We all love Seth Cohen!<3

Har tagit en paus i mitt OC-maraton. Jag måste göra 2 offerter idag. Har nämligen satt upp ett schema för hur jag ska hinna med allt plugg som är kvar nu. Sportlovet blir till att plugga och träna, kanske försöka umgås med folk jag trivs med också. Haha!
Var iväg till Sollentuna Centrum med min fina syster och barnen på förmiddagen. Fick med mig lite kläder hem. Fint! Åkte direkt därifrån och tränade. Så sjukt tråkigt, verkligen. Ville mest bara hem faktiskt .. Blev iaf lite gjort. Har tagit ett bad och nu kollar jag som sagt på OC. Fruktansvärt bra serie, love it. 

Nej men jag ska göra klart dom här offerterna, för sen är jag klar med hela uppgiften och kan med gott samvete kolla på ett avsnitt till, haha! Adios



Sleep tight.

Sådärja, ett förjävligt men sjukt underbart spinning pass. Fick ta av mig t-shirten och köra i linne efter en stund, sjukt svettigt. Träffade på en vän, dockf örsökte jag gömma mig men lyckades inte. Lite styrka innan spinningen och nu är jag död.

Har endast två offerter kvar, som jag inte tänker göra nu. För nu ska jag äta apelsin, kolla lite tv och sen hoppa in i duschen. Vill inte sitta här och löka hela livet. hahaha.
Har bokat in ett spinningpass nästa vecka, tills dess blir det nog lugnt med träningen. Ev. ett pass i helgen. Nej men apelsin var det ja, mums.

i <3 offerter

Sådär, då har jag betat av två OC avsnitt och skulle gärna se på ett till innan jag åker till spinningen. Men jag ska ge mig på och göra två offerter istället. Det är inte svårt nu när man kommit in i det. Ska nog hinna äta lite middag också.
Efter 45 min spinning blir det hem, duscha och jag hoppas F kommer ikväll. Skulle behöva honom efter en sån här dag. Har varit i obalans i stortsett hela dagen och det märks tydligt .. Men några offerter då, here we go.

Snart ledigt ...

Precis kommit hem från skolan. Effektiv dag!! Gjorde 5 offerter, så hälften klara. Om ni bara visste vad jag längtar efter sportlov! Dock har jag 2 arbeten som ska göras klart under lovet. Fyfan ..
Nu blir det oc och vila innan mitt spinningpass ikväll. Känner att jag måste, har aldrig haft en sämre dag med maten. Fyfan ..

Fegis

Seriöst, du som kommenterar. Säg vem du är istället för att skriva massa hemliga kommentarer. Jag kommer inte godkänna dom, så säg vem fan du är istället!
Dagen har varit förvånansvärt bra, faktiskt. Det var som vanligt krångel med tågen, men fick skjuts av min fina mamma till Väsby, därifrån gick det bra. Åkte mycket tidigare än vad jag egentligen behövde. Skulle nämnligen träna tänkte jag, sagt och gjort. 55 minuter blev det. Tog en lång dusch och bastade innan jag gick till skolan. Väl i skolan hade vi redovisning av vårat projekt och företagande arbete, vg/mvg på det! Awesome, hon sa att jag troligtvis får mvg i slutbetyg. Sådärja, jävla bra gjort cheyen!!
Jag ska ta och kolla på oc nu, innan jag ska hoppa ner i ett varmt bad och kolla på ett avsnitt till. Hihi busigt!

Kommentar

Anonym om New week:
" Hoppas du är lycklig och glömt mig. "


Det första, ja jag är grymt lycklig! Det andra, ledsen att jag inte kan svara på det där. För jag vet inte vem du är. Sluta va en fegis och säg vem du är istället, innan dess kan jag inte ge dig svar.

New week

Gårdagen bjöd på träning i princip hela dagen. Började med en timmes promenad på morgonen, så jävla skönt. Trots att det va -20 ute. Efter lunch åkte jag ner till sats och tränade en timme. Hann knappt hem innan vi skulle iväg till Sigtuna och först ha soloträning och sen träna småtjejerna. 

Håller på att tvätta just nu, börjar ju 12 idag så det är lugnt ju. Dock var det svårt att ta sig upp imorse, F ligger fortfarande kvar och sover. Skulle gärna lägga mig där och sova också, det ser så skönt ut!
Efter skolan blir det ännu mer träning och en hel del plugg. Har två redovisningar den här veckan. Stora och lillaprojektet. Känner mig inte alls peppad till skiten, men vad ska man göra!
Nej vet ni vad, jag ska krypa ner bredvid mitt hjärta och vila en stund innan det är dax att gå till tvättstugan igen. På återseende

Enjoy

Efter mycket om och men somnade jag på soffan inatt igen. Har precis petat i mig frukost och tänkte åka till gymmet. Men kom på att dom inte öppnar förens 10 idag, surt! Så jag ska ge mig ut på en promenad, gymmet får bli runt lunch istället. Det står träning i princip hela dagen på mitt schema. Har träning med mina småtjejer i eftermiddag. 

Nejmen, en promenad på det här då? Great.

Nämn något som gjorde dig glad igår: Min finaste!
Vad gjorde du kl 8 i morse: Sov
Vad gjorde du för 15 minuter sen: Åt frukost
Det sista du sa högt: "men för i helvete" hahaha ..
Vad har du druckit idag: Mjölk
Vad var det senaste du åt: Finncrisp
Vad var det senaste du köpte: Tulpaner
Vad är det för färg på din ytterdörr: brun, tror jag?
Vad är det för väder hos dig just nu: -20 men klarblå himmel och sol!
Godaste glass-smaken: svårt att välja!
Tror du på kärlek vid första ögonkast: ja.
Drömmer du mycket: Ibland faktiskt
Mardrömmar: Sällan
Vilket ämne är roligast i skolan: Hmm ..
Favoritlåt: A day to remember - If it means a lot to you
Vad ser du om du tittar åt höger: Gården utanför som är täckt med snö och solen.
Vad gör dig glad just nu: Min pojkvän
Vad ska du göra härnäst: Klä på mig och ta en promenad.
Höger eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Blandat, glad och ledsen på samma gång.
Favoritgodis: Choklad
Klädsel just nu: Rosa mjukisdress
Hur många kuddar sover du med: 2
Spelar du nåt instrument: Haha, naej .. inte bra iaf!
Morgon- eller nattmänniska: mer nattmänniska än morgonmänniska iallafall.
Vilka är viktigast för dig: Familj och vänner och mitt hjärta
Bio eller promenad: både och!
Stjärntecken: Jungfru
Vad vill du jobba som: Hmm, inom hotell blir det iaf!
Stökigt eller välstädat: helt välstädat faktiskt!
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungyjump: ja!
Antal timmar sömn inatt: 6
Sov du ensam: Ja
Vem sov hos dig senast: Fredrik.
Vad ser du fram emot: STUDENTEN!!!!!!!!!
Vad vill du ha just nu: Närhet
Vem längtar du mest efter: Mina syskonbarn och F.
Vilken buss åker du oftast: 560 & 580
Vilken årstid är det nu: Vinter
Är du uttråkad: Haha, om jag är!
Vad ska du göra nu: Fortfarande gå på promenad
Tycker du om någon nu: Kan man lugnt säga!!

Konstig dag

Dagen har varit lite upp och ner. Vaknade på soffan, vilket är helt fel ställe egentligen. Tog en promenad till sats, vilket kändes otroligt skönt och upp piggande. Väl på sats hade jag tagit fel tröja, har två likadana i två olika storlekar. Dock självklart den mindre storleken, hade glömt låset hemma men fick låna av sats. Tog en promenad hem igen, va förbi hemma och hämtade lite saker. Här hos mamma tänkte jag ta ett bad, men tog först en powernap på soffan.

När jag hade tappat upp ett bad med varmt vatten och ska hoppa ner efter en stund så inser jag att vattnet är borta. Då är den där saken som täpper för hålet trasigt. Fick ligga med kranen på hela tiden, men det gjorde inget. För då va vattnet varmt hela tiden!

Har krypit in i "min" (det är egentligen min bästaväns) rosa mysdress och tänkte ta mig en promenad till kyrkogården. Inte varit där på länge. Men jag får se om jag vågar ge mig ut i -14 .. Vi lär ju höras av igen, höhö.

Förövrigt så ska jag besöka sveriges baksida inom snar framtid, jag vill iaf.

Next up, sats.

Igår kände jag mig som jag va 15 igen (det är inte så länge sen, men ändå.). Jag somnade framför tvn, med kläderna på och sminket med. Klockan var väl runt 10-halv elva. Vaknade för en stund sen och kände mig otroligt utvilad. Trotts att jag sovit i en soffa, haha. Trodde klockan var runt elva så fick smått panik.

Bestämde mig igår för att jag ska till gymmet, helst innan klockan 10 idag. Så jag har precis fått i mig min frukost ( ett glas proviva .. mycket va?) och ska klä på mig ytterkläderna och kila hemåt. Måste hämta träningskläderna hemma ju!

Förresten, vi hade syskonmiddag igår hos min syster. Dock var inte alla syskon där, en bor ju i thailand. Vi åt tacos, och jag kan lova er. Det va sjukt gott, men inte värt det. Jag vart mätt efter ett bröd och hamnade direkt i matkoma. 

Undra om det skulle vara skönt med en promenad idag. Strålande skolsken men -23 .. Hmm, vi får se.


Helg

Jag älskar att ha sovsällskap, trots att personen snor täcket, knuffas och tar hela sängen. Det är nästan halva grejen ju. Jag hade lätt kunnat ligga kvar hos han imorse. Men jag skulle till skolan, kom knappt till bussen innan jag ångrade mig. Mår fortfarande inte helt 100.
Har precis tagit en lång och varm dusch, känner mig en aning piggare. Ska åka upp till min syster. Ikväll väntas syskonmiddag där. Jag ska börja röra mig, vi hörs.

Sjukt länge sen! Det är nog precis efter vi kom hem från Bulgarien september 09.

Jag vill bli brun igen!!!


Home sweet home

Jag har spendera största delen av den här dagen i soffan, sovit framför våra bästa år. Innan dess var jag iväg imorse med min syster. Mitt huvud dödar mig, det dunkar och bankar. Nån har party där inne.
Jag ska ändå åka iväg med han, känns som jag kommer somna i bilen. Imorgon tar jag mig till skolan, jag vill inte missa allt för mycket. Suger att vara borta från skolan faktiskt. Nej, ytterkläder på. Han är nog här snart.


Spelar ingen roll vad alla andra säger, just nu lyssnar jag bara på mitt hjärta.

16/2/11

Innan jag går och lägger mig, ska jag ha gjort två offerter. Känns som det är dax att lämna in skiten. Första känns ju seriös. "Makaroni AB", haha .. Det här kan ta tid. Lots of love.
Låg och hade myspys med prinsen för en stund sen, vilken guldklimp!
♥♥♥♥♥♥

13/2/11

En underbar helg, massa skratt och umgänge utöver det vanliga. Skönt att få umgås med folk man mår bra av!

Dagen har bjudit på massa jobb. Lämnade in allt idag, trots att jag har tills på tisdag på mig. Har tagit mig ett varmt, välförtjänt bad nu på kvällen. Kollat på solsidan och målat mina naglar. 

Alla <3 dag imorgon, och tro det eller ej, men det känns ändå bra att vara singel inför imorgon. Ingen press på att man måste fixa och dona, jag och min finaste bästavän ska iväg på bio på kvällen. Mer krävs det egentligen inte tycker jag. Bara det att få umgås med en person jag trivs med, gör att dagen nog blir bra! Självklart hade det varit mysigt med manligt sällskap, men jag dör inte utan det!

Jag ska ta och fixa lite saker här, innan jag ska krypa ner i sängen. Börjar sent imorgon som vanligt, skönt att kunna sova lite längre 5 dagar i veckan. Passar på medans jag kan, för sen går det inte haha.


Den nakna sanningen


Work

Gårdagen bjöd på förseningar utöver det vanliga, helvete vad sl får problem så fort det snöar. Fanns nog ingen människa som var glad över dess jävla förseningar. Höll på att gå i taket, var nära på att börja gråta. Fyfan!
Fick umgås med mina vapendragare igår kväll. Vi åt mat hos mig och fortsatte kalaset på kc. Trevlig kväll, dock borde vissa idioter hålla sina käftar stängda. Lika bra så!

Jag sitter hemma hos syster och gör lite jobb som ska in på tisdag. Därför ska jag fortsätta, det är en hel del!

,

Godnatt!

Fredag, all in.

In i dimman mina älskade.
Ikväll kör vi all in, jag och mina vapendragare.
♥♥♥

Lång dag.

Jag känner sån stor tacksamhet till mina änner som står ut med mig just nu. En bitter dam är jag för dagen. Utan er skulle jag vara ett riktigt vrak. Glad att ni finns. Att ni får mig att åka till gymmet, får mig att tänka på annat, får mig att göra saker jag egentligen inte har lust till. Jag kan inte tacka er tillräcklig mycket, ni är bäst.

Jag halv ligger i soffan och samlar krafter till att kliva upp härifrån, vandra till mitt rum och slänga mig i sängen. Det har varit en lång dag med nationellt prov i svenska B, besök hos min älskade storebror, barnvakt åt min prinsessa och ett pass på gymmet. Provet gick bra, är jag inte godkänd har nog antligen min lärare slagit i huvudet eller så har jag gjort en grym tabbe. Besöker hos min bror var trevlig, han är en klippa min bror!

Passade prinsessan medans min syster var iväg till doktorn med lillprinsen. Hon är alltid lika mysig att vara med, låg i min famn och tog det lugnt en stund innan jag la henne. Passet på gymmet kändes, det gjorde det. Men det börjar synas resultat, och det är jävligt kul ska ni veta! Nej, vet ni vad! Dax att dra sig upp härifrån och sova i min underbara säng. Imorgon väntas en dag med redovisning, träning och gym. Igen. Godnatt! 

Saknar min bebis just nu.
♥♥♥


Favorit i repris

När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka, när du fnissar som en liten flicka. När man känner något, you can´t denied when the eagle fly over mountin high. När all oro är som bortblåst och försvunnen, när Simba återvänder i Lejonkungen. När man bara drar en replik för att slippa krångla, min farsa är rik ska vi hångla? Om man spärrar upp sina ögon och tittar bak med huvudet ut, då ser man helt galen ut. Det har egentligen inget hit att göra det är bara en grej man kan göra. När jag dansa med Elin en sommarnatt lång och vi satt på en parkbänk, jag var kär och hon drack rom. När Elin sa att jag var den vackraste som finns, ser in i mina ögon och kräks på mina jeans. Våga styr som en kapten, våga fall som ett löv, våga chansa och se hur det går. Vad är fegt och vad är mod, what is love baby don´t hurt me, don´t hurt me no more. Från en afton som doftar lite YMCA, tack Göteborg, ni är kärlek för mig.
- Björn Gustavsson

Holy fuck

Varför kan inte det vara fredag varje dag? Efter igår är jag så sugen på att gå ut igen. 

Jag har ett deeptalk med en vän, det behövs just nu. Både han och jag behöver det. Har spenderat min kväll hemma med pappa, i soffan. Melodifestivalen var precis som alla tidigare år, förutom Dannys låt. Snygging, helvete. Mums! 

Jag ska fortsätta mitt deeptalk innan jag går och sover. Har förresten gjort klart helgens jobb, så ska bara skicka in det. Sjukt bra!

Ouff ..

Spontan utgång

Trots att huvudet var som mitt i ett krigsfält så drog jag ut. Linn, en gammal klasskompis (från 7an), var nere i Märsta och skulle ut. Så jag hakade på, och jag kunde nog inte valt något bättre. Jag hade en sjukt rolig kväll/natt, träffade gamla vänner och ja .. Glömde bort saker och ting för några timmar. Skönt som fan var det iaf! Kom hem runt 3, satte mig och gjorde lite jobb innan jag dök i sängen. Somnade som en prinsessa, med ett leende på läpparna.

Dagen bjuder på en dos av min finaste systerdotter, av min farmor, jobb, plugg och eventuellt han. Man vet aldrig. Men jag ska fortsätta jobba lite innan lillfisan kommer! 

Hahahaha, en utav dom första bilderna på datan. 
September 09, snygg chey!

Jobb

Mitt huvud sprängs snart. Det dunkar så inåthelvete. Ljudet från datan (min data tjuter ..), ljuset från både tvn och datan gör saken ännu värre. Jag sitter och håller på med lite jobb. Har fått extra jobb nu, det ska skickas iväg på söndag kväll. Så har börjat. Blir nog en hel del skrivande med det här. Orkar inte förklara vad det är. Ska fortsätta här, måste tänka på annat. Helst skulle jag vilja ha en galen utgång, men det blir det inte ..

-

Det gör ondare än vad du kan föreställa dig.
Jag måste hela tiden hålla mig sysselsatt,
hela tiden vistas bland folk för att inte gräva ner mig.
Jag försöker, om du bara visst hur mycket.
Om du bara såg, om du bara va här.
Allt just nu kopplas till dig, det handlar om dig.
Mitt liv rasar, jag blir ett vrak.

Drunknar i plugg

Den här dagen känns en aning meningslös. Jag åkte till skolan och skrev ett religions prov, det tog typ en halvtimme och sen slutade jag. Satt kvar en stund och pluggade lite med Katta. Så kom hem för typ en halvtimme sen. Har precis fått i mig lite lunch, sitter och väntar på min personliga chaufför, haha! Mamma ska köra ner mig till sats. Hon är ändå ute och åker. Behöver verkligen träna, har inte tränat sen i måndags .. Fy skäms. 

Blir ett stenhårt pass innan jag ska hem och städa, duscha och plugga. Har ni tur får ni lite update senare. Har dock en fet hög med plugg. Nästa vecka har jag nationella, uppsats skrivning i svenska B, på tisdag. Onsdag har jag redovisning av möbelstilar, estetiskverksamhet. På torsdag har jag redovisning av ett arbete om alkohol på arbetsmiljö och säkerthet OCH en redovisning om New York på turismen. Kill me

RSS 2.0