Skit.

Jag är på äckligt dåligt humör, sitter bara på sängen även fast jag vet att jag måste packa ner massa grejer och ta mig mot bussen. Är så förbannat irriterad ..

Men den här dagen ska bli bra, eller hur? Ska försöka stänga allt det jobba ute, spendera flera timmar med personen jag uppskattar till miljoner, sen kanske en annan person jag tycker otroligt mycket kommer förbi och spenderar kvällen med oss. Jag vet inte, jag vet ingenting just nu. Bara det att min buss går om en halv timme. Jag måste packa, jag kommer glömma halva livet hemma.

Ta det lugnt ikväll, drick med måtta och ha galet kul. Puss

Gudnight.

Herregud, mina ögon går i kors.. Jag måste sova, nu! Imorgon väntas en dag som är full med mys! Ska umgås med bästavän och lite av hennes vänner. Så det blir nog mysipys! Vi hörs kanske imorgon, NATTI! <3


Snygging!

Jag slog upp tidningen vi har här i Märsta, Sigtunabygden (SBMT). Och det första jag ser är en artikel om en mamma vars dotter blivit bortrövad av sin pappa. Det läskiga är, att det var just hos den mamman jag sökte barnvakts jobbet hos. Hade inte en aning om det.

Sen bläddrar jag en sida och där på en annons hittar jag min kusin! En annons för Maxi. Bläddrar ytterliggare några sidor och hittar en stor bild på henne. Min kusin är otroligt vacker, därför tog jag kort på reklambladet så ni också får se!! Här är hennes blogg också föresten.


Hon och min syster är mina förebilder i livet!
 


blabla

Måndag=måndags ångest för min del. Morgonen började bra, hade gott om tid. Tills jag inser att mitt busskort är hos pappa, en kvart innan jag ska gå. Men min underbara pappa kom och lämnade det. Hann precis in på tåget, där möttes jag av världens sötaste Bellis. Väl på tunnelbanan mötte jag en idiot, en person jag aldrig någonsin gillat, och framförallt aldrig varit sams med. Hade det inte varit för att jag är sån snäll och underbar person (känner ni ironin?) så hade det smällt, på riktigt. Tack för att du förstörde min morgon lite till ditt fanskap!

Gjorde redovisning om ett svenska grejs, sov på andra svenska lektionen. Lunch och sen samhällsprov. Jag var för första gången det här läsåret, inte den första personen som gick på ett samhällsprov! Svarade på alla frågor förutom två, så jag kanske får godkänt iallafall? Man vet aldrig!

Jag har kommit hem, bakat lite, legat i soffan och tänkt en hel del. Tankarna är många, nästan lite för många tyvärr ...

Jag sitter här och lyssnar på en låt, en låt som har många minnen i sig. Bra som dåliga. Den kommer komma att få en stor betydelse det kommande året. Jag måste få i mig något att äta innan jag drar på träning.


<3


Underbart väder.

Imorse vaknade jag 45 minuter innan min väckarklocka skulle ringa, men jag låg kvar och drog mig länge. Vi åt en stor frukost i morse innan vi packade ihop oss och checkade ut. Vi hade tur att vädret var så fint som det var, vi hade två timmar vi skulle ta död på innan flygbussen gick. Vi köpte med oss lite jordgubbar och satte oss i en park vi hade spanat in tidigare. Sofie hade med sig en filt, så vi slog ner våra söta rumpor där och bara mös i solen. Vi höll på att missa flygbussen eftersom vi satt vid fel busshållsplats, men hann precis. Tur det!

Ängelholms flygplats är som mitt vardagsrum, om man nyser när man går igenom den så missar man allt. Flygningen gick bättre än i fredags, jag fick inte så mycket lock som då och vi kom ner smärtfritt. Väl på arlanda mötte jag upp min fina syster för en fika. Vi hann prata om mycket innan hon skulle in till sin gate och jag hem. Hon flyger ner till Holland idag, hon är nog redan där tror jag.

Min söta pappa lagade lite middag till mig när jag kom hem. Mätt i magen somnade jag på sängen med både katten och hunden. Hehe. Ska packa ihop lite grejer och gå till mamma, ska vara kattvakt. Fast helst skulle jag vilja vara hemma och mysa med min kisse, saknat honom ju. Lägger in några bilder, men alla kommer finnas på facebook sen!


Hihi, PUSS!


Tävlingsdagen avklarad

Ja, sådär ja. Vi (jag och Alex) började dagen med att försova oss, vi snoozade för länge men hade gott om tid och hann göra oss klara innan det va dax för frukost vid halv sju. Tävlingen rullade på bra och helt plötsligt var det slut. Orkar inte skriva om resultaten *host*. Vi tog oss en promenad till hotellet för att släppa av alla grejer och sen gick vi till ica och handlade lite middag, wunderbart! Tillbaka till hotellet, åt mat och sen dess har vi legat på hotellrummet och glott på tv. Myspys!

Haha, det va några jävla idioter som höll på utanför vårat hotell förut. Ett gäng fulla killar fick en galen idé, så en av killarna åkte på bilens motorhuv och tillslut tvärstannar han som kör, så killen flyger och han kan inte ställa sig upp. Galna jävla idioter. Brandbilen kom, polisen kom.

Nu ska vi snart sätta ansiktsmask, sen blir det sängen på det. Asmys, vårat flyg går vid halv två imorgon. Så vi kan äta en ordentlig hotellfrukost, mysipysis!!! Jag ska visa massa roliga bilder på mig och Alex, hihihi!


Klicka för större bild, wihou!


Fiiiiiiiiiiiiiin fint!


Godnatt


Med den här drog bilden från vårat hotellrum säger jag godnatt.
Upp om sju timmar, jag dör redan!
PUSSIS


Coolish!

Jajemensan, idag bär det av mot skåneland. Hur ska jag förstå vad dom säger? Tolk någon? Haha! Jag måste skynda på lite här, men tänkte skriva faktiskt. Kul va ? Vi ska åka om typ 1 ½ timme till Arlanda, flyget går halv tolv. Myspys! Måste forsätta här och så hörs vi när vi kommit ner, min lilla (stora egentligen) data följer med!


Coola va !? Vi fick dom igår, jag älskar dom!!


Morrn

Tralalalaaaaaa! Det bästa med att sova borta, är att allt går så fort på morgonen!! Som nu, jag sitter nästan helt klar och mitt tåg går om en halvtimme. Bra va ?! Jag ska fixa klart mig, sen kila, pusselipuss!!

Tabbe

Haha, fy va pinsamt!! Jag är hemma hos min bror i Solna nu. Och jag är inte så förtjust i att vara i hans lägenhet själv, visserligen har han satt in en säkerhets dörr. Det är bara alla ljud runt i kring som skrämmer mig. Det pinsamma i det hela är att jag skulle smsa en kompis och säga att jag inte ville vara själv. Dock hade jag precis pratat med min andra bror i telefon, så jag smsade honom av en ren reflex. Skyllde dock bort mig på att jag hade fått ett likadant sms av pappa. Sanningen är H, att jag inte vill vara själv.

Duktigt!

Morgonen gick som planerat, jag vaknade dock lite senare än jag hade bestämt mig för. Så hann bara med 20 minuters powerwalk, men bättre än ingenting visst? Nu ska jag duscha, klä på mig, äta frukost och packa. Jag ska spendera min kväll hos min bror i solna, mysipys. PUSS

Soffpotatis? Inte längre.

Ligger i sängen och lyssnar på musik, låtar jag aldrig hört förut spelas just nu. Men går nog tillbaka till min kända spotify lista snart. Jag håller på och tvättar, små städar lite i rummet osv. Jag är trött och seg som fan!

Let´s face the truth, jag är så onöjd (så heter det väl ändå inte ..? SKITSAMMA!!)! Jag är inte nöjd med mig själv, simple as that. Jag har för många kilon jämnförelse med min längd. Jag är för lat för att ta röven ur soffan och göra något åt saken. Jag vill, men min vilja är starkare än jag själv. Jag har planer och tankar på hur jag ska göra, vad jag ska göra och när. Jag börjar imorgon, fårse bara om jag kommer upp den tid jag planerat. Nu pratar jag inte om att jag ska sluta äta pasta, ris och potatis. Utan bort med sötsaker och socker, det är mitt största problem. Mer sallad och lite mindre av p, r och p. Sluta äta på kvällarna, röra på mig mer än drill-träningarna. Sen ska jag försöka hitta tillbaka till dansen, bara tiden som försvinner. Det är inte framförallt pga. vad andra tycker och tänker om mig, utan för att jag själv ska må bättre. Ska göra upp ett tränings schema innan jag går och lägger mig idag.

Utöver det ovanstående så måste jag ta tummen ur röven och börja fixa mina uppgifter i skolan. En är klar, snart en andra. Det måste bli ändring på den jävla soffpotatis jag har blivit. För mitt egna bästa. Nu ska jag städa klart och sen om en liten stund gå ner och hämta upp tvätten.


Charmig va ? HIHI!!


Söndagsmys

Jag vet inte, men jag har inte så stor lust att blogga längre. Men jag gör det för att skriva av mig, haha ..

Sitter på pappas jobb, perfekt såhär en söndag. Bror (Peter) och pappa byter däck på P´s däck så jag passar på att göra klart lite uppgifter i friskvård och hälsokunskap. Duktig jag är, hehe. Vi har varit iväg till farmor i Uppsala. Lilla farmor fyller år idag så hon bjöd på fika. Grattis världens bästa farmor!! <3

Nu vet ni att jag lever, bra va!? Ska fortsätta här, vi hörs senare! PUSS

Föresten, är det bara jag som är irriterad över den där jävla vulkanen på Island!? För första gången på tio år som jag har drillat så ska vi flyga ner till en tävling, i Skåne. Nejmen då kanske det inte blir så för att den där jävla askan fuckar upp hela luften. Kul, jag hoppas verkligen att det hinner lösa sig innan vi ska åka. Och vi åker på fredag, HÅLL TUMMARNA!!! För om det inte funkar så måste vi åka bil ner till tävlingen, och det vill jag verkligen inte ...

Old days


En gång i tiden (långt bak i arkivet) va jag otroligt blond.
Men jag älskade det, kommer ihåg att jag ibland tyckte det såg ut som änglahår.
Hihi. :$


Fail

Ohyes, träningen igår gick så bra så! Jag va pepp genom hela träningen. Stog och gjorde 3turns i säkert 30 minuter, jag skulle klara det. Började tillochmed blöda på tummen, satsarn ??

Skrollboll kom hem till mig igår och vi lagade lite mat. Fläskytterfilé, potatisklyftor och rödvinsås. Sen hade vi planer på att göra egen chokladmousse, men det gick rent åt helvete. Fyfan .. FAIL!! Say no more. Vi satt och tagga med cider, men vi hade ingenstans att ta vägen. Det slutade med att vi gick ut, vi gick och gick. Men fan va tråkigt vi hade. Vid halv tolv kom vi hem till mig igen. En timme senare tog skrollan bussen hem och jag la mig i sängen. Skit trött, men jag satte mig i sängen med datan, haha ...

Bästa Natta ringde och väckte mig för en halv timme sen. Så har precis tvättat håret och ätit lite frukost. Vi ska in till stan och sola, gå på promenad och äta lunch. Mys! Sen får jag se om jag träffar en gammal vän också, vill ... Måste föna håret och såntdära nu, men vi hörs sen lovers. PUSS

Peppppppppppppppppppppppppp!!!!!!!!

Ohyes, jag är så fruktansvärt peppad på att träna nu!! Tävling om två veckor, tagga tagga!! Jag ska fixa här hemma, byta om och sen gå till Alex. Vi ska byta knoppar på min stav, dom är trasiga, men vad gör det!? Jag har nya plus en till stav, hoho! Sen ska vi träna, jag är så otroligt sprallig i kroppen och vill typ bara hoppa. Vad är problemet? Ingentingggg, hahah! Nej men ikväll ska jag umgås med skollboll, hundra år sen vi träffades. MYSIPYSI! WIOHOUOUOU, haha, ååh galet. Vi hörs sen PUSSSSSSSSSSSS

HAHAHAH !!!

Har precis gjort massa scones, asmums!! Så ska kila hem till mamma och äta frukost, det blir mina nybakta scones. Och jag vet att klockan är två, men det är min frukost !!



HAHAHAHAHA !!!  Vilka jävla sköna killar, men nolifers ?! Hahaha, åååh jag dör !!!!!!!!!!!!


Bad är det bästa som finns

Jag är slutkörd! Jag är hemma igen i lilla lägenheten, ja den är liten jämnförelse med systers tre vånings hus. Det första jag gjorde när jag kom hem va att lägga mig i fotöljen, underbart! Har precis klivit upp ur ett helt fantastiskt bad! Hög musik, varmt bad i en timme kunde inte sitta bättre! Jag tänkte kanske laga iordning lite käk nu, magen kurrar. Inte ätit något sen frukosten vid åtta ungefär.

Så jag ska rota igenom kyl, frys och skafferi och se ifall det finns något att laga. Kvällen är halft planerad, annars har jag inga mer planer för dagen. Ska göra ansiktsmask och ha fotbad också, hihi! Tjingtjing!

Jävla nördar!

Jag är vaken än och jag har inga planer på att sova än. Dagen har varit lugn som tusan! Lillan vaknade runt åtta, käkade frukost, låg och mös i soffan. Vid halv elva tog vi en powerwalk (ehum, jag gick och hon satt i vagnen) hehe! In, åt lunch och sen däckade jag på soffan, passade på eftersom Ser va hemma då. Nästan 1 ½ timme sov jag, underbart skönt! Jag och storebror fick stå för maten, potatisgratäng med fläskytterfilé. Skitgott blev det! Sen maten har jag och bror suttit mittemot varandra vid matsalsbordet med våra datorer. Vilka nördar vi är. Efter några timmar flyttade vi oss till soffan där vi båda halvligger som två soffpotatisar med datorerna i högsta hugg.

Nu börjar jag bli lite trött. Skulle aldrig druckit den där koppen kaffe förut, haha ... Imorgon åker jag hem igen. Hem till min 120 säng, just nu delar jag en 90 säng med en hund .. Hem till min lilla bebis misse. Sovmorgon får jag dock inte på fredag för då ska jag träna klockan 10. Men lördag, ouff jag ska sova tills jag vaknar. Vilket säkert kommer vara tidigt, haha ..

Jag börjar få ont i ryggen. Det va inte en skön ställning jag låg i, haha. Åååh ryggen knakar, mys! Vi hörs imorgon, puss!!!


Kommer ni ihåg den här?

Jag började nynna på den här låten igår, så va bara tvungen att leta upp den. Det finns typ sjuhundraelva olika verisoner av låten, men vi tar den här! Tror den är från 1997, då var jag alltså 5 år. Haha, galet länge sen.


trött .....

Jag tänkte slänga mig i sängen när som helst och sova, är jätte trött! Men bror skulle åka hem från Solna nu så jag måste sitta och vänta, för han har ingen nyckel. Den har hans kära lillasyster lånat, hehe! Så jag sitter här med ögonen i kors och inväntar honom. Sen stupar jag i sängen som vanligt, ni ska veta hur jobbigt det är att vara barnvakt. Ouff, det tar på krafterna, skämta inte!! Barnvakt imorgon också, hoppas  hon inte vaknar 6 som idag, herregud .. Sovgott, godnatt osv osv osv. *GÄSP*

Tråkig rubrik? Ohyes

Lillfisan kände för att vakna klockan sex i morse och jag kände bara hur sömnen hade klistrat fast mina ögon. Galet trött, men det va bara att kliva upp! Vi låg i nästan två timmar och kollade på barnkanalen, eller jag låg i soffan och N busade runt. Vi har precis kommit in från en liten tripp till centrum. Hennes yoghurt var slut så vi passade på att ge oss ut i det (underbara) fina vädret.

Just nu sitter hon är brevid mig i sin stol, med sitt egna tangentbord (plus en bärbardata, trasig dock) och käkar lite smörgåskex. Snart ska jag laga i ordning lite lunch. Tänkte passa på att plugga lite när hon ändå ska sova, efter lunch alltså. Får se om jag ska ta en promenad lite senare.

Mina tankar är hos dig bästa vän, hos dig och din familj. Jag kan inte tänka mig hur det känns men jag kan säga att jag finns här. Alltid, dag som natt. Det finns inte ord. JAG ÄLSKAR DIG! <3<3

Ååh försten, köpte en tidning på affären, kropp och någonting, kommer inte ihåg vad den heter, haha! Men iaf, man fick med en tränings skiva med Paolo Roberto, bästavän har sagt att den är skit jobbig. Så nu är det väl dax att jag tar tag i det här. Let´s face it, jag har för många kilon på min kropp. Nog om det, nu ska vi busa och laga lunch. PUSS

I min egna värld

Jag sitter med hög musik i öronen i systers vardagsrum. Mina tankar är långt härifrån, men jag vet inte riktigt vart. Jag behöver skriva av mig, inte lite heller.. Det kanske kommer ett "deep" inlägg när alla lagt sig och jag sitter helt i min egna värld. Nu ska jag pussa på lillfisan för hon ska snart sova, puss ..

Igår va det vår, idag är det snö .. Herregud!

Jag skulle stupa i säng sa ja ju,  jo det gjorde jag. Minst sagt. Men inte klockan ett som jag hade planerat. Jag och J disskuterade länge och väl,men behövligt! Sen pratade vi i telefon en  stund, så jag kom i säng runt 3. Lillfisan vaknade vid åtta så det blev inte så tidigt. Nu har vi (hon..) ätit frukost och hon har fått på sig nya fina kläder. Medans moster hennes sitter i sovkläderna med en dansande lillfis i knät. Tror vi sätter på en kanal med barnprogram eller busar massor. Det är vi två duktiga på. Ska ringa och väcka J snart också, fast jag tror inte det kommer gå.

Hade tänkt att vi skulle ta en promenad ner till Natta och hämta min laddare. Men det snöar ute så vette tusan om jag känner för det .. Blä.

tctgtyi8kjfdsafnua jsfjdasd hh5vttbntg tgggggggggggggggggggggggggggggggD5FTYUIOÅU8Y78T6FVBJHUIOJJIJIIJOJIJIIJIJIJ'YI8887
87UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU,.,.LLDSLDÖ

Hehe, ja ni förstår va ? Lillfisan gick loss på tangentbordet! Nu ska vi gå från datan. Puss på er !


<3


Jag är död.

Fina Nathalie har fyllt 19 i helgen, massa onyttigheter, vin, champange och lite mer av det goda.

Jag är så trött. Vilken helvetisk värk i magen jag har, euw. Jag ska disskutera klart med J på msn, sen blir det bingen, jag kommer bokstavligen stupa ner i sängen. Imorgon blir det barnvakt åt lilla prinsessan, lovely!!
PUSS

Underbart!

Det är så fint väder ute! Tillochmed så att man kan sitta på balkongen med datorn och plugga, i love it!!

Tack Linda!

Efter mycket om och men (plus irritation och ilska) så kan jag börja med mina arbeten. Min bror´s fru Linda tipsade om ett program. Så jag laddade ner det, och änsålänge har det fungerat bra! Nu ska jag börja här då, herremingud ..


Påsklov

Jag hade för en sekund glömt bort det allra viktigaste just nu. JAG HAR LOV! Underbart att sova tills jag vaknade av mig själv. Ligger fortfarande i sängen och lyssnar på massor av musik. Ska snart ta mig upp och göra lite frukost, sen sätta mig vid köksbordet. Har hundra uppgifter att göra på det här lovet. Gamla saker samt nya läxor. Lovely ... Puss på er.

Som vanligt ska dom ha pengar ..

Ligger i sängen nu, med min systers lilla vovve. Den här dagen har varit bra på nästan alla sätt som går. Jag hade hotell prov imorse. I konferens. Guess what; jag fick MVG! Wihouu, en poäng över gränsen och jag är otroligt glad! Ligger på MVG i hotell c nu, så bara data-examen kvar så kanske jag slutar på MVG, hehe!

Fick även ett besked (som jag skrev om i förra inlägget) som gjorde livet ett snäpp enklare, hah. Fick spendera eftermiddagen med världens sötaste tjej. Var barnvakt åt lilla prinsessan! Underbara unge säger jag bara. Charmtroll!

Fick ett mindre bra besked idag. Jag ska betala tillbaka på skatten, skit också. Men det har löst sig redan, ska jobba lite extra på mitt gamla sommarjobb. Sen har sommaren kanske löst sig pengarmässigt. Underbart!

Jag funderar på om jag ska bada hunden, han är skitig som få. Så kan han sova i min säng i natt, hihi! Mysigt!!



Ge mig sommar nu så jag får använda mina supersöta pjuck!!


Kan andas igen

Efter några veckors orolighet och med världens tyngsta och största sten på hjärtat så kan jag äntligen andas igen.

RSS 2.0