stressigt!

pratade med syster för en halv timme sen, då bestämde vi att vi skulle åka vid två. för nån minut sen ringer hon och säger att vi ska åka väldigt snart! här sitter jag i pyjamas, ska hinna duscha och helst diska innan jag drar! har lovat pappa att diska, så nu ska jag stressa in i duschen och sen diska och fixa mig. sen bär det av mot Gimo, ska vara barnvakt men det även blir hockey ikväll, Gimo -  Rimbo. kommer hem sent i kväll, vi kanske hörs då. föresten, jag låg uppe till två inatt, för jag kunde inte sluta läsa boken, haha! ciao

det känns som söndag

jag är helt fast i boken som jag lånat av Skrollan. jag är inte den typen som sätter mig och läser. men den här boken, den är så fruktansvärt bra! började på boken igår, och ligger på sidan 84 redan. rekomenderar den verkligen! nej nu funderar jag på att fixa lite vanlij te, dra på mig mina randiga pyjamasbyxor och min siden skjorta och krypa ner i sängen under mitt gosiga täcke och läsa.

en dag med syster yster

sitter här hemma hos syster yster och kollar på tv. mötte upp henne vid kvart i tolv hos mamma. hon skulle lämna en bok till min bror, men han va på jobbet. så vi körde hem systers man och drog vidare till brors jobb. alla gick runt i fin kavaj, såg lite lustigt ut eftersom han jobbar på en bil verkstad. men anledningen till varför alla hade så är för att dom åker till Barcelona idag. jag skulle inte tacka nej på att åka iväg, iofs åker jag ju iväg imorgon, dock inte utanför sverige. men det ska bli skönt att komma bort från vardagen här hemma i Märsta. hursomhelst, efter att vi hade lämnat boken på brors jobb så visste vi inte vart vi skulle åka, Thun´s, Cina ( systers kompis ), vi va påväg mot båda två, men när vi va vid arlanda så vänder vi och åker mot sigtuna. gick i några barn affärer, kollade på barnkläder och leksaker. vi slutade med fika på valvet. en latte och fralla för mig del. påvägen hem handlade vi lite mat och nu sitter vi här. eller syster yster sover, haha! nej, ska ta och dra på mig en filt nu och vila lite. ciao


Dishwalla - Candelburn

jag älskar den här låten

trött som tusan

klockan är bara tio i åtta men jag är redan trött .. shit! sitter här och har riktigt tråkigt och försöker sitta så still som möjligt pga min förjävliga träningsvärk. när jag suttit ner längre stund och ska gå så går det åt skogen. det gör ont som tusan. men det är väl bara ett tecken på att man gjort något ? även ett tecken på att jag va dum och inte stretcha efter. haha! ikväll ska jag äta bullar, läsa en bok och ligga i sängen. fy va mysigt det där lät! boken heter Som jag vill vara. det är en bok Skrollan sagt att jag Måste! läsa, för den va tydligen så bra. har börjat lite och ja, den verkar bra! nej, nu ska jag ta bort mitt smink och byta till sovkläder. blir inte lång kväll ikväll inte.

träningsvärk

godmorgon kanske inte är det rätta ordet, men iallafall! ligger här i sängen med hunden. Servé kom och lämnade honom vid tio, så vi ligger fortfarande kvar. haha, min lilla kisse har precis sett sig själv i speglen. har en ganska stor spegel i mitt rum och han springer mot det och hoppar till när han ser sig själv, gulligt va ? haha, nejmen nu ska jag duscha, äta och fixa mig. för att sen lämna hunden hos mamma och åka till stan och träffa en kompis.

ehum, gissa vem som har träningsvärk idag ? Överallt!

godnatt

träningen gick bra, Frida är verkligen duktig. kände att jag lärde mig massa, eller massa kanske man inte kan säga, men något nytt. det kändes att man inte hade tränat på några månader. jag tränar ju andra nu, men det är inte samma sak som när man själv plågades med splitthopp och spagat. på ett sätt saknar jag det men ändå känns det skönt att kunna koncentrera sig på att lära ut det man själv kan men ändå lära sig något på samma gång. slutade träna vid sju och drog direkt och köpte en räksallad. därefter åkte jag, pappa och min bror till syster yster och Servé. där väntades fotboll, PSV mot .. ? haha, ingenaning! det slutade iallafall med att PSV vann med 2-0. det bjöds även på citronkaka med käck som marie hade bakat och sen lite godis på det, mums!

mina ben är helt slut, hela kroppen är slut. därför känns det så underbart skönt att någon har uppfunnit sängen! ska se om det finns något kul att se på, finns väl ingenting. ooh ! scrubs börjar tio över, ska slänga på teven nu! godnatt


tisdag

"godmorgon"

tror ni inte jag vaknade halv nio i morse eller? bara för att jag ville sova länge så blev det inte så! efter att jag hade skrivit igår så käkade jag och gjorde mig i ordning osv! träningen gick toppen, vi kom en bit på majas program. så nu är det cirka 30sekunder kvar som måste göras, det går fort om man är effektiv. slutade träningen en aning tidigare för att jag, peter (bror), hogge (bror) och min pappa skulle åka iväg till uppsala på hockey. jag älskar hockey, men jag blir alltid så arg när jag kollar. skriker åt allt, blir sur på allt. ja ni förstår! det va min bror som spelade. Uppsala "teamet"(?) mot Gimo. Gimo hade ledningen med 4-0, sen fick uppsala in ett mål, två mål, tre mål, fyra mål. dom tappade hela jävla spelet! så matchen slutade 5-4.. va hemma igen runt tio, somnade runt tolv.

nu på morgonen har jag kollat på film. jag brukar hata att kolla på film själv, blir ofta rastlös och går och gör annat. men nej! jag satt med mitt stora mysiga duntäcke framför teven helt inne i filmen. skönt eftersom ingen störde, inga sms, ingen som ringde. det blev djävulen bär prada. så länge sen jag såg den så jag tänkte varför inte? vissa tycker den är asdålig, och jag måste vara ärlig. jag tyckte det förut, men nu. jag älskar filmen, både intressant och lite romantik i det hela. en myspys film !

nu ska jag klä på mig och käka. börjar träna två, slutar fyra, börjar fem igen och slutar sju. där gick hela dagen åt h*lvete. haha! nejmen, vi har en instruktör från Kil hos oss. Frida, hon har varit här förut. och hon har även tränat med oss under en period då hon jobbade i uppsala. så förhoppningsvis lär man sig något nytt. vi hörs antagligen ikväll ciao!

ett tag senare

haha, tro det eller ej men jag ligger fortfarande kvar i sängen. har varit uppe och ätit dock. sen har jag bara legat i sängen och pratat i telefon, lyssnat på musik och nördat runt på datan.  kul va ? nej inte speciellt, men det är så grymt skönt att kunna ligga i sängen utan att tänka på tiden. gå runt hemma i sin pyjamas, osminkad, slarvigt uppsatt hår och lyssna på ashög musik. klockan är bara två än så länge, och jag ska träna om tre timmar. innan dess ska jag duscha och försöka städa upp lite i rummet, haha! tränar som sagt fem till åtta idag, egentligen skulle jag inte tränat idag, men alex smsa igår och sa att det va viktigt att jag kom. nej nu ska jag höja musiken här och sjunga med, haha! jag som inte kan sjunga, stackars mina grannar .. 


ciao

biljard är inget för mig

godmorgon!

jag och kissen ligger fortfarande kvar i sängen, vaknade för en halv timme sen och blev förvånad när jag såg va klockan va. men det va ändå skönt att kunna sova så länge. gårdagen var väl helt okej, va på grymt dåligt humör hela dagen vilken gjorde att jag och min pappa blev osams. jag städade ingenting, eller jo jag damsög av soffan som stog i mitt rum. för att storebror skulle komma och hämta den ( det är hans).
 
vid åtta kom skrollan och hämtade mig vid järnvägen, och sen åkte vi till Jimmy, skrollans pojkvän. där va redan Sebbe och Annte och Jimmy. precis när vi kom så gick dom ut i poolhuset och skulle spela biljard. sen fick dom för sej att jag och skrollan skulle spela! ahahahaha, jag va så förbaskad dålig! alla satt och asgarvade åt hur dålig jag va, men !!! jag vann ändå, för skrollan satte åttan i fel hål, mohaha! tack skrollan ! <3

sen drog vi in till andra huset. blev nerbrottad av deras urgulliga hund Ludde. vet inte riktigt vad han är för ras, men tror typ labrador eller något sånt. han skulle sitta i mitt knä, så jävla gullig! vi ska gifta oss föresten! haha. resten av kvällen så låg vi bara i jimmys rum och typ gjorde ingenting. jimmy spela sitt urtråkiga dataspel, annte spela xbox och jag och skrollan kollade på klipp på youtube på typ katter och hundar som klantade sej. så gulligt! va hemma igen runt elva. kollade på två avsnitt av andra avenyn, eller nej typ 2 ½ eftersom jag somnade under det sista.

just nu sitter jag och lyssnar på gavin. nu är det bara EN VECKA kvar! har några låtar jag inte kan ännu. men det går nog snart! ska kolla på det sista avsnittet nu, vi hörs under dagen. ändrade planer föresten, ska träna idag med! 17-20, ciao

lite planering för höstlovet

godmorgon.

va lite små glad när jag kollade på klockan när jag vaknade, halv elva! då har jag sovit riktigt länge ( för att vara mig). sätter mig framför teven och ser att man skulle ställa tillbaka klockan en timme inatt vilket jag hade glömt, så nej jag sov inte lika länge som jag trott. förlåt för inlägget igår kväll, va på så dåligt humör att jag inte visste varför jag skrev.

idag är det söndag, skit tråkigt väder och humöret är längst ner på skalan, usch! hatar det här vädret, fast det beror nog inte bara på det att man blir på sånt här humör. allt i sin helhet är rörigt just nu. skönt med höstlov så man kan andas ut och bara ta det lugnt.

har inte planerat så mycket för det här lovet faktiskt. idag ska jag och pappa städa hela huset och tvätta. eller ja pappa ska tvätta. fast först ska vi ta en tripp till eurostop, vet inte vad vi ska göra där. handla antagligen! imorgon ska jag nog vara med skrollan, hon ska ta hål i örat. tisdag tränar jag 14-16 och 17-19. onsdag, torsdag vet jag inte. fredag ska jag kanske med syster yster upp till bror vår och sitta barnvakt, beror på hur det går för syster (inga detaljer där inte). lördag ska jag kanske träffa en kompis och kolla på film. söndag ska jag sova!

nu ska jag tvätta håret och klä på mig. vi hörs när jag kommit hem igen. ciao !

jag orkar inte mer nu!

jag ligger här i min säng med datan och min älskade kisse. har så jävla ont att jag inte kan sova, lyssnar på Gavin och försöker bli gladare och bara önskar att det blir bra snart. jag orkar verkligen inte mer vahfan, det gör så förbannat ont. det trycker i högra örat plus att fitt halsmandeln fortfarande är svullen och sten hård! det gör så ont att jag tillochmed gråter. fan helvetes skit! snart tar jag fan och skär bort halsmandlarna på mig själv! blir galen, fyfan !!!!!!!!!! hejdå

det har tagit mej 2 ½ timme att komma på början

haha jaa, det är sant. jag har haft sidan uppe jätte länge nu och inte kommit på en början .. igår efter att jag hade skrivit så ville skrollan åka till sin pojkvän, så vid kvart över tio tog vi moppen dit och kom hem igen efter två timmar. somnade efter lite glass och skitsnack. vaknade av att skrollan´s pappa knackade på dörren, halv nio. va pigg men ändå trött som tusan. drog på oss kläder och käkade frukost. sen körde han oss till stallet, för skrollan skulle ha ridlektion. saknat "stall-känslan". komma in i ett stall på morgonen när det är lagom kallt ute och mötas av häst-skit lukten. nej, skit luktar inte gott. men stall luktar däremot gott. skrollan hade ett helvete när hon skulle sätta på hästen tränset, dom va två pers som fick hålla i hästen. medans jag stog och gosade med en annan myshäst. riktigt kelig va han. dom red ute på nån bana där, så stog och kollade på i typ en timme. sen åkte vi hem, åt (igen!) och medans skrollan duschade så somnade jag. drog mig hemåt vid fyra tror jag. käkade middag med pappa och sen dess har jag suttit här och tyckt synd om mig själv. har så förbannat ont att jag inte vet vart jag ska ta vägen längre.. känner mig y och mår illa .. så jag blir hemma ikväll. har 2 liter glass som står i frysen och väntar på mig. haha nej! men det är bra för min hals, känns lite bättre när jag ätit lite glass. sen ska jag göra popcorn och lägga mig i sängen med datan i knät och kolla på andra avenyn. vi hörs innan dagen är slut, puss

höstlov !!

sitter här hemma hos skrollan och glor på idol. dagen har varit helt okej, det gick segt i skolan. hade svenskaprov, vågar inte ens kommentera skiten .. efter skolan mötte jag skrollan på stationen, vi åkte hit till henne och käkade mackor, som förövrigt va svåra att få ner. sen drog vi ner till centrum och hämtade biljetterna till Gavin DeGraw´s konsert. sen drog vi hem till min och ställde moppen hos mig och sen åkte vi till löwet. doktorn va en gammal gubbe med massa grått skägg. han tryckte hårt som fan på mina halsmandlar, och va allmänt konstig. välhemma hos carro så gjorde vi tacos, mucho gott. nu sitter vi och kollar på tv och jag vill ha glass pga min hals .. imorogn ska jag upp halv nio för att åka med skrollan till stallet, tidigt tidigt!! men vi hörs imorgon,ciao

- 24 oktober

godmorgon fan, vaknat flera gånger inatt. ett helvete! fan också, blir galen. kan inte ens svälja mitt egna saliv, fifan! ska duscha en snabbis nu och sen ska jag skynda mig så jag hinner till ica innan jag åker mot skolan. måste köpa typ blåbärssoppa elr nyponsoppa. plus halstabletter. så . nu åker Gavin på igen och jag ska duscha! vi hörs senare, önska mig lycka till på svenska provet.

godnatt

nu tar min långa dag slut, har varit vaken sen fem i morse så är jätte trött. sitter här i soffan i mitt rum med min filt runt mig och fryser som tusan! fred på värmen i elementet. så hoppas det blir varmare snart. måste städa upp i rummet innan jag kan sova. eftersom jag rev runt klockan kvart över sex i morse efter mina nycklar. så måste bädda sängen och plocka bort massa saker jag slängde i sängen då. så nu ska jag sätta på gavin degraw och städa och sen försöka sova. det kommer bli svårt med den här halsen. har svårt att andas tillochmed, skit grej! vi hörs imorgon innan jag drar iväg till skolan. godnatt


Gavin DeGraw med Skrollan om 12 dagar!

nu är det bestämt, imorgon ska vi hämta biljetterna! jag och skrollan ska på Gavin DeGraw´s konsert i globen den trejde november! Skrollan beställde biljetterna nyss. har varit tyst om det här för att det inte varit säkert att vi skulle gå. men nu är dom som sagt beställda! nu är det bara att råplugga texterna tills nästa måndag. jag är super duper glad ska ni veta! ska hitta något här hos mamma att äta, får inte ner nånting pga mina helvetes jävla halsmandlar. gör ont fan hela tiden. jag kommer slita ut dom här jävla halsmandlarna snart! blir galen, fifan! helt plötsligt blev jag på jätte konstigt humör. fyfan! aja, ska väl hitta något att äta och sen ska jag dra mig hemåt. vi hörs.

föresten, Skrollan ( Carro ) har skaffat blogg, den är ny så hon har inte skrivit så mycket, check it out



är han inte för söt våran Gavin?
3 november 2008 19.30, Globen annexet !

- 23 oktober

shit ! klockan är fem i sex och jag har klätt på mig och äter frukost. min hals gör ondare mer idag än igår, men kan inte stanna hemma eftersom jag gjorde det förra veckan. får tillbaka mitt engelskaprov idag, hoppas jag. är lite nervös faktiskt.. men ska inte hoppas på för mycket. nu ska jag äta upp min frukost och sen gå mot bussen. puss!



Grattis Hannah, som fyller 16 idag.
och imorgon fyller min Cribba 19 :) <333

- hemma igen

shit, vi va ute i 2 ½ timme. gick största delen av den tiden, träffade Sofie & Zebbe. sen träffade vi på Madde, Jocke, Chrille, Josse och Challe. det va riktigt skönt att bara dra på sig mössa, vantar och halsduk och bara gå. inget mål hade vi heller, vi skulle bara gå liten runda. dagen i skolan va lugn, va dock inte med på gympan pga mina halsmandlar har svullnat upp igen. så nu har jag jätte svårt att svälja och det gör jätte ont om jag trycker löst på dom. så den fjärde november har jag tid hos fabror doktorn. hade hoppats på att få på lovet så jag inte missade något, men nej det fanns tydligen inget. imorgon väntas skolan och sen är den en dag till och sen höstlov. vet ni hur mycket jag längtar ? har lite små planer för lovet, men återkommer med dom. fick min väska idag föresten! min underbara bror kom ju hem från thailand här om dagen, och då fick jag den, snällt va? nej jag ska upp jätte tidigt imorgon, börjar åtta .. shit asså! så nu ska jag duscha och sen hoppa nej i sängen. kommer somna väldigt gott efter den där promenaden. godnatt


- 22 oktober

har inte tid att sitta ner och skriva nu inte! ska ut och ta en promenad med carro nu! vi hörs efter ! puss


- 21 oktober

godmorgon ! sitter här och har precis duschat, äter frukost och ska snart packa ner kläder till imorgon och gympa kläder till imorgon. har sovit jätte konstigt inatt, vaknat hela tiden men somnat om snabbt igen. vaknade runt två och va skitpigg. och från sju till tio över åtta så har jag vaknat och somnat om hela tiden. det va lite små jobbigt. ska äta upp min frukost och sen börja fixa mig! måste gå om en timme, skynda skynda! vi hörs som sagt imorgon!

föresten, välkommen hem igen bror! han kom hem runt två inatt från en månad i thailand, jag är inte avis!

- 20 oktober

igår hade jag skrivit ett inlägg, ganska långt. och precis när jag ska publisera det så laggade hela datan så det försvann. så jag blev på lagom argh så sket i att skriva ett nytt! igår va jag iväg till väsby centrum med syster yster. hon va på jakt efter vinter skor och jag efter träningsskor. båda hittade varsitt par. vid kvart i tre drog jag mig mot carro där hon och hennes mamma väntade. vi skulle ner på sats och köra 45 minuters spinning. visst, det va jobbigt! men efteråt kändes det så skönt. dock har jag en förjävla smärta i rumpan idag. men det går över! blev middag med syster, hennes man och pappa när jag kom hem igen. sen väntades duschen och några parti skip-bo. somnade gott och vaknade imorse. runt fem i åtta vaknade jag och fick panik! trodde jag hade försovit mig, så jag flög upp ur sängen, började klä på mig. men insåg att jag kunde lägga mig i sängen igen och somna om. sov en timme till. då hade jag försovit mig lite, men hann iallafall. allt gick väl bra i skolan. fick omdömmena idag .. har 3 ig, 2 vg och resten g. men det ska fixas! efter skolan hade jag träning i två timmar, dels med våra små. och nu sitter jag här och tråkar vid datan. ska nog sova snart. börjar halv tolv imorgon, så ska gå upp vid halv åtta så jag hinner duscha och så innan. precis som förra tisdagen så ska jag sova hos hannah i farsta. så kommer hem igen på onsdag efter skolan. nej nu ska jag ut en stund med chrille, vi har inte träffast på ett tag så. ska prata lite, sen väntar sängen. vi hörs imorgon innan skolan. puss

- 19 oktober

godmorgon !

min kväll igår blev lugn, precis som jag trodde. vi va hos annte ( vi = jag, skrollan, jimmy, jonte, eve, bumbi, annte och nemi.)fanns planer på att några skulle sova kvar, men nja. va inte så pigg på det när klockan väl blev tolv. somnade till när jag låg och lyssnade på musik på skrollans mobil. tänkte lägga in en låt som jag lyssnade på, danska dock. så ni kommer inte förstå något tror jag. men skrollan försöker få mig att förstår danska och börja lyssna på nicolai. anyway! jag tog tio ett bussen från annte. det va jätte konstig, vägrade starta. så åker vi en station och stannar. sen skulle vi upp för en backe, och då får han bensinstopp. och jag tänkte inte gå!! så då fixade han ett ersättningsbuss. dock tog det tio minuter, men det va ingenfara. väl hemma satte jag på datan och kolla runt lite. la mig ínte i sängen förens typ kvart i tre, haha. somnade ganska fort. vaknade i morse av att syster yster ringde, men hann aldrig svara för jag hittade inte hemtelefonen. så idag ska jag iväg till väsby med syster yster och kolla på skor. ska köpa träningsskor faktiskt! för i eftermiddag ska jag följa med carro ( skrollan ) och hennes mamma på spinning på sats.ska prova på en gång. min syster säger att det är skitjobbigt, jag kanske dör .. haha! nej men skrollan vill ju att jag börjar träna med henne ibland där nere. så vi får se helt enkelt. nej jag borde nog gå upp nu och äta lite frukost. yogurt med special k, i love it! sen ska jag bara vänta på min älskade syster yster. vi hörs, puss

kväll hos annte

blir en jääääääätte snabbis, måste springa till bussen. ska hem till annte och umgås, mer om det när jag kommer hem inatt ! puss


- 18 oktober, lördag

godmorgon !

ligger här i min underbara säng och lyssnar på musik. har kollat på två avsnitt  av andra avenyn. har missat massor. älskar andra avenyn, ska kolla på ett avsnitt till snart. haha ! fast innan dess ska jag duscha, samme är påväg hit så. ska försöka få honom att kolla på andra avenyn med mig, lycka till va ? haha nejmen vi får se vad vi hittar på. kanske ska ner till lotten till pappa, marie, servé och syster. ( kanske deras kompis också, vet inte). får se helt enkelt. kvällen kommer bli galet lugn. ska till annte med Carro, Jimmy och kanske Eve och Jonte. fårse. men dit ska vi iallafall och bara umgås, myspys. nej nu måste jag hoppa in i dushen om jag ska hinna bli klar tills samme är här. har en timme på mig satt. haha! ha en bra lördag allihopa, puss!

föresten, idag så har tre ( två jag pratar med) av mina vänner födelsedag! Angelika, Jennifer och Viktor. dock har jag inte träffat viktor och angelika på år och dar. men grattis små barn ! :)

YES YES YES YEES!

vetni!?  JAG HAR FÅTT LJUDET ATT FUNKA PÅ DATAN! jag och pappa trodde det va fel på hela datan, men neej! det va bara det att ljudet va avstängt, JAG FICK IGÅNG DET! ååh, nu ska jag iväg och köpa personliga grejer och lite godis! vi syns och hörs,

saknar dig tjejen


det känns som hundra år sen sist.
antonia, som förövrigt har namnsdag idag.

åh, jag bara älskar dom!

jag har precis kommit till min mamma, sitter och väntar på att hon ska komma hem så jag får min choklad nångång! gick hem från skolan pga att jag knappt kan gå, har en fruktansvärd smärta i magen + ryggen, ja ni tjejer förstår nog vad jag menar. så jag tog en tablett mot det förut ( det va runt elva), sån jag fått av doktorn, och det har inte gått bort än. vem kom på att tjejer måste stå ut med det här? det kan inte direkt nån smart jävel och det kan inte vara naturligt. så jag är på lite små tjurigt humör, ena sekunden kan jag vara skitglad och trevlig, och sen går någonting fel så blir allt ett helvete. mer än i vanliga fall. därför lyssnar jag just nu på E.M.D. jag älskar den här låten, därför tänker jag dela med mig av den! puss


- 17 oktober

godmorgon!

är snart klar inför skolan, ska bara lägga ner lite böcker i väskan och dra på mig en till tröja sen så ska jag gå. ska tyå gå om en kvart så jag hinner med bussen. måste packa ner grejerna nu, så vi hörs efter skolan.


tips på vad man kan göra en fredagskväll ?

mums

ny bakta kanelbullar och vaniljbullar och kall mjölk får avsluta den här råsköna torsdagen. vi hörs i morgon innan skolan, sov gott alla söta

5 timmar senare

nu sitter jag här igen, fem timmar sen jag skrev sist. och på dom timmarna har jag hunnit en hel del faktiskt. jag har plockat upp alla kläder som låg slängda i rummet, dom flesta hamnade i tvättkorgen, damsugit mitt rum + vardagsrummet, toan, hallen, köket, balkongen och pappas rum. även moppat av alla. tagit bort benen på min säng, gjort bulldeg ( som står på jäsning), gjort köttfärssås, diskat kattens matskålar och disken som vi hade sen igår och tömt kattens låda. jag känner mig grymt duktig ska jag ta och säga er. det gäller bara att få tummen ur röven och sätta igång så blir städning faktiskt kul! haha, tro det eller ej. men jag har faktiskt gillat att städa idag, ville inte sluta. hahaha, låter som en typ gammal tant som inte har något liv och städar dagarna i ända. men nejnej. förlåt commander, han har hatat mig idag. när damsugaren kom fram så stack han och la sig under pappas överkast. stackars .. allt jag har kvar att göra är att bädda rent min säng och baka ut bullarna. det blir vanlij och kanel bullar, mums! sen ska jag ta en dusch och sova. plugga lite innan jag sover också. kan somna gott efter den här dagen. har nog aldrig varit såhär effektiv på en och samma dag, men idag lyckades jag. nu ska jag provsmaka pappas pannbiffar.

- suprise

haha, tro det eller ej, men jag ligger fortfarande i sängen. en har satt på mig kläder och ätit. så nu ska jag börja städa, först ska radion på. sen ska jag ta en liten promenad och gå och hämta mina svarta mjukisar hos mamma, sen hem och träna. kvällen blir lugn får jag hoppas. måste plugga, har läst lite än så länge. men vi hörs om ett tag ! puss

- 16 oktober, snart helg

klockan är över elva och jag ligger fortfarande kvar i min säng. vaknade vid sex i morse av att pappa väckte mig, men mådde inte så bra då så han sjukanmälde mig så jag blir hemma idag. kom på nu att jag hade engelska prov idag .. får säkert göra det i morgon. så då hinner jag plugga lite idag också. är hängig och känner mig på dåligt humör idag. det regnar, pissväder! först och främst ska jag klä på mig, blir alltid piggare av det. sen ska jag nog äta, städa mitt rum och kanske träna lite. fast egentligen vill jag ligga i sängen hela dagen. är verkligen inte på humör. menmen .. och min katt går mig på nerverna just nu. när han inte river på tapeterna, leker med mina vantar eller springer runt och blir rädd för varje litet ljud så ligger han antingen på mig eller precis brevid. han är jätte söt, verkligen. men ibland ligger han på fel ställe. fast äsch, jag älskar honom iallafall! han har blivit grymt mycke större nu, galet! nej nu ska jag som sagt klä på mig och sen äta fiskgratäng, mums.


bilderna är på kattungarna när dom va små.
på andra bilden, kattungen i mitten med mest vitt i ansiktet, det är min bebis.
och tredje bilden, då va dom precis nyfödda, och sista bilden är på min bebis.
galet liten han va, och nu är han betydligt mycket större. bilderna har jag föresten tagit av min syster.
 
lovelovelove


- 15 oktober

nu har jag slagit ner min rumpa i soffan och har datan i knät. är frukansvärt trött eftersom jag hade svårt att somna igår och började 8 idag. hade kallkök och sen gympa. men va inte med pga att jag är lite små krasslig. men vi va ner i gymmet i enskedehallen, det är ganska gammalt gym men det funkar. massa snygga små pojkar som tränade, i like. satt kvar där inne när dom andra värmde upp, timm och hans kompis va där så satt och kollade på dom. och jag måste då ta och säga att hans kompis va förjäkla söt du, haha! efter skolan tog jag sällskap av timm till centralen och sen stog jag på ett äckligt gammalt tåg. mötte faktiskt en gammal klasskompis på tåget, Frida Jonsson. Carro satt på stationen och väntade och sen körde hon hem mig. så jag va hemma lagom till halv fem. pappa lagade pannkakor när han kom hem, super gott. när vi äter pannkakor, så dricker vi nästan en hel liter mjölk. pappa hade köpt 1 ½ liter mjölk, och 6 dl gick åt till pannkakorna, och resten drack vi upp. i vanliga fall dricker vi aldrig mjölk, kanske därför vi dricker så mycket. haha! hursomhelst, efter maten va jag ut en halvtimme och träffade frida, denise, lelle och fridas två hundar. skulle egentligen träffade josse nu, men så blir det inte. så jag ska ta och städa upp i rummet och ta en dusch sen sova faktiskt. föresten, grattis på födelsedagen sofie.


- 14 oktober, myspys

godmorgon!

när jag vaknade för en halv timme sen så hade min mobil ramlat i golvet, så när jag satte på den igen så stog den i på tio i fem, men jag tyckte det va för ljust ute, så jag går upp och kollar i köket, tio i åtta .. jag skulle vaknat för tjugo minuter sen då. men äsch, jag hinner iallafall. jag ska snart ta och äta lite frukost och sen duscha och göra mig i ordning. får se om jag kanske sover hos hannah inatt. det är en tjej i min klass. då slipper jag gå upp fem. nej nu börjar jag bli hungrig, vi hörs när jag har tid.

- 13 oktober,godnatt!

kvällen har varit väldigt myspys. vi satt och pratade gamla minnen. denise, frida, martina, lelle och jag. det va riktigt mysigt faktiskt. jag och denise satt och asgarvade åt saker vi gjorde i varberg för två år sen. hahaha, aldrig skrattat så mycket. tog bussen hem och va hemma till tjugo i tio. nu ska jag dra på mig mina otroligt söta pyjamasbyxor och sova. vi hörs i morgon bitti

- 13 oktober, saknat dig linnea

sittr här och äter en otroligt god kyckligrätt, rester från igår dock. precis hemkommen från träningen och innan det skolan. ska ta och plugga en liten stund innan jag kilar ut och träffar två vänner. vetni ? den här dagen har varit super bra faktiskt ! lång sovmorgon i morse, inte så farliga lektioner. men! det roligaste va att jag fick 34/6 på matte provet, och 33/10 va vg. förstår ni hur duktig jag börjar bli ? min lärare erbjöd mig tillochmed att hoppa upp till den lite snabbare gruppen. men jag valde att stanna kvar för att jag känner att om jag byter kommer jag faila på alla prov, vilket jag inte vill. sen en annan rolig sak var att jag träffade linnea, en tjejkompis jag känt i 10 år, på tåget. har inte träffat henne sen typ skolavslutningen, blev verkligen jätte glad. imorgon börjar jag halv tolv, så det är sovmorgon igen. har massa jag vill skriva om, men får ta det när jag kommer hem. puss !

- 13 oktober, ett år sen

minnerna sitter fortfarande kvar, trots att det va ett helt år sen ..


- 13 oktober

godmorgon !

jag har nog inte sovit såhär på länge, vaknade typ en gång av katten. sen sov jag som en prinsessa hela natten med katten brevid mig. va lite små förvirrad när jag vaknade imorse, tänkte att jag skulle gå hemifrån vid nio men sen kom jag på att jag behöver inte gå förens typ tio, så jag kunde slumra till en stund till. som om det hjälpte? nej för då ringde carro och skulle prata, då va det bara att gå upp. så nu sitter jag här, letar efter nån som kan fixa min bloggdesign. har frågat anna  som gjorde den jag har nu. fast den är väldigt rosa, så .. jag vill nog hellre ha en lite mer neutral blogg, haha. nejmen nu ska jag ta och äta mackor med ost och marmeland, mums. länge sen man åt det faktiskt. sen bär det av mot skolan, slutar som valigt halv 4 typ och börjar träna typ 5. så vi hörs lite senare, puss.

tack my&anders

jag har fortfarande inte kommit i säng. pratade med anders i telefon i över en timme och med my på msn ganska länge. men nu ska jag dra på mig mina randiga pyjamasbyxor och ta och sova.


ville också säga tack till my&anders som är hela underbara. det finns inga som ni seriöst. det känns som om världen skulle gå under om jag skulle få leva utan er. jag kan, men jag vill inte. jag uppskattar verkligen er två, glöm aldrig det!

godnatt

förlåt för dålig uppdatering, har varit i stan med josefin halva dagen. vi tog det mest lugnt och gick runt och pratade. fixade lite små saker såsom hårfärg, hårinpackning och inget mer tror jag .. så jag har precis färgat håret, själv. och jag ser hemsk ut! får köpa ny hårfärg och be josse färga, fyfan säger jag bara!!! hahaha!! väl hemma käkade jag lite och sen spelade jag och pappa två parti skipbo (stavningen) och jag vann båda gångerna. stolt !! nejmen nu ska jag prata i telefon med min lilla vän. sen ska jag lägga mig sängen och sova med min lilla kissemjau.


- 12 oktober, andra inlägget

grattis storebror, 31 idag. saknar dig massor

- 12 oktober

saker och ting förändras med tiden

matteprov och fredag

när klockan ringde i morse ville jag helst somna om. vaknade först halv åtta, men somnade om hela tiden och gick upp halv nio. ganska skönt. kom till skolan lagom till matteprovet, fårse hur det gick .. kändes inte så värst bra, men vem vet .. trodde aldrig jag skulle få MVG igår, men det lyckades jag med. ska äta snart, blir en snabb lista! ska iväg ikväll, så vi hörs sen!



Ditt namn? Cecilia
födelseår? 1992
Hur Lång är du? typ 1.68 - 170
Spelar du något instrument? aa blockflöjt, haha!
Dina första tankar när du vaknar?  gash, fem minuter till ..
Vart befinner du dig just nu? i hallen
Biter du på naglarna? jo, skulle sluta ..
Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna? grå/guldiga
Har du några husdjur? min kissemisse
Är du singel?  Japp
Vem är snyggast?  Thomas och fralle
Vem vet mest om dig?  oj .. vet faktiskt inte
Vad vill du ha just nu? pengar och en pojkvän ..
Rädd för? oj ..
Hur gammal är den äldsta person du kysst? 21
McDonalds eller Burgerking? både och
Sjunger du?  i duschen och vid datan
Vad har du för skostorlek? 40-41 pinsamt !!
Vill du gifta dig?  Japp nångång
Kommer du överens med dina föräldrar?hahahahah!!! ibland ja
Din hårfärg? blondin liksom
Skor du hade på dig idag? mina svarta uggs
Vad sover du i? det är olika
Kläder du har på dig?leegins, strumpor, benvärmare, stor tröja, linne, trosor och bh
Favoritårstid? sommar/vinter
Favoritmat och dryck?  oj fråga inte ..
Hur svarar du i telefonen hemma?   "aa det är cissi"
Hur svarar du i mobilen? "heeeeeeeeeej bebis" eller" aa hej" beror på vem som ringer
Sov du ensam inatt?  joo
Vad gjorde du kl 08 imorse? sooooooooooov
Vad var det senaste någon sa till dig? "Cissi, väck din bror det är mat"
Druckit idag?  apelsinjuice, äpple&päron  mer
Vad är det för väder hos dig nu? dåligt
Godaste glassmaken? vanlij elr pistage
Drömmer du mardrömmar?
jo
Favoritklädsel? mjuuuuuuukisar
Favoritgodis? olika
Hur många kuddar sover du med? 3 elr 4
Längtar du mest efter just nu?  jag vet inte .. jo thailand 09
Vad luktar det nu om du sniffar lite? mat
Saknar du någon just nu? oj .. ja ganska mycket
Snus eller cigaretter? cigaretter
Vill du ha barn? J
Längtar du till din nästa födelsedag? japp
Är du blyg? ibland
Tycker du att du har fin dialekt? aa som fan
Tycker du om fester? ja, äälskar fester
Tycker folk du är snygg? inte vet jag
Har du använt någon hårprodukt idag? nej
Vad har du för planer till helgen?  det vet jag inte
Vilken åldersgräns tycker du det ska vara på systembolaget? hahaha, oj vene ..
En bra film ? oj ,, ingenaning
Vem får en kram?  alla :D
Vem får en puss? den som vill
Brukar du läsa horoskop? ibland
Sprit, cider, vin eller öl? cider & sprit
Hund, råtta eller katt? Hund och katt
Tycker du om din pappa? jag älskar min pappa


en dag kvar till fredag, äntligen.

sitter här och är väldigt trött. va inte speciellt piggare imorse när jag gick upp. engelskan, svenskan och matten gick fort och sen va det dax för lunch, urgod wok! livsmedel gick också ganska fort, gjorde klart två uppgifter så nu har jag en kvar, om potatis .. har helgen på mig så det ska jag hinna. va väldigt nervös under lektionen, hade svårt att koncentrera mig. orsaken till det va för att jag hade varmköks prov efter .. jag hade inte pluggat något, eller jo typ läst en gång eller något. skrev provet och kände mig iallfall nöjd. vi gjorde pizza, och samtidigt som vi gjorde det tog kickan in oss en och en i klassrummet och pratade om hur det gick på provet. och vet ni, jag fick 26 av 29, det är MVG! förstår ni hur jävla glad jag blev? ringde både mamma och pappa. jag och jocke fick bäst i klassen. dock kan hon inte sätta MVG än, vi fårse hur det går i storkök och metod. men hon sa att om jag fortsätter såhär kommer jag nog klara MVG galant! efter skolan tog jag en sväng förbi årsta ( ändå påväg hem) och träffade en kompis i tio minuter. somnade på tåget, väldigt skönt fan. twinie mötte upp mig på stationen, så gick vi sällskap en bit hem och pratade av oss. väl hemma käkade jag middag. och snart ska jag bada, plugga och sova! har matte prov i morgon, i bråk ... gash! fattar lite, så förhoppningsvis klarar jag godkänt iallafall. nej, nu vill jag bada, relaxa lite, myspys. sovmorgon till tjugo i elva i morgon, galet skönt faktiskt! har bara matte, engelska och svenska dubbeltimme. vi hörs imorgon, föresten ska nog ta mina uggs imorgon, i love them!

och du My, du lovade att kommentera, vad hände med det!? :o haha, älskar dejj <3

torsdag

klockan är fan inte mer än sex och jag sitter här och äter frukost. är jättejätte trött, dock en halv timmes sovmorgon, men det verkar inte ha hjälpt .. nejmen, jag ska nog äta upp mina mackor, fixa varmt te ( tar faktiskt med mig på tåget, mysigt va?) och sen ska jag väl gå om tio minuter typ. vi hörs i kylan

onsdag, lill-lördag. love it

nu är jag hemma efter en kanondag i skolan och en tur till väsby centrum. vi hade varmkök idag, och jag va köksmästare. vi hade grymt roligt, verkligen. medans vi hade restaurangen öppen så gick det runt en kille som fotade i köket. till våran skolas hemsida. säger till när dom kommer upp och om dom är bra får ni se! haha! alla va imponerade på hur fint vi lägger upp maten, en lärare trodde vi inte va ettor, duktigt va? efter varmköket hade vi gympa, första lektionen jag varit med på. och vetni ? vi orienterade. jag som hatar det, vi tog en kontroll, letade efter två andra. men gav upp. vi pallade asgoda äpplen istället. haha! bilder kommer faktiskt. efter skolan virrade jag runt i sollentuna för att hitta till maries jobb, men gav upp efter att pappa försökt förklara hur man kom dit. så jag satte mig utanför ett hus och väntade. tillslut så ringde marie och förklarade. vi tog tåget till väsby och sen bussen till centrum. vi gick runt lite där och marie hittade ett par skor. och sen kom pappa. vi gick in på din sko. och där hittade jag faktiskt ett par skor. jag brukar aldrig hitta skor där. men hittade ett par "uggs". fanns svarta och bruna/hudfärgade. och jag köpte svarta. sen fick jag ett par vantar från kapahl(stavning) av marie. bilder kommer. imorgon har jag prov i varmkök. lite nervös. jag vill ju ha bra betyg, men dock inte pluggat så mycket. och på fredag har jag matteprov, ännu värre fan! men iallfall. imorgon är sista varmkökslektionen. vi börjar med nytt schema på måndag, inte så mycke ändringar. bara karaktärsämnena som ändras. och vi ska ha kallkök, med en surkärring .. men det ska nog gå bra, hoppas jag! nej, nu hade jag tänkt lägga in dom där bilderna, fixa en stoooor kopp söder te och sätta mig ner och plugga, låter inte det som en galet bra idé?




1 2 och 3 : elin på vägen typ
4 och 5 : årstaviken, skitfint !
6 : ser ni hur röda och fina äpplena är eller? MUMS!
7 : elin och malin fick klättra, och jag stog för kortet
8 : elin gillade dom iaf
9 och 10 : mina finaaaaa skor !
11 : ursöta vantar, eller hur?'

godnatt, nu är det dax att dricka te och plugga

godmorgon

datan, telefon och tvn va helt cpade igår när jag kom hem från skolan. va tydligen så i hela märsta, och därför blev det inget inlägg. hursomhelst .. fick sluta hela två timmar tidigare igår, så jag va typ hemma när jag egentligen skulle slutat, det va mysmys! euhum .. jadu vad tänkte jag säga egentligen. ingenaning, sitter här i allfall helt klar. och nu kom katten och vill ha mat, kanske bäst man ger henne så hon slutar mjaua. är fortfarande lite krasslig, det börjar sätta sig i halsen nu .. inte bra inte bra! men nu ska jag kila, vi hörs ikväll efter jag varit och köpt skor.

lista, igen ..

sitter här och töntar mig med en stor kopp söder te och en satsumas ( mandarin) det är ren kärlek ska jag ta och tala om för er. det är jätte gott, mysmys! det kommer en lista till idag, på brist av fantasi .. tråkigt va?

BRUKAR DU:

Peta dig i näsan: nej, vuxit ifrån det ...
Titta på dig själv i spegeln: hela tiden
Gnälla: hahahaha, skojja inte
Skrika: fråga min mamma ..
Sova: det är så skönt, så ja!
Ha ångest: Joo ..
Skada dig själv med flit: Nej
Ta mediciner du inte borde ta: Nääh
Vilja dö: livet har bara börjat, nejnej!
Drömma mardrömmar: nej ibland
Drömma sexdrömmar: vaaaaaaaaaaaarje dag
Ta droger: Nej
Försöka vara annorlunda: ibland kanske
Klä dig i svart: Jo
Gå till kyrkan: Nej, det var ett tag sen.
Gå i skolan: Yes
Röka: Nej
Ha sex: mohahaha, heeeeeemlis
Ljuga: Vita lögner
Hata folk: ogillar bara
Lita på folk: inte alla

VEM:
Saknar du:
Josefin
Vill du döda: ingen!
Rörde dig sist: mamma
Vill du slå: många
Kysste dig sist: hemlighet ...
Vill du kittla: hm .. vet fan inte..
Kramade du sist: America ( en tjej  i klassen)
Vill du prata med: oskar, speciellt när han sjunger för mej .. brukade somna till det förut
Skrek du på sist: Alexander i telefon
Vill du vara som: vet inte ..
Sårade dig sist: oj .. vet inte ..
Vill du bli galet full med: alla !!
Gjorde dig riktigt glad senast: My
Fick du sms från senast: Calle
Ringde dig senast: Syster yster
Är snyggast på jorden: oj .. många


HAR DU:
För många vänner:
Man kan aldrig ha för många vänner. Vänner är bäst!
Förföljelsemani: hahahah va ?
Tvångstankar: Ibland,
Någon annan psykisk sjukdom: Nej
Någon fysisk sjukdom: Nej
Någon skada: hahaha nej,
Färgat håret: jappjapp
Brutit några ben: Nej,
Några piercings: Öron
Egen dator: nej ..
Bra självförtroende: nej ..
Kysst någon: Joooooooooja
Sagt jag älskar dig till någon idag: nej, senast till min mamma igår natt.
Bjudit ut någon: ahhahaha, vette fan!
Varit kär: är kär
Dumpat någon: jupp
Stulit någonting: hahahaha jaa!
Lämnat landet: jupps,
Tuttat eld på nått: ahahahha jaaaa!!
Gjort något olagligt: jo

HUR:

Går du: på föterna
Svarar du i telefonen: "aa hej " eller " aa det är cissi" eller typ " heeeeeeej sötnos"
Fördriver du tiden: Tv, skola, drillen, vänner, data!
Mycket pengar har du: har en del på kontot, men får inte ut dom, för dom ska sparas
Tjänar du pengar: jag vill jag vill, men fortfarande inte 18 :(
Ofta diskar du: Diskmaskin, älskar den uppfinningen
Ofta städar du: ibland ..
Många stör du dig på: MÅNGA
Ofta träffar du din familj: sällan jag träffar alla

TROR DU:

Att du kommer bli något: jafan!
På gud: Nej
På rymdvarelser: hahaha nej
Att folk tycker om dig: det beror på ..
På ett liv efter detta: Jhaha jag är inte muslim ..
Att fiskar kan tänka: hahahah, jofan .. eller nej !! eller  ... ?
Att du kommer leva länge: jafan!

sjuk, fortfarande

åkte mot skolan imorse, kände mig helt okej. men började må sämre. åkte till skolan, letade upp nån som kunde föra giltlig frånvaro och va hemma igen tre. har feber fortfarande, så nej jag tänker inte träna! har hjälp mamma lite maten faktiskt. har skalat potatis, gjort kladdkaka och ska snart göra lite potatismos, hemma lagad. inte nått jävla pulver här inte! duktig jag är va? ska plugga ikväll faktiskt! innan jag går kommer en lista!

vem?
vem är i rummet med dig? kissemissen
vem fick du senast sms av? oskar <3
vem tänker du på nu? oskar för att jag precis fick sms av han
vem pratade du senast i telefon med? älskade syster yster, ps. jag älskar dig
vems hus var du senast i? utom mitt .. min brors
vem önskar du var med dig nu? min kissemisse som är hos pappa
vem/vilka i din skola går dig mest på nerverna?  jadu .. ingenaning faktiskt ..

var?
var går du i skolan? globen
var är din mobiltelefon? på bordet brevid mig, alltid nära
var är din mamma? i köket
var sover du? i min älskade säng
var handlar du mest? kläder typ h&m
var fick du tag i tröjan du har på dej? gina
vart åkte du senast bil? oj .. till gimo
var i ditt rum är du? är inte i mitt rum

vad?
vad åt du senast? satsumas ( som mandarin)
vad är den närmaste saken som är blå? en ljusgrej
vad gillar du mest med skolan? malin, haha nej men .. vissa lektioner
vad har du på fötterna? vit/gröna strumpor
vad är din favorit färg? oj .. massa
vilken film såg du senast? lotta på bråkmakargatan eller så va det madicken, haha älska!
vad hör du just nu? Michael - It doesn't matter how I cry


ren kärlek förfan



sista låten gör mig glad på något sätt, lyssna och njut! nu ska jag kila och fixa det sista och sen åka till skolan!

godnatt sötnosar

ska faktiskt snart gå och sova. träffade josefin en stund för ett tag sen, gick på en liten promenad och pratade bara. fikade ( drack te) med syster och hennes man. sen tog jag mig faktiskt ett bad, och det va så galet skönt! gjorde en liten fruktsallad, 1 äpple 1 banan, lite vaniljvisp, lite start och kanel. den va verkligen sjukt god asså, prova vetja! vetni ? jag kan gå upp vid tio imorgon, vetni hur skönt det är eller? sova ut, det behövs. nej nu ropar sängen efter mig, tänk om jag somnar typ tolv .. och vaknar typ tio. då har jag sovit tio timmar, det är väldigt mycket för mig faktiskt. haha!
 godnatt!

pissväder säger jag bara!

en söndag kan inte se värre ut förfan! det har regnat tamefan sen det att jag vaknade i morse och det regnar fortfarande. vetni vad jag tänker göra? jag tänker lägga mig i ett bad, varmt med skumm! sen tänker jag plugga, ååh .. va sugen jag blev på te! mysmys.det är nog en av dom bästa sakerna med höst/vinter är att man kan ligga i timmar under ett varmt dumtäcke, med en stor kopp te. eller bada riktigt läge i varmt vatten, fitusan. eller bara mysa ner sig i soffan framför en mysig, romantisk film! nej nu kom syster och hennes man och ska fika. ska göra dom sällskap!

ändrade planer, så typiskt mej

haha, ovanligt va? det är pissdåligt väder, så min kompis är påväg hitåt. yey! vi ska väl sitta inne och glo tv eller något. men det funkar också! jag fick tydligen inte städa rummet, trots att jag ville. men min kompis skulle visa mig något, ingenaning om vad det är .. skrämmande faktiskt! jag känner mig fortfarande hängig och så .. men bara jag får vila så ska det nog bli bra. därför ska jag dra upp till sängen nu och vila tills jag måste gå i regnet och möta min kompis på stationen. puss sålänge

godmorgon!

mår lite bättre idag, men är fortfarande snorig som tusan. sov faktiskt bra inatt, dock dom få timmarna ( fem elr sex timmar). är piggare än igår, det är huvudsaken iallafall. trots att det regnar ska jag in till stan en sväng och träffa en kompis. fårse vad som händer sen. ska duscha och så nu! vi hörs och syns

precis hemkommen från pappa.

min kväll blev lugn idag också. har feber, förskyld och är häning. tog ändå en promenad med linn en stund och va hemma igen halv elva. somnade till hos pappa, men tog mig hitåt för en stund sen. ska krypa ner i sängen nu, så får vi höras under dagen. puss

jag hade glömt det ..


det är kanelbullensdan idan. hade glömt bort det, det är väl ingen idé att gå till ica och se om dom har några kvar .. dom lär vara slut

höstsjuk, noway

vetni ? jag börjar bli sjuk. nyser hela jävla tiden, ont i huvudet och känner mig hängig. skulle egentligen på höstfest på maries kolonilott. men jag orkar verkligen inte. så jag ska ner till pappa snart och äta lite lövbiffs wok, heeelt ensam. ska träffa min lilla bebis också, som inte är så liten längre .... skriver nog därifrån, så so long babes.

lördag ..

en fredagkväll har nog aldrig varit lugnare än igår. satt vid datan en stund, sen låg jag i sängen hela kvällen till idol och i telefon med en kompis. vaknade runt halv nio och vägrade gå upp. så somnade om och vaknade halv elva. till och med min bror va vaken då (!?). har hittills inte gjort så mycket, ätit frukost (länge sen så dax för lunch). kollat lite på tv och så. ska väl rota runt i skåpen lite och se vad som finns att äta. ska käka middag med pappa och marie sen, så vi hörs lite senare.

alvin & bim, så charmiga!


sist bilden är ett bevis på att jag faktiskt jobbar på mina matte lektioner, stolt!

fredag, efterlängtade fredag.

vetni hur grymt skönt det va med sovmorgon i morse? matte, engelska ( fick föresten 36,5 poäng, 40 va godkänt.. ) och svenska. slutade tre och va hemma igen runt kvart över fyra. somnade på sängen och vaknade lagom till middagen. det va väl inte så mycket mer jag hade att berätta. kommer lite bilder, fast det blir ett enskillt inlägg!


det finns vissa saker jag ångrar just nu. dels ångrar jag att jag valde att inte tävla med drillen i år. jag känner en saknad, för jag älskar att tävla. det är så otroligt kul även fast det känns som om man ska dö av nervositet. jag saknar den gemenskapen vi hade på träningarna. vi hade alltid kul, trots att vi hade tajt om tid. jag förstår inte hur jag kunde säga " men jag väljer att bara träna andra i år". varför .. ? får väl kanske satsa på ett solo till nästa år .. skit!

home sweet home

nu är jag hemma igen. kom precis hem, men jag ska sova nu. så godnatt alla söta

gimo, rena rama landet, men gud så mysigt!

skynda mig hem efter skolan och mamma hämtade upp mig på stationen, efter ett stopp på jet så begav vi oss hitåt. alltså, till landet! gimo, mysigt stället men gud va lantigt. anledningen till att jag är här för att min mamma är barnvakt idag, till mina brorsbarn. världens sötaste ungar. bilder kommer, oyes! anyway, vi hämtade upp alvin och bim på dagis och sen hem hit igen. mamma lagade lasange och jag somnade i soffan. haha bra barnvakt va? hursomhelst, det har varit myspy, roligt att träffa dom små vilddjuren igen. jag fick äran att läsa godnatt sagan och lill killen somnade precis när jag slagit igen boken. lill tjejen böka runt i sängen som en galning. ska väl snart sätta mig i bilen och åka hela långa vägen hem .. är jätte trött faktiskt .. ska ta och kolla lite på tv och sen invänta storebror som är på hockey träning.

juste föresten, jag träffade annie i morse. vi tog samma tåg, halv sju. vi har inte träffats på ett tag eftersom hon har flyttat till sin skola i bro. jag saknar henne faktiskt.

imorgon väntar skolan,tror ni jag längtar? not!!!!! har bara kärnämnen, det är drygt ..


saknar den tiden

vetni ? jag hittade två fotoalbum, eller mamma letade efter ett kort. så hittade jag två stycken album, ett på bilder från när vi va i thailand 13-14 augusti 2003, galet länge sen! men det väckte massor av minnen. sen ett med bilder från när jag va liten bebis och från klassresan i sexan och lite från den tiden. tog några bilder med mobilen. väldigt dåliga, men det är alltid nått. lägger in dom, och sen ska jag plugga och sova!

1 & 3 är på mig och min bror.
2 & 4 är på mig själv när jag va liten.
5 är från när vi vaskade guld i hedemora, vi fick faktiskt guld!!
6 är från .. när då? iallfall våran gamla lägenhet




gavin degraw, äkta kärlek rakt igenom!

vilken dag ska jag säga er. haha va gammal jag lät där :o hursomhelst, jag försov mig imorse! vaknade kvart i sju, alltså en och en halv timme för sent. så jag kom försent med ungefär 25minuter, men jobbade upp det ganska snabbt. våran kycklinggryta va mycket god, dock gjorde victor och hans grupp lammstek, och eftersom det är så " populärt " så hade vi väl 5-6 beställningar på våran urgoda kyckliggryta ( det heter något annat, fast på franska,kommer bara inte ihåg ..), men det gick bra. vi va ganska lugna under servicen och jobbade effektivt. fick även veta att jag inte har varmkök imorgon, eftersom våran lärare ska iväg. så det är rätt skönt. plus att vi har prov nästa vecka, och jag ska plugga till det ikväll! efter varmkök skulle vi orientera, men!! det är så jävla dåligt väder, så anders ( våran lärare ) sa att om vi ville så kunde vi vara i styrkerummet och träna så fick vi gå hem men ändå så fick alla som va där närvaro. jag och malin valde att gå hem. så jag tog en snabbis förbi södersol. på tåget såg jag faktiskt något gulligt men ändå väldigt konstigt. brevid mig satt en äldre man (gubbe rättare sagt). han såg ut att vara mist 70. han va sådär gullig som alla gamla är, rynkiga och korta. hursomhelst! helt plötsligt tar han upp en bok, en spankabok. alltså en såndära lärobok man får i skolan, och börjar läsa och göra glosor. är man aldrig för gammal för att lära sig ett nytt språk? tydligen inte .. ska snart ta och äta lite middag och sen plugga faktiskt. vi hörs

RSS 2.0