Godnatt


Jag höll på med en lista på för- och nackdelar med inriktningarna.Den blev så dålig så tog bort den. Mitt humör är inte på topp och jag ska fan ta och sova nu. Ska upp väldigt tidigt imorgon .. usch! Kort dag imorgon, så ska in till stan efter skolan med Nathalie. Sov så gott :*


home sweet home

Nu är jag äntligen hemma igen! Inte sovit i min säng sen i torsdagsnatt, inte suttit vid min data och inte pussat på min kisse. Varit lite tomt utan Commander, men tur att jag haft sällskap av en katt eller hund varje natt. Idag på träningen gick det åt skogen .. Småbarnen har kommit in i trottsåldern och det är förjävligt. Både jag och Sofie får adhd ryck på dom. Hoppas dom bättrar sig till nästa vecka. Sitter just nu och lyssnar på musik och pratar med otroligt tråkiga människor på msn, rädda mig nån ..

Jag tänker otroligt mycket på valet inför tvåan. Restaurang eller hotell. Valet ska vara inne senaste fredag, och jag har inte ens kollat på blanketten .. Jag kommer enbart att följa det som mitt "inre" säger, samma som jag gjorde inför ettan. Kände inte en enda människa som skulle börja i min skola, nervöst men ja nu är det lite annorlunda. Vet i stortsett vilka alla är osv. Måste sova på saken, imorgon ska jag nog skriva en lista på alla bra och dåliga saker med båda inriktningarna.


back on track

Sådärja, nu är jag tillbaka. Har varit hos min syster hela helgen och dom har fortfarande inget internet. Somsagt, helgen spenderades hos min syster och hennes familj. Har mest tagit hand om Prinsessan. Sitter just nu i datasalen och ska egentligen ha engelska, men ja .. Slutar inom en timme. Som jag alltid gör på måndagar så ska jag träna, 17-20. Sen ska jag hem och sova i min underbara säng. Ska ner och hämta mina grejer nu, sen gå mot mentorstiden. Hörs ikväll när jag är hemma igen.


Trevlig helg!

Var ju hos läkaren imorse, och jag fick precis som jag ville! Tänker inte skriva ut varför jag va där eller hur det gick. Men jag fick som sagt som jag ville, som vanligt. Kan andas ut nu, jag klarade matte provet. Dock ganska precis, två-tre poäng över G. Vi fick sluta otroligt mycket tidigare idag, vid ett! slutar vanligt vis 15.30, ungefär nu. Göran är för underbar ibland! Tänkte inte skriva så mycket, ska ta bussen om ungefär en halv timme upp till min älskade syster. Ska sova där inatt och sen upp tidigt och hjälpa till efter babysimmet! Bjuder på en dagens så får ni ha en fortsatt bra fredag!

DAGENS LÅT:  Coldplay - Trouble
DAGENS KLÄDSEL: Svarta mjukisar, svart linne, rosa adidas tröja och biege väst.
DAGENS DUSCH: Igår kväll
DAGENS FRISYR: Uppsatt i hästsvans typ
DAGENS MAT: frukost; äpple. Lunch: nån pasta grejs med skinka! Mellanmål: flingor!
DAGENS HÄNDELSE: G på matte provet typ.
DAGENS PLANER: Åka upp till syster och umgås med henne och prinsessan.
DAGENS VILL HA: kärlek och närhet
DAGENS SAKNAD: Min storebror Lillen.
DAGENS DROG: Vatten och musik
DAGENS TRÅKIGASTE: ingen sovmorogn ..
DAGENS DUMMASTE: hmm .. ingenaning?
DAGENS FINASTE: Jadu .. får nog bli jag själv!
DAGENS KÖP: Ingenting!  
DAGENS GODIS: ingenting
DAGENS HUMÖR: fortfarande lite små nere med glad.
DAGENS SJUKA:  ingen
KOMPLIMANG: hmm .. ingen där heller.
DAGENS LYCKA: Prinsessans leende imorse när jag kom gjorde mig lite lyckligare.
DAGENS KÄRLEK: Min familj!
DAGENS STORA BILRESA: hemifrån-sigtuna-syster-stationen
DAGENS GRÅT: Ingen
DAGENS DRYCK: vatten, 
DAGENS SPAN: en kille i skolan, går typ tvåan eller trean
DAGENS KÄNDISSPAN: jag själv
DAGENS TELEFONSAMTAL: Shar typ inte pratat i telefon idag

Snart så

"Helvetes"-dagen är över och jag lever än. Hade totalt glömt bort att vi hade matteprov idag, så jag gjorde mitt bästa men kan tyvärr inte vara säker på om jag klarar det. Fick reda på att jag "bara" fick VG på varmköksprovet vi gjorde igår .. Känns surt eftersom jag fick MVG i andra köket .. Smällar jag får ta och skyller på hur jag mår just nu. Hade information med rektorn idag. Inom en vecka ska valet inför 2:an vara gjord. Ångest på det typ .. Båda inriktningarna har sina för- och nackdelar. Men nästa fredag ska valet alltså vara inne.

Jag blev överlycklig när jag insåg att jag kunde sova till halv nio imorgon, trodde jag ja .. Jag har en tid hos läkaren i sigtuna klockan åtta. Känns lite små tragiskt, men jaja .. Imorgon är det äntligen fredag! Som jag längtat, haha! Helgen är väl lite små planerad! Ska iallfall hjälpa syster efter babysimmet på lördag morgon, gullig lillasyster jag är va? hehe. Med tanke på att jag inte orkar gå upp ännu tidigare imorgon bitti, så tänker jag hoppa in i en snabb dusch nu och sen sova. Längtat efter mig säng hela dagen, min största längtan just nu. Sov så gott, för det tänker jag!

Ge mig värme

Usch va jag är trött! Med tanke på att jag varit uppe sen klockan halv fem så är det nästan självklart. Dagen rullade på fort, hade prov på varmköket och får bara hoppas på det bästa. Klockan är bara sju och jag är fan trött asså .. Kanske ska kolla på tv så jag somnar, haha. Imorgon är det torsdag, och det är nog den värsta dagen av alla. 8-16.40, usch .. Har språk prov på fredag också .. usch! Jag ska nog inte titta på tv utan plugga ..Vvi hörs innan jag sover!

Åh, vet ni vad jag längtar till/efter? Sommaren. Ja, ni vet .. Sol, varmt, sena nätter, picknick, brunaben, solblekt hår. Ja, you name it!


låten väcker många minnen, enjoy!

godmorgon!

Usch, jag gillar inte att gå upp såhär tidigt .. Sitter just nu och äter frukost och har precis duschat. Tänkte svara på lite frågor jag hittade i Sofi´s blogg, hennes blogg hittar ni här. Det för övrigt hon som gjort listan själv! Ha en bra "lill-lördag" så hörs vi ikväll! :*



1. Hur bor du?

I en trea med min pappa.

2. Vad är din favoritefterrätt?

Oj .. Svårt att välja men blåbärspaj är en av favoriterna.

3. Vilken superkraft hade du valt om du fått välja en?

Vill kunna flyga.

4. Hemmafest eller utgång?

Just nu hemmafest, om ett år utgång.

5. Brukar du lyssna på ljudböcker?

Haha, gjort det en gång. Första och sista gången!!

6. Har du råkat göra något pinsamt den här månaden?

HAHAHA! har jag säkert, gör pinsama saker istortsett hela tiden.

7. Ska du köpa något extra kul för din lön/ditt studiebidrag den här månaden?

Haha .. jag får inte dom ..

8. Vilket var ditt allra första husdjur om du haft ett sådant?

Min katt

9. Vad gick du för inriktning i gymnasiet?

Går Hotell & Restaurang

10. Vad hade du helst varit känd för om du varit tvungen?

Haha, jag är redan känd! IRONI!

11. Brukar du mest blicka bakåt eller framåt i tiden?

Det är olika, just nu är det mest bakåt ..

12. Vem av de 4 huvudkaraktärerna i Sex And the City är du mest lik?

Ingen av dom tror jag.

13. Har du gått på en blind-date nångång?

Nja inte date direkt.

14. Har du eller har du haft ett smeknamn?

Cissi eller Cilia.

15. Vilken låt spelas mest hemma hos dig just nu?

Remixade låtar.

16. Pratar du i sömne?

Det händer.

17. Vad hade du helst velat få i present?

Hmm .. Finns så mycket.

18. Är du ärlig när du bloggar?

Ja!

19. Har du vunnit pengar någongång?

Yes.

20. Hur många barn vill du ha, om du nu vill det?
Åtminstonde två, sen får ödet bestämma!


myspys

shulululu! Jani, vart ska jag börja? Jag blev hemma en dag till från skolan. Dagen spenderades med Josse först, sen vid fem kom Chrille, Bexx och Ralle hit en stund. Sen tog jag, C och J bussen till min syster och vi kom precis hem därifrån. Chrille följde med mig hem, men svek mig för att gå hem och äta. Men han är så söt att han kommer tillbaka innan Andra avenyn och Desperate houswives börjar. Ska upp jätte über tidigt imorgon, redan halv fem .. Nu ska jag ta och diska upp innan Chrille kommer, så blir pappa glad! Imorgon slutar jag tidigt så ska kanske med min syster och hämta golv till deras nedervåning. Juste, diska var det ja .. Bjuder på en bild som Chrille tog på mig och Josse idag på balkongen!



Jag vet att ni älskar oss!

trött

Hemma efter en tre timmars lång träning. Det gick väl ganska bra. Dock är jag helt slut nu efter. Därför ska jag prata i telefon en stund till, ta bort sminket osv. och sen sova. Mår fortfarande illa, så får se hur det blir i morgon. Har väl planerat att gå på metoden men inte på storköket. Men som sagt, det får vi se i morgon. På kvällen blir det träning, en eller två timmar. Nu börjar jag bli otroligt trött därför vi hörs imorgon!

Föresten! glömde skriva att jag somnade mot väggen(stående) i lördags natt. Nöjd nu sofie ? (a)


helvetes natt

Måndag morgon och jag sitter hemma. Min natt har varit ett helvete. Min magen vände sig in och ut och jag sprang och spydde säkert 3-4 gånger .. Mådde bättre imorse men ändå inte helt bra. Så jag blev hemma. Dagen är planerad, trotts att jag mår som jag mår. Ska snart packa upp min väska, sen ta en promenad till mamma och senare ikväll blir det träning. Förhoppningsvis mår jag bättre tills dess. Har äcklig huvudvärk nu också .. Fan! Hoppas ni mår bättre än vad jag gör, ha en bra dra så hörs vi senare.


sliten

Ja, sliten det är precis det jag är efter den här helgen. Ska försöka fatta mig kort, om det går ..

Fredag: Vi åkte från märsta ungefär prick 10 och stannade först i Hudiksvall. Mat och toa besök, sen bar det iväg mot nästa stopp. Vandrarhemmet i Ö-vik. Ett mysigt hus med massa rum. Första kvällen va lugn, jag, Sofie lofie & Maja gick runt i Ö-vik medans alla andra badade. Sen blev det middag på Subway. Tyvärr stog dom inte upp till våra förväntningar, jätte sega och tröga var dom. Alltså inte lika bra som i Stockholm. Sen blev det massa mys i sofforna på kvällen. Jag, Sofie och Adam (en kille som bodde rummet brevid oss) kom i säng väldigt sent efter mycket skratt och let´s dance.

Lördag: Klockan ringde halv sex, då var det bara att gå upp. Fixade klart dom som skulle tävla, åt frukost och tog oss till hallen. Kvart över nio var det invigning och sen rullade resten av dagen på fort. Blev middag ute på en jätte mysig kinarestaurang. Kvällen spenderades framför tv.n för dom flesta, förutom för mig och Sofie. Vi skulle göra dom små´s program, men det gick inte så bra .. Haha. När dom flesta gått och lagt sig så satt jag, Carro, Nicki, Adam och Sofie och kollade på Star Wars typ. Blev sent igen, haha.

Söndag/Idag: Jag och Sofie lofie gick upp en halv timme före alla andra, närmare bestämt halv sju. Vi tog oss en varsin dusch, fixade oss och packade. Vid tjugo över åtta satt vi alla i bilarna och rullade ut från parkeringen. Somnade precis när vi åkte av motorvägen i Hudiksvall och blev väckt fem minuter senare för att då skulle vi äta. Sen somnade jag och Sofie lofie i baksätet efter mycket skratt och operasång. Tog lite snabbare hem idag än vad det tog upp dit. Var hemma igen runt två. Sen dess har jag ätit med pappa och Marie. Kom inte för en liten stund sen, varit ute på en promenad med Skrollan. Är otroligt trött just nu, så hade tänkt ta bort mitt smink osv. och sen hoppa ner i sängen. Ska bli så skönt att sova, haha! Imorgon är det först skolan och sen träning i tre timmar. Bilder från helgen kommer så småning om. Vi hörs imorgon, sov så gott!

hejdå storstaden och hej norrland!

godmorgon.

ny duschad och fräsh, 45 minuter kvar innan Ser hämtar mig. börjar bli lite stressad .. har i stortsett packat klart, lite små saker som ska ner i väskan jag kommer ha i bilen. kollade på eniro  och det ska ta ungefär 6 timmar, men sen vet man inte hur trafiken är, om vi stannar eller något sånt. bättre att vara beredd på nån extra timme. vi ska alltså åka förbi Gävle, Ockelbo, Bollnäs, Hudiksvall, Sundsvall, Härnösand och Kramfors. känns som det ligger tusentals mil här ifrån, haha. Norrland is the shit! musiken är på, väskorna snart helt klar packade, måste föna håret, klä på mig och sminka mig. sen är jag ready to go! måste förbi mamma påvägen till station och hämta en jacka. tror ni jag klarar mig med tre ..? haha, har Svea jackan(en vinter jacka) sen en kortare vårjacka och sen den jag ska hämta hos mamma. en vi köpte inom föreningen förut. kanske tar ut vårjackan .. kollade vädret och det såg ut att bli typ 7+ på lördag. då har resten planerat att bada, förutom jag och sofie. vi är ju stora flickor, så vi får göra vaad vi vill, typ. Nu ska jag ta och packa ner det sista, föna håret och sminka mig.

Det kommer bilder när jag är hemma igen, antingen här, på bilddagboken eller facebook! det märker ni. Ni får ha det så bra i helgen, det ska jag försöka ha. Vi hörs när jag kommer hem på söndag!

typiskt mig ..

varför är jag alltig sist ute med att göra saker? jag sitter nu och skriver packlista, iochförsig är det inte mycket jag behöver ha med mig. men ja, tänk om jag glömmer min hårspray och mitt smink, shit! (IRONI) det som ska med är mest kläder och småsaker såsom laddare, kamera, hygiengrejs och massa papper jag ska plugga på( eller iallafall försöka). glömde packlistan jag skrev tidigare idag i skåpet där även några viktiga papper ligger, men aja inte så mycket att göra. vet inte varför, men det känns som om den här torsdagen har gått jätte snabbt. ovanligt snabbt faktiskt. slutade fyra och åkte direkt hem och mötte upp pappa på stationen och vi tog en promenix ner till willys för att handla lite  och sen hem igen, en skön promenad. sen jag kom hem har jag inte gjort något, börjat på min packlista och slöat typ. väntar på att tvätten ska bli klar så jag kan börja packa. iPoden ligger på laddning och kameran är nästan fullladdad.

Nu till anledningen varför jag ska åka till Övik (Örnsköldsvik för er som är helt bakom flötet). Sen ungefär 9 år tillbaka har jag hållt på med en "sport" som heter Drill. förstår om ni sitter som frågetecken nu, dom flesta vet inte vad det är. vet inte riktigt hur jag ska förklara, därför brukar jag ofta undvika att prata om det, hehe.lättast är nog att dra exemplet " har ni sett på filmer där dom har parader? det går tjejer med stavas och gör "tricks" med dom, ja sån är jag". fast det är inte heller helt sant, jag har hållt på med det på sidan om Show drillen. den delen jag lagt ner mest tid på är just "show" delen. man gör ett program till musik, gör olika saker med staven, t.ex. kastar upp den i luften och snurrar ett eller flera varv och sen fångar den och gör viga grejer. för några år sen var vi bara fyra kvar i våran grupp (man är uppdelad i grupper) men en av våra dåvarande tränare försvann (hon skaffade hund och slutade komma på träningarna). sen slutade med att det var bara jag och sofie kvar, vi försökte göra en duett tillsammans för våran andra tränare slutade typ också. men det gick åt skogen och vi bestämde att det kanske inte riktigt var våran grej riktigt än. därför blev vi båda två (eller ja, sofie va redan tränare) tränare. sofie hade planerat att göra solo, men nja tiden räcker inte till när man går på gymnasiet osv. tanken finns att jag också ska göra solo nångång i framtiden, men inte iår! min tjej(hon jag tränar) kommer inte heller tävla mer iår utan nu ska vi sattsa på att öka kunskapen och bli bättre. visst saknar jag att tävla, nervositen och kicken man får. det är gamla minnen det, men fyfan va roligt det var. så nu är jag tränare åt en tjej som är 13 och åt några lite yngre tjejer. så nu till poängen med all text, vi ska på tävling. åker imorgon vid 10tiden och kommer hem nångång på söndag. åka bil massa timmar är inte min grej, därför har jag laddat upp med massa musik på iPoden, elle tidning, frukt, godis, loka och poweraid. jag borde nog klara mig!

nu måste jag börja få ordning på den här jävla listan och sen packa och sussa på söta örat!


home sweet home

nu har jag kommit hem igen, pussat på min lilla bebis och ingenting mer. är riktigt trött, så funderar på att ta ett varmt bad och koppla av en stund. det är jag värd! kom hem och såg att jag städa upp allting innan jag åkte, duktig jag är! behöver bara plocka in tvätten och slänga allt det smutsiga i tvättkorgen och sen bädda sängen, fast det får pappa hjälpa mig med. ska tappa upp ett varmt skumbad och försöka varva ner lite. måste skriva en packlista också, niet jag orkar inte .. först ska jag ta hand om mig själv ikväll sen kommer packlistan. åker om knappt två dagar, och jag har inte ens tagit fram en väska .. kommer nog glömma något, fast .. jag behöver egentligen ingenting speciellt. kläder, that´s all typ. ser fram emot att komma bort från märsta för en helg, ska bli så skönt. inte för att Norrland är så jätte mycket bättre, men bort från alla människor här(inte bokstavligt talat alla). bort från vardagen för tre dagar. vad jag ska göra kommer i ett inlägg senare.

snart helg

varför valde jag promenad .. ? trodde inte det skulle vara så speciellt jobbigt, utan gå en timme och sen åka hem. men nejnej, vid 9 hade vi samling i björkhagen och en kvart senare gick vi. efter ungefär 15 minuter tyckte lärarna att vi skulle ta kaffe paus, så ja sagt och gjort. där satt vi i ytterliggare 15 minuter innan vi gick. till en början va det ganska blåsigt och kallt men ändå skönt, trodde vi ja. men naej, det började med en stor fet äcklig backe, full med is/snö, så jag och några till bestämde oss för att klättra upp för berget, hahahaha. det va inte sista backen som kom, förjävla jobbigt va det. lerigt och isigt, inte okej! så vi traska på och tillslut kom vi fram till Kärrtorp, vi gick alltså en station fast en jävla omväg. jag, sofie, jocke och nichole tog oss in till stan och käkade sen kollade vi i lite affärer innan jag kände mig helt slut, somnade tillochmed på tåget, hehe. sitter nu och väntar på att Alex (min mammas kompis son) ska komma och hämta Wille och på att syster ska komma och lämna mina grejer så jag kan åka hem och börja packa. ni vet, imorgon är det sista dagen innan det är helg, iallfall för mig. har lite att göra innan vi åker på fredag morgon. packa, tvätta och städa upp det sista i rummet.

ooh, vill ni veta en sak? skiter i om ni inte vill, för det får ni iaf! haha. jag har ju egentligen operations tid den 30mars, för mitt onda nageltrång. men häromdagen så satt jag och pillade i såret, så fick jag loss en nagelbit som satt i såret (äckligt ...) och nu gör det inte ont längre, så har jag tur och håller det rent behöver jag nog inte operera! yey! ibland är det bra att göra precis som mamma, pappa och läkaren säger att jag inte ska göra. nu ska jag vara lite duktig och skriva en lista på allt jag behöver göra för att bättra mina betyg, så vi höres

ändrade planer

det blir inte så att jag åker hem och sover idag, utan jag sover hos syster en natt till. eftersom jag börjar lite senare än vanligt i morgno så tänkte jag att jag ändå kan passa på att sova där en natt till. imorgon har vi friluftsdag och vi ska gå en promenad i Björkhagen. börjar 9 istället för 8. sen efter skolan kanske jag ska träffa en gammal killkompis. börjar snart, så, ska gå mot lektionen nu. vi hörs imorgon eller något. Puss

kunde inte låta bli

jag har egentligen ingenting att skriva, men för att fördriva tiden lite så skriver jag. börjar om 10 miunuter, har matte först och sen engelska. åkte ju hem till min syster igår, vi kollade på wipedout och beck sen däckade både jag, noellyn och syster i soffan. imorse vaknade jag av att det blev så ljust, dom har inga gardiner eller något i det rummet där jag sover, jätte kul .. inte! ikväll blir det träning och sen vet jag faktiskt inte. ta det mest lugnt. ska kolla runt lite till nu och sen gå!

jag skäms över att vara svensk ..

det kan inte vara sant, vi skickar en jävla operalåt .. nu lär min gamla sånglärare vara glad, usch.. nog om den skiten! jag och Skrollan gjorde middag här hemma, blev pommes med kyckling och bearnesås. sen gjorde vi dipp med grönsaker och åt b&j. efter melodifestivalen kollade vi på Patrik 1,5. fast jag somnade, ovanligt .. inte! vi kom i säng väldigt sent, precis som vanligt. efter några timmars sömn vaknade vi och gjorde frukost. nu har vi precis kollat på High school musical 3, och jag stor grät. patetiskt som fan, jag vet! men den va faktiskt sorlig och riktigt bra. nu hade vi tänkt diska upp efter igår, fixa lite mat och sen kolla på high school musical 2 eller 1. senare ska jag åka upp till min syster och sova där i två nätter. därför kommer det inte bli någon blogg med tanke på att dom inte har internet än .. nej nu börjar jag bli hungrig, så ska fixa lite mat. fårse om det kommer något mer inlägg innan jag åker. annars får ni ha det bra imorgon så hörs vi på tisdag.



dagens

DAGENS LÅT:  in loving memory - Alter Bridge
DAGENS KLÄDSEL: bomulls tights, vitt linne, rosa tunika och svart kofta
DAGENS DUSCH: ingen idag
DAGENS FRISYR: utsläppt med korkskruvar
DAGENS MAT: macka, gröt och oboy till frukost. pastagratäng till lunch.
DAGENS HÄNDELSE: ingenting, cp pms ..
DAGENS PLANER:  familjelunch och umgås med Skrollan
DAGENS VILL HA: b&j och kärlek
DAGENS SAKNAD: vissa vänner
DAGENS DROG: musik, alvedon och smärtstillande
DAGENS TRÅKIGASTE: pms
DAGENS DUMMASTE: Vet inte
DAGENS FINASTE: Mattias
DAGENS KÖP: cola, paprika, gurka, cremé fresch, holidaydipp och morot på Willys.
DAGENS GODIS: ingenting
DAGENS HUMÖR: lättirriterad men innerst inne glad
DAGENS SJUKA:  är pms en sjukdom .. ?
DAGENS KOMPLIMANG: fick av pappa och syster för mitt hår.
DAGENS LYCKA: Mattias
DAGENS KÄRLEK: syskonbarnen ( bim, alvin och noellyn)
DAGENS STORA BILRESA: hemifrån-marie-centrum-mamma-willys-marie-hem.
DAGENS GRÅT: fick täckstift i ögat .. haha
DAGENS DRYCK: vatten, suprise ..
DAGENS SPAN: hemlighet!
DAGENS KÄNDISSPAN: ingen än, hihi.
DAGENS TELEFONSAMTAL: Skrollan

förlåt bebis

känns som klockan är typ 7 eller något .. ändå kunde jag inte somna om när jag väl vaknade.så nu sitter jag här och hade snart tänkt äta frukost och sen börja fixa mig. tänker vara extra seg när jag äter, så jag inte kommer sitta klar sen och bli irriterad för att vi inte åker. inte för att det brukar bli så, men ändå. förlåt commander! jag råkade glömma släppa in honom från balkongen igår ... *pinsamt.. ska äta nu, hörs sen!

gah, blir sur fan.

jag hann se en timme ungefär på filmen, sen började let´s dance och sen kollade jag klart på den. Patrik 1,5 hette filmen. den va faktiskt bra. rolig och lite små sorlig. tro det eller ej, men jag satt och stor grät. men det berodde nog inte på filmen, utan mest av instängda känslor som kom ut samtidigt. rekommenderar filmen starkt! just nu sitter jag och har världens disskution med en störd idiot på sms, och jag vet att du läser det här! ditt skitsnack kan dra åt helvete, för jag vill inte ha ett skit med dig att göra. du fick din chans, för över ett halv år sen! jag är trött på att du hela tiden smsar mig när du är full/påverkad. för då blir din snack ännu värre. jag vill inte höra din äckliga ord om att du saknar mig, för mig betyder det ingenting. vi hade våran tid, men det är över för länge sen. jag har hittat någon bättre än dig, så ta ditt pick och pack och dra, tack. du vet precis vem du är och det vet nog även dom flesta, idiot.

usch, blir bara irriterad! ska prata med O på msn en stund till och sen hade jag nog tänkt hoppa ner i sängen och försöka sova. imorgon är det familjelunch hos mamma klockan ett. brorsbarnen kommer! så söta, helt underbara. därför måste jag ladda batteriet till kameran nu, det är heeeelt slut! anyway, hoppas Prinsen ringer snart .. behöver prata med honom. godnatt

blää

det är ju för tusan fredag den trettonde idag .. det har väl inte gått helt åt helvete, men nästan. förbannade äckliga mensvärk! ibland känns det inte ens, och så hugger det till och ilar i hela ryggen, höfterna och magen. det förklarar mitt urdåliga humör för stunden. därför tänker jag inte gå utanför dörren mer idag, ska ta smärtstillande (som jag har kvar från operationen) och lägga mig i våran "ligg"fotölj, kanske hinner se lite på patrik 1,5 innan lets dance börjar. får se. så ser iallafall min fredag ut! ha det bra

äntligen fredag

bloggtorka? ehum jo det kan man säga. gårdagen va lång, men den rullade på relativt fort iaf. på kvällen blev det en promenad till Coop med min gamla vän ( samma som i förrigår). på vägen hem blev det snöbollskrig, och jag förlorade .. fast till slut fick jag ner K också. blev väldigt kallt och blött, men kul hade vi iallafall. la mig i sängen nästan direkt, fast pratade med min Prins i två timmar innan jag somnade. fick världens sötaste sms också, hihi sötnos! nu ska jag ta och duscha och börja fixa mig. idag är det äntligen fredag, min fredag ser oplanerad ut. men inte min lördag. vi ska ha nån lunch (?) med familjen typ. sen på kvällen ska jag och skrollan ha tacokväll och kolla på melodifestivalen. länge sen vi träffades. nej nu måste jag duscha, börjar få bråttom..


orkar inte

nej,jag orkar inte skriva. varför började jag då? *suck* ..  vi hade kort dag i skolan idag, 8-13. jag och madde stog i disken från 10.45 till 13. sjukt kul hade vi. efter skolan skulle jag egentligen träffat Ted (som jag förövrigt träffade igår) men det blev inte så, sen tänkte jag åka till Natta, men nej så blev det inte. så skulle jag hem och städa, men åkte till min syster i stället. sen vid sju mötte jag upp en annan kompis för en promenad. så kom hem vid typ åtta, och nu ska jag lägga mig och soooova. min prins ringde precis,så bye.

"god"morgon

uppe med tuppen, njaa .. kan man väl inte säga. är jätte trött och vill helst somna om. igår hade vi föreläsning i skolan, en kille från SÖS (södersjukhuset) va och pratade om gatuvåld. vi fick se råa bilder på människor som råkat ut för olika saker. vissa var tillochmed döda. det kändes lite overkligt att se alla dom där bilderna, för att det är så vårat samhälle ser ut. nästan så man blir rädd.

efter skolan blev det träning. det bestämdes då att hon jag tränar inte kommer tävla mer i år, tror inte det blir nästa år heller. med tanke på att vi åker till övik om 10 dagar på tävling, så va det här det rätta. anyway! ska börja fixa mig snart, ska gå om en timme. men vill inte stressa i sista sekund. börjar elva idag och slutar 16.40. men får nog sluta lite tidigare hoppas jag. ska träffa en kompis påvägen hem, hoppas jag iallafall. juste,skulle fixa mig ja.

Puss
xxx

föresten, är med i en veckansblogg tävling hos embla, hennes blogg hittar ni här


.


grattis världens sötaste misse

imorse vaknade jag i min mammas vardagsrum på soffan. blev frukost med mamma och syster och sen åkte jag och C med pappa upp till huset. där har det varit full rulle hela dagen. nästan klart nu, iaf med prio ett. kom hem därifrån vid fem och då blev det middag med allihoppa, tror vi va 8 stycken eller något. riktigt mysigt eftersom min älskade storebror är här och ska tvätta. ska faktiskt snart ta och gå hem, måste duscha och så innan beck. så om jag ska hinna måste jag skynda mig för jag är inte direkt den snabbaste om man säger så, hihi. imorgon är det måndag vilket betyder skola, vill inte .. sen efter skolan blir det träning direkt. får väl se om jag blir lika galen som förra veckan och veckan innan det. usch .. nu ska jag försöka få Prinsen att ringa mig medans jag går hem. ska pussa lite på mosters gullunge innan jag går.

<3


låten får tala för sig själv, allt jag kan säga är att jag verkligen älskar dig.

lördag

ingen sovmorgon idag heller. det är helg och jag vill kunna sova länge! men naej .. hursomhelst! har precis ätit frukost och ska klä på mig om nån minut. sen ska vi hämta upp min älskade syster och åka upp till deras hus, jag ska vara barnvakt(i think) och pappa ska väl måla och tapetsera.

Föresten, hur i helvete kunde Niklas åka ut igår? mot den där gamla kärringen,usch .. blev irriterad faktiskt. undra vem vi kommer skicka till eurovision .. jag vill inte ens veta!


inlägg 900 !

jag failade .. jag klarade inte svenska provet, typ 3 poäng från G och fick ta hem det och göra det jag inte kunde och ha muntligt på det nästa vecka. surt, men jag kan inte skylla på någon annan. min fredag kommer inte bli mycket roligare än såhär. jag orkar inte ta mig ut, vill inte ens ut. har satt på mig min favorit flees tröja (som jag förövrigt också sover i, skit skönt) och tänker kolla på let´s dance. så det blir en lugn kväll, resten av helgen är än så länge oplanerad, så har du några förslag, hör av dig vettja!

fredag, yey!

trots att jag ställde klockan på alarm 07.40, och pappa ringde en timme senare så vaknade jag inte förens 15 minuter innan bussen skulle gå. därför blev det att snabbt trycka i sej en riskaka klä på sej och gå mot bussen. trött, grinig och stressad va jag. egentligen ska jag ha prov just nu, men pratade med läraren så jag och maddluue ska få göra det på måndag, så vi hinner plugga lite till. har bara svenskaprov kvar. ska kila nu, hörs sen

ge mig sol och värme

jag har nog inte varit såhär trött på riktigt längre. gick upp sex, kom hem tjugo i sex. somnade på tåget och vaknade när Mattias ringde. blev inte så långvarit eftersom jag va så trött. påvägen hem blev det en (onödig!!!) tripp in på ICA och köpte riskakor och ramlösa Mango. Någon som smakat den? kan säga att den slår loka´s vildaäpplen och päron med hästlängder. det blir en solklar dricka i sommar! min kväll kommer inte bli lång, men kommer bestå av plugg i mängder. två prov imorgon som sagt, och ja jag vill få iallafall G. lånade även hem en bok från skolan i förrigår, kan ni gissa vilken? I taket lyser stjärnorna. vissa säger att boken är så mycket bättre än filmen, så ja. får väl se om jag gråter lika mycket som på bion. sen ska jag väl kanske försöka städa upp lite i mitt rum eftersom det ser ut som bombade beirut här inne .. usch! kläder överallt, böcker, papper osv .. men får se som sagt.

Föresten, fick tillbaka min uppsats idag. Den vi skrev på svenskan. fick VG på den, delvis MVG sa han men det skrev han inte på den. hursomhelst, hade väl 8 stavfel på 6 sidor. helt okej. han frågade om jag brukade skriva, och jag kunde inte låta bli att säga " jag har en blogg". hans svar lät förvånande, men något i stil med " jahaaaa, det säger du? det märks, för du är så pådriven när du skriver." min blogg är liten, vilket jag nog också vill att den ska vara. jag skriver inte för att andra ska veta allt jag gör eller precis hur jag mår. utan för att jag alltid varit sån som skriver ut mina känslor och det känns lättare när jag skrivit av mig.

nej, nu blir det nog ett varmt bad och massa plugg. imorgon är det fredag, efterlängtade fredag!


snart helg

vissa dagar är man extra trött, man vill inte gå upp även fast man måste. idag är en sån dag. när klockan ringde stängde jag av den och sov vidare. vaknade 06.06, prick. ganska coolt ju? jag bestämde mig redan igår att jag skulle ta ett senare tåg, dock tog jag en risk att komma försent. men nej, jag är så otroligt bäst! jag hann precis in på tunnelbanan innan dörrarna stängdes. kom tillochmed en kvart innan så hann ta en macka med min favorit Nattha innan engelskan började. så nu har jag engelska, men måste egentligen skriva om typ Wales, Irland, Skottland eller England. men jag vet inte vad jag ska skriva så jao ..

bara en dag kvar, sen är det helg! har dock inga planer för den, men ja. det kommer väl. nu kom min lärare, oups ..

borde göras oftare

det blev en mysig lunch med min Fruga på brödboden och lite plugg. länge sen vi träffades bara hon och jag, så det va på tiden. fick ju så bråttom så hann inte städa, dumma mig .. efter lunchen blev det en promenad med min systerdotter och lilla wille. mötte upp en gammal vän till mig, Linn. som flyttade från märsta för typ 3-4 år sen. vi har inte heller träffats på länge, så vi tog en kopp te hemma hos mig och umgicks en stund, saknat henne. resten av dagen spenderades i soffan hos min mamma. sitter just nu och pratar med mattias i telefon.  ska vara social med han nu, vi hörs imorgon!

dax att ta tummen ur röven

jag mådde åt helvete i morse när klockan ringde. sov kanske 2-3 timmar pga min huvudvärk som aldrig ville gå över. så jag bad pappa sjukanmäla mig och jag somnade om. vaknade för en lite stund sen och känner mig relativt bättre. innan jag går utanför dörren idag så ska jag städa mitt rum, det är ett måste verkligen. sen hade jag tänkt gå ner till brödboden, hälsa på frugan, ta en kopp te och plugga i lugn och ro. har två prov den här veckan, svenska och engelska. och jag vill inte ha ig så måste plugga lite. vill ni veta en sak? jag träffade min svenska lärare i korridoren i måndags, och frågade vad jag fick på den där uppsats skrivningen. jag trodde det knappt själv men .. VG delvis MVG. jag, som alltid haft dåliga betyg, har ändrat mig så fruktansvärt mycket nu till gymnasiet. det kan nog även bero på vilka lärare jag hade i vissa ämnen, t.ex jag hade en kärring (ja hon va verkligen en surkärring) vid namn Kristina, fast alla kallade henne för KD. hon hatade mig, och jag hade IG från sjuan till nian, jag klarade NP precis på gränsen och därför fick jag G. nu har jag en annan tant (behöver jag säga mer än att hon är 64?), jätte söt och snäll mot dom som är snälla mot henne. Agneta. men hon förklarar invecklat ibland osv. men på varje prov jag haft har jag fått G, inte på gränsen utan iaf minst 5 poäng över G. där ser man skillad. nej, nu blir det frukost och sen städa! vi hörs om ett tag


trött på snön nu

Så va den här tisdagen förbi. Metod och varmkök, fick sluta en hel timme tidigare för att Bobbo är så snäll. slår vad om att jag kommer få stå i disken imorgon, usch .. vill inte! måste nog dra på mig ett par byxor och kila ut i snön. hade tänkt bara sitta hemma, mysa med varm choklad och andra avenyn. men naae, Crille och Josse ville ses en stund. så why not? enda problemet är att det är så förbannat kallt ute. ska vara hemma till andra avenyn iallafall så blir inte ute länge. imorgon börjar jag übertidigt, så måste upp innan jag ens gått och lagt mej typ. Tänk, snart bara tre månader kvar på första året på gymnasiet. shit, tiden går fort ju .. måste snart välja vilket jag vill gå, restaurang, servering eller hotell. stort frågetecken för mig .. men det kommer! ska möte Crille om tre minuter, och jag sitter i fel kläder .. måste gå, puss!

<3


älskar låten

vad har jag att skriva? inte så mycket egentligen .. Fick G på mitt matte prov jag trodde jag skulle faila på. både jag och Karro fick G och tillochmed samma poäng, hehe. sitter just nu hos min mamma, fast hon är inte hemma utan min syster bor här eftersom dom renoverar sitt hus. där är pappa så jag sitter och väntar på honom. hoppas han kommer snart, för jag vill hem och sova .. börjar typ elva imorgon, så kan sova länge. ska dricka te med min syster nu, vi hörs sen



Välkommen efterlängtade Alexander ! <3

usch, måndag morgon och jag va pigg när klockan ringde. trotts att jag somnade runt ett-halv två ..när jag vaknade imorse hade jag typ 10 sms som låg och väntade på mig. och på ett av dom stog det : Godmorgon! ville bara meddela att det vart en till i familjen i morse 9.55. Alexander 3kg 52cm. ha det bra så länge. jag har blivit faster, igen! dock bor min bror i thailand, så det kommer ta ett tag innan jag får träffa honom. sitter och väntar på bilder, hihi. har lite små bråttom nu, har typ 30 minuter på mig, och jag har precis duschat ..


väcker minnen


låten väcker minnen, otroligt underbara minnen ...

bio

det blev tyst från min sida igår eftersom jag hade att göra i stortsett från det att jag vaknade tills det att jag låg i sängen. jag och syster yster åkte runt som två galningar och hade tidspress. mycket skulle göras på loppet av 1 ½ timme. men tror det eller ej, vi hann i tid. på kvällen blev det bio med nathalie. I taket lyser stjärnorna blev det. och 95% av alla som såg den satt och grät. det är en film jag kommer se igen, jag lovar. många säger att den inte skulle vara så jätte bra, men jag håller inte med dom! vid ett kom vi hem till natta. därefter kom två kompisar och vi satt och kollade på tv tills klockan blev för mycket. vi kom i säng för sent och vaknade runt elva idag. just nu sitter vi på Arlanda. haha, jo vi hade tråkigt så vi åkte hit och käkade och nu sitter vi vid några datorer här typ. mysmys. kan säga att det går förbi snygga killar, hela tiden! resten av dagen ska spenderas med en kompis till mig. sova tidigt ska jag iaf göra! sitter och kollar på alla flyg som går hela tiden, vill också utomlands! vill till thailand, planer finns men ingenting ni får veta om, mohahaha! vi har en hel timme kvar på data tiden .. så vi får se om vi tar bussen som går om 20 minuter, eller om den som går om en timme.

looove

RSS 2.0