Kärlek

Godmorgon!!

Att bli väckt klockan sju en söndags morgon brukar vanligt vis vara otroligt irriterande, men inte när det är världens sötaste tjej som stå i sin säng och babblar på! Är barnvakt åt Prinsessan. Just nu sitter vi och lyssnar på barnlåtar på datan, spotify äger ju!

Nu ska vi ta och äta lite frukost och vänta på att syster yster kommer hem!


Är hon inte för söt? Det bara lyser bus i hennes ögon, och hennes napp är ju riktigt snygg!!
Kärlek <3<3


Förtrollad

Jag lever livet, det är på topp kan jag lova! Första natten jag sitter uppe såhär sent och inte är nere och ser alla problem. Jag kollar på os, vilket känns tråkigt för det mesta men idag är det fan kul! Os-guld till Svenskarna i curling wihou!

Jag är hög på livet just nu. Jag är in love i min pojke, jag är totalt förtrollad i människan. Fina, älskade, underbara människa! Jag spenderar mina dagar med min fina vän Nathalie, underbar människa hon med! Det kanske är dax att sova nu .. ? Ja juste föresten, jag har ett tillfälligt nummer över helgen, för mitt simkort till mitt vanliga nummer gick typ sönder, eller det slutade fungera så har ett annat tills mitt nya med mitt gamla nummer kommer, awesome!! Nej nu ska jag lyssna igenom lite låtar, kolla os och sen krypa ner i min underbara säng!

Imorgon ska jag förhoppningsvis få träffa min pojke. Middag hos syster, sleepover där och sen barnvakt på söndag. Jag älskar den här helgen, för jag får spendera den med dom viktigaste!! Nu ska jag lyssna igenom lite låtar, kolla os och sen krypa ner i sängen.


fina fina vän!


Insnöad .. Typ

Fy vilken helg! I lördags var jag och Nathalie på bio, såg farsan. Och jag har nog inte skrattat så mycket på länge. Den var faktiskt riktigt rolig! Efter det åkte vi hem till där hon bor just nu på Kungsholmen, sen låg vi i sängen och pratade i flera timmar. I söndags vaknade vi svin tidigt, tog oss en promenad där. Sen skulle vi åka och sola på söder, men när vi tagit oss dit så har dom typ stängt skiten .. Lagom glada! Men vi åkte hemåt och stannade till på ett café i Wästermalmsgallerian och tog en fika. Sen gick vi hem igen, hjälpte till att packa ner massa saker, för hon bor hos sin morbror´s fru, eftersom hon har praktik. Och dom ska flytta på torsdag, sen tog vi en till liten promenad och handlade. Vi skulle laga middag till hennes morbror´s fru. Det blev skagenröra på toast till förrätt, potatisklyftor med lax och romsås till varmrätt, och päron med afteraight till efterrätt, inte nyttigt någonstans men det va vi värda!!

På söndagkväll tog vi oss hit hem till mig, låg och glodde på tv och så tills det va dax att sova. Halv sju vaknade vi och det va -25 grader ute, haha noway att jag tar mig ut. Hela min tunnelbane-linje är avstängd, lycka till då säger jag bara! Så vi stannade hemma och hon hjälpte mig att städa mina garderober, lagade lite mat och sen åkte hon tillbaka in till stan. Jag tog en promenad till träningen och tränade dom små och sen var det bara att åka hem.

Jag är hema idag igen för det känns så meningslöst att ens försöka åka dit. Men imorgon ska jag till skolan, det har jag bestämt mig för! Fast nu ska jag äta en stadig frukost, städa upp lite och invänta min syster´s man och min systerdotter. Efter dom varit här och umgåtts ska jag plugga, sen träna ikväll och efter det styrelsemöte! Ja min dag blir så bra så! Hoppas ni tagit er till jobbet/skolan bra!


meningslöst inlägg

Vilken match igår, wihou .. Sverige-Vitryssland, vi missade första period dock, jag missade även andra. Men tredje så satt jag som på nålar, 4-2 blev det. Awesome!!

Sitter här och har precis kommit hem, varit iväg och handlat lite. Allstå .. Egentligen har jag inte så mycket att säga. Kände bara för att skriva, men det blir så meningslöst!

Ska börja fixa mig för ska iväg och träffa mina syskon sen på bio med finaste Natta! Farsan ska ses, tror den är skitkul! Ska ta mig en underbar apelsin nu (älskar apelsin!!) och sen fixa mig.


Älskar låten, så fin!


i like


Uppdatering .. ?

Jajuste, jag hade ju en blogg också förutom mitt liv, haha! Jamen vad har hänt senaste veckan ? Jag har varit barnvakt åt världens sötaste barn (Alvin, Bim och Noellyn), varit på bio med Natta och såg snabba cash som får 4 av 5 pga. det dåliga slutet, men en andra film vill jag gärna ha! Jag har tränat och umgåtts med en kompis hela helgen. På söndag kväll (alla <3-dag) blev det en lång promenad med M och massa prat, i like. Igår var det träning och skolan, same today. Vi hade hotell, fem timmar hotell-lektion som springer iväg, funny! Sen tog vi oss till östermalms ip och åkte skridskor, med tre storlekar för stora skridskor tog jag mig runt 6 varv, typ 2,5 km. Duktigt! Sen hem, lagade ordning middag, bytte kläder och tog mig till dansen. Vi håller på och lär oss en ny dans, Skillet. Riktigt bra dans med bra steg och fart i, det gillar vi också!

Mitt liv just nu är bra och det kan nog inte bli bättre! Har precis kommit hem från dansen och tänkte slänga mig in i en dusch och sen krypa ner i sängen för att vakna upp till en underbar dag! Svenska, samhälle, hotell-engelska och engelska, sen få spendera några timmar med en fin människa och sedan åka upp till min syster, blir kvar där två nätter. Så man borde kanske packa ner lite kläder .. ? Ja ett bra förslag! Nejmen jag ska hoppa in i en dusch och sen skulle en vän ringa innan jag somnar.

Hoppas liver leker på samma bra sätt för er som för mig, jag älskar tillvaron och jag känner bara hur livet går på det sätt jag vill, wihouu!

Beautiful




Livet leker

Söndags ångest ? Nehedu! Det fanns inte här inte. Vädret är otroligt fint, massa snö och solen skiner! Jag hade en otroligt rolig kväll igår hemma hos Amanda. Det var mest hennes släkt där, men vi var några tjejer från skolan som också tog oss ut på landet. Trots läget (mitt emmellan Haninge och Huddinge) så bodde dom väldigt mysigt! Ett stort hus och sen hade Amanda ett litet hus för sig själv. Hade gärna bott så, om det somsagt inte låg så långt bort. Men vi hade som sagt trevligt och vi alla var nog lite runda om fötterna när det väl var dax att dra sig hemåt.
Fick faktiskt skjuts hela vägen hem, tusen tack Camilla! Somnade relativt fort och blev väckt imorse av väckar klockan. Tvättdag, underbart va!? Ja faktiskt, pappa fick springa ner med första tvätten, och sen tog jag över. Nu är handdukar och lite kläder på torkning, sen är jag DONE. Tänkte dessutom städa mitt rum + garderoberna, det ser förjävligt ut här inne. 

Commander är helt galen och springer runt som en idiot, glädjerus maybe? Han är så söt min lilla tjockis! Nejmen jag ska ta och städa nu, så får vi höras av senare!


yesterday, syns det att jag slingat håret .. ?


Party!

Godmorgon på er! Det är så fruktansvärt skönt att ligga kvar i sängen i flera timmar och bara dra sig. Hursomhelst! Jag var hem till min syster igår efter skolan, åt middag, busade med prinsessan och slingade mitt hår. Det blev blonda slingor, awesome. Somnade direkt när jag kom hem och vaknade för en liten stund sen. Skit skönt var det !

Idag ska jag iväg till Amanda i min klass. Hon fyllde nämnligen 18 igår, grattis gumman !! Så vi ska fira henne där, ska bli kul! Enda nackdelen är att det ligger en bit bort, men det är de värt! Ska åka till Sofie innan så åker vi bil därifrån så jag måste börja fixa mig nu. Duscha, äta lite och sånt. Men bilder kommer nog komma, iaf på facebook! Ha en jätte bra lördag, för det ska jag! LOVE

Favoriten just nu

Jag belönade mig med en liten extra sovmorgon imorse, stressade iväg till skolan men kom ändå sent. Kan ni gissa tre gånger varför? Jo men visst, klart som fan att det va sl som krånglade igen. Men jag fick mig ett gott skratt på tåget så jag är nöjd. Alla lektioner (dom ynka tre vi har på torsdagar) skrattade vi igenom och jag kände mig för några timmar glad och riktigt nöjd med tillvaron!

Jag tog mig hemåt efter hotell-lektionen, tog bussen upp till min syster´s place. Mötte en gammal vän, Rebecca, som jag inte har träffat på hur länge som helst. Hon vinkade en bit bort och jag tänkte bara " åh nej, vafan är det här för random?". Men vi stog och pratade en stund innan jag fortsatte min promenad till syster. Ingen var hemma så jag började skotta lite snö, borstade av lite utanför dörren. När min syster´s man och älskade prinsessan kom, så gick vi in och busade för fullt! Hon är världens sötaste tjej, jag blir helt galen på hur söt hon faktiskt är. Hon börjar bli riktigt stor och jag är fascinerad hur ett litet barn utveckas så himla fort. Jag minns när hon låg i vagnen och knappt kunde skratta utan bara gjorde ifrån sig läten. Nu säger hon hela tiden (eller ja, antyder på dom orden) hej, där och Beppie. Så gör hon så som alla barn gör när dom ska pussas, öppnar munnen och slänger ut tungan. Fina unge!

Pappa hämtade upp mig och vi tog en sväng förbi centrum och köpte hårfärg, vad för färg, det säger jag inte. Hihi! Stannade uppe vid skolan (där vi brukar träna) och tittade lite på duetten´s (Alexandra och Linette) träning. Dom åker iväg ner till Borås imorgon och tävlar på lördag, både Alex´s solo och deras duett. Egentligen vill jag också tävla, men kände att det blev för tätt inpå med två helger i rad. Men lycka till tjejer, make me proud!!!

Nu blir det att sätta på en film eller tv.n och sova. Imorgon har jag en lektion, som vanligt, äckelspanska och sen åker jag direkt hem till syster och färgar mitt hår. Innan jag kilar ska jag lägga in en låt som jag älskar! Har hört den på radion väldigt mycket, men aldrig uppfattat vem det är som sjunger. Så har haft problem att hitta den, men idag lyckades jag, wihouu!!


Owl City - fireflies



lill-lördag, mitt i veckan!

Ohyes, halva veckan har gått och jag känner mig tröttare än någonsin. Jag tänkte bara skriva lite och visa att jag lever, har inte så mycket att säga .. Ehum .. Jag ska ta och fylla i en enkät nu och vänta på att pappa kommer hem så han kan laga mat, är vrålhungrig!!

Mycket tankar, känslor och funderingar.

Sitter här och har precis kommit hem från träningen. Det gick väl hyffsat, vi fikade eftersom våra tjejer var så otroligt duktiga i helgen! Jag ska nog lägga mig i sängen redan nu, jag är väldigt "down" just nu. Ska upp tidigt imorgon så behöver verkligen sova. Men godnatt på er, vi hörs!


RSS 2.0