-

Jag saknar hur du alltid ringde mig mitt i natten,
hur du skickade godmorgon sms som gjorde hela dagen.
Eller hur du låg tätt intill och bara fanns där, hela natten.
Utan att säga något kunde vi förstå varandra, så lätt.
Vart tog du vägen?


I do live ..

Jag lever, faktiskt. Jag har ingen ispriation till bloggen bara. Men jag lever, om jag gör. Mitt liv består av att sova, träna, praktik och äta. Det är det enda jag hinner med just nu. Jag har spenderat min helg i Borlänge, på intruktörsutbildning. Om ni bara visste hur det var att komma till ett annat ställe, vägar man inte känner till. Försöka ta sig fram men bara gå vilse. På något sätt känns det bra, otroligt bra.

Vi kom hem igår kväll, känns nästan som jag vill tillbaka. Jag vet inte ..

Jag måste sova, men nu vet ni att jag inte tappat andan än. Jag lever mitt liv, jag hittar nog lite inspiration till det här snart. I do hope so ..


tråk

Jag har ingen jävla lust för den här pisstråkiga bloggen. Jag ger er en inblick i mitt liv på några ord; plugg, plugg, plugg, träna, träna, bio, krogen och sova. Snabbt gick det, nu: PLUGGA. közz

Ny vecka

Livet leker, mer eller mindre. Det är äckligt mycket i skolan nu, inlämningar, prov och lite mer prov. Men fick en sak att kämpa för nu, praktiken! Om två veckor går vi ut, och platserna är satta. Dock är det inte helt 100 än förens typ torsdag. Ska blir så inåthelvete kul! Om ni bara visste hur det springer i kroppen. Stället är hur bra som helst och jag hade nog aldrig kunnat drömma om att få just det här hotellet!

Jag skulle leta upp två biobiljetter här hemma, och det mesta är (nu; va) fortfarande nerpackar i lådor eftersom jag inte har bokhylla eller så. Hittade dom i en låda, sen började jag med att ställa upp saker på den enda bokhyllan jag har. Tillslut stog jag och pappa och städade hela mitt rum. Nu är det nästan rent på golvet (förutom min väska och prydnadskuddar typ). Har även packat ihop lillfisans resesäng så nu är det lite mer plats i rummet!

Det är dax för mig att sova, klockan är inte mycket och jag börjar inte förens kvart i tre imorgon, hur jävla segt som helst. Ska väl försöka ta mig till gymmet innan, får se när jag vaknar och så! På kvällen imorgon blir det bio med systeryster! "I rymden finns inga känslor", hört att den ska vara skitbra! Hoppas det! Förresten så saknar jag min lilla prins. Han lever rövare hos mamma på nätterna och jamar fram tills på morgonen. Han saknar mig, mitt hjärta! Var och hälsade på honom idag och pussade lite på honom. Världens finaste! Nej dax att avrunda, vi hörs!




<3


Update

Jag har tappat lusten till det här, jag vet inte vad jag ska skriva om. Det beror nog på att jag inte kan skriva allt som jag vill skriva.

Nu får iaf en liten uppdatering på vad som har hänt i mitt liv senaste 4 dagarna. Kort och gott; jag har varit i skolan, jag har skaffat satskort och varit där två gånger, en gång själv och en gång med Alex. Jag har kollar på Idol och ja, det var allt. Höhö, funny shit..

Livet rullar på just nu, det är några motgångar men det är det väl alltid? Jag har spenderat dagen i sängen, fram till typ 14. Kände inte för att kliva upp, men nu har jag varit uppe en stund. Diskat, cyklat till och från mamma och nu ska jag städa rummet. Ser ut som någon släppt en bomb här inne.

Imorgon blir det att träna drill och även gymmet, före eller innan, vet inte riktigt. Får se. Ska även lämna min lilla prins hos mamma. Dom kommer i veckan och tapetserar om tre rum här. Vardagsrummet, köket och pappas rum. Och vi tyckte det var bäst att han fick vara hos mamma då! Sen blir det att plugga! Har 6 prov dom kommande två veckorna. Om jag är taggad? Mhm, eller hur! Tjing

RSS 2.0