Trött

Det var otroligt skönt att träna, jag är grymt peppad nu. Vill träna mer mer mer. Är helt slut nu efter dock. Har ätit lite precis och nu kollar jag på friidrott och simpson samtidigt. Ska bada när simpson är slut. Mysipys! Det blir dålig uppdatering nu när det inte finns så mycket att skriva om, jag är ju bara hemma typ. Haha! Vi hörs av, pussen!

Träning

Soppan satt fint, även min lilla tupplur satt underbart fint. Dock blev det inte så länge som jag hade planerat pga samtal osv. Ska klä på mig träningskläder osv snart. Tar det riktigt lugnt, orkar inte stressa just nu!

Jag saknar min bästavän enormt mycket. Hon är på Cypern, utan mig. Jag vet, SKANDAL! Haha, nejmen hon är där i värmen och jag är här i spöregnet. 12 dagar kvar, wihou jag längtar rumpan av mig!

Nu ska jag ta en alvedon och leta kläder, pussen!


Du är freaking bäst hjärtat!


Lunch

Sådärja, hinner egentligen inte skriva så mycket nu heller. Jag har varit iväg och solat hela 27 minuter, blev liiite varmt sista minutrarna. Cyklade förbi ica och köpte med mig soppa hem. Så nu har jag precis gjort klart den och ska äta. Ikväll blir det träning för hela slanten!! Pussen

Sola trots regn

Innan det börjar regna för mycket ska jag cykla iväg till solexpress, hörs sen!

Regn behövs, tråkigt nog

Att spendera en regning dag åt att träna satt absolut inte fel! Riktigt skönt var det faktiskt. Tog ett varmt bad efteråt och nu sitter jag här. Ska ta ett fotbad och lyssna lite på musik. Innan jag far mot andra breddgrader av den här världen, vi hörs i veckan. Love


Parteeeeeeej!

Jag har egentligen inte tid att skriva, men eftersom mitt hår ändå måste torka hinner jag! Haha! Har varit iväg med pappa till väsby och inhandlat present till min syster´s man. Han fyllde ju 30 häromdagen, och idag ska det firas med grillfest. Jag köpte även en vit klänning på Gina´s rea, en vit tub-bh och silica (tabletter man äter för hud, hår och naglar). Jag ska fixa håret och klä på min innan vi ska åka. Lite mascara ska väl på också, så man inte ser för död ut, hehe. Puss på rumpan så länge, vi hörs en annan dag.


Sleep tight

Jag hoppas innerligen lönen är inne på mitt konto när jag vaknar igen, annars är hela min fredag crashad. Jag ska sova nu, med världens leende på läpparna. Freaking happy, love it. Natti puss.

Snart löning, me like.

Jag åkte till min syster igår på dagen. Ser blev ju som sagt 30 och det firade vi med en brak grill-lunch. Jag, syster, Ser, Noellyn, Putte min bror, Anne, Bim och Alvin. Vi ska även fira det med grillning på lördag med. Jag och Anne åkte med min syster till mvc och det va rätt coolt faktiskt. Vi fick höra hjärtljuden och allt såntdär. Jag förstod ju inte så jätte mkt av vad barnmorskan gjorde, men Anne sken upp som en sol och förstod allt. När vi kom tillbaka blev det lite tårta innan Gimo-gästerna begav sig hemåt igen. Jag spenderade min kväll i min ensamhet hemma.

Vi var ju på bio häromdagen, jag bästavän och två till. Vi såg Beck - levande begravd. Fyra av fem får den nog! Otroligt bra film, som Beck alltid är. Jag och bästavän fick ett skrattanfall mitt i filmen, sjukt roligt. Grannen var i farten igen! Lite halv läskig och hoppade väl till två-tre gånger. Men som sagt, värd att se !!

Nu ska jag kliva upp ur sängen, äta frukost och klä på mig. Jag, syster och N ska åka ut till stallet och fika (tror det va det iaf?). Senare idag vet jag inte vad som händer, men imorgon är det L-Ö-N! Freaking awesome!

Men måste kila nu, pusselipuss

Gefeliciteerd Servé

Sådärja, nu har jag diskat, ätit frukost (har nog aldrig ätit såhär mycket till frukost på länge). Gråtit floder till Allt för min syter, tömt båda kattlådorna, dammsugit av och packat ihop allting. Ska åka till min syster om en stund, det ryktas om att dom får långväga gäster, ända från Gimo. Förresten så fyller min systers man 30 idag, stort grattis på födelsedagen Servé!!

Nu ska jag gå hemåt, vi hoers sen! Kisses

Gefeliciteerd Servé

Sådärja, nu har jag diskat, ätit frukost (har nog aldrig ätit såhär mycket till frukost på länge). Gråtit floder till Allt för min syter, tömt båda kattlådorna, dammsugit av och packat ihop allting. Ska åka till min syster om en stund, det ryktas om att dom får långväga gäster, ända från Gimo. Förresten så fyller min systers man 30 idag, stort grattis på födelsedagen Servé!!

Nu ska jag gå hemåt, vi hoers sen! Kisses

simpelt

Jag har ingen lust att skriva en hel novell om igår just nu. Kort och gott: vakna, stallet, hem, äta, vila, bio, hem, film, sova. Hahaha simpelt! Nej jag skriver mer senare. Ska krypa ner i soffan nu, äta lite frukost och titta på allt för min syster. Helt i min ensamhet! Bästavän gick nyss, shit va tomt det blev. PUSS

sol, bad och livet är underbart!

Jag, bästavän och Tessan åkte ut till Sigtuna och badade igår kväll. Blev ett kvällsdopp på sjudar. Otroligt skönt! Blev en lång pratstund med busschaffören om olika kulturer och sånt man aldrig annars tänker på. Lite nattkäk hos bästavän innan vi somnade gott. Idag har vi, samma personer, spenderat dagen hos en bekant till bästavän. Hon har pool och i den har vi plaskat runt i som tre femåringar hela dagen. Har fått massa färg i ansiktet och på armarna, i like!!

Ikväll blir det till att tvätta, duscha och vara kattvakt hos mamma. Ska sortera tvätten nu och sen ta en dusch. Sjuuuuukt skönt! Kvällen spenderas med bästavän, ovanligt va? Puss på er sålänge.


För två år sen var jag också fjortis, en tid fylld med skratt och gråt.


Iám stronger than you

Ord gör ont, men bara om man tar åt sig av dom. Jag har lärt mig att inte ta åt mig, för jag vet att jag är bättre än dom orden du slänger i ansiktet på mig.

Jag har varit utan min bästavän sen igår morse, och gud vad jag saknar henne. Förstår ni då hur det var att vara utan henne 1 ½ månad? På måndag nästa vecka åker hon igen, blä .. Vi ska ses ikväll, hoppas jag! Bjuder på en låt innan jag hoppar in i duschen, puss.


pictures

Det blev en längre natt än jag egentligen klarade av. Vid ett gick ögonen i kors. Men jag tänkte ge er ett gott skratt faktiskt. Några bilder från 06-09 ungefär. Har inte så stor koll på vilka år det är. Men har skrattar som aldrig förr! Here we go!



07 står det på ena bilden.



Förra headern på bloggen


HAAHAHHA, vad gör jag? innan en träning iaf.

Med den bilden avslutar jag för nu, det kommer fler en annan gång
PUSS



Nostalgi

Den här natten kan bli riktigt lång. Jag har precis laddat över alla bilder och filer från mammas data till ett usb minne. Och jag ska sitta och kolla igenom allt. Fyfan va kul, vi hörs av sen. Bildbomb kanske kommer.

Tacksam för hjälpsamma människor

Ibland tröttnar jag på folk!! Igår skulle vi ju träna, vi har bokat Norrbackaskolan´s gympa hall i 5 veckor framåt. Två dagar i veckan, torsdag och söndag. Det har varit renoveringar där tidigare i sommar. Men igår kom vi inte in, kortläsaren va broken och städarna sa att det fortfarande var byggarbete där inne. Så vi fick träna ute, skönt men irriterande! Så nu har jag precis pratat med en kille på kommunen. Han ringde projektledaren för bygget där inne. Och mycket riktigt, dom håller på att renovera nu också. Han jag pratade med hade blivit riktigt förbannad. För dom som renoverar hade inte skrivit in i kommunens bokningssystem att dom skulle göra över hela sommaren. Men Pekka (han jag pratade med) är en riktigt trevlig människa, och han löste problemet på tio minuter. Sofie ska åka och hämta nyckeln till en annan hall som ligger ganska nära förra hallen, så vi kan träna där istället. Glad att det finns folk som faktiskt vill hjälpa till, TACK!

Har precis gjort rent kaffemaskinen från massa kaffepulver, fyllt på, torkat av bänken vid kaffemaskinen, fyllt på "wasa-knäcke", kakor, diskat koppar och ställt fram, ställt in disken och torkat av i köket. Samtidigt som jag står och torkar ut maskinen kommer en kollega och säger "jag kan ta en kaffe med mjölk tack" med världens flin. Killar är för härliga, men gud vilka grisar dom kan vara! Jag jobbar på här, segt som tusan måste jag jobba. Det underlättar nog snart när bästavän kommer hit och gör mig sällskap! Måste jobba lite, snart är det lunch. Hungrig! Pussen


Huvudvärk

Det är sjukt segt att sitta här, faktiskt. Jag klagar dock inte! Slutar snart, då blir det hem och plåga tjejerna lite med träning. EVIL! Hoppas min huvudvärk gått över till dess. TJING


snart helg

work, work, work.
såhär vet du att det bara jobbar i princip bara killar på ditt jobb:
Det spelas rock, det står ALLTID kaffekoppar i diskhon (trots att det finns två diskborstar, diskmedel OCH diskmaskin) fyller man på kakfatet är det tomt ganska snabbt igen, toaringen är också ALLTID uppe. Vilken tur att dom har mig som diskar och tar ner toaringen!


Avslutar mitt otroligt långa och intressanta inlägg med låten som spelar på iPoden just nu!


The killers - Mr Brightside


work

Vi mötte upp Alex på Arlanda i förrigår. Hon visste inte att vi skulle komma, så det vart riktigt kul. Fick en liten tår i ögat och vi kramades riktigt länge. Träffade även Petra och Ida, två norrlänningar som är helt otroligt underbara! Var kvar hos Alex ända in på natten och sen cyklade jag hem.

Igår fick jag äntligen träffa Natta. Att få träffa sin bästavän efter nästan 1½-2 månader, är wunderbart! Vi spenderade dagen igår på Sjudargårdsbadet. Solen stekte på riktigt ordentligen och det var otroligt skönt i vattnet. Vi gick iväg och käkade på kvällen. Sen låg vi hemma hos hennes bror, i hans soffa hela kvällen och gjorde ingenting. Blev relativt tidigt i säng (Halv två) för jag skulle upp och jobba. Mycket riktigt, jag sitter på jobbet. Samma jobb jag hade förra sommaren och sommaren innan det. Rätt skönt eftersom dagen började med piss väder. Nu är det klarblå himmel och antagligen varmt. Vi har (äntligen) skaffat AC  på kontoret, så det är hur skönt som helst.

Slutar nog ganska snart, ska hem en sväng och sen till Natta. Vi ska grilla hos hennes bror idag igen, han är inte hemma så vi dansar på bordet, haha! Ska jobba lite till innan jag ger mig ut i bastun och åker hem. Visste ni förresten att på pendeltågen öppnar dom inte dörrarna för att det är för varmt. Utan ska man av eller på får man trycka på den där knappen på dörren. Smarta jävlar dom har blivit då!

En sak till. Idag fyller en av världens bästa storebror 30 år. GRATTIS !!! <3


Galen sommar

Herregud va det är varmt ute! Jag hinner inte skriva så mkt just nu. Ska åka iväg till Arlanda och möta upp Alex och the gang (som innehåller hennes mamma, Ida Bohman och hennes mamma samt Petra Gerzén (?) ). Hon vet inte att jag kommer, extra kul! PUSS så länge


I love us !


Sjukt varmt

Det är svin äckligt ute. Svetten rinner typ. Jag ska åka till syster och bosätta mig i deras lilla pool hela dagen. Svettas ihjäl! puss

Hup Holland!!

Vi hade det otroligt trevligt igår! Vi var förbi farmor påvägen och det var riktigt jobbigt att se henne, don´t like. Vi grillade hemma hos min bror. Vi var en hel drös med människor. Vi åt rådjur (smakade faktiskt!!), lamm, biff, oxfilé, kyckling och sen vet jag inte hur det stavas men utalas entrekotte haha! Plus tårta. Det var riktigt gott och trevligt. Barnen badade lite och busade runt. Hur orkar dom?

Vi var hemma strax efter tio. Däckade innan tolv också, hehe. Idag blir det upp till syster, sola och bada. Det är riktigt jävla varmt ute idag. Helt sjukt. Ikväll blir det vm-finalen. Dom som inte håller på Holland kan ta sig. All in för Holland idag. Bär aldrig färgen orange, men jag har en tubtop som är orange. Självklart är den redan på! Ska måla på ett lager nagellack till och sen åka. Vi hörs av vettja! PUSS


Älskar stallet!!

Syster ringde sju imorse, självklart var jag vaken då. Oja!! Sju en lördags morgon, haha noway! Men gick upp, åt lite frukost och åkte till stallet. Jag älskar känslan att vara där. Strosa runt där, mysa med hästarna. Köra fyrhjuling och bara vara. Skönt när det är så bra väder också! Enda nackdelen är väl att man känner så sig äcklig efteråt. Man kan nästintill se all smuts på min kropp, och håret är helt torrt efter allt damm. Men det är de värt!!

Jag ska hoppa in i duschen nu, svida om och åka till (M)Uppsala. Först till min älskade Farmor på sjukan, kanske förbi biltema och sen bär det av mot Gimo. 30års fest står på kalendariet för dagen. Ska bli trevligt. Min storebror Fredrik fyller 30 på onsdag! Men jag ska skynda, vi ska åka tolv. PUSS


Stallet

Hinner inte skriva! PUSS

nu börjas det

Att sova i nästan 12 timmar och vakna upp till en klarblå himmel är underbart! Jag somnade till 2½ män igår, vaknade till vid nio, tog bara av mig kläder och somnade om. Vaknade vid halv åtta-åtta. Jag somnade om kvart i nio men hade ställt klockan på kvar över, så jag inte skulle sova bort hela dagen! Ligger fortfarande i sängen.

Pappa har bestämt att vi ska packa minst två lådor var innan vi gör något annat idag. Jag vill ut och sola .. Nu. Så jag ska gå upp och börja packa.

We like to watch you laughing

Jag insåg en sak idag, när jag var med syster ut till stallet, att hästar är otroligt mäktiga, stora, starka men framförallt vackra djur. Dom är så mysiga, tråkigt nog är jag dålig på att rida. Men att bara vara i stallet och andas in hö-lukten, det är livet. Saknar dom två tokstollarna vi hade förut.

Jag har spenderat dagen hos min syster. Vi var som sagt ut till stallet en stund. Tog en cykeltur hem, kramp i röven när jag nästan var hemma. Ont fick jag också, för blev tvungen att gena över en gräsmatta. Har precis ätit middag, färskpotatis med en riktigt god köttbit. Jag är sugen på en cykeltur till eller en tur i skogen. Inte bestämt mig ännu. Får se. Eller varför inte köra ett pass här hemma. Hmm, låter mer lockande.


Fina,underbara flicka lilla.
I still love you.


Färgglad

Underbara fina dag, typ iaf. Jag for in till storstaden redan tio imorse. Umgicks med mora-pojken, som inte ens är en mora-pojke längre, och hans vän. Svansade efter in på hundra olika affärer och blev bara tröttare. Efter dom hade ätit åkte jag till Ropsten och träffade en kompis. Umgicks med han ett tag innan jag åkte in mot stan igen. Jag gick in på h&m, provade kläder tre olika omgångar. Jag fick med mig ett par mjukis shorts, två par trosor, ett nagellack och en ny bh(!). Jag har letat som en galning efter en bh, och nu hittade en jag både tyckte satt skönt, var fin, satt bra överallt och var billig.

 Jag har precis varit ner i tvättstugan och slängt in två maskiner. Jag har även målat mina naglar, det är skrikrosa. Jag ogillar dock mina händer och naglar så bild får ni inte. Men jag har ju slutat bita på mina naglar. Så för att fira lite så blev det färg på dom!! Ska städa upp lite i rummet och börja packa i lådor. Jag ska försöka ut och springa ikväll, om det inte är för varmt! Plus att nu ska pappa tvätta mitt fönster. Det behövs!

Imorgon kommer min underbara bästavän hem. Så jag längtar! Jag försöker ivrigt få reda på när hon landar. Men tror jag vet nu, 07.00 imorgon bitti är det enda planet som landar från Bankok på hela dagen. Så I´ll be there! Ohyes, hon vet inget. Så hoppas vi inte missar varandra bara. Jag är som ett litet barn på julafton. Har varit utan henne i 1½ månad nu. It hurts, fruktansvärt. Men inom 12 timmar, YES!!


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


-

Tvättstugan, here i come. BRB lovers


Ohmygod

Kolla på klockan, den är inte ens nio och jag är uppe. Har tillochmed duschat. Shiet säger jag bara. Jag har sovit till minst 10-11 på dagarna. Men pappa väckte mig för en halvtimme sen. Galet. Ska in till stan i det halv fina vädret. Ska leta efter två saker, that´s it. Sen åker jag nog till syster. Men ska äta frukost nu, så tjingeling.

FÖRRESTEN!! Idag fyller världens bästa Alexandra år. Hela 15 år!!! Hon är iväg till England nu en vecka och ska tävla i Cup of clubs. Helt sjukt! Jag vill också vara där, men lycka till hjärtat! DU ÄR BÄST! Love you!

Och imorgon kommer bästavän hem, OM JAG LÄNGTAR!!!!!!!!

2010-07-04

Jag sitter i min säng, med dom enda två killarna det går att lita på just nu, Commander och Dennis. Huvudvärken har äntligen gett upp nu, eller börjar ge upp. Natten slutade åt helvete, jag känner bara sån ilska och är grymt besviken och ledsen. Say no more.

Jag åkte till min syster i morse (förmiddags). N fick mig på andra tankar, somnade på soffan en stund. Sen åkte vi till lotten och solade ett tag. Vi låg och pratade där i solen. Min syster är gravid och har ca 6 veckor kvar tills lilla Josef kommer ut. Det är så spännande, något magiskt typ. Efter han har kommit till världen ska vi börja på någon slags "gå-ner-i-vikt"-diet. Diet är det väl ändå inte, men iaf. Det är något hon har gjort förut och tappade en hel del kilon på två månader. Jag har satt ett startdatum, 1 augusti. Sen kom jag på att shit, nej .. En månad senare fyller jag 18. Det kommer bli svårt, oja. För när man fyller år blir det tårta osv osv osv. Men nu har jag satt ett startdatum, då är det frånochmed då det gäller. All or nothing. Det kommer ta tid, i know. Men Rom byggdes inte på en dag. Jag har inga mål än, men det kommer.

Jag är fortfarande en gnutta arg. Ska ta ut min ilska på att springa. Lika bra, jag tar med mig hunden ut i skogen och kutar lite.

- - -

Arg, besviken och ledsen. Jag orkar inte skriva mer. Blir bara arg av tanken.

Helt galet

Åh herregud va varmt det är ute! Känns lite som man är utomlands faktiskt. Jag har varit ner på lotten och solat en stund. Är hemma igen. Har precis duschat för andra gången idag. Det behövdes!! Ska börja leta kläder och packa lite. Åker till Amanda snart. Blandannat så ska jag, Miranda och Sofie dit. Länge sen jag träffade tjejerna jag trivs mest med. Så det ska bli mys. Men måste skynda mig nu! Vi hörs av imorgon när jag är hemma igen


Hopplöst kär

Jag har tagit mig upp ur sängen nu, nästan. Humöret är nere idag igen, vädret skyller vi på. Jag ska försöka hitta något att äta, sen åka till min syster .. Die på det här skitvädret.

Jag blev läskigt kär i en människa, jag fastnade för hans sätt att vara. Trots att jag ibland känner att han är världens svin. Jag föll för hans otroliga utseende, för hans sätt att krama mig. Jag minns kyssen i regnet för flera månader sen. Att något som började så bra kunde gå över till något såhär jobbigt. Jag glömmer aldrig, men jag vill heller inte komma ihåg. Jag glömmer inte hans sätt att reta upp mig, som fick mig att vilja slå honom. Men ändå hur jag ville krypa in i hans famn och bara ligga där. Så många bråk vi haft, som jag startat och han startat. Så många onödiga bråk. Svartsjuka hit och svartsjuka dit. Ändå så kunde jag inte släppa, jag kan inte släppa honom. Han är så nära, men så långt ifrån. Är det verkligen han jag saknar? Eller det vi hade, den närheten han gav mig. Den kärleken han visade. Allt jag vill är att få tillbaka det, få tillbaka det bra.

. . .

Känslorna och tankarna har tagit över, i natt igen. Jag vet inte, jag gråter över minsta lilla. Beror det på sömnbrist? Jag sov tre timmar, ter ynka timmar. Jag håller på att slita av mig håret. Ska lägga mig i sängen. Jag vet att jag kommer vrida och vända på mig i flera timmar. Bli arg, gråta och sparka runt lite. Blir som en trotsig unge när jag är trött och inte kan sova, önska mig lycka till.


RSS 2.0