Nytt årtionde

Kommer nog inte hinna skriva idag, så gott nytt år på er! Nytt år, nya tag och "nytt liv". Måste packa nu och kila iväg, nyårs outfiten får ni se imorgon eller något. Den är iaf lila/vinröd, nice! Puss på er sötnosar!!


PUSS


Prinsessan

Jag orkar inte skriva, men en sak måste in på bloggen idag;


Grattis mosters älsklings tjej på 1-års dagen.
Minns så väl hur söt och liten du var när jag träffade dig för ett år sen,
det är ofattbart att du växt så otroligt mycket.
Du går, skrattar, halvt pratar, charmar allt som rör sig, älskar att busa.
Du är mosters lilla ögonsten, aldrig att något får hända dig, aldrig hjärtat.
Jag älskar dig, mosters lilla tjej!
 (även fast du inte kan läsa det här, så skriver jag det)


Jaha, så va det över!

Så är det ett helt år kvar tills man "måste" äta julmat igen. Jag hade en otrolig bra julafton hos min syster. Vi åt frukost tillsammans, satt och spelade kort hela dagen, kollade självklart på kalle anka och sen blev det middag och paketutdelning. Jag är mer än nöjd över mina julklappar i år. Tofflor, kläder, plattång, lite små saker som schampoo, balsam, ansikts skrubb och lite till. Det var Prinsessans första jul och vårat fina försök med tomten gick hon nog inte på. Hon kollade på min bror, fortsatte äta på sitt kex, vände sig om och gick iväg, typ. Lilla charmungen! Tack så hemskt mycket för alla paket och sällskapet! (bilder kommer)

Idag har jag bara legat hemma, inte gjort något alls. Men borde ha städat. Eller jo, jag städade badrumsskåpet för att få plats med det nya. Ska snart ta och borsta gaddarna och sova, tror jag. Imorgon ska jag umgås med finaste Nathalie. Vi ska städa mitt rum och tvätta (haha, elak jag är som låter min kompis hjälpa till. men hon ville!). Sen blir det att äta tacos och kolla på film på kvällen. Mysigt ashell! Vi hörs kanske sen, lovelovelove.

hahaha, funny.


godjul på er, hahaha!


God jul

Har varit iväg idag med min syster och handlat det sista, julklappar, mat osv. Så nu sitter vi här hemma hos min syster, så fort noellyn somnat ska vi nog ta och umgås lite. Spela spel osv. Storebror är duktig och slår in julklappar, det har jag fan gjort nog för i år. Haha!

Jag och Emma umgicks igår, hade det väldigt trevligt och vi skrattade nog mer än förut. Tack älskade vän, du är värd mer än du kan förstå! I love you.

Nu ska jag byta om till myskläder och slå mig ner i soffan, med min kära far. Imorogn blir det nog ingen data för min del, kanske ett på morgonen. Maybe! Annars får ni ha en jätte bra julafton, mycket mat, mycket julklappar, kalle anka och massa mys med nära och kära. Det blev trotsallt en vit jul, i like!


Fina julgranen är hemma hos syster, dålig bild medtanke på att den är tagen med camen!


Älskar mina vänner

Åh, jag har haft en otrolig bra dag och en bra kväll igår! Jag och pappa gjorde hemmagjord potatismos med hemmagjorda köttbullar, otroligt gott! Sen kom min älskade vän Nathalie hem till mig och vi låg bara i sängen. Åt choklad, popcorn och kollade på film, Barnhemmet! Sett den förut, fortfarande en bra film! Vi blev uppe länge inatt, vid halv två satt vi och drack te med tända ljus i köket. Jätte mysigt! Somnade efter två avsnitt av En annan del av köping.

Sen imorse såg vi klart på dom sista 4 avsnitten. Efter mycket om och men drog vi oss upp ur sängen, halv ett. Tog oss en promenad till Fyra små rätter och åt buffé, tack gumman! Sen blev det sällskap till bussen och hon åkte hem. Nu sitter jag hos min mamma och ska snart ta en promenad hem. För att jag måste städa, ikväll kommer min finaste Emma och umgås. Minijul och massa mys ska det bli! Får se om hon har med sig sin kamera, mohahaha! Imorgon beger jag mig nog ut och slåss med alla andra, måste hjälpa pappa att inhandla dom sista julklapparna med min syster. Sen blir det en myskväll hos min syster med familj. Jag känner mig lycklig nu, det ska ni veta. Jag har insett att jag har såna underbara vänner och sån fin familj.

Måste även berätta att Robin (you know...?) har klarat körkortet, och jag är så fruktansvärt stolt över honom. Grattis, jag älskar dig! Vi ses kanske inom en månad ängeln.

Nu ska jag klä på mig alla jävla kläder och dra ut i kylan, -10 ute. MYS!


Bilden är nästan prick ett år gammal, man förändras med tiden!


Old times

Hahaha, sitter på pappas jobb och fixar med lite saker så hittade jag en gammal bild på mig, väldigt gammal!! Ni ska få se, hahahaha ...


Kolla datumet .. 29/10-2005


snart jul

Jag har ingen lust att skriva, med tanke på att jag har en till blogg med en killkompis så blir det lite dubbelt. Men jag ska försöka! Varit på kryssning med min kära mamma i helgen, underbart! Spa och grejer, mycket mysigt var det! Igår kväll var jag bara hemma och hade ingenting för mig.

Alltså, nu fick jag väldigt brottom!! Syster ringde och sa att vi ska åka om typ 20 minuter .. Öhm, alltså jag sitter helt "nyvaken". Vi ska upp till Gimo på "minijulafton" hos bror med familj. Så måste stressa, skriver mer senare! Puss


ännu mer snö

Ja men fyfan va kul, det går inga bussar härifrån till Rönninge eller Tumba, så jag sitter fast.. Det har snöat ännu mer och det gör att bussarna inte går pga halka, hmmm ... Vinterdäck ? Vet dom vad det är eller ? Tydligen inte. Sitter och väntar på att det ska börja funka som vanligt, sen visade det sig att tågen bara går med halvtimmes trafik, woho .... Nej jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Kan ju gå ner till Rönninge, men det är inte plogat. Kom försent igår också, blä .. Nej nu ska jag sova en halv timme till, med kläderna på så det bara är att kila när det funkar! Vi hörs ikväll eller något ..

Snö överallt

Det får bli ett snabbt inlägg innan jag dejtar kudden för natten. Dagen har varit full av snö. Det är snö tametusan överallt. Men det är hur mysigt som helst! Vi (klassen) tog en promenad från Slussen till Historiska museét i snön och det va lite jobbigt men vi fick oss motion och det var mysigt på samma gång. Slutade väldigt mycket tidigare så hann ta det lugnt och en promenad i snön med hunden (inte min, mamma passar en) och sen till träningen. Jag och Alex fick lite gjort. Börjar bli peppad nu, tävling om lite mer än en månad så. Övik den gången (igen). Nu ska jag ta och sova. Får se om vi hörs i morgon, sover nämligen inte hemma imorgon natt. Så vi hörs som sagt!


Ge mig lov förtusan

Herregud, jag är så pisstrött på skolan. Inte trött på att åka fram och tillbaka, för det är då jag får tid att tänka. Och det flyger miljoner tankar runt i mitt huvud just nu. Jag tränade aldrig idag för jag har fortfarande ont i min fot, inte nice. Men imorgon blir det träning igen. Har även precis lagt skickat in mina önskningar på träningstider under lovet, får se hur det blir. Fyra dagar är redan spikade. Nu ska jag lägga mig och sussa, myspys. Blir nog svårt att sova själv inatt, haft sällskap senaste två nätterna. Men jag klarar mig, har ju min lilla kissemjau!


Godnatt


i love you


Haha, jag lyckas alltid

Herregud va jag är trött! Somnade till i sängen nyss med datan på magen, riktigt skönt va det! Tränade från 10 i morse fram tills typ fyra. Eller ja, lyckades ju klanta till mig och stuka foten lite efter lunchen så fick sitta och titta på resten. Det är bättre nu och har lindat foten! Tänkte gå och ta ett bad nu och sen träffa en kompis som kommer hit, ska nog förbi min mor en sväng också. Puss

Magkatarr ... ?

Provet idag, visste redan innan att det va ett IG på det. Så jag ska göra hela kapitlet och uppgifterna hemma tills nästa fredag och sen ska vi göra upp en plan hur jag ska klara spanskan. Tyvärr har den hamnat lite i bakgrunden pga alla andra prov, två kursprov gick före den här gången, förra gången va det massa prov också. På något sätt ska vi fixa det.

Sitter i köket nu och pumpar musik och dansar runt som en fjolla. Grannen gick förbi precis, hoppas han inte såg mig haha! Lagar mat samtidigt, blir kyckling. Om jag nu kan äta, har typ magkatarr och äter inte mycket alls nu. Fick några pills av mamma som jag skulle ta och det känns lite bättre nu. Ska även träna om en stund, direkt efter jag ätit och sen ska jag nog iväg en stund iaf. Även fast jag vill ha en idol-hemma kväll. Men som sagt, vi får se!


Jag är blekfis, klaga inte ! Dessutom gör lampan ovanför mig ännu mig ännu blekare.


Äntligen fredag, yes!!

Det är rätt skönt att fortfarande ligga i sängen medans man ser statusar på facebook om att folk tycker det är så tråkigt med vissa lektioner dom är på, och att dom är trötta. Jag är lite trött, men jag behöver inte ha någon lektion att halv sova på. Haha! Tror "tyvärr" jag missade luciatåget, synd va? Emma sa att det va riktigt dåligt. Ska snart gå upp och börja fixelitrixa lite och sen åka till skolan och ha spanska prov. Jag tror inte jag kommer få G så ja .. Efter skolan ska jag träna och kolla på idol tror jag. Inte på humör för att hitta på saker, imorgon kanske det händer saker men det märker vi då! Hahahaa, Emma sa nu att det är ett luciatåg halv tolv också, synd att det är precis då jag börjar, hahaha!! Hörs seeeeeeeeeeeen

-


Take it och leave it, it´s just me.


Älskade lillsis!

Det känns som du flyttar förevigt, vilket jag inte hoppas du gör! Jag blev lite ställd när jag fick höra det, min lillsis ska flytta till Panama. Jag har inte vågat inse det riktigt än, men jag vet att du kommer försvinna i ett år. Jag förstår dina föräldrar och så, men naej .. Jag kommer sakna ditt skratt och underbar kramar när vi inte setts på ett tag. Jag minns såväl första gången vi träffades, jag grät och du tröstade. Vi hade aldrig pratat förut, jag insåg direkt att du va äkta. Mycket riktigt, du är så fruktansvärt äkta Elida. Du har ett hjärta av guld och fruktansvärt underbar personlighet! Jag kommer sakna dig väldigt väldigt mycket när du åker iväg. Det kanske låter lite konstigt, men jag gråter som ett barn när jag skriver. Det bara forsar ner, trots att jag vet att du kommer tillbaka. Jag vet att jag får träffa dig igen, jag vet! Dom här (ungefär) 6månaderna som är kvar kommer gå så fort. Du måste lova att komma tillbaka, du måste. Jag älskar dig alltid lillsis!



I will always be one call away!


TPL

Är fortfarande sjuk, yey va kul! Inte alls nej. Imorse hade vi prov i engelska, så ja 6 prov den här veckan. Gjorde provet, gick på massage hos min idrottslärare. Åh herregud! Jag trodde jag va i paradiset eller något. Mörkt rum, ljustända, lugn musik och massage med massageolja. Va som en spagetti efteråt! Det va riktigt skönt och en bra start på dagen! Efteråt hade vi naturredovisning och Jasmin ska ha all creed för det här arbetet! Jag tappade bort mina papper och skrev bara en kort inledning. Hotell provet gick nog bra, är nästan säker på att jag kommer bli godkänd. Åkte hem och somnade i fotöjlen, underbart! Nu har jag precis kommit hem igen, va iväg en sväng. Nu ska jag svida om till myskläder och plugga, spanska prov imorgon, känns lite surt att jag haft IG på dom prov vi haft men jag har inte pluggat .. Så nu ska jag tamefasiken ha G! Fast egentligen vill jag lägga mig i fosterställning i sängen och gråta lite, bläbläblä! Det är väldigt mycket som händer och jag ligger snäppet efter, men aah. What shall I do?


Lill lördag!

Mitt i veckan och jag är helt slut. Behöver ett efterlängtat lov nu känner jag, bara ligga och dega och äta massa julmat och glo på tv. Mmmmh jag längtar! Jag failade på svenska provet idag, jag hade inte pluggat. Jag kan inte ett skit om Shakespear och hans musikaliska vänner. Så ett omprov på det! Blev riktigt hypad på hotell-engelskan idag, min lärare tog min telefon, fast det var bara för att han skulle förklara skillnaden på in och into samt on och onto. Efter skolan tog jag mig en tripp till två affärer och köpte julisar. Några kvar, sen är jag klar. Måste även skriva min önskelista, suck. Nu ska jag byta om till myskläder, sätta mig och plugga massor och ta det chillpill. Sen blir det bad på det, aah i like!


En tripp utomlands nu, skulle jag inte tacka nej till! Nån frivillig som vill bjuda?


2 prov av 5 avklarade.

Jag har blivit ännu sjukare, i don´t like this! Magen krånglar lite fortfarande och mår illa, ena näsborren är helt igentäppt, ont lite här och var .. Men! Jag fick G på ansvarsfullalkoholhantering, 2 poäng från VG. Inte helt nöjd men jag klarade det och de är huvudsaken! Träningen idag gick helt okej, lite irriterad och trött. Kom hem för ett tag sen och har legat i sängen sen dess, jag orkar inte göra något. Ska snart kolla på andra avenyn, men plugga också. Insåg nu att jag inte har mina svenska papper hemma, första lektionen imorgon har vi svenska. Kul! Får plugga hotell och spanska då .. Fyfan, jag kan knappt andas med min lilla näsa, blä!

Livet leker, mycket händer. Både bra och dåliga. Jag står inför val jag blir helt crazy på.


Vi vill flytta

Jag mår åt skogen idag. Hade feber inatt och magkramp hela natten, sov som en kratta och stappla mig iväg till skolan. Låg hos skolsyster i nästan en timme och hade vetekudde på magen, fortfaramde kramper och feber. Tog mig igenom dagen med ett prov avklarat. Näringslära, VG! Yes, jag fick 131 poäng av 148. Bra jobbat! Åkte hem, fick i mig lite mat hos mamma, köpte julklapp till pappa och tränade dom små. Dagen är över, äntligen. Nu ska jag lägga mig i sängen och plugga ansvarsfullalkoholhantering (servering) och sova tidigt. Imorgon är det upp Tidigt, ja med stort t! Serverings prov, servering på Terassen, gympa och träning. Jag har inte lust med något ut av det, men har man tur får man kanske lite dricks. Hörde att restaurangen är fullbokad imorgon, autch .. Men det ska nog gå bra!

Föresten så ska jag och Skrollan (Carro) flytta hade vi tänkt. Vi vill flytta till Mora. Efter att ha kollat på team sunpockets ursköna julkalender så har vi fått oss många skratt. Fyfan vilka härliga killar, jag skulle garva ihjäl om jag bodde med dom! Kolla in själva; team sunpocket. Puss på er!



What about now?
What about today?
What if you’re making me all that I was meant to be?
What if our love never went away?


Inte igen!

Åh herregud va jag är trött! Hela kroppen känns mör och huvudet dunkar. Säg inte att jag är påväg att bli sjuk igen!! Har hostat en del senaste tiden och nu har min mage börjat krångla. Jag blir galen om jag ska åka på en sjukdom till på en kort tid, det ogillar vi! Ligger i sängen just nu, har skrivit av nästan hälften av alla Näringslära frågor från datan till papper. 7 A4 sidor har det blivit, och har typ 100 frågor kvar. Jätte kul! Fronter (skolans sida för elverna) fick lite ryck och slutade funka så jag tänkte ta ett bad nu och ta det lugnt. Min mage tar död på mig, mår illa ständigt. Yey fyfan va kul! Inte alls.. Nej men bada sa vi va? Myyyys

Mosters favorit

Det är galet tidigt alltså .. Systers man väckte mig klockan fyra och sa att jag skulle byta säng för jag skulle vara barnvakt från typ halv sju och ifall prinsessan vaknar så hör jag inte det eftersom jag har rummet längst ner och dom längst upp. Anyway! Jag stapplade upp för trappan helt död och somnade om, men fick inte sova mer än 2 ½ timme innan den lilla söta ungen vaknade och röjde runt i sängen. Det som är så bra är att man kan ligga kvar med henne sålänge hon är sysselsatt. Så hon låg och kollade på min mobil när jag spelade spel och lekte runt. Nu har hon precis fått lite gröt till frukost, samtidigt som vi lyssnar på barnlåtar! Ska ta och äta lite frukost själv, klä på mig, byta kläder på lillan och sen bär det av till träningen vid halv elva-elva!  PUSS


jul snart

Har inte ens varit utanför dörren idag, uups! Men har inte haft orken samt att jag bakat pepparkakor! Lite halv bra blev dom, vissa gubbar utan huvuden och grisar utan rumpa. Men det gör ju ingenting, dom går ju sönder sen ändå! Hehe!

Har precis duschat och ska snart börja fixelidixa mig lite. Ska iväg på middag hos min syster´s vänner, Tessan och Stefan (självklart Milian med). Stefan fyllde nämligen år i veckan.

Måste titta vad lillan gör nu, det blev tyst? Hmmm vad har hon för sig! Hörs sen


Fredag´s kväll.

Sitter hemma hos syster och ska kolla på Idol nu när som helst! Erik måste gå vidare, annars är jag inte svensk längre. Kvällen har bestått av tacos, idol, mys med systerdottern, rödvin och prommis med hunden samt telefon samtal med min ena favorit. Ska som sagt snart kolla klart på idol, sen skriva min önskelista och sova. Ska iväg imorgon och köpa julisar med syster yster! Nu ska jag skynda tillbaka till tv;n. Vi hörs folks!


morning!

Nu är jag uppe fast jag kan sova en timme till, men ska åka in till stan och träffa en kompis (hemliiiis!) innan jag börjar. Så ska gå om typ en kvart, är inte ens klar. Men det gör inte! Efter skolan ska jag åka till min syster och vara barnvakt, längtar!!! Men vi hörs sen!


Bilden är tagen utanför min skola häromdagen, i like it !


Twilight

Så, nu är jag hemma igen. Har varit iväg en stund till en tjejkompis och fikat lite. Nu hade jag tänkt bada och läsa första twiligt bokej " Om jag kunde drömma". Jag sa till mig själv att inte läsa böckerna eller se filmerna, för att sticka ut lite. Men Emma sa att böckerna va helt otroligt bra så jag kände att ifall hon tycker det, kommer jag också tycka det. Så snart är mitt varma underbara badvatten klart och jag ska bada. Tända ljus och läsa en bok, bäst! Tyvärr åker mina två favoriter bort i helgen, en till Lysekil och den andre till Norrköping. Jag blir kvar ensam, men med världens sötaste systerdotter, jag är lycklig iallafall! Vi hörs sen lovers!


Wups

Hehe, jag har inte haft tid att skriva förens nu. Det är otroligt mycket att göra just nu, skolan, träningar, vänner osv. Men dom senaste dagarna har jag varit i skolan för det mesta (eller ja, varje dag!). Igår var jag hem till en killkompis (Cribba, mitt ex. Vi skulle varit tsm 20 månader igår, 1 år och åtta månader, crazy!). Fast det var inte anledningen till varför vi sågs. Vi låg mest och kollade på film, bolt! Blev sent i säng och upp tidigt imorse. Men jag slet mig igenom dagen urgalant! Jag har insett en sak: det finns två personer i min skola som får min dag snäppet bättre. Den ena är Emma. Min lilla underbara vän Emma! Ibland undrar jag om satt in samma tankar i våra huvuden, samma känslor och allt. Vi är otroligt lika på insidan. Samma tankesätt, samma torra humor och massa till! Hon är för bra, tack för denna människa alltså! Den andra håller vi hemlig, hihi!

Jag har en underbar helg framför mig. Ska vara med min älskade systerdotter så mycket som det bara går. Behöver isolera mig med en människa jag verkligen inte kan bli arg på. Hon är en sån människa. Den lilla söta flickan kommer alltid ligga moster närmast om hjärtat!! Sen kommer en vecka jag helst vill stryka. Skriver ett litet "schema" awesome! Sen ska jag äta lite mat sen iväg till en kompis och ta det lugnt med julmys!

Måndag; skola 9.20-14.40. Prov i näringslära. Träna 17-20
Tisdag; skola 8.00-15.40. Prov i servering. Träna 17-19
Onsdag; skola 9.20-15.50. Prov i svenska och redovisning av en engelsk bok.
Tosdag; skola 9.10-14.40. Prov i hotell och redovisa naturarbetet.
Fredag; skola 11.30-13.30. Prov i spanska. Träning 17-20
Lördag; träna, konventgenomgång och julavslutning 11-16.
Söndag; ANDAAAAAAAAAAS!

O-M-G! Jag dör, har någon hört talas om fritid? Nej inte jag. Plugga plugga plugga ... När fan ska jag hinna köpa julklappar? Föresten, vad är det för fel på hotmail? Jag har typ 20 nya mejl och jag kan inte öppna den, börjar bli agro!

RSS 2.0