slut på ideér

sen sist har jag: diskat, kollat på andra avenyn och en halvtimme på stockholms horse show. duschar imorgon bitti stället. innan jag sover ska jag plocka bort allt som ligger på min säng, lägga upp madrassen på sängen och flytta sängen. sen ska jag ta och läsa " pojken som kallades det ", den är hemsk, verkligen!

jag vet inte vad jag ska blogga om längre. alla inlägg ser precis likadana ut. därför tycker jag att ni ska kommentera, säga vad jag ska blogga om, vad ni vill veta om mig osv. mina besökare har ökat, vilket jag tycket är peppande. det är nog tack vare att Emelie har länkat till mig, snäll flicka det där!

just nu sitter jag och kollar runt efter klänning jag kan ha på nyår. men hittar inga fina, men det är en månad kvar, jag hinner hitta någon jag gillar. måste lägga in min nytvättade tvätt nu och sen måste jag flytta sängen och sova! vi hörs imorgon innan skolan börjar.

pusspuss


diska,städa, duscha, plugga & sova

pappa kom in dundrandes i mitt rum precis, skit förbannad. för att mina kläder är så håriga, pga min katt. och snart kommer han börja skrika för att jag inte diskat ännu, känner det på mej. så det är bäst att jag går och gör det nu. hade tänkt prata med honom om vi kunde byta säng. men får ta det imorgon, känns inte som något bra tillfälle just nu. så nu ska jag kila iväg och diska, städa upp lite till i mitt rum, är inte helt klar. duscha, plugga lite och sen sova! imorgon har jag skola, 11.40-15.40. sen ska jag på träning direkt efter det. måste skriva önskelista, shitockså!

julmarknad, kröningen av lucia och skoköp.

det var ju julmarknad idag i sigtuna, självklart skitmycke folk men riktigt mysigt. jag och skrollan tog bussen dit. hade tre tyska skitsöta och charmiga killar framför oss, och dom förföljde oss genom hela julmarknaden. sen försvann dom och då gick vi och kollade på när lucia skulle krönas. Allette Hällström blev lucia i år, stackars flicka .. vi gick runt där, åt brända mandlar och umgicks. tog en promenad till viby där pappa hämtade upp oss. va förbi min moder påvägen hem, hon hade köpt silvershampoo till mig, tack! väl hemma åt jag och pappa middag, kyckling i tomatsås m. sambalolek (stavningen) och ris, riktigt gott! köpte en såndära saltlakritsrem till pappa i sigtuna, snällt va? han har föresten namnsdag idag, Anders och Andreas. idag blev det klart, jag ska köpa ett par bruna "uggs" av en tjej, Anna. även hon som gjort min bloggdesign! fick dom för 170, med frakt och allt. så mamma föröver till hennes konto så är skorna mina nu i veckan. ska börja köpa julklappar nu, tyvärr kan jag inte skriva här vad jag ska köpa till vissa eftersom dom läser min blogg, haha. lägger in lite bilder på saker vi gjort i kallköket, jag, Carro, Malin, Emelie, Sofie och Madde. ( har lånat bilderna av Emelie, busigt va?)sen ska jag ut med Twinie på en promenad.



första advent!

får bli en snabbis innan jag ska börja fixa mig och dra mig mot sigtuna. kvällen igår va lugn, vi åt tacos och kollade på MGP. har precis ätit frukost, fick bli vanilj yoghurt med äpple, namnam! dagen ska spenderas i sigtuna med skrollan. vi ska kolla när årets lucia blir krönad. jag var ju med förra året, inga kommentarer om det! nej vi ska ta halv två bussen så måste klä på mej och allt det nu. vi hörs ikväll! puss

godmorgon

när jag väl somnade runt kvart i tre hade jag en pigg katt som skulle bita mig i benen och fötterna, blev lagom irriterad! skrollan ringde och väckte mig kvart i tio, hon var i stallet så hon ville prata lite.  nyss gick jag in på youtube och sökte på när Gavin var på annexet, när jag och skrollan var och såg på honom. och jag lägger in massa videos på honom, våran älskade världens bästa Gavin DeGraw! sen ska jag äta frukost, blir gröt och sen ska jag städa rummet och sen bär det av in till stan!
  den sista är riktigt söt! han ler otroligt mycket, ååh! tänk på att inte ha för högt, det är väldigt mycket skrik! kärlek till Gavin DeGraw!! <3

jobbiga grannar

- hej, nej jag sover inte än. precis när jag hade somnat, jag låg väldigt konstigt, men förbannat skönt! så ringer min telefon .. efter en kvart la vi på.. då började mina grannar ha värsta fighten. jag har inte sett dom så mycket, knappt märkt av dom faktiskt. dom är runt 20-30 år, alltså ganska unga. det började med att man hörde dom i trappen, sen hörde man nån av dom smälla igen dörren, och sen börjades det. hon tog sönder massa grejer i sovrummet, t.ex. något i glas och något i trä. i början tyckte jag det va lite små komiskt att dom kommer hem halv ett på natten och börjar stor bråka. efter tio minuter stog dom och skrek på varandra, så hör man han säger " men vi är bara vänner, vi älskar inte varandra längre *hennes namn* ", allt verkar handla om att han har precis lämnat henne.. flera saker gick sönder, då ringde han polisen (iaf vad han skrek till henne). han skrek i telefonen att hon skulle släppa kniven, men som jag uppfattade det så var dom inte ens i samma rum. han lät längre bort och hon var i sovrummet som ligger brevid mitt sovrum. hon skrek, han skrek, saker gick sönder, han försökte lugna ner henne men han lyckades inte så bra. helt plötsligt hörde jag honom skrika något i stil " nej, du kan inte ta livet av dej, jag älskar ju dej", då började jag bli lite små rädd trots att det va en betongvägg mellan oss. efter ungefär 1 timme blev dom tysta, så plingade det på dörren. flera gånger, sådär ni vet när poliser plingar. vet inte om det var polisen som kom, men dom forsatte skrika och nån/någon försökte lugna ner dom båda två, men dom lyckades inte. runt halv två hörde man dom skrika till ibland. och nu hör man dom fortfarande. det kändes som om det var på film. det här som är nackdelen med att bo i lägenhet, man hör mycket man inte vill höra. stora gräl, när grannarna har sex ( det hände väldigt ofta förut), musik, allt hör man igenom. men på ett sätt så är det ändå lite små spännande att sitta och lyssna, med örat emot väggen. ja, jag gjorde det .. jag erkänner iallfall. just nu verkar det vara ganska lugnt där inne. så ska väl försöka sova medans dom är tysta.

föresten, jag kollade på andra avenyn, älskar det! sen blev det tre avsnitt av svensson svensson och ett av vem vet mest? nu tänker jag försöka sova innan dom börjar skrika igen. godnatt, och för er som redan sover, hoppas ni sover gott

jag ändrar alltid i sista stund

jag sitter fortfarande kvar här hemma, jag ska inte till skrollan. jag och en killkompis började bråka, för jag inte kunde umgås med honom ikväll. och så ska jag inte med skrollan till stallet i morgon bitti, då tyckte vi att det kändes onödigt om jag kom dit och sov om jag ändå inte skulle med. men vi ska fortfarande till stan, men vi ska inte vara här i morgon kväll, utan hos skrollan. och söndag är inte ändrad än! min tv är helt pajko! som tur är får jag ny på söndag! då slänger jag ut den här helvetes tv:n! ja, ni som har sett på den vet vad jag pratar om, den gör alla människor mindre, alltså den trycker ihop hela bilden. nyss när jag skulle kolla på idol så blev bilden jätte dålig och tillslut så blev det myrornas krig. inte okej! så ja, jag ska väl kolla på ett avsnitt av andra avenyn, drick lite äpplejuice, plugga och läsa. sen skulle Mackan ringa och göra mej på bättre humör. det ryktas om att min syster ska flytta ? till större, radhus närmare bestämt. grattis grattis.  föresten så är det en månad kvar tills bebben är beräknad, gissa om jag längtar? nej nu ska jag smörja in mej och glo på älskade andra avenyn!

visste ni att jag har ett födelsemärke på vänstra örat?

jag umgås ofta med Skrollan, ja!

såg precis att mina besökare har ökat, kulkul. efter skolan gick jag och Madde till ica och införskaffade naturgodis. sen tog vi en promenad till gullmars och tog bussen till södra station. väl på söder sol så fick vi vänta typ 40 minuter, sen var det våran tur. det var nån som solade typ aslänge, minst 40 minuter. efter 25 minuter i värmen tog jag tåget hem och Madde gjorde mig sällskap till karlberg. väl hemma hade pappa lagat  middag så vi satte oss och åt. sen dess har jag bara suttit vid datan. min helg är välplanerad, lugn men ändå fullproppad.ikväll ska jag hem till skrollan, sova där. kanske följa med henne till stallet imorgon bitti, sen ska vi till staden och träffa hennes faster. sen ska vi hit, göra tacos och kolla på MGP, våran stora kärlek!!! sen sover hon här, och sen på söndag ska vi kolla på när fisen och dom ska repa, mysigt va? nejmen ska plocka upp lite i mitt rum nu och sen bege mig till skrollan!


liiiiiiiiiiiiite syns det, eller.... ?


svenska

sitter just nu i bilioteket och har svenska, ska hitta fakta om 70-talet. men mest om ABBA. har också lånat en bok , kommer inte ihåg vad den heter, men ska nog byta till " pojken som kallades det" istället. slutar om 50 minuter, eftersom jag och några till sket i rasten så får vi sluta tidigare än alla andra, bra va? nejmen ska vara duktig nu och leta fakta och gå in till malin sen.

fredag, älskade fredag!

nu är engelskaprovet avklarat och just nu sitter jag, malin, carro, sofie och emelie i datasalen och har riktigt tråkigt. provet va väl sådär, vågar inte ens hoppas på godkänt faktiskt. menmen. snart ska vi ha svenska, närmare bestämt 20 över. ikväll ska jag nog träffa Nemi och troligtvis sova hos Skrollan. efter skolan ska jag sola, igen. med Madde denna gång. som föresten kom till datasalen nu. sen bär det av hemåt till tråkiga märsta. föresten, är det bara jag som märkt att snön är helt borta ? endast lite slask kvar, uscha! imorgon bitti ska jag med Skrollan till stallet, sen ska vi till stan och träffa Ulla ( hennes faster) och kolla på julklapp till Jimmy. sen på kvällen blir det tjejkväll, tacos och tv. det blir hos mig och sen ska vi sova hos mig. det betyder att jag måste städa mitt rum, ska försöka få pappa att byta säng ikväll. om jag städar rummet, bra deal va? ska ner till skåpet nu och hämta mina grejer för att ha tråkig svenska.


borta bra men hemma bäst

nu är jag hemma igen! i min älskade säng, hos min älskade katt och vid min älskade data. dagen idag har varit lugn och helt okej. alla lektioner rullade på och på kallköket gjorde jag en grön prinssestårta, kommer bilder. känner mej jätte duktig, haha! nu har vi bara tre lektioner kvar med elisabeth, i kallkök alltså. för om 2 veckor byter vi schema, eller ja det blir en vecka typ. och sen ska vi ha servering, ser inte fram emot det, absolut inte! efter skolan åkte jag och pappa till H&M och jag införskaffade två linnen, är i behov av det! blev ett rosa/röd/lila (?) och ett vitt. efter det åkte jag hem, lämnade min väska och åkte upp till valsta. träffade Nemi en stund, vi satt ute och frös, pratade och bara umgicks. kom hem för typ 45 minuter sen och nu ska jag plugga engelska. imorgon går jag 10.40-15.20. lagom lång dag, med engelska prov. så jag måste plugga. nu åker min tjocktröja, shortsen och tofflorna på, mina sovkläder! puss, godnatt

nu blir det efterlyst, loka och popcorn

nu är jag hemma hos min bror igen, det var riktigt skönt att sola faktiskt. var ett tag sen, men det var mys. om en kvart börjar efterlyst, och det hade jag tänkt kolla på med en popcornskål. så måste fixa i ordning dom nu. vi får höras i morgon, glöm inte att kommentera. puss

söder sol, perfekt!

innan jag glömmer det! igår hade jag namnsdag, Katarina fast jag stavas Catarina, va nog bara min mamma som kom ihåg det .. just nu sitter jag i min brors kök och äter en Italiensk Minestrone soppa, varma koppen ni vet? dagen i skolan va trög, men den gick förbi fort. på kallköket gjorde jag klart min limepaj, som va grotesk! ingenting idag smakade bra, uschbush! vi sjöng även för Madde´s farmor, för hon fyller 70 idag och va och åt på restaurangen.  gjorde även tårtbotten till imorgon. vi ska göra prinsesstårta och lussebullar. gossigt va ? nejje, jag har börjat säga gossigt det är tack vare min vän Skrollan .. ajjabajja! efter kallköket hade vi gympa, Friskis och svettis. riktigt kul fast ja, det va jobbigt .. haha ! efter skolan drog jag mig till min brors jobb, på djurgårn. och jag måste säga att det är riktigt fint på djurgårn. nästan så jag ville ta en promenad, men nej min väska va för tung och jag va hungrig så jag hämtade nyckeln hos min bror och tog bussen och tåget hit. jag hade tänkt åka till söder och sola snart. tänkte göra det påvägen hit, men orkade inte. så ska snart ge mig ut i kylan igen. sen när jag kommer tillbaka igen blir det nog te och plugga inför engelska provet. imorgon är det en lång dag i skolan, åtta till halv fem, men vi slutar ofta runt halv 4-4. nej nu ska jag byta om och ta mig till söder, vi hörs kanske ikväll. puss

Andra avenyn

Andra avenyn är nog det enda tvprogrammet jag följer. älskar det, folk tycker det är tråkigt, men nejnej! jag älskar det! Dessutom är Kim riktigt söt! hihi! kom försent till skolan idag . 10 minuter, pga jag missade tåget, klantigt faktiskt ..! hade ju "prov"/läsförhör i hygien, jag fick Godkänt. på lunchen åt vi och sen drog vi till H&M, köpte en super bra hårspray, just love it! sen väntade kallkök. riktigt förbannat tråkigt! jag sorterade i chokladlådan, krossade digestivekex och smälte smör, mycket va? nejj verkligen inte, och imorgon ska vi göra prinsesstårta. fick sluta halv fyra, så jag åkte hem till lilla märsta, hämtade soppa hemma, köpte bröd på ica och sen begav jag mig till Matilda. Där jag, hon och Sarah gjorde chokladbollar, eller kalasbollar som Matildas mamma säger, gulligt! jag åt min soppa och sen satt vi och tröck i oss dom där chokladbollarna, vi alla tre mådde riktigt illa efter 9 var .. väl hemma så hoppade jag direkt in i en dusch för att hinna till andra avenyn som började halv nio. nu har jag sett klart på det, och ska ut i snön med Chrille. min granne, som jag inte träffat på länge! han är en skön prick han, sen blir det in och packa till imorgon/torsdag och sen sova! börjar åtta imorgon , så måste åka halv sju. därför skriver jag ingenting imorgon tror jag . ska som sagt sova hos min bror imorgon, eller har jag sagt det .. ? kanske inte. hursomhelst, skriver nog därifrån! nej nu väntar Chrille. sov så gott allihoppa. puss

tjoho

godmorgon. tror ni jag låg i sängen vid halv elva eller? nejnej, halv tolv låg jag i sängen. pluggade klart hygien skiten, gjorde om alla frågor för att jag inte hade gjort det, så nu ska jag plugga som fan! duktigt va ?sitter här och pratar med skrollan i telefon och ska börja fixa mig. vet inte om jag ska ta 04 tåget eller 19 tåget. blir nog 19 över. idag har vi bara hygien och kallkök, om elisabeth lovar vad hon lovat så ska vi göra prinsestårta den här veckan, men tanten säger så mycket! ska äta lite nu och sminka mej, puss !

en månad kvar, 11 månader idag!

jag är kär i vintern, i snön och själva julen. tycker det är riktigt mysigt när det är kallt och så. fast det är lite jobbigt när dom inte plogar ordentligt, det börjar bli slask och att tågen blir försenade. men jag tycker det är mysigt att springa in och ut i affärer och leta julklappar,  julpynta och så tycket jag tomtar är söta! bara en månad kvar, sen är det julafton!

dagen i skolan gick fort förbi, hade hygien, matte och engelska. på engelskan ropade våran rektor upp i högtalarna att en kille i trean hade gått bort i helgen. så vi hade en tyst minut för honom, vila i frid.  fick gå tidigare från skolan för att jag skulle träna., sagt och gjort, jag tränade. gick sådär. åt precis varma koppen, riktigt mysigt faktiskt. dock sitter jag och fryser nu, så ska nog göra mej en kopp vanilj te, plugga hygien och engelska. har "prov" i hygien imorgon och prov i engelska på fredag.  ska försöka ligga i sängen senast halv elva!

idag är den ju 24novmeber, det innebär att jag och madde har varit "gifta" 11 månader idag, grattis frugan. jag saknar dej massor.


godnattpuss till alla , speciellt min prins ! <3


bilder


1. min syster söta hund Dennis
2. snökrig med mej själv .. haha!
3. ronja, min brors katt bland alla tomtar
4. Dennis, visst är han söt ?
5. riktigt gossig mössa!
6. jag själv

7. håkan, min bror är ute med katten, haha!
8. snömonstet!
9, sötnooooos!
10. hon verkade gilla alla tomtar
11. hon ser ut som en råtta, haha!
12. fina va?
klicka på dom små bilderna för att få större!

ser det inte riktigt gossigt ut ?

min prins

godmorgon

måndag morgon, jag är varken pigg eller trött. lite små glad är jag eftersom det fortfarande snöar! och det ska det göra hela dagen, iaf vad som sa på radion.runt två eller tre minur grader. mysigt! just nu håller jag på att välja ut några bilder från igår, tror nog inte det blir några från träningen, FÖR pinsamt! dom kommer snart, sen ska jag göra frukost och fixa mig. åker ett tåg tidigare eftersom det säkert kommer bli förseningar, smart jag är va? vi hörs efter träningen ikväll

godnatt

orkar inte lägga in bilderna nu, det är väldigt många att gå igenom och välja ut, tar det imorgon, har precis duschat och ska lägga mej i sängen och plugga engelska. sen vänta på att prinsen ringer.

förlåt malin ! <3

hahahahaha, förlåt min haschtomte! jag skulle skämta lite med Malin om att jag åker till spanien inatt och är borta till nästa tisdag, hon trodde mig inte så hon ringde. hon tyckte inte dt va nå kul, förlåt (a). vi bakade bullar, bröd och lussebullar idag. påvägen hit hem till pappa trodde jag att jag skulle dö. frös jätte mycket, snöstorm och för lite kläder! ajjabajja Cissi. det kommer bilder från träningen och idag lite senare! andra avenyn börjar om 5 minuter, så ska kolla på det. sen duscha och plugga livsmedel och lite engelska. har två skolkataloger från nian här, avslutnings(spexkortet) och sen vanliga. saknar verkligen min gamla klass, verkligen. men men .. nej nu ska jag bädda ner mig i sängen. börjar skolan tjugo i tolv imorgon. vi hörs innan dess, puss

jag älskar vintern


jag älskar min halsduk och vintern!

söndag, kallt men mysigt!

godmorgon. jag är på bättre humör idag, snön ligger tjock utanför och jag älskar när det är så. visserligen var det så igår också. men vaknade på rätt sida idag. idag ska jag baka lussebullar (äääälskar) med mamma. sen ska jag väl åka hem till pappa tror jag. hahaha, ronja ( min brors katt ) är ute och går i koppel med min bror, i snön. hon är överlycklig, hahaha fett gulligt! nej nu ska jag klä på mej och sen ska vi åka och handla ! puss, glöm inte att kommentera

22 november, min namnsdag!

träningen idag gick väl sådär, fick inte ett skit gjort. riktigt besviken på mej själv .. tränade 11 till halv 6.  två timmar tränade jag Maja, gick väl sådär. sen väntade jag på bussen i 40 minuter i svinkylan. satt och frös riktigt mycket. hade kunnat gått men det va för kallt. så där satt jag med min feta halsduk, mina svarta vinter skor, äckliga jacka och vantar. fick sällskap av linnéa en stund. sen gick jag från stationen, blev sur på Jesper i telefon och käkade smörgåstårta här hos min mamma. sover kanske här inatt, får se. därför kommer det inga bilder förens imorgon. visste ni att jag har namnsdag idag? 22 november; Cecilia och Sissela. sen har jag på tisdag också, 25 november; Katarina och Katja. fast jag stavar inte med K utan Catarina. så grattis på alla Cecilia:or idag. imorgon tänker jag inte göra ett jävla skit, jo plugga engelska för jag har prov på fredag. så kom ihåg det nu Cissi, PROV PÅ FREDAG! jag ska nog kolla på tv nu, har riktigt tråkig. är på dåligt humör, vill bara sova!

lördag morgon, jag vill sova.

godmorgon!

jag är lagom seg men ska ändå åka iväg och träna nu. känner mej otaggad, trött och det känns som jag inte har någon fantasi! men får göra det bästa av situationen. vet inte närjag kommer hem, inte före fem iallafall. har "bestämd" träningstid 13-17, men åker dit nu för att hinna bli klar och så. senare kommer det yttligare bilder, mysigt va? nej måste kila, ska förbi willys och köpa yoghurt och frukt! puss

Madde, Carro, Malin och jag


ser det inte ganska gossigt ut?

carro försökte reta upp malin, mohaha

dom verkar vara helt inne i filmen

catfight?

Madde

data nördar, (a)

ser ni, det SNÖAR ute just nu.

ingen idol

tror ni jag kollade på idol eller ? nej vi satt och spelade skip-bo, åt ost och kex och umgick runt köksbordet. ganska lugnt och framförallt roligt eftersom jag vann 2 av 3, bäst. jag vet! tänkte lägga in bilder från idag, på mina små vänner Caroline, Madde och Malin. Sofie är nog med på en och annan bild tror jag. blir ett eget inlägg, puss

laddar inför imorgon

nu är jag hemma i min älskade säng. på svenskan kollade vi på film om uteliggare .. va förbi maxi med pappa och köpte julmust och lussebullar, så ikväll ska jag ligga hemma och kolla på idol och mysa med min misse. sen imorgon väntar ju som sagt träning, inte speciellt taggad just nu .. men det ändrar väl sig till imorgon! ska plugga nu innan idol!

inställd lektion

sitter här i en datasal i skolan och har ganska små tråkigt. våran engelska lärare är tydligen sjuk så vi har ingen engelska, hål timme till 20 över och sen väntar dubbeltimme med svenska. blir ingen solning idag, har inga pengar löst. det kommer lite bilder från idag tror jag. om jag orkar ta lite bilder och lägga in dom också. imorgon ska jag träna, jag ska vara jätte duktig! tänker inte gå hem från träningen förens majas program är klart! bra mål va? så jag har runt 10 timmar på mej, och har cirka 20-30 sekunder kvar. det borde bli klart. plus att sofie nog ska hjälpa mej eftersom hon har två lediga timmar. så jag åker dit direkt när jag vaknar, sen får det ta den tid det tar. ska nog ta och gå ner till omklädningsrummet och hämta min jacka och sånt och sen gå ner till svenskan. haha, vet ni vilken tabbe jag gjorde imorse eller ? jag skulle smsa josefin som fyller år men jag råkade skicka till hennes pappa .. " jag vet inte vem du är, men jag fyller inte år idag. men min dotter gör" .. då slutade jag skriva, hahaha! pinsamt eller vad? jag saknar min prins .. <3

jag älskar mina tofflor

godmorgon!

idag är jag faktiskt lite pigg, vet inte hur det kommer sig. somnade runt halv tolv och vaknade halv åtta. ska snart dra mig upp ur sängen och ta något att äta och sen börja fixa mig. börjar ju som sagt runt elva så har tid på mej, eller måste åka 20 över nio så måste gå typ fem i eller så. efter skolan ska jag nog sola tror jag, känns som det behövs faktiskt. fårse! nej nu ska jag sätta på mig mina tofflor och äta frukost, ha en super bra fredag!

tänkte också säga Grattis till min kompis (?) josefin som fyller 16 idag. vi har känt varandra i 10 år, vi va jätte nära förut, men nu har jag inte pratat med henne på säkert en eller två månader. hoppas hon mår bra iallfall ..

imorgon är det ... fredag !

nu är jag hemma efter en natt i solna och en dag i skolan och stan. vi gjorde kroppkakor och muffins på kallkökslektionen, ganska tråkigt! men bara att bita ihop och göra det. efter skolan mötte jag upp min älskade syster och hennes två vänner i skanstull. åkte in mot stan och lalla runt lite. köpte lite små saker. sen blev vi hungriga så vi drog till kungshallen (?) och åt en god men väldigt mättande pizza. efter ett stopp på åhléns så tog vi tåget hem. va hemma för typ en timme sen och snart ska jag duscha! blir lite bilder på min älskade katt, på mej och på det jag köpte.sen ska jag duscha och sova! börjar runt 11 imorgon, så lite sovmorgon iallafall! har bara kärnämnen imorgon. ligger före i matten, bra va? på engelskan ska vi läsa våra böcker, och på svenskan ska vi ha diktamen. det får mig att tänka på min lärare jag hade tvåan till sexan .. haha, gamla goda tragiska tider..



gossiga leopargmönstrade tofflor på Wedins. 69 kr (rea .. )
rosa mapp 20kr, vit matt 15kr, svart kollegeblock 19kr, allt på åhléns.

silvrigt hjärthalsband och passande armband typ 20kr styck, på nån okänd affär

är han inte för söt min lilla commander, bebis!

godnatt. puss eran Cissi

är i skolan

får bli en snabbis. börjar matten om tio minuter. va lagom seg imorse när klockan ringde, men jag pallade mej upp och gick till tåget. nu precis har jag haft svenska och innan dess engelska. efter matten har vi lunch, livsmedel och kallkök. efter det ska jag till stan och käka med min syster och hennes vän. vi hörs sen, pusspuss

är i solna

woho! äntligen så är sidan färdig laddad. dagen i skolan va helt okej, endast en lektion! jag, madde och emelie skurade alla golvbrunnar. sen gjorde vi + malin och carro hela golvet. så vi fick gå tidigare. bra jobbat tjejer. efter skolan åkte jag till solna och där hämtade min bror mej. han skulle hämta något i sollentuna och sen bar det hem mot märsta. han skulle fixa lite grejer hos min bror, på verkstaden. kom där ifrån runt fem. väl i solna bestämde vi oss för att äta, det blev wok stugan. aldrig ärir där förut. litet jätte mysigt ställe. väldigt litet. typ fyra bord, men vi tog hem mat och åt här. kan säga att jag är proppmätt! men gott var det iallafall. ska snart ta och kolla lite på tv . blir efterlyst klockan nio. funderar på att gå ner till konsum och köpa något, mohaha. imorgon väntas skolan, engelska, svenska, matte, livsmedel och kallkök. det känns som vi fått en stärna i kanten för vårat hårda arbete idag. vi va faktiskt riktigt duktiga, medans alla andra satt ner och inte gjorde ett skit. jobbade 5 stycken röven av sej, ska det vara så? nog pratat om det, jag är glad bara jag får bra betyg och skiter faktiskt ärligt talat i dom som inte vill ha betyg, det är upp till dom och inte mej! nej nu ska jag slänga mej i min brors ursköna soffa och kolla på tv. så hörs vi !

tisdag

det får bli en snabbis innan jag pinnar iväg till duschen och sen ska jag krypa ner i sängen. vi åt på subway imorse innan skolan( typ 11). förbannat gott! fick göra choklad moussé i skolan. jag och madde fick gå redan 20 över 3. stressade till träningen, men jag hann!! tränade två timmar, åkte hem och åt soppa med pappa och sen tog jag och skrollan en promenad till ica. skulle fylla på min mobil och sen köpa lite juice. imorgon väntar skolan, måste upp tidigt! har kallkök, vi ska ha sillbord imorgon .. känns som om julen redan är här! sen gympa. efter gympan åker jag hem till min bror och spenderar kvällen/natten på hans soffa! så får se om jag bloggar något därifrån imorgon eller om jag skiter i det. men ni får sova så gott och ha en bra dag imorgon så hörs vi. pusspuss


godnatt gott folk

så va ännu en måndag förbi. dagen bestod av : Hygien lektion, matte, engelska och sen åkte jag direkt till träningen. tränade 17-20, kände mej egentligen riktigt jävla otaggad eftersom en tjej i C-gruppen ska sluta, blev faktiskt lite smått arg när hennes mamma berättade varför. hon sa " ja, det har ju varit lite rörigt, ostrukturerat och flamsigt. och ibland har ni kommit försent och har inte flickorna velat eller orkat göra det ni sagt åt dom så har ni struntat i det, det är lite synd eftersom *namn* verkligen tycket det här är kul. men vi kan lika bra lägga pengar på någon annan verksamhet som är seriösa". 1. hon har varit på EN träning. 2. det har hänt TVÅ gånger att vi kommit försent pga skola och arbete. 3. om nu *namn* tycker det är så kul, låt henne forsätta? ge det en chans. 3. hon ska inte komma och påstå att vi inte är seriösa! hon vet inte ett skit! ååh jag blir så arg! gjorde lite på majas program och sen har jag och sofie, eller mest sofie, kommit på var maja ska ha i programet, asså dräkt. efter träningen åkte jag och sofie hem till alexandra och hämtade lite tyg och en body. väl hemma så gjorde jag en sallad med räkor och avakado. och nu sitter jag här och ska sova. har precis borstat tänderna och så. imorgon ska jag käka lunch med tre tjejer från min klass, Carro, Madde och Malin. det blir Subway i gullmars. det ska bli mysigt, för jag trivs med dom där tjejerna. rolig humor, snälla, omtänksamma. efter skolan ska jag skynda till träningen och träna två timmar.

fick även veta idag att jag ska träna på lördag. egentligen från 1-5 men tror nog jag går dit tidigare och gör klart majas program, det måste bli klart! nej nu är jag ruggigt trött! puss


godnatt

min dag bestog av: tv, tv, tv, tv, och bara massa tv. orkade inte göra något annat. gjorde urgoda köttbullar med pappa och sen gjorde jag te och tog ett varmt bad. har precis kollat på två avsnitt av andra avenyn. kunde inte vänta tills tisdag och torsdag. haha, busigt! imorogn väntar skolan och sen träning, funderar på att träna till åtta istället för sju. vi får se, Majas program måste bli klart nu! har 30 sekunder kvar, sen måste jag spåna på en dräkt till henne. ojoj, stressigt! nej nu väntar sängen, puss

vad gör man på en söndag ..

nu har jag tagit mej tid till kära bloggen. idag är det söndag, tror jag .. ? bra koll! igår va jag iväg på kvällen och kom hem vid halv elva. hanna följde med mej hem och vi satte oss och kollade på en action film från 1994, True lies. det va typ massa folk som dog hela tiden, och vi satt och asgarvade. filmen slutade vid kvart över ett. då satte vi oss vid datan en lite stund och sen la vi oss i sängen. efter en halv timme i sängen så fick vi för oss att käka kladdkaka. sagt och gjort, vi satte oss i köket och käkade kladdkaka. tillbaka i sängen så ringde vi lite folk för vi hade tråkigt. så vid halv fyra somnade hanna och jag låg fortfarande vaken då. låg vaken en stund men somnade sen igen. när vi vaknade runt elva så såg vi att det snöade ute! jätte stora flingor, värsta mysigt! vi käkade frukost och sen åkte hanna hem. och nu sitter jag här och funderar på vad jag ska hitta på idag. skulle behöva plugga, hann föresten klart med personbeskrivningen om Skrollan igår. så idag ska jag väl kanske plugga, kolla på nån film, bada och ta det riktigt lugnt! låter inte det ganska bra? först ska jag ta och kolla lite på tv.

Myh: han är 80.a, lite för gammal för dej gumman, haha älskar dej <33

lugn dag

godmorgon !

min dag är väldigt oplanerad. har ingenting att göra idag, så tänkte sätta mej ner och försöka plugg lite. sen får vi ju se hur det går med det. haha .. senare ikväll ska jag kanske träffa lite vänner. ska ta och äta lite nu. adios amigos

hockey är roligt!

nu är jag hemma igen.matchen va en kanonmatch! gimo låg under efter halva första perioden men tog ledningen till 1-2. hela matchen slutar 2-7 till Gimo! jag och min syster blir väldigt "sura" när vi är på match, haha! våran bror Peter kom och gjorde oss sällskap och sen kom även hans kompis och tittade med oss. efter matchen pratade vi lite med min bror ( han som spelade, Putte) och dom har några juniorer i deras lag. jag visste att det fanns nån 92.a och 93.a, men det jag inte visste va att dom har en kille som är 13, alltså 95.a!! blev riktigt imponerad för dom spelar bra, dock märks det att dom är juniorer för att dom vågar inte riktigt trycka till och tackla riktigt hårt, bara att bygga upp lite muskler och sen är det bara att tackla på som tusan! bra jobbat grabbar!

nu ska jag ta bort mitt smink och lägga mej i sängen. adios

fy va skönt.

nu sitter jag här hemma hos min syster och vi ska snart äta. dagen i skolan gick fort och den va inte speciellt jobbig. kvällen ska spenderas med min kära syster. vi ska iväg snart och kolla på när våran bror Putte (Fredrik) spelar hockey i solna. våran andra bror skulle kanske också dit. så det ska bli ganska mysigt! vet inte vad som händer mer i helgen faktiskt. tar var dag som den kommer. nej ska fixa till håret lite nu. ha en super trevlig fredag så hörs vi under helgen.

älskar låten !


fredag, HELG !!!!

godmorgon! börjar med att berätta om igår, jag gick hem till min mamma och sen vid halv tre åkte vi till centrum och sen till Bo Åberg, min läkare. han skulle skicka en remiss till öron och hals läkaren. sen skulle dom kolla mitt blodvärde och massa shit så dom tog blodprov, nu har jag typ röda "prickar" där .. men antar att det ska vara så. åt pizza med mina två bröder och mamma igår. väl hemma så funkade inte datan eller hemtelefonen! jävla Tele2! det är andra gånger på mindre än en vecka som det är såhär! blir galen! somnade runt tolv.

börjar egentligen tjugo i elva idag, men i måndags sa min matte lärare att jag inte behövde komma på matten idag. för att vi har omprovs vecka, och då har jag inget att göra. så jag kan lika bra plugga hemma eller något. men jag vet inte om hon fortfarande menar det. men jag kollade på två tjejer i min klass bloggar, dom går i min matte grupp och dom behöver inte gå. så då tyckte både jag, mamma och pappa att jag åker till skolan så jag är där till tjugo över tolv istället. så det tänker jag göra! men nu ska jag äta frukost och så, ge commander sin ögonsalva!

Föresten så fyller Younes 17 idag, mitt ex. Grattis <3

Grattis Marléne !

häromdan berättade Skrollan att våran gamla mentor hade fått bebis. stort grattis! Marléne är nog den läraren jag saknar mest från Ekilla. hon va verkligen jätte bra. Stort grattis igen !:) <3


hemma idag igen

jo jag är hemma från skolan idag. imorse när jag skulle gå upp ( kvart i sex) så gick jag till toaletten och skulle sminka mig, kände hur allt snurrade. hela badrummet va suddigt och det kändes som om huvudet skulle sprängas. så jag gick och la mig och sov igen. nu är jag vaken och känner mej lite bättre. ska snart äta lite frukost och klä på mig andra kläder och sen ta en promenad hem till mamma, det rycktas om att min bror Peter skulle förbi där idag. sen kvart över tre ska jag till Farbror Åberg ( en doktor ). först blir det en dagens, fast det blir från igår!


DAGENS LÅT:  Leavin- Jesse McCartney.
DAGENS KLÄDSEL: Mjukisar, t-shirt och en kofta, kockkläder i skolan.
DAGENS DUSCH: klockan sex
DAGENS FRISYR: uppsatt i knut sen gjorde Carro en fläta på gympan.
DAGENS MAT: 1 fralla + äpplejuice, torr fisk och vattning potatis i skolan, kyckling och ris till middag.
DAGENS HÄNDELSE: Träffade Skrollan efter skolan faktiskt :D
DAGENS VILL HA: Ny mobil ..
DAGENS SAKNAD: Sofie och Josefin .. 
DAGENS DROG: nejnej, sånt håller vi inte på med
DAGENS TRÅKIGASTE: gå upp tidigt
DAGENS DUMMASTE: jag gör ALDRIG något dumt, haha!
DAGENS FINASTE: alla söta sms från Mr X.
DAGENS KÖP: bröd på ica
DAGENS GODIS: ingen alls 
DAGENS HUMÖR: trött och yr
DAGENS SJUKA: mitt huvud, är snurrig fan hela tiden
DAGENS KOMPLIMANG: Carro tyckte jag hade fint hår, haha!
DAGENS LYCKA: jadu .. hmm .. bra fråga.
DAGENS KÄRLEK: Mr X <3 
DAGENS STORA BILRESA: hm, mamma-posten-willys-hem!
DAGENS GRÅT: ingenalls :D
DAGENS DRYCK: Vatten
DAGENS SPAN: Haha, har min Mr X.
DAGENS KÄNDISSPAN: Ingen typ
DAGENS TELEFONSAMTAL: Med Mr X , som vanligt.

blir inte lång kväll ikväll inte

nej det va absolut inget problem med att komma upp imorse. jag klev glatt upp, gick och små sjöng lite här hemma och sen drog jag mig mot tåget, med ett stort leende på läpparna! ( I R O N I ! ) haha shit, va lagom trött imorse när klockan ringde, låg kvar till klockan sex, mitt tåg gick halv sju. men jag hann iallafall! starkt jobbat Cissi! skolan gick fort men ändå inte. slöade igenom kallkökslektionen och sen väntade gympa. va riktigt otaggad men va med iallfall.

nu sitter jag här, har ätit för en halv timme sen typ och innan dess har jag duschat. tänker inte bli uppe så speciellt länge ikväll. tänkte kolla på två avsnitt av andra avenyn, ringa en kompis, plugga lite engelska och sen blir det faktiskt sängen. ska upp lika tidigt imorgon, så behöver sova mer. ska nog försöka läsa ut boken jag har också, Hur kär får man bli? snart klar faktiskt. ni får ha det super tills vi hörs igen!

fel ..

tydligen har jag tid på torsdag hos läkaren och inte imorgon, blev lite fel !


jag ska sova snart

sådärja, nu är jag hemma efter en lång dag. det gick ganska bra i skolan. gjorde cheesecake med malin på kallköket. utvecklingsamtalet gick helt okej. första utvecklingssamtalet på säkert .. 5 år minst! jag inte är nervös inför. vi kollade på mina omdömmen, han är lite orolig för engelskan. varken jag eller pappa fattar vahfan som hänt. min förra lärare sa att jag va bra i engelska, det gick super bra på nationella. och nu går det rent åt helvete! men jag ska slita röven av mig för att klara engelska A. gör jag inte det, ja då blir jag besviken på mej själv. har 14% frånvaro, av ca 231,5 timmar så har jag frånvaro från 33.5 timmar. han tyckte den såg hyffsad ut. så nu ska jag satsa på att få G i dom 3 ämnena jag har IG i. efter skolan åkte vi hem, jag åt en räksallad och sen åkte vi ner till veterinären. det gick väldigt fort där, han kollade på Commanders öga och sen fick vi recept på nån ögonsalva vi ska droppa i hans öga 2ggr/dag. så hoppas snart det blir bättre. min lilla bebis va inte direkt glad över att åka bil. nej nu ska jag ta och damma av mina engelska böcker och plugga lite. vad sägs om VG på nästa prov? imorgon börjar jag 8, vilket betyder att jag måste upp senast halv sex. GASH! går tidigare från skolan eftersom jag måste till läkaren 15.15. nej nu ska jag ta och ringa min mamma, fixa mig inför natten och sen krypa ner med engelska böckerna. puss


tisdag

godmorgon

jag sa ju att jag skulle sova i tid igår, eller hur ? men jag låg och pratade i telefon tills klockan va typ tolv. han jag pratade med förstog att va jag tvugen att sova så vi la på och jag somnade på säkert tio minuter. gick upp för en kvart sen och nu har jag precic ätit frukost. mitt tåg går om en timme, så jag borde skynda på lite eftersom jag måste gå om typ 40 minuter. sitter i min pyjamas, myspys! vi får höras ikväll.

godnatt

träningen kändes helt onödig att jag ens gick på. Maja, som jag tränar på måndagar, kom inte. tydligen hade hon sagt det till sofie och inte till mig .. hursomhelst, hämtade mina kläder och det från syster yster direkt efter träningen. sen åkte jag och pappa hem och käkade. nu sitter jag på min säng och ska snart gå och sova. är förbannad trött. så det är riktigt skönt att ligga i sängen, läsa och sen somna, i tid! ringde veterinären för en stund sen. min lilla älskling har en blodblåsa av något slag i ögat .. så han tyckte det va lika bra att komma ner dit i morgon kväll så han får titta på ögat. så imorgon väntar skolan till 16.40, utvecklingssamtal med världens snällade mentor 17.30 och sen veterinären med älsklingen 19.45.

jag har börjat se annonser på t.ex. playahead, och på andra ställen, om gymnasie valet som dom flesta nior ska göra nu. jag kommer ihåg när jag satt i den där sittsen, för snart ett år sen. det känns som igår jag lämnade in lappen till Monica (syo på min förra skola). en klump i magen. jag hade ingen aning om vad jag ville bli, det vet jag nog inte fortfarande .. jag visste inte vad eller vart jag ville gå. jag kommer ihåg att jag hade jätte svårt att bestämma mig. hade Arlanda Gymnasiet, Rudbeck, Matpedagogerna i Sundbyberg och Stockholms hotell och restaurangskola (globen). jag ville helst komma in på Rudbeck och allra helst inte komma in på Arlanda. klumpen i magen fanns där ända tills jag fick mitt brev från skolan jag kom in på. Globen, det blev min skola. galet nervös åkte jag till skolan. satt där i "aulan" (entrén). rektorn ropade upp fem klasser tills dom kom till min klass, HR6. första dagarna kände man sig liksom lite utanför, men det kände nog sig dom flesta. ingen kände ingen i början. men efter ett tag började vi prata med varandra och helt plötsligt fanns det grupperingar. jag va mycket med Emelie, Niclas och Malin. sen slutade Niclas och Emelie och jag började umgås med Hannah, Malin och Elin. nu umgås jag mest med Malin men pratar ändå med nästan alla i klassen. trots att jag va jätte nervös så lyckades jag gå igenom den otroligt jobbiga nervositeten. och nu sitter jag här, gått snart en hel termin på gymnasiet.

snabbis

hinner inte skriva något långt, måste äta och springa iväg till träningen. blir lite bilder så länge!





1. dagen outfit, systers väst.
2. ser det inte lite änglalikt ut?
3. fråga mig inte ..
4, 5, 6. jag och sinuss, en häst i stallet där skrollan rider.

söndag

vet ni hur skönt det är att inte ha några tider att passa? kunna vakna när man vill, sega hur länge man vill. imorse vaknade jag runt tjugo i nio. ganska tidigt men kändes inte så. vi åt frukost och sen åkte vi ner till pappa. spelade tre parti skip-bo, drack te och gjorde commander sällskap. sen åkte vi till Hammarby kyrkogård i Uppsala och satte ljus på farfars grav. sen åkte vi hem och åt potatisbullar och bacon. jag älskar potatisbullar! det är bland det godaste jag vet! mums!! somnade på soffan för ett tag sen, riktigt skönt. just nu håller syster på att göra stuvade makaroner med köttbullar. sen ikväll ska vi kolla på ensam mamma söker. tänkte ta ett bad sen också. nej nu ska jag titta på Grey´s.

Ocean´s Thirteen

sitter här i soffan och är lagom trött. huvudet känns tungt och nacken orkar snart inte hålla huvudet uppe längre. syster ligger redan och sussar på söta örat här brevid. vi såg precis klart på Ocean´s thirteen, förstog inte så mycket av filmen så får nog se den igen. imorgon är det farsdag, för er som inte visste det! så vi ska ut till farfars grav och tända ljus. pappa är ju inte hemma imorgon så blir lite svårt att "fira". sen skulle vi kanske ner och vara med min lilla älskling Commander också. nej nu ropar sängen, godnatt.

lördag

nu har jag slagit ner rumpan i soffan här hos min syster. imorse vid tjugo över nio kom skrollan och hennes mamma och hämtade mig och vi drog mot stallet. skrollan red, vi åt, mös med hästarna och så. vid tjugo över ett va jag hemma igen. åkte ut en sväng med syster. tog även en tripp förbi pappa för att ge commander mat och tömma lådan.  nu sitter vi och kollar på ha

fredag, det betyder HELG!

sådärja, nu har jag färgat håret. blondare, antar att ni inte trodde något annat om mej heller. haha! dagen i skolan gick förbi fort. hade matte prov och jag tror jag kommer få göra omprov, känns som om det gick åt helvete!! fick tillbaka mitt svenska prov, fick G. redovisade även min bok, äntligen! hoppas på godkänt, men vem vet .. efter skolan drog jag mig hemåt och satt på ett fullproppat tåg, äckligt! väl hemma hos mamma väntade efterlängtad middag. va så förbannat äcklig soppa i skolan så jag hoppade över den. efter maten började vi baka lite kakor, jag och mamma. sen körde min bror mej ner till pappa och jag gav Commander mat och tömde kattlådan och sen hämtade jag lite kläder. Föresten, Grattis Bror till körkortet(igen). sen hem till mamma igen och fortsatte baka kakor. och nu sitter jag här och väntar på Servé. sen ska jag vara hos min syster hela helgen eftersom min pappa är i Barcelona. men imorgon ska jag med skrollan till stallet. nej nu ska jag föna håret och se hur färgen blev. ciao <3

skriver mer snart

nu ska jag färga håret, jippie ! återkommer efter, puss!

den här torsdagen har varit lugn

den här dagen har varit lugn, gjorde en kladdkaka och drog mig till mamma. träffade syster där också. sen kom mammas kompis med lilla Ville. och tjena vad den lilla gullungen va vild, vilda Ville. riktigt söt va han! väldigt liten, bara 12 veckor. men ursöt! vid fyra drog jag mig hemåt igen, diskade och lagade mat, kycklig med ris. mums! och vid tjugo i sju gick vi ( jag och pappa ) ner till tvättstugan, och nu håller vi på att tvätta. ska snart ner i tvättstugan igen, och sen ska jag städa och träffa twinie en stund. låter inte det som om jag är väldigt vuxen av mig idag? städar, tvättar, lagar mat, bakar och diskar. kan somna stolt sen. nej ska plocka upp lite innan jag går till tvättstugan, hör sen! ciao


en dag kvar till helg!

den här förbannad huvudvärken försvinner aldrig! trots att jag äter alvedon! därför är jag hemma idag, hade svårt att sova in natt pga det så va helt slut när klockan ringde plus att huvudvärken fortfarande satt i. så jag somnade om och bad pappa sjukanmäla mig. vaknade halv elva, riktigt skönt! igår kväll cyklade jag hem till min mamma och hämtade en telefon, min systers gamla. men imorse provade jag om min mobil funkade, och vetni!? den funkade! men jag tänker inte bli för glad, för den håller på att ge upp totalt. hursomhelst, jag har precis tagit ur kladdkakan ur ugnen och ska byta kläder och ta mig till mamma. ska träffa lilla Ville (Wille?), en liten toypudel min mamma ska ha hand om på dagarna åt hennes kompis. ikväll ska jag tvätta, suprise! jag ska lära mig att tvätta med pappa. kul? nja det vet jag inte .. imorgon ska jag till syster och vara där hela helgen eftersom min pappa åker till Barcelona imorgon. ska nog också vara med Skrollan i helgen. nej nu ska jag fixa mig och dra till mamma, ciao!

Tack Skrollan för att du finns, hoppas du förstår hur mycket du betyder för mig. aldrig har någon ställt upp såhär mycket för mig som du gör. jag känner mig trygg som har dig vid min sida, du är bevis på att äkta vänskap faktiskt finns. jag uppskattar dig massor, jag älskar dig bästavän!


förstår ni? här har ni bildbevis på att vi faktiskt träffade världens finaste Gavin!
förlåt Skrollan för att jag råkade ta en sån dålig bild, men du blundade precis när jag tog :o <3

HELVETES SKITDAG!

mmh, den här dagen har varit den absolut bästa i hela mitt liv! kliva upp klockan fem, ge sej ut och frysa röven av sej! åka en timme till skolan, ha lektion med världens jävla surkärring. få utskällning för något man inte ens har gjort, åka hem. inser att varken datan eller telefonen funkade! jippi, kul! efter några timmar fick pappa igång det, tror ni inte min mobil går sönder då!? den är helt fuckad! så nyss åkte den in i garderobsdörren och nu ligger den och skräpar på golvet! jävla sopmobil!! har huvudvärk på det också, haft i flera dagar! känner mej inte taggad på att gå till skolan imorgon!  åååååh jag blir galen! JAG SKA KÖPA NY MOBIL! och så är det bara, jag tänker inte ha en mobil som fan inte ens funkar, GASH! ska upp fem i morgon, så godnatt!


Snabbis

åh herregud va jag är trött! men upp ska jag, ska gå om 45 minuter typ, så måste skynda! vetni vem jag lyssnar på ? Gavin DeGraw. gårdagen, herregud! aldrig skrikit/sjungit så mycket som jag gjorde igår. mötte skrollan i stan strax efter två, käkade och åkte till min skola. fixa till mig och gick på toa. köpte lite godis och påvägen till ICA så hör skrollan någon säga " Oh thank you very much". så hon börjar självklart undra vem som pratar så bra engelska i sverige, vetni!?!?!? DÄR STOG HAN! Gavin Älskade DeGraw! jag började stor gråta och min engelska blev riktigt dålig, fick fram vad jag hette, om vi fick ta kort med han och att vi skulle på hans konsert. förstår ni? jag träffade honom innan, ååh! hursomhelst så stog vi bland dom 20-30 första i kön, från halv fyra till halv sju stog vi där och frös. fast vi köpte faktiskt en varsin filt haha! väl inne på Annexet fick vi vänta en timme tills jack savoretti började. alltså förbandet. riktigt bra låtar dock va han tråkig när han stog med sin gitarr och sjöng i en halv timme. sen fick vi vänta yttligare en halv timme tills Gavin kom! alla skrek halsarna av sig. tog massa bilder med skrollans mobil, så lägger in dom senare! när han gick ut så började alla skrika GAVIN!!!! för att få ut honom, och vi lyckades! han körde en låt på flygeln och hela annexet sjöng. han satt där och  blundade och log, såsöt!! som sista låt körde han en han visste ALLA kunde. alla skulle ut på samma gång och vi stog nästan längst fram .. tog lite tid men vi kom ut! dock va alla tröjor slut när vi kom ut .. synd, kanske kan beställa från hans hemsida! längtar verkligen tills hans kommer tillbaka, för då ska vi gå! somnade riktigt gott inatt! nej nu måste jag skynda mig jätte mycket ! vi hörs senare, ciao!


JAG ÄLSKAR DIG GAVIN DEGRAW!

jag har så ont i halsen och stel i hela kroppen! men det är det värd! jag är så trött nu att jag ska slänga mig i sängen, lyssna på Gavin och somna med ett leende på läpparna, godnatt!

jag älskar att bada

nu åker sminket av och jag ska hoppa ner i ett varmt bad! ska läsa ut boken ikväll har jag bestämt! så ska jag börja på en annan imorogn hade jag tänkt, duktigt va? nej nu måste jag bada innan klockan blir för mycket. imorgon väntas skolan, en lektion. slutar runt ett tror jag. sen ska jag möta Skrollan vid centralen sen käkar vi och drar på konsert! fan va grymt kul det ska bli! ska gå upp lite tidigare och sätta på RIX FM för att Gavin ska sjunga live där! haha, jag får ändå se honom live imorgon kväll, mohaha! snacka om att jag är taggad. nejnej, nu måste jag gå! puss på er!


Jonas Bane, vilken snygging!

sitter här i ett hav av bilder på Kim i Andra avenyn. som spelas av Jonas Bane, tänker dela med mig av dom! sådeså! sen ska jag läsa min bok, puss!


 


sista dagen på lovet

ligger här i sängen och kollar på Stor i japan på sexan. är jätte trött faktiskt! kom hem för typ en timme sen efter en kväll/natt hos jimmy. efter middagen igår tog jag och Skrollan moppen till Jimmy. väl där så spelade vi lite biljard och bara umgicks. tiden sprang iväg och helt plötsligt va klockan halv tre. somnade gott och vaknade vid elva imorse. vi segade verkligen och käkade frukost vid ett. haha! sen spelade vi lite biljard och sen hämtade pappa mig. ikväll ska jag väl hjälpa pappa att tvätta, om jag inte somnar .. tänkte ta ett bad också och ansiktsmask!

imorgon smäller det! Gavin DeGraw på Annexet! tagga till !

BUUUUUUUUUUU !

jag älskar när det är mörk och lite små kyligt ute, det är super mysigt! eller när solen ligger på och värmer trots att det är kallt, men nyss när jag gick hem från Skrollan så höll jag på att frysa sönder! det va inte all mysigt! vi skulle ju på promenad till MAXI för att köpa godis, vi kom till centrum och sen ringde vi min pappa som körde oss dit. vi va in på stadium och kollade på lite jackor. Svar till min systers kommentar till inlägget neranför : jo jag har en jacka, men det är en höst jacka. jag vill ha en dun/täckjacka. hursomhelst, påvägen hem så ringde Skrollan sin pappa och han hämtade upp oss. vi åkte hem till Skrollan och kollade på en film, Barnhemmet. skräckfilm på spanska, med engelsk text. lite små läskig men ändå bra. lånade två nya böcker av Skrollan. Expert på att rodna och hur kär får man bli? båda böckerna + den boken jag läser just nu är skrivna av Katarina Von Bredow. kommer ni ihåg att jag skulle läsa hur kan får man bli? förut ? i skolan. men sket i den. hursomhelst! nu ska jag städa mitt rum och sen invänta syster yster med man och marie. sen blir lite mat och så. nej, vet inte riktigt när syster kommer så ska nog skynda! ha en super trevlig kväll, för det ska jag!

dålig dag

godmorgon!

sitter i min säng och är sur på allt och alla! igår va vi ju i gimo, åkte runt tolv. va där lagom till när min bror skulle hämta barnen, jag åkte med och hämtade dom på dagis. väl hemma hos bror så lagade vi lasange och busade med dom små. efter maten busade dom ännu mer, speciellt med Servé. vid halv sju började vi klä på dom och tog bilen upp till ishallen där det väntades hockey, Gimo-Rimbo. syster, Servé och barnen åkte hem efter andra perioden men jag stannade kvar och åkte hem med Sonja och Hans, min brors frus föräldrar. alltså min brors svärföräldrar. efter andra låg Gimo under med 0-1, men i sista tog dom ledningen med 4-2, även så det slutade. skönt med en vinst efter deras förlust i måndags. glad som jag va åkte jag hem till bror. där alvin fortfarande va vaken, busade runt tills bror kom hem. runt tio över tio satte vi oss i bilen och åkte hem. trots att det va halt och lite snö så tog det bara en timme hem. väl hemma gjorde jag varm choklad, mums!

om en halvtimme ska jag möta skrollan för en promenad. efter det vet jag inte vad som händer. skulle behöva handla lite hit hem, mat och så. men fårse om pappa har lust att åka ut!

anledningen till varför jag är sur är för att jag står utan pengar! 1. jag behöver en ny vinter jacka, NY! alla dom vinter jackor jag haft har min bror haft innan mig, känns inte så jälva kul. den jackan jag vil ha har dom sänkt i pris, jättemycket! 2. jag behöver en ny mobil, jag har en sony ericsson k610i som är två år gammal. luckan som sitter för batteriet har gått av på mitten så jag måste ha tejp på den. mikrofonen har blivit jätte dålig, så folk klagar på att dom inte hör vad jag säger, och sen hör jag knappt något av vad folk säger. och hela morgonen så har den stängt av sej själv, jävla helvete!

RSS 2.0