ÅÅÅÅH!

Va arg jag blir på mig själv. Jag hade ställt klockan på sju, så jag kunde duscha och hålla på i lugn och ro. Jag vaknade 20 över 8 (!!!!!!!!) av mig själv och fick panik. Hunnit duscha, klä på mig och slänge på lite smink nu. Jag ska cykla mot stationen nu. Fan, jag va uppe för länge igår, hade svårt att sova. Blä .. (hahhahahahahahaha dör). Finns mycket jag vill berätta för er, men jag kan inte. Måste hålla käften. Nu far jag in till storstaden och träffar Mr. Chefen (snygg har jag för mig att han är). PUSS

Love life

Jag känner att livet går bra. Jag har inget sommarjobb, men jag överlever på dom pengarna jag har på kontot. Dessutom kommer studiebidraget (sa Sofie, vet inte om det stämmer) snart och sen ska vi få ledarersättning från drillen, we like much!! Jag gör inte så mycket om dagarna, men det är underbart. Har spenderat varje dag i solen med min pappa, jag börjar bli brun. Men mina ben är blekfisar iallafall, men har inte gett upp än. Min pappa har semester nu i två veckor, jag ska försöka spendera så mycket tid som möjligt med honom. Min tumme gör dock fortfarande lite ont, men jag har inte dött än.

Jag lyssnar på Håkan Hellström. Sommar feeling på det, oja! Imorgon ska jag möta Linda klockan 10 (!?) i slussen för att gå till kontoret och skriva på lite papper med Mr. Chefen. Cashen kommer in nästa månad tror jag. Jag ska tvätta mina fötter nu, traskar runt barfota och i flippflopp. Undra hur mycket bakterier som finns där under, smaka? Höhö. Sen ska jag maybe träffa en vän. Nej nu blev livet en aning jobbigt, jag såg just kartongerna som står tomma mitt i rummet. Jag borde börja packa, men livet är för underbart för att göra sånt tråkigt nu, veest!?

Jag saknar mina vänner från school. Amanda och Sofie, vi ska kanske umgås i helgen. Det gillas starkt, mycket starkt! Nej mina fötter ruttnar sönder om jag ska skriva mer här. 

Det blir en liten drös med bilder från våran Bulgarien resa i September!

Precis när jag tog kort så ramlade hon, det är min syster det!

Det "levde" vi på, mycket nice.


Första hotellet, tror tyvärr att syster vann den där matchen, sunk.

Syster tyckte den såg fejkad ut!?

Tror ni vi är systrar eller?

Guuud vad jag älskar den här bilden! Hon var lite sur och ledsen att vi fick vänta hundra år, vårat flyg var försenat!!

Frukosten på andra hotellet var gudomlig!

Hahahahaha, vi hade ingen öppnare. Så fick ta det bästa vi hade (en ögonfransböjare!)

Den bilden får avsluta det här inlägget. Snygg bränna va?
Förövrig satt jag och gjorde mina behov, inte ens på toa fick man vara ifred!


Solbränd

I love it! Jag börjar bli brun, äntligen!! Ryggen är röd/brun. Men kör på solskyddsfaktor idag, så blir det bruuunt snart! Ska äta frukost och sen ta mig till lotten idag igen. Så hinner inte skriva, men nu ser ni att jag lever! tjingeling pling

-


Jag vill bli så brun igen. Ut i solen, all in!


Natti

Tankarna är många, dom har tagit över mitt huvud. Varför blev saker och ting som dom blev? Hur blev det såhär? Vad gick snett? Jag behöver min bästavän, mer än någonsin. Men hon befinner sig på andra sidan jorden, fan fan fan. Hjärtat kom hem, nu snälla! Jag måste försöka sova, jag vet inte hur det här kommer sluta. Godnatt

Lotta flytttar hemifrån

Lotta på bråkmakargatan, gud vad jag älskar den ungen. Så skön och rolig! Jag ligger fortfarande i sängen. Vaknade för en halvtimme sen. Förvånad över hur länge jag sov, haha. Ska ta mig upp och äta frukost nu, vi hörs av senare. Puss

Glad midsommar

Jag är svin trött, pappa ringde och väckte mig för 40 minuter sen. Men jag somnade om och vaknade nu, haha. Ska börja fixa mig och sen cykla ner till lotten  och äta frukost. Sen åker vi nog till sigtuna, don´t know..  Jag har ingen lust med något idag, verkligen inte .. Blä. Men glad midsommar ..!

underbara dag.

Fy vilket underbart väder! Jag älskar det, sjuukt varmt. Jag var ut och sprang en stund runt i morse. Sen åkte jag med min syster och handlade. Sen har vi suttit i solen resten av dagen. Jag vill bli brun och hoppas jag blir det snart! Är blek, don´t like ..! Ska ta en promenad ner till Steninge badet och träffa Elida och lite fler folk. Det suger att Elida snart åker. 1 juli flyger dom och kommer inte hem förens om ett år. Fattar ni!? Ett år utan min "lillsis". Nej det gillas inte heller. Men jag ska ta vara på varje dag med henne. Så ska gå dit nu. Vi hörs ikväll! PUSS

Petter-nostalgi


Petter & Veronica Maggio - längesen


Petter & Säkert - logiskt


Petter - storstadsidyll


Petter - god damn it


gudmorning

Det är sjukt fint väder ute så jag ska börja dagen med att ge mig ut och springa en runda, svetten kommer rinna. Skämta inte. Men jag känner mig grymt peppad efter igår. Har fortfarande ont i handen, det suger .. Ska spendera dagen hos min syster sen, mys. Sola lite, höhö. Ska ta och byta om, hörs sen!


Ont

Jag och Alex åkte iväg och tränade 1 ½ timme i hallen. Jag lyckades skada tummen under den tiden, har svin ont och kan knappt lyfta ett par byxor utan att få ont, sämst. Efter den träningen tog vi en promenad ner till Sats och vi sa att vi bara skulle gå på bandet i 20 minuter. Vi blev kvar där i hela 1 timme och 50 minuter. Är helt slut nu. Sprang på bandet och gjorde lite mag+ben grejer. Jag är trött som ett svin och ska slänga mig i sängen nu. Har såååååå ont i min hand, vet inte vart jag ska ta vägen. Hoppas det går över snabbt, galet. Men godnatt på er.

ge mig en rubrik

Jag skulle ju börja packa ja, juste. Men jag fick istället åka iväg, i panik och leta nya tränings tights. Vi tränat oftast och helst i såna tights som det är hål i hälen på. Och enda stället dom har det på är dance and gym shop, typ 150-200 kr. Och jag lyckades ha sönder dom. Men när vi var på skånedrill, så hittade vi inne på Lindex likadana. Men sen dess har jag inte hittat några såna, dum som jag va köpte jag inga då! Tacka gudarna för att jag hittade dom idag, på Lindex. Så nu kan jag träna, hahaha! Jag håller på att tvätta nu, och ska snart börja laga lite middag. Tränar bara två timmar ikväll, men det räcker. Ska hämta tvätten om 50 minuter. Die ... Det är varmt.

blablabla

Jag är så hungrig, har så ont i ryggen och ligger fortfarande kvar i sängen! Jag måste ta mig upp och äta frukost.

Igår var jag hem till fina Sara och fikade, hur mysigt som helst! Älskar såna människor som är lätta att vara med. Vi gjorde fruktsallad och hade glass till. Gott som tusan!

Idag blir det en del att göra. Ska snart gå upp och göra frukost/lunch, börja packa inför flytten. Pappa fixade lådor igår så har några att fylla. Ikväll (tror jag!?) att jag och Alex ska åka iväg och träna. Det kliar i fingrarna efter att få drilla, vi har den höga hallen idag också. Superduper! Ska dessutom tvätta klockan tre, duktigt.

Jag vill bort ifrån Märsta, och jag tjatar varje dag om det. Jag vill inte vara kvar här hela sommarlovet. Mamma tyckte att jag kunde åka till min bror i Gimo, men jag har sett allt i hela staden på några timmar. Dessutom har jag varit där en hel del. Jag saknar min bästavän också, den skitungen har åkt till Thailand. Nejnej, jag vill absolut inte åka dit. Sen är hon hemma typ två veckor sen åker hon igen, bläää .. Jag måste äta frukost. tralala ..

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Det är så mycket kärlek.


meningslöst

Jag vet inte, men jag har legat i sängen hela dagen. Varit uppe och ute i fyra timmar. Länge va? Har lagt mig här igen, kollar på tv, äter frukt och tar det lugnt. Haha! Imorgon blir det annat, har planer! hmm gud vilket dåligt och tråkigt inlägg. Puss ...

Jävla sängpotatis, ahaha.

Jag låg i sängen för länge idag. Men gud så skönt det va. Jag klev upp för en timme sen, haha. Var visserligen uppe och åt frukost imorse men. Har legat här, kollat på tv, pratat med Amanda (som jag förövrigt glömt bort att jag skulle ringa upp, förlåt hjärtat!). Jag har hitills diskat, rakat benen och tagit hand om mina stackars fötter genom att bada dom, fila dom och ha peeling på. Så nu luktar dom en blandning av pepparmint och valnöt (det va något mer, minns inte). Kollar lite halvt på tv just nu, family guy. Det är bara såna serier ikväll. Simpson, family guy, 2 and ½ men, i like!

Väntar på att pappa ska komma hem. Ska damsuga av lite här hemma, borsta katten och tömma kattlådan. 

Slö!

Vi ligger fortfarande kvar i sängen, jag och min katt. Han är för ovanlighetens skull kelig och ska ligga på datorn helst. Dock får han ryck ibland och börjar hoppa på mina fötter av ingen anledning. Vi ligger som sagt fortfarande kvar, har inga planer på att gå upp än. Men antar att jag måste. Ska försöka ta mig ut och springa, måste diska också. Vi har visning på lägenheten ikväll. Jag vill flytta, nu.

Jag vill åka någonstans, bort ifrån the big city. Bort från vissa människor här, från "livstilen". Vem är frivillig och vill betala några lax för en resa utomlands, till ett varmt land där jag kan bli brun. Det du får som tack, är att du får följa med. Höhö.

Nu fick min katt ett rejält ryck och ska börja leka. Springer och hämtar leksaker, snutte plutt. Jag ska nog vila lite innan jag tar mig upp, tjingeling.

Jobb = pengar.

Jag är helt slut. Dagen på jobbet har varit stressig och lång, men fy så kul vi haft. Lärt känna nya härliga människor. Det var saker att göra hela tiden. Fylla på vinglas, vattenglas och se till att gästerna hade det bra. Servera mat, gå i hundra omgångar, samma sak när vi skulle plocka av. Men det gick bra, otroligt bra. Föresten, nämnde jag att det var fint folk på lunchkonserten? Otroligt fint folk. VD´n för företaget jag jobbade åt körde porche. Fint folk som hade kopplingar till t.ex. kungen. Wallenberg´are. Killar i kostym och tjejer i fina dressar.

Jag har precis ätit lite, vi fick knappt tid att äta mat. Eller jo, en gång fick vi tillfälle att slänga i oss mat. Kollar på This is it och tänker på Näktergalen som befinner sig på andra sidan jorden. Ringde för att kolla om han tittade på filmen, eftersom han älskar Jackson. Men han är i Skottland, liiite svårt. Men jag kollar åt honom.

Jag ska sova snart, jag är helt jävla död. PUSS godnatt på er.

Jobb.

Kvinnor kan göra flera saker samtidigt, jag kollar på Nanny (ja ni vet hon med den svin jobbiga rösten, men såå kul!), äter frukost, bloggar och leker med min katt! Om en halvtimme ska jag börja åka mot Rent a chef´s kontor inne i stan. Jag ska jobba! Jag och några till, dels från min skola, ska servera på en välgörenhets lunchkonsert på en herrgård, i Horn säteri (?). Familjen Wallenberg är en del av gästerna, kommer dö. Haha. Jag måste fortsätta här, börjar bli stressigt. Vi hörs ikväll när jag kommer hem igen. Puss


Old days are better days, eller?


-

Det ända jag har att säga just nu är; låt mig vara.


blablablablaaa

Efter min lilla springtur imorse har jag fått ont i halsen, why ?! Det vet jag inte. Jag är hemma igen. Har ätit både lunch och middag med mamma, gosat med kattungarna och lagat middagen också. Nu ska jag äta jordgubbar, mums.


Duktigt

Det är när man kommer hem och svetten rinner, som man känner sig duktig! Det blev 20 minuters powerwalk på bar mark, sen 20 minuters spring i skog, plus lite styrka på ett berg i solen. Jag är stolt över mig själv. Skämta inte. Jag va genom svettig när jag kom in. Så slängde mig in i en iskall dusch, helt underbart! Ska ta mig ett stort glas vatten, citron vatten tillochmed. Försöka andas lite och sen börja klä på mig. Ska äta lunch med min mamma hos henne, gosa med kattungarna också. Små söta djur det där!

Vi hörs nog senare, puss!

Underbart väder, wihou!

Jag låg i sängen länge och drog mig. Jag hade bestämt mig igår att jag ska börja gå ut och gå nu varje morgon. Men jag tänkte att nej fan jag orkar inte. Det är den värsta biten, att ta sig ut. Som jag skrev i ett arbete i friskvård och hälsokunskap, så kommer jag inte förbjuda mig själv att äta saker och ting. Bara försöka låta bli. Godis och annat tjaffs kommer gå bort i stortsett helt. Men det är när man säger åt sig själv att man absolut inte får. Då gör man det. Så nu har jag precis druckit ett glas proviva mango och ätit en knäckemacka med skinka och keso. Ska leta fram en tröja som inte är för varm, för min termometer står på 33 grader i solen. Kommer däcka. haha!

Föresten, idag firar min syster och hennes man bröllopsdag! Nämligen den fjärde. Grattis!! <3


Sommar, maybe.

Det är typ första gången solen skiner på flera dagar, awesome!

Jag har precis duschat och ska göra lite mat, lax får det bli. Sen ska jag åka in mot storstaden och träffa en vän. Finns det mer att säga? Ja juste. Våran nuvarande lägenhet ligger ute på internet nu, den kom ut igår. Nu känns det verkligen som om det är på riktigt. Imorgon tar dom bort den igen. Men hitills är det 154 som lagt intresse på den. Känns faktiskt som den kommer gå iväg fort. Jag vill typ flytta nu! Så fort pappa fixat flyttkartonger så börjar vi packa. Det är en hel del som måste rensas, förrådet t.ex. Vi måste även ta bort vårat badrumsskåp och sätta in orginalskåpet. Det är helt sjukt, tänk att vi bott här i 16 år. Och nu ska vi flytta. Helt galet!

Jag måste laga mat nu, är hungrig! Vi hörs när jag kommer hem igen. Puss


Fått nostalgi på gamla bilder.


damm överallt

Åh fy va äcklig jag känner mig. Har städat mitt rum nu. Så jävla dammigt. Sjukt! Jag är iaf klart, eller snart. Ska torka av golven. Sen ska jag ta en dusch, gud så underbart! Godnatt på er.


Hemmafru?

Okej, jag behöver skriva av mig. Det kliar lite i fingrarna haha!

Jag har varit så duktig idag, och nej det är inte ironiskt! Jag lagade lunch till pappa (dock inget avancerat), tvättade två maskiner tvätt, hängt upp lite och stoppat in i torktumlaren. Lagat lunch till mig själv. Sovit en timme, diskat upp all disk, torkat av köksbänken och gjort ren spisen. Jag har diskat rent min prins matskålar, även gjort rent hans kattlåda helt med reningsmedel och hela köret. Damsugit badrummet och nu ska jag ta tag i mitt rum. Jag ska kunna damsuga och torka golvet där inne innan jag ska sova. Pappa tvättar mina lakan också. Det bästa är att lägga sig i en nybäddad säng, nyduschad, i ett nystädat rum och man känner sig en aning stolt.

Jag har hunnit prata med min fina vän också. Fjärilarna har fest, dom blir bara fler och fler. Underbar känsla! Nu ska jag städa, jag vill egentligen inte. Men nu måste jag. Puss


blubb

Det finns ingenting att säga, jag visar bara att jag lever.


bilden är hur gammal som helst, 2008 is the year.


Sommarlov, äntligen.

Min mage lever ett eget liv idag. Har groteskt ont!

Vi hade avslutning idag, musik och lite priser delades ut. Ibland förstår jag inte varför vissa får pris. Men Miranda var värd sitt pris för bästa presteringen i engelska B. Congratz!

Fick mina betyg, och nej jag är inte stolt över dom för fem öre. Jag ska höja två av dom till nästa termin, så är det. Jag måste slänga mig i sängen nu, magen gör så äckligt ont. (Magkatarr...?!) puss

blubb

Har sovit som en kratta inatt, är helt slut. Har legat i soffan sen lillfisan åkte till dagis, runt nio. Jag har tagit mig upp nu, sitter och letar jobb. Ska ringa runt lite, hur fan gör man? Vad säger man? Gud ... Onödigt inlägg, jag vet .. BLÄ

OHYES!

Dagen började dåligt, jag tappade min halvfulla parfymflaska i marken så den gick i tusen bitar. Hade hotell-lektion och fick vet att jag slutar på bara vg i hotell c. Cp besviken såklart, men jag vet varför. Jag failade på examintionen, och det avgjorde allt. Men hon sa att jag har kapasiteten till ett mvg och jag kommer klara mig utmärkt sen. Dom orden värmde!

Vi var iväg till djurgårdsbron och åkte trampbåt. Svin roligt och jobbigt för bena. Nu är jag hemma, sitter och lyssnar på musik. Väntar på att pappa ska komma hem så vi kan äta våran lyxiga middag. Makaroner och falukorv. Vi firar idag, yes we do. För imorgon ska pappa skriva på kontraktet till nya lägenheten!!! A-W-E-S-O-M-E!! Är helt sjukt glad alltså! Nu slipper vi äntligen det här stället. Efter så många år som vi har bott här så ska det bli helt underbart.

Jag ska packa ihop lite kläder och så, för ska till min syster ikväll och sitta barnis åt en lillfisan som ändå bara ska sova, haha. Jobbigt! Imorgon är vi "lediga" och sen slutar vi på torsdag. Också fett awesome! Min syster yster skulle hjälpa mig att skriva cv imorgon, jag ska ha ett jobb. Så är det bara. Nu ska jag fixa med kläderna och det. Sen äta middag, är vrålhungrig! PUSS.

Älskade farmor ♥

Sen sist har min oro lagt sig. Beskedet som kom var en sten som lättade från mitt hjärta. Jag kunde andas ut och hoppa lite av glädje, mitt hjärta! ♥ ♥ ♥

Jag och pappa åkte iväg till sjukhuset där farmor ligger. Det är jobbigt att se henne just nu. Att se hur ont hon har och hur hon kämpar mot smärtan i lederna. Hon går på kortisonbehandling (stavning..) och äter andra mediciner så hon måste vara kvar där. Hon är ändå rätt pigg, skrattar och skämtar. Hennes humor kommer hon aldrig tappa. Höger handen gör otroligt ont och det syns, men min farmor är envis som få. Så hon säger ingenting, hon hoppas bara på att få komma hem någon gång. Det hoppas även jag, för att vara på sjukhus är ingen hitt. Hon får i sig dålig mat, ingen näringsrik mat alls. Vilket gör att hennes blodsocker är som en karusell, vilket gör att hon inte får åka hem. Tycker lite synd om min fina famor. ♥

Sen jag kom hem har jag diskat och ätit glass. Det blir tidigt i säng, jag är trött som ett svin. Bara en skoldag kvar av tvåan nu, ledig på onsdag och avslutning på torsdag. Awesome! Nej nu ska jag fixa lite här och sen sova. Big love.

Tom på ord.

Onödig dag är det minsta man kan säga. Vi gjorde en utvärdering på svenskan, samt en uppgift där man skulle para ihop städer med olika saker, det städerna var kända för. Sen hade vi håltimme i två timmar. Jag, Sofie och Amanda strosade runt i Globen shopping (haha töntigt det låter.) Fick med mig två par trosor, ett linne och ett par tights. Behövligt faktiskt. Vi väntade i två timmar på att gå på samhälls lektion och få göra en utvärdering, hmm. Åkte hem och mötte Jasmin på tåget. Köpte med mig melon och glass påväg hem. Så nu ska jag börja städa mitt rum, så har jag något att se fram emot när jag är klar. När pappa slutar jobba ska vi till farmor på sjukhuset.

Jag är så orolig för mitt hjärta. Vad kommer hända nu? Jag väntar på att du ska höra av dig så jag får veta. Två och en halv timme har gått .. Två och en halv timme i orolighet. Min mage är uppochner, hjärtat sitter i halsgropen. Älskling, jag är så rädd ..

Sommarlov snart.

Jag började skriva ett inlägg men orkar egentligen ..

Ja, igår var vi hemma hos Eveline och grillade. Hur mysigt som helst! Kom hem runt halv tolv, så inte sent men inte tidigt. Tack bror för skjutsen! Hon bor ju inte direkt runt hörnet hon heller, hehe.

Låg ute och solade med bror. Lyssnade på Lars Winnerbäck, fick flashbacks och sommarkänslor! Sen vaknade lillfia efter några timmar. Vi åt, gick ut i lekparken, lagade middag och bara mös. Föresten, hon sa Cissi imorse (jag är STOLT!!)

Huvudvärken har gått över nu, och jag ska ta ett bad. Prata med mitt hjärta i telefon ska jag försöka hinna med också. Skola imorgon, och på torsdag slutar vi. Awesome. Nej bada var det. Ni får en låt jag är fast vid just nu, big love.


Sverige!


Älskade Sveriges nationaldag!


Mysipys!

Det blev grillning hos Eveline igår, mysi! Jag skriver mer sen, ska lägga mig och sola på systers baksida innan lillfia vaknar och ska sitta barnvakt! PUSS

All in

Jag har bytt kläder sju gånger, jag dör. Orkar inte, nu rör vi oss ut mot Ewe, tjineling.

fin kväll

Sådärja, nu är jag hemma igen. Vilken kväll/natt. Jag och Amanda åkte ut till Norrtälje så vi var där till typ tre. Fick flasbacks från gamla dagar påvägen, berättar längre ner! Tog det lugnt och började med maten. The guys fick stå för grillningen, duktiga pojkar. Sen åt vi och bara satt och umgicks. Sen fick vi för oss att vi skulle bada, förutom Sofie (BADKRUKA :*! ). Alltså, det var inte så kallt, undra varför man inte kände något, höhö. Men det blev ett topp sen gick vi tillbaka. Det fick lite segt för killarna att gå tillbaka, så dom kom lite efter, ett par badbyxor fattigare.

Sen satt vi på uteplatsen och pratade och hade det allmänt trevligt. M blev lite "trött" och "somnade" medans vi andra tände en liten brasa i grillen. Där satt vi runt den och gjorde i stortsett ingenting. Amanda gick och la sig några timmar tidigare än oss eftersom hon skulle jobba idag. Efter några timmar däckade vi alla andra också. Vaknade när Amanda gick upp imorse, så vi åkte hem med halv tio bussen. Jag kom precis hem, ohaha. 2½ timme tog det, galet. Men det var de värt!

För några år sen hade min syster en pojkvän (det här är alltså över 6 år sen) som bodde i Norrtälje. Tyvärr har han gått bort för några år sen. Men kom ihåg när vi var där, jag sov ofta där hos honom. En av gångerna skulle vi cykla ner till Flyg Fyren (en affär) och vi snodde hans cykel, jag satt på pakethållaren. Och när jag ska gå av, så går mina byxor sönder för att jag fastnar i pakethållaren. Min syster skrattade så hon började gråta. Finns så mycket minnen därifrån. Ett annat är när vi var på cirkus hon och jag. (Jag börjar skratta redan nu, hahaha!) Dom skulle ha upp en person som skulle hoppa upp på en häst, med både trampolin och sele som drog upp personen. Min syster blev självklart upp släpad där, hon har ridit sen barnsben. Och hon kommer inte upp, ALLA skrattade så tårarna sprutade. Men mest skrattade jag, hon dundrade in i hästens mage! Åååh så kul det var!!

Jag måste hoppa in i en dusch, för jag ska vidare vid tre till Ewe, eftersom hon fyllde år i torsdag. Så all in babes!! Puss

Tjingeling

 

Min fina vän Sofie fyller ju som sasgt 18 på söndag. Så vi ska åka ut till hennes landställe utanför Norrtälje, nära och bra! Jag ska platta håret lite och sen börja åka. Är framme om typ två timmar, galet. Haha! Ska möta Amanda inne i stan också, mysipys. Nu blir det att skynda! Ha en bra helg, för det tänker jaaag!



Sofie B, som vi alltid säger med engelsk toutch ;) haha ! <3


lugn och ro, thank you.

Jag kom på vad det heter det där vi gjorde på Yasuragi igår! Det där med tvätta sig och så, Tvaga heter det.

Jag försöker äta frukost i mitt kök i lugn och ro, men nejnej. Mina grannar står utanför och skriker, pratar och för liv. Ah håll k*ften, bitter som satan blev jag nu. Haha!

Det var allt jag hade att meddela, puss.

awesome!

Det är sånahär mejl som gör ens dagar.

fucking awesome!!


♥ Yasuragi

O-m-g! Vilken dag det har varit! Imorse åkte vi ut till Yasuragi spat på Hasseludden. När vi kom dit så var det frukost direkt. Färska frallor, grönsaker, ost, skinka, kalkon, yoghurt, nötter, torkade frukter, flingor, kaffe, te, juice, smoothie, frukt i massor, wienerbröd, bacon, äggröra och sushi + massa mer. Vi satt först inne och åt, sen gick vi ut och åt ännu mer. Sen när vi hade ätit klart, fick vi gå ner och hämta sånadära "morgonrockar", handdukar, tofflor och sånt. När vi hade bytt om till badkläder skulle vi göra något som jag inte minns namnet på. Men man satt på en liten pall framför en låg kran med en runt balja framför sig. Man skulle tvätta sig och sätta igång blodcirkulationen. Hur skönt som helst!

När vi var klara där, runt halv elva, fick vi gå ut till varma källorna. Satt där ett tag i solen och bara va. Sen förflyttade vi oss (när ni läser vi, läs Jag, Amanda, Miranda, Emilia, Sofie, Jacob, Fredrik och Jakob.) till sol"däck". Sen låg vi där hela dagen. Hur skönt som helst! Bara ligga i solen, prata, umgås, äta frukt och bara vara. Vid ett fick vi äta lunch, laxrostbiff och någon soppa till förrätt. Sen kycklingteriaki med ris till varmrätt. Hur gott som helst!!! Sen gick vi ut och la oss i solen och åt massa frukt.

Det är så härligt att bara kunna koppla av en dag, koppla bort verkligheten och bara vara. Idag har varit en dag då jag försökt skita i irriterande personer, folk som stör mig eller jag inte tycker om. Och jag lyckades, till stor del. Mycket berodde på att jag fick umgås med folk jag trivs med.

Jag kom hem för en timme sen. Har precis ätit en ost och skinksallad, pratat med Amanda i telefon och tänke kanske städa lite och packa ihop kläder till imorgon. Jag, Amanda, Emilia, Sofie & hennes pojkvän samt hans vänner ska ut till Sofie´s landställe och fira hennes födelsedag! Blir grilling i think.  Lilla Sofie blir gammal på söndag! Juste!! Ewe fyller ju 18 idag också, grattis babe!! Grattis även Jens och Mattias som fyller år idag. ♥♥

Nu ska jag läsa nyheterna och beundra min färg jag fått idag, hihi! I like, puss ♥


Rubriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik

Nu har jag pluggat klart, eller nej. Jag är inte klar har några frågor kvar, men jag skiter i dom. Min vitamin well är slut, jag sitter och snyftar (nej gråter inte men nästan rinner). Jag hinner inte bada, klockan är för mycket. Får bli en dusch, blää.. Jag som såg fram emot att bada. Sämst! Blev på bajs humör.
"Jag vill ha blå, hejdå." Haha, det fick mig att skratta lite!

Tvätten klar

David Archuleta - To be with you, spelas ur högtalarna. Jag har precis varit och vikt mina kläder. Jag har mitt sista samhälls prov imorgon, ett omprov. Massmedia är det jag ska ha prov på. Suck, jag vill inte egentligen. Men får jag godkänt på det här, får jag G i slutbetyg. Jag har laddat upp med Vitamin Well: Care. Fina grejor det där! Efter jag svarat på dom frågor jag behöver, så ska jag ta ett bad. Plugga in frågorna så dom sitter som sten i huvudet.

Jag börjar nog bli lite smått sjuk, bläsch. Plugga måste jag hur som helst göra, LOVE.

Plugg, som vanligt.

Jag orkade inte kliva upp imorse, jag låg kvar så länge det bara gick. Fem i sex så började jag känna att tiden var för snabb för mig. En kaffe fick det bli direkt när jag kom till Globen, böt om och åkte upp till terassen. Till en början var vi bara 5 stycken där och 32 gäster bokade. Men allt eftersom droppade folk i klassen in. Min klass är inte känd för att komma i tid.

Jag hade ett sällskap på 5 personer. Glada, trevliga kvinnor. Fick hela 85 kronor i dricks, tackar för det! Tog en sväng förbi min naturkunskaps lärares arbetsrum. Vi pratade betyg, jag får ig men prövning i natur A. Jag vet inte riktigt vad prövning egentligen innebär, men jag måste bara göra uppgifterna som jag har kvar så blir jag godkänd. Kan fixa det nu, eller nästa år. Så fort som möjligt bara! Sen åkte vi till Årstafältet, golf banan där. Slog ut en hink med bollar som idrotts lektion. Chill och rätt kul. Missade dock säkert hälften på första försöket. Hade en trevlig kille brevid mig som jag frågade massor, han svarade glatt. Tror han skrattade lite för sig själv när jag vände mig om och skulle slå, haha. Tack snygg-golfaren.

Åkte förbi en kompis och hämtade en tröja hon har lånat. Handlade mat och sen hem. Började tvätta nästan direkt när jag kom hem. Oh shit, ska hämta tvätten nu, hähä. Pappa lagade hemmagjorda köttbullar, min pappa är bäst på det! Hihi, han är bäst på det mesta faktiskt, min fina pappa <3!

Måste kila ner och hämta tvätten, vi hörs när jag kommer upp igen!


en gammal bild, jag va jätte mörkhårig. Jag gillar´t


RSS 2.0