Är som en gammal kärring

Nu är jag åter hemma igen, efter att först ätit lunch med syster och sen tränat. Det är nu man förstår varför man inte ska träna dagen efter tävling, kroppen är helt död. Satte/låg fel igår i bilen påvägen hem så jag har fått lite (!!!!) ont i ryggen. Men vi tränade på iallafall. Nu ska jag lägga mig i sängen, kanske sätter på en film och antagligen somnar. Haha! Nejmen, vi hörs väl lite senare!!

<3

Sweet home

Nu är jag hemma igen, fy tusan. Jag är helt död efter att ha varit vaken sen fem i morse, tävlat och suttit i en bil i sex timmar.

Igår kväll hände det inte så mycket, jag och Jesper spelade biljard, och jag torskade båda gångerna. Det var ju som sagt upp tidigt imorse och fixa hår, jag och Sofie hjälpte varandra. Stressade iväg till hallen, hade ledarmöte, klädkontroll och uppvärmning. För Alex gick det bra, va svin nervös när hon skulle ut men hon klarade sig jätte bra!! Sen var det min tur, jag va så fruktansvärt nervös, pratade även med min lilla pärla också, hon satt där och sa ord som inte gick att förstå, men lugn blev man. Det gick hyffsat, hade fem tapp (to much ..), liten blackout men fick typ 12 poäng vilket är helt okej för att inte ha tävlat på två år och ställt upp med solo för första gången. Sofie gick det också galant för, dock satte dom för låga poäng på henne!

Våra små var så söta så! En var tillochmed mag sjuk och var med och tävlade. Det är kämparglöd vettni! Dom kom på delad första plats, Alex och Linette´s duett kom etta, Alex´s solo kom etta, Johanna och Percilias duett kom femma, Johanna´s solo kom fyra. Sen kommer vi då till min och sofie´s klass, solo senior. Jag var så himla säker på placeringen. Men när dom ropade upp Sofie på tredje plats satte sig mitt hjärta i halsgropen, whooot!? Hur är det möjligt ... Jag vet inte, men jag fick 25 hundradelar mer än henne och hamnade på en andra plats. Nu är det bara att HÅRDträna tills nästa tävling, och jag börjar redan imorgon. Alex har blivit som en liten tränare för mig nu, så hon vet precis vad som ska tränas på. Så en timme imorgon, let´s go säger jag bara!

Nu måste jag sova innan mitt huvud dunkar ner i tangentbordet. Natti!!


jääääääääätte dålig bild, men det gick inte så bra ... ^^


Godmorgon

Fytusan .. Klockan fem ringde klockan och direkt fick jag sms av Sofie, vi har tagit fram allting nu. Dax att fixa hår, fast ska jag väcka Alexandra, wihou! puss


Vi är påväg

Ja, nu stiter vi i bilen och jag är förvånad över att internet funkar här ute i skogen. Vi har åkt förbi Gävle för en stund sen. Tralalalaaaaaaaaa .... Det här är ganska tråkigt. Men några timmar kvar, och vi får fördriva tiden med lite musik och sova. Hungrig är man med.


det här har vi sett nu ett tag, och några timmar kvar ska vi se det ... Skog, skog skog och lite mer skog plus snö.


Vi är påväg

Ja, nu stiter vi i bilen och jag är förvånad över att internet funkar här ute i skogen. Vi har åkt förbi Gävle för en stund sen. Tralalalaaaaaaaaa .... Det här är ganska tråkigt. Men några timmar kvar, och vi får fördriva tiden med lite musik och sova. Hungrig är man med.


det här har vi sett nu ett tag, och några timmar kvar ska vi se det ... Skog, skog skog och lite mer skog plus snö.


Nervös som satan ..

Godmorgon på er!

Jag gick upp tidigare iallafall, måste packa klart eftersom jag inte gjort det än. Jag höll på att svimma när jag öppnade mejlet från Johanna (våran matrialare som vi säger), startordningen har kommit och mitt hjärta sitter uppe vid hjärnbalken. Helt plötsligt blev jag jätte jätte nervös och jag är uppe på moln och skuttar omkring, fyfan! Nu är det två timmar kvar innan vi åker. Jag är typ nyvaken, måste packa ner allt nu. Gäller att inte glömma något. Blir en stor nessesär med smink, kanske hittar något man kan använda, haha! Nej men jag måste packa och så. Men vi hörs väl påvägen upp (om mitt internet vill funka vill säga)


Föresten, jag var förbi min syster igår kväll och hämtade en väska. Så träffade jag mosters lilla älskling. Kändes som jag skulle gråta, ni förstår nog inte hur mycket ett litet barn kan betyda. Snart pratar vår allas lilla favorit och då kommer det gå undan.
Love <3

cp blogg.se

Blogg.se är ju heeeelt stört just nu, funny shit! Glöm det där med att vi i klassen inte är bitterfittor mot varandra, gash idag blev alla hela galna när vi skulle prata om våran studieresa, idioter!

Jag har precis badat, och håller på att packa. Vi åker om typ 13 ½ timme. Övik är nästa mål, awesome. Tävling på lördag, och datan följer med. Kul va? Får se om jag bloggar något innan vi åker. Datorn ska som sagt med, så jag kanske bloggar i bilen eller något. Facebook för hela slanten, men godnatt på er.

Det är bara för bra ...

samtidigt som det är bara för dåligt.

Snöstorm för hela slanten, jätte kul .. Nej, det gör så att jag kommer försent till skolan, det tog mig sammanlagt 4 timmar framochtillbaka till skolan, dubbelt så långt. Märsta-Solna, stopp i tunneln mellan Solna och Karlberg, sitta där i 45 förjävliga minuter, backa till Solna station, trängas på bussen med alla andra miljoner människor till Odenplan, springa till tunnelbanan och trängas med ytterligare en miljon fler människor, kom en minut innan svenskan slutade, ja men kul lektion!

Alla lektioner gick bra, och jag känner att vi i klassen inte är lika "bitterfittor" mot varandra längre, börjar kännas bättre, good shit! Samhällslektionen slutade med att några tjejer satt och pratade om mens, som ledde till graviditet, som ledde till både det ena och det andra, måste lägga till att Tom även satt med oss, fast inte i disskutionen. Sen lunch, lagom god mat i skolan. Hotell-engelskan rusade iväg fort som tusan, kul hade vi med. 40 minuters rast och jag fikade med Tom. Sen väntade engelska, wihooooou! Lyckades hålla mig vaken nästan hela lektionen, tack älsklings Sara för det! Sen skulle jag träffat snuffe efter skolan, men han var på arbetsförmedlingen och sen svarade han inte på sms, så jag började mitt äventyr hem.

Tvärbana från Globen-Årstaberg, pendeln en station till Södra, gå därifrån pga. tågen inte gick förbi centralen och Karlberg (igen.... Pågrundav att en idiot ramlat/hoppat/klantat sig och hamnat på spåret/framför tåget. What ever vafan den gjorde, det va iallafall stopp.) Promenad i snöstorm till Mariatorget, tränas på tunnelbanan till Gamla stan, byta där till Odenplan, Virra runt efter en buss, tränga sig på den till Solna station. Hade tur (första gången idag) och mitt tåg gick efter typ fem minuter. Väl hemma hade jag ett jävla humör, blöta fötter och en hungrig mage. Funny dag va ?! (Säg ja bara)

Åh jag måste få med något kul i det här inlägget, och jag vet precis vad det blir! Vi hade hotell-lektion igår med våran lärare Marie. Såhär är det, varje år så har hotell-klasserna fått åka till Bulgarien i en vecka som studieresa. Och vi vill självklart göra samma sak, studieresa utomlands. Det har varit väldigt mycket prat om det här, vart vi ska, hur, när och hur mycket pengar vi får av skolan. Innan jul skulle vi fått veta, men det fick vi självklart inte! Men igår fick vi iallafall veta att vi kommer få åka, vi har fått en okänd summa pengar. Men! Det blir bara 3-4 dagar, vilket känns lite surt. Men nu är hela klassen (andra klassen vet inte så många om det här så ..) uppe på rosa moln och vi spyr ut idéer om vart vi ska åka. Det fanns självklart en hake, vi skulle fixa lärare som ville följa med. Och det verkar vara fixat, till en viss del iallafall. Våran hotell-engelska lärare, Andrew, och våran engelska/svenska lärare, Elisabet, har vi frågat. Och båda har sagt att dom kan/vill, beroende på vilken dag osv. Så nu gäller det att vi pratar ihop oss med andra klassen om vart, när, var, hur osv. Finns en del planer på London, Oxford, New York, Amsterdam, Köpenhamn osv. Det kommer alltså inte bli en värsta resa, men som en lite weekend. Och jag är taggad till tusen!!

Nu måste jag kila ner till tvättstugan och hämta min tvätt, sen blir det sova och upp till skolan, samt hoppas på att få träffa Snuffe innan jag åker!


helt slut

Jag tror mina ben går av snart, jag har så ont efter träningen, blåmärken lite härochvar. Men det är de värt! Var i skolan idag, åkte hem, tog det lugnt och gick till träningen. Tränade först dom små i 1½ timme, sen körde jag själv 1½ timme. Och jag känner hur hela kroppen är trött. Nu blir det att äta lite, ta ett varmt bad och sen sova!! Imorgon är det hotell-lektion halva dagen, besök på idrottsmuseét, träning och fixa massor på min dräkt hos Alex. Men nu ropar min mage efter mat (ja jag vet att man inte ska äta efter klockan sju, men sch !)

Natti <3


Jag och Jasmin.
Jag var inne i början på min fjortisperiod, det här va 2007


Det vänder fort

Efter att ha vaknat med världens leende på läpparna, varit glad och positiv hela dagen, så sitter jag här. Besviken, arg och ledsen. Hur kan det vända så fort? Den här dagen slutade inte som jag vill, som det var planerat, men det blir aldrig som vi planerat. Så varför blir jag förvånad?

Godnatt eller något

Plugga

Jag blir lite grinig över när folk inte vaknar, jag väntar och väntar. Gosh, fortfarande har personen inte vaknat. Jag har haft värsta "ta-hand-om-dig-själv"-stunden, varit och ätit på Campino med min pappa, varit framochtillbaka till mamma, legat i sängen i flera timmar och nu ska jag plugga. Wihoo funny shit alltså! Men det måste göras, och jag gör det med ett leende, lite festis och lite plugg.

 


aaaa men kul !

Som en ny människa

Jag har legat i sängen på tok för länge, egentligen. Men det gör ingenting, för det är söndag! Underbart! Jag har precis tagit min längsta dusch på väldigt länge. Skrubbade hela kroppen, hårinpackning,ny rakade ben, ansiktsmask och en varm dusch. Vilken bra start på dagen, ohyes!

Nu ska jag smörja in hela kroppen, vika tvätten som jag tvättade inatt, klä på mig, och ta en prommis till mamma. Måste göra klart det sista på dräkten tills nästa helg. Den är rosa och söt, i like it alot! Ni får se bild sen, loooovar! Ehum, men jag måste väl börja lite smått här och sen försöka terra min pojke lite mer så han vaknar, jag verkar inte lyckas med det, haha!


Svar till Hagis: yes, det är drillning, again :)




Okej, jag vet att det inte syns vad det står i ljuset.
Men det står " Puss puss puss puss", just so you know.


Livet är underbart!

Ohyes, livet är för bra just nu alltså! Lever livet, så gott det går. Har tränat både igår och idag, känner mig säkrare än någonsin på mitt program och jag vill tävla som satan ( det kommer nog hinna ändra sig 10 gånger innan nästa helg, hehe!). Jag har varit hos min syster hela kvällen, ätit middag där och färgat henner hår. Min bror körde hem mig och nu sitter jag här, har precis slängt in lite kläder i tvättmaskinen, så pappa inte har så mycket att tvätta imorgon, heh.

Imorgon ska jag förhoppningsvis umgås med min pojke, skulle nog även vara kattvakt åt mammas kisse, funny! Åh, om lite mindre än en vecka så åker vi upp till Norrland, Övik. Det är tävling som gäller, och jag har inte tävlat på säkert två år, snacka om att jag är nervös! Men det ska bli bra, för tränar typ fyra träningar till innan vi åker, great! Men ska städa upp lite till här hemma och sen sova!

22 januari

Två dagar fyllda med allt möjligt. Öppethus i skolan två kvällar i rad, jag var där och kände mig jätte duktig som var guide. En kväll med monopol och en kväll sittandes på ett tåg påväg hemåt. Skönt att få sova i sin egna säng, med min långa kudde att krama. Sovmorgon idag, wonderful! Har hursomhelst precis gått upp och duschat, också wonderful! Ska väl äta lite frukost och fixa mig. Orkar inte åka till skolan, jag hatar spanska. Så förbannat tråkigt! Men jaja .. Vad ska man göra. Ikväll blir det till att träna, tror jag! Då blir det en vecka full med träning. (Fredag, lördag, kanske söndag, måndag, tisdag, kanske onsdag, torsdag.) Sen drar vi upp till renarna i Norrland. Övik iår igen. The big time for me, ska tävla. Första gången på säkert ... Två år. Det spökar lagom i min mage inför det, nervöst som satan. Nejmen, jag ska ta och fixelitrixa här lite.


Snuffan!! <3 jag vill vara sådär brun igen, VILL!!!


Konstig magkänsla

Den här dagen har inte varit riktigt "min". En dag då man känner sig lite "bortglömd" av vissa, men ändå haft nån att tracka.. Inget namn nämnt så blir det bäst också. Saker och ting blir som dom blir och ibland går det inte att rå för, i know.

Blev iaf bättre på träningen, skratt i mängder och jag kände mig lite gladare. Jag är galet trött och tänkte därför göra mig ready för sängen och natten. Får se om någon rolig prick vill prata med mig i flera timmar, vet att jag inte kommer kunna somna!

Imorgon är det servering hela dagen, och på något sätt är jag lite taggad .. Men jag hatar att duka av borden så det är ett moment jag ser på med rädsla. W/E!! En kopp te och sen blir det sängen, upp halv sex. WIHO.


en bild säger mer än tusen ord


sovmorgon, nej inte här inte.

Godmorgon!! Fy tusan vad jag inte är pepp på att gå till skolan. Jag har varit hemma sen i onsdags och känner att jag hellre ligger hemma och typ sover framför tvn. Men jag är uppe! Fick gå upp lite tidigare för jag skulle duscha, så nu är det gjort. Sitter här invirad i mitt täcke, mysigt som tusan!

På torsdag börjar mitt nya "jobb". Jag ska prova på en dag, och sen se hur det känns. Ska börja som barnvakt åt en 3årig kille här i närheten. Det har sina för- och nackdelar. Men jag ska ge det en chans och se hur det känns. Det är ju bättre än ingenting alls, faktiskt! Nu måste jag nog fixa mig och så, ikväll blir det träning. Se yah, don´t wanna be yah!

läs

Mitt hjärta går i bitar när jag läser den här bloggen; den starkaste stjärnan. Jag kan aldrig tänka mig hur det är att förlora ens barn, aldrig någonsin. Jag läste ett inlägg ganska långt ner som moster´n till den bortgågna Victor skrivit. Och jag kände hur tårarna kom. Det bara forsade ut tårar, och det tar aldrig slut.

Jag insåg att jag måste ta vara på tiden med min älskade prinsessa, inte bara med henne utan alla mina älskade syskonbarn. Men hon var den första som kom upp när jag läste texten. Tänk om något skulle hända henne, vad som helst, hur skulle jag klara mig? Bara tanken får mig att vilja springa dit nu och bara vara vaken tills hon vaknar, vara med henne hela dagen imorgon, vara med henne varje dag! Hur kan en sån liten människa bli en så stor del av en annan människas liv?

Det här gäller alla, man måste ta vara på varje dag med varje nära person. En dag, så kanske den/dom är borta, och då ångrar man sig. Jag träffar min systerdotter väldigt ofta och jag är barnvakt såfort jag har tid och dom behöver hjälp, för mig är det här en självklarhet! Och behöver dom hjälp och jag är upptagen, så löser vi det alltid på bästa sätt! På söndag ska jag passa henne igen, ni förstår inte hur mycket jag längtar. Den lilla flickan alltså, hon har blivit en del i mig, hon har blivit en stor del i mitt liv. Och jag vet att jag skriver mycket om henne här i bloggen, men det är som sagt för att den lilla flickan är en sån stor del av mitt liv.


Jag är alltid ett steg bakom dig och passar dig rygg,
du är mosters lilla pärla och jag förvarar dig långt inne i mitt hjärta.


Fyfan

jag är så jävla arg och besviken, ledsen och förstörd.
Jag drar och tränar, en timme med Alex och sen får jag se om jag stannar kvar själv .

Home alone

Det blir en dag hemma till för mig, känns bäst så. Är nyvaken och tänkte göra lite kaffe och ta en dusch. Den här dagen ska jag inte bara ligga framför tv.n utan jag ska försöka städa lite, handla och ta en promenad med min mamma. Först och främst väntar dusch och frukost, vi lär ju antagligen höras under dagen ?

Ni ska få en låt som spelas här på min data om och om igen. Jag har verkligen fastnat för den, skriver texten under, för då är det lättare att förstå!

Jason Mraz ft. James Morrison- Details in The Fabric




calm down, deep breaths
and get yourself dressed instead
of runnin around and pullin on your threads and
breaking yourself up
if it's a broken part replace it
if it's a broken arm then brace it
if it's a broken heart then face it

and hold your own, know your name
go your own way
hold your own, know your name
and go your own way
and everything will be fine

hang on, help is on the way
stay strong, I'm doing everything

hold your own, know your name
and go your own way
hold your own, know your name
and go your own way
and everything, everything will be fine
everything


Are the details in the fabric
are the things that make you panic
are your thoughts results of static cling
are the things that make you blow
have no reason go on and scream
if your shocked, it's just the fault of faulty manufacturing


everything will be fine
everything in no time at all
everything


Hold your own, know your name
go your own way

Hold your own
are the dretails in the fabric
Know your name
are the things that make you panic
Go your own way
are your thought results of static cling

Hold your own
are the details in the fabric
Know your Name
are the things that make you panic
Go your own way
is it mother natures sewing machine

Hold your own
are the things that make you blow
Know your name
have no reason go on and scream
Go your own way
if your shocked it's just the fault of faulty manfacturing

Everything will be fine
everything in no time at all
hearts will hold...


Läget just nu

Jag har spenderat varenda minut i fotöjlen under täcket, jag mår bättre. Har fått i mig lite mat och så, men jag är fortfarade ostadig. Ska ta mig tillbaka till fotöjlen och sussa en stund.


en utav mina favorit låtar, med en grym kille!
Enjoy, love it.


Dålig dag,

Jag spyr som en räv, är jätte hungrig men kan inte äta, mobilen är trasig igen och den här gången badade jag inte med den .. Sover hela tiden, men är ändå trött. Kul dag ? Nej! Åkte till skolan, va där en timme och åkte hem igen, min kära pappa hämtade mig snäll som han är. Magen vrider sig bara jag rör mig en millimeter .. Ska försöka få i mig lite blåbärssoppa kanske .. Hörs sen

Shit ..

Mina tisdagar kommer vara dagar då jag somnar gott. Först servering (varannan vecka) 8-14, sen gympa 1 ½ timme, sen träning 1 ½ timme och sen dans direkt på det. Time to move this ass, haha! Ville bara berätta det, hihi. Godnatt


Första dagen

Första dagen efter lovet kändes helt okej, tre lektioner och slutade halv två. Lagom tidigt, hehe. Var iväg till mamma efter skolan, min lilla prinsessa var där. Åh det skär i hjärtat när hon börjar störtgråta när jag ska gå, det är så jobbigt! Men jag kom tillbaka efter träningen. Skulle natta henne, så låg jag på sängen och hon somnade på min mage. Lilla snuffan, så söt att jag typ dör! Tog en promenad hem. Så nu sitter jag här i min brors stora tröja, med ansiktismask och en stor kopp te. Blir tidigit i säng ikväll, faktiskt .. Så nu ska ansiktsmasken av och te´t ska drickas upp. Imorgon väntar lektion i hotelldatasystem och gympa, good shit. Natti

godmorgon

Åh jag är så trött .. Sovit som en kratta och nu ska jag åka till skolan, KUL! Precis sminkat mig, ska platta håret, dricka kaffe och klä på mig, ännu roligare..


Ser ju ändå rätt pigg ut ^^


Jag tycker om dig min vän


Gillar´t


Jullovet slut

Ohno .. Sista kvällen på jullovet, kul .. ? Naej inte direkt. Jag vill inte tillbaka till skolan, fast ändå så vill jag det. Dubbla känslor! Hursomhelst, har tränat idag, tre timmar och sen var jag på styrelsemöte fram tills halv sju. Så har i princip bara kommit hem och hunnit äta. Ska slänga in lite tvätt i tvättmaskinen och sen ta en promenad till min mamma. Ska visa henne min dräkt tills jag ska tävla, hon ska hjälpa mig med lite grejer på den! Sen blir det hem och bada sen sova. Datan ska vara av senast tolv, good luck ..


Yesterday


Pepp

Jag är ganska pepp på att träna nu, tre timmar framåt ska jag befinna mig i en iskall hall, det är max 15+ där inne, fy .. Men hur som helst, nu drar jag.


Det ser ut som jag har jätte stor näsa ;o


Mysdag


Jag hatade den här bilden först, den var i färg och jag hade en fet stor finne eller ngt på näsan.
Nu älskar jag bilden, redigerade den (i Picasa 3) och jag blev ärligt fett nöjd!
Har haft en underbar dag med min systerdotter, vi har myst och lekt en massa.
Sen tog vi bussen till Fredrika, åt pannkakor (jag) och Prinsessan lekte med Ester och Edwin.
Jag vet att jag sagt det här förut, men fy va jag älskar Henne, min systerdotter!
Hon charmar allt och jag lovar, när hon blir äldre ska vi hitta på svinmycket saker!!!
Godnatt, puss.


Fina vän

Som ni vet var jag på hejdå-fest hos Jennifer häromdagen. Det blev ingen sorg-middag, utan vi hade grymt kul innan våran fina brud åker till Australien.

Jag vet inte exakt, men det måste nog vara 4 år vi har känt varandra nu. Tänker direkt på när vi träffades, det var på en julfest. Vi satt brevid varandra och vi kände absolut inte varandra. Hursomhelst så fick man en varsin lapp på den där julfesten, man skulle vara något speciellt. Och killen mittemot oss var Skratt-tomte. Och den här killen har ett väldigt outstandning skratt, och vi trodde först han bara gjorde till sig. Men nu, fyra år efter, skrattar han likadant. Det finns en sak till som får mig att tänka på dig. Det är bilen framför våran bil på parkeringen. Konstigt jag vet, men deras registreringsskylt är JFL och det är för mig en förkortning på Jeffiler. Så varje dag när jag ser det, tänker jag på hur galet kul vi haft. Hur ska man egentligen kunna bara säga hejdå nu? Visserligen kommer du hem igen om lite mindre än ett år.

Ett år är lång tid, men det kommer gå så himla fort. Se bara hur fort det här har gått, dom här fyra åren som vi känt varandra. Så många minnen vi har skapat och så vi båda har utvecklats. Årets fjortisar, både du och jag har varit där. Men nu är du ingen fjortis längre, du är en riktig kvinna från topp till tå. Man utvecklas och lär sig nya saker varje dag och jag vet att när du kommer hem från ditt äventyr´s år i Australien så kommer du ha vuxit något så enormt.

Det blev ett lite känsloladdat hejdå där när vi skulle åka mitt i natten, man kände hur tårarna brände bakom ögonlocket. Det känns så konstigt, alla flyttar nu. Alla "flyr" från Märsta/Sigtuna. Jag förstår dom, haha.

Det här blir inte riktigt en text för att ta "farväl", för vi ska ses igen. Utan en text för att säga lycka till. Ett stort lycka till, till min älskade Snyggve. Du har mitt nummer, msn, facebook och jag får väl ta och skaffa Skype också. Det här året ska gå fort, det ska bli underbart bra för både din och min del. Vi kommer ses igen snart fina vän, vi kommer ses innan det här året är slut! Du kommer hem lagom till min Student, fy va underbart! Lova mig att röjja loss där borta, ha helt galet kul och kom hem hel! Jag kommer sakna dig fruktansvärt mycket, men jag är så glad för din skull! Du har ju ändå en del av oss Märsta-tjejer med dig i den där boken. Ta hand om dig gumman!


Jag älskar dig, fina vän <3


Godmorgon

Nu är vi vakna (jag och Hanna). Lite sent maybe, men skönt som tusan! Vi var hem till Jennifer i går, ett gäng tjejer. Åt fantastisk god mat, spelade spel och umgicks en sista gång innan Jennifer åker till Australien på lördag. Deras hus var helt sjukt fint, sånt vill jag också ha. Dom hade sju toaletter med dusch och grejer, en till varje sovrum. Det var verkligen ett dröm hus, öppna ytor, stora fönster, alllt va så himla fint! Hursomhelst, vi kom hem typ halv två/två och jag somnade ett X antal timmar efter det. Men vi sov länge nu, så det va skönt. Nej magen kurrar så det är nog dax för lite käk!

 Vi hörs sen.

The past is in the past

Sådärja, så va 2009 förbi och vi är inne i ett år som vi inte vet ett dugg om. " Vi vet inte vad som kommer hända det här året, jorden kan explodera eller vad som helst" citat från igår kväll. It´s true,vad som helst kan hända. En sak är säker iallafall, det ska bli ett bättre år! Fy så bra det ska bli.

Eftersom alla andra gör års-resume så kan jag väl också göra det. Det har väl inte hänt så jätte mycket det här året, öhm ..

Jag var på 30 års fest i början av januari, min älskade bror blev old guy. Jag pratade väldigt mycket med Prinsen. Skrollan fick mig att färga håret, och det blev typ lila/rött/brunt, det var precis innan en fest. I slutet av janurai opererades jag, tog bort mina halsmandlar. Låg hemma i två veckor, kunde inte är. Fick vätskebrist och gick ner 10 kilo.

I februari träffade jag en kille väldigt ofta, han gjorde mig glad för stunden. Umgicks väldigt ofta med Linnéa, vi kollade på Dennis och Stoffes fotbollsträningar i kylan tillsammans. Hjälpte till med att passa Prinsessan medans min syster och hennes man renoverade det nya radhuset.

Mars är en händelselös månad, inget speciellt hände. Jag hade en svår tid och mådde inte direkt bäst. Min lilla bebis fyllde 1 år i början av mars. Jag och Skrollan umgicks ofta, vi hade taco kvällar, som jag saknar galet! Vi åkte iväg med drillen på tävling i Övik, där vi träffade på Adam som ledde till andra saker, kommer med det längre ner.

April började med att jag lurade alla mina vänner att jag skulle flytta, till en skola nere i Småland. Vissa fattade att det var ett första april-skämt, andra inte. Lärde känna Robin (aka. Mora-Robin), genom Adam vi träffade i Övik. Det ledde till förhållande, 13/4. Det blev en kämpig start (finns i ett annat inlägg om det förhållandet). Var i Sigtuna med Sofie, grillade, drack och hade en trevlig kväll vid vattnet med hennes kompisar. Firade valborg med roligt folk i kärrtorp, bla. Jocke, Emma och Madde.

Maj var heller inte så händelserik månad. Jag och Sofie åkte iväg på RUM-festivalen i Västerås och var funtionärer. Träffade Otto och Hannes,två pojks från Falköping.

I Juni fick vi sommarlov och jag lämnade ettan bakom mig. Ett år med HR6 var över, både på gott och ont!

Juli kom. Var och tittade på häst tävling. Det tog slut med Robin, umgicks väldigt ofta med Kristoffer. Åkte till västkusten, Varberg,en vecka och bara njöt. Kom hem till helvetet och alla bråk, great. Jag och Hanna hade våran årliga bio.-kväll.

Under sommaren tappade jag kontakten med Skrollan, men i Augusti hade vi hittat tillbaka till varandra. Min bror fyllde 20. Började tvåan, i en ny klass. Ho1, en klass full med tjejer. Vissa man gillar mer andra. Jag började lära känna nya personer, Katta, Emma, Maria, Amanda, Janna, Sofie, Sanna och alla andra tjejer (plus två killar) i klassen.


1 september fyllde jag 17, ingen speciell ålder.. Åkte till Bulgarien med min syster. Massa sol och bad. Kom hem lite brun, hehe!

I oktober träffade jag Robin på teknikmässan. Vi umgicks i flera timmar där i älvsjö. Gjorde ett dumt beslut ang. honom, men jag var kär. Äckligt kär. I slutet av oktober firade vi tjejer Marigona med en överrasknings fest,jätte trevligt!

Någonstans i slutet av Oktober och början av November tog vårat älskade AIK sm-guld ! Jag och Emma kom närmare varandra, otroligt nära! November blev en jobbig månad, jag saknade Robin väldigt mycket.

I början av December fick jag veta att min lillsis ska flytta till Panama ett år, från och med i sommar. Började umgås med en killkompis en heldel. Började även umgås med Nathalie ganska mycket igen. Hade minijul med Emma! Julen firades hemma hos min syster, en väldigt mysig dag. I slutet så fyllde lillfian (Prinsessan) 1 år.

Året slutade bra, med massa dans och skratt med vänner. Dock blev det en känslosam natt med lite tårar, men tack Bella för din axel! Kom i säng sent, halv fem somnade jag. Helt död. Blev en tripp förbi syster idag, mys!

Hursomhelst, nästa år ska bli otroligt kul! Ska både till Norge och utomland med Nathalie. Fyller även 18 om prick 9 månader idag. Ska bli fett nice. Jag ska söka jobb, få bra betyg, sköta mig i skolan och få en bra praktik, kanske i Thailand om jag har tur! Nu har det här blivit jätte långt, så ska ta och avsluta! Gott nytt år på er alla!!
yesterday


Gott nytt år!!!

Kom nyss hem, helt död. Nu åker sminket av och jag kommer stupa i säng!


Mitt hår var otroligt fint idag, fullt med lockar! Får se om jag hittar min kamera så jag kan ta en riktig bild, cam-bilder är ju inte direkt dom bästa. Men gott nytt år på er! GODNATT


RSS 2.0