Life is not the best every day.

Jag är i en såndär period där jag inte riktigt vet vad jag vill. Jag är lycklig, men något fattas. Vad det är, det kan jag inte svara på. Jag försöker hålla mig sysselsatt hela tiden, men jobb och fina vänner. Just för att slippa tänka på vad det är som saknas.
Dom senaste dagarna har jag inte mått på topp, har fått en kraftig allergiskreaktion på något. Stora partier på kroppen blev flammiga och fullt med utslag. Kliar som tusan. Igår när jag hittade utslag i handflatorna och i munnen tvingades jag att åka till läkaren. Och precis som jag trodde, så skulle som säga allergiskreaktion. Har fått två mediciner, varav en är allergitablett och en är 15 st tabletter man ska ta på en gång. Dessa utslag har gjort att jag mått väldigt konstigt dom senaste 3 dagarna. Vet inte riktigt varför det påverkat mig såhär. Jag vill äta allt, även det jag nu borde undvika som jag ätit mycket den senaste tiden.
Trotts detta humör och den kraftiga reaktionen så har jag tagit mitt första dopp för iår! Igår åkte jag och Skrollan till Sjudargårdsbadet och tog oss ett dopp, vi skulle åkt dit på kvällen också. Men jag mådde inge vidare, ont i magen och illamående. Stackarn satt här hemma med mig, och jag låg i princip bara på golvet. Idag får inte denna skiten hindra mig. Vi ska åka iväg till en kompis till Skrollan´s landstället bortanför Drottningholm. Bada, sola (trots att jag egentligen borta undvika solen så mycket jag kan) och åka båt. Detta behövs, verkligen. Dels för att jag saknar skrollan efter 3 veckor hon varit borta och jobbat.
Jag måste packa ihop lite här. Vi ska åka om en halvtimme ungefär. Ha en fin dag, det tänker jag.
Det blir iaf hyffsat väder idag, lovely!

Midsommar 2011!

Gårdagen, vilken dag! Började med sill osv. med familjen, lite kubbspelande innan det va dags att dra vidare. Spårad midsommar, galet, underbart, helt crazy. Helt nya människor, vilket var så otroligt skönt. Vi var i Hallonbergen, spelade kubb och drack. Jag hade lovat mig själv att jag skulle ligga och sova klockan 4 senast, för jag började jobba 06.30. Men kvällen slutade i princip aldrig, vi kom hem till Jennifer vid halv fem, då kände jag att det inte var någon idé att ens försöka somna. Kvart i sex klev jag upp igen, efter att ha sovit max 15 minuter. Men jobbet kallade, och nu har det gått typ 30 timmar utan att jag har sovit ordentligt. Men denna midsommar har toppat allt, jag hade en sån satans rolig kväll igår. Tack alla, lovely people!
Jag ska hoppa ner i ett bad nu, ta det lugnt och fräscha till mig själv lite. Sen blir det sängen, slår nog på en film och somnar till den. Måste sova, 30 timmar har tagit död på mig. Ser ut som ett vrak, lovely!
6a00d8341bfa6953ef0120a5542dc1970b-350wi_large
If you only knew what I did with your boyfriend last night.

Update

What to say, seriöst. Vad händer i livet!? Jo tack, det händer rätt så mycket. Jag jobbar, trivs som fisken i vattnet på jobbet. Jobbar med så roliga människor att det inte går en dag utan att vi skämtar och skrattar. Riktigt roligt faktiskt! Vad gör jag mer då? Hmm .. Ja det är väl inte så mycket mer än så. Men! Jag klagar absolut inte. Förövrigt har jag färgat håret, again. Yepp yepp. Jag vet inte riktigt vad det är för färg om jag ska vara ärlig. Men det ser lite annorlunda ut mot det jag brukar ha. Vilket är brunt eller blont. Nu är det något mittemellan!

Jobbat idag och är helt slut. Jobbade kväll i repan igår och kom inte i säng förens vid 1. Det tog emot imorse när klockan ringde. Men jag va i tid på jobbet ändå. Efter jobbet åkte jag in till the city, letade ivrigt efter något att ha på mig imorgon kväll. Efter 6-7 butiker åkte jag hem med lite underkläder, en såkallad Baseball-jacka (typ egentligen en tröja, men aah). Och något att ha på mig imorgon! Allt på rean dessutom, perfekt!
Tänkte tvätta upp lite arbetskläder innan jag hoppar ner i ett bad och tar det lugnt ett tag. Imorgon blir det först lite firande med familj och vänner på dagen och sen vidare med min fina Jennifer på kvällen. Dock är det jobb på lördag 06.30, så .. Ja, ni förstår nog. Sen efter det är det jobb söndag-tisdag, ledig lite innan jag jobbar helg igen. Det är rätt skönt att vara extra personal, för man jobbar några dagar, sen ledig igen. Även om det bara är 1 dag så är det grymt skönt. Nej men, arbetskläderna och sen bada. Ska bli så skönt.
Jag vet inte riktigt när vi hörs igen, kanske om en vecka eller så. Eller så får ni en uppdatering efter helgen, don´t really know faktiskt. Men håll tillgodo mina kära (få) läsare.
Jag måste bara tillägga en sak. Som jag går och funderar på. Hur mycket är en vän egentligen värd? Ena dagen kan personen byta så mycket, verkligen finnas där och make me feel good. Men andra dagen så är det som att man inte existerar för personen. What´s the deal? Om det nu är så att man inte har en betydelse för den andre, klipp bandet. Ingen mår bra av att hålla på fram och tillbaka hela tiden. Jag är en sån person som vill veta att jag har någon som finns där för mig när jag inte har någon att prata med, när livet är lite jobbigare än vanligt och det är tufft. Jag har min fina familj, men jag vet inte. En "utomstående" person som finns där, som jag kan berätta allt för, precis allt. Jag har ingen sån person längre. Även om personen i fråga inte längre finns här för mig kommer denne alltid att finnas kvar runt om mig. Minnena är ingenting man slänger iväg, för vi har haft en sån bra tid tillsammans. Men med åren glider man ifrån varandra, that´s it. Nothing lasts forever.
20110621-072052.jpg

-

Här har du ditt inlägg bebut. ♥

Hurra!! ♥

♥Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är världens bästa Skrollan´s födelsedag. Hurra! Hurra! Hurra! Tyvärr är hon inte i Sverige just idag så vi kan inte fira henne. MEN! När du kommer hem Skroll, då du. Då jävlar smäller det. Vi har massor att fira då. Grattis ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Damn, bilden är sjukt gammal ..

It´s over and out.

Okej, vart ska jag börja. Studenten, det är nog det sjukaste jag varit med om. Så känslofyllt, roligt, galet och helt underbart! Efter 3 år av slit och åkandes fram och tillbaka till skolan är jag klar. Dessa tre år har varit så lärorika och det går inte riktigt att förklara med ord hur det varit. Många vänner som har kommit och gått, även många som fortfarande finns kvar. Personer har lämnat avtryck, både stora och små. Jag har lärt mig så otroligt mycket. Inte bara inom mitt yrke, utan om mig själv också. Det har varit tre år fyllda med gråt, skratt, bråk, kärlek, glädje, sorg, upplevelser jag sent kommer glömma, fester som varit galna och människor jag sent kommer glömma.

Tre olika klasser, massa människor. Som jag sagt, det går inte att beskriva mer ord hur dom här åren varit. Själva studenten och tiden innan har varit oförglömlig. Studentskivan, balen, mösspåtagningen. Allt, detta festande har varit brutalt roligt. Studentdagen började regning, champagne frukost med endast champagne och jordgubbar i Skärmarbrink. Massa människor, säkert över 30-40 personer från skolan. Det var galet. Tårarna kom strax innan utspringet och sen forsade det ner. Helt sjukt. Flaket var helt galet, bland det roligaste jag gjort trotts huvudvärken. Men herregud, så fruktansvärt roligt. Så svårt att förstå att jag faktiskt inte behöver gå till skolan mer, att jag faktiskt är klar. Jag har tagit studenten. Oh holy .. Det tar nog ett tag att förstå.
Stockholms hotell och restaurangskola, HR6, HO1 & UHO1. Dessa tre år hade inte varit något utan er. Tack tack tack. ♥
Champagnefrukosten. ♥

Hold on.

Jag ska uppdatera er, snart. Det har hänt mycket sen sist. Jag har tagit ett steg ut ur tryggheten och rakt ut i arbetslivet. Men jag uppdaterar er lite senare.

Fina vänner.

Jag kan knappt förstå att det är 13-14 år sen jag började skolan. Idag tar mina två finaste vänner studenten, Caroline och Nathalie. Så därför har jag inte längre tid att sitta här och skriva. Detta ska firas. Love

RSS 2.0