"2 timmar senare"

snart har det gått två timmar och jag har inte börjat städa ännu. damsugaren va ju sönder efter att jag damsugade sist, så jag lagade den, och sen jag har bara legat i soffan med min lilla kissemisse. äscha! nu måste jag verkligen börja, så jag blir klar!

pusseliepussen .

"städning på gång"

sådär, nu är jag hemma igen. vilket jag varit i en timme ungefär. solade 20 minuter och sen satt jag utanför och väntade på josse som solade efter mig. pappa körde mig dit, pågrund av allt jävla regn. medans jag solade åkte han iväg och köpte lite lunch till mig, kycklingsallad. efter det blev det en vääääldigt blöt promenad hem.  nu när jag är mätt och belåten tänkte jag faktiskt göra lite nytta! jag ska börja med min städning av rummet, som va började med för ett tag sen. kan inte påstå att jag gjort ett skit åt allt.. därför ! ska jag göra det nu, när jag är sådär lagom pigg, vädret tillåter ingen utgång, och då passar städning bäst. nu åker radion på och jag ska börja, hehe.  vi hörs när jag är klar, för jag ska bli klar ! sådeså!


pusselipussen .

"solarium - en räddare i nöden"

godmorgon!

här både regnar och åskar det .. inte speciellt kul! jag gillar inte åskan så speciellt mkt, vem gör det? lite regn är väl mysigt, men inte såhär mycket! usch, ska iväg till solexpress och sola snart. om en timme ungefär. fick med mej chrille, eftersom alla mina tjej kompisar typ jobbar. haha! sen ska jag väl inte göra så mycket .. ska väl umgås med sofie senare. får se om twinie är med också.

min hals sviker mej .. som fan! det va en jättebra låt på radion nyss, så började jag sjunga och fick inte fram något. bara en hes röst ... tur att ingen va här ! haha ! nu ska jag fixa mej, vilket innebär: klä på mej, ta bort frukosten, ta bort sminket och allt där till. haha vi hörs om ett tag igen!


pusselipussen .

"att blogga är som en livsstil"

sådärja, nu ligger en (äckligt onyttig) pizza i magen. ångrar nästan att jag inte tog en kycklingsallad .. uscha! sitter och små äter på melon. sådär "jordgubb med melon" från ica. jag skulle väl inte säga jordgubb MED melon, eftersom det endast fanns 3 småsmåsmå jordgubbar och resten halv goda melon bitar. jaja! godare kunde dom faktiskt ha gjort det! anyway .. vad finns det att säga egentligen, inte så mycket faktiskt. i morgon väntar väl en dag hemma igen! planer på att gå över till solexpress och sola lite, fårse hur det blir med den saken. vill färga håret också .. varför inte ett eller två tränings pass, vi får se hur det blir i morgon, men jaja! snart bär det av mot varberg, endast .. 10 dagar kvar! ska som sagt bli skönt!

nu ska jag ta och äta lite djungelvrål, dricka vatten och försöka hitta något på tv. vi hörs innan jag går och lägger mej!

pusselipussen .

"jävlar vilken sommar .. "

ja ni, det regna igen! spöregnar verkligen, skulle egentligen mött en kompis på stationen, men bad han ta bussen till mej istället. ska snart springa ner och köpa halstabletter och möta honom. därför blir det inte längre än såhär. hoppas på bättre väder, verkligen!

pusselipussen .

"guys, i love you"

hejsan,

nu ligger jag här i soffan. galet trött och lite små ont i halsen. blir inte så långt eftersom jag är så trött.
dagen har varit rolig .. haha det där lät torrt. vid halv två kom vi hem till mamma. där det serverades lunch. på det var det tipsrunda där jag och marie vann på utslagsfrågan. alla rätt + utslagsfrågan, starkt gjort. efter det väntades fem kamp, vem som vann den vet väl ingen? efter lite lek och skoj väntade filmtittning. "barnen på lindvägen" ex. filmen från när vi va små, jag finns inte med på många filmer .. jo typ en? söt som jag va, haha. anyway, efter det blev det middag och på det tårta. så nu känns det som om man skulle kunna vara utan mat flera dagar.. ahah. lite senare på kvällen kom våra grannar .. eva och björn tror jag dom heter. över. björn är min gamla handbollstränare, haha japps. jag har också spelat handboll, tro det eller ej!

för er som inte fattat det här än, så är vi alltså 7 syskon (+2 st som mamma inte räknar in, som är mina syskon!!), vi är spridda över hela sverige, eller nja .. en gimo, 4 i märsta, snart bara 3. en i solna, snart två. en i thailand, vilket verkligen inte tillhör sverige! vår familj är ganska stor om man säger så, hehe.

nej nu väntar sängen, måste ta bort allt smink och skit först ..

godnatt pusselipuss

"fyfan .. jag saknar er"


kommer ni ihåg det där.. jag glömmer aldrig när vi alla typ höll på att spy för att vi hade ätit så mycket ..
9c grupp a, ni va och kommer alltid vara bäst för mej!

"godtidignatt"

dagen har varit lång men ändå ganska lugn. åkte iväg till gnesta i morse, hälsade på stella och käkade jordgubbar med glass i solskenet. sen begav vi oss hemåt och sov en stund sen ringde bror och vi drog iväg till Thun´s. väl hemma käkade vi middag, jag och syster. nu sitter vi i vardagsrummet och kollar på jönssonligan.


nu är det klart, 13.00 den 18augusti börjar jag gymnasiet. stockholms hotell & resturang skola. inte mitt första hands val men ja .. är reserv 6 till rudbeck. men tror inte att det kommer bli så att jag får en chans att komma in där. så jag har en resa till skolan på ungefär en timme. jaja, varför klaga ? nu ska jag kolla klart på jönssonligan och sen väntar sängen, i morgon blir det familjedag som gäller.

godnatt pusselipuss

"jag hann .. "

godmorgon *en stor fet jävla gäsp*.

natten har varit halvdan, som vanligt. vaknat för många gånger, inte kunnat somna om. flera nätter har varit så, jag vet fan inte vad det beror på, sängen kanske? haha! nej, men nu ska jag nog ta mej till köket och fixa lite frukost och sen klä på mej!

föresten, är det bara jag som är inne på gymnasieintagningen´s hemsida hela tiden ? det står att man kunde kolla från och med den 26/6 på eftermiddagen, såvitt jag vet är det morgonen den 27/6, anyway! jag får vänta på brevet, vilket jag aldrig kommer palla. jag vill veta nununu! vi hörs sen!

pusselipussen .

"dåligt humör .. "

vad ska jag säga .. är på ett lite nedstämt humör och ska inte skriva så mkt. sitter här efter en jävla dag i täby, stått utanför i tre ½ jävla timmar och delat ut rabatthäfte, hjälpte josse. åkte in till staden och åt på taco bar, träffade schani och åkte hem igen .. det är väl min dag typ. imorgon hinner jag nog inte skriva på morgonen, syster ringer förhoppningsvis och väcker mej, hon slutar åtta och då skulle hon ringa mej. sen ska vi åka iväg till gnesta, sen får jag se om det blir tuns för min del, men kvällen ska spenderas med syster yster. i hope! nu ska jag nog gå och sova .. jag är trött, arg, ledsen, har ont i ryggen och borde sova .. vi hörs i morgon bitti om jag hinner, annars hörs vi väl senare .

godnattpuss .

"tidig morgon för mej .. (a) "

godmorgon!

nu har jag piggnat till lite. kvart över nio ringer hem telefonen, i min dröm satt jag på ett café med denise och josse, där va det caféts telefon som ringde. när jag väl insåg att det inte va så, fick jag panik och sprang upp. tror ni inte det va min mamma eller? trodde allvarligt att nån hade dött för att hon ringde så tidigt. anyway! jag ska snart fixa lite frukost, sen ska jag duscha, fixa mej och allt där till. sen bär det iväg mot täby och sen vidare till stan. vi ska träffa först robin i täby, fast josse jobbar så jag ska träffa honom. sen efter fyra ska vi träffa schani, haha! mehn vi hörs efter allt !


pusselipuss

"jag och tider är inte ett"

halv ligger här i soffan och kollar på sex and the city, fast missat dom första 20 minutrarna, attans också. ska snart gå och hämta lite vatten, blir väl i pausen mellan det här avsnittet och det andra. haha! efter SATC blir det Next på MTV. sen blir det sängen. den ropar redan nu, men nej en liten stund till ska jag nog klara. vi hörs imorgon bitti innan det bär iväg mot täby.

godnattpuss  / C .

"dagens skämt"

sho blä!

sitter här och väntar på bättre tider. vi ska snart ut igen och göra .. jag vet fkatiskt inte! hur som helst, josse sitter och leker med en såndära spiksak,som en spik matta. så säger hon; sån här kan man göra själv, det ska jag göra ! skitglad, och jag bara skrattar " vilket skämt". haha! imorgon ska vi iväg till täby, josse ska jobba. så ska jag vara där, träffa robin. sen blir det lunch/middag i staden. taco bar, vad sägs om det? skriver när jag kommer in igen!

puss på er .

"bara för att jag åker till varberg om 14 dagar"

som rubriken säger, så åker jag om två veckor. 9juli, vilket jag skrivit förut. sen kommer jag hem igen 15juli. det springer i hela kroppen, har längtat i snart ett år. sen vi åkte där ifrån förra året. allt är så härligt där. hoppas på bättre väder iår, verkligen! förra året va det väl lite sådär .. stranden va inte lika fin som året innan, men gemenskapen va toppen. ååh jag längtar verkligen. ska bli skönt att komma bort en vecka i sommar iallafall!

idag har jag varit duktig. jag tömde kattlådan, diskade, damsugade mitt rum och la alla kläder i högar på soffan. dock ligger dom på stolen nu, haha! dammade även av min "bokhylla" där datan står för tillfället. imorgon ska jag ta tag i skrivbordet, har lagt ett lakan över allt skit för att slippa se det, haha! det kan inte ta så förbaskat lång tid att städa ett skrivbord, sen ska min bokhylla rensas, och garderoben lika så. åh, varför skulle jag ens börja, haha! allt ser ut som skit där hemma jue.förutom disken, yey! haha, ska kanske dra ner till pappa tidigare idag och börja städa igen. lättare att städa när man vill, som i morse. jag orkade verkligen inte. men blev tvungen!

andrea hörde av sig idag, hon är ju i USA fram till 9juli, när jag åker, typiskt! dom hade precis kommit till las vegas och dom bor på värsta lyxhotellet och så. dom har tydligen zoo på hotellet, då börjar man fahn undra! haha, menmen. jag saknar henne, men efter varberg ses vi igen, yey!

nu ska jag äta lite vindruvor och sen bestämma mej om jag ska 1. umgås med josefin. 2. umgås med syster. 3. hem och städa eller 4. gå en promenad. hörs ikväll

puss på er


snart är jag där, precis där !

"ta tummen ur röven - ett citat bara"

sådär, nu ska jag klä på mej. öppna upp lite och vädra, katterna sover. så då kan jag lika bra börja städa lite. diska upp, hänga upp alla kläder, damsuga och tömma kattlådan. det är alltid en början, haha stolt ! nu ska radion på. vi hörs om en stund


puss !!!


"sol -wiiiiiiieh"

godmorgon!

har precis gått upp och känner mej lagom seg. kollade ut genom fönstret och himlen är blå! haha, låter som värsta miraklet, men aah iallafall. fint väder innebär att jag städar imorgon, haha! shiet, det kommer aldrig bli av. men jojag ska! ska väl sitta ute och kanske försöka få lite färg! sen blir det middag hos mamma igen, hehe.

imorgon (tror jag!!!) att man får veta om man kom in på gymnasiet. jag är orolig faktiskt .. så jag tänker inte "hoppas". det får bli som det bli nu, hotell&resturang är iallafall linjen! skola vet jag inte ..

nej nu ska jag ta och äta lite frukost, och dricka hallon te ! mmmums. vi hörs under dagen


puss  / C .

"SATC - i like ! "

sådärja, nu har jag kommit hem. eller det va typ 1 timme och 40 minuter sen minst! har pratar med både min vän i telefon och tim. ska ringa robin precis. har legat i sängen och kollat på sex and the city. och ja, fråga mej inte varför jag inte börjat kolla tidigare än nu. har insett att det är både underhållande och lite små spännande. hehe! katterna är som två vilddjur eftersom dom har sovit hela dagen, ååh tänk om man kunde göra det, sova hela dagen. imorgon måste jag iaf börja min storstädning i rummet, kan jue kanske börja med att plocka bort alla ny tvättade kläder från soffan och damma. sen har jag lovat pappa att diska också. shiet ! glömt att ta kort på väskorna, jaja .. klant nr 1 det är jag det ! hehe, neej nu ska jag försöka ringa robin eftersom det inte gick nyss, vahfan är det för fel på skiten? usch!

godnattpuss / C .

"kort"

godkvällen, sitter här och väntar på att pappa ska komma och hämta mig. han jobbar ju över i tre dagar nu och då vill jag inte sitta ensam hemma med två galna katter. så jag begav mig till, vilket jag kommer göra nästan varje dag. nu kom faktiskt pappa, så ska åka hem. skriver när jag kommer hem och så.


puss / C .

"jag måste färga håret"

godmorgon!

min natt har varit lång, sovit dåligt igen. vaknade ett X antal gånger. vädret är fortfarande dåligt ute, så blir väl en dag inne, precis som alla andra. har inte tagit bilder på väskorna ännu. får bli lite senare. då kommer det nog fler bilder från t.ex. våran filmkväll. har inte så mycket mer att skriva faktiskt. ska ta och kolla på tv lite nu, ska till mamma sen och äta mddag eftersom pappa jobbar över idag, imorgon och torsdag. anyway, vi hörs sen!

puss / C .

"sista fördagen"

godkväll

sitter här i vardagsrummet och är jätte trött. eftersom bror kom hem idag så fick vi väskor, like always. louis viutton väskor, (säkert oäkta, men fina iaf!). jag fick en vit och syster yster fick en brun/röd. sen har vi en väska tillsammans. sen fick jag lite smink. bilder i morgon! tänkte slänga in en "to do"-lista för den här veckan. sen blir det tvn och sängen som väntar.

[  ] åka t. gnesta med syster och hälsa på lilla stella.
[  ] träffa robin
[  ] städa rummet, storstäda! kanske möblera om
[  ] typ "familjedag" på lördag med alla i familjen.
[  ] köpa hårfärg med josefin
[  ] träffa min vän

kommer kanske mer, skriver då!

godnattpuss / C .

" thai middag"

hejsådär mitt pådagen!

morgonen har varit lugn, har bara suttit och pratat om gamla minnen och vad som händer närmaste veckan för min bror och hans tjej. ikväll blir det thai middag med Lillen, Aon, Harald (?), Mamma, hasse, Servé, Pappa och Catrin. det blir kycklingwook och fläskfiléwook, plus nån såndära morotsgrej Aon Och syster skulle fixa.  nu ska jag nog ta och vila, alla ska iväg och införskaffa maten till ikväll. tror dom skulle till thai affären i industriområdet. blir lite mellanmål nu, macka och yougurt skulle sitta fint, hehe. sen blir det tv och sängen där uppe.

puss / C .

"vilken natt ..."

godmorgon.

det kunde jag sagt klockan fem i morse. när en vän till mig smsade och höll mej vaken lite till och från. sov väl max 4-5 timmar inatt. vid sju väckte mamma mig och dom begav sig till arlanda. runt åtta vaknade jag till igen och hör min storebror och alla andra prata i köket.
gick ner och hälsade på bror och hans tjej.
för er som inte vet, så bor min bror Lillen (Anders) i vanliga fall i Hua Hin i Thailand. Där han har bott ett tag nu och jobbar på en golfanläggning. han är typ såndära .. kökschef, tror jag! just nu sitter han, hans tjej Aon och Harald, en kompis till honom, i vardagsrummet och pratar. lite konstigt att ha honom hemma eftersom vi inte träffats på så sjukt länge.

dagen ska väl spenderas .. jag vet inte vad, inte med vem, ingenting typ. vädret får bestämma idag, som alla andra dagar. nu ska jag väl hitta på något att göra, typ vila eller sätta mej och prata med bror, Aon och Harald. why not ?

puss  / C .

"det känns som igår"


det känns som igår när vi stog där på ängen, det är svårt att inte bli ledsen,
alla bilder jag tog på dig, trots att du inte va min. dom där vinterkvällarna ..
alla dagar ute på ängen, dom få ridturerna vi hade, när du testade mej..
alla vintermornar vi kom in i stallet, och man såg er .. det kändes så bra,
det va som en del av livet. när jag fick veta att ni skulle åka, så .. det gick sönder,
allt rasade ihop, och jag grät ofta. oftare än dom flesta vet. det va en jobbig tid.
jag visste att jag inte skulle varit med när du åkte, men jag ville.. det va jobbigt..
när catrin bad mej kratsa hovarna .. det va då jag bröt ut, jag klarade inte av att se..
hörde när dom gjorde iordning dej för transporten. dina steg ut ur stallet..
jag börjar tillochmed gråta nu när jag tänker på det .. det är hårt .. som fan!
jag saknar er båda två, stella&antonia. glömmer er aldrig, någonsin!
jag älskar er tjejer, trots att ni är nånannanstans nu ..


" film, min och josses grej!"

sitter här och lyssnar på damsugaren och musiken. jag är en sån som gillar lite mer .. "egenskrivna låtar". ja som esco, sofijah, osv. älskar sofijahs låtar. eftersom det inte blev nån film till frukosten så blev det kopps mitt på dagen. somnade till lite under filmen, pinsamt! drog mig hem hit till mamma, har käkat tacos och inget mer typ. ska väl inte göra så mycket ikväll, fårse kanske blir en promenad efter allt svullande. ska faktiskt ut snart med josse,

andrea, kom hem nu! det är för länge du är borta .. du kommer hem samma dag jag åker .. jag saknar dig verkligen, det är galet.


här är då en av mina favorit låtar, med sofijah då.



/ C .

"hahahaha ... "

någon film till frukosten det blev det då inte. oväntat ? efter en kopp hallon te, juice, macka och ägg + lite kex (a) så sitter vi här, i soffan och typ somnar snart. blir väl stan idag igen, haha! neh nu måste vi nog piggna till och sminka oss och åka hem(jag t. mamma och josse hem till sej), måste byta kläder och så. sen blir det väl stan som jag sa.


puss på er .

"frukost och irene huss"

godmorgon!

vi har vaknat nu, en timme sen kanske. nej typ 40 minuter. anyway, vi sitter här och kollar på gilmore girls och väntar på frukost. pappa är ute och införskaffar lite. ska bli gott, även fast vi svullat godis redan. haha! medans vi äter frukost ska vi kolla på irene huss. josse somnade igår så visåg den aldrig. vi hörs efter frukosten och filmen. 

 puss på er .

"hej mitt i natten"

ligger här i soffan och lyssnar på MTV. josse ligger och halv sover i fotöljen. eller just nu pratar hon med en av dom två pojkarna som kom fram till oss idag. våran dag i stan va lugn. rasmus och schani kom fram till oss och typ pratade. och sen typ va vi med dom hela dagen. schani är egentligen från gotland, och det visade sej precis att schani känner kanske filip.ni vet assöta underbara filip ? herremingud .. :o hursomhelst, vi har bara suttit här hos pappa, svullat godis, popcorn, toblerone, loka, och såndär créme bonjour och kex. snacka om att vi behöver ut och gå, taha!you wish.vi har kollat på tjenare kungen, en gammal goding. och snart blir det Irene Huss tatuerad torso. efter det väntar väl sängen. ska bli skönt.fårse om vi somnar här ute under filmen eller om det blir i sängen och soffan i mitt rum. imorgon kommer det bilder, promise! eller det blir ju iofs idag. hehe, godnatt för er som inte sover än.


puss xoxo .

"filmkväll"

ska snart ta en promenad ner till pappa med josefin. där det blir godis, loka, popcorn och några filmer. skriver om dagen därifrån, ska skynda på josefin lite.

puss på er .

"Har du gjort mer än 20 av dessa saker är du "blondin" "

[x] Ett tuggummi har fallit ur min mun när jag pratar.
[x] Ett tuggummi har fallit ur min mun när jag INTE pratar.
[x] Jag har gått in i en glasdörr/fönster.
[ ] Jag har gått ur/gått in i ett fordon som ännu är i rörelse.
[x] Jag har skrattat åt något som jag börjar tänka på och då har folk tittat kontigt på dig .

[x] Jag har gått in i ett träd.
[x] Jag har försökt slicka mig på armbågen.
[ ] Jag visste inte att Alfabetssången och blinka lilla stjärna har samma melodi
[x] Jag försökte just sjunga dom. 
[x] Jag har snubblat i mina skosnören och ramlat.

[ ] Jag har blivit kvävd i mitt eget spott.
[ ] Jag har sett Matrix men förstår den ännu inte.
[x] Jag är/har varit blond
[ ] Folk har kallat dig senreagerad.
[x] Jag har i misstag fått något att fatta eld.  

[  ] Jag har försökt dricka något men märkt att de kommit från din näsa.
[ ] Jag har dräglat i sömnen.
[x] Jag har somnat på en lektion.
[ ] Om någon säger "fjärt" så skrattar jag.
[x] Ibland märker jag att jag inte tänker.

[x] Jag har börjat berätta något men sen glömt vad det var.
[ ] Folk går oftast iväg från mig och vimlar med ögonen.
[x] Jag blir ofta ombedd att höra efter min inre röst.
[x] Jag räknar med fingarna fast det är enkla tal som t.ex. 7+9
[x] Jag har ätit ett kryp. ...

[x] Jag gör denna gallup fast du egentligen skulle göra något viktigt.
[x] Jag har klätt på mig kläderna fel väg.fel väg = bakochfram upp och ner , 
[x] Jag har sökt efter något väldigt länge men sedan märkt att du har det i handen eller fickan.
[] Jag har skickat kedjebrev för att jag varit rädd för "om du inte gör detta" - förbannelsen . 
[x] Jag har tappat fat, glas eller bestick.

[x] Jag använder ordet "smart"
[x] Jag använder ordet "coolt"
[ ] Jag ser döda människor och de är mina ända vänner.
[ ] Mina vänner svär inte.
[ ] Jag slår i mitt huvud om jag gör bort mig.
[x] Jag har fallit av en stol.
[x] Jag ligger ibland och försöker få fram figurer ur takets mönster.
[x] Jag säger "ööh/eeehm" flera gånger om dagen


25 (a)

"stan idag"

godmorgon

det enda ordet som "passar" in just nu. gårdagen blev lugn. middag med pappa, marie, syster och hennes man. 3 cider, och det va all alkohol jag fick i mig. mötte upp frida vid 9 och mötte sen upp josse och sen kom lelle med sina två kompisar, iofs så drog dom rätt snabbt. sen kom jossan och elin, elin gick i våran klass i sjuan men flyttade. oväntat att ajg skulle träffa henne igår! anyway, lelle tog moppen till sätunaparken och vi resten gick dit. där satt uffe och lelle när vi kom dit. sen drog lelle och frida iväg en stund medans vi andra satt och pratade. runt 11 började jag må jävligt illa, och josse fick hjälpa mej hem. väl hemma spydde jag som en gris och somnade efter nån timme. men vaknade hela natten av små ljud. katterna, min mobil, folk som gick utanför. så jag är lite små trött nu.

ska snart gå upp, ladda min mobil, fixa mig osv. jag och soulmate ska iväg till staden idag. vet inte vad vi ska göra, fårse om jag införskaffar hårfärg och sen lär det bli latte på café kladdkakan ! vi hörs ikväll !

puss på er .

"varför ... ? "

om det inte funkar om en halv timme, alltså halv ett! så kommer jag ringa tillbaka till comviq. dom ska fixa det här, jag börjar bli galet sur.

min dag är räddad, eller ah i stortsett iallfall. ska gå upp till min mjuka säng och vila. sen duscha och fixa mig för midsommar firande på pappas särbos kolonilott. blir ganska så lungt faktiskt.

varför ska allt hända på samma gång? först det med min väns släkt, sen med min pappas särbos dotter, min mobil .. visst ni tycker kanske inte det är så mkt. men det tynger faktiskt. sommaren började inte bra.

bara 19 dagar kvar sen bär det av till varberg. ska bli skönt faktiskt! 9-15 juli.



fanns väl inte mycket mer att säga.. har inte lagt in bilderna från kryssningen, gör det imorgon tror jag. kommer nog bilder från idag också. vi hörs lite senare !

puss på rumpan .

varberg 06 och 07
1 och 2. massa folk på strandpromenaden
3. jag + 3 sjuka emosar, eller va dom nu va..


"fan.."

åh seriöst, jag får damp! jag får fortfarande inte några sms har ringt comviq två gånger. dom säger bara " testa att sätt simkortet i en annan telefon, i minst fyra timmar". FYRA timmar? ska jag sitta och ha en tegelsten till mobil i minst fyra timmar ? det funkar fortfarande inte. jag blir bara arg, tänk om min vän åker ? utan att jag får veta något. hallå, är dom galna eller? jag är på väldigt dåligt humör så får ändå inte ut något. skriver sen ..


jag kommer sakna dej

"ååh det här är inte kul vahfan"

är det bara jag som har problem med mobilen? börjar bli trött på det här. fan .. jag ska gå och sova nu, godnatt !

"vadå, midsommar, imorgon!?"

precis den reaktionen jag fick när jag kom på att det är midsommar imorgon, vahfan händer då?. kom hem runt halv sex efter en spa kryssning med mamma. har tagit det lugnt och bara varit. har väl inte varit på det bästa humöret eftersom min vän åker till marocko vilken dag som helst. hans föräldrar har svårt att bestämma sig. men jag förstår att hans pappa är lite knäckt efter det tragiska som hände igår. tänker inte ta upp det för det är inget ni bör veta. hursomhelst! igår kväll badade vi bubbelpool och hade arom massage. ruskigt skönt, men har dock knutar i axlarna fortfarande, why? igår kväll satt jag mest uppe på däck och drack cider i min lilla ensamhet. pratade med min vän och sen med sofie en lite kort stund. sen låg mamma och terrade mej halv natten till halv två. vid kvart i nio i morse väckte mamma mej och vi drog oss upp till frukosten. blev keso, ägg, gurka, vattenmelon, fralla och lite till.. grymt gott och man önskar man åt så varje morgon, heh. fick inte med mej så mycket hem, kände att jag inte behövde köpa så mkt. blev paris hiltons parfym, tugummi och sen brun utan sol. tänkte testa faktiskt, fuskfuskfusk! men vad ska man göra när skitvädret är såhär ?

nu till något annat. tycker synd om min lilla bebis, katten alltså. när vi satt och åt vid matbordet hoppade han upp på diskbänken och går på spisen. den är alltså varm, för er som inte fattade det. och han hoppar snabbt ner, och det såg ut att göra ont. självklart skulle jag pussa på honom och han hade faktiskt varma tassar .. min lilla bebis.

ska snart ta och ringa min vän, om han orkar prata. förstår hur han mår, eller inte hur han mår utan .. äsch skitsamma, ni vet hur det är när man försöker trösta när det inte går? .. kommer bli jobbigt utan honom ända fram till augusti, 2månader är fan länge. men som han säger "va stark, för våran skull". nu ska jag nog spruta ner mej med lite brun utan sol. bilder kommer imorgon eller något sånt

puss på rumpan .

"grattisgrattisgrattis"

eftersom jag inte är hemma förens typ fem i morgon, så säger jag grattis nu syster.
26år i morgon 19juni! grattis, jag älskar dig !

(syster till höger och brorsdotter till vänster)

"kryssning, hemma i morgon"




godmorgon!
har precis gått upp ur min råsköna säng. somnade efter att storebror hämtade syster i natt efter holland - rumänien. där hollan vann med 2-0, oväntat? vaknade halv fyra av att nån idiot ringer och dryga. " men vi va på samma fest i märsta för 3 veckor sen". jahmen visst, jag har inte varit på fest på år och dar. smart att ringa utan dolt nummer, idioter! jag vet vem det va så det spelar ingen roll. somnade om igen runt fyra. smsa lite med min vän fast sen somnade jag. när jag väl vaknade åtta igen så hade min vän legat uppe sen vi hade smsat. somnade om lite då och då. men vid halv elva gick jag upp. min vän kommer hit om kanske nån timme. han passar sin lillesyster medans hans pappa är hos tandläkaren. sen kommer han hit, så åker han med mej och mamma in till stan och så. sen bär det av på kryssning. spa ikväll, vet inte riktigt vad det blir för sorts spa. troligtvis lerinpackning eller avslappnande arommassage. ska bli ruskigt skönt. sen blir det frukost buffé i morgon bitti. ska bli så härligt. nu ska jag ta mig till köket, fixa lite frukost. blir väldigt lite eftersom när mamma kommer hem efter hon handlat så blir det lunch. i form av vad, det vet jag inte. ha det så bra, det ska iaf jag !




puss på er .


Not a million fights, Could make me hate you,You’re invincible

"soulmate"

gud, vad vore mitt liv utan dej. tänk dej, 10 år! hjälp va tiden har gått fort. alla minnen vi har, allting vi har gjort, youandme soulmate. vi har bråkat, oja! men .. vem har inte det? jag trodde aldrig att jag skulle hitta en sån underbar vän som dej, du är verkligen så värdefull. glömmer aldrig alla minnen vi har. 10år är bara en början, vi har minst 10år framför oss tillsammans. det spelar ingen roll hur mycket jag skriver om dej, du kommer ändå aldrig förstå hur tacksam jag är över allt du gjort för mej. hur tacksam jag är för att din mamma födde dej. hur tacksam jag är för att du alltid stått vid min sida. det gör ont när du kommer till mej och storgråter, det svider i hjärtat att se dej må så dåligt. men trots det så finns jag här, vad som än händer. känns bra att ha dej, att jag kan komma till dej och gråta, du frågar inte direkt varför utan låter mej gråta tills det tar slut. sen pratar vi om det och sen kan vi helt plötsligt börja skratta. du förstår inte, jag är hur glad som helst över att jag kan kalla dej för min soulmate. tvillingsjälv, bästevän, du är som en syster för mig. tack för allt du gör och för att du finns, ord kan inte förklara, hoppas du förstår iaf!
jag älskar dej, josefin maria bengtsson!
soulmate



"känner mej stolt, fyfan"

sitter här och ler som fan. håller huvudet högt och har precis tjaffsat med cribba. det är över, i swear! efter ett helvete med/om honom så har jag gått vidare. i´ve got a new now. det känns så bra, jag slipper honom. åh jag har sån energi att jag skulle kunna springa till min vän nu. men nejnej, jag ska kolla på teve igen och njuta av min goda loka!


kommer ni ihåg henne? grynet !

puss på er .

och ni tjejer, stå upp för den ni är. killar ska inte få vinna över oss, aldrig. vi är starkare än dom tror. ord kan såra, men vi kan sätta upp muren av tegel, ingen ska trycka ner oss igen. no way. håll huvudet högt över vattnet, vi klarar det här. " ensam är stark "


"holland-rumänien"

syster yster sitter i soffan och väntar på att matchen ska börja. matchen mellan holland och rumänien. för er som inte vet det, är min syster gift med en holländare. så vi håller på holland, trots att dom redan har vunnit sin grupp. om sverige kommer tvåa i gruppen så får dom möta holland, då blir det att vi åker hem till min syster och hennes man. där lär det bli spänning. ska ta mig något att dricka och sen ska jag sätta mig i soffan och kolla. som om jag fattar något, hehe!

imorgon åker jag och mamsen iväg. innan det ska jag träffa min lilla vän, om han kommer hit i morgon bitti eller om vi träffas i stan runt lunch är inte bestämt ännu. men vi ska iallafall träffas !

puss på er .


min lille bebis

"idag igen ?"

japps, regn idag igen. låg i soffan pratade med min vän i telefon, och så såg jag hur regnet bara öste ner. tänkte genast på lilla mamma som hade tagit cykeln ner till kolonilotten, haha hon satt där nere på utedasset och väntade på att det skulle sluta. stackars dig mamma, led med dej. haha! känner mej fortfarande allmänt små trött. blir väl så när vädret är dåligt och man bara ligger i soffan hela dagen.

tänkte skriva lite till min syster&hennes kära man som firar sin andra bröllopsdag idag, 17juni2005. det känns som igår när vi stog utanför husby kyrkan, prästen va sen, catrin blev kissnödig, dennis satt i bilen och höll på att dö i värmeslag, jag glömde spotta ut mitt tuggummi, prästen sa fel efternamn, inte bara en gång, mary och mamma grät. men gud så fint det va! jag vet inte hur många gånger vi har sett den filmen, men alltid lika kul att se er skratta när vi sett den. när adrian körde egen show på dansgolvet nere på pappas jobb. alla stog som fågelholkar och inte fattade vad han höll på med. men kul var det. Catrin och Servé, ni var så fin. det är ni iochförsig alltid men ändå extra fin. ett stort grattis till er, i love you !

nu väntar soffan, igen. vi hörs om ett tag igen!

puss på er .

älskling, duochjag !

"trött och hängig"

"godmorgon"

sitter här och har en liten kattunge som sover på skrivaren. ni ska se hur söt han är, min lilla bebis. ska snart lägga mej i soffan och kolla på tv, våra bästa år 10 i 1 kanske ? hehe. ska inte träffa min vän idag, fårse om det blir imorgon istället. känner mej inte så pigg idag, är ganska trött. har lite pasta carbonara från igår som får bli min lunch. ska ta och värma på den, smörja in mina otroligt torra händer och sen blir det soffan, min bästevän för dagen. blir två söta bilder också, vi hörs senare!









puss på er .




"2 månader..."

det här va lite roligt att se faktiskt. kollade in statistiken nyss, och läsarna har ökat från igår till idag med bara 19 "unikabesökare". alltså, cirka 20 mer än igår. det känns lite kul för att min blogg är inte så stor, ganska tråkig och ja .. det är väl mest bara familjen som läser och sen kanske några vänner, vad mer ? tydligen fler nu!

anyway så känns det roligare att skriva. för er som inte förstog den lilla texten på engelska från förra inlägget, så är det från en av mina favoritlåtar. Secondhand Serenade - Fall for you . får faktiskt 5/5p. Secondhand Serenade har faktiskt några bra låtar. sök på youtube så får ni höra hur bra låtarna är. John Vesely heter han som sjunger. hoppas jag har rätt nu, pinsamt annars.

ska nog ta och lägga mej i soffan och kolla på tv, smsa med min lilla vän som va här tidigare idag. låg i hammocken och pratade med honom i nästan 2 timmar. om allt mellan himel och jord. och imorgon kanske han kommer hit igen, vi får se. eller så träffas vi innan jag åker på kryssningen på onsdag, båten går ju inte förens sex så det blir bra innan. sen blir det nog fredag sista gången innan han åker till maroco i två månader. han vet inte när han åker eftersom dom ska åka BIL (?) ner dit, galna. så hans pappa kan säga på lördag morgon att dom åker. så det är lite dåligt. men ja, när han kommer hem igen ska vi ses. fick precis ett sms från honom, och på lördag åker dom ..

imorgon åker föresten min storebror Peter till thailand. iofs bara en vecka, men vahfan! det skulle sitta fint med en vecka i värmen. bättra på brännan som inte ens finns. i sverige, i regniga sverige, går det ju verkligen att få en bränna. nu väntar soffan, loka och något bra tvprogram. vi hörs, sovgott!

My tears run down like razorblades, And no, I'm not the one to blame
Secondhand Serenade - It's Not Over

It's shaking from the pain that's in my head,I just wanna crawl into my bed, And throw away the life I led, But I won't let it die, but I won't let it die
Secondhand Serenade - It's Not Over

Cause I was born to tell you I love you, and I am torn to do what I have to, to make you mine. Stay with me tonight. Secondhand Serenade - Your Call


puss på er .

storesyster&mamma, tack för allt stöd.
ni är bäst, jag älskar er!

"jag gillar inte åskan"

fyfan! det åskar och grejer här fahn. har legat och degat i soffan med katterna ett tag nu. men kände att jag behövde göra något annat en stund. ska lägga mej där igen med katterna och kolla på sjunde himelen. gammalt program som väcker minnen. näh ska stänga av datan nu, tänk om blixten slår ner ! :| vi hörs när ovädret är över


But hold your breathe, because tonight will be the night that I will fall for you, over again, don't make me change my mind, or I wont live to see another day, I swear it's true, because a boy like you is impossible to find, your impossible to find .

puss på er

"kryssning på onsdag"

godmorgon!

kanske lite sent för att säga det, men anyway! det känns som morgon fortfarande. har inte skrivit tidigare pga min killkompis kom hit runt halv elva, men åkte för en halvtimme sen. han skulle hjälpa sin pappa med bilen eftersom dom ska bila ner till maroco på .. lördag eller måndag. han kommer inte hem förens i augusti, fett länge. jag vill också juue! hursomhelst, äter lite vanlijglass hära. katterna springer runt och hunden sover. ska snart gå ut och ta lite frisk luft. sen ska jag nog lägga mej i soffan och glo på tv, känns som om jag bara ska vila idag. varför inte hjälpa till lite hemma, dom storstädade igår, så ingenting behövs städas. tömmar kattlådorna och laga middag, why not ? vi hörs !


puss på er .

"puss på rumpan är min sak"

hejsanhopp!!

sitter hos mamma och ska snart bege mej ut för att möta fiie och twinie(sofie och annte). fårse om jag går med dom hem till annte. det lär väl bli så tror jag. dom är snart här, så ska säga hejdå till alla jag pratar med på msn, och sen sätta på mej skor osv. så hörs vi!!

puss på rumpan .

"söndag ..."

godmorgon!

efter gårdagens bråk har jag sovit några timmar och även gått vidare. jag vet att till hösten kommer jag ändå inte ha kontakt med någon av dom. så min energi får gå till annat.

vet inte vad som händer idag, verkar som om det är fint väder ute, eller iallafall bättre än dom senaste dagarna. kanske blir en långpromenad på sisådär 1-1½ timme, det vore skönt. gå ut på landet och låta tankarna flyga. men först vore det väl kanske bra om jag la all tvätt i tvättkorgen så jag får det tvättat sen. och sen ska jag väl försöka hitta något att äta till frukost.
puss på rumpan

"fjollor"

jag är galet trött på det här. sitter och pratar med Mattias i telefon och gråter. för er som inte vet vem han är, så är det han tyvärr gillar. jag gråter för att jag saknar honom.. men det är inte han jag är trött på!

jag råkade visst skriva till saras ex oskar på peah, kan skrev ett bc och jag svarade på det. då fick hon damp,skickade lasse och madde på mej. om du läser det här madde, så fattar jag inte vahfan du fick luft ifrån! ni två vet ingenting om vad han och jag pratade om, men ni lägger er i! dra långt åt helvete, ni är bara falska, bara för att ni är saras små springflickor så ska ni inte komma till mej och tro att ni kan trycka ner mej. jävla fjollor!


nu ska jag gå och lägga mej i sängen, vi hörs i morgon!

puss på rumpan .

"ryssland vann"

kollar fortfarande på fotbollen, efter 77 minuter så leder ryssland fortfarande med 0-1. inte varit insatt i matchen direkt.

fick ett sms av min vän sofie för ett tag sen där hon frågade om jag skulle vara hjälp tränare med henne till hösten.. det har varit prat om det innan. eftersom man måste vara 5 för att tävla team så kan vi inte tävla, jag och mina tjejer. ulrika flyttar och veronica har slutat. då är det bara jag, sofie, linett  och alexandra kvar. det kommer vi inte långt på. därför ska vi mer satsa på solon och duetter. för min del ska jag väl satsa på tekniken och bara träna. blir hjälp tränare med sofie till två grupper. sitter och kollar på lite bilder jag hittade på våran hemsida. dels från march sm 2005, när vi kom fyra. det känns lite konstigt att jag bara kommer träna framöver. jag vill tävla, men det blir väl först ett vilo år genom att träna upp mej och ta igen allting som jag nu har missat. sen ska jag ju som jag redan sagt träna två små grupper. dock blir det väl inget team. bara duetter och solon.ingenting är fast ställt än. kommer väl mer infortmation under sommaren.

så till hösten börjar jag ny skola, rudbeck eller stockholms hotell och resturang skola. vet inte där heller. blir tränare, förhoppningsvis har jag skaffat mej ett jobb och vem vet, kanske en romans också. så som det ser ut nu, har jag ingen romans, inget jobb, skola har jag ingenaning om och jag tränar knappt. det ska bli stora förändringar i mitt liv. men jag ska ha ett galet sommarlov. umgås mycket med vänner och bara vara. för i augusti ska jag liksom börja gymnasiet, det känns konstigt ja. men nångång ska man gå vidare från "barnlivet". trots att jag alltid kommer vara mamma&pappas lilla flicka. men jag kan inte gå till dom så fort det är något jag behöver, då menar jag mest pengar. dom tjatar på mej att jag ska skaffa jobb, men jag vill inte. men jag inser nu att jag måste. jag vill ha mina egna pengar. jag kanske ska börja med att fixa ett legg och ett konto ? nu ska jag hitta någon som vill smsa med mig, och så ska jag väl lägga mej i soffan på rummet, eller så blir det sängen inatt. sov ju i soffan inatt. och det va grymt skönt! Vi hörs i morgon bitti. godnatt

puss på rumpan


"jag är ingen em människa"

hejsan igen!

sitter här i soffan. har laddat inför ryssland - grekland. lite godis och mineral vatten. lite dåligt att sverige förlorade mot spanien med 1-2. men ja .. vad ska man göra ? jag kan ingenting om fotboll, men trots allt ska jag kolla på matchen. imorgon får vi se vad som händer. dåligt väder innebär en hemma dag, i soffan ? med en bra film ? påtal om film! medans sverige spelade mot spanien sappade jag mellan kanalerna. mellan fotbollen, simpson och en film. A Valentine Carol.  Amerikansk romantisk komedi från 2007. Carolyn är en hopplös romantiker men trots det drabbas hon av en släng av kalla fötter när bröllopet närmar sig. För att återfå sin tro på den sanna kärleken får hon besök av tre pojkvänner i det förflutna, nutid och i framtiden. I rollerna: Emma Caulfield, Barbara Niven, John Reardon. 4/5p bara för att jag inte såg hela. den är värd att se. så den ska jag nog se igen. nu börjar matchen, så sätta mej bekvämt i soffan och glo. försöka fatta något. haha. vi hörs efter!

puss på rumpan

"ett dop som vilket annat"

sådärja. nu sitter här och pratar med min kompis i telefon, ska snart lägga på och käka middag. så fort pappa och marie är klar med den. om dom ens har börjat med den ? för övrigt så va jag ju iväg till st peters kyrkan i knivsta vid 12 på dop. min bror på min pappas sida, hans lilla dotter döptes, ebba maja viola gustavsson , dopet va väl precis som alla andra, en råtråkig präst som babblade, massa mat och typ inget mer? dop är faktiskt lite överskattat, ungen fattar intevad som händer, så vad är det för mening?persoligen tycker jag att om ungen vill döpas får hon/han väl göra det när den blir äldre och kan fatta egna beslut. hursomhelst,kvällen ska spenderas framför teven.om det blir en film eller fotbollen, det får vi se. kanske tar bussen ner till ica och införskaffar lite smått och gott. varför inte en promenad, eller .. ah det beror på om det regnar.  nu börjar min fot somna här. ska försöka få tar i sara och se om det blir något ikväll eller inte.

puss på er

(juste, jag har fått fler läsare nu. vist, det kanske bara är sisådär 5-6 fler. men det är väl alltid något, alltid en början)

"dop"

godmorgon!

får bli väldigt snabbt nu. håller på att fixa mej och är i stortsett klart. lyssnar på kurt nilsen/nielsen(?) på radion. han är en av mina nya favoriter. tänkte slänga in enbild på hur jag ser ut idag. outfiten alltså. ska iväg på dop i knivsta hos min bror. hans lilla ebba ska döpas. vi hörsefter!



puss på rumpan!

BILDKOMMER, MÅSTE SPRINGA !


tunika/klänning- lindex
tights- ?
skärp - h&m
sminket är enkelt, foundation, solpuder, och maschara.

"regn, vadå regn!?"

sitter här och det spöregnar ute .. fick precis veta att det finns filmer när jag häromdagen (måndags) slog på en liten sjua i skolan. så farligt va det väl för i helvete inte?! jaja .. ska försöka få fram vad dom heter och så ska jag kolla på dom. aha, det va bara sandra som hade sett filmen på hennes brors mobil, dom då är kompis med den lilla sjuan. nu ska jag kanske trycka i mej lite glass eller något annat onyttigt, gottgott!!

puss på rumpan


han får vara anonym, men vadå inte fint hår!?



"första fredagen på sommarlovet"

godmorgon!

har precis ätit frukost. sitter och har ett öga på katterna som är utanför och springer. commander måste ha koppel eftersom han hoppar över allting. och kan smita. medans ronja får springa lös, då retar hon honom stackaren. idag ska jag bege mej mot staden. sthlm alltså. där jag ska träffa lite vänner. sen förbi min broder och hälsa på, på resturangen alltså. ska fixa mej och så nu. vet inte riktigt när jag ska åka. fårse när min vän slutar skolan. min vän har avslutning så ingen vet. håller nog sällskap med frugan eller sara. fårse !

puss på rumpan



" 'lunch' och stress"

hejsan! sitter här och äter två toast, det gick snabbast. har precis duschat och ska snart ner till stationen(typ 20 elr kvart i). där jag ska möta M. sen ska vi hem till pappa och kolla till katten, kanske tar med honom hit sen. får se, eftersom M är allergisk mot katter är det kanske inte så bra att både ronja och commander är här. vifårse! ska äta upp och sen fixa mej lite snabbt, vi hörs ikväll eller något sånt!

puss på er !

"bara bilder"

godmorgon!

sitter här och lägger över bilder från kameran. från både balen och avslutningen. känns fortfarande lite konstigt att vi inte är vi längre. jag kommer sakna dom flesta jättemycket. det blir nog mest bilder nu, från balen och avslutningen! se och njut av lyckan.




ni är kärlek vänner

helbilden är på sofie, carro,sara, jag, andrea, sarah, anna och jasmin.

1. + 2. jag på balen
3. + 4. jag på avslutningen
5. andrea när vi tälta
6.andrea och josefin
7. emilia, hon vi passade
8. syster och lille viktor.
9. linnea, jag och andrea på balen
10. jasmin, jag och linnea på balen
11. en sista kram till min klassföreståndare Marléne.

"sommarplaner"

[ ] rmk i kungsan med soulmate 12 eller 16 juni, nån som vet när ?
[ ] spakryssning med mamma 18-19 juni
[ ] varberg med bla. jasmin. 9-15 juli.
[ ] långa sommarnätter med sofie and the gang.
[ ] mycke sol och bad
[ ] försöka hitta ett jobb, kommer aldrig gå
[ ] leva livet
[ ] gotland kanske, vill iallafall!
[ ] skaffa mej en sommarromans, som kanske blir vinterromans, haha ..
[ ] umgås mycket med soulmate, syster, andrea och alla andra näravänner.
[ ] ung08 12-16 augusti ?

kommer säkert mer, fyller på då !

"min avslutningslåt"

min låt jag gick runt och sjöng på igår. fast .. det lät nog typ ; Ain't no valley low enough .. ehum .. valley long .. eh vahfan fisen hur gå låten nu igen!? så ja .. det va ganska kul ju. låter säkert skittråkigt men .. nejnejnej! jag har sovit största delen av dagen idag. ska nog snart gå upp och lägga mej i ett skönt bad, skulle inte sitta fel. har ont i hela kroppen. så ett varmt bad skulle vara ett stort plus. imorgon får vi se vad som händer. stan med nån kanske, fårse! träffade aldrig cribba idag. får väl se när det blir .. lyssna och njut på den otroligt bra(dåliga) låten. så säger jag godnatt och det får avsluta det här onödiga inlägget. vi hörs i morgon soetnosar.
puss på er


"9c, ett minne för livet. i love you"

hejsan!


blev inget inlägg igår. dagen började med skolavslutning. sång och rektornstal i kyrkan och sen gick vi alla nior ner på ett långt led ner för backen. gick röda mattan och fick rosor. då kändes allt lugnt. kändes bara som en vanlig skolavslutning. som vilken som helst. sen begav sej alla i klassen ner till c och där fick vi glass, våran fina tidning vi gjort + betyg. allt kändes lugnt tills jag skulle få mina betyg. bröt ihop totalt. allt kom på samma gång. mycket gråt och massa kramar. jag kan inte fatta att det är slut nu. det blir aldrig som då. jag kommer sakna er som fan. ska inte bara skriva hur sorligt det va. skönt med sommarlov. gick ut med 1 mvg, 1 vg, 2 ig och resten g. jag vet .. inte så bra kanske. men ja ..

efter allt i skolan åkte jag med min syster ut till hennes kompis, cina + barnen. där va vi och bara tog det lugnt. va iväg till lunda och handlade lite mat som jag och syster lagade i ordning sen. va barnvakt åt emilia eftersom cina skulle iväg med viktor till doktorn. så vi åt lite tårta som mamma hade bakat. hoppade studsmatta och hade det mys. fick stressa som fan när jag väl kom hem 20 över 5. skulle vara vid ungdomens senast kvart i sex. 20 i va jag där. kollade när blow me spelade sen begav vi oss mot willys och hem till andrea. där vi satt ända fram till halv tio. då gick vi tillbaka till ungdomens för att kolla på blow me, igen. sen skulle vi hem till andrea för att lägga min mobil på laddning och sen till statoil. men då blev linnea larsson skit sur  och drog iväg. vi sprang som vanligt efter. och det va sista gången. sen köpte vi korv och drog hem till andrea igen. och sen vidare hem till annte, där vi va i kanske 30 minuter ? sen begav vi oss hem igen. då gick sofie med oss och va med oss. sen kom annte. vid tre i natt drog dom hem och vi gick och la oss i tältet. ganska mys.

dagen ska spenderas i regniga märsta eller hos cribba ... jag vet, jag borde inte träffa honom. jag menar, en gång, det kan väl inte skada.. ? vifårse, nu väntar frukost. vi hörs ! (bilder kommer)

puss på er

"the big day"

usch. det gör ont när jag tänker på att det här är sista morgonen jag fixar mej till skolan .. till ekillaskolan. kommer gråta. och det kommer bilder, jag lovar! måste fixa mej, börjar om en halv timme.

puss på er

"hemma efter bal"

hejsan!

precis hem kommen efter en lite halvdan bal. maten gick ner och vi kanske inte heller va på så bra humör för att dansa. så vi satt mest och pratade och tog oss tid för varandra. sa hejdå till amanda och frida e-s som åker till grekland inatt så dom kommer inte på avslutningen imorgon. kändes lite tugnt att säga hejdå nu. men ja .. *suck*. imorgon väntar skolavslutning. samling 8.15 utanför kyrkan vid skolan. sen ska vi sitta där och lyssna på kören, känner mej inte taggad till det, haha! sen ska alla nior gå ner för kullen och få rosor osv. sen ska jag nog iväg till cina&jonny i skepptuna med min syster och äta tårta som mamma ska baka till mig. sola och bada osv. senare på kvällen ska vi nog till steninge och bara ha det allmänt mys. jag, sara, linnea och andrea. sen ska vi tälta hos andrea. ska bli mys. neej nu börjar jag bli trött. ska ta med mej commander och gå och lägga mej. han är här hos mamma med mej, han och ronja busar. som vanligt, haha! vi hörs i morgon, bilder kommer!

nio c, ni har gjort dom här tre åren helt oförglömliga. det hade inte blivit samma sak utan er. ni betyder mer än ni tror. jag älskar er mest av allt, ni har blivit en stor del av mitt liv.

puss på er

"kinderägg, fotboll & bloggar"

hejsan !

sitter här i min soffa med fönstret öppet. fortfarande sjukt varmt så jag sitter i min bikiniöverdel, shorts och en  sarong. för dom som inte vet det är det som ett stort tygstycke, används ofta i lite varmare länder så som thailand. den här är då köpt på lindex, för ett X antal år sen. har min sista "svullakväll" ikväll. laddat upp med lite majschips och loka. har lite godis kvar också. måste passa på att svulla nu, för efter klockan 00.00 inatt ska jag sluta äta så mycke onyttigt. haft otroligt svårt tidigare. men ska faktiskt skriva ett litet brev till min käre far så han också hänger på. lite svårt om han äter massa potatis, pasta, ris osv. medans jag inte får äta sånt. det känns lite små orättvist faktiskt. men vi får se !

pratar i telefon med min vän M, inte mattias då. utan en annan. vi disskuterar allt möjligt. han kollar på fotboll och jag skriver i min töntiga blogg. enligt han ska man inte läsa bloggar. han tycker bara det är skitsnack, fler som hållermed honom eller ? absolut intejag! men vad ska mangöra, han är kille och gillar kaffe knappen(djurgården). fast han är söt så det är lugnt.

länge sen man käkade kinderägg. det måste införskaffas nåndag ju ! kommer ihåg när man valiten, då jagskulle försöka bygga ihop leksaken som är i. fick nästan alltid ta hjälp av mina syskon. juste!! den 28juni ska alla vi syskon träffas hemma hos mamma eftersom min storebror lillen är hemma för två veckors semester från thailand. känns lite konstigt att säga att han ska på semester i sverige. haha! nu ska jag svulla klart här och sen hoppa in i en dusch, imorgon väntar bal.slutar redan runt elva. då blir det en sista lunch på ekilla och sen är det hemgång med andrea som gäller. nu måste jag hämta mina nytvättade kläder ivardagsrummet. vi hörs,godnatt!

puss på rumpan


"sommar är alltid bäst"

hej där ute i värmen.

i brist på annat så skriver jag. har precis fixat i ordning en stor milkshake. innehåller: glass, mjölk, smarties och lite varma hallon och sen två blad mynta och två blad citron meliss på, så ser den lite finare ut. supergott ensånhära varm dag. mamma fick sej ett glas också, hehe. snällt va ? ska snart ut och lägga mej i en stol på sidan av huset och sola lite. katterna ligger och sover så det är lugnt där ute. hehe. det blådser ganska mycket ute, men varma vindar. vi hörs senare!


puss på er


"blir aldrig som man tänkt sej"

sitter här besviken och ledsen. trodde jag skulle få en dag bara med min syster, hennes man och min bror i uppsala. men nejnej. tydligen så skulle min brorsas flickvän? ex? kompis? vahfan hon nu är! med. då kände jag bara hur hela min kropp sa emot, mitt huvud också. hon har alltid konstig attityd mot mej. som nyss, när hon kom hit. så såg hon lite små trött/sjuk ut. så jag frågade lite snällt hur det va. allt jag fick till svar va: nej. på allt jag sa, då känner jag att jag hellre håller avstånd. ibland är hon jätte snäll och så, men sen jag "flyttade" till pappa har hon varit så. kanske lika bra att inte prata med henne, alls?

anyway, jag får väl ta och lägga mej i solen och bara ta det lugnt. bättre väder nu än i morse. kattungarna springer ute nu och dennis, min systers hund, är också här. så varför inte, skulle passa bra att bättra på den lilla brännan jag fått. haha, om man nu kan kalla det för bränna. vi hörs !

puss på er

"Commander & Ronja"

godmorgon, haha igen ?

sitter här hos mamma och lyssnar på musik och håller ett öga på syskonen, Commander och ronja. tog med Commander hit för att han ska kunna springa av sej lite utomhus. men eftersom det är så jättedåligt väder ute så får dom leka inomhus. tror inte riktigt dom känner igen varandra. för min lilla snutt är lite små kaxig, men det går bra änsålänge. ska snart ta och äta lite frukost faktiskt. orkade inte göra det hemma hos pappa. så varför inte nu ? bättre sent än aldrig, vist är det så man brukar säga ? första bilden är på Ronja och andra på Commander.

puss på er





"förslag nån"

nån som vet vad som händer på tisdag kväll, avslutningskvällen ? hör av er förfan!

"dålig start på en söndag"

godmorgon!

vaknade för en stund sen och känner egentligen att jag vill sova en stund till. men jag kan aldrig somna om när jag väl varit uppe. det är lite dåligt.

loggade in på peah (playahead för er som inte det) och ser att cribba skriviy, igen ! jag är så grymt trött på honom och att han ska hålla på. nu sitter han och skriver: " gillar du någon annan igen ? haha gulleplutt" han är så jävla jobbig så det är galet. han har väl inte med saken att göra, ellerhur ? jag blir bara arg när jag tänker på honom! nu ska jag gå upp och försöka fixa fram lite frukost. vi hörs senare när jag kommit på vad som händer idag!

pusspuss

"varför"

hejhopp!

blir lite kort, ska fräsha upp mej lite och sen ut med bvän. vi har inte umgåts på jätte länge och hon frågade om jag skulle med ut en liten stund. blir väl som vanligt att vi sätter oss nånstans och bara är. dagen har varit jätte lugn och jag har mest varit nere på maries kolonilott och stekt i solen + grillat. jag är ju sån som aldrig blir brun, varför !? näh nu måste jag skynda mej lite, skriver kanske när jag kommer hem.

puss på er


"3dagar kvar .. "

godmorgon!

ligger här i sängen och pratar i telefon med F. ska snart bege mej ner till maries kolonilott och sola och sen grilla där. ska bli chill faktiskt.

igår kväll satt jag mest hemma och tog det lugnt. kom hem vid åtta tror jag att det va. såg på sova med fienden, och jag kan rekommendera den om man gillar lite spänning.  näh nuska jag ta och tvätta håret och sen vänta på att pappa kommer hem med min ost och skink paj. vi hörs sen!

puss cecilia


"jag vill bli brun vahfan!!"

hejsanhoppsan!

sitter fortfarande inne trots det galet fina vädret. dagen har varit sådär, känt mej lite små hängig. så har tagit det lugnt. min katt är helt död, han ligger nu på soffan och spinner. tänk att han blir 14 veckor i morgon, jag har liksom bara haft honom en vecka. det känns som typ ett år. haha. han tycker inte jag borde sitta vid datan nå mer nu. va in och kollade på blondinbellas blogg, då la han sej på tangentbordet och sov. tog en bild som jag lägger in.

blondinbella, ja alla lär väl veta vem hon är ? när det skrevs mest om henne och kissie höll jag mej mest till kissies blogg. men, nu tycker jag faktiskt att kissie bara överdriver och tror att hon är bäst. kanske bara jag som tycker det. allvarlig, jag vill inte veta om vad hon och fanny bråkar om. inte det jag vill höra. jag vill mer läsa om ett intressant liv, som det händer saker i. kanske bara jag, men bella är faktiskt en bra förebild för många unga tjejer. genom hennes blogg. inte för att hon får mycke pengar och så. utan hon verkar vara helt neutral, jag känner henne inte. men det är bilden jag skapat av henne. kissie är mer en omogen liten flicka som super varje dag. hon skriver om så ointressanta saker, så kissie, mogna till dej lite!

anyway, jag är inte heller så speciellt mogen jag vet och min blogg är jättetråkig. yepps, jag vet jag vet! därför tycker jag folk som läser, väldigt få faktiskt, jag tycker dom ska kommentera mer, säga vad dom vill att jag ska skriva om osv. hursomhelst, ska lägga mej på balkongen en stund och sola, sen ska jag ner till pappa och marie på kolonilotten. där väntar middag, vi skulle göra någon sallad (?). hehe. vi hörs !!

bara 4 dagar kvar med nio c, endast två dagar i skolan..
puss cecilia



1. jag, nån snubbe på grönan & annie
2. min soeta katt som strejka
3. det finns tillochmed bildbevis !
4. jag
5. tog med ronja, min brors katt, ut på en tur till sätunaparken med klassen.

"du gamla, du fria"

godmorgon!

sitter här i min soffa och försöker få commander att sluta bita på alla sladdar jaghar här. han är ju en liten kattunge på snart 14 veckor så, jaa .. det är lite svårt att få honom att lyssna.

igår va vi ut till rorsersberg och skulle spela brännboll. men så blev det inte. anntes mamma körde ut oss dit och vi satt vid bryggan en stund, jag skrollan fisen annte och ivve. sen kom jeppe och alla hans kompisar och vi satt med och chilla. haha, vilket fult ord. anyway så kom anntes mamma och hämtade oss och vi åkte hem till annte. han och ivve satt och rökte vattenpipa medans jag och fisen låg i soffan och svulla popcorn, vilket liv va? vid tolv körde annte hem mej på fisens cross. vid halv två ringde M och vi låg och pratade ett bra tag.

dagen ska spenderas med .. jag vet faktiskt inte! skulle kanske sola med sara senare efter hon kommit hem från sin söta picknick med la familia. hon va här i morse, klockan 10 och hämtade sina solbrillor jag fick hämta hos josse igår. nu ska jag gå och äta lite frukost och se om det finns nån som kanske vill prata med mej, haha! glöm inte att det är sveriges nationaldag idag ! 6juni, ha en bra dag!

Du gamla, Du fria, Du fjällhöga nord
Du tysta, Du glädjerika sköna!
Jag hälsar Dig, vänaste land uppå jord,
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.


puss cecilia

"vår tid, som inte ens va vår"

sitter här och äter lite middag. thaigryta som låg i frysen och ropade efter mej! sitter och bråkar med cribba, för sista gången. han är inte värd min energi. som " kloka tanten ", som då är min mamma, sa. att jag ska skita i honom. vilket jag kommer göra nu. jag orkar bara inte mer. nu bråkar vi för att jag umgås med M ganska mycket. eller ja, skitsamma!

ska äta upp och sen hämta något att dricka. sen funderar jag på att sätta mej i hammocken och bara ta det lugnt med en bok. senare ska jag iväg till annte och sofie. där vi typ bara ska ha det allmänt mys, jag och typ massa fler. vi hörs inatt eller i morgon !

puss cecilia

"killar är kul"

ååh va härligt med sommarvärme. sitter här inne, trots att jag vill sola. jag ska gå ut snart. sitter och pratar med M i telefon, han är för söt han ! hehe. tänkte skriva igår kväll/natt när jag kom hem från grönan, men pratade med M i tre timmar och försökte få tag i F i hundra iår. så nu ska jag skriva om allt igår, kul va ?

vårat studiebesök på expressen gick fort och det va helt okej. fick göra egen artikel och sen en löpsedel med hela klassen. bilder kommer när jag kommer hem till pappa för där har jag sladden till min mobil. anyway, (ungefär vid ett)efter besöket begav vi oss mot grönan. alltså jag, andrea, linnea och sara. käkade på donken en snabbis och tog djurgårdsfärjan över till grönan. åkte allt möjligt, men mest typ .. kvasten, vilda musen, bergochdalbanan, radiobilarna .. jadu, vi åkte lite allt möjligt. när vi åkte radiobilarna va det en såndär liten skitunge som typ gjorde så att alla hans kompisar omringade mej och annie, så vi typ dog av garv. efter ett litet tag så kom M och gjorde oss sällskap, fast han åkte ingenting. utan vi satt mest och pratade han och jag medans dom andra åkte lite saker. vi såg en skitfin båt som vi  ska köpa, haha. ja .. vem vet, han kanske är min blivande boyfriend. vi får se. anyway så slutade vi alltihop med .. fritt fall ! herregud vilken kick man fick, skit rädd när jag åkte upp men när jag kom ner va jag lättad. vid tio stog vi på båten igen. där vah det några små turkar, haha! som höll på med oss och typ la sej på oss och grejer, ghalet kul! väl på tåget fick vi en varsin plats. och det roliga va inte slut än! då kom det ett gäng killar, lite små dragna. Mr "han som satt på golvet" (ingen vet vad han hette), linus, nilsson, larsson och micke. sjukt roliga filurer. i sollentuna gick dom av och vi satt där och garvade sönder. så lasse blev sur och drog en bit bort. vi fick henne på bättre humör sen!

nu blev det långt, och jag ska ta lite glass och lägga mej i solen och suuuuula ! vi hörs

puss cecilia

"expressen"

nu sitter jag här i dn huset och ska snart in på studiebesök. därför blir det jättejätte kort! taggad inför grönan sen!

puss cecilia

"morgon soffan"

godmorgon.

sitter här i soffan i mitt rumoch blir galet på katten. han har varit speedad hela natten och jag har inte kunnat sova pga honom. han har klöst soffan, sängen, data stolen, sladdar, på mej. överallt. har precis ätit frukost, och det skulle tydligen han också göra. fil med jordgubbsmak och special k. han ville hara ha filen. hahahahah ! måste bara skriva det här, just nu springer han i cirklar på min säng och jaga sin svans. hahah! sjukt kul. anyway, sämst humor. ska ta och duscha nu och sen fixa mej, kommer väl få stressa idag igen. tömt telefonen på nästan 100 bilder, så jag kan ta några idag eftersom jag inte har nån kamera. jaja, grönan here we come ;) haha. vi hörs ikväll eller i morgon!

puss cecilia

"kom på en rubrik, idiot!"

hejhoppsan!

min blogg har varit helt cp, skrev ett inlägg igår kväll men det syntes aldrig :S helt störd! dagen har varit chill. lite, eller inte så lite tjaffs i skolan. först såg vi en pjäs med sjuorna, och ursäkta mej. men det va den sämsta jag någonsin sett ! en av dom som medverkade stog och pratade med en i publiken, sa till när dom skulle tända och släcka, kommenterade sina egna kompisar. helt oproffsigt! vi som har gått där i tre år höll på att dö! även dom som inte gått där. jag ska inta dra alla över en kamm, vissa va bra. och andra sämst! efter allt, så hade en tjej i åttan sagt till en som var med, hon som förstörde allt bah; Dina, det där gjorde du bra. då hade Dina kastat vatten på tjejen, som då va viktoria.sen kastade hon en tallrik med keso och ris + hela brickan på henne. sen hotade hon med att kasta stolen. då fick viktoria nog och kastade mat på henne. såg själv inte allt, men när man såg dom två helt galna + alla lärare helt förtvivlade, va det fett kul.

sen blev det lite tjaffs mellan alla i klassen. sen mellan våran mentor, pete, och våran klass + åttorna. sen mellan sara och lasse, helt galet. va iväg till steninge efter skolan, solade och hade lite picknick i gräset.. va där med linnea(lasse), andrea och sara va där en stund. jag och andrea käkade varsin paj + vindruvor och jordgubbar. sjukt gott faktiskt.

ojojoj ! jag och min kära vän Linnea(lasse) ska söka jobb. vart säger jag inte.men både hon och jag vill ha ett jobb och så. vifårse hur det blir med allting. på torsdag skulle vi kanske ringa dit och grejer. imorgon väntar studiebesök på expressen och dn, och sen väntar grönan. nu ska jag städa mitt rum och sen soooova !

pussgodnatt cecilia


"grönan för första gången"

jadu, det blev inga inlägg under dagen. hade svenska i datasalen men va så stressad att jag inte kunde skriva. när jag skickade över arbetet på mejlen så hade inte det jag skrivit sparats. så nu ska jag sätta mej vid mitt vita skrivbord, där jag inte suttit på flera månader. haha, kanske ska städa av det lite.

har varit iväg och badat med mina vänner. när jag kom dit va sara, sofie och boman(mattias) där. efter en stund kom sarah, linnea(lasse) och andrea dit. andrea och dom skulle äta, så jag satt med dom och käkade lite vindruvor och drack vatten. fick i mej lite ost och skinkpaj av andrea och sen lite billys pizza av lasse och sarah. inte bra!  sen så drog sara och sofie, som vanligt. vi pallade inte dra, så jag och andrea och lasse skulle bada. sjukt kallt ivattnet. efter mycke om och men så kom vi ner och vi va snabbt uppe igen. sen låg vi bara i gräset och hade allmänt kul. blev en hel del sjuka skämt och mycke skratt. imorgon skulle vi kanske iväg igen ! och på onsdag skulle vi iväg till stan med klassen och efter det skulle vi till kungsholmen och äta med hela klassen och sen väntar grönan. ska bli roligt faktiskt! och hoppas inte alla bangar, då blir cecilia suris ! hehe, näh nu ska jag flytta datan och sen ska jag skriva klart min krönika. skriver innan jag ska sova !

puss cecilia


"måndagar suger"

godmorgon!!

sitter här hos mamma och lyssnar på musik. ljudet funkar ju inte på pappas data vilket är så sämst shiet! hehe, sov väl sådär inatt. commander va galen som vanligt. han sover ibland och ibland är han värsta galen. men han är så söt !så det går inte att bli sur på honom, hehe. ikväll blir det nog träning och sen får vi se vad som händer. nu väntar skolan. vi hörs kanske under dagen!

puss cecilia

"en dag med sofie"

godkväll!


har precis kommit hem och precis ätit upp min otroligt goda kycklingsallad. dagen har spenderats med sofie, även kallad fisen. vi hade avslutning med fadderutbildningen så vi va klara vid halv tre. då va vi förbi henne och hon bytte om. och sen drog vi vidare hem till mej. hon fick se commander och jag bytte om. sen va vi förbi ica och köpte lite gott. lite godis, loka och honungsmelon. vi åt lite av den på steningebadet. där vi varit fram tills typ sex. vi badade och sen låg vi bara på stranden och tog det galet lugnt. ska äta upp honungsmelonen, kolla på handbollen som slutar typ nu och sen skulle M ringa mej. vi hörs kanske lite senare ikväll annars i morgn!

puss cecilia


"varför ska man alltid stressa"

godmorgon!

sitter här och har precis ätit mina två mackor. ska iväg på brunch snart. commander är en galning när han ska sova. ska alltid gå runt i hundra år i sängen och sen kan han lägga sej ner, oftast med klorna i benet på mej. haha! ´just nu är han helt uppe i varv, så söt! neej nu måste jag kila och byta om. hör av mej senare !

puss cecilia

RSS 2.0