valborg

Min dag i skolan igår blev som en bergochdalbana. Mådde relativt bra men sen kunde slå till i kroppen och jag ville bara dö, typ. Jag överlevde, det gjorde jag. Tog det bara lugnt på kvällen, somnade som ett barn. Pappa kommer hem idag, yey! Visste inte riktigt när han skulle landa, men han ringde förut och sa att han skulle checka in i Wien vid ett. Så då är han hemma vid halv fyra-fyra. Därför fixar jag mig och allt innan vi åker och hämtar honom så jag slipper stressa röven av mig sen, smart va? Ska iväg med lite (?) vänner och grilla ikväll, dels Madde och Jocke. Mina vapendragare, hihi. Fårse om det kommer bilder, inte riktig säker på om jag får med mig kameran. Annars får jag sno av någon annan. Vi hinner nog inte höras något mer idag, så vi hörs imorgon!




snart så

Det pendlar upp och ner hela tiden, helt plötsligt mår jag super bra och sen en minut senare snurrar det till och jag mår illa igen.  Jag har fått i mig några mackor och två bananer. Det ökar sakta men säkert. Jag har bestämt mig för att imorgon är jag tillbaka i skolan.

Känner mig snäppet fräshare efter en dusch och ansiktsmask. Det piggar upp en det med. Sa jag föresten att två av mina bröder kom hem igår? Dom var med pappa i thailand, men han stannade längre. Sådär jätte bruna var dom väl inte, men brunare än mig iallfall, hehe. Pappa är hemma igen på torsdag, snacka om att jag längtar! Har några små förändringar där hemma, hoppas han blir nöjd bara.

Nu ska jag plugga och lite senare ska jag hem och hämta lite papper. Ciao

snart är jag back on track, i hope.

Godmorgon!

Jag mår bättre idag, men fortfarande ont i magen. Fick i mig två rostade mackor utan något på och en glass igår kväll. Magen får jobba utabah helvete.. Men jag får behålla det. Somnade som ett litet barn på soffan igår kväll, stapplade upp till sängen och somnade om, med kläder och allt. Vaknade inte en enda gång, det behövdes! Är lite piggare idag, men skippade ändå skolan med tanke på att jag måste kunna äta en hel måltid innan jag kan gå till skolan och presera något. Ska försöka åka dit imorgon. Får se hur jag mår. Nu ska jag lägga mig i soffan och vänta på att hundarna kommer (Ville och Dennis). Kommer bli fullrulle här alltså. Nej, simma lugnt så hörs vi sen.

blä åt helvete

Jag kom inte så långt med min städning igår .. Allt berodde på att jag började känna mig illamående osv. Sen kom det, jag spydde som en gris. Jag får inte behålla ett skit av vad jag stoppar i munnen. Inte ens vatten .. Är svag som tusan och börjar bli hungrig .. Börjar må bättre, men det är fortfarande åt helvete .. Mamma fick hämta mig igår kväll/natt för jag inte klarade av att vara själv. Ska lägga mig och försöka sova en stund till med tanke på att jag va uppe på toa 4 gånger i timmen i natt .. Sov ca. 3 timmar ..


tvätt, städ och fint väder.

Åh va fräsh jag känner mig, not! Har varit "igång" hela dagen typ .. Åkte från syster vid kvart i tolv och kom till träningen ungefär halv ett. Blev inte så mycket träning utan jag och sofie hade vårat "typiskt-tränings-prat". Kärlek, jau. På varje träning pratar vi alltid om kärlek, fråga mig inte varför. Men så är det iallfall! Håller just nu på att städa badrummet och tvättar. Tvätten är klar snart, bara handdukarna kvar nu. Ska stor städa hela huset innan pappa kommer hem. Det är bäst att jag börjar idag med tanke på hur det ser ut. Nu låter det som om det ser för jävligt ut, men det gör det faktiskt inte! Lite stökigare än vanligt, men äsch. Sånt är livet! Badrummet är snart klart, sen väntar resten av huset. Får se om jag hinner idag, hade tänkt plugga lite matte också. Nu vet ni iallafall att jag lever, haha!


Chill out !


saknar mitt blonda hår


*gääääsp*

Jag låg ute i stortsett hela dagen igår, men nja .. Fick inte så speciellt mycke färg. Fick tjata till mig att åka på bio igår kväll. Alla var emot det, mamma, syster och hennes man. BLÄ! Efter mycket om och men fick jag stressa som tusan. Duschade, sminkade mig, klädde på mig och TOKSPRANG till bussen, på sisådär 20 minuter. Ganska duktigt gjort? Jag vet! Skulle som sagt på bio. Det var jag, Jocke, Madde, Kevin, Daniel (stavning...) och Ville. Killarna fick självklart välja film med tanke på att jag och Madde kom sent. The uninvited .. Jau .. Tacka fan för att jag satt brevid Danne och Jocke. Annars hade jag nog dött. Fast Kevin och Madde va nog mest rädda, hahahahah! Kevin satt med en hand för ögonen hela filmen, fegis! Kom hem igen vid halv ett och däckade i sängen ganska snabbt. Vaknade för typ en halv timme sen, men ska bara ta något att äta och sen lägga mig igen. Idag har jag tvättstugan klockan tre och sen skulle jag och mamma plantera lite blommor nere hos mig och pappa. Sen ska jag städa, jag måste ..


Dagarna går för fort ..

Varför känns det som det är söndag redan? Kanske beror på att jag va ledig igår .. Väcktes för tidigt imorse utav syster, skulle med henne och prinsessan på babysim .. Kom hem för typ en timme sen. Just nu sitter jag här och har otroligt tråkigt. Syster gick precis ut på promenad men jag avstog. Hade istället tänkt lägga mig i solen på balkongen, lyckas väl inte få någon färg men det är värt ett försök iallafall.

djungelbröllop

Blev uppe lite längre än planerat igår och det gjorde att jag sov lite längre idag. Sitter här och äter lite frukost och ska snart plugga igen. Blev klar med ena arbetet igår, så det ska in på måndag och sen har jag ett till som ska vara inne om en vecka. Ser inte riktigt om det är bra väder ute ? Solen skiner iallfall, men är det några moln .. ? om det inte är det tänkte jag sätta mig i solen en stund. Men vi får se!

Åh vet ni? Min bror och hans blivande fru gifter sig idag! Dock är det i thailand så kan inte vara där, även fast jag vill. Ska återgå till mitt plugg nu, vi hörs under dagen!


Plugg

Wiho, jag fick ledigt imorgon från matten! Min lärare är himla gullig! Så det blir en "lång" helg för min del. Med tanke på att jag är ledig imorgon så åkte jag upp till syster idag. Sitter just nu här och pluggar lite svenska. Har två arbeten som ska in, blää.. Har inte direkt pluggar sådär jätte bra med tanke på att jag sitter vid datan men måste skriva rent ett arbete så .. Systers man va genergös och gjorde lite te nyss, så nu sitter jag i ett mörkt kök med en kopp te, mysigt! Ska väl fortsätta med mitt pluggande nu .. först bjuder jag på en låt.


nu är det fekke raringar (skämt o sido)

Problems won´t disappear

Min tandläkar skräck tog över mig idag igen .. Grät när dom satte bedövningen men sen låg jag lugn som tusan. Dom satte dit en provisoris vägg så nu är min tand hel igen, bara en tidsfråga .. Hann precis i tid till skolan där det väntades bageri. Fick göra fransk chokladtårta och chokladmuffins, mumma. Efter skolan blev det middag hos mamma och sen en promenad hem.

Min korta vårjacka som jag hade i fredags luktar fortfarande brasa, den har liksom hängt ute sen dess .. Slängde in den i tvättmaskinen så nu hoppas jag att lukten försvinner, annars jävlar! Har sovmorgon imorgon! Otroligt jätte massor med skönt. Våran egelska lärare är sjuk så vi har ingen engelska varken imorgon eller på fredag. Och på fredag har vi ingen hotell, ingen engelska och ingen svenska. Så ska prata med min mattelärare och se om jag slipper gå på matten, känns onödigt att åka en timme till skolan och en timme hem för att ha 50 minuters lektion, nja .. Borde inte vara något problem tror jag. Nu ska jag ta mig ett varmt bad och läsa igenom lite papper om mitt fördjupningsarbete i svenska.

Lill-lördag

Fick en kommentar ang att jag inte har några bilder. Jag skrev för några dagar sen, typ två veckor, att min pappa fick med sig min kamera till thailand och därför blir det inga bilder nu! Det kommer bli bättre när jag fått tillbaka min kamera, om ungefär en vecka alltså!

Godmorgon föresten! Vaknade av mig själv vid halv åtta och sen dess har jag bara legat i sängen och gosat med min älskade katt. Ska snart hoppa in i en dusch och börja fixa mig, ska åka om typ 1 ½ timme men ändå .. Önska mig lycka till, för jag är äckligt nervös .. Blä! Vi hörs ikväll när jag kommit hem.

yes!

Shit va jag är trött! Därför ska det bli kort inlägg nu innan jag ska hälsa på johnblund! Min dag har varit lång, började åtta i morse med bageri. Failade några gånger men det gjorde inte så mycket .. Sen hade vi data, och för första gången på länge så jobbade jag. Lämnade in 5-6 uppgifter, så börjar komma ikapp nu. Kanske får tillbaka mitt VG som jag hade första perioden. Sen hade vi metod prov. VG+ på skriftliga delen och sen vet jag inte på praktiska, men han sa G-VG iallafall. Efter skolan åkte jag hem till Hanna i västraskogen, fick sitta ute i en halv timme och vänta, va svinkallt! Till slut kom hon och så skulle hon bara byta om och sen bar det av mot kista. Där väntade Sarah, Nicki, Vicky, Lina, Theresa och Mirella. Bio väntades. 17 again, 9 av 10 snygga Zac Efron på den! Kom hem från kista för ungefär en timme sen.

Imorgon har jag tandläkar tid 10.30. Ja juste, glömde säga det. Men jag bet av en tand idag .. Ni vet den dom väntat med att rotfylla i snart 1 ½ år, som dom bara lagt på mer fyllning och inte gjort något åt. En bit av den gick av idag, så mamma ringde och fick en akut tid. Därför blir det ingen hotell för mig imorgon utan bara bageri, hoppas jag hinner bara! Nej mina ögon börjar bli för trötta, ser dubbelt! Vi hörs innan tandläkaren imorgon!


usch

Kände redan påvägen till skolan hur ont jag hade. Fick kämpa för att hålla tårarna inne. Var alltså inte med på idrotten utan gick till skolan och sjukanmälde mig. Började kallsvettas och kände hur hela kroppen bara blev svagare. Orkade inte sitta på pendeln längre än häggvik så hoppade av och tog nästa och hoppade av i väsby där mamma fick hämta mig. Nu mår jag bättre, men inte helt bra. Gör fruktansvärt ont .. Somnade en stund på soffan, jätte skönt var det! Just nu sitter jag och försöker få i mig en stor fruktsallad min underbara mamma gjort. Den är otroligt god. Jordgubbar, äpple, päron, banan, kiwi och mandarin. I like! Ska snart gå mot träningen och träna två timmar. Hörs efter !

blääää

Godmorgon!

Bläbläblä!! Mensvärk och magkatarr är ingen bra kombination, gör ont som satan ... Hade inte problem att komma upp för en halv timme sen. Blev piggare när jag tog en härlig dusch. Vet ni vad jag gjorde? Jag la mina handukar i torktumlaren medans jag duschade, så när jag va klar hade jag varma handukar. Underbart! Tvättade ju igår, och det gick jätte bra! Första gången jag tvättar helt själv. Stolt. Ska faktiskt vara ärlig, det va lite små "mysigt och skönt" att gå ner till tvättstugan. Man fick lite tid över att tänka. Så jag bokade en tid till nästa söndag. Tog en liten promenad igår kväll hem till mamma och kollade på kattungarna, igen. Dom är ju så otroligt söta, herregud asså.. Nej nu börjar klockan gå för fort, ska gå om typ en halv timme. Måste stressa nu, nej orkar inte .. Efter skolan blir det träning och sen hem! Take a chillpill, puss.


du var min ängel

Jag saknar dig något så enormt. Det är flera år sen nu du gick bort. Saknaden växer mer och mer, men jag vet att vi en dag kommer ses igen. Jag vet att du sitter och tittar ner på mig, ser varje steg jag tar och vakar över mig. Vi alla vet att det här var bäst för dig, men det sämsta för oss. Jag tänker på dig fortfarande och jag älskar dig än. Du var min ängel när du levde, du är fortfarande min ängel, min skyddsängel.


Mormor, du är bland det bästa som hänt mig. Saknar dig, men vi ses snart igen!

Söndag=städdag

Dagarna susar förbi för fort. Nu är det 9 dagar sen pappa åkte, fast det känns som igår. Det är lite små tomt, det kan jag erkänna. Men jag vet att han har det riktigt bra där borta och det är han värd! Tur att jag har min syster, hennes man och deras dotter, och sen min mamma. Om jag inte orkar laga mat så åker jag till nån av dom, hehe. Tack ! <3

Nu till dagen. Vaknade imorse, vid åtta, släppte in katten och somnade om. Vaknade runt halv tio och då var syster påväg ut genom dörren på promenad med T. Bytte om jätte fort och gick med. Vi kom tillbaka runt tolv, långt efter. Blev lite lunch och sen åkte jag och syster ner till centrum. Skulle handla lite hem. Kom hem igen för ungefär en halvtimme sen och nu har jag precis sorterat tvätten. Min tvättid börjar om en halvtimme .. Hur ska det här gå? Hoppas det går bra asså. Så dom närmaste timmarna kommer jag springa mellan tvättstugan och lägenheten. Hade även tänkt städa av här hemma, ser ut som en svinstia .. Det är också ett minus med att pappa är borta, det är ingen som diskar, tvättar, tömmer kattlådan och städar. Utan det måste jag själv göra nu. Hittills har jag diskat .. noll gånger. Min syster har gjort det när hon varit här, hehe! Lat jag är .. Blä! Nej nu ska jag börja städa av lite innan jag ska ner till tvättstugan!

Mamma Ronja

Stort grattis farmor, världens bästa farmor!

Nu är vi hemma igen efter varit på fika hos farmor. Riktigt mysigt att träffa kusinerna, faster och resten. Har precis gjort lite lasange som står i ugnen, riktigt hungrig. Innan vi åkte till farmor så var vi in på IKEA en sväng. Köpte några saker hem. Dock kan jag inte säga vad det är, eftersom det är mer en överraskning till pappa!

Nu till gårdagen. Tränade ju från fem till ungefär halv sju. Sen gick jag och sofie hem till mig. Jag tvättade håret och bytte om sen tog vi bussen till mamma där jag böt skor och sen till Sofie. Nästa stopp efter Sofie blev sjudargårsbadet i Sigtuna. Det väntades grillning med några från Sofie´s klass och lite mer folk. Kände en av typ 20 pers, haha! Vi kom dit vid nio och då var brasan redan igång. Efter en hel del skratt och massa rök i ögonen blev det kolsvart ute. Men vi satt kvar iallafall. Till sist var det bara jag, sofie, my, rickard, jesper och bader kvar. Vid halv två började brasan tappa eld. Runt två började vi gå till Sigtuna busstation. Väl där blev vi tvugna att vänta på bussen i typ 40 minuter, svinkallt men tiden gick fort. Nattbussen gick ju genom halva märsta och valsta. Sista gången jag tittade på klockan stog den på 03.50, sen somnade jag i sängen hos mamma. Vaknade efter fem timmars sömn och huvudvärk. Den har inte gått över än .. Usch.

Min brors katt, som är syster till min tjockis, har fått kissemissar. Just nu, i skrivande stund, så har det kommit 3 stycken men hon är inte riktigt klar tror mamma. Hade tänkt gå ut sitta på balkongen en stund, är hos syster. Sen måste jag slänga i mig mat och sen gå ut med mina vänner.

simma lugnt

Det här är bara början

Jag får skriva otroligt jätte fort nu! Gårdagen skriver jag om ikväll eller något sånt. Vaknade upp hemma hos mamma efter att ha kommit hem ganska sent. Suttit där fram till typ halv elva då syster ringde. Våran farmor fyller 82 idag, så ska dit på lite fika närsomhelst. Har precis duschat, fick stressa som tusan ner hit och duschade på typ fem minuter. Duktigt gjort! Ska föna håret nu, hitta kläder och sminka mig. Känner mig riktigt stressad .. BLÄ! Hatar att behöva stressa. Men jag kommer bara få stressa mer om jag sitter kvar här. Efter vi varit hos farmor så ska jag iväg och träffa lite kompisar och sen sova hos syster. Ha en underbar lördag, det ska jag!


SKÅL!!

Bebis

Nu har min tjockis äntligen vågat sig fram, kanske för att jag tog fram honom .. (?) Han är lite låg och så, men det går över med tiden. Var precis ut en runda med systers hund och nu hade jag tänkt ta min vitamin defens, lite frukt och plugga. Syster badar med prinsessan och snart ska jag ta upp henne. Det här blir sista inlägget för dagen. Helgen ska spenderas på okänd plats än så länge. Men vi lär ju höras innan dess, eller hur?


jag älskar min tjockis


lovelovelove

Please baby dont, dont leave me now.

Det känns som den här veckan har sprungit förbi. Imorgon är det redan fredag! Mitt hjärta ligger under sängen och vägrar komma fram .. Förstår honom faktiskt! Veterinären sa massa saker till min syster som man skulle göra osv. Han ska t.ex. inte ha mat hela tiden som vi gett honom. Utan få en gång på kvällen och en på morgonen, endast torrfoder .. Dessutom va min tjockis lite för överviktigt, han vägde 4,8 kg .. Alltså ungefär 800 gram för mycket. Äsch, han verkar inte må dåligt av det iallafall. Han är min gosiga tjockis!

TIllbaka till dagen. Slutade lite tidigare, 10 över 11. Fast kom inte iväg från skolan förens halv/tjugo i. Madde och Jocke gjorde mig sällskap till jobbet eftersom dom inte hade något att göra. Men råkade åka lite för långt på fel tunnelbana, kom till Huvusta och fick vänta där i 10 minuter tills tunnelbanan kom, böt i Västraskogen och sen till jobbet. Så kom lite senare än jag planerat. Jobbade fyra timmar och sen bar det iväg hemåt. Syster är på besök idag igen, mysigt! Vi åt middag tillsammans och snart ska lilla Prinsessan bada. Berättade jag föresten att vi två (Prinsessan och jag) badade tillsammans sist dom va här. Nu hade jag tänkt gå ut med systers lilla hund och sen sätta mig och plugga lite. Börjar 20 i 9 imorgon med hotell, en helt annan lärare så får se hur hon är. Nej måste kila, höres!

bloggtorka

Blev inget inlägg igår med tanke på att jag slutade ganska sent och sen var min syster här på besök. Hon fick laga middagen, här hemma. Första dagen jag äter middag här sen i fredags. Annars har jag alltid blivit erbjuden att äta hos någon, bara bra det! Igår hade vi första bageri lektionen. Läraren är hel skum men så otroligt skön. Han behandlar sina elever som dom behandlar honom, och det är inte mer än rätt! Vi fick mest kolla när han gjorde lite bröd och sånt. Hade hotell idag, även det första lektionen. Kändes lite små tråkigt, men det berodde nog bara på att jag va så sjukt trött. Försov mig ju i morse, men kom bara fem minuter sent! Efter hotell hade vi bageri, igen. Idag fick vi göra olika saker. Jag och Tom fick göra bröd. Lite tråkigt men det funkade!

Efter skolan åkte jag hem till mamma för lite mat i magen. Hon bjöd även på färsk annanas, mmmh me like! Anyway, nu har jag inte så jätte mycket att göra. Ska ta bort Commanders mat nu. Min underbara syster har fixat en tid hos veterinären imorgon bitti till mitt hjärta. Han ska id-märkas och kastreras. Han ska börja få gå ute hade vi tänkt. Synd att jag går i skolan och sen ska jobba efter så jag inte kan vara med honom ..

Går kort dag imorgon. 8-11.30 .. Känns visserligen otroligt onödigt, men ett måste. Sen efter det ska jag åka och jobba i solna. Sen på kvällen skulle nog syster komma hit igen, eller ja. Hon skulle vara med Commander tills jag kom hem. Nu ska jag lägga mig i sängen och glo på tv, förhoppningsvis somnar jag inte!


you make me smile

Det märks så otroligt väl att min älskade katt inte gillar att vara själv hemma. Hela kvällen, natten och morgonen har han legat vid mig. Såhär gosig har han inte varit på länge. Därför känns det jobbigt att jag ska sova hos min mamma inatt. Med tanke på att jag börjar åtta imorgon, så känns det bäst att sova där. Hon ser till att jag sover tidigt och kommer upp i tid osv. Ska snart gå till mamma och väl där ska jag sätta mig och plugga. Ikväll blir det träning. Måste skynda på lite nu. Hörs lite senare, love!


snabbis

Godmorgon!

Ja, kan man fortfarande säga att det är morgon? Hursomhelst. Systers vänner kom på besök och vi åt en god middag, jag fick stå för potatiskgratängen. Vaknade relativt tidigt imorse trots att jag hade svårt att somna igår/natt/morse. Pappa och bror ringde nyss. Kändes skönt att höra att dom hade det bra. 25+ i poolen, jaja .. Låter helt underbart, men jag trivs bra i sverige. Haha. Har precis sminkat mig och fixat håret. Vi ska på lunch hos min bror Micke. Senare ikväll blir det middag hos mamma. Måste rusa, ha det underbart bra i solen idag så hörs vi ikväll.

inte alls avis, nejnej

Otroligt fint väder ute idag igen! Yey, sommaren är på ingång och vintern på utgång. Sitter just nu inne i soffan hos min syster och har lite små tråkigt. Vet inte riktigt vad som händer idag, måste köpa kontatkort och åka hem och ge kissen mat och lite sånt. Sen skulle syster kanske till IKEA (?) också. Men får se hur det blir med det. Sen ikväll skulle deras vänner komma på middag. Jag är verkligen inte avis på pappa och två av mina bröder som är påväg till Thailand. Vill verkligen inte komma ifrån Sverige till värmen ett tag, nej absolut inte! Vill verkligen inte bli brun och ha blekt hår. Usch nej .. ÅÅÅH JAG VILL !! Nej ska väl försöka hitta på något att göra nu, börjar bli uttråkad.

Ciao


Glad påsk

Nu är det tyst och stilla i lägenheten igen. Vi har haft gäster, mina syskon. Blev en sill lunch och massor av skratt. Syskon barnen var också med, riktigt härliga små krabater. När Alvin och Bim skulle gå så sprang dom runt och pussade och kramade alla. Så säger Alvin : älskar dig. Så söt! Nu sitter jag här och gör ingenting.  Från och med idag är jag ensam hemma ett tag framöver. Men kommer bo hos min syster stor del av tiden. Pappa åker till thailand ikväll. Kommer kännas lite tomt ja, men det här blir väl ett litet "test" på om jag verkligen klarar mig själv.Tvätta själv, diska, städa, sköta mig själv och ta hand om katten. Ett litet minus med att pappa åker är att jag råkade visst lova honom förut att han skulle få ta med sig min kamera. Sagt och gjort, nu har han min kamera och den kommer inte hem förens han gör det. Vilket betyder att det kommer inte kunna bli några bilder alls, mindre än vad det är nu. Om jag förståss inte lånar nåns kamera eller tar mobilen.

Resten av min långfredag ska spenderas på träning. Börjar om 35 minuter och slutar 8. Tre timmar alltså. Sen åker jag upp till syster och blir kvar där tills söndag tror jag. Nu har jag slut på ord faktiskt .. Får se om jag skriver från min syster, det märker nu.


Nattuggla

Det har blivit sena nätter i fyra dagar nu. Suttit uppe och gjort i stortsett ingenting (pratar med en viss person på msn) tills personen gått och lagt sig. Ni såg ju inatt hur sent jag va uppe. Längre än så blev det också. Men det är en helt annan sak nu än när man går i skolan. Där rör man hela tiden på sig, man tänker mer osv. Det gör att man sover tidigare. Skitsamma! Var ju som sagt på bio igår. Filmen var verkligen något man skrattade åt. Rekomenderar den. Efter bion blev det bara till att åka hem. Mötte pappa på stationen och vi gav oss ut på jakt efter ett par jeans. Blev ett par mörkblåa stuprör typ. Resten av kvällen spenderades framför min dator med täcker virat runt mig. Riktigt mysigt.

Hade tandläkaren idag, klockan 1 precis som sist. Dom skulle borra i underkäken, och det betyder att dom bedövat halva min mun och haka. Syster fick vara med idag igen. Efter blev det stor shopping inne på Willys och sen hem. Sitter och väntar på att den här jävla bedövningen ska släppa. Är hungrig som ett svin och vill ha mat. Men nej, det finns risk att jag biter mig i läppen, tungan eller kinden om jag äter. Blää ! Resten av kvällen ska jag spendera hemma. Ska bara ta det lugnt. Oroligt lugnt ska jag ta det. Hörs under kvällen.

Over and out

här ni..


Hittade den här videon i nåns blogg. Killen som pratar i början, Dennis, är min kompis storebror. Och tjejen som sitter i slutet vid bordet, har gått i min brors klass.  Utav en ren slump hittade jag den här, lite roligt faktiskt.
Klockan börjar bli mycket ser jag visst. Sängen väntar, godnatt..

Bio mys

Halva lovet har gått, ungefär. Dagarna har gått otroligt fort trotts man inte gjort något speciellt, tandläkarn och tränat typ. Vädret har varit på topp dom flesta dagarna. Idag är det lite halv molningt men det är bara bra. Har nu precis duschat och ska äta snart. Börjar bli lite små stressad med tanke på att jag ska vara i stan om två timmar, och måste åka om en ungefär. Om jag slutar skriva och skyndar på lite så ja, då borde jag hinna. Vi ska ju som sagt på bio. Jag, Madde, Jocke och hans två kompisar Dani och Ville. Ni kan inte gissa vad vi ska se, haha! Kenny begins! Va ju typ rädd för en av dom som är med i filmen när jag va liten, tur att Madde är med! Nej måste skynda på lite nu, vi hörs under dagen.

Take care

tack pappa!

Ibland känner man bara hur psyket vill mer än kroppen. Jag har ont överallt men ändå vill jag verkligen klara vissa saker. Som i det här fallet, illusion. Det säger er nog ingenting. Lärde mig det i söndags, och jag är frustrerad över att jag inte kan det idag. Två dagar senare .. För er som inte vet vad det är så .. Det är typ spagat ståendes. Har en film på när jag och linett gör det, men nej jag är för dålig för att visa er det. Tränade bara en timme eftersom jag skulle med pappa och leta efter lite kläder. Hittade ett par tyg skor från Le coq och två par strumpbyxor. Provade några par jeans, men kände mig inte bombsäker på om jag ville ha dom, så sket i det.

Sitter just nu och har väldigt otroligt tråkigt. Skrollan frågade om jag skulle med på en promenad, men känner mig för ofräsh för att gå ute. Men kanske gör det iallafall. Får se. Imorgon väntas storstaden med lite vänner. Eller ja, vi ska på bio. Jag, Madde, Jocke och hans tre kompisar tror jag. Tänker offra mig lite för skrollan nu och gå på promenad, fårse om det blir något till inlägg ikväll. Annars får ni sova gott så hörs vi imorgon.


Tandläkarskräck

Otroligt fint väder idag igen. Det känns att sommaren är påväg när man kan gå ute utan jacka. Var hos tanläkaren klockan ett. Borrade ett hål i överkäken. Det är sprutan som är värst, resten är lugnt. Syster och Noellyn fick följa med. När dom stack med nålen så höll syster mig i handen och sen höll Noellyn resten. Så nu är jag halvt bedövad i munnen. 

Har träning idag igen. 17-19, känns som min träningsvärk aldrig kommer gå över. Tredje dagen irad jag tränar. Är inte van vid det, men det är bara att vänja sig. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, har ingenting att göra .. Umgås med syster en stund kanske. Vi hörs lite senare. Simma lugnt

Mer bilder.




ååh, jag bara känner hur sommaren är påväg.

Outfit


Tights - H&M
Linne - Gina
Skjorta - Ralph Lauren
Bälte - H&M
Sen hade jag en svart vårjacka från Vila och tygskor och solglasögon från H&M också.

Legend

Fy vilket härligt väder det varit idag! Kunde tillochmed gå utan jacka när vi gick ner till centrum. Jag och mamma tog oss en liten promenix till centrum och handlade förut. Träffade på en gammal lärare jag hade när jag började ettan, alltså första klass. Ritva-Lisa. Hon har varit med sen min bror Peter va ungefär 6. Så i 25 år har hon varit "med" i familjen. Har inte träffat henne på väldigt länge med tanke på att jag sällan är "ute" i Märsta. Men vi stog och pratade en bra stund om allt och inget. 

Runt två kom Skrollan och hämtade upp mig. Årets första moppe tur stog framför oss. Blev en tur till Sigtuna och Munkholmen. Blev några fina bilder därifrån. Sen åkte vi in till själva Sigtuna och besökte älskade Våfflan för lite mat. Sen körde hon hem mig. Det var lite kallt, men det va riktigt mysigt!

Vid fem väntades tre timmars träning. Kändes faktiskt jätte bra efter att ha tränat och kunde gå hem med gott samvete. Sitter just nu hos min mamma och lodar. Ska gå hem nu och äta något. Lägger in bilder på outfit och från dagen när jag kommer hem.

ciaaaaao

Wihoo!!

Yes! Solen skiner idag med, ser ut att vara varmt ute också. Har ett inplanerat möte klockan 1, men försöker ändra på det. Allt är lugnt just nu och det finns nog ingenting att prata om just nu. Därför vill jag flytta fram det en månad eller så. Hoppas bara  hon svarar snart. Hade istället tänkt att gå en promenad med min mamma om en liten stund. Sen ikväll blir det träning. Ska fixa mig lite nu, ser ut som ett lik vafan .. Usch. vi hörs lite senare.

Nu börjar det, igen.

Nu är jag hemma igen efter att ha både handlat och tränat. Tänkte inte köra så jätte hårt med tanke på att jag varit sjuk. Tänkte mest kolla på och lära genom att titta. Men nej, jag gjorde en del. Börjar få tillbaka den där "styrkan" att vilja träna igen. Det gick som sagt ganska bra förutom att jag sträckte baklåret lite. Men så blir det när man inte värmer upp och stretchar tillräckligt. Träning imorgon, tisdag, fredag och söndag. Nu jävlar är det dax att ta tag i det här igen. Med tanke på att jag har en hel del inlämningsuppgifter till skolan så ska jag sätta mig med det nu.


vissa låtar får en att tänka tillbaka, hur dåliga dom än är.

snabbis

Uppe med tuppen precis som vanligt .. Har precis duschat och ska bara fixa till mig lite så ska jag och pappa åka och handla till middagen. Det är ju jag som ska laga, haha! Önska mig lycka till. Nej måste skynda, skriver mer när jag kommer hem. PUSS!

shit va varmt det är!

Jag är inte klar än. Men halva rummet är klart ungefär. Har sorterat papper och satt in dom i en pärm, rensat runt datan, slängt en del av kläderna i tvätten, ätit en liten lunch på 2 våfflor och så var det resten kvar ja .. Nu är jag på städhumör igen, ska ta tag i resten av lägenheten sen så ska pappa få se att jag visst kan ta ansvar! Kattlåtan ska göras helt ren, golven ska damsugas och torkas. Nu jävlar!



ser ni!? vi har inglasad balkong och det va äckligt varmt tills jag öppnade

det är vår nu, på riktigt.

Min lust till att städa försvann .. Men jag vet att jag måste göra det idag! Får ett plus i kanten av pappa då. Egentligen vill jag bara ut med tanke på det otroligt fina vädret, men det här måste göras .. Måste bara få tummen ur röven. Har precis pressat lite apelsin. Så om jag är riktigt duktig och städar klart rummet nu, så belönar jag mig själv med lite färskpressad apelsinjuice. Det ligger kläder överallt, i min garderob ser det ut som det varit krig och så ligger det papper överallt. Nu ska jag städa, och det är bäst att jag gör det nu annars kommer jag bara sitta kvar här i typ hundra år till så hela mitt rum kommer damma igen.

ciao!


Grattis bästis!

Lördag och jag är vaken nu. Nja det känns inte så jätte kul. Legat vaken och hostat halva natten. Talang igår hade väl inte så mycket att bjuda på, lite skratt härochvar men nja .. Hoppas på bättre nästa vecka. Dagen är sågottsom oplanderad. Ska väl städa mitt rum och försöka plugga, men fårse hur det blir med det. Skriver senare när jag har något att säga ..

Föresten! Får inte glömma att gratta en utav mina absolut närmsta vänner som fyller 18 idag! Grattis Nathalie! Och förlåt att jag inte kan komma idag. Jag är sjuk och hennes immunförsvar är jätte dåligt just nu. Därför ska hon och jag fira i veckan eftersom båda har lov! jag älskar dig vännen!

myspys

Nu åker tv:n på och jag ska lägga mig i sängen. Ska kolla på talang som jag bara älskar. Söta pojkar, syftar på Sebastian Krantz från förra året. En riktig sötnos det där! Tveksamt om någon kan slå hans otroliga charm alltså. Upp till bevis nu. Efter talang kommer det nog lite bilder från nån månad tillbaka.

Lyssna och njut, han är underbar (förutom hans höjning ungefär vid 1:15)

Påsklov!

Äntligen fredag! Äntligen påsklov! Dagen gick väldigt fort och vi fick sluta mycket tidigare. Var förbi mamma en snabbis påvägen hem och skickade iväg mitt val inför åk 2. Blev hotell med tre extra kurser. Servering, matte B och engelska B. Det kommer bli otroligt mycket plugg, det vet jag .. Men hellre att jag sliter för min framtid än att jag glider runt på ett bananskal. Till en början ska jag plugga nu. Ska sätta mig på balkongen, ta min loka och sätta på radion. Det är vår ute ju!

Plugg

Oj .. Jag sov visst lite för länge, vaknade nu och somnade runt fem. Men som sagt, det va behövligt med tanke på hur jag mår! Känns otroligt kul att jag blir sjuk lagom till lovet. Väcktes av att Manuel ringde, trodde min klocka på mobilen hade stannat och jag försovit mig, haha. Brukar bli såhär sjuk när det är dåligt väder, men sist jag kollade på temometern stog den på typ 29.9 (vi har inglasad balkong). Hade tänkt plugga nu faktiskt. Har lite uppgifter som ska in imorgon. Först ska jag ta alvedon och ta fram alla papper och halstabletter + vatten. Sen efter jag pluggat blir det värmande ansiktsmask! Puss :*

usch ..

Känner mig som ett vandrande lik, allvarligt alltså. Klockan ringde som vanligt tidigt imorse, och jag ville verkligen inte gå upp. Sovit dåligt, ont i halsen, ont i hela kroppen och feber. Ändå tog jag mig upp och åkte till skolan. Fick sluta hela fyra timmar tidigare idag, Bosse är för underbar säger jag bara. Nu har jag precis fyllt i ansökan till åk 2. Måste bara prata med en lärare först och mina föräldrar. Nej nu ska jag kolla på vänner och försöka sova en stund, mår rent ut sagt skit just nu.

Vilket skämt är bäst?

Jag ville inte gå upp imorse när klockan ringde, kände för att sjukanmäla mig men pallrade mig upp iallfall. Fick göra chokladmousse på storköket, vi misslyckades totalt .. Efter skolan mötte jag upp nathalie i årstaberg och vi åkte in till stan. Köpte ett par skor på dance and gymshop och ingenting mer. Kom hem för ungefär entimme sen och nu äter jag nudlar, namnam! Efter min otroligt lyxiga middag ska jag hoppa ner i ett bad, så skönt! Börjar tidigt imorgon med och slutar sent. Shit! har massa papper som ska in imorgon .. Får ta och plugga också!

Någon som missat att det är första april idag? Har lurat några idag men själv sluppit undan faktiskt. Nejmen juste, jag skulle äta klart och sen plugga samtidigt som jag badar, smart !

Vad är erat bästa skämt/lurgrej?


RSS 2.0