Jag ♥ Dig

Jag klagar ofta att du snarkar på morgonen,
att du snor täcket av mig så jag fryser.
Jag klagar på att du tuggar på tungan i sömnen.
Men ändå älskar jag när du snarkar, tyst och gulligt,
älskar att du ger mig en bit av täcket och värmer mig med din kropp.
Och du är så söt när du ligger där, mitt i natten. 
Sover så tungt, med halv öppen mun och tuggar lite på tungan.
Helt omedveten om att jag ligger vaken och tittar på dig.
För mig är du inte bara en person längre,
du har blivit en betydelsefull sådan.
En människa jag älskar så fruktansvärt mycket.  


Myslördag

Det känns lite segt men ändå otroligt skönt att ligga i mjukiskläder i soffan, en lördag. Kollar på Så mycket bättre och äter popcorn. Min finaste är snart här, underbart. Ville bara visa er få läsare att jag faktiskt fortfarande andas, så nu vet ni det. Love.

Lycka

Lång natt, jobbig natt. Jag hade sällskap, otroligt mysigt. Men jag hade så ont, magen vred sig ut och in. Det var helt sjukt. Det var som om någon satt och slog i magen, tog i med all sin kraft. Jag ville inte väcka min finaste, han sov ju så djupt. Så där låg jag, vred och vände på mig för att hitta ett sätt att ligga på utan att få ont. Jag skippade praktiken idag, mådde fortfarande dåligt imorse när jag vaknade.

Det blev ett besök hos farbror doktorn vid ett, inte för att kolla magen utan för att ta bort, ja hur ska jag förklara .. Det går inte. Jag tog bort fyra typ "mollusker" som absolut inte är det. Skitsamma, jag tog iaf bort dom. Så nu slipper jag dom!

Blev middag hos mamma innan jag begav mig mot småtjejernas träning och sen till styrelsemötet. Jag har precis (eller nej .. en stund sen var det) kommit hem och ska sova. Lite sovmorgon imorgon, börjar åtta. Efter praktiken åker vi till Uppsala och till sömmerskan!! Awesome. Nu ska jag se om min finaste vill svara i telefonen och sen sova. Natti


-

Det är så mysigt att sitta i soffan och äta frukost, jag vet inte varför. Men så är det bara. Jag har sovit i fina Solna inatt eftersom jag slutar 9 igår och börjar 8 idag. Lite segt att åka ända hem då.
Så jag borde nog packa ihop och gå mot tåget. Det här blev ett väldigt onödigt inlägg, haha.. Menmen! Vi hörs sen, tjingeling.

Home

Varför går tiden så fort när man har roligt? Helgen har varit underbar. Vi var på en gård mitt ute i skogen, en stor gård. Systers kompisar bor där och har sina hästar där också. Det har varit fruktansvärt mysigt och kul att få träffa dom igen, framförallt Noellyn. Vi har hoppat i vattenpölar, busat, ätit framför tv.n och spelat wii.

Det vart lite jobbigt när vi skulle åka hem, N grät och jag med. Svårt att åka ifrån henne, min ögonsten. Det värsta är att dom bara är hemma i 2 dagar när dom väl kommer hem, sen är dom borta i två veckor igen .. Det svider till ordentligt. Men dom kommer hem lagom till att jag får jullov, me like!

Vi har som sagt kommit hem nu. Tråkigt att vara hemma här men det är redan måndag imorgon. Jag tänkte hoppa ner i ett bad nu och sen sova. Har sovmorgon imorgon, skönt! Det är dock tomt, ensamt och tråkigt att sova själv. Saknar min finaste ..

Småland imorgon!!

Jag hinner inte skriva, måste packa. Imorgon åker vi! Yes.

All I want now is a White Light Moment.

Jag är så dålig .. Jag borde vara påväg till gymmet nu. Jag borde, men jag är inte det. Jag har precis ätit min gröt och lyssnar på musik. Jag orkar inte träna idag. Det är hemskt, med tanke på hur länge sen det var jag gymmade. Men på torsdag måste jag dit på kvällen.

Jag har haft en sån konstig dröm inatt .. Riktigt läskig var den. Personer jag inte träffat på år var med, fd. kompisars föräldrar var med och människor jag är bara bekant med också. Har hört att drömmar ska betyda något ..? Hoppas inte!

Eftersom jag inte tar mig till gymmet idag, ska jag hoppa in i en dusch nu. Packa lite kläder för sover inte hemma inatt. Sen är det oklart exakt vart jag hamnar.

Förresten, har ni hört Tove Styrke´s skiva? Om inte, lyssna.

Min säng är så tom utan dig.

Att jobba kväll är jobbigt, att jobba kväll med personalchefen är Jobbigt, med stort j. Herregud vad hon jobbar på, men jag klagar inte! Absolut inte, det är ett härligt tempo och har man tur får man gå hem tidigare! Som idag.

Det är bara måndag. Jag känner att jag vill ha helg nu. Det beror främst på att jag åker till Småland. Min syster med familj hjälper en vän med deras gård. Jag vill här ifrån, och det här är ett perfekt tillfälle. Men framförallt så är det för att jag saknar min syster, inte bara henne utan barnen och hennes man också. Jag längtar som ett barn till första snön! Vet inte riktigt när vi åker, men jag hoppas (dock tror jag inte att det blir så) att vi åker på fredag kväll. Pappa vill åka på lördag morgon. Men jag är envis och ska försöka få åka på fredagen!

Jag är helt slut, klockan är inte ens halv nio än .. Jag tänkte lägga mig ganska snart. Även fast jag börjar 12 imorgon. Ska försöka ta mig till gymmet innan jag börjar också, träna och basta lite. Awesome start på en dag!

Går det något bra på tv? Måste checka och sen försöka sova.

101114

Hur kan en person som knappt kan utala orden i en låt få vara med i Idol? Jag sitter och kollar på reprisen av Idol från fredags. Elin är en skit cool tjej, men hennes uttal på orden gör mig galen! "Surrendöööööh!" .. Say no more! Tacka gudarna för att hon åkte ut !

Jag spenderade min lördag hemma hos F. Vi firade hans 20årsdag en vecka senare. Vissa mår som dom förtjänar idag, inte jag men han. När jag åkte därifrån låg han kvar i sängen för att han va "trött". Sen behöver vi inte nämna att han mådde illa osv. Men vi hade kul hur som helst!

Jag ska snart åka och träna, det kliar i fingrarna efter att få drilla. Om ni bara visste. Efter träningen kommer min yngsta storebror över på middag. Nej! Nu måste jag måla på lite stärkande på naglarna innan jag ska åka. Vi hörs efter!

Förresten, nästa helg flyr jag Märsta till en gård i Småland. Jag hoppas hoppas hoppas att det blir så!


Egen tid

Det är så fruktansvärt kallt här, just nu. Inte utomhus, utan i mitt rum. Eller så är det bara jag som inte kan hålla värmen bra. Jag har ingen famn att värma mig i, för den är någon annanstans. Därför tänker jag lägga mig i ett varmt bad. I min ensamhet, skönt. Sen vira in mig i mitt duntäcke. Mysigt,  I know.

Lill-lördag

Ni vet känslan när det känns som om huvudvärken syns? Som att det dunkar så mycket att det syns på huvudet? Så känns det nu. Mitt huvud sprängs snart, helt jävla galet!

Jag hade praktik till 8 idag, och börjar 7 imorgon bitti. Därför har jag precis fått i mig lite mat och ska sova nu. Eller först och främst ska jag ta en snabb dusch, SEN får jag sova. Det glädjer mig dock att snart är det H-E-L-G! Mhm, tanken är god va? Haha, i die .. Jag måste sova, fan att man måste duscha. Tjing


Tom säng

Jag har precis ätit middag, middag klockan 10 på kvällen? Jepp. Jag kom hem för en timme sen, från min praktik. Jag har fått börjat jobba kvällspass nu och idag var första. Det är annorlunda, stressigare men framförallt roligt. Det var lite körigt med personal på hotellet idag, så Jasmin som gick i min klass förra året fick hoppa in och jobba. Jag möblerade en lokal själv, lyckades skära mig mellan två fingrar. Hur? Nej, det vet jag inte!

Vi skulle möblera den sista lokalen innan jag skulle få gå hem. Och sist av allt skulle vi ställa ut glas, men vi lyckas (Hur? Nej, det vet jag inte heller!) välta ett glas och J får en bit i fingret och börjar blöda. När jag ska klippa ett plåster till henne, så klipper jag mig själv i fingret. Vi skrattade länge och väl, fyfan vilka klantarslen!!

Jag ska snart hoppa ner i min säng, som jag för en gångs skull bäddat! Om ni skulle se mitt rum just nu, holy fuck va ni skulle tappa hakan! Jag har städat och bäddat sängen TVÅ dagar i rad. If you only knew! Det har inte hänt på år och dagar. Jag får sova själv inatt, vilket jag inte gillar speciellt mycket. Det är så skönt att kura ihop sig i en varm famn när man fryser eller när personen i fråga har snott ens täcke och försöker putta ner en från sängen, haha!

Jag jobbar kväll imorgon också, så sovmorgon men sen kväll. Helt okej det med! Nej, nu ska jag slänga mig i sängen, wunderbart. Közz.


Watch your back fucktard!

Jag känner på mig att jag kommer bli den där arga, bittra kärringen som skriver hotfulla lappar i tvättstugan när jag blir gammal. Jag höll på att skriva en idag, men bläcket i pennan tog slut!

Jag har tvättat 6 maskiner tvätt idag, varav 2 var proppfulla med lakan och handdukar. I våran tvättstuga får man ha torkrummet och torkskåp + tumlaren i en timme efter att tvätttiden är slut. Jag började tvätta klockan två, vilket innebär att personen innan mig fick ha torkutrustningen till klockan tre. Men kioskmongot hade satt hänglås på torkrummet, när jag gick från tvättstugan sista gången, halv sex. Var hänglåset kvar, jag vart så jävla förbannad. Jag behövde torkrummet mer än någonting annat. Men nejnej, istället fick jag torka 4 maskiner samtidigt i torkskåpet och torktumlaren. Jag kokade, och hade inte pennjäveln tagit slut hade personen som snott Mitt torkrum, skitit i brallan pga. rädsla!

Jag har precis bytt ut mitt bord jag har bredvid sängen till ett annat (ahahaha, smart va?). Så håller på att städa upp lite osv. Ska snart bege mig till mamma och passa katterna. Först och främst ska jag städa lite till, lägga in tvätten i garderoberna och sjunga riktigt jävla högt och falskt, till Daniel Adams-Ray, så grannarna börjar undra, höhö. Adios, lovers.

F. ♥

Grattis hjärtat på 20-årsdagen !
F. ♥


Du, bara Du.


-

Och så fick jag gå och lägga mig i en kall säng, utan dig. Igen ..

SKOR!!!

Jag kommer aldrig sluta tjata om det här, jag har köpt nya skor idag! Ett par i storlek 39! Ni som känner mig vet att jag inte har kunnat haft ett par 39or på år och dagar, så just nu är jag glad som ett troll. Jag kunde ha ett par 39or, och dom satt som en smäck! Lovely!! Ehum, haha tyvärr har jag inte mycket mer att säga. Jag har FYRA dagars ledigt nu, om det är skönt? Haha, skämta inte. Jag ska sova som en gris! Közz


Enkla, men fyfan så sköna! Mmmmh!


RSS 2.0