Barnvakt

Syster sa att barnen har vaknat åtta hela veckan, så jag behövde nog inte oroa mig om att dom skulle vakna tidigt. Prisen vaknade kvart över sex, fick mat och jag hoppades att han skulle somna om så snällt. Haha, eller hur. Han låg och pratade, skrattade och fjantade sig. Vid sju vaknade hans storasyster, så då gav vi upp.

Prinsen somnade för en stund sen och lillfisan sitter som förtrollad framför Teletubbies. (Sch, säg ingenting till hennes pappa .. Höhö!) Ska göra henne sällskap nu, trots att teletubbies inte är något för mig. Liefde

(Kanske) sista inlägget för iår!

Jag har en och annan dåld talang. En av dom är att jag är väldigt kreativ (enligt mig själv då). Jag har haft beslutsångest över vad jag ska ha på mig imorgon. Är väl inte riktigt helt säker, men jag vill ha något i tubtops-stilen. Fick en jätte fin kjol av pappa i julklapp som jag tänkte ha först, men sen ångrade jag mig. Och nu har jag använt mina kreativa fingrar och ändrat en klänning till en kjol ( med lösa stygn så det lätt går att ta bort sen utan att förstöra plagget) och sytt ihop den med några stygn i min svarta tubtop. Jag tycker det blev fint och det är väl ändå huvudsaken?

Var iväg en sväng mitt på dagen, behövde köpa lite saker till imorgon. Hittade två nagellack, ett beige och ett glittrigt. Tillsammans blev dom faktiskt väldigt snygga!


Jag ska fira in det nya året med min älskling och hans familj. Mysigt! Nu ska jag fixa lite middag, packa ihop mina saker och åka till syster. Ska vara barnvakt där imorgon bitti och sen åka därifrån till min älskling. Hörs vi inte innan det här året är slut så; Gott nytt år så hörs vi nästa år. Love


Tyvärr hinner jag inte fixa någon bättre bild.


Ungdomen börjar ta slut ..

Efter en natt i en bil, med tre tjejer undrar jag vart mitt liv tog vägen .. Varför slutade man göra galna saker? Vad jag minns har jag inte gjort något helcrazy på länge. År kanske .. ? Jag saknar det lite, för fyfan va kul det var. Snart ska jag nog göra något helspårat!

Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva. Senaste dagarna har jag varit på kryssning med min mamma, Spakryssning. Helt underbart!! Natten efter det sov jag hos min älskling och inatt sov jag hos bästavän. Haft sällskap i tre nätter, hur ska jag göra inatt? Hade förväntat mig att jag skulle ha en varm kropp bredvid, men nej ..

Ska väl .. Jag vet  inte vad jag ska göra. Sova .. Maybe.

-

Jag somnade om där vi åtta. Efter nästan 4 timmar. Jag vaknade vid halv elva igen och kände mig som ett vrak. Har nu fått i mig lite frukost och ska börja packa och fixa mig. Måla naglarna och lite sånt. Jag vet inte vad jag ska skriva egentligen .. Ha ha .. Nej, ska börja här. Tjing.

Seriöst ..

Ja, allvarligt. Jag är fortfarande vaken. Hungrig och trött. Men jag kan ändå inte somna. Vafaaaan!! Jag ska kolla på tom och jerry, i hopp om att kanske få sova två timmar till.

Hans skjorta har gjort mig sällskap dom timmarna jag sov. Lika så hans tröja. Jag hoppas att jag snart får sällskap av han igen.


Helskotta

Jag har legat vaken i snart två timmar. Vafan är problemet? Jag har försökt somna om, men det verkar vara meningslöst! Att gå upp är ju inte heller någon idé .. Självklart är ingenannan vaken som kan prata med mig, och ingenting bra på tv. Kan någon slå mig med en gummiklubba så jag stupar i sängen?

Jag sliter av mig håret snart ..

Julen har varit helt fantastisk med för mycket mat så man troligtvis har gått upp 10 kg. Det är väl bara en liten detalj som saknats, han. Jag saknar han och det vet han mycket väl om.

Jag funderar över varför det är dött på juldagen och att alla ska ut, förutom jag. Jag har stor lust att också gå ut, men jag vet inte .. Jag ska på kryssning imorgon så det får väl räcka. Det är dock ingen suparkryssning utan spakryssning med min mamma. Lika mysigt och roligt det!!

Jag ska lägga mig i soffan under min stora mysiga filt, äta chocklad och kolla på simpson - Adios.

Torjansk häst

Sådärja, då har man åkt på vinterns första förskylning. Jag snorar, hostar och ser halft död ut. Nu får jag tillbaka för att jag skrattade åt F när han var sjuk, jag var iaf där och gjorde honom sällskap. Tror ni han gör mig sällskap? Nej.. Iof, han jobbar. Det gjorde inte jag.

Som grädde på moset har jag fått en jävla trojansk häst i min data hos pappa. Kill me .. Jag fick i princip panik igår kväll men jag kunde inte göra så mycket. Pappa tog med den till sitt jobb på skulle en kollega kolla på den. Tur att jag hann spara i stortsett allt, förutom två mappar. Dom viktigaste också.

Jag är hemma hos mamma nu och sa äta lite lunch, ta en tupplur och sen baka lussebullar. Jag vågade inte ge mig an det själv, så hon får hjälpa mig. Mamma håller på med julmat, eftersom vi ska fira minijulafton imorgon. Det luktar mat i hela huset, jag är mest sugen på skinkan som står i ugnen. Muuuums.

Jag vet inte när vi hörs av igen, har ingen data hemma om dom inte fixar viruset idag. Men jag ska inte hoppas på för mycket, jag blir bara glad OM dom kan fixa det.

Adios lovers ♥

Snart jullov

Det går inte att beskriva känslan jag kände igår när min prinsessa stog i dörröppningen och ropade "TITTI!!" och sen sprang in i famnen på mig. Hon hade gått runt och ropat efter mig idag, snuffan! På torsdag får vi spendera massa tid tillsammans. Mitt lilla hjärta!!

Har varit iväg hos sömmerskan nu på kvällen. Shit va bra det kommer bli! Förövrigt får jag lov imorgon!


Jag vet inte vad jag ska skriva om, så här tar det slut.


Äntligen!!

Jag är stolt över mig själv, jag har varit på sats två dagar i rad. Och I don´t give a fuck om Du läser det här och tänker " det syns ändå aldrig skillnad". Dina ord är värda lika mycket som en brinnande pappersbit. Jag tränar inte för andras skull, för att andra ska se skillnad. Utan för att jag själv ska må bättre, så ta dina ord och kör upp dom, tack!

Jag har varit själv i dag på praktiken, efter 8 veckor kände jag att det här ska gå svinbra. Och jag tror nog det gick svinbra, eller iaf bra! Vi får se vad handledaren har att säga imorgon. Efter praktiken åkte jag iväg och träffade mina favorittjejer och tränade drill en timme. Sjukt att vi kan förstå varandra genom få ord och blickar, that´s the way it should be. Me like. Direkt därifrån åkte jag till sats och tränade en timme med Chrille.

Jag har precis duschat och ska dra på mig lite kläder och åka hem till min syster. Dom kommer ju hem ikväll och pappa ska hämta dom på Arlada. Tyvärr får jag inte plats i bilen så jag måste vänta hemma hos dom. Jag är så fruktansvärt glad, om ni bara visste. 2 veckor utan min syster och hennes underbara man och barn. Det är lång tid vill jag lova!

Om ni bara visste hur lycklig jag är just nu. Har en sån fantastisk familj som jag aldrig får nog av, är på en praktikplats jag trivs som fisken i vattnet. Har en pojkvän som jag tycker så otroligt mycket om och jag är så jävla stolt över mig själv att jag tagit tag i träningen nu.

Men jag måste kila, adios.


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


träningsdag

Det känns konstigt att vakna av sig själv en gång i timmen sen halv sex, en lördag. Tillslut tröttnade jag och satte på tv.n. Ska ta och äta lite frukost nu, sen sätta på mig träningskläder och åka mot träningen. Idag har vi träning 10-17. Jag hoppas jag blir klar med mitt program, hoppas verkligen!!

Men som sagt, jag ska äta frukost och göra mig i ordning. Vi hörs av senare, ikväll gissar jag på. Adios


Hahahaha, jag dör av skratt när jag ser bilden.
Dock vet jag en som kommer döda mig om hon ser det här ! (a)


The dööög

Sådärja, en vecka avklarad och endast tre dagar kvar på praktiken. Det är blandade känslor men det ska som sagt bli skönt med lov. Jag har varit riktigt handikappad idag, jag glömde betala räkningen så min mobil fungerar inte. Holy fuck, jag har inte kunnat få tag i någon eller något .. It makes me crazy.

Min systers lille hund är han. Han är förresten inte så liten längre, han blev 10 år i somras men är fortfarande liten till storleken. Dock ser han lite konstig ut just nu, mamma har klippt honom och det är inte direkt ett proffs som gjort. Hahaha!!

Jag måste fortsätta få tag i mitt hjärta, han svarar inte. *snyft*


Den lille och en osminkad jag, mums.


-

Haha, nej jag har inte badat i två dagar. Jag orkade bara inte skriva!

What to say, dagarna går fortare än någonsin. Redan torsdag, och snart helg. Me like. Jag är en aning trött, for till gymmet efter praktiken och körde i en timme. Kroppen känns lite bättre, men slö och seg.

Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva om, för det finns inte så mkt att berätta. Mitt liv är bara praktiken och ja .. Praktiken. Äsch det här bli bara så jävla töntigt och meningslöst. Hej.

Be right back

Jag tänkte uppdatera, men orkade inte. Först ett bad, brb.


Home

Jag orkar inte skriva, men jag gör det ändå!

Jag är hemma nu, (sen 40 min tillbaka). Har sån träningsvärk att jag skulle vilja ta 10 alvedon så det försvinner. Fungerar det? Jag måste hur som helst ta en snabb dusch innan jag kryper ner i sängen och inväntar mitt hjärta. Tåg resan gick bra, dock fick vi springa lite mellan bytet i sthlm. Men som sagt, jag ska duscha. Tjing

Ont!

Jag har så sjukt jävla ont, det är helt galet. Träningsvärken kom redan igår kväll och har satt sina spår. Om jag ska beskriva känslan så är det som man har halkat på is och slagit i varje kroppsdel och sen gjort samma sak en gång till. Lite blåmärken här och där, men fy helvete va kul i har haft.

Vi ska snart gå mot hallen och ha två pass till, varje pass är på 1½ timme och igår hade vi fyra. Men vi har ju som sagt haft så galet jävla roligt och lärt oss (iaf jag) massor. Me like. Men ska packa ihop det sista nu och fara. Tjing

Nu jävlar!

Lördag morgon och klockan ringer kvart i sju, sovmorgon ju!! Vi har precis ätit frukost och ska packa ihop våra träningssaker och börja gå mot hallen. Jag är taggad till tusen nu. Det ska bli så jävla kul, och om ni har tur kommer det upp bilder. Men ni som läst min blogg länge vet att jag fortfarande inte lagt upp bilder från Bulgarien i september 2009, ähä.

Men jag måste kila, vi hörs av senare. MUMS!

Borås!

Sådärja, nu är vi framme. Efter mycket om och men. Vårat tåg blev 40 min sent, vi missade vårat byte och skulle då vänta på en ersättningsbuss från Herrljunga till Borås. Men kom det någon buss? Neeeej .. Efter en timme tog vi ett annat tåg till Borås. Framme strax efter åtta, 1 ½ timme sena. Men vad hade man att förvänta sig egentligen. 

Tjejerna har precis gått ifrån mitt och Lena´s hotellrum. Så vi ska kolla klart på Idol innan vi går och lägger oss. Imorgon väntas det ett x antal timmar träning och jag är så taggad. Så eventuellt hörs vi av imorgon, beror på hur jävla trött jag är. Finns nog en risk för att jag är helt slut. 

Nejmen dax att sova som sagt. Får klara mig utan min finaste inatt, har ju trotts allt Lena i sängen bredvid, hahaha. Godnatt!!

Sleep tight

Jag känner mig som en trasa, en urkramad trasa. Jag har inte mycket kraft i kroppen för stunden. Jag har varit på praktiken idag, så jävla (ursäkta ordet) kul. Jag älskar stället, helt sjukt. Men jag känner att vissa tider är riktigt jobbiga. Jobbat kväll, och på något sätt är det stressigare än att jobba morgon. Bara två veckor kvar nu och sen är det ledigt i nästan en hel månad. Det är tråkigt att jag inte ska vara kvar där, men det ska bli otroligt skönt med lov. Umgås med mitt hjärta, med familjen, äta upp sig på julmat och ligga i soffan. Haha, planerad jul va?

På fredag åker vi till Borås. Träningshelg står på schemat, Vinter Convent heter det jag ska på. Om jag känner mig själv rätt kommer jag inte kunna gå på söndag. Träning från morgon till kväll. Men fy satan va kul. Har längtat ett bra tag nu. Hoppas bara att alla tåg går som dom ska, om jag minns rätt ska vi byta nån gång också. Så snälla gud, va på min sida i helgen! Inga krångel med tågen och inga skador, amen.

Idag köpte jag lite julklappar, 4 personer klara. Och jag känner att mina pengar brinner upp. Kan någon ge mig ett extra jobb där man kan få pengarna i handen? Vore tacksam för det.

Men vet ni, jag måste sova. Jag börjar sju imorgon bitti. Tänkte egentligen bara kolla mailen, facebook, varva ner lite till Melissa Horn och få en daglig dos av bloggarnas ointressanta liv. Så nu har jag fått det, och ni har fått en uppdatering. Alla är nöjda och glada! Godnatt på er. ♥


RSS 2.0