"andra natten"

klockan springer iväg även fast det känns som om klockan fortfarande är typ 8. pratar med mattias i telefon just nu. skastänga av här snart, fortsätta prata i telefon med M och sen väntar sängen för mej och C.

 godnatt gott folk och sov gott!!

puss cecilia

"tiden kvar med 9c"

jag känner att jag vill skriva av mej lite till. våran tid tillsammans är snart slut, och det är så sjukt. 10 dagar kvar och sen finns våran underbara klass inte mer. visst vi har inte alltid varit som vi är nu. i sjuan och åttan pratade inte ens vissa med alla. den va uppdelad i grupper. visst det är den nu också, grupperna kan ingen skilja på. men alla pratar i stort sett med alla och synd att det skulle behöva ta nästan tre år innan det blev bättre. efter våra två veckor vi hade produktion så blev alla så mycket tightare. nu känns det som en klass igen! det kommer liksom bli tomt utan alla. vi kommer skaffa nya kompisar, helt klart. men ingen kan ersätta dom i 9c. jag kommer kanske ha kontakt med vissa. mendet kommer bli svårt. jag kan erkänna själv att jag inte ens kommer vilja ha kontakt med vissa. men vissa kommer jag kämpa för. vi har lite saker kvar att göra tillsammans. nu på måndag, 2juni, ska vi typ ha avslutning med kulturlärarna. på onsdag, 4juni, har vi enhetens dag. men våran klass ska åka in till expressen och dn. låter kanske inte så kul, vi får göra det bästa av saken. sen ska vi kanske vidare till grönan. fårse! nästa måndag, 9juni, har vi avslutningsbal! ska bli riktigt kul. och sen den 10juni är det slutet. och jag vet att jag kommer gråta. men ja.. sånt är livet antar jag faktiskt. näh nu ska jag leta efter en film att kolla på. sjunka ner i fotöljen och bara vara. vi hörs sen!!

puss cecilia, jag älskar er nio c

"vilken miss"

nu ligger jag här i soffan. mätt och belåten med en trött liten kattunge. han har sovit mest hela dagen men ändå så är han trött. något fel ? nej hoppas inte det. anyway. han har gjort sin största miss idag ! jag satt på balkongen och så va han inne på toan. jag gick och kollade så han va på kattlådan. och han sätt där så fin och duktig. när jag kommer tillbaka en stund efter har han skitit på både golv och matta! inge snack om saken, jag tog upp skiten men han fick sen en rejäl "utskällning".

har varit och käkat med marie och pappa. eller ..jag åt själv eftersom jag va så seg och dom va så hungriga. ska snart sätta på tvn och kolla om det finns något bra att titta på. imorgon blir det brunch med fisen och sargit, våran fadderledare. tror vi skulle träffas klockan elva  och där efter ha som en liten avslutning. nästa gång vi kommer tillbaka är det ju ffs vi som ska vad faddergrejser. efter det blir det väl kanske lite sola ? haha jag vill ju bara bli brunis liksom! vi hörs säkert senare ikväll.

puss cecilia

"nu väntar grillat"

oj! jag somnade visst i solen, och jag är jätte varm. har mest suttit på balkongen nu, har tagit med mej datan in nu och jag känner mej lite små hängig. ska bege mej till pappa och marie snart. commander ska få vara själv, för första gången i lägenheten. vi får se hur det går. han sover för det mesta så det ska nog gå bra. vi hörs ikväll, kanske ska iväg med sara, madde, andrea och lasse, fårse!

puss cecilia

"sötnos"

sitter här på balkongen med ett glas loka och commander ligger och halv sover på andra stolen. han leker och så, äter och allting. gick snabbare än vad jag trodde. känns som om han känner sej hemma härnu. han är hur mysig som helst asså. ibland kan man tro att han är hund, för om man säger t.ex. puss. till honom, såvänder han huvudet mot en och så ska man pussa han på nosen. så söt. slänger in lite bilder från igår och sen på min lilla snutt.

puss cecilia

"sommarkänsla"

en snabb grej bara! de är jason mraz på radion, och nukommer sommarkänslan! han är en riktig sommarkille. kommer upp mycke gamla minnen när jag hör låten också !

puss cecilia!

"ingen sovmorgon här inte"

godmorgon!

jag och pappa hade tänkt ta sovmorgon. men nej, det tycker inte commander alls. han sov inne hos mej hela natten,första natten med sällskap på riktigt länge faktiskt. men i morse när han tyckte att jag skulle gå upp gick han och tryckte ansiktet mot mitt antiskte. sen skulle han kela och låg och spann. heter detså ? haha anyway så fick han upp mej och sen väckte han pappa också. han är så söt mitt lilla charmtroll! tänk att han är 13 veckor idag, helt sjukt! 8mars, tänk att det va så länge sen jag hittade han + hans 3 bröder och 1 syster, bakom soffan. så soet

nog pratat om honom nu! jag är stolt över honom, så alla vet haha. anyway, dagen ska spenderas med .. jag vet faktiskt inte. en kille från enköping, jesper, sa att han kanske skulle komma hit i helgen, men .. grejen är den att han säger alltid så. så jag vet fan inte om han ens menar det. skitsamma, sen ville en kille från märsta, peter, träffas. sen ville soulmate hitta på något. ska grilla med pappa och marie sen. funderar på att sola också, solen skiner och det är galet fint väder! nu ska jag kela lite med commander, min lilla snutt. vi hörs senare!

puss cecilia

"mitt charmtroll är hemma"

hejhopp i skogen!!


sitter här i fotöljen hemma hos pappa, han har tydligen fixat datan. men msn funkar inte ! hursomhelst såhar jag fått hem min kissemisse idag. han är lite försiktig och så, men min syster sa dom brukar vara det. gav han precis lite mat, såndära i påse. och jag tror han har ätit också. just nu så går han runt här i vardagsrummet och kollar. eller nu kom han hit till mej och sitter på soffkanten. han är för söt alltså.

kollar på talang. och sebastian är lika fin som vanligt. RMK är också en klar favorit! vinner inte nån av dom blir jag faktiskt ganska så suris. för jag älskar dom allihopa, sebastian och sen RMK. nu kommer katten och ska kela, får väl ge honom lite uppmärksamhet. vi hörs kanske senare eller i morgon!

"om det va du och jag, det skulle göra mej lycklig. du och jag, när solen går upp! kan du komma hit nu, innan sommarn tar slut. jag vill ha dej här, nununu ! "


puss cecilia


"jag känner mej fin,faktiskt"

dålig bild kanske, men såhär ser jag ut. upptill !

"värme"

sådär, nu har jag duschat och klätt på mej. towa ska fixa mitt hår nu. kommer massor av bilder från hela dagen lite senare.
outfiten blir en lilaklänning och svarta leegins och sen vet jag inte vad jag tar för skor, vi hörs senare!

puss cecilia

" för att min bror ska ta studenten idag !!! "

godmorgon!!

mycket riktigt, min kärabroder ska ta studenten idag. just nu springer han runt i hela huset och leta efter nånting. han har varit iväg på champangefrukost! ååh jag längtar tills jag också får ta studenden, år 2011 !! hittat en ny bra låt Ryan Cabrera - It's You nu måste jag springa och duscha och har massa att göra. vi får höras i kväll eller imorgon ! första bilden är på min kära bror och andra på mej!



puss cecilia

"blåsta idiot"

precis kommit in, har varit ute med soulmate. alla våra dagar är så ghalet underbara. any way, ska ta och tvätta mina fötter eftersom vi typ gick i rabatter och shiet. lite skitiga, inte så lite heller. i morgon väntar min broders student. vi hörs i morgon bitti

godnatt puss cecilia

"vilken rolig rubrik"

godkväll! klockan är sju och här är nyheterna, haha nej jag skämta!

sitterhär och har grymt tråkigt. ska ut med soulmate snart. vi var ju ute förut också. gick ner till alfas och köpte oss en varsin stor slush. sen gick vi till sätuna parken och la oss i gräset och solade 45 minuter. sen bar det iväg hemåt igen. solade lite innan pappa kom och sen drog vi och köpte kattsand och allt där till. nu sitter jag här och har trååk. ska nog ut snart. vi får höras lite senare om jag orkar.

puss cecilia

"slush är sommar"

ändrade planer, ska ner till videobutiken och köpa slush med min soulmate. sen får jag sola (a)
puss cecilia

"sol, en bra bok och sommaren är här! "

nu ska jag lägga mej på våran tomt och sola. först ska jag bara bråka klart med cribba, igen! trött på dom här bråken med honom, jag vill bara slippa allt sånthär jävla onödigt tjaffs. jag älskar honom, men det funkar inte. näh nu ska jag ut i solen, börja läsa en bok. får se om det blir inte han! eller el choco. vi hörs senare!

puss cecilia

"det hjälpte"

hejhej i solskenet!

blir kort eftersom det är så fint väder. nån som vet mer exakt hur många grader det är ute? any way, slutade kvart i ett faktiskt, galet skönt! haha. det hjälpte att smöra lite faktiskt. näh nu ska jag byta om, ta bort sminket från igår och sen gå ut och lägga mej i solen, ett tips ! gör det ni också ! syster skulle kanske komma efter att dom hade hämtat ena kattungen! och i morgon kommer min, yeyeyey !
ser ni likheten på dom här två bilderna ?

systrarna hagstedt/oderhagen,
trots att hon bytte efternamn när hon gifte sej

puss cecilia

"hjälper det att smöra?"

sitter här i skolan och väntar på att våra lärare ska komma överens om vad vi ska få göra. vi vill inte se på fotbollstuneringen, för det suger! hjälper det att smöra och säga att vi jobbar hemma ? det får vi väl se. börjar igen 20 i 12, alltså om någon minut. ska nog sola om vi får gå hem tidigare. vi hörs och syns.

puss cecilia

"lång lektion"

hejhej!

sitter här i datasalen och har en otroligt lång lektion. skriver på min krönika, min lärare ville att jag skulle utveckla den lite grann och skriva om alla lärare vi har haft, och det tar lång tid eftersom att vi typ har haft 8 olika mattelärare, sjukt va ? det är jätte varmt ute och här sitter vi och typ håller på med datan. men det är ganska chill faktiskt. näh nu ska jag fortsätta här så jag blir klar och sen väntar lunch. ska iväg med pappa idag och sen ska jag försökta få lite färg på kroppen, om det går! haha, vi hörs senare sötnusar!


puss cecilia

"livet går vidare, utan dej"

godmorgon gott folk!

vaknade lite senare idag, men hinner ändå skriva. gick väl upp fem i halv åtta. sov väl lite sådär inatt igen, vad kan det vara för fel egentligen? näh nu ska jag äta upp min frukost och bege mej till en två timmars lång lektion. som troligtvis kommer gå fort eftersom vi jobbar på egenhand i datasalen. kommer nog ett inlägg eller så. shiet! jag glömde skicka iväg min krönika! måste göra det innan jag går, nu fick jag lite panik. vi hörs snart igen !

puss cecilia

"tack Anna!"

som ni ser har jag ny design! som jag är jättenöjd med! pratade ju om en tjej vid namn Anna som skulle fixa den. och det gick faktiskt fortare än jag trodde. Tusentack.

var ju iväg på barnteater med andrea. våran lilla vän anna skulle vara med. och det var roande. hon är så bra att jag blir stolt över henne. haha, vi lärde känna varandra i våran förra teatergrupp. dock slutade jag, och jag förstår inte varför faktiskt. men hur som helst.

har skrivit klart min krönika och i morgon väntar ett nytt projekt. nämnligen "ballarnas quiz". allt började med att sarah tog kort på min, andrea´s och sofies rumpor när vi går brevid varandra. då säger hon; hahahah, rumpornas återkomst! då kommer jag och säger; men .. vi kan ju ta kort på alla rumpor och så sätter vi in den i våran skoltidning. så får alla gissa ballarna, och ni som inte förstår så är ballarna rumpor. sen på baksidan av den sidan så är rätta svaren, blir inte det roligt? så i morgon på våran 2 timmars långa so ska jag och sarah fixa allt det där.

nu känner jag att huvudet inte hänger med längre, så nu ska jag bara skicka iväg min krönika till min egna mejl så blir det enklare imorgon när vi ska visa allt för våran lärare. imorgon ska jag och pappa iväg och köpa kattsand och så. faktiskt .. så saknar jag att vara med pappa. det känns asså, varit hos mamma ett tag nu, snart en vecka bara. men på fredag tar min broder studenten och sen får jag och pappa hem min kissemisse. ska bli skönt att komma hem till honom igen. det är en annan sak att vara där, för där funkar inte datan. tro det eller ej, men jag tycker det är skönt utan data.


puss cecilia

"barnteater"

sitter här och irriterar mej på nån omogen liten pojke från knutby som drygar sönder på msn. jag pallar inte ens svara längre. kom lite sent i morse, slutade tidigare på sången och va nära på att missa sista lektionen. på våran skolan har man så att om läraren är 15 minuter sen så får eleverna gå. och våran biologilärare var TJUGO!!!! minuter sen, så vi började gå. när vi kommer i backen ser vi läraren komma, så alla börjar springa åt vänster, ner för en annan backe. tror ni inte han springer efter ? hahahahaha, galet kul. any way!! sitter och äter en macka nu för att tysta ner min mage. kände mej duktig idag, åt bara grönsaker och två smala bitar kassler till lunch. ingen pasta eller potatis. har hört att det ska vara bättre (?). haha, spelar lite smart, nat! hursomhelst så ska jag och andrea, hoppas jag, på barnteater ikväll. haha! våran kära anna, även kallad Ann Alberg, ska visa en barnteater. ska bli kul eftersom hon är så bra att spela. och ni .. (a) jag får VG i slutbetyg i historia, yey! hahaha, anna och amanda ska tydligen skriva lite "framtidsgrej" om alla i klassen, vad vi gör om tio år. enligt anna så kommer jag vara en av sveriges största bloggerskor och extra jobba på ica, ehum .. neeejdu, såsom det ser ut nu kommer jag aldrig bli någe kändis alls. men vem vet, allt kan hända. näh, nu ska jag skicka över lite bilder till tjejen som ska fixa min blogg, fortsätta skriva på min krönika till min klass typ .. "skoltidning" sen väntar snart mat och så ska försöka få tag i andrea.

puss sötnus

"lärarna!"

hahaha, det här måste ni bara se. det är lärarna på min enhet, det va på julavslutningen 2007!
juste, sebastian gick vidare till final, YEEEEEEEEEEEEES !!!!!!! fyfan nu är jag glad ! :D puss C

"helvete"

shiet, nu kommer jag komma försent tack vare mej själv! menvahfan gör det, ursäkta! får väl smöra lite för karin, vi hörs senare. puss C

"nu väntar sång"

godmorgon!


sitter här nyduschad och känner tider flyger iväg. ska skriva lite kort bara och sen sminka mej och äta. eller om jag gör det samtidigt, any way! kunde inte somna igår, låg och var allmänt irriterad. sparkade i väggen(nu tänker dom flesta ' ööh idiiiiiiiiot' samtidigt som jag pratade med min lilla vän jesper i telefon, och förlåt jesper för mitt sjukt dåliga humör. verkligen inte meningen att bli arg på dej, aldrig! när vi lagt på började jag stor böla, då ringde filip upp och då kändes allt lite bättre. om en timme väntar sång och det ska bli skittråkigt, haha! vi hörs senare idag, puss C

"ååh!"

godkväll

blir kortkortkort nu! fixat en tjej som kan ordna min fula blogg. kommer bli nöjd, det vet jag. har sett andra designer hon har gjort och dom är fina! så vi skulle prata mer i morgon. ska snart dra mej upp till badrummet och ta bort sminket och lägga mej i sängen och pusta ut och sova! christoffer brottman, en gammalgammal kompis till mej, har börjat smsa mej nu när han skaffat comviq, och ja .. jag måste erkänna att jag saknat honom. gillade honom lite sådär förut, haha! han är en glädjespridare, åh! han är så go så det finns inte, christoffer; det är så synd att du är så söt, kommer du ihåg ? herremingud, och ni .. (a) på fredag tar min broder studenten och jag får hem min tissemissemauw, det enda som fattas nu är kattsand, såndära skopa, matskål och ev. koppel till den blir lite äldre. leksaker, mat, kattlåda, klösbräda och halsband finns! åh det ska bli så kul. godnatt mina älskade vänner! puss C


här är tjejen som ska fixa min bloggdesign; http://akolan90.blogg.se/

"nu kommer det!"

hejsan i solskenet.

precis ätit lite start och mjölk, va lite hungrig och orkade inte vänta tills middagen. vädret är verkligen bra ute och här sitter jag. pratade med min hemkunskaps lärare, och jag kommer nog få MVG! fattar ni? jag, cecilia hagstedt oderhagen kommer kanske få MVG: det trodde nog fan ingen om mej. men ja, jag lyckades. hoppas jag. mår bättre nu. har druckit massa vatten och försökt ta det lugnt, hur det nu går att vara lugn i skolan. näh, ska hitta nån bok och sätta mej ute i hammocken och läsa, eller bara vila. slänger in bilderna från igår, som två sista är på josefin, och resten på mej. jag är som sagt ingen modell, det förklarar bilderna. Puss C






" 'verra' kul! "

godmorgon!!

fyfan va roligt vi hade det igår. var iväg till the studio i stockholm och blev stylade, och fotograferades. bland det roligaste vi har gjort. josefin(soulmate) var ju med så då blev det ännu bättre. köpte 10 bilder för ungefär 1600.när vi kom hem spydde vi dock som grisar, vi vet fan inte varför. men jag fick gå och lägga mej direkt, hälla i mej vatten och lyssna på min nya favorit låt Savage Garden - Two beds and a coffe machine. somnade ganska fort, mår fortfarande illa med det går över. ska springa iväg till skolan nu. slänger in bilderna, vissa ville jag inte ha. men mamma och josefin fick välja några också. lägger in mina bilder sen, josses också! puss C



"det är snart slut, kommer sakna er"

godmorgon!

har precis ätit upp min yoghurt och pratade med josefin också. ska snart bege mej iväg till skolan, till min klass. det är jätte svårt att förstå att vi har jätte få dagar kvar tillsammans. det kommer bli så tomt utan alla. jag vet knappt själv om jag kommer hålla kontakten med alla. antagligen inte helt .. jag kommer sakna er trots att vi kanske inte är värdens tightaste klass, efter prudoktinonen blev allt bättre, önskar bara det hände tidigare. jag älskar er, alla underbara människor i 9C! ska möta josefin om fem minuter, vi hörs sen. puss C

"hejsan john blund"

tänkte bara säga godnatt och så. imorgon väntar förhoppningsvis modellfotografering! så vi hrös i morgon. godnattpuss C

"sämst"

jag har inte kommit ut än, suuuger! mamma håller på att laga mat, ska äta på baksidan idag, hehe. sen ska jag och min bvän ut! måste bara säga att jag älskar henne så jävla mycket. hon är bevis på äkta vänskap! soulmate, läser du det här så ta åt dej, jag älskar dej josefin! puss C

"vad är det här!?"

solen skiner, yey!


och här sitter jag, som ni säkert tänker nu; ut med dej unge! jag ska ut snart, ska åka till sara uppe i steninge, och chilla, köpa glass och steka i solen. eller ja, planerna finns iallafall! imorgon väntar modellfotograferingen och jag hoppas soulmate kan följa med. annars blir jag ju själv .. och nejh det vill vi inte! det är försent att avboka nu så.

som ni kanske vet, var jag tillsammans med Cribba i början av april, 2april för att vara mer exakt, visserligen bara 4 dagar. men jag va verkligen helt galen i honom. vilket jag ångrar nu. ni undrar säkert varför jag skriver det här. jo såhär började allting, den 2april pratade vi i telefon, klockan var 23.10 och han säger med en mjuk och söt röst: "älskling .. vill du bli tillsammans med mej?", visst jag borde ha väntat, men vi blev tillsammans. den 7april säger han att han inte kan vara tillsammans med mej pga att han var tvungen att fixa allt i sitt egna liv innan han började ett förhållande. han visste att han bara skulle såra sej själv och mej om vi var tsm.. men det han inte fattade var att han sårad mej mer när han sa så. jag väntade och väntade. jag började tappa hoppet om oss. det var otroligt jobbigt när han började träffa en annan brud, isa,  medans han sa att jag var hans allt och att dom bara var kompisar. en dag när jag kollade in hans album, hade han bilder på henne och under stog det: " lita på mej älskling .. " det va nog då jag fattade att jag inte var något för honom, aldrig varit! trots att han sa till mej flera gånger att han älskade mej. hursomhelst, sen la han in en video på dom två, och första gången jag såg den blev jag så förbannad och sårad att jag .. tyvärr började jag böla. för varje dag som gick mådde jag dåligare, han klankade ner på mej. såg ner på mej, klagade och gjorde allt för att jag skulle må dåligt. så verkade det som om iallafall. han sa alltid till mej att jag va otrevlig, att om jag verkligen gillade honom skulle jag bättra mej. jag försökte, jag gjorde det. men inte enligt honom, utan jag var tydligen fortfarande en idiot. han sa fortfarande att han älskade mej, men han behandlade mej som skit. jag fick inte ens ifråga sätta varför han gjorde det, utan då blev han sur och bad mej dra åt helvete. jag är tydligen efterbliven och trög. sist vi pratade i telefon var förra helgen när vi var i norrköping, då blev han sur för att några i bakrunden skrek, då sket han i mina sms och dissa mej. en kväll undrade om han hade tid att smsa, tydligen inte eftersom han var med nån annan brud, stevi (?). jag inser nu vad jag gav mej in på. vi har precis bråkat, igen! och jag ifrågasatte bara varför han behandlar mej såhär och att han får det, allt jag fick till svar va: nej det får jag inte, men jag gör det iallafall. mogen unge asså. sist vi bråkade skrev jag en ganska lång text till honom, om hur mycket jag älskade honom, hur mycket jag försökte osv. allt jag fick till svar var; Jajajaja. han klagar tillochmed på att jag inte skriver med stor bokstav i ny mening, vad är det här!? sista han sa till mej var att jag fattar trögt. sen blockade han mej, och det är nog bäst så. för jag är trött på honom och hans jävla sätt att behandla mej. det finns bättre än honom, och jag hoppas han får lida för allt han gör mot tjejer. hejdå idiot!

det får avsluta det här, soulmate ringde nu. vi hörs, puss C

"söndag och jag är solbränd i fejset!"

godmorgon!

jag kan inte påstå att jag är sådär speciellt insatt i eurovision song contest. såg när länderna fick dela ut poäng, sen somnade jag. var ju ute med josefin, min soulmate. kom hem vid halv tolv och då delade somsagt länderna ut sina poäng. somnade dock innan det slutade. men vaknade vid tre och fick då veta att Russia(Ryssland) vann, ja vad ska man säga .. jag har faktiskt ingenting att säga. idag ska jag antingen följa med mamma ner till kolonilotten och bättra på brännan, eller bättra på brännan med soulmate. sara erbjöd sej också, så vi får väl se.

igår ringde det en från min förening, Ulrika. tränade med henne förut, hursomhelst! hon börjar med att fråga mej om jag tänker stanna kvar i våran förening till nästa år, är hon dum i hela huvuet eller!? självklart svarar jag, och hon låter lite osäker, då tilllägger jag snabbt: jag har inte tränat på den sista tiden pga mina betyg, eftersom jag måste bättra på dom. och det är orsaken till varför jag inte är med på avslutningen! ååh, jag kände bara hur jag blev mer och mer arg. efter att jag inte tränat på max 1 ½ månad tror dom att jag ska sluta, asså skärp er!

nej nu ska jag äta en god frukost, ägg får det nog bli idag. plus lite till, haha! sen ska jag försöka få med soulmate till sara, om det nu är okej för henne. hehe, vi hörs ! puss C

"ser hellre att du är lycklig än jag själv"

godkväll!

min dag har varit cool lugn och jag har bara lapat sol. syns faktiskt på mitt ansikte, och det känns. lite roligt eftersom jag har väldigt svårt att bli brun. grillade på min mammas kolonilott och sen begav jag mej till min pappas flickväns kolonilott och pratade lite med dom. har precis kommit hem. cyklade med pappa och marie, jag fick köra pappa. lite jobbigt men det gick super! ska snart ut med soulmate en stund och bara prata av mej, det behöver jag verkligen! juste, idag är det 24maj och det är prick fem månader sen jag och min vän, madde. gifte oss. töntigt tänker säkert vissa, men inte vi! jag älskar henne, och hon är helt underbar. vi är bara vänner, men hon är min fruga!

Skrållan, min älskade vän. jag vet inte vad jag ska säga, den här texten jag skriver kanske inte så många förstår. men huvudsaken är duochjag förstår. jag vet vad du går igenom, jag vet hur det känns, hur man mår och allt det där. men .. jag vet inte riktigt vad jag ska säga bara. att du snodde honom från mej, aldrig i livet att du gjorde. visst jag gillade honom och i början var det jobbigt att inse. men efter kvällen hos maja, när vi satt där i soffan. så var det helt naturligt. det ska vara ni, såärdet bara! du vet att jag alltid kommer finnas här, trots att vi snart inte kommer gå isamma klass längre. vi har alltid haft vårat speciella sätt att prata, och jag vill inte mista dig. jag finns här, alltid. dagsomnatt, jag älskar dej Caroline!

bilden är från din födelsedag för snart ett år sen. 14juni07

det får avsluta det här inlägget. nu ska jag ut med soulmate, vi hörs i morgon! puss C

"dagen ser bra ut"

godmorgon!


blev lite små sent igår, hjälpte min broder med en sak på datan. så vid tolv gick jag ifrån datan. somnade väl vid ett, sjukt trött. vaknade först kvart över sju, trodde det var ett skämt först. men gick upp, gjorde ett snabbt besök på toan och sen gick jag och la mig igen. trodde dock inte att jag skulle somna om så fort som jag gjorde. för ungefär 20 minuter sen kom mamma in med hunden och väckte mej. ska snart bege mig ner mot min mammas kolonilott, dom har städdag så jag ska sola! hoppas på lite färg! nu ska jag trycka i mej lite frukost, kila förbi pappa och hämta solkrämen (solskyddsfaktor SEX!). vi hörs senare, och jag ber er! sitt inte inne, ut ut ut !! C
dagens outfit blir nog dock inte så somrigt, min blåa t-shirt jag köpte igår, min turkosa bikini, mina turkosa små shorts och sen .. jaa, det blir väl mina mjukisar ner tills jag ska sola. ballerina åker iallafall på!

"dagens shopping"

så, nu har jag kollat på tv.n! stolt över min bror, han är verkligen värd det där jobbet och jag älskar honom! galet gott med jordgubbar och mjölk, så somrigt! hursomhelst, har precis tagit kort på allting jag shoppade idag. så nu tänkte jag lägga in det! ska ut med min bv(bästevän) snart också. länge sen asså! en liten rad till min storesyster ;
allt det här med antonia tar på ens krafter, jag vet. som jag sagt förut så kanske det var bäst såhär. hon står trotsallt inte så långt bort! du vet att jag finns här, genom allting! jag älskar dig, världens bästa syster är min!

nu blir det bilder, sen ska jag ut med soulmate. vi höres i morgon, braväder och jag kommer sola! puss C


yesyesyes!!!

ååh va skönt! jag har inte kunnat blogga på två jävla långa veckor! jag har så mycket att skriva, men ska försöka fatta mig kort!
12-16 maj; jag kommer dock inte ihåg sådär mycket vad jag gjorde pga att det är så galet länge sen. lämnade in mitt arbete i historia och ett i hemkunskap. nu väntar jag bara på att bedömmingen ska komma.
16-18 maj; på fredagen drog jag iväg till norrköping med ett gäng vänner. på fredag kvällen badade jag för första gången, och shiet! det va svin kallt. badade även på lördagen, kallt då också. men efter ungefär 15 minuter kände man ingenting! ghalet, jagvet! blev ett stopp på söndagen i södertälje.
den här veckan har det väl inte hänt sådär speciellt mycket. hade orientering i onsdags, hittade fem kontrollet sämst som jag är! orkade inte vara kvar i skolan så sa att jag mådde dåligt. gick hem och sov störstadelen av den dagen. igår åkte antonia iväg. och jag grät så det sved på kinderna. det kanske var bäst såhär, trots att vi saknar henne sjukt mycket! va iväg till gnesta och lämnade stella. och jag hoppas båda pärlorna får det bra. älskar dom, trots att dom inte är här längre. nej nu blev det dålig stämmning. dagen spenderades i skolan fram till tolv, fick sluta tidigare trots min cp lärare! på lunchen, klockan 11 så stog hela enheten i våran lilla matsal (3 klasser BARA!) och sjöng för våran elevassistent Arild som blir 60år nu på måndag! vid halv ett kom mamma och hämtade upp mej och vi begav oss mot väsby. skulle leta efter kläder till skolavslutningen och balen. hittade en lilasvart klänning till min brors student, som jag även kommer ha på balen (H&M), ett linne och puder, också från H&M, en t-shirt från gina. 3 par skor från affären-jag-inte-minns-namnet-på! slänger in bilder på allt sen!  juste !! igår ringde en tjej vid namn Helena till mig. min syster har ju varit iväg och tagit modell bilder inne i stan. och nu ska jag göra samma sak. riktigt kul, ser fram emot det. trots att jag inte blir bra på bild. fick ta med mig upp till fem kompisar. ska försöka få med josefin och andrea, mina två bästavänner! så på måndag bär det iväg, ska bli galet kul! nu ska jag ta en skål med mjölk och jordgubbar och sätta mig framför tv.n med mamma och hennes man. min broder är nämnligen med på tv idag! så vi höres senare ikväll. puss, fan va jag älskar min blogg !

"bilder!"




jag & bim
dom tänkte sätta upp poolen, men så blev det aldrig
lill pysen somnade strax efter bim och det såg skönt ut
syster står och jagar på killarna efter mat
alvin skulle självklart hjälpa lillesyster med paketen, haha sötnos!
jag inne på statiol typ klockan elva^^
flippflopp i gräset, det är sooooooooommar!
snart kommer den här söta pojken hem till mej!
farfars älskling, haha
catrin och bim
linda och bim
jag kommer sakna dej tjejen !

"både bra och dåliga nyheter"

godkväll!

helgen har verkligen varit kanon! fredagen spenderades på hope utmaning. jag och linnea tog en lång promenad från eurostop på kvällen. vid tolv kom vi till nån brud som heter maja som bor precis brevid mej. skrållan och dom ville att vi skulle komma. så vi kom dit och va där en stund. det va heeeeeeeeeeelt dött. maja, jeppe, ella och linda stog i köket och jag, linnea, fisen, annte, skrållan och jimmy satt i vardagsrummet och dryga. sjukt tråkigt! har faktiskt saknat att umgås med er, gamla minnen kommer upp. igår va vi iväg till gimo, till min storebror med familj. bim fyllde ju år så det va lite kalas där. chillpill dag, spelade lite boll med mina bröder och min systers man. dom dödade mej totalt! men det va grymt kul, borde göras oftare! stannade kvar efter och grillade, gott. påvägen hem satt vi i bilen och syster säger; ja .. du får väl åka ut och säga hejdå till antonia någon dag. jag började vrida och vända på mej och kände hur det sved i hjärtat och tårarna kom. tror ingen märkte det. jag kommer sakna henne så jävla mycket .. det känns liksom så overkligt, jag vill inte att hon ska åka .. grät som en jävla idiot inatt. jag trodde aldrig att jag skulle må så här pga en häst .. alla dagar jag aldrig kommer att få uppleva igen .. åh jag kommer saknar henne .. neh nu känner jag att jag börjar bli tårögd. samma vecka som antonia åker får jag hem commander, min lilla pojke. som föresten fyllde 10veckor igår! va och tittade på han idag, och han är så fin! så idag var jag, pappa och marie iväg och köpte kattmat och kattlåda. lite saker kvar att köpa, och jag ska göra att för att han ska få det bra! nu börjar det bli långt. sitter här med en godispåse, en loka och tusen papper. ska renskriva mitt arbete som ska in i morgon. slänger in bilder senare! vi hörs och syns, och du syster .. jag förstår hur du känner ang antonia, det va bäst så här, och du vet att jag finns här. jag älskar dig syster ! <3

"helgen väntar"

hejigen!

har nu solat ca. 45  minuter och det va grymt skönt. tänkte bara slänga in en bild, eller ah det blir två! på den nya bikinin. dock fanns inte rätt färg på stadium.se ! den ska alltså vara turkos, precis som dom små shortsen! ellen skulle komma nån gång efter två, så nu ska jag hem och laga mat och sola. ska sola medans hon duschar också! vi hörs senare. vi ses ute i solen ! C



image127image128

"yes !!! "

wiiiieh, jag klarade nationella i matte! hade muntliga provet precis innan lunch och jag klarade det. känns grymt skönt, ingen sommarskola för min del ! nu ska jag ut och sola, köpte ny bikini igår, en turkos! slänger in bilder senare. vi hörs och syns, C

"glöm ej!"

ni får inte glömma att kolla på talang ikväll klockan 20.00 på tv4 ! dock är jag inte hemma då, så får kolla på reprisen 12.30 på söndag. jag lovar det är värt att kolla på det ! sebastian är med ikväll, med en ny svensk låt. och det ryktas om att den ska vara ännu bättre än den förra. det kommer bli svårt att slå den, men gud ! med honom så är allt bra. älskar honom, för er som inte har förstått det !! hans röst är underbar, hans hår är sjukt fint. allt med han är bäst , älska !

"engelska lektion"

hejhej!

just nu sitter jag på en engelska lektion. och ska söka lite om rocken. har ganska tråkigt men började iofs precis. vädret är sjukt fint idag och ja, det börjar bli sommar. fick veta i morse att jag fick 10p. på a-del, 1p. på b-del och 10p. på c-del, alltså nationella i matten, man behöver 23p. för att få godkänt, och jag har ett muntligt prov kvar. hoppas jag klarar det, min lärare tror iallafall det. hoppas verkligen! slutar mellan 12 och 1 idag. vilket är skönt. ska förbi mamma en sväng då och sen hem och sola tills ellen kommer och hon skulle duscha hos mej. sen vid fyra drar vi upp till kyrkan och där ska hon klippa mej och sen är det hope utmaning som väntar ikväll. och för er som inte vet, jag är inte troende. utan går bara i kyrkan för skojjs skull. haha! fick veta igår att min syster har sålt antonia, hästen alltså. blev självklart ledsen .. men ja, vad ska man göra ? hursomhelst, nu ska jag fortsätta här innan min engelska lärare ser mig. vi hörs och syns, välkommen sommaren ! C

"äntligen!!"

hejdär!

det blir faktiskt rätt så kort, solen skiner och jag sitter här. ja jag vet, idiot !! men jag ska faktiskt ut och sätta mej i solen och kanske plugga eller varför inte ta en pratstund med min älskade mamma ? hursomhelst, jag har kommit igång med mitt arbete i historia, jag vet att jag är fett me seg, men ja .. har alltid lika svårt att börja. hursomhelst, ska sätta mej i solen i 30 minuter och sen fixa klart brödet. jag och mamma bakar faktiskt bröd tillsammans, gulligt va ? :) vi hörs efter maten! föresten så fyller bim, min brorsdotter, 1 år på lördag. grattis lilla flickan ! ut i solen människor ! C

"suprise"

hejhej, igen!

jag känner att jag börjar bli "beroende" av bloggandet. eftersom pappa inte har nån data, eller han har en men det "hoppar runt en trojansk häst i den" som han säger. så har jag saknat datan. nu sitter jag fortfarande hos mamma, och renskriver mitt hemkunskapsarbete och lyssnar på sebastian, ovanligt hu? näh nu ska jag fortsätta här. skriver sen, ääääääääääääääääääääälska sebastian krantz !!

"lunch med papi"

hejhopp!

sitter här hemma hos mamma och hoppas att solen ska komma fram igen, vill ha värme! va ner på bryggeriet med pappa och käkade en god lunch, dock inte så nyttig. lägger in bilder. igår va jag hemma hos anne med denise och jasmin. kollade på dh och tog det mest lugnt. nu ska jag vänta på att solen kommer fram igen, jag vill! ska äta hos mamma idag och sen gå på fadderutbildningen som börjar halv sju. ska försöka plugga också. C


image122 
toast skagen                                   
image123 
salamifylld kycklingfilé m. klyftpotatis och basilikasky.

image124
ja .. jag skulle jobba, men playahead.se va ett litet måste
image126
ooh ! dålig bild pga. jag tog på datan med mobilen

"ghanadag"

godförmiddag!

idag har vi ghana dag i skolan, vilket innebär att vi måste jobba för att få pengar till ett barnhem i ghana. rätt chill faktiskt. jag började klockan nio i morse, och har sen dess suttit och arkiverat papper här på pappas jobb. rätt tråkigt och tröttsamt. har tagit en liten rast och sitter på pappas kontor och lyssnar på sebastian krantz, åh jag föll direkt. jag får rysningar av låten han sjöng på talang. hans röst är så underbar, och han är inte direkt den fulaste. han är så söt, sök på sebastian krants talang 2008 på you tube så får ni se honom. ojojoj! hans mamma måste vara grymt stolt. och han kommer komma långt, med det utseéndet och den rösten tack denise för att du visade mej honom, haha!  hursomhelst, jag lägger in en video neranför så ni får se den fina lilla pärlan. jag slutar om 59 minuter, jag och pappa ska ut och käka lunch och sen tror jag han kör hem mej till mamma. ikväll väntar fadderutbildning, tror jag. nu ska jag fortsätta jobba lite. vi hörs lite senare när jag är hos mamma, njut av låten! C 


"älska sebastian krantz!"

ni måste bara kolla på den här, världens finaste !
klicka på länken ; http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.376639

"hos jasmin"

hejhej!

provet gick väl sådär, kunde gått bättre. just nu sitter jag hemma hos jasmin.  medans hon plockar in disken. hon är ju ensam fram till torsdag så hon måste sköta allt ensam. vilket jag tycker hon gör bra. vi ska snart bege oss hem till anne. jag har börjat gilla det här sällskapet mer och mer. och det känns bra. nu ska jag vara social med jasmin, vi får höras. C

image121


"dagens"

godmorgon!


slänger in en bild på hur jag ser ut idag, ser väl likadan ut som igår,haha. önska mej lycka till på nationella !  C

image120

"dax att gå hem"

nu har jag varit här hos mamma sen jag slutade skolan, alltså halv fem. ska bege mej hem till pappa och duscha och sen sova. hoppas pappa kommer på något så datan börjar funka igen. vi hörs när jag får tillgång till data, kan inte säga när .. men det lär ni märka, sov så gott ! C

"datan funkar inte , igen"

dålig uppdatering pga. att datan hemma hos pappa är helt störd. så nu sitter jag hos mamma och väntar på mat. satt kvar i skolan en timme och pluggade lite. men fick inte allt gjort, så det innebär att jag måste plugga ikväll. min helg har varit ganska lugn. i lördags var jag i stan med lite vännor. igår va jag iväg till lilla täby. näh nu ska jag gå och skynda på mamma, jag vill ju ha mat vafan!! vet inte när vi hörs igen, det märker ni! C



image119
blir en bild på mina två underbara vänninor, andrea&josefin, jag älskar dom, i alla lägen!

"livet är för kort"

godmorgon!

eller ah det är väl inte morgon längre. jag är på dåligt humör igen, jag har ingenting att göra idag!!!! vilket suger, jag får feta dampet seriöst, asså waaah !! ont i ryggen och knät. ensam hemma just nu, ska väl snart ta och klä på mej och fixa mej, kanske ska in till sthlm idag! eller ah nu är det bestämt, jag ska in dit. innerst inne vill jag ligga och sova i timmar! men livet är allt för kort för att sova bort. ska gå upp ur min säng och byta om och så. vi hörs innan jag åker sen, C

"pris till mej"

det enda jag har gjort idag är att; sovit, somnade vid fyra, igen! ute tio minuter och hämtade hunden, legat och kollat på tv. en riktig jävla slappdag. nu borde jag få pris, eftersom jag precis har duschat! det är ju verkligen så jobbigt att duscha, naaat ! ska snart gå till mamma och hämta busskortet, eller ah ska gå om 30-40 minuter. först ska jag klä på mej, äta middag, ta en alvedon&ta min antibiotika och sminka mej! skriver ikväll/natt när jag kommer hem. ska umgås med jasmin + massa folk. C


"fredag, onödig dag .."

jag mår inte bra, varför säger jag det ens? *suck* har inte gjort ett piss idag, känner mej sleten. somnade runt tolv och sov en halv timme pga. att jag kände mej yr och illamående. har bara legat i sängen och kollar på tv, känner mej på konstigt humör, inte bara fysiskt dåligt utan psykiskt. ska ta och ta en alvedon och gå och duscha. måste ut med min lilla pärla också, syster va och lämnade honom förut. vi får höras när jag duschat och så. C

"inte min grej"

jahaja, efter 4dgr tog det slut med jonas. det här är inte min grej. kärlek är inte till för mej känner jag. kanske borde ge upp helt ? jaja .. träffade linn en stund igår. kom hem lite sent, 20 i 1 pga av att jag .. skitsamma varför. dagen ska spenderas hemma, eftersom att min pappa är grymt sur på mej .. kanske skulle träffa en kompis som skulle komma hit. vi får se hur det blir helt enkelt. skriver en liten lista här under hur det kan bli idag, C


[ ] duscha
[ ] plugga biologi, so, hemkunskap osv.
[ ] träffa fredrik, min kompis!!
[ ] städa mitt rum
[ ] kanske solar på solexpress
[ ] träffa jasmin ikväll

"torsdag, men det känns som söndag"

godmorgon!

jonas ringde och väckte mej kvart i nio. även han va trött så vi sov lite längre, han brukar vanligtvis ringa typ.. åtta! hursomhelst så ska jag snart gå och ta bort mitt smink från igår och fixa frukost. sen ska jag skynda mej att klä på mej och sen skulle jag ringa honom halv tio igen, måste gå till stationen vid 20 elr 15 minuter i 10. vi kommer nog höras ikväll när jag kommer hem. ha en bra dag, och hoppas på bra väder ! C

"i give up now,godnatt"

ohshit va trött jag är, men jag kände att jag ville få iväg ett inlägg först. kvällen blev lugn och helt okej. åt lite knytis middag hemma hos cina och jonny mitt ute på landet. inge sprit alls faktiskt.. jag känner såhär, varför dricka sprit bara för att det är valborg? skitsamma, i morgon ska jag till stan och möta upp jonas, vi ska sen åka hem till honom. snart somnar jag,så vi får höras i morgon. godnatt folket, C

RSS 2.0