"bad är kuuuuuuuul"

hejsan hallå på er.
sitter här och kollar på simpson, precis reklam. så passar på att skriva. ska snart lägga mig i ett varmt bad. min dag har varit cool lugn, bara solat och tagit det lugnt. vi åkte iväg till familjen germundsson i skepptuna där det serverades cheescake, mums! sen badade jag, servé (systers man), emila (födelsedagsbarnet) och deras granne max på 5 år. efter mycke bus och lek gick ungarna upp och jag och servé badade själva en stund. efter ett tag kom dom stora mörka molnen fram och då gick vi upp. strax efter det så åkte vi faktiskt hem.. blixt och dunder, ganska mysigt om jag ska vara ärlig. nej nu måste jag springa till badet. i morgon väntas jobb, vet inte hur länge. sen blir det att träffa D och sen stockholm med systeryster.

puss,
glöm inte att kommentera

" en timme senare "

nu har jag precis ätit lite sallad till lunch och sen avokado. satt med mamma på baksidan och pratade lite. ska ut och lägga mej i solen nu faktiskt. först kommer lite bilder, igen! dock från mobilen.

puss



"grattis lilltjejen"

ändrade planer gott folk! blir inge jobb idag, skönt att vila ut sig. tror inte jag träffar D heller. vi kanske åker tidigare till skepptuna och badar i deras pool och har det allmänt chill. fårse, syster skulle höra av sig när hon visste något mer. så nu ska jag fixa  lite lunch, sallad tror jag! ska lägga mej i solen och äta + sola. och sen invänta mer "information" om vad som händer idag. vi hörs när jag vet mer.


puss från en glad Cissi




Grattis "lilltjejen" <3

" det är surt det hära .. "

sitter här och funderar lite. på nu tiden, det som varit, och allt som händer framöver. alvin och bim har varit här sen igår och åkte i morse. vi va ute hela dagen igår, ialla fall hela tiden sen jag kom hem efter jobbet. alltså från typ två. dock tror jag inte jag kommer få nån färg alls. det är surt asså. att jag måste sitta inne 8 timmar om dagen, när solen är som starkast. när jag kommer hem är den påväg att gå ner och jag är för trött för att sola. visserligen är det jävligt skönt när lönen väl kommer. om en månad dock .. allt det som varit, ja .. det finns så mycket jag saknar. så många gammla vänner jag saknar. vänskap som jag trashat. men som trots allt kanske inte va värda något? man lär sig av sina misstag, men tydligen inte jag? min högstadie tid är bara ett minne blott nu. likaså låg- och mellanstadiet. minnen jag kanske borde glömma och andra jag inte vill glömma. jag kan ju helt klart säga att högstadiet va tusen gånger roligare och bättre. dock vart det många möten hos klasföreståndarna och högre satta personer på skolan .. det kan jag inte neka, men jag ångrar det. tänk om jag satsat på skolan lite bättre .. som en kompis sa till mig ; Cissi, om du satsar så klarar du det. och ja, hade jag orkat så hade jag aldrig haft 2 ig. det är för sent att ändra det nu. när förra terminen började så hade jag bestämt mig, jag skulle ha VG i hemkunskap. men jag satsade, gav allt för det ämnet. för jag visste att jag kunde, och vet ni? jag fick MVG i slutbetyg. mitt historia arbete jag lämnade in, jag trodde jag typ skulle få ett svagt G eller IG. vet ni? jag fick VG. jag kunde, för jag ville. nu tänker ni säkert ; för i helvete, det är sommarlov sluta prata om skolan nu. mjo det tänker jag också. men jag börjar om 18dagar. 18augusti 13.00. det känns som om jag ska börja första klass. känner inte en enda människa, vet knappt hur man kommer in i skolan .. är galet nervös. men jag hoppas det ska gå bra. jag ser det här som en nystart. nu handlar det om min framtid. och jag skiter i allt jag förlorat, för det finns bättre än så! allt framför mig är bättre, jag vet det. jag ska lyckas.

skönt att skriva av sig faktiskt. sitter fortfarande hemma. jobbar halvdag idag, så kan komma till jobbet närsomhelst efter lunch. jobbar få timmar idag, ikväll får jag se vad som händer faktiskt. träffar kanske D en jätte snabbis efter jobbet. ska väl kanske med syster till Skepptuna, på 5års kalas hos emilia. umgås med lite folk, som man i vanliga fall inte träffar så ofta. nej vet ni vad? jag ska lägga mej i solen en stund innan jag drar mig mot jobbet. det tar emot att jag måste dit .. men ja, vad ska man göra. som min bror ofta säger " cash is king ". it´s true. fast .. jag kanske kan stanna hemma och så kan jag kanske jobba in dom timmarna en annan dag.. ska prata med han jag jobbar med! kommer lite bilder nu, sen väntar solsolsol och kanske jobb ..



puss










"älskling"

If you leave me now, youll take away the biggest part of me


"godmorgon"

det har inte varit den bästa natten i natt. när jag väl somnat ringer hem telefonen, 1 - 1 ½ timme senare somnar jag om. imorse försökte D ringa mej. han skulle som vanligt väcka mej, men jag vaknade inte !? första gången det hänt att jag inte vaknat när han ringer, konstigt. igår jobbade jag ju som sagt. efter jobbet åkte jag till söder för att möta upp D. vi behövde prata, verkligen. efter vårat bråk i förrigår så va ingen av oss på bra humör. jag sa ingenting, nästan inte han heller. efter mycket om och men, gick vi till vitan(?). satte oss på en bänk och satt tysta. tills han började prata. vi sa nog mycke som vi redan sagt. men det slutade med att vi tog oss till söderhallarna, åt på burger king och umgicks, precis som innan. skönt att det går att lösa. när vi va påväg till stationen hittade jag ett solarium, där 20 minuter kostade 25 kronor!!! här kostar 20 minuter som minst 40 kronor. jag kommer nog vara där en hel del i vinter! hursomhelst, ska kila iväg och äta min frukost och sen åka ner till stationen. jobbar halv dag idag, tacka fan för det! slutar väl 12-1. och i morgon börjar jag 12-1 också. alvin och bim kommer ju idag, skönt att man kan ta lite ledigt. haha! vi hörs


puss på er


"ååh fan..."

sitter på jobbet som vanligt. försöker äta mycke frukt så jag ska bli piggare, men nej .. är fortfarande lika trött. irriterad är jag också. vill  ha lunch! vill hem till min über sköna säng och sova! men nejnej, cissi ska sitta instängd på ett kontor och jobba! yeeeeeeeeey .. kul va? verkligen inte! nej .. jag funderar på att gå och hämta vatten och bara sitta ner fem minuter ..

och du josefin, tack för att du finns. bättre vän det finns inte. när alla andra vänder ryggen till, så finns du alltid ändå kvar, för du är äkta. som alla redan vet har du och jag känt varandra i snart 10 år. vi har inte varit speciellt bra kompisar genom alla 10 år, vi har haft våra bra och dåliga stunder. men jag vet ändå att det inte finns någon bättre. jag är stolt över att kunna säga att du är min bästavän. det finns ingen som är bättre än dig josefin. jag älskar dej <3

"va tvungen"

förlåt D,  det är upp till dig nu, men du vet hur jag känner .
jag gjorde ett misstag, ett misstag jag aldrig gör igen .
förlåt .

"godmorgon"

sitter på jobbet och dricker lite juice, bra information va? hursomhelst, va i solna centrum igår efter jobbet. köpte conceler (?), solpuder och ett diadem på H&M sen ett läppglans från bodyshop. efter ett tag blev både jag och D hungriga så vi käkade på taco bar. och sen satt vi mest och tog det lugnt.. och nej allihoppa, det är ingenting mellan mej och D, iallafall inte ännu. vi får se vad som händer och sker. idag ska jag bara jobba, får se om D vill träffas .. vi skulle nog behöva prata lite. annars åker jag hem och tar det lugnt. eller ja försöka duger! nu ska jag nog börja jobba här. ska bara äta lite soygurt. någon som ätit det? är grymt gott. är från gogreen, nyttig sägs det väl att den ska vara. sen om den är det vet jag inte, skiter nog i det också just nu. hursomhelst, vi hörs senare!


puss på er


den är god, jag lovar!

" slut spurten på arbetsdagen "

sitter här och lyssnar på jonas brothers. i love it ! har stängt dörren ut så det inte hörs, hehe. slutar snart. ska möta upp D här i solna centrum, ska köpa lite små saker bara. sen blir det väl bara att vi umgås lite ute. ikväll ska jag sova i tid, lovar!ska jobba nu igen, snart klar!

puss på er




jonas brothers - kung fu grip

She's got a smile
That I die for
Everyone knows that I'm
A prisoner of war
For her
Yeah

Sometimes I wish
I had a kung-fu grip
I'd never let her slip away
She'd be my girl
I really wish she knew
What I feel is true
She'd be my doll
And I would be her hero too

I'm so in love with her
I don't care who knows that I'm
Ready to fight
Ready to go
Just like a GI Joe

Sometimes I wish
I had a kung-fu grip
I'd never let her slip away
She'd be my girl
I really wish she knew
What I feel is true
She would be my doll
And I would be her hero too

Sometimes I wish
I had a kung-fu grip
I'd never let her slip away
She'd be my girl
I really wish she knew
What I feel is true
She would be my doll
And I would be her hero too
She'd be my doll
And I would be her hero too
She'd be my doll
And I would be her hero too

"ge mej AC förfan!"

hejsan hoppsan!


sitter här på jobbet och har precis ätit lunch. hade tänkt springa ner till solna centrum och köpa mej en glass, foundation/brunkräm och något för läpparna på body shop. men det orkar jag inte just nu! så det får vi ta efter jobbet. är helt slut asså. vill helst hem till min kära säng och sova. eller lägga mej ute i solen och sola. värmen gör att man blir trött, orkar inte äta, ja ni vet allt det där! ventilationen på jobbet är inte den bästa, ingen fläckt har vi. inte en AC heller .. asvarmt verkligen. känner mej som en fånge när jag jobbar, alla andra kan sova hur länge dom vill, göra vad dom vill. men vet ni ? jag får pengar, det får inte dom. iallafall inte lika mycket som jag får. så förhoppningsvis är den här veckan, min sista för den här sommaren. sen två veckor ledigt och sen börjar skolan. tänkte skriva upp en veckoplanering och sen återgå till jobbet !

Måndag : jobb, förbi solna centrum, träffa D.
Tisdag : jobb, träffa D ?
Onsdag : jobb, träffa alvin och bim
Torsdag : jobb, träffa alvin och bim
Fredag : jobb, ut och äta med syster + bio (kanske)
Lördag: ingenting, D kanske
Söndag : ingenting, D kanske

hoppas D vill träffa mej då bara, så vad säger du D ? (a)


puss på er

"godmorgon"

*gäsp*, usch fyfan va jag är trött! det är jag ofta så .. haha! hursomhelst, igår kom D hit och vi åkte ner till pappa och marie på lotten. åt rabarber paj, solade, åt jorgubbar och drack cider. jätte mysigt, förutom när D skulle stänka iskallt vatten på min. vi sex tog han och jag en promenad hem. strax efter oss kom pappa och marie. väl hemma hjälptes vi åt med middag, sallad. stolt som lärde D att skala räkor, wooow! haha! efter middagen blev det bara att ta det grymt lugnt fram tills D åkte hem. då var det roliga slut .. somnade ganska fort faktiskt. men klockan fyra i natt/morse. vaknar jag av att det åskar som fan! och jag skämtar inte, mitt fönster typ vibrerade. jag va asrädd och la mej under ett asvarmt duntäcke, bra gjort? nej, för det va jävligt varmt. när det väl började blixtra låg jag bara och blunda. vilket gjorde att jag somnade om igen, skönt!

idag väntar jobb, som vanligt. får se om jag träffar D efter. han är så söt när han ringer och väcker mej klockan 6. jag är oftast tjurig och säkert as otrevlig, men han ringer iallafall. tack D. som sagt, idag väntar jobb. mycke kvar från fredags .. så ja, det är väl en del att köra. nu ska jag leta fram lite kläder, mjukisbyxor idag faktiskt. vi hörs nog säkert under dagen.

puss på er


" 28.3 grader, redan!"

ojoj, har varit bloggtorka odm två sista dagarna. fast visst har jag haft kul! blir lite update nu!

Torsdag :
slutade lite tidigare än vanligt. kollade runt i solna centrum med hanna tills D kom och vi tog tunnelbanan hem till hanna. hände väl inte så mycket där. runt halv åtta - åtta så tog vi oss in till stan, D fortsatte hem. jag och hanna hade bestämt att vi skulle se sex and the city, men .. så blev det iallafall inte! vi såg the happening, äcklig men ändå bra. jag som är så dålig på att återberätta saker, därför tänker jag inte säga något om den. värt att se den iallafall! påvägen hem så hände det lite små saker, jag va rädd som fan! i västra skogen, där hanna bor, finns det en ganska lång rulltrappa. när vi står där så säger hanna " men cissi .. ehum vi börjar gå upp" . då står det en kille, eller ja .. äldre man.. och kollar på oss som fan, hanna hade en rätt så kort "tunika" i form av ett linne. när vi började gå, gjorde han också det. så vid halva började vi springa, och han lika så! jag fick panik och när vi va väl uppe står det två killar utanför spärrarna som frågar oss " tjejer, vad äre ! behöver ni hjälp eller !?". han hade inte gjort oss något så självklart sa vi nej. hursomhelst så började vi springa vidare, likaså killen i rulltrappan. vi sprang in bakom lite buskar då kommer killarna fram till oss + tre "fjortisar", eller ja .. skitsamma! så säger ena killen till den andra " ge hit knoggärnet " så började han springa efter killen.  när han kommit i kapp killen så ropar han till oss att komma hit, tror han jag är helt dum i huvuet eller !? självklart tog vi bakvägen in, och vi somnade efter mycke om och men klockan två ..

Fredag :
vaknade halv åtta av att solen lös in i rummet. åkte till jobbet så jag va där till halv nio. det hjälpte inte, för nån jävel (killen som gick sist på torsdagen) hade låst hissen, så INGEN! på vårat företag kom in .. surt, men vi fick gå alla 13 trapper upp för att fastighetsägaren TRODDE att han hade nycklarna till bakdörren. självklart hade han inte det, så vi fick gå alla 13 ner igen. lite motion efter två frukostar. runt halv 1 gav jag upp, 4 timmar. visserligen fick jag cash för att jag satt där i fyra timmar. efter det så mötte jag upp hanna och vi shoppa lite i solna. för mig blev det två par shorts, ett par skor, kalender, mapp och penna, strumpor, hårsnoddar, två par pärlörhängen, två småsmåsmå presenter till syster och man, och sen inget mer .. tror jag! på kvällen va jag ut med D och åt middag.  Entré, ett mysigt ställe på söder. D älskar holland och holländska. så kommer jag här och har en syster som kan flytande holländska ! hursomhelst så kom det en familj som satte sig vid bordet brevid, som va från holland. vilken slump! hursomhelst så somnade jag inte förens vid fem på morgonen och vaknade tidigt också. tog mig hemåt så jag va nere på lotten vid kvart över sex där väntades grillning. väl hemma runt tolv va jag så trött att jag somna direkt.

Idag :
ska iväg och handla nu! sen kommer D hit och vi ska ut i solen. sola lite och så! sen får vi se vad som händer och sher. nu står termometern tillochmed på 28.8 grader.. fy va skönt! men det tyckte jag inte inatt när jag somnade, dock vaknade jag flera gånger och öppnade fönstret tillslut. nu måste jag rusa, vi hörs!


puss !

"lönebesked"

japps, fick in löne beskedet nyss. nöjd, men hade jag jobbat mer hade jag fått lite till. nästa lön (alltså augusti lönen) ligger nog på dubbla. sitter här och drömmer mej hem till min säng. eller hem till en säng hemma hos hanna. närmast dit, haha! 10 i 3 .. bara två timmar kvar .. orkar jag verkligen två timmar. måste nog åka ner till sexan och ta lite luft. att sitta inne på ett kontor i 8 timmar per dag är inte kul. mina fötter sväller som fan .. usch! nej nu ska jag hämta frukt och vatten, det jag nästan lever på här på jobbet. förutom lunchen då. fruktkorgar är toppen! ska väl ta en liten rast, åka ner till sexan och ta luft och sen typ sminka mig och så! fårse om jag skriver sen



puss !
och grattis mamma, syster, (brorsdotter) bim, (brors fru) anne & mej själv på namnsdagen ännu en gång!

"en sak till innan jag går "

jag vill ha en ny design nu, men hon som gjorde min förra orkade inte sist jag frågade henne. så tänkte, om det finns nån som gör designer, hör gärna av er. ni vet, man tröttnar lätt på designen efter ett tag. gillar mer nya grejer, haha! men som sagt, hör av er!

"lunch snart ?"

som ni kanske märker skriver jag oftare idag än senarste veckan. vi har inte så mycket att göra, men jag har gjort klart alla fakturor och nu är det bara massa annat skit sen tidigare. dock inte fakturor, men annat. stolt att jag gjort allt själv ( prepp, scan och vallidering ). börjar komma in i jobbet nu, det känns! dock är jag ofta trött och så .. men vad ska man göra. bion ikväll blir runt 21 tiden, sergel förhoppningsvis. innan dess ska vi väl äta, ta kort till mitt legg och sen bara ta det lugnt. nej nu ska jag lägga huvudet mot skrivbordet och vila 10 minuter, sen väntar lunch HOPPAS jag !



puss !

glöm inte att kommentera !

"åh jag bara älskar det här!"

En sak jag älskar, det är att när jag umgås med min vän D, sitter jag ofta och nynnar/sjunger på Bag in da box! han hatar låten, men det är så kul att reta upp honom. så här har du D, lyssna och njut raring :)


"godmorgon!"

nu sitter jag här på jobbet, trött som vanligt. har precis skickat iväg första leveransen fakturor. sitter och pimplar massa vatten och ska snart äta något. typ en till frukost eftersom jag åt halv sju i morse. verkar inte som om det är så jätte mycket kvar att göra, eller jo det finns ju saker att göra. men fakturorna så är det inte så mycket. ovanligt lite. ska fortsätta nu och skriver säkerligen på lunchen!


puss !
och ni .. jag har namnsdag idag !
Kristina ( men jag stavar med Christina )

+ så har min mamma och syster också namnsdag, grattis ! :)

"i love money"

jag har fått på datan här hemma, det förvånar mig! eftersom jag sitter framför datan hela dagarna på jobbet vill jag inte sitta här hemma. har tvättat upp min klänning nu, så jag kan ha den igen. älskar den så grymt mycket, varför inte köpa en till i en annan färg? hursomhelst! imorgon väntar som sagt jobb, och på lunchen ska jag försöka springa iväg och ta kort i en såndära automat till mitt legg. eller så gör jag det efter jobbet när jag mött upp hanna! vi ska iväg på bio i morgon kväll och sen sover jag hos henne så har jag väldigt nära till jobbet. en station med tunnelbanan och sen behöver jag gå en minut kanske. på fredag väntas jobb igen och sen ska jag sova hos hanna igen. får se om det blir lite bad och så. löning också ! ganska glad eftersom jag fått mitt kort nu, yey! och sen nu vet jag på ett ungefär vad jag får i lön också. jag är nöjd, men nästa lön är ännu mer! i love money, speciellt när jag tjänat dom själv! något jag måste införskaffa, är ny laddare. igen! den jag använt ett tag nu, har min katt bitit sönder ..  och det är pappas! så får köpa ny till honom. förlåt pappa ! sen skor och underkläder!

har bett D ringa och väcka mej i morgon bitti igen, klockan sex! då kan jag duscha då. vilket jag verkligen måste. känner mej ruskigt äcklig, fyfan! nej nu ska jag se vad jag ska ha med mig i morgon till jobbet. åter hemma i märsta på lördag. ska bli skönt att komma in till stan några dagar. eller stan och stan, solna! vi får se om jag skriver i morgon på lunchen, beror på om det är mycket att göra!



puss och godnatt,
glöm inte att kommentera !

"jobbet, igen"

när klockan ringde halv åtta i morse, ville jag slänga mobilen i väggen. första gången vaknade jag kvart i sex, varför ? det vet jag inte .. hursomhelst så somnade jag om, och vaknade halv åtta. dock frågade jag om jag kunde komma till nio istället, så jag kunde vila lite till. hade huvudvärk så det skrek om det. sov ensam hos bror inatt,eftersom han sov hos hans tjejkompis(ehum .. kompis ?). så lite ensamt var det väl .. men ja, jag somnade på hans super sköna soffa! frukosten åt jag på jobbet och nu har jag ätit igen! ska snart börja jobba, som vanligt. har räknat ut att jag har jobbat  ( med dom timmarna jag jobbar idag ) nästan 61 timmar här. vilket ger en ganska bra lön. löning om 2 dagar, och ni ska bara veta vad jag längtar. haha ! fredag sover jag nog förhoppningsvis hemma hos min tjejkompis. och på lördag frågade sofie om jag ville sova hos annte (hennes pojkvän) med henne. så jag hoppas jag kan. nu ska jag nog börja jobba igen, trots att jag vill åka hem och sova. men tid är pengar, right ?


PUSS !

"at work"

jajjemensan, i morse ringde mobilen. 10 i sex väckte D mig och tyckte att jag skulle gå upp. stackars liten började jobba sex. låg dock kvar i sängen en stund och drog mig tills jag gick upp och åt frukost. eller rättare sagt, jag latade mej i sängen framför tv shop och en skål mjölk och start. halv sju yrade pappa runt i lägenheten och då gick jag också upp. packade allt i min lilla Louis Vuitton väska. förvånad att allt fick plats, jag har ju glömt att visa den. ajaj, men den är ganska liten. men kläderna och sminket fick faktiskt plats. så nu sitter jag här på jobbet och har lunch, ska snart börja jobba igen. efter jobbet ska jag förbi bror, prata lite med honom och sen vidare in till stan. ska försöka hitta nånstans att ta legitimations foto. mitt kort har kommit, koden kommer väl också snart, sen väntas lön på fredag och legg om en månad. haha! hursomhelst, efter jag tagit kort ska jag möta upp en kompis. får väl se om vi drar vidare nånstans. natten får spenderas hos bror här i solna, mest för att jag inte orkar åka ända hem ikväll och sen för att jag inte vill gå upp klockan sex i morgon igen, halv åtta blir bra! 2-4 minuter till bussen, 5-10 minuter med buss och sen är jag framme. så alltså väntar jobb i morgon också. något mer jag ville säga ... tror faktiskt inte det ! ska snart börja jobba igen, så måste kila och hämta vatten och lite frukt.




PUSS !

"börja kommentera"

glömde en sak i förra inlägget. har sett att mina läsare har ökat nu, men det är lite synd att ni inte kommenterar eftersom då vet jag inte vilka ni är. så kan ni vara snälla att kommentera lite ? :)

"hurra hurra hurra"

godmorgon!

det kunde jag väl sagt halv nio i morse då jag fick upp ögonen första gången. somnade om lite då och då. men gick upp tolv. har legat och kollat på barnkanalen hela morgonen, sjukt tråkigt men eftersom jag inte har någon fjärrkontroll till min tv i mitt rum orkade jag inte gå upp och byta kanal. har precis ätit lite lunch, ost och skink paj. och snart ska jag nog hoppa in i en dusch. tänkte först skriva om vad som hände igår.

tog 10.04 tåget in till stan där min kompis mötte upp mig. vi tog en tripp till ica där vi införskaffade lite jordgubbar, grädde, bullar, cider och ben & jerrys vanilla glass. mums ! dock åt jag bara glass, cider och jordgubbar. sen vidare hem till min kompis. där vi laddade ner Kung Fu Panda. dock somnade jag så såg inte så mycket. men eftersom jag satt och tjatade om den där jävla pandan så blev vi tvungna att ladda ner den, haha. va där hela dagen ända till kvart över tio då jag tog tåget hem.

som sagt så ska jag snart duscha, sen ska jag över till syster yster och hennes man. han fyller 28 idag! så det blir väl fika och så. får träffa emilia och victor(systers bästakompis barn) så grymt söta! så jag kommer väl kanske med bilder och så sen!


PUSS !!


Grattis Servé !

"bimsan, världens charmtroll"



världens sötaste Bim!

"vad har hänt?"

ja det kan man undra, har inte skrivit på tre dagar, varför ? jadu .. det vet jag inte! lite up date nu. förrigår (18juli) jobbade jag, fast bara halv dag, hälsade på bror efter jobbet en jätte snabbis. väl hemma fick man lunchen serverad, mums. alvin och bim + min bror va här, så bror körde upp mig och alvin till arlanda, där vi kollade på flygplan en timme ungefär. alvin är verkligen så härlig alltså ! senare på kvällen badade jag lilla bimsan. igår jobbade jag hel dag och efter det drog jag mej in till stan och träffade en kompis och sen vidare hem till henne. kom hem runt kvart över elva, och då väntade sängen. har precis duschat nu och ska snart ut och träffa alfons en stund. sen blir det grillning här hos mamma med syster med man + hans föräldrar, mamma & hasse, pappa & marie. så det blir mys. nu måste jag skynda på. vi hörs ! bilder kommer !


PUSS!!

"grillat är gott"

mums! nu har jag ätit min första riktiga middag på en vecka. i varberg åt vi bara frukost, lunch och sen typ mackor. haha . har inte orkat lägga in bilder ännu. har sovit två timmar mitt på dagen och innan det var jag iväg till arlanda, och nu har jag öppnat konto. " nu är du vuxen" som min storesyster sa, hehe. imorgon väntar halv dag på jobbet. sen ska jag förhoppningsvis få med min vän hit till märsta, få med honom upp till arlanda! tänkte ta med min brorsson dit. så han får se lite flygplan. nu ska jag springa upp, byta om och sminka mig. ska ut en snabbis och träffa tom.


PUSS !

"i´am back"

sådärja! nu är jag hemma, vilket jag va redan igår kväll. veckan har varit oförglömlig, mycket skratt. dock mycke tårar också. det blir så svårt att skriva vad vi gjort dag för dag. men ja, en av dagarna spelade vi brännboll, kul att veta va? haha ! nejmen, vi satt och solade medans alla spelade. en av dagarna såg vi vår lilla fina prins, på en resturang där! alltså i varberg. sen har vi väl typ bara umgåts, ätit sveriges godaste kebab, varit stammgäster på (äckliga) herbert´s, dom flesta har badat ( inte jag dock). vad har vi mer gjort.. ? jo vi har grillat, sprungit fram och tillbaka till hemmakväll (en videobutik ) och köpt godis, lika så på ica. jag och lina satt en kväll och grät för att Vidar va så galet kul, när vi försökte berätta vidare allt, så gick det inte så bra .. för alla typ bara glodde, men jag och lina fattade ! jag har inte tagit så mycke bilder faktiskt, vet inte varför ! får sno bilder av andra sen. lite bilder har jag faktiskt. sista dagen va jag iväg ner till fästningen, själv då. så gick jag på stranden brevid fästningen, det är såndär ljus sand, och jätte fint vatten så det kändes som om jag va typ utomlands! men mysigt var det faktiskt! skulle gärna åka dit oftare. hursomhelst, lite små jobbigt att åka tåg typ från 20 i 40 till typ 9. eftersom vi åkte 3 olika tåg, varberg - göteborg, göteborg - stockholm och stockholm - märsta. men det blev roligt till slut. idag ska jag typ upp till arlanda, och fixa ett legg och bankkort till mig på banken där. och sen ska jag kanske träffa min vän eller så ska jag träffa tom. fårse helt enkelt. men ska dra vidare, har mycket att läsa och se efter en vecka utan datan. haha! så nu väntas bilddagboken! vi hörs senare, då kommer dom få bilder jag har!

PUSS !!

"oh hjälp .. "

så, nu är jag helt klar. kläderna är på, sminket likaså. väskan är stängd och allting är med, hoppas jag! snart kommer syster och vi ska åka ner till pappa och hämta lite cash och sen åker jag. kommer sakna bloggen, men det ska gå superbra! hoppas syster kommer snart, börjar bli ont om tid! föresten så vägde jag min 100liters väska nyss .. 25kg, jag trodde den va sönder först, men .. ja det kanske stämmer. nej nu ska jag gå, vi hörs av om en vecka igen!



PUSS !!

"god glad morgon"

jag är uppe med tuppen, nästan! kvart över sex väcker min bror mej " cissi klockan är kvart över sex nu, gå upp. vakna, CISSI!!!" ungefär sådär lät det, men jag fick somna om igen. så 20 över 7 vaknade jag igen. ska snart äta lite frukost, fixa mig och allt det där. syster kommer och hämtar upp mig och kör mig ner till stationen runt halv tio / tio. sen bär det av, runt 12 åker tåget mot göteborg/varberg. inte säker på om vi ska byta i göteborg. men kul ska det här bli och jag har längtat sen förra året. fårse om jag skriver lite innan jag åker, annars får ni har det så jätte bra här hemma. för det kommer jag ha, jag ska ändra kommentarerna så man kan se direkt, att jag inte måste godkänna, därför får ni kommentera gamla inlägg MYCKET! ååh jag är helt uppe i varv, jag vill inte åka 12 utan nu. men den här tiden innan behövs. kort kommer komma, jag lovar! jag har playahead i mobilen, så ni som har det och vet vad jag heter, skriv! sen nås jag på mobilen, men dock skriver jag inte mitt nummer här. smarting vet du ! nu ska jag kila, får jag tag i nån data där borta bloggar jag självklart!


PUSS !

varberg 9-15juli !


"ute med nathalie"

nu är jag hemma efter jobbet, har ätit middag med allihopa. packat det sista, lite kvar men inte mkt alls. ååh jag är så glad! för snart åker jag, förstår ni min glädje ? neeej det gör nu inte. väskan börjar bli gaaaaaanska full. Aon min brors tjej skrattade bara när jag packa nyss. nu ska jag springa upp och byta tröja, ska cykla ner till coop med nathalie och köpa balsam, godis, loka och sen vet jag inte vad det blir mer. till tågresan alltså, sen ska jag hem duscha och sova. ska sova i brors rum, på soffan eftersom min bror också är hemma. nej nu ska jag skynda, nathalie är nog påväg hit snart. skriver i morgon bitti eller ikväll! JUSTE ! glömde säga en sak, min vän har fixat playahead i mobilen till mig, så jag är inte helt utan internet i varberg, yey!


PUSS !

"tidigt"

godmorgon!

jag är uppe tidigt idag, förvånar mig att jag kommer upp helt själv. alla andra sover. dricker te mot min hals och ska snart fixa mig. dagen på jobbet igår va rätt lugnt framåt lunch, fick väl iväg runt 290 faktur från halv nio till tolv, det är ganska bra. efter jobbet tog jag en latte hos bror och åkte sedan hem och skulle börja packa. åkte hem till pappa hälsade på commander och ronja och hämtade massa kläder därifrån. så nu är det mesta nerpackat, lite saker som ligger i tvätten kvar. idag ska jag jobba, som vanligt, haha. sen ska jag förhoppningsvis träffa min vän, fast han börjar bli sjuk . inte bra! sen ska jag hem och packa det sista. för I MORGON ! bär det av, ajg längtar. skriver mer om ingen sitter här när jag kommer hem ikväll.


PUSS !

"godmorgonen"

ska snart gå ner mot tåget för att ta 07.49 mot jobbet. ovanligt pigg idag, vaknade halv sju lite små seg men gick upp och drack te och käkade frukost. så 20 över 7 va jag färdigsminkad och håret va plattat. jobbar väl till runt fem som i fredags, sen får jag se om jag träffar min vän, jag hoppas! sen ska jag hem till pappa och hämta kläder och så. sover hos mamma fram tills att jag åker, så bara TVÅ dagar kvar. jag drömmer tillochmed om varberg, så galen är jag, hehe. nej nu ska jag leta upp en jacka och sen ska jag gå. dagen outfit blev svarta tights(pga att det är 12-13grader ute) svarta short, mitt blåa linne och min vita kofta. vi hörs nog på min lunch!

PUSS !

"sluta klaga lilla cissi!!"

jag har insett, först nu, att jag inte har något att klaga över. som jag alltid gör. men jag har inte det, jag har en familj som är såhärlig, som är den bästa nån kan få, som alltid finns där. som jag älskar, genom allt. mina vänner, dom kanske är få, men jag vet att dom få alltid finns där, äkta vänner som jag kallar dom. jag har tak över huvudet, mat i magen och kläder på kroppen. jag har allt, jag har nån som älskar mej, som "ger" mej underbara stunder, som finns där när jag mår lite sämre. jag har en som smsar mej varje morgon när jag vaknar, som frågar hur jag mår, som finns där, genom allt. och jag älskar det. jag är lycklig, om jag känner efter!

ja, jag kände för att skriva lite. kommer lite bilder, och sen ska jag fortsätta med min packlista. har kommit en liten bit, men mkt kvar. imorgon väntas jobb och så ska jag kanske! träffa min vän.



PUSS !



"3dagar, sen bär det av!"

ååh, nu är jag hemma igen. drog mig till solexpress och solade i morse. sen gick jag över till sofie och sen drog jag, sofie, annte och markus till stan. yra runt vid globen och tillslut hittade vi skolan, enkelt som fan. men vi gick lite små vilse, sen tog vi t-banan tillbaka. va in på punkt shop och sen h&m. kollade på shorts men neej, det va ingenting som intresserade mej. så vi gick till gina tricot istället. där jag skulle köpa body till min pappas flickvän, det va rensat på storlekarna men vi hittade en gräddvit i hennes storlek. sen köpte jag ett par svarta shorts och en vit/svart randin tubklänning, lika dan som jag redan har fast den här är randig. sen skulle sofie och dom äta på max (?) av alla ställen. så vi gick dit och när jag sitter och väntar på att dom ska komma från kassan ringer min mobil, så säger en kvinna i telefonen " hejsan, vad heter du ? " jag trodde först det va nån som busringde så jag sa lite små kaxigt " vem fan är du, vad vill du" så säger kvinnan på andra sidan " jag heter *namnet*, jag är jonas mamma. vart bor du?" kommer dock inte ihåg namnet, så jag svarar lite snällare den här gången " ehum .. jag är cecilia, bor i märsta .. " så säger hon " jaså, jaa du vet jag har haft så hög telefon räkning så va tvungen att kolla vad alla nummer gick till, du får ha det så bra ! hejdå ! " *klick* jag fattade i stort sett inte mycket, tills jag tänkte till. när jag och jonas va tillsammans, så ringde han mej mkt från sin hemtelefon, eftersom han typ har telia och jag comviq. hursomhelst, efter stoppet på max åkte jag till bror min och åt lite pasta och sen åkte jag hem. så nu sitter jag här. ska snart upp och vila, planera min packning lite och sen ska jag väl lägga in maaaaassa bilder på datan och lägga in lite musik på mobilen, måste ha lite nere i varberg. haha! vi hörs om en stund.

PUSS!

"godmorgon"

sådärja, nu är jag hemma igen. bröllop igår, Kalle & Eva. det va faktiskt lite annorlunda än ett "vanligt" bröllop. dom gifte sig utomhus, i drakegårdens paveljon. av borgmästarn. jätte fint och så. efter det gick vi ner till strandpromenaden och åt lite mat och tårta. men det va så kallt att jag & Anna gick upp till ica och ställde oss i kycklingrillen och satt inne i en husbil. efter allt där borta åkte vi tillbaka till märsta där det vankades lite fest. massa prat och vin, trots att jag är 16 så trivdes jag med dom, okej .. asså dom är typ 40+. låter konstigt, men med ett vin glas känner man sig lite äldre, hehe. somnade hemma hos marie och vaknade 20 i 9. ska snart gå upp och byta om, sen springa ner och sola och sen blir det stan med sofie och annte. sen blir det hem och börja packa.

för jag åker på onsdag, ååh. nu är allt klart, och det springer i hela kroppen. runt 12 går tåget mot göteborg. så kommer jag hem den 15onde igen. ska låna resväska av syster, 100liter. hehe. nej nu ska jag springa upp och byta om sen blir det sola och stan. vi hörs igen om ett tag. + bilder kommer senare


PUSS !

"ändrade planer"

yepps, så det blev inte som jag tänkt mej idag. ska snart ner till solexpress och sola med sofie. MEN det blir inte stan efter det, utan jag tar mig hem, fixar mej och så. för att ta 3 bussen till sigtuna, där det  väntas bröllop. pappa & Marie´s vänner Kalle & Eva ska gifta sig. så jag hänger på, tänkte mest på att min gamla klass kompis anna ska dit också, eftersom Kalle är hennes gudfar. så det blir nog kul. imorgon drar vi till stan, något tidigare förhoppningsvis. nu ska jag äta lite, magen ropar, som den gör ofta ..


PUSS !

"godmorgon"

åh va jag är trött. skulle lätt kunna sova lite till. men nej, har ätit frukost, ska snart klä på mej och kila ner till solexpress. hinner bara sola idag och imorgon eftersom jag jobbar måndag&tisdag. så ja .. ska iväg till stan med fisen&twinie snart efter det. kommer lite bilder.  vi hittade en igelkott utanför igår. Som först hette Urban, men när jag insåg att det va en tjej så fick HON heta Urbanlina ! puss på er .



"godenatte"

jag hade ju planer på att direkt gå och byta om och lägga mej i sängen. ja för typ två timmar sen. nejnej, pappa och marie kom förbi, så det blev lite prat och vin ( ja, även för min del) på baksidan, dom sitter fortfarande och babblar på uta tusan. snart blir det sängen för mig för att orka upp i morgon och sola som sagt. nu blir det lite bilder, för .. vad är en blogg utan bilder ?

godenatte på er .




"joel, en person jag alltid har i minnet"

sådär, nu är jag hemma. slutade kvart i fem, gick över till bror och tog en cola och sen begav jag mig mot stationen där min vän mötte upp mig. vi gick bort mot området där min bror bor, hittade en lekpark och satte oss och bara pratade och umgicks. tog 20 i 7 tåget hem från solna och pratade med sofie mesta dels av tiden. dom vill att jag kommer ut en stund, men fårse hur det blir. mår lite sådär, vill helst lägga mej i sängen och vila framför en film, tror nog det blir så.

sitter här och lyssnar på Marie Fredrikssons låt Tro. den väcker så otroligt många minnen. mest från förr förra sommaren, alltså 2006. när vi va i väg till varberg för första året. joel, en kille från guatemala, gick runt och sjöng den här hela tiden. med hans "inte så bra" svenska, så lärde jag mej att lyssna på den. så nu får man ett leénde på läpparna varje gång man hör den. han spred så mycke glädje så det inte går att förklara med ord. ååh jag saknar honom, jag saknar alla .. jaja, nu ska jag ringa sofie. vi hörs väl i morgon, först ska jag sola och sen vid tolv ska jag, fisen (sofie) och twinie (andreas, annte) in till stockholm och först kolla vart min skola ligger sen blir det väl lite "look around" i stan. sofie skulle köpa piercing också.

pusselipussen .



varberg 2006, Joel Wood.

"jovars, så farligt är det inte"

sitter här på jobbet, i glashuset precis intill råsunda. kollar jag ut genom fönstret på kontoret så ser jag hela fotbollsplanen. alltså så sitter vi typ mitt på planen, så det är rätt chill faktiskt.  har precis ätit lite lasange till lunch. har magkatarr som ni kanske läst nåra inlägg tidigare.. så ja, min mage är inte på topp, har ont mest hela tiden, svårt att sova, kan inte äta allt jag vill och så.

jag trodde det skulle vara astråkigt att jobba, men nja sådär värst kul är det väl inte. men det är inte så att jag dör. kvart över sju i morse vinglade jag upp och klädde på mej, packade ihop lite saker och sen fick det bli frukost i bilen. två knäckemackor med koktskinka och keso. och sen lite iste på det. mums, eller nja .. men det gick ner. jobbar väl fyra timmar till och sen ska jag möta upp min vän här i solna så ska vi väl umgås ett tag, sen blir det hemgång och middag. nej nu ska jag springa iväg och hämta vatten och sen ska jag fortsätta jobba.

pusselipussen på er .

"ogillar bussstrejk"


jag berörs inte av busstrejken speciellt mycket, kanske nån enstaka gång när man tänkt ta bussen hem. och i sista sekudnen kommit på att "nej juste .. " lika bra att gå då. men det som stör mej mest är allas klagande. folk som bor på värmdö, tyresö, sigtuna, ja och alla fler ställen. där det är en bit till närmasta tåg/tunnelbana. dom klagar och klagar och bara klagar. det fixar sej, andas lite vahfan. vi kan inte göra så mycket mer än att vänta. vilka har bråttom nånstans, inte jag!

"Commander, sötnos"




 jag älskar min katt


"fy, jag vill också ha såna charmtroll ! (a)"

*pust*, nu är huset tomt. alla leksaker låg överallt, då menar jag verkligen överallt! men kul har vi haft. började med att vi åt en lunch, pannkakor. sen kom syster förbi, då tog vi med oss Alvin&Bimsan ner till pappa, eller till pappas lägenhet, kollade på kattungar och köpte glass. på vägen hem blev det sjukt varmt kan jag lova. väl hemma åt vi lite fruksallad och lekte mest. dom två är så söta så det är sjukt, skulle lätt kunna vara barnvakt oftare. hehe! sen åt vi middag tillsammans, hela 9personer. inte vanligt för en vardag som denna, men mysigt var det. så åt alvin en sked med mat så säger han " appalådera", så vi skulle applådera åt honom för att han åt, jävla gullunge! bilder kommer!

imorgon väntar jobb, yey! hela världen applåderar haha! blir på intelligo(?) i solna. där min mammas man jobbar. han behövde hjälp, så lite pengar får jag in iallafall. så strax innan åtta åker vi in med storebror som också jobbar i solna, mycket smidigare med bil än tåg. tacktacktack! sen funderar jag på att åka in till stan en snabbis efter jobbet och köpa den där tubtoppen som jag kollade på häromdagen, rea på gina. så vifårse. sen skulle jag kanske träffa min vän. nu ska jag nog duscha eller bada, och sen sova. behöver sova känner jag. ont i magen fortfarande, trött, och lite små grinig. men det är så man blir. juste, jag tänkte ju sola idag, men nej det va så varmt ute så sket i det, sen tänkte jag " men jag solar på fredag .. " nej så blir det ju inte, så lördag! då blir det nog lite solning. nu väntar , och sen sängen. vi hörs i morgon

pusselipussen!

1. före
2. och efter, lite skillnad.
3. jag och lilla bimsan
4. ser fett brun ut ? :o
5. alvin och pandan han döpte till "chico" :)
6. bimsan, så söt !
7. alla tre äter glass, inklusive jag bakom kameran
8. våran lilla sötnos, alvin
9. tillochmed bim på 1 år äter piggelin, mums.
10. charmtrollen skulle busa.
11. alvin och dennis när vi va ute och lekte i lekparken, myyys

"sjukstugan"

ja .. nu sitter jag hemma hos mamma och har ätit frukost för en stund sen och ska snart springa över och köpa mjölk, haha. bimsan och alvin är påväg hit, så vi ska äta pannkakor, muums!

vaknade först klockan fyra imorse/natt. av att det kändes som om det va nån som tryckte rakt över revbenen. mamma tror det är magkatarr, hoppas inte det verkligen. men det gör ont lite hela tiden. så ja .. vi får se hur det går med den saken. nu ska jag tugga i mej en rennie och sen kila över och köpa mjölk, vi hörs om ett tag.

pusselipuss .

"förlåt för förra inlägget!!"

ja, mitt humör va lite nedstämt när jag skrev förra inlägget. kort och konsivt: jag och min bästevän, tjaffsar, pga jag är "svartis". jag tänker inte skriva så mycket mer om det. vi får se hur det blir, och ja .. jag är en fjant som reagerar såhära. och förlåt mej för det, du vet att jag litar på dej, jag älskar dej för allt du gjort för mig. ja .. vad finns det att säga..

sitter här och lyssnar på Maria Haukaas Stroeng - hold on be strong. på mobilen eftersom ljudet fortfarande inte funkar, har inte ens försökt lösa det, haha! va hos mamma fram till ungefär 20 i tio, sen kom pappa och servé(systers man) och hämtade upp mig. när jag kom hem sa jag till pappa när vi kom innanför dörren " det ser ut som ett helvete i köket, gå inte in, du kommer bara bli sur". så gick han in iallafall.. han sa inget utan gick bara därifrån. lagade ju lunch och så blev det som det blev. skitigt som vanligt! så jag bytte om från min klänning till shorts och linne, började diska. när det bara va bestick kvar så tog han över och fortsatte. då fick katterna mat och ren kattlåda. att två katter skiter och pissar så mycket, det trodde jag aldrig. men ja, dom äter sjukt mycket. hade fyllt på deras skål med torrfoder när jag åkte hemifrån, när jag kom hem så va den sopren.

mitt hår blev bra. ljusblont och ingen utväxt, kommer bilder i morgon. imorgon skulle mina brors barn kanske komma till mamma, men lilla bimsan har varit sjuk, eller är ? vet inte hur läget är just nu. igår hade hon 40 graders feber, stackarn. en liten tjej på 1 år har 40 graders feber, trodde inte ens det gick. så vi får se, om dom kommer (alvin och bim) så lär jag nog vara där. små charmtroll är precis vad dom är. nej nu ska jag nog ringa daniel och se om han vill prata, han måste nog blivit skrämd när vi pratade igår kväll. min röst gick upp och ner som en berg- och dalbana. ena sekunden bra, sen hes, sen fick jag inte fram ett ord. så ja, ska se om den är helt bra om jag ringer. haha! imorgon bitti springer jag nog över till solexpress och solar. färgen börjar komma fram nu, lagom till varberg. även om det bara syns lite.

godnatt sötnusar !



(alvin till vänster | bim till höger )
lånade bilden från deras mamma Anne


"tack .."

det här trodde jag inte  men det här är kanske din hämnd för mitt "misstag" förra sommaren. visst, du har varit en av mina bästa kompisar, det kommer jag aldrig neka. men det här .. ja, vad finns det att säga .. jag är besviken, ledsen, arg, sårad .. jag älskar dig som fan, som kompis. precis som vi tjejkompisar gör. och jag glömmer aldrig våra minnen , alla galna underbara minnen, men ..  förlåt

"jordgubbar och körsbär - muums"

åhejsan!

nu har jag ätit en god bacon & broccoli paj. va iväg och lämnade av storebror & Aon på arlanda. sen åkte jag och mamma ner på hennes kolonilott och jag plockade blommor. gick där i min vita klänning och plockade sånadära .. prästkragar. precis som när man va liten, tihi! sen begav vi oss hemåt. ska snart färga håret, yey! före- och efterbilder kommer.

pusselipuss!

"bilder"

nu kommer det en inlägg med bara bilder. från  våran familjedag och sen på kläderna jag köpte. lägger in dom och sen ska jag bege mej till mamma och färga håret och säga hejdå till min bror och hans tjej.. bilderna från familje dagen har jag lånat från min syster.


"tredje dagen i rad ..."


sådärja, nu är jag vaken. vaknade först halv fem, som vanligt. somnade om ganska så snabbt. katterna har jagat en fjäril inne på toaletten, så vi får väl se vart dom lagt den. det glädjer dej va systeryster? en fjäril mindre, haha. snart ska jag gå till solexpress(tredje dagen i rad). funderar på att sola 10 minuter istället för 20. äsch vi får se. sen ska jag hem laga iordning lite lunch. och sen städa. har fortfarande inte gjort det. men nu har jag lovat pappa att jag måste damsuga balkongen för det ser hemskt ut där ute. så ja det ska jag väl göra.nu ska jag få upp josse ur sängen så hon kan föjla med mej och sola, kommer väl ta hundra år .. hörs efter!



pusselipuss .

"favorit låt just nu"


"shopping gör faktiskt en gladare"


nu sitter jag här, hemma hos mamma, efter en dag med galet mycke skratt och shopping. drog mig till solexpress vid ett ungefär och skulle sola, 20 minuter och syns knappt nån skillnad .. fifan! efter det åkte jag till solna och hälsade på bröderna på resturangen. träffade en kompis en snabbis i solna och begav mig sen till staden där linnéa mötte upp mig. direkt började det spöregna så vi satte oss med en varsin glass inne på McDonald´s. vi åt den inte snabbt kan jag ta och säga. efter det gick vi i regnet till plattan där vi mötte upp Schani och Hanna. efter typ fem minuter så drog vi till samma McDonald´s igen och Hanna ville ha glass. då drog Schani och vi gick vidare mot Gina. där jag hittade två tunikor/klänningar. båda för 74.50, så där blev det sammanlang 149:-. sen gick vi till ett annat Gina där vi inte hittade ett piss och sen vidare in på Cubus. där vi inte heller hittade något. vidare till "stora" H&M. där jag hittade ett linne, ett par shorts, hårfärg och smink borttagningsmedel. där gick allt på runt 250:-. sen skulle Hanna hem och jag och Linnéa drog oss på 7 eleven och köpte loka likes asia, persika. den va mycket godare är litchi hallon. ja.. så nu vet alla det haha! sen satte vi oss på tåget och skrattade hela vägen hem. länge sen vi umgick så ja, i like it ! nej nu ska jag fortsätta lulla runt här. lägger in bilder på allting när jag kommer hem till pappa.


"jag ogillar att inte kunna sova .."


det kunde jag sagt klockan halv fem i morse också. vaknade och låg vaken till typ 20 över 9 då jag somnade om och vaknade för en liten stund sen (11.15). har ätit frukost och så. ska snart hoppa in i en dusch. sen får vi se om vi ska öka risken för hudcancer(alltså gå till solexpress och sola). det behövs innan varberg. jag måste även färga håret. usch det finns mycket jag måste göra.  just nu sitter jag och äter lunch, en otroligt god ost och skink paj från felix och gurka. med ett glas vatten. fifan va gott säger jag bara!

det är ju bussstrejk i hela stockholmslän, det suger riktigt hårt. ge dom bättre lön så VI kan åka buss. man blir så instängd när bussarna inte går, hur fan ska man kunna komma till värmdö ? gå eller, det tar aaaaaaaaaaaaaaaaaaaslång tid jue. inte för att jag ska dit men .. ändå. hur ska man kunna komma till valsta ? sigtuna ? jadu .. finns många ställen. näh nu ska jag äta upp och sen duscha! vi hörs



RSS 2.0