071130

har ingenting att skriva om idag, så slänger in en über fin lista (a)



Namn: Cecilia Christina Catarina Hagstedt Oderhagen
Smeknamn: Cissi ofc ! :D
När är du född: 1 september 1992
Vad gjorde du igårkväll: Dansade loss på balken
Har du nytvättat hår: inte just nu, maaaaassa hårspray från igår
Vad luktar du nu:  haha ingenting, elr jo lite vanilj, fråga inte varför
När blev du fotograferad senast: igår (a)
Saknar du någon nu: mjo..
När fick du senast en present: oj, förra veckan
Vad drack du senast: is te
Har du några högklackade skor: äger några par sånna ja
Vilken är din favoritfärg: ingen speciell faktiskt
Har du blivit hotad på telefon: nääh
Vill du ha barn: ofc
Längtar du tills din nästa födelsedag: som satan
Brukar folk säga att du ser äldre ut än du är: gahaha, jaa
Vilka språk kan du prata: svenska, engelska otroligt lite spanska och holländska
Hur många hål har du i öronen: 2 :D
Just nu är jag: bäst, som vanligt
Är du blyg: ibland
Vad har du på dig: hahahaha, pyjamas :$
Hur mår du idag:  trött som fan
Ögonfärg: gblå
Syskon: thomas, anders, micke,tomas(dom fyra är halvsyskon med mej) peter, fredrik, catrin och håkan ;)
Favoritdag i veckan: lördag (a)
Hårfrisörer: olika
Skola: ekilla(äääääämst)
Klass: 9C
Trivs du i din klass och skola: ahrå
Favoritämne: bild, hemkunskap,drama
Värsta ämne: matte
Dricker du: kan hända
Tycker du om fester: jaa
Tycker folk du är snygg:  det vettefan
Är du en gottegris: ibland
Är du modig: nja.. ibland
Gillar du att prata i telefon: ja, men sms;ar hellre

071125

haha, jag har namnsdag idag igen !!(a)catarina, haha !(a)
grattis alla som heter typ det, (a) haha !:D

071122

bara för att jag har namnsdag idag !
GRATTIS ALLA CECILIAOR !!! <3

071121



image5känner inte för att skriva något just nu, bara lägga in en bild, skriver kanske senare ikväll! & juste, grattis soulmate !!! 15 år idag älskling, välkommen in i klubben ;)

<--- min lilla bäbis !<3

hejsvejspuss ! /cecilia


071120

vilken dag, va hos käftis. träffade min gamla lärare utanför käftis, han jag hade 2an-6an som jag bråkade med varje dag, som jag kallade både det ena och det andra. han va typ hyper glad, fråga mej inte varför. skämdes ihjäl, morsan snackade, absolut inte jag. satt och höll för fejjan, uschusch ! inte direkt den första personen man vill träffa just nu. fick vänta typ 10 minuter till, -.-' sen fick jag gå in. livrädd som satan, rum fyra som vanligt. la mej i den där jävla stolen, ville bara få det gjort. fick bedövning, sen va det onda över. egentligen skulle jag rot fylla, men hon tog bort lagningen, satte nån jävla medicin (?) i tanden, och sen en vit jävla lagning på det. kändes lite konstigt sen efter, men har vant mej nu. va på sång från 6 till typ 8, gick väl ganska hyfsat bra. desperate housewives börjar snart, om ungefär 30 minuter, wieh !sen ska lilla cissi sussa, haha ! ska färga håret på fredag med caroline, tror hon ska färga svart och själv blir det ljusare. kanske ska klippa också. sen är den röstning på lördag, och sen är det MGP Nordic !!! ska kolla med caroline, vi har värsta planerna, göra det mysigt i hennes säng, kolla på hennes feta tv, lite myspys ! sen är den röstning igen, på söndag. och kröning, fyfan ! äsch ska gå nu, vi hörs mer i morgon.
hejsvejspuss/cecilia !

16november

fyfan, är sjukare nu. mina syskon kom hem idag, (a) gick upp halv sex för fan, vaknade av att morsan lät så jäävla mkt i köket, gick ner och typ gav henne en kram, tog iste ur kylen och gick upp till sängen igen, när towa kom, kl sex gick jag upp, IGEN! tog med mej duntäcket, och la mej i soffan när dom åkte. tror klockan va typ.. halv åtta när dom kom hem. låg och typ sov i soffan. går upp, mot hallen. ser towa, hogge och morsans huvud utanför. kramar hogge, och fortsätter utåt, i pyjamas (a) där kommer jenny, kramar henne och fortsätter sen till bilen,ställer mej bakom peter, pratar med min krassliga röst,han slutar hålla på med väskorna och vänder sej om, sen börjar han asgarva. en kram till. går in sätter mej i köket, och dom tar upp sina väskor, allt man gör ni vet(?). efter en stund kommer syster, catrin & servé, hennes man. fick två kramar där också. käkade lite frukost med hogge & towa, plus alla andra i köket !resten av dagen, har jag bara gått runt i min pyjamas, och duntäcket. mellan datan, soffan, kylskåpet & sängen. sista svängen till sängen bytte jag täcket mot morgonrock. käkade precis lite middag, och pappa kom förbi. en kram till där också, 'fyra kramar om dagen är bra för magen'- som man brukar säga,minst 9 kramar idag (a) ska väl typ slöa framför tv:n i kväll, vi hörs i morgon, efter min träning. har träning 9-17, fast ska inte vara med, får inte..stor risk att jag blir sjukare.
ahjuste, jag och madeleine ska gifta oss, 24/12 i grekland, om ni vill komma får ni skriva på peah; antingen till 2black_angel2 eller fflexy ! (a) :)
hejsvejspuss/cecilia !

15november

jag vene vad jag ska säga..
har halsfluss & 38grader´s feber, gick runt på älvsjö mässan idag, (gymnasie mässan) i drygt 1 ½ timme, jag trodde jag skulle dö. tror fan ingenting fastnade i mitt huvud, har massa papper och sånt, så jag ska väl läsa dom när jag blir frisk igen. fick en snickers av madde, baxade lite loka av larsson, och sen käkade jag lite kycklingsallad när jag kom hem, gick trögt, men fick i mej lite. käkar några jävla tabletter, ser ut som.. sånna man kör upp i röven, stora saker. ska iväg på träningen snart, ska bara kolla idag, får inte träna, vara med på gympan på 2 veckor, =/ har möte med syo i morgon, men min mentor skulle ändra det, syskonen kommer hem i morgon, *wiieh* så är jag så här sjuk liksom.. menmen, min röst sviker mej typ, heeeela tiden. ska vila nu, innan jag ska iväg på träningen, skriver i morgon, om morsan låter mej sitta då !
hejsvejspuss/cecilia ! <3

11november

varför känns det som om jag tappar dej, tappar taget om dej ?
varför ska dt allt bli såhär, jag vill inte förlora dej !
snälla soulmate, lämna mej inte såhär, neej !
du kan inte bara gå, nej fan ,det ska vara vi föralltid !
josefin & cecilia, föralltid seg ääääs och nudelsladdad, precis så det ska vara
DU OCH JAG !

8november

finns väl inte så mkt att säga om idag. precis som varenda jävla torsdag.. har möte med syo nästa fredag 8.30, jätte intressant verkligen  ! ingen gympa idag, så vi började språket tidigare och slutade 20 i 2 istället för 3, yeah ! både jag och soulmate somnade på språket, vaknade av att marlené bah; och Cecilia är du vaken? jag bah; ehm *helt lost* wuups. Jessica hade också försökt väcka mej tydligen, men jag vaknade aldrig. när vi kommer ut från skolan, möts vi av en rå jävla iskall värld, fyfan ! bara en vecka & en dag kvar tills 3 av mina syskon kommer hem, wiieh ! har aldrig saknat dom såhär mkt, jag grät tillochmed när dom åkte, jag storbölade. inte för att jag inte fick åka med dom, utan för att jag visste att jag skulle sakna dom sjukt mkt. mitt hjärta gick i tusen, men för varje dag som går, blir det helare för jag vet att dom snart är hemma igen!

ska till stallet ikväll, elr typ halv sex, ska till johanna först och hämta massa stuffs. sen.. ska jag hem och göra klart biologiboken, hatar läraren så jag hade egentligen tänkt att skita i den, men.. som sagt mina betyg suger, jag måste fixa det här, 12 sidor har jag skrivit hittills, med bilder och så. har lite kvar att skriva, och sen en framsida och innehållsförteckning, sen är min fucking biologibok klar. äsch, ska börja lite med boken igen. hejsvejs./ceajli <3

skulle du bry dig om du hittade mig död i en skog,
med blod runt omkring mig, med tårar i ögonen
och med ett rakblad i min livlösa hand?
skulle du gråta för min döda kropp och sakna mig,
eller skulle du bara gå, precis som du gjorde när jag levde?

7november

jag hann inte skriva igår när jag kom från sångträningen, så jag skriver vad som hände nu;
 käkade typ med mamma innan sången. sen sjöng jag lite inför träningen, så man är lite mer uppvärmd. vid 20 i sex, skulle vi åka. fixade fram alla sångtexter som låt nånstans bland alla papper i rummet, hittade dom tillslut. ringde josse när jag hittat dom, och säger att hon ska komma hit, vi bor ju liksom grannar. så hon va här ganska snabbt. fixade vattenflaska, drog på mej skorna, min fuuula jacka & den underbara halsduken. fixade till håret lite. sen satte vi oss i bilen, kl 10 i sex.  kom lite försent till sången, men vi va inte ensamma. sjöng upp och allt det där ni vet (!?). sen sjöng vi alla dom där julsångerna som vi ska kunna. efter sången, va vi typ först ut. tog en promenad från typ munkholmen till själva sigtuna, tar väl max 35 minuter att gå, om man går långsamt. brukar inte kolla på klockan hur lång tid det tar. påvägen går vi och sjunger, som vanligt jag och josse. kommer precis 20.10 till 'stationen' då skulle vår buss gått, men den hade väl gått tidigare. så vi sätter oss och väntar tills nästa buss kommer typ halv nio.  hemma på märsta station typ 10 i 9, fick skynda oss hem till desperate housewives. shiiet edie hängde sej, både gabby och susan gifte sej, carlos dumpa edie, dom försökte få barn, men edie käkar p-piller som carlos hittade, hon vill inte ha barn med honom nu(!?!?) vem vill inte? bree är tydligen inte gravid på riktigt, hon har bara lösmage. hmm den där victor(?) playar bara gabby.. jadu som sagt som är desperata. btw, jag satt i ett dike i dag i 50 minuter*inga komentarer* haha !
naej, nu ska jag käka middag, kycklig, ris & currysås (a)
ska till stallet sen och sen på utbildning, skriver mer i morgon elr ikväll!
hejsvejs/ceajli <3

6november

jadu, dagen har varit lång, men den har gått otroligt fort. massa jävla lektioner i skolan men extra lång lunch, som det alltid är på tisdagar (a). hade instrument idag, sjukt roligt  men iaf.. blir ganska kort nu, eftersom jag precis ska gå och äta middag, sång träning i sigtuna om en timme, kanske hinner skriva när jag kommit hem igen !:) ska ta den där promenaden med josse också, från munkholmen till själva sigtuna, munkholmen är liksom en del av sigtuna men vi ska till bussstationen, äsch jag förklarar sen!
hejsvejs. ceajli <3

RSS 2.0