• blond.

Nattens pass gick otroligt fort men kan däremot inte neka att jag var rejält trött när jag åkte hem. Efter en promenad från stationen inatt, med enbart alla fåglar som hördes, så slocknade jag kvart i fem i morse.

Min lediga dag har spenderats med familjen D, suttit på baksidan medans dom rensat och haft sig. Sen har vi städat ur pappas bil, tog sin lilla tid. Men nu är den snart skinande ren, behöver bara en omgång i en biltvätt!

Är hemma i lägenheten nu. Ska tvätta lite lakan och sådär. Städa av framförallt. Måste även börja packa. Bara EN vecka kvar innan stambytet påbörjas! Ska bli skönt att få nytt badrum och att få bo i hus i två månader!

Juste, jag färgade håret igår! Det är alltid en upplevelse att färga mitt hår. Man vet aldrig vad de blir för färg! Har varit så grymt sugen på att bli typ mörkbrun igen, men jag känner mig själv rätt så väl! De har tagit ett år att få tillbaka min naturliga hårfärg, så nej. Blonda slingor fick de bli! Sagt och gjort. Carro hjälpte mig, och jag är så nöjd! Lite ljusare än innan men i love it!

Dags att börja här!


• Det är så de är.

Jag tror nog att våren är här för att stanna nu! Det är så soligt här, varmt dessutom. Trots blåsten som är. Jag hoppas verkligen det blir samma fina väder imorgon på min lediga dag!

Ikväll går jag på mitt sista pass innan en dag ledig. Då har jag avverkat sju pass på sju dagar, jag är helt slut i huvudet. Det börjar bli mkt mer att göra på jobbet. Människorna kommer med våren och sommaren. Det flyter liksom på hela tiden. Men idag är det nattpass som gäller, löningshelg dessutom. Skulle vilja gå ut och ta ett glas eller två. Men de går ej nu. Synd! Har dessutom fått ont i ryggen efter jobbet, de känns som om de är en muskel som är svullen eller vad man ska säga. Precis vid höger skulderblad. Måste kila till apoteket och se ifall jag kan hitta något som hjälper. 

För nästan prick ett år sen (imorgon, för att vara exakt.) så hade vi också mösspåtagning. Det va så hysteriskt kul. Minns lyckan den dagen. Allt var så bra! Mycket har förändrats på ett år, kolla bara på hårfärgen. Jag var mörk då och ljus nu. Har nytt jobb, andra vänner och allt är så annorlunda. Ett helt år äldre dessutom!

Dagen ska spenderas i solen, jappjapp. Det är ju så härligt! Så först apoteket, sen chilla i solen med min vapendragare, Carro. På återseende!


• när ska man lära sig?

Sängen är skönare än vanligt idag. Önskar jag kunde få spendera hela dagen här som jag hade planerat. Men nej, att bli väckt av jobbet är en vana. Jag ska inte klaga, för jag vill ju verklighet och behöver också jobba. Men när man längtat efter att få vara ledig tar de emot lite när dom ringer. Men cash is king. Snart tjänat in dom två sjukdagarna jag haft, i tid.

Igår gjorde jag nog mitt bästa inköp på länge! Spotify premium. Sen jag köpte min iPhone så har jag antingen lånat någon annans Spotify eller inte haft någon alls. Allt tänkt, " aa men imorgon ska jag fixa". Haha up your's! Nu är de gjort och känslan är omöjlig att beskriva, livet är fan fulländat! (lite ironi är det kanske också.)

Nu måste jag nog slita mig från den varma sängen och hoppa in i en snabb dusch. Det är tur att jag har världens bästa mamma som ställer upp och kör mig när jag har såhär ont om tid att komma till jobbet. Skulle åkt med tåget för 20 minuter sen, men inte lätt när dom ringde för en halvtimme sen och väckte mig. Måste ställa in mig mentalt för att jobba också! Ha en bra dag.


• One more shot, then I'm quitting forever.


• I wish.


Stanna inte kvar i något som får dig att må dåligt, logiskt.


Are you alive?

Carros mamma är bara bäst! Vi pratade om att jag skulle köpa Victoria secret via en hemsida för att de fanns billigt! Carros pappa är ofta i USA så här hos dom finns det massor av VS grejer. Body lotion, mist, duschtvål osv. Så sitter vi och pratar om de, så kommer Carros mamma in med det som finns nedan på bilden. Hur ska jag kunna tacka henne?!


Sad but true.

You don't know what you got until it's gone.

SNART!


Jag saknar dig så.

Häromdagen överraskade jag mig själv. Fick för mig att gå hem, hela vägen från jobbet. En promenad på 2 tim 15 min, 11,4 km. Sagt och gjort, jobbade sju timmar dessutom. Började traska hemåt, min syster mötte mig på vägen så vi gjorde sällskap halva vägen. När jag väl var hemma så var jag så slut, satte mig soffan och tänkte äta apelsin, åt en bit men sen orkade jag inte ens öppna munnen. Så jag däckade i sängen rätt snabbt. 

För två dagar sen var det 3 månader sen farmor somnade in. Vart tog tiden vägen?! "Tiden läker alla sår" var det va? Trots att tiden går, så blir saknaden efter farmor bara större. Det gör bara ondare för varje dag som går. Jag vet att farmor har det så bra nu, att hon är med farfar igen. Men jag önskar fortfarande att hon var kvar här hos oss. Mina minnen av farmor kommer alltid finnas kvar, självklart. Jag hade verkligen velat att mina barn hade få träffat min underbara farmor, se vilken fantastisk kvinna hon varit hela mitt liv. Jag kan inte göra något åt det nu. Vet bara att farmor sitter där uppe och ser mig. 

Idag skulle farmor fyllt 85 år. En dag som vanligtvis skulle firats med tårta, mandelkubb och rån. Som vanligt, som det alltid varit. Farmor har nog fixat fikat till farfar up there. Grattis min finaste ängel på födelsedagen, jag saknar dig så det gör ont. Jag älskar dig! ♥

Trollunge!

Fan, är ni kvar? Surprise!

Den här veckan har varit otrolig. Lagom med jobb, men mycket och stenhård träning. Efter mitt första pass SatsPowerStep häromdagen mådde jag illa! De va så tungt och jobbigt, men jag slet genom hela timmen. Igår däremot, efter en timmes Zumba med min syster, fick hon för sig att vi skulle gå på step-maskinen i en kvart. Behöver jag säga något?! Efter den kvarten rann det svett. Första gången någonsin!! Jag va så svettig, men de räckte tydligen inte. Hon ville plåga mig ytterligare med en drös magövningar. Jag var närmare död än levande. Men känslan när man klarat det man trodde va omöjligt, är obeskrivlig. Dock var min kropp helt slut idag på veckans sista pass. Så imorgon blir det vila! Efterlängtad sådan!!

Jag sitter och kollar på SM-finalen i hockey. Mellan Brynäs- skellefteå AIK. Hoppas nog Brynäs tar hem de här, mest för att min pappa är brynäsare. 3-3 i Sudden. Vinner Brynäs så blir dom svenska mästare, vinner Skellefteå så blir de ytterligare en match. Så fort matchen är slut så blir det bingen! Jobb imorgon, ska bli skönt!

Vi hörs när vi hörs, pusshej.


Cecilia C.C Hagstedt Oderhagen.


💔

Jag ljuger när jag säger att jag inte bryr mig längre.


Trött chey!

Jag är ett vandrade lik just nu! 8 timmars arbete igår, för lite rast dessutom. Somnade fyra imorse och klockan sju ringer dom från jobbet och undrar om jag kan komma in två timmar innan. Klockan nio. Med tre timmars sömn släpade jag mig till jobbet. Arg, trött och allmänt less. Nu har jag jobbat i 2,5 timme, känns fan som om jag jobbat minst 4-5. Bara 6,5 timme kvar då. Hatar att jag aldrig kan säga nej! Får så dåligt samvete! Första rasten är slut nu, så dags att stämpla in och slita lite till. Förstår nu hur mycket jag längtar till klockan sex, när jag slutar! De tror jag fan inte! Lägtaaaaaaaaaar! Imorgon, då jävlar blir det sovmorgon! Gadamn!!


Smart tjej!

Ja men visst! Jag har lyckats vända på dygnet totalt! Jag sitter uppe till tre på nätterna, vad jag gör? Hmm .. Ingenting typ. Lyssnar på musik, Facebook, gråter en del också. Sen vaknar jag mellan 11-1.. Det är fan inte bra alltså! Jag har precis vaknat, skulle varit på gymmet och kört zumba 11.30, men då sov jag. Sen skulle jag fika ned Alexandra direkt efter. Men då sov jag också! Och så måste jag åka till jobbet om typ två timmar, det känns jätte bra .. Suck!

Jag får vända tillbaka det snart, måste göra det! Men nu måste jag fixa mig, kanske bjuder hit alex på en fika istället!


'

 

En hård och stark fasad kan dölja så mycket.

 


It hurts so bad.

Ibland kanske man måste stanna upp och fråga sig själv hur man egentligen mår. För en stund sen gjorde jag just det där, stannade upp och frågade mig själv hur jag mår. Jag mår bra, hyffsat bra. Trots att jag känner ett enormt tomrum i mig. Jag trivs på jobbet, jag har bra vänner som stöttar mig, underbar familj. Allt är okej, mer än okej egentligen. Men jag känner sån tomhet. Någonting fattas ändå.
Saknaden efter farmor blir inte direkt mindre. Verkligen inte. Det är 2 ½ månad sen jag träffade farmor för sista gången. Så länge sen. Ni förstår inte hur många gånger jag velat åka dit, hälsa på farmor. Vara med henne, min fina farmor. Jag saknar dig så det gör ont i mig Farmor.
Jag borde egentligen sova just nu. Jag har jobbat natt, sovit några timmar och åkt tillbaka till jobbet för att jobba 7 timmar. Jag har pluggat lite när jag kom hem. Men stannar jag uppe en stund till kanske jag sover längre imorgon bitti ..

RSS 2.0