. sv&aring;rt att v&auml;lja h&auml;r med<br /> <strong>Dryck?</strong> cider och sprit<br /> <strong>F&auml;rg?</strong> har ingen speciell<br /> <strong>Land?</strong> thailand och danmark<br /> <br /> <em>SENASTE:</em><br /> <strong>Personen du t&auml;nkte p&aring;?</strong> Johan<br /> <strong>G&aring;ngen du spydde?</strong> 1 &frac12; vecka sen typ.<br /> <strong>G&aring;ngen du gr&auml;t?</strong> ig&aring;r kv&auml;ll.<br /> <strong>Pizzan du &aring;t?</strong> minns ej<br /> <strong>G&aring;ngen du var i G&ouml;teborg?</strong> f&ouml;rra sommaren<br /> <strong>G&aring;ngen du var i Sthlm?</strong> ig&aring;r<br /> <strong>G&aring;ngen du var h&ouml;g?</strong> Never<br /> <strong>Personen som s&aring;g dig gr&aring;ta?</strong> Mamma<br /> <strong>G&aring;ngen du var full? f&ouml;r l&auml;nge sen ..</strong><br /> <strong>Personen du kysste?</strong> Oskar tror jag ..<br /> <em><br /> ANTINGEN ELLER:</em><br /> <strong>Svart eller vitt?&nbsp;</strong> vitt<br /> <strong>Hund eller katt?</strong> hund och katt<br /> <strong>Ut och festa eller hemma och mysa?</strong> b&aring;da<br /> <strong>Tv-spel eller datorspel?</strong> ingen av dom<br /> <strong>Singel eller upptagen?</strong> f&ouml;redrar upptagen men &auml;r singel<br /> <strong>Lunarstom, helgon eller Playahead?</strong>&nbsp;playahead<br /> <strong>Ragga eller bli uppraggad?</strong>&nbsp;bli uppraggad<br /> <strong>Big Brother eller Paradise Hotel?</strong> b&aring;da suger!<br /> <strong>Svart h&aring;r eller blont?</strong> blont<br /> <strong>Bl&aring;a &ouml;gon eller bruna?</strong> bl&aring;a<br /> <strong>Choklad eller lakrits?</strong> lakrits<br /> <strong>G&ouml;teborg eller Stockholm?</strong>&nbsp;g&ouml;teborg och stockholm<br /> <strong>H&ouml;gerh&auml;nt eller v&auml;nsterh&auml;nt?</strong> h&ouml;ger<br /> <strong>Coca cola eller fanta?</strong> <strong>fanta<br /></strong><strong>Randigt eller prickigt?</strong>&nbsp;randigt<br /> <strong>&Auml;lska eller &auml;lskas?</strong> b&aring;da tv&aring;<br /> <strong>Leva eller d&ouml;?</strong>&nbsp;leeva<br /> <strong>Pizza eller kebab?&nbsp;</strong> inget av dom<br /> <em><br /> ANTAL:</em><br /> <strong>Personer du &auml;lskar?</strong> finns vissa speciella.<br /> <strong>Personer du hatar?</strong> f&ouml;r m&aring;nga<br /> <strong>Personer som sagt jag &auml;lskar dig?</strong>&nbsp;ofta jag h&aring;ller koll .. ? :S nej<br /> <strong>Personer du h&aring;nglat med inom en 24-timmars-period?</strong> tv&aring;<br /> <strong>Glassar du &auml;tit p&aring; en dag?</strong>2<br /> <strong>Festivaler du varit p&aring;/ska p&aring; detta &aring;ret?</strong> ingenaning..<br /> <strong>G&aring;nger du haft minnesluckor?</strong> m&aring;nga<br /> <strong>G&aring;nger du varit medvetsl&ouml;s?</strong> ingen<br /> <strong>G&aring;nger du varit h&ouml;g?</strong> ingen<br /> <strong>Personer du saknar just nu?</strong>&nbsp;en<br /> <strong>G&aring;nger ditt hj&auml;rta brustit?</strong> f&ouml;r m&aring;nga<br /> <br /> <em>VEM:</em><br /> <strong>Sj&ouml;ng du senast f&ouml;r?</strong>&nbsp; Jocke och Madde, hahaha!<br /> <strong>Hade du senast en msn konversation med?</strong> Johan<br /> <strong>Spelade du tv-spel med senast?</strong> haha, min bror tror jag.<br /> <strong>Vill du ta med p&aring; en romantisk resa nu?</strong> mig sj&auml;lv!<br /> <strong>Vill du kasta en sten i huvudet p&aring;?</strong> alla faktiskt, typ.<br /> <strong>F&ouml;rtj&auml;nar att d&ouml;?</strong> hahahaha!!!!<br /> <strong>Vill du sova&nbsp;bredvid inatt?</strong> han vet det is&aring;na fall.<br /> <em><br /> VAD:</em><br /> <strong>G&ouml;r dig ledsen?</strong> massa<br /> <strong>Vad vill du helst g&ouml;ra nu?</strong>&nbsp;Sova typ ..<br /> <strong>&Ouml;nskar du att du slapp g&ouml;ra?</strong> hmm .. vet inte.<br /> <strong>Vill du ha nu?</strong> sommar<br /> <strong>&Ouml;nskar du dig i julklapp?</strong> jadu, s&aring; l&auml;nge kvar inte t&auml;nkt p&aring; det.<em>.</em><br /> <strong>L&auml;ngtar du till?</strong> sommaren<br /> <strong>Tycker du om dina betyg?</strong>&nbsp;nja .. tre ig, fem vg och&nbsp;resten g&nbsp;<br /> <strong>&Aring;ngrar du i ditt liv?</strong> ibland f&ouml;r mycket<br /> <strong>&Auml;r det b&auml;sta som har h&auml;nt dig?</strong> oj .. min familj.<br /> <strong>Hur mycket &auml;r klockan?</strong> 10.19</p>
En gång i tiden var jag blond.
Till studenten vill jag vara blondare, kanske inte just sådär vit/blond.

Next up; Sats

Denna förfärliga värk gör mig galen. Det hugger till och det känns nästan som om jag ska svimma. Hade glömt bort hur det kändes, tjejproblem you know.
Jag ska försöka glömma smärtan för nån timme. Tar cykeln ner till Sats för att träna och sen ev. ut och cykla lite. Mysipys. Har ju en hel del tid på mig så .. Hörs sen.

Ny vecka, nya tag.

Veckan som precis passerat har varit förjävlig i träningsväg. Jag har inte varit på gymmet en enda gång. Det har varit så mycket annat. Drill och praktik har tagit upp den största tiden.

I fredags åkte vi ner till Ängelholm för tävling i helgen. Det gick som det gick, åt helvete med andra ord. Men det är bara att ta nya tag. Alex hade nog sin bästa tävling för i år, hon nådde sitt mål som var 30 poäng. Grattis raring!
Vad har jag att berätta egentligen? Ingenting. Jag har som sagt varit sjukt upptagen hela veckan, och den här veckan ser inte ut att bli bättre. Jag ska försöka komma iväg till gymmet på morgonen nu. För jag har praktik mellan 15-21 varje dag nu. Segt som fan, men vad ska jag göra.
Nej, dax att slå sig ner i soffan. Världens bästa hotell börjar ju snart. Satans roligt!!

Ready to go.

Mot sista tävlingen för i år, nu är det bara tuta och köra!

Tänk efter.

Jag fick mig en tankeställare igår när Linette visade mig en film. Vi människor är så elaka, utan att mena det. Utan att vilja någon illa så är vi så elaka. Slänger ur oss kommentarer om hur någon ser ut, ger blickar och är allmänt dumma. Det kan ta så hårt, det kanske inte syns. Men det kan kännas så mycket, kan göra så ont. Jag själv grät som ett barn genom filmen, inte bara för att den är sorlig. Utan för att det träffar rakt i hjärtat. Man börjar fundera på vad man säger, hur man tänker om andra människor. Tänk den gången du sa att en annan person hade "ful" frisyr, "ful" tröja eller bara sa något elakt. Personen trycks ner så långt, och när det hela tiden kommer ord, ord som tar så fruktansvärt hårt. Då är det svårt att hålla sig uppe.
Tänker inte berätta vad filmen handlar om, utan ni får se själva. Den är rätt lång. Men så värt det! Den är i 6 delar, dock kan man inte lägga in dom på bloggen. Men här har ni en länk till del 1, därifrån kan ni gå vidare och se dom andra 5. Det är värt att se den, verkligen.
Tänk efter nästa gång du är påväg att tänka en tanke om hon som går förbi, skit i att ge henne blicken som får henne att förstå vad du tycker. Ge henne ett leende, med ett leende kan man lura vem som helst. För vet du, nästa gång kanske det är du som får dom orden slängda mot dig. Kanske dig som dom går på. Och jag lovar dig, det är ingen hitt. Det är inte värt det.Lyssna inte på vad alla andra tycker och tänker, lyssna inte på vad din bästavän tycker om dom andra. Lyssna inte. Det är din åsikt som gäller, det är den som gäller för dig. Att påverkas av andra är lätt, men jag lovar dig. Det är inte värt det. Och jag lovar dig, det är ingen hitt. Det är inte värt det. Du behöver inte älska alla, men viktigast är att inte göra dom illa.
Tumblr_lixevrigwx1qc2yu0o1_400_large

Lycka

Ni är lycka för mig tjejer. (+Sofie)
♥♥♥♥♥♥

Tidsfördriv

Visste du..
att jag vill ha -  Sommar 
att min senaste kyss -  var öm
att jag lyssnar på - musik
att jag pratar - för mycket
att jag ogillar -  när folk är falska
att jag avskyr när folk - ljuger
att kärlek är - så bra och mysigt, men ändå förjävligt
att jag gillar att - sova
att jag alltid kommer att - ha världens bästa syster
att jag är hemligt förälskad i -, han vet det.
att sist jag grät var - Oj, vet inte ..
att min mobiltelefon är - full laddad
att när jag vaknar på morgonen -  så stänger jag av alarmet
att innan jag går och lägger mig - borstar jag tänderna
att idag har jag - Varit på möte 
att jag just nu tänker på - Vädret, haha
att ikväll ska jag - Åka tåg!
att imorgon kommer jag - sitta på möte och åka tåg!
att i övermorgon kommer jag - träna.
att jag hoppas - att tiden går fort till studenten!

Har du
någon som förstår dig? - Ja, verkligen! 
någon som du saknar? - Jodå
någon som du hatar? - Hatar är ett starkt ord, men ogillar ja. 

Vem
vem kramade dig senast? - Fredrik
vem kramade du senast? - Fredrik
vem ringde dig senast? -  Katta
vem ringde du senast? - Katta
vem var hemma hos dig senast? - Fredrik
vem var du hemma hos senast? - Bästavän
har du några kärleksproblem? - dom börjar försvinna, tacka gudarna för det!

Jag
svär ofta? - haha, oja .. 
sjunger i duschen? - Inte längre
skulle kunna ha pyjamas på dig i skolan? - Nej!
skrattar åt dina egna skämt? - Självklart!
skulle göra plastikoperation och det var ofarligt och gratis? - hmm .. ja, jo, kanske!

Adios amigos

Den nya praktikplatsen verkar bra! Jag hade inga som helst förväntningar, men nu efteråt känns det bra! Tänkte att det skulle kännas segt att åka så långt, men det tar ändå bara 55 min. Så det är skönt, ungefär som det tar till skolan!
Jag ligger här hemma på sängen, i mitt städade rum. På min bäddade säng och har sällskap av Lars. Väntar på att tiden ska gå, om en timme ungefär ska jag möta upp Johanna på stationen så ska vi börja våran 6 timmars resa ner till Staffanstorp! Jag hoppas på bättre väder där nere, än här. När jag stog och väntade på tåget så började det regna, jag som hade hoppas på att det skulle vara sol och fint hela dagen. Nu har regnet slutat, men vem vet. Det lär ju komma tillbaka.
Nu ska jag se om jag har med mig allt, föna håret och sen få något i magen innan jag far. Vi hörs.
Kys kys, farvel.

;-

Haha, jag dör på det här. Det tar aldrig slut, kläderna tar aldrig slut. Sakerna på golvet tar aldrig slut, dammet blir bara mer och värre. Jag har inte hunnit packa inför imorgon. Inte för att jag behöver så mycket. Men det lilla som ska med, måste ju packas!
Jag är snart klar med städningen, lite små skit kvar. Sen blir det en dusch och sova, i nybäddad säng. Myspys!
Tumblr_li5rsforfx1qzw0h4o1_500_large

Ge mig sol och värme

Jag tycker det är så kul att städa, så jag håller fortfarande på. Hoppas ni bara förstår ironin i det hela. Jag är så seg när det gället att städa, jag tar aldrig tag i det och bara röjer bort allt. Men nu måste jag. Eftersom jag åker imorgon så känner jag att jag vill ha rummet städat när jag kommer hem igen!
Jag har förresten fått en ny praktikplats, vilket känns satans skönt! Ska dit imorgon och börjar på måndag. Så den lilla trippen till Skåne blir avslutet på min meningslösa vecka!
Jag har fått ett sånt sug efter sommaren. Längtar och hoppas att graderna börjar gå uppåt. Vilket dom gör, det är underbart! Dock blir det väl inte så mycket ledig i sommar, förhoppningsvis har jag jobb då.
Nej, jag måste fortsätta här nu. Har en del kvar om man säger så. Haha, vi höres.
Tumblr_l9kmmtfyon1qdbbywo1_400_large

Brittan! <3

Nu ska jag ta ut hunden på en runda, sen ner till Sats och svettas lite. Efter det blir det träna mina små och passa prinsessan en snabbis. Sen blir det hem och röja klart i rummet. Ena garderoben är ju iaf klar, tvätten likaså!
På återssende.



Gone

Jag har varit så kluven i allt det här,
men nu är allt borta. Inklusive han.

Tumblr_lcvc75yq0h1qeafdwo1_400_thumb_large

Städdag

Ibland kan man undra om jag är riktigt frisk. Jag kliver upp åtta på en "ledig" dag och tvättar. Sista maskinerna är på och jag ska peta i mig lite frukost och sen måste jag ta tag i mitt rum. På riktigt. Det är som ett bombnedslag här inne, vem fan har släppt bomben? Ooops, det va nog jag.
Ska även försöka hinna ner till gymmet innan jag ska träna mina små tjejer ikväll. Körde igår ikväll med Jonna och Stephanie, kändes skönt att lägga sig med lite mindre energi.
Hunden har fått sig en prommis nu på morgonen dessutom. Men ja juste, frukost och sen städa. Har inte tid att sitta här och lata mig, tjing!

"Har du någonsin gjort något du inte kan ändra?"

Som ni säkert redan förstått så fyllde min bästavän 20 igår! Vi firade genom att luncha på Kinarestaurangen precis nedanför mig. På kvällen kom hennes familj och lite vänner, åt och fikade. Vi avslutade kvällen på Puben nedanför mig. Jag, Malin, Tessan, Natta och Jonna.
Vad har dagen att erbjuda? Ingenting. Absolut ingenting roligt iallafall. Måste städa, träna, leta praktikplats och fixa lite inför styrelsemötet i helgen. Först och främst måste jag ta tag i mitt rum, städa och rensa. Helskotta att det alltid ska sluta med att det ser ut som ett bombnedslag. Crazy!!
Nu ska jag ta tag i det här, men först en kopp kaffe. Mumma.
Förresten, jag vill bara säga grattis till min finaste A som klarade körkortet igår! Du är bäst hjärtis. ♥

Grattis hjärtat! <3

Bästavän, mitt hjärta, min frugan, fyllskalle, min andra halva och min finaste vän.
Grattis på 20årsdagen, den här gör vi minnesvärd!
Precis som förra året! ♥

Snart jävlar!

8 juni, the day!!

Tummen upp!


Lördagskväll; lugn!

Varför känner man sig alltid så himla seg dagen efter? Huvudet hänger inte riktigt med och kroppen känns slö.
Jag har egentligen inte så mycket att tillföra, ingenting att berätta (eller jo, massor. men som är mina privata saker)
Jag ska tappa upp ett bad nu, ta ett glas vin och ta det lugnt. Frågan är om jag mår bättre av det där glaset, fast skitsamma. Man lever bara en gång. Sen ska jag invänta en vän för att se på film hela natten, mysigt!
Lagom söt chey, mhm!

Underbart

Sådärja, nu har jag vaknat till liv ordentligt. Har varit iväg en sväng med min pappa till syster.
Kvällen igår bjöd på skratt, en skön fylla och ett underbart sällskap. Somnade runt halv sju imorse. Underbart att vakna vid tolv och känna hur huvudet var ett snäpp efter. Men jag mår bra, I do.
Jag ska ta och fixa lite att stoppa i magen och sedan städa. Ikväll blir det inte många knop, jag bosätter mig nog i soffan och glor på film. Låter lockande, imorgon väntas en dag med träning. Me like it, alot.
Jag älskar dig.
Bästis, frugan, fyllskalle ♥

-

Jag forsätter resan utan dig.
Men huvudet högt forsätter jag, på egen hand.

Min allra bästa vän, genom allt.

Tre skillnader mellan dig och din bästavän:

 

1. Hon är hammarbyare
2. Hon är 91a
3. Hon är lite blyg

 

Fem likheter mellan dig och din bästavän:

 

1. Vi är brunetter.
2. Vi dricker helst inte öl.
3. Vi älskar att prata.
4. Vi älskar sommaren.
5. Vi gillar att träna

 

Vad hade din bästavän valt?

 

solsemester / vintersemester: Solsemester
öl / cider: Cider
lunar / bilddagboken: Haha, inget av dom.
britney spears / christina augilera: Christina Augilera

 

sex frågor om er:

 

Hur många år har ni varit bästavänner?
Oj, ingenaning. Men såhär tighta kanske 2 år.

 

 

Älskar ni varandra?
Väldigt mycket!

 

 

Vad brukar ni göra?
Umgås, gå på bio, prata, sola, festa. Allt.

 

 

Är ni vänner om 10 år?
Det hoppas jag verkligen!

 

 

Har ni nån gång kysst varandra?
Nej.

 

 

Skulle du kunna tänka dig och vara tillsammans med henne?
Om jag var kille, så ja.

 

 

Skulle du kunna bo med henne?
Ja!

 

 

Har ni bråkat rejält nån gång?
Tyvärr, ja.

 

 

Är hon verkligen din bästa vän?
Ja, jag kan prata med allt om henne. Kan ringa henne när jag är ledsen, glad eller arg. Hon förstår mig på ett sätt som ingen annan gör. Hon står ut med mig under mina dåliga dagar och delar mina bra dagar med mig.
Jag älskar dig, Nathalie Jeanette Rådman! ♥


 


RSS 2.0