Det blir inte alltid som man tänkt sig ...

Jag hoppades att mamma skulle få åka med mig hem, istället blev hon inlagd. Och jag ligger i samma säng som min syster, vi kom nyss hem .. Dags att sova.

Kärlek .. / Cecilia


Lång helg

Det har blivit en riktigt lugn helg. En utgång var planerad, men iochmed att mamma är själv i helgen har jag varit hennes stöttepelare.

Just nu sitter vi i en taxi påväg till akuten på KS. Mamma har haft en rejäl dipp den här helgen med feber, frossa och hostat blod. Efter mycket tjat från min och min systers sida har vi fått vår envisa mamma att ringa sjukhuset, dom ville att hon kom in och tog prover. Eftersom det är ett värde i blodet som är lågt koagulerar inte blodet på mamma som det gör på mig t.ex.

Jag hade lite fel ang dom kommande tre dagarna. Hon läggs alltså inte in, utan är bara där över dagarna. Skönt för oss alla.

Kan uppriktigt säga att det varit skit jobbigt att se mamma så här i helgen. Men det har nog varit bra för mig att få vara ensam med henne. Jag hoppas bara hon får åka med mig hem ikväll och slipper bli inlagd. Om det finns en Gud, så snälla..

Det har varit en riktig gottis helg. God mat, godis, chips. You name it! Imorgon börjat jag på dieten igen och ska ta tag i träningen, for real.

Ska rensa tankarna nu och förbereda mig mentalt för vad som händer när vi kommer fram.

Glöm aldrig att uppskatta det ni har innan det är försent. / Cecilia


Snart så ...

Jag skulle vara frisk idag .. Men jag hostar istället för att nyser.. Jag skulle följt med mamma till sjukhuset idag, är man sjuk får man inte. Förståeligt men fan!

Jag ligger som en säl i sängen, jag måste slita mig upp och gå till mamma. Jag har sån tur som kan jobba hemifrån, man sparar en timmes resväg!

Mamma är hemma tre dagar till, över helgen. Sen är det sjh som gäller. Det har börja lägga sig allt, men det är ändå inte verkligt. "Det som inte syns, finns inte"...

Så fort jag är frisk ska jag börja träna igen. Min kära syster ska skaffa sats kort och vi ska börja träna tillsammans. Sen börjar jag på dieten igen på måndag. Dags att göra något åt det här!

Livet är aldrig rättvist, men det blir vad du gör det till. / Cecilia


-

Du är utomordentligt, förbaskat
 Fruktansvärt, jävla, snygg


Fan.

Snälla, låt mig bli frisk nu! Jag trodde ju sten hårt på att jag skulle lyckas hålla mig från förkylningar den här hösten. Nej men helvete heller, grattis Cissi! Jag har snorat i några dagar nu, sovit dåligt, missbrukat nässpray!

Tills imorgon måste jag vara frisk! Måste, och så är det bara! jag vill kunna ta tag i träningen igen.

Jag måste göra något av den här dagen. Dags att kliva upp!

Suck... Tired of this! / Cecilia


Pw!!

Hurtig tjej! Är på g hemåt igen, har varit ute på power walk i snart 55 minuter! Nu blir det traska hemåt och tvätta!

Lots of love.. / Cecilia


Why?

Det är mycket frågor och funderingar, när ska någon hitta svaren på dom? Nej jag behöver en stund med min kloka syster, dags för en pw!

Det är aldrig lätt .. / Cecilia


Stolt faster/moster!

Jag har världens finaste syskonbarn!! (det är bara 4 av 9. Har inte kort på dom andra guldklimparna) <3

 

 


Fan!

Jag vaknade nyss, hur pigg som helst. Men jag mår som en kratta, så jag lägger mig igen.

Tack och hej / Cecilia


Separations ångest.

Det är något med mig just nu. Jag vill vara nära mamma hela tiden, vill umgås med henne. Jag var där idag, hemma hos mamma.

Det är så jobbigt nu, för hon är så himla trött. Mitt i en mening så somnade hon. Alla mediciner och den första behandlingen har tagit hårt på henne.


Jag är så glad att jag inte är ensam om att känna att allt rasar, jag vet att andra känt samma sak i en så här situation. Jag vet att jag aldrig är ensam, men det finns ingen som kommer förstå min rädsla. Jag är så rädd att förlora henne.

Mina syskon är ett stort stöd, vi 6 (som har samma mamma) stöttar varandra i allt just nu. Vi är nästan ett 7-manna lag i fotboll, då kan ni tänka er.


Det är okej att känna .. / Cecilia


Make me smile.

Okej, egentligen borde jag nog sitta här och skriva mitt personliga brev. Men va tusan, facebook och nyheterna är ju så mycket roligare. Jag är lika trött som en nyvaken sengångare, lika seg som gummi. Hjärnan fungerar inte riktigt än, därför jag kanske prioriterar att sitta på min urusla blogg och skriva för dammråttorna under min säng!
Nä, fy fan! Hur går livet egentligen? Det är slitsamt just nu, det är tungt och jobbigt. Fast klart att det finns små guldklimpar där, som gör livet lättare att leva. Mina underbara vänner, satan i gatan va bra dom är. Mhm, dom är helt fantastiska. Min familj ska man inte ens tala om, dom är allt!
Nej, ursäkta mig. Men jag måste hämta en kopp kaffe till .. Det här fungerar inte! Ikväll blir det förresten spårat, jag och mina finaste vänner går ut och gör staden osäker såhär helgen innan lönehelgen. Mmmmh, underbar va!? Jepp.
Jag somnar snart .. Die! / Cecilia
Du är bäst såna här dagar, eller iofs. Alla dagar!

Mamma <3

Det är tungt, det är otroligt tungt. Min älskade mamma. Varför ska sånt här alltid drabba dom fina och bra människorna?

Min mamma är en av dom viktigaste personen jag har. Hon är den som alltid funnits här, hon har alltid torkat mina tårar. Klappat mig på axeln och sagt åt mig att vara stark.

Nu är det min tur att ge styrka till henne, klappa henne på axeln och säga till henne att vara stark.

Jag älskar dig, gränslöst mycket!


Just like Me.

Jag. Och ingen annan.

 

 

 

 


Some things never change.

2 år, 6 månader, 3 dagar.
Tiden gick snabbare än jag någonsin trott..
Att jag fortfarande inte släppt dig ..
<3


RSS 2.0