Ljusare

Kände att det va dags för lite förändring

Just the way you are.

- Lev aldrig ditt liv för någon annans skull. Ditt liv & dina val.
Du är fin och unik precis som du är, inte som alla andra vill att du är.

Gonna miss you.

Jag vet inte riktigt hur det här ska gå.
Hur ska jag klara mig utan er?
Om 11 dagar är det over and out,
men inte med oss hoppas jag?
Hotell-tjejerna, ni vet precis vilka ni är.

Tumblr_ljua718arg1qiqurlo1_400_large

Love-b311e5110b83f1e96e85f27fb0fee88f_h_large


Fint väder!

Nu skiter jag i att sitta inne, tvätten är i maskinerna och jag tänker sätta mig i la solen. Mys
- 13 dagar kvar!

Snart smäller det!

Haha, visst är det tur att man inte har den största bloggen i Sverige och verkligen måste uppdatera.
Jag har ju ledigt nu, sen i fredags. Praktiken har gått så sjukt jävla fort och jag kan inte haft det roligare. Dessutom har jag även fått extra jobb där nu i sommar och ev. helger i höst. Om det känns bra? Haha oja! Skojja inte, lovely. Så nu är jag ledig fram tills min student som är om 15 helt otroliga jävla dagar! Jag längtar, som ett litet barn. Det är sjukt, det har gått så jävla fort! På fredag är det dessutom bal, ska bli så kul så.
Jag tänkte faktiskt dra på mig mysbyxorna och gå till solariet som ligger 2 min från min. Sola lite och sen hem och laga i ordning lite käk. Senare ska jag till jobbet på möte. Men tiden börjar springa iväg, vi hörs när vi hörs.

Haha, snygg chey. Pöss

Livet är för bra.

Jag har ingenting att uppdatera er om, eller så har jag det. Det händer sjukt mycket i mitt liv just nu, läskigt mycket. Imorgon har jag min sista dag på praktiken, om lite mindre än 3 veckor tar jag studenten. Jag har fått jobb! Jag gått och blivit förtrollad av en stad, Lund. Är lite uppe på rosa moln och hoppar. Vi har haft studentskiva. Åh jagvill inte sitta här och skriva just nu, det är så fint väder ute!
Bild från skivan i söndags, awesome guys!

Next stop, Lund.

Det känns seriöst lite halv konstigt att jag ska åka iväg, ensam snart. Iochförsig möter jag upp resten av gänget där nere imorgon bitti. Men bara känslan av att sitta på en buss hela natten, vem ska jag prata med? Sätta sig längst fram och bli bundis med chaffisen. Jag hoppas dock att jag kan sova, sittandes eller liggandes. Hur som, bara jag får sova! Är framme i Lund åtta imorgon bitti.
Ska ner ditt på SM, kolla lite. Samt ha årsmöte och ta kort med SDF´s styrelse (ni vet, jag är k00l chey och sitter med i den, tihi). Borde egentligen inte sitta här, men jag känner mig för tankspridd för att fixa allt innan jag ska åka. Vilket jag faktiskt måste. Min buss går 22.45 från City terminalen. Vilket innebär att jag måste åka från mig om 45 minuter. Kanske dax att göra sig redo, blä .. FAST! Jag åker ju i min zipperall, myyyys! Ha det awesome, jag kommer hem imorgon kväll, så så länge är jag inte borta. På söndag är det ju för fan SKIVAAAAAAAAA!!!!!!

Dag 11 – Mitt husdjur

Åh min lilla bebis! Jag har en katt, min lilla Commander. Som är lite mer än 3 år. Han bor dock hos min mamma, men det är ändå min bebis. Ja vad finns det att säga, slänger upp en bild på sötnosen istället!
Åh, sötnos!

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

ÅH satan! Så varmt det varit idag, ville helst skita i kläderna och gå naked. Men neeeeh det kan man ju inte. Haha.
Det jag hade på mig var ett par ljusa byxor, blommig tröja och svarta ballerina. På praktiken hade jag svarta skor, svarta byxor och svart shorta. Mh, sommar kläder. Haha!
Nu ska jag hoppa ner i ett bad innan telefonmötet börjar om 50 min. Pussen

Dag 09 – Min tro

Jag varken tror eller inte tror. Kanske finns det en Gud, kanske inte.

Kärlek

Jag var iväg igår och tittade på Hope utmaning. Träffade jätte många gamla vänner, det bubblade till i hela kroppen och jag kände att jag saknat dessa människor. Glädjen överflödade och jag somnade gott när jag väl kom hem. Underbart!
Har ni tittat ut? Det är strålande solsken ute, därför ska jag snart ta mig ner till lotten och spendera dagen i solen.
Dag 08 – Ett ögonblick

Ett av dom finaste ögonblicken måste nog varit när jag fick veta att min syster väntade barn. Ännu större var det nog när hon var född, lilla prinsessan. Det är så svårt att välja just ett ögonblick, för det finns så många. Både bra och dåliga. Men måste nog säga när jag träffade min systerdotter för första gången. ♥

Dag 06 – Min dag / Dag 07 – Min bästa vän

Har inte skrivit dag 6 ännu, så jag gör det nu. Gårdagen spenderade jag åt att fixa vårat flak. Var på möten och fixade med pengar. Kvällen erbjöd telefonmöte. Nada more..
Dag 07 – Min bästa vän
Det här är inte svårt att skriva om. Min bästa vän är min syster. Hon som funnits där från dag 1, alltid ställt upp och hjälpt till så mycket hon kunnat. Delat allt med henne, både bra och dåliga saker. Det är min syster jag alltid kommer se upp till, hon är min förebild. Spelar nog ingen roll vad som händer, hon kommer alltid vara min syster och min allra allra bästa vän. Det finns inte många som finns där från dag 1 och finns där, dag in och dag ut. Jag uppskattar allt hon gör för mig, alla dagar jag kan komma till henne och prata av mig.
Jag älskar henne, mer än någonting annat! ♥

YEY!

Snart smäller det, på riktigt.

Dag 05 – Vad är kärlek?

Vad är kärlek egentligen? Jadu. För mig har kärlek olika betydelse. Kärlek mot familj är en sak och kärlek mot en flick/pojkvän.
Att känna kärlek mot sin familj är nog enkelt. Dom som alltid finns där oavsett vad. Det är så min familj är. Jag är trygg med dom, även fast det finns tvister och tjaffs. Jag känner enorm kärlek mot mina bröder, min syster, mina föräldrar, mina söta syskonbarn. Jag vet att dom alltid finns där, vad jag än gör. Kärlek är att känna tillit, trygghet och att man kan vara sig själv med dom.
Att känna kärlek mot en flick/pojkvän är nog dessvärre svårare. En annan relation, med andra "krav". Men samma sak, kärlek är när man känner tillit, trygghet och när det bubblar i kroppen.
Det är kärlek för mig.

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Vilken valborg. Det började i Uppsala. Satans mycket folk, ett jäkla drag men dock inte allt för taggad. När jag hittade min bror och hans sällskap taggade jag till. Blev riktigt kul. Träffade även på Daniel Paris, fruktansvärt söt kille! Fick skjuts hem av min kära mamma. Svängde förbi hemma och böt om. Sen åkte jag med min bror, hans tjej och två till hem till hans tjej i Rosersberg och grillade. Riktigt mumsigt, natten blev inte lång. Var hemma i min älskade säng vid tolv. Somnade gott!
Det blev bakispizza idag med samma sällskap som igår, efter det åkte jag in mot stan. Hade bestämt dejt med några tjejer i klassen, för att prata och planera studentskivan. Det här blir nog awesome. Nej men ska ta och smsa min fina soulmate och se ifall hon fortfarande vill träffa mig.
Det jag ätit idag är macka, fil. Pizza och choklad, tihi :$
Bild från mösspåtagningen i fredag, soet?

RSS 2.0