älsklingspluttigullfrugan :) §

frugan, jag vet att jag bara skulle designa om din blogg. men jag var tvungen att skriva ett litet inlägg innan jag loggade ut. tack föratt du har funnits så mycket för mej. :) jag kommer alltid att finnas här för dej, jag lovar dej det .. :)


äntligen vår kanske?

nu ligger min efterlängtade frukost i magen, 2 mackor, yogurt & en kopp te. så nu sitter jag här och har ganska tråkigt. klockan är iofs bara 20 i tolv. dagen ska spenderas med lilla josefin. först blire 20 minuter solning på solexpress, förlåt brunos! men man måste testa nya saker ibland. sen blire en promenad runt husby, fint väder ute så det passar! kvällen ska spenderas hos min sjuka pappa, mamma och dom som bor här ska bort, så jag ville inte sitta själv hemma och äta ensam, så jag åker ner till pappa över kvällen, kommer hem nångång i morgon. ringde honom i morse och han lät inte pigg allså, så jag får ta hand om honom lite grann. jag måste plugga ikväll, jag måste verkligen det! ska ta det lugnt så jag inte kör slut på mej själv tills på måndag. jag längtar inte tills jag måste gå upp kvart över sju varje morgon, känns surt att jag har två omprov på måndag&tisdag, jag har inte läst mycket i min bok heller, nääh förfan! måste ta och skärpa mej. först och främst ska jag sola som sagt och sen ta en frisk promenad i vårsolen, även fast det blåser lite. uppdaterar ikväll när jag kommit hem till pappa, ha en bra lördag!

godnatt

sitter här och har precis kommit upp från ett varmt bad, och det behövdes verkligen. blev lite blåbärste med honung och mjölk. blev dock inte några ljus, men skumm blev det. och inte lite heller. kommer ihåg när man va liten och vi bodde på södergatan. när man druknade i skummet för att mamma alltid hällde i för lite och sen skulle man själv dit och hälla i, och wuups så blev det liiiite för mycket. haha! saknar faktiskt vår gamla lägenhet. pappa har fortfarande kvar sin där har jag också massa minnen. här bildas det nya varje dag! ni som bor i märsta känner säkert till Sätunaskolan, den som dom just nu bygger om, eller aah dom bygger en ny skola precis brevid. så snart försvinner vårt älskade sätuna. känns ganska surt fan, alla minnen man skapat där. liksom från sexårs till sexan. minnerna finns fortfarande kvar, och dom kommer alltid att finnas, men ändå. det känns så konstigt att dom ska riva den. jaja! ska inte vara sån, glad för att små skitarna får en ny fräsch skola! jag va nog sätunas lilla djävul, haha! nog snackat om bostäder och skolor. ska nog dra upp och kolla på sista lilla snutten av let´s dance finalen och troligtvis ringa min vän cribba, och jag hoppas fan inte han är full, han kanske är det som hämnd för hur jag va igår,haha! sov så gott sverige

ge mej sommar innan jag ..

kriverar passar nog in. haha. sitter här och lyssnar på musik och håller på att svimma av tråkighet. typ inga roliga inne på msn, så det finns ingen att prata med. nu börjar ju let´s dance finalen, hade tänkt att kolla på den, men jag är för seg för att kolla på det just nu. jag har verkligen tråkigt, jag hade planer på att gå på promenad, men ingen ville gå med så jag stannade hemma istället. badkaret ser förjävla lockande ut. ett varmt bad med skumm och ljus, ja det blir nog badkaret och sen sista delen på let´s dance. nu ska jag ta mej till köket och fixa lite te. ha en trevlig kväll så hörs vi i morgon ! ciao

1. jag innan spelningen(om gjord i ps)
2. jag i bilen på väg till gimo(om gjord i ps)
3. jag i förrigår, tagen i köket hos syster
4. jag i förrigår
5. jag innan spelningen(om gjord i ps)
6. latten från 7 eleven, ♥





hjälp !

min blogg är så torr och tråkig, vill ha ny design ! och eftersom jag är ganska dålig på det, behöver jag hjälp av nån!
helphelphelp! skriv en kommentar om du kan ngt om bloggshiet ! <3

påsklovet är slut snart, fan!

solen skiner och det gör att man blir lite små glad, även fast jag har lite huvudvärk. gårdagen va lyckad, som den alltid blir hemma hos annte. mitt i natten fick alla för sej att kolla på film, men det pallade varken jag, fiiesen eller annte, så vi drog till lekparken och annte tjatade om hur mycket han älskar fiiesen. skrållan drog vid 10, tror jag! och boman vid tolv. så då va det bara jag, fiiesen och alla killar(ivve,jonte,bumbi,annte & jimmy). både jag och fiiesen gjorde bort oss lite, men ja det får man väl förfan stå för! (kan inte skriva allt för mkt här, eftersom familjemedlemmar läser) när det väl va dax att sova hade jag redan tagit min plats, på en sjukt tunn madrass på golvet, och fiiesen brevid mej. helt plötsligt låg annte där också, fast jag tog hela täcket för mej själv. jimmy och bumbi tog sängen, jonte tog soffan och ivve på en madrass han också. runt 10 i 4 i morse släcktes lampan. jag hade ju redan sovit 45 minuter medans dom andra glodde på filmen, så jag och fiiesen kunde inte somna. jonte låg och lyste med sin jävla lampa på mobilen så det gick inte att sova! tillslut somnade vi alla, och jag med ett stort léende på läpparna, och en tröja som jag kramade. runt halv nio vaknade jag av att annte är uppe och traskar, han och fiiesen frös tydligen så han skulle bara hämta sovsäckar. somnade om ganska fort. runt fem i halv elva vaknade jag igen och då va jimmy också vaken. resten vaknade också efter en liten stund. runt halv 12 kom skrållan och då låg vi glodde på south park, sjukt kul. efter två avsnitt hörde man många magar som va hungriga. frukosten stog redan framme och alla högg in. drog hem precis efter jimmy, jonte & bumbi. har suttit här sen jag kom hem. dagen ska spenderas hemma, orkar inte sätta min fot utanför dörren igen. ser ut som ett vrak så jag måste hoppa in i en dusch lite senare. måste plugga fysik och biologi sen måste jag skriva läsloggar till min bok jag läser i skolan, och så måste jag läsa ganska mycket i den också. ska nog bara ta det lugnt idag, plugga är lite ansträngande. fan .. jag måste nog städa mitt rum också, äsch vi får se. jag har hela helgen på mej att städa! blir middag med familjen ikväll också, tacos står på menyn ! ha en fortsatt mysigt fredag så hörs vi senare!

Skrållans fina kommentar ;
du stirrade på honom hela jävla tiden, konstigt att han kolla tillbaka då va? XD

B.G vs R.G

har precis duschat och nu sitter jag här lyssnar på ett klipp på youtube, lägger in den längre ner. ska snart hem till M. och lämna grejer och hämta lite andra saker. vid kvart över sex ska jag möta skrållan vid dagiset för att därifrån ta oss hem till fiisen, där vi ska chilla gaaaaaaaaalet tills vi ska möta annte + massa andra vid campino för att där käka lite. sen ska vi därifrån ta oss hem till annte där vi blir kvar hela kvällen antar jag. nu måste jag kila och fixa mej, syster och hennes man kommer nog hem snart. vi hörs, ha en underbar kväll ! ciao

"stallet, 1,2 mil, föreläsning & fråga olle"

det är väl dom sakerna som förklarar min dag. stallet som jag säkert skrev tidigare imorse. vid tolv drog oss till väsby och hämtade upp ulrika där hon bor. sen blev det 2 varv på spåret, som tog 2½ timme, i snö och blask. det kändes i benen efter kan jag lova. stannade på coop på vägen hem och köpte lite till middagen. blev köttfärssås och spagetti, mums. vid 20 i 7 tog vi bilen ner till centrum, till lokala bilioteket. där väntade en 2 timmar´s lång föreläsning om adhd, Ralf Minema och det va mycket givande. lärde mej faktiskt mycket nytt. han har adhd och hans son har det också. så han berättade lite om hur det var att leva med adhd och dels med ett barn som har det. just nu sitter jag här i soffan och kollar på fråga olle, ganska roligt. imorgon blir det väl promenad, kanske! sen ska jag till annte på kvällen och umgås med folket där. näh nu ska jag nog fortsätta en stund här och sen krypa ner i sängen. sov så gott så hörs vi senare!

slänger in en dagens;
Dagens humör: sur, ledsen men ändå glad
Dagens borde: plugga
Dagens frisyr: innan jag duscha va det uppsatt och nu utsläppt
Dagens klädsel: först träningskläder nu svarta jeans, svart linne och en rosa kofta över
Dagens planer: promenad kl. 12, föreläsning kl. 19
Dagens materiella vill ha: massor!
Dagens längtan: frugan
Dagens fundering: jag vet fan inte!
Dagens beroende: luft, som vanligt. sms/mobilen
Dagens tråkigaste: att jag vaknade kl åtta
Dagens personer: jerry, frugan, syster och ulrika
Dagens tidning: ingen
Dagens låt: Takida - Curly sue (stavningen)

godnatt folket !


26 mars

sådärja! kom hem från stallet för en stund sen och nu sitter jag och väntar på frukost. vaknade runt åtta och frågade syster om hon behövde sällskap till stallet, så det va bara att klä på sej, käkade ett äpple bilen så jag slapp gå hungrig. idag ska jag fördriva tiden med syster och hennes vän ulrika, ska gå spåret i väsby. nu kom syster med en skål med lätt yoghurt med blåbär & hallon, gottgott. ska dra iväg mot väsby så vi är där till 12. näh nu ska jag nog hitta på ngt kul kanske! haha, vi hörs. ciao !

juste, grattis jesper! du blir 16 idag va  ? (a)<33

piercing

hejhej. sitter här hemma hos annte med fiie och skrållan. resten vet jag inte vart dom är. fiisen har tagit piercat sej i läppen och skrållan fick igenom en nål, men den tjockare va det lite svårare med. så hon banga ur .. vi försökte peppa henne med tyvärr så gick det inte. och ajg förstår henne, hon mådde asdåligt. det gjorde typ inte ont sa hon men aah. nu ska hon försöka igen med en annan nål. iaf, så jag får väl sitta här och underhålla mej själv. haha! fan jag vill också ta hål i läppen, men jag är en sån jävla fegis ! jag vet inte hur det blir ikväll om jag blir kvar här eller om jag drar hem till syster och sover, hon skulle vara ensam hemma så ja, jag kanske är snäll och gör henne sällskap. nu fick jag en känsla av att dra till statiol. näh nu ska jag vara lite social med fiisen och skrållan, kanske drar ner till statiol. ciao !

dagen

blev en kort men mysig dag i stan. blev 11.49 tåget. väl inne i stan tog vi tuben till liljeholmen. skrållan skulle bara kolla vart stockholms estetiska låg. sen begav vi oss tillbaka in mot city igen. väl på centralen drog jag och sara på toa och resten gick iväg mot punk shop. jag och sara tog ett stopp på 7 eleven där hon skulle köpa godis. när vi mötte upp dom andra drog vi in på donken och käkade lite. blev en cola och chickenburgare, ajaj inte bra! sen tog vi en sväng inne på åhléns. påvägen mot centralen igen fick annte och sara för sej att dom skulle till nån porrbutik (!?) den vi aldrig hittade. sen drog sara, annte & ivve hem och jag, skrållan och fiisen drog till gamlastan. påvägen till centralen så stannade vi på 7 eleven, igen! va sjukt sugen på kaffe, så köpte en latte och kanelbulle. fast vi 3 delade på den lilla stenhårda kanelbullen. ojoj, nu måste jag kila iväg till preem för att möta upp fiisen och skrållan! får skriva mer sen, ciao!

"fruktsallad till frukost, mums"

godmorgon. hoppas alla hade en bra kväll igår. själv umgicks man ju med skrållan, och det va kulkul.just nu sitter jag här och äter frukost. fruksallad blire idag. mamma´s fina replik när hon gav mej salladen:
Varsågod min lilla bebis ! och ja .. jag är nog fortfarande mammas lilla flicka. haha! iaf, dagen ska spenderas med fiie, skrållan, ivve och annte inne i la stockholm. kvällen spenderas med samma personer hemma hos annte. ska nog äta upp min lilla sallad här och sen börja fixa mej, ett stort frågetecken jag har idag är ; vafan ska man ha på sej ? vi får se hur det blir. näh nu måste jag skynda mej lite. skriver nog inte ikväll, blir kvar hos annte inatt igen. så vi hörs, ciao !

gillar låten

sitter här hos skrållan och hon försöker göra mej emo, och vi alla vet att det nog aldrig kommer att gå. taha! ska spendera kvällen här, i think. ohyes! blir la käk snart. btw, skrållans hårspray luktar vanijl, najsnajs. slänger in en bild sen, på skrållans försök på emocissi. uppdrag emo, taha! vi hörs, ciao !

Cissi - hon har ju kommenterat min bild
Skrållan - ja men det är jue för att det är jag på hela bilden, ALLA älskar skrållan! (med turk/finsk dialekt)

Skrållan - du är fan fjortisemo.
fjortisemo, emoemo, vanligt emo, ja du vet som på gymnasiet, sam sam liksom.

det där ovanför skrev jag hemma hos skrållan, men det gick inte att spara. så gör det nu!
skrevs 19.14 !


det får bli det sista för dagen, vi hörs!

älskar låten


snö, igen ..

godmorgon! sitter här i soffan och kollar på våra bästa år med hunden i knäet. ska snart dra och börja fixa mej, eftersom vi ska vara hos mamma klockan ett och äta lunch med bror, hans fru, deras två barn, mamma hennes man, syster och hennes man. så jag måste packa ihop alla mina grejer. jag är trött på snön nu, seriöst ! det är 0.7 grader ute och det är för fan snart april, vår tack! iaf. i förrigår satt vi, alltså jag syster och hennes man och kollade på deras bröllops video. snart två år sen, även fast det känns som igår liksom. ska bara hjälpa till med disken lite fort, kommer snart. sådärja, nu sitter jag är och käkar frukost, honungs yougurt med special K. gott gott. nu kom syster hem, så ska skynda mej att äta upp och sen packa osv allt ni vet ! vi hörs ikväll, ciao !

måste göras i veckan

plugga inför omprovet i fysik
plugga inför omprovet i biologi
göra mitt astronomiarbete i fysik som skulle varit inne innan jul ... 8-)
åka till stan m. skrållan & fiie
försöka göra om exchangerna till programet
plugga allt som jag har missat i skolan, alltså mycket!


12.14

hejhej. vilken rolig början, men ah iaf. sitter här och har letat runt överallt efter en låt som min syster hade på en skiva men hon hade inge fodral, så här är den syster. Every time I close my eyes - Vanessa Amorosi! ska snart hoppa in i en dusch, sen städa och diska lite. nån nytta måste man väl fan göra. måste ut med hunden också. vaknade runt halv nio i morse, och drog iväg till stallet. käkade frukost när vi kom hem och vid elva drog syster till jobbet och runt halv tolv drog hennes man till jobbet också. så nu är jag ensam fram till halv tio ikväll. så blir väl lasange till middag senare. näh nu ska jag hoppa in i en dusch och göra lite nytta. vi hörs, ciao !


disskution

vi sitter här och kollar på fotbollen. samtidigt sitter vi och disskuterar lite bloggar.
syster - men ja blondinbella använder ju ekologiska kläder, wow!
pappa - vadå ekologiska ?
syster - jaduvet, snart ska vi gå runt och använda majsdräkter,
pappa - då kan vi äta på varandra
syster - haha ja men självklart
pappa - hjälp va sexigt, då kan man ju äta av varandra kläderna
syster - ja, då kan vi sluta med godis underkläder.

det va ganska roligt, ja!

20.01

hejhej. sitter här och glor på fotboll med pap, bror, syster & hennes man. och nu kom T också. dagen har gått relativt fort. vaknade när syster kom hem. och runt halv tolv somnade jag om igen när jag snackade med roos. förlår roos att jag alltid somnar i telefon. iaf jag vaknade igen när syster vaknade, klockan va väl runt kvart i två då. då vare dags att leta efter påskäggen som min syster hade gömt :) fick ett litet sådant, gott gott! tog en liten promenad vid stallet medans systers man tog in hästarna. va förbi coop på vägen hem och handlade lite. väl hemms satte vi alla tre tillsammans igång med maten, blev kassler med ris och broccoli. ganska gott. ikväll ska jag bara ta det lugnt. och i morgon samma sak. näh nu ska jag nog glo lite på fotbollen och umgås. vi hörs ! ciao

godmorgon

sitter här i soffan och lyssnar på musik, kollar på scrubs och pratar med en förjävla trött roos i telefon. vi tjejer kan göra flera saker samtidigt. kom i säng runt tio igår, fast gick upp och borstade tänderna osv. somnade väl runt elva men vaknade av att niklas ringde vid halv tolv igen. vi pratade inte länge asså eftersom jag halv sov när han ringde. vaknade runt kvart i nio och precis när jag slagit upp ögonen hör jag nyckel i dörren och då kommer min syster hem från jobbet. så hon gick ut med hunden snabbt och sen kom hon in och pratade med mej och berättade om saker som hände igår och jag berättade om min kväll i förrigår.efter det gick hon och la sej och nu sover hon gott tror jag. nu kom hennes man hem och jag ska nog ta och äta lite frukost, magen kurrar. ska försöka lägga upp min påsklov lite också. ha en bra dag, ciao !

i like


gårdagen/dagen

tjolahoppsan därva. kom hem för ett bra tag sen. vaknade astidigt i morse av att .. jag vet inte varför! men jag vaknade vid sex men somnade om igen vid halv sju. sen vaknade jag runt kvart över åtta för att fiies mobil ringde och annte svarade. vid nio kom fiies pappa och hämtade henne. då va det bara jag, el pipo, annte och ivve kvar, el pipo somnade om medans vi andra låg och pratade bara. ska skriva om gårdagen;
mötte skrållan vid norrbackaskolan och sen gick vi hem till mej. runt sju kom annte och skulle möta oss. så packade ihop grejerna och sen gick vi mot annte. mötte sara på vägen. när vi kom hem till annte satt fiie, el pipo & ivve och käkade pizza. efter en stund drog vi igång vattenpipan. jag och skrållan va fegisar i början, men sen rökte skrållan lite och då lovade jag också att göra det. det gick inte att få stopp på mej och skrållan, ganska kul faktiskt. runt elva drog skrållan och runt halv tolv drog sara och annte ner till centrum för att sara skulle ta bussen. vid halv ett kom annte tillbaka.under tiden låg jag i anntes säng och rökte för mej själv. när jag skulle till toan fick fiie hjälpa mej upp och hjälpa mej dit, för jag kunde inte gå. det snurrade så mkt, haha! nät annte kom tillbaka va röken slut och då blev alla helt jävla sega. så runt två la vi oss och skulle sova. men jag va så jävla pigg och kunde inte sova. så jag försökte hitta nån som ville smsa med mej, hittade en tillslut. haha! somnade inte förens runt fyra.och vid nio drog sofie. kom väl hem runt elva och nu har jag precis käkat lite. mammas man´s brorsbarn är här, eller ah iaf två.

idag ska jag bara ta det lugnt, träffa en kompis och ge tillbaka lite saker. första ska jag hem till min bebis eftersom min syster jobbar så han är ensam. är ensam hemma ikväll, igen. och äta mitt påskägg, haha! kanske tar ett träningspass också. ska sova hos min syster ihelgen. så nu ska jag nog packa lite och sen gå dit och ta en promenad med hunden .. ciao

äntligen lov

hejhopp i stugan. sitter här och har otroligt tråkigt. lyssnar på musik och glor runt på peah och pratar med folk på msn! skoldagen rullade på bra .. finns inte så mycket att skriva om den. just nu sitter jag här och väntar på att det ska bli mat och att bandet ska repa klart så jag och skrållan kan dra till annte, vet inte vilka som ska sova klart, men jag och fiie + annte och ivve ska iaf det. tror jag. haha! näh nu ska jag springa iväg på toaletten(intressant). och sen ska jag nog vila lite! btw, fan va skönt med lov! ciao <3

besök

hejhej. sitter här med hörlurarna i och lyssnar på musik samtidigt som syster, hennes man, pappa, bror och T sitter och glor på fotboll. inte intresserad precis. som sagt, pappa, bror och T är på besök och vi har ätit kyckling tacos, ( kommer inte ihåg vad det heter, faitas typ, stavningen är helt fel tror jag) och ja det va gott. ska nog snart gå och ta bort sminket och allt för att sen sätta mej och råplugga, vilket behövs ganska mycket. kanske inte råplugga, men lite behövs alltid. måste läsa min bok, plugga matte och fysik också. har börjat läsa boken, och ja den är bra faktiskt. ska ju träffa författaren snart, efter lovet. han ska prata om hur det va att vara med i kriget och så. ska bli kul det också.

imorgon äre först skolan och sen ska jag vänta på fiie och ante + iveros, som ska repa, eller aah fiie och ante + resten av bandet ska repa, så ska jag vara med dom efter. fårse om vi sover där, ingenaning. ska bli mys iaf :) lovet börjar i morgon och jag har inga planer alls. sofie åker ju iväg på fredag, så jag får väl .. ha tråkigt tills hon kommer hem igen, yey! på måndag tror jag att hon skulle komma hem. just nu sitter jag och pratar med hennes pojkvän på msn, ante. min twin, och nu är jag tydligen inte emo och inte fjortis, utan hans twin och det är bra :) haha. nääh nu ska jag nog gå iväg och fixa mej och plugga. vi hörs i morgon, antigen efter skolan eller om jag sover hemma så blire på kvällen. ciao !


måste bara säga tack till min kära syster och hennes man. det är inte varje människa som har en syster som jag har. hon som alltid låter mej komma om det är ngt, som låter mej bo här nu när mamma inte är hemma. jag kan bara säga tacktacktack, jag älskar er båda !

godnatt

det blir kort. blev inge bad idag, varm dusch satt fint ja. träningspasset gick galant det också. och nu ska jag dra mej till sängen och sova. är grymt trött. skolan i morgon och efter har jag ingen aning om vad som händer. pappa sa ngt om att han och bror skulle komma hit och kolla på fotboll (?) så jaa. vi får se helt enkelt. nu ropar sängen och hunden vill nog också sova. godnatt !

dax för träningspass

sitter här och har varit ut med hunden och kollar på tv. sitter och pratar med massa folks på msn. ska snart köra ett träningspass X 2. sen blire bad och allt det där, måste ut med hunden igen innan jag sover. men aah det är inte så jävla jobbigt. även fast det är kallt som satan. ska kolla på sjukhuset om 30 minuter, tror min gammla träslöjdslärare mike va med, iaf på reklamen, så måste kolla om han är med. hinner nog inte träna ett 25 minuter´s pass nu. gör det efter då, ska börja läsa en bok sålänge, ska ha läst ungefär 60 sidor till imorgon, men fick den idag så min svenska lärare sa att det va lugnt.  Jag överlevde av Mietek Grocher, en verklighets basserad bok om en man som överlevde 9 koncentrations läger i andra världskriget. får se om boken är intressant. ska börja nu, ciao !

tisdag

hejhopp. sitter här och lyssnar på musik och glor på tv. skippade träningen idag, ska köra ett tränings pass i stället, kör nog det två gånger. så ikväll blire 2 träningspass, promenad med hunden, ett varmt bad, kropps peeling, ansiktsmask, massa plugg och sen fotbad på det. känns verkligen att det behövs, passar på när jag har hela systers lägenhet för mej själv. bara hunden och katterna här.

hade hemkunskap idag, och fyfan va bra det gick. vi skulle baka bullar, en och en. jag klarade mej galant ! sen fick jag veta att jag fick VG på hemkunskapsprovet, och jag är stolt över mej själv. va otroligt rädd att jag skulle få IG men när jag såg att det stog VG På provet, dog jag! haha! vi fick skoltröjorna idag, och dom är jätte söta. :) det enda som va fel va att det vet var resår(stavningen) på byxorna, men aah det fixade felicia åt mej. tanko! mötte sofie på parkeringen utanför skolan för jag skulle lämna hennes kläder. hon är ju på en annan skola den här veckan. så vi får ge henne sakerna, hehe.

nu har det äntligen slutat snöa och jag ska nog ta med hunden ut på en liten promenad. ska kolla klart på simpson och sen drar jag. skriver mer i kväll. ciao !


flipp




gårdagen, lyckad !

gårdagen blev lyckad, ja självklart ! våran tacos va god, vafan hade vi vänta oss egentligen ? haha. banden va jätte bra. publiken va dessvärre sega och satt bara och glodde. när the nameless körde 800 grader stog jag, carro, josse, sara, sofie, anna, ante och ivve och sjöng med. så det blev lite mer drag. självklart skrek
vi som fan när sofie och dom körde. och dom körde perfect, omg! jag blev kär i låten, som vanligt. haha. skulle gått med sara till bussen efter, men sofie och anna gick med dom istället. så jag och josse gick med ivve, jimmy och ante till stora skolan och sen gick vi själva den lilla biten som va kvar. orkar inte gå in på detaljer vad som hände igår, men aah det va grymt kul iallafall.

idag har jag mest varit med sara och carro(skrollan). åkte moppe typ från 12 till 5 ungefär.  först drog vi upp till donken, sen till godisaffären, sen till coop och sen drog vi hem till carro och tvättade mopparna, alltså carro och sara gjorde det. sen drog vi ner till midgårdsvallen och kollade på en fotbollsmatch, eller aah. vi kollade inte så länge. sara skulle bara träffa nån glenn från sigtuna som skulle spela, men han va inte med så han satt en stund med oss. sen gick han iväg och då drog vi därifrån. sara skulle hem så jag och carro drog på runttur på fågelvägen, jag och carro vet varför vi ville dit. haha! carro körde hem mej hit till pappa där jag nu sitter i soffan och kollar på tv. jag gillar hans nya bärbara data. i like ! jag och pappa käkade kycklig till middag, och ja det va gott. som vanligt !

ska snart åka hem till syster yster och köra ett tränings pass och sen måste jag hem till mamma och duscha och så. vi hörs, ciao!

11.11

godmorgongodmorgon! eller det är inte morgon för mej längre. syster smsade 10 över 8 och frågade om jag skulle med ut och gå 4 km vid stallet, och jag tvekade faktiskt inte. skönt som tusan va det. först 2 km ner till stallet från vägen och sen pyssla om dom små liven, eller vadå små ? haha, iaf sen va dem 2 km upp igen, och det kändes i slutet men det va skönt.

idag händer dt väl inte så stora saker. först ska jag åka iväg med syster(kanske hennes man, vet inte) och köpa skor eftersom pappa var upptagen idag. sen vid halv fyra ska jag och josse gå till carro för vi ska vara där runt fyra eftersom vi ska ha en liten ttjej kväll, jag, josse, carro, lasse och sara. tacos tror jag att vi bestämde, det är vår grej ju. sen runt halv sju ska vi bege oss mot skolan, och där väntar spelning för sofie&annas band, som innehåller dom två plus tre killar, ante, jonte och jimmy. plus att det är 4 till band tror jag.ska bli kul (:

näh nu ska jag nog äta lite frukost och sen hoppa in i en dusch, jag skriver nog inte inatt när jag kommer hem, kanske imorgon! och säg inte till mej vem som vann melodifestivalen TACK ! ciao <3

älskade fredag

skoldagen rullade på, kom försent till första lektionen, men ah det gjorde inte så mkt. på biologin gjorde jag provet som alla andra redan gjort, och jag fick IG .. iknow, i suck! engelskan och matten gick fort och på sista lektionen hade vi fysik prov, där jag också fick IG . jag ska ta mej i kragen och plugga så jag klarar omproven på måndag!

ikväll ska jag ut med soulmate och bara vara, vi är experter på det jag svär! sen ska jag väl glo på nån rulle antagligen. vi ska förnya vårat "MBN" (a) haha. näh nu ska jag gå upp och sminka mej lite. vi hörs. ciao .

och du syster, jag vet att du kanske läser det här ! och jag vet att jag inte säger det så ofta, men jag älskar dig och du är verkligen den bästa systern som finns !

dagens !

Dagens humör: irriterad, trött
Dagens borde; plugga, ovanligt va?
Dagens frisyr: fläta i bak som L gjorde på lunchen!
Dagens klädsel: svarta jeans. svart tunika med svart/guld skärp. brun kofta (:
Dagens planer: skolan och tare lungt så jag blir frisk
Dagens matriella vill ha: nya skor, nya bhar.
Dagens längtan: sommar
Dagens fundering: undra om jag håller på att få halsfluss :O feber+svullna halsmandlar= halsfluss ?
Dagens beroende: luft ?
Dagens tråkigaste: IG på fysik provet
Dagens personer: klassen & niklas
Dagens tidning: punkt se
Dagens låt: min peah låt!

20.35

hejhopp i sjukstugan. sitter här och dricker vatten, som vanligt! jag börjar tamefan bli sjuk. vanligtvis har jag 36.2 i temp, och nu har jag 37.2, så mamma säger att jag har feber. får se hur det blir imorgon, men jag vill verkligen till skolan ju!! jag vet, jag är lite konstig, men jag saknar ttjejurna så enormt redan. och sen kanske vi skulle få skoltröjorna i morgon, om dom va klara, and i hope they are!

kollade på nyheterna där bella var med, och jag förstår inte vafan hon tjänar miljoner på? iaf, det va väl sisådär mellan intressant. ska snart hoppa in i en dusch och sen kolla på teven igen. jag kom på att om jag ska kolla på debatt med bella missar jag troligtvis andra avenyn, fan! men aah, fårse hure blir!

tisdag-söndag, nästa vecka! kommer jag antagligen "bo" hos syster, eller iaf tisdag-torsdag, hoppas jag kan vara där på helgen eftersom det kommer en 8åring hit på fredag, mamma´s nya mans brorsdotter. sen ska dom hämta hennes 3 bröder på lördagen, och jag känner inte direkt att jag orkar med ett hus fullt med ungar. känns hellre som om jag vill vara hos syster, där jag iallfall kan få lugn och ro.

pluggade lite medans jag kollade på nyheterna, och jag kom en bit, stolt. känner att proven svämmar över. förra fredagen hade jag prov i matte, fast jag va hemma och va sjuk. i tisdags hade vi hemkunskaps prov och det gick väl bra. fick G iaf, stolt liten flicka. idag hade jag biologiprov, och jag är sjuk. och i morgon har jag fysik prov, som jag nog kommer få IG på. men ah omprov går alltid att göra! näh nu ska jag hoppa in i en dusch, känner mej lite små ofräsch efter en dag hemma, sitter ju fortfarande i pyjamas. haha! vi hörs, ciao .

18.18

sitter här och har otroligt tråkigt. ska snart gå upp och kolla lite på tv, hade tänkt att kolla på blondinbella på fyran klockan 19. sen blire väl plugg ett tag sen äre blondinbella igen, klockan 22 på ettan. inte direkt intresserad av det hon är med i, vill bara se henne. dagen flöt på segt som fan. käkade nyttigt till både frukost och lunch, och det va gott. mamma läste att efter 3 dagar kan man må lite dåligt eftersom att man ändrat kost. och jag gjorde det för ungefär 2 dagar sen och nu mår jag lite konstigt. huvudvärk och så, men det går över tror jag, eller jag hoppas! nääh nu ska jag nog gå upp och ta fram böckerna och plugga lite, sen väntar programmet med blondinbella. sitter kanske där emellan, för nu vill min bror sitta, men aah. vi hörs om en stund. ciao .

11.02

hejhoppilingonskogen, livet rullar på som vanligt även fast jag är lite små sjuk och sket i skolan idag. vaknade med världens jävla huvudvärk och ont överallt. bättre att stanna hemma då, haha (a) har inte gjort så mkt, käkade frukost vid halv åtta sen gick jag och la mej och glodde på tv tills typ halv elva. så jag har väl suttit här i snart 35 minuter och ska snart äta lunch. jordnötsnudelwook ska mamma laga, vette fan vad det är, men nyttigt ska det vara iaf. GI typ .. slänger in en bild på hur det såg ut. ska väl gå ut på en promenix senare, antar jag. sen ikväll blire ingen träning eftersom jag inte gick till skolan idag. film ikväll kanske, yeeah! sen blire väl plugga som fan, om jag nu orkar. snart är maten klar(det luktar gott ;ö ) och jag ska dra upp och dra på mej mina mjukisar, vi hörs senare. ciao !

21.57

hejsvejs. sitter här och dricker en jävla massa vatten för att jag är hungrig . snackar med frugan på msn och lyssnar på massa music. måste lägga in en liten text jag skrev, hade känslor att skriva, så jag skrev .. ah iaf, min engelska är inte korrekt, men det får ni stå ut med;
you can never see my tears in the dark
that´s the reason why i cry my self to sleep,
every singel night, just because of you.
please, do not ever say that I am the most
beutiful girl you ever seen, don´t even
open you´r fucking mouth again
our love is not real, it´s just suicide


kanske inte så bra, men aah jag gillade den. gick i skolan idag som vanligt till 15.20, dagen gick snabbt igenom och jag kände ingen "skolångest". påsklovet är nära men ändå så jävla långt bort. längtar ganska så rejält mkt ja. efter skolan drog jag och nath ner till brunos och solade, jag 20 minuter och nath 32 minuter. när jag kom hem runt fem stog maten redan på bordet och det va bara att värma på i micron eftersom alla andra redan hade ätit. runt halv sex tog jag med mej hunden till min syster yster, skulle titta till kissarna och sen försöka få lite lugn och ro till att plugga. och mycke riktigt, jag kollade till dom, kollade lite på tv och sen läste jag lite biologi, eftersom jag har prov i morgon och sen gjorde jag klart historia häftet som ska in på måndag. känns bra att jag är klar med det iaf. hade planer på att göra klart mitt hem prov, men nääh .. får göra det sen förmodligen. näh nu börjar klockan rinna iväg och jag ska dra upp och duscha en snabbis. sen ska jag läsa igenom biologi boken en sista gång innan jag somnar. ciao

rubrik ?

nu sitter jag här och är trött som fan. ska nog snart gå upp och kolla på tv så jag somnar, träningen gick väl sådär halft bra. bättre lycka nästa gång, det är så man säger va?

och nu till dagens viktiga! bara för att jag vet att frugan dagligen läser min blogg tänker jag skriva om henne!
den 19augusti2005 började allting. det va då vi blev liksom väns. vi har asmånga minnen tillsammans och jag verkligen gillar henne. hon är så jefla bra asså. hon är liksom snäll, rolig, omtänksam. hon är så bra helt enkelt . hon har verkligen alltid funnits här för inte bara mej, för asmånga. hon stöttar och gör en alltid på bättre humör. jag vet att hon också har det ganska hårt, ofta hårda dagar. men ändå så finns hon alltid. och jag tror hon vet att jag också alltid finns där för henne. hon gör allt så mycket ljusare liksom. jag vet inte, asså det finns så mkt jag kan säga om henne. men det går inte att skriva ner på en blogg, det känns bara så .. jag vene, men ord säger inte så mkt. jag vill bara att du ska förstå, Madde, att du betyder så grymt mycket för mej. jag älskar dej verkligen, vi är ju trotts allt gifta, sen 24/12-07!

blandade känslor

sådärja, nu har jag precis ätit lite middag. och ska snart byta om eftersom jag tränar om ca 40 minuter. 2 timmar idag, känner egentligen inte för att gå dit, men jag måste liksom .. mitt knä är inte bra än, så jag säger att jag måste ta det lugnt. igår kväll tog jag som jag skrev en lång varm dusch, gjorde kroppspeeling och ansiktsmask, men ngt fotbad blev det inte. får ta det ikväll kanske.

skrev hemkunskapsprov idag, först G delen och sen VG och MVG delen. och jag fick godkänt, eller aah jag klarade det men hon rättade aldrig den andra delen, får veta det om en vecka. glad att jag fick G iaf, haha!


jag blev lite små arg idag, när jag skulle hem från skolan. träffade E vid moppen och hon såg ledsen ut. hon skulle hem till P. så jag frågade självklart vart han va, då pekar hon upp mot backen och jag fattade först inte vad hon menade. men där går P med nån jefla brud han har träffat från peah. då hade han sagt till E att hon skulle åka hem till honom och vänta. efter 30 minuter hade han fortfarande inte kommit, så jag sa åt henne att dra hem. jag är så jävla förbannad asså guud!!!

väl hemma så kollade jag in en brud i min klass album på peah. oh fyfan va jag skrattade, blev på ganska mkt bättre humör då. alltså är dt lite blandade känslor nu.


nu ska jag nog byta om, så jag inte kommer sent, vi hörs lite senare ! ciao .

at syster´s place, again

sitter här i soffan och kollar på simpson. kom in för ungefär 15 minuter sen. har varit ute på en långis med systeryster, 1 ½ timme behövdes. det va grymt skönt även fast det blev jobbigt i vissa lite längre backar. ska snart gå hem och duscha och sussa. det känns att det verkligen behövs. ska nog ta hand om mej själv, ordentligt ikväll. ansiktsmask, kroppspeeling, fotbad och en varm dusch, sjukt skönt. skriver lite mer senare, ska göra lite situps och så nu. ciao .

värdelöst med rubrik

hur ska jag börja? som vanligt antar jag. sitter här och har precis ätit middag, inte så nyttig direkt men aah .. skitsamma. lyssnar på lasse lindh, så bra! pratade nyss med syster yster i telefon, och vi ska iväg och ta en liten joggingtur, haha efter gårdagen kände jag att jag verkligen måste. det är pinsamt, skandal! ska gå dit så jag är där runt 20 över sex - halv sju.

skoldagen rullade väl på som vanligt. kom till skolan runt halv elva och då satt min grupp i biokällan, själva biosalongen alltså. försökte komma på en text till våran produktion. gick väl sådär eftersom att en låg och sov längst bak. en satt helt tyst, två satt och lyssnade på musik, två låg och pratade, en pratade i telefon och sen va det två som försökte jobba, men aah .. det gick sådär, tillslut blev det en text. kort men den gick. vi tog lite tidigare lunch eftersom vi ändå inte hade nån lärare. 20 över 10 drog vi upp till matsalen och kalla köttbullar och makaroner va inte direkt lockande. så det blev massa sallad. vi drog ner till centrum en snabbis, jag, andrea & sofie. jag och andrea har inte träffats på typ 2 veckor eftersom det varit lov och hon va sjuk förra. så det kändes roligt att se henne igen.  historialektionen flöt på som vanligt. sen va det gympa som stog på tur. klassen blev uppdelad i två för att man skulle både spela basket och göra kullebyttor, haha! vi muppade oss lite, eller vadå lite? när vi spelade basket. sjukt kul. spelade in lasse när hon stog och sjöng, förjävla roligt. nästa historialektion gick också fort. slutade 3 istället för 20 över.

först va det planerat att jag och nathalie skulle plugga hemma hos henne efter att jag slutat, men jag pallade inte. så jag tänkte stanna i skolan och plugga, men nääh så blev det inte heller. så får väl plugga när jag kommer hem från systeryster. ellen följde med hem och kollade på ett avsnitt av andra avenyn, bara tills hennes pappa kom och hämtade henne runt fyra.

ska gå upp och byta om nu och sen dra iväg till syster. vi hörs senare !

ps. jag skriver ofta om antingen hunden, katten eller hästen. och alla djur är min systers! så ni inte tror jag har djur, det är min systers alltså (;

joggingtur

vad finns det att säga ? ingenaning faktiskt. va precis ute på en liten joggingrunda med systeryster eftersom det aldrig blev nån promenad på björkis. . tänker inte skriva mer om den, så dåligt gick det. iallafall. nu sitter vi och kollar på tv och ska väl äta om 30-40 minuter. blir lasange och så idag, så jävla gott asså. min syster äger på att göra det faktiskt. funderar faktiskt på att dricka lite te, blev bara sugen på det. haha! katterna ligger här och piper som fan, och dom är så jefla söta. asså gud jag skulle lätt kunna ta allihopa! börjar bli lite rastlös av att bara sitta här. ska fortsätta läsa runt på olika bloggar och glo lite på tv. hoppas inte jag somnar på soffan bara, haha! vi hörs antingen senare ikväll eller i morgon. det märker vi. slänger in en bild på mamman till dom 5 små bebisarna som jag är heeeeeeeeeelt förälskad i. hahaha.och sen kanske några fler. hästen kanske får va med förengångsskull. ciao  .



regn överallt ...

godmorgon. eller det är inte morgon längre. sitter här i soffan med hunden och har precis ätit lite frukost, det satt fint med en kopp te faktiskt. syster väckte mej 07:48 för att vi skulle ut till stallet. hennes man orkade inte åka med så vi drog ensamma. ´va hem och bytte kläder mellan bara. väl i stallet så hade jonny redan gett tjejorna mat så dom stog och käka. det va bara att börja mocka och borsta dom. satte på andra täcken eftersom det regnade ute. det gick ganska fort i stallet så vi va väl hemma vid tio efter ett stopp på ica.


idag ska jag väl bara vara. kanske ut på promenad vid stallet med syster och hennes vän. men det får vi se. sen kanske jag stannar här. nu ska jag dricka upp mitt te och kolla till kattungarna, så jefla söta. asså guuuuuuud det är sjuk. vi hörs lite senare. ciao .

22:46

hejhopp, tiden har gått. ååh va jag är duktig jag är på att rimma. haha! sitter fortfarande hos syster, käkade pannkakor och kollade på en hemsk melodifestival, utan björn och allt .. menmen sånt är livet, våran älskade björn är tillbaka nästa vecka, i hope ! syster´s kompis kom förbi med sin kille, och tog ett och annat glas. dom åkte för snart en timme sen och vi har inte gått och lagt oss ännu. ska sova kvar här eftersom jag inte orkade åka hem. just nu sitter jag i soffan och kollar på en film. vet inte vad den heter .. haha. syster och hennes man sitter med kattungarna och bara tittar. och dennis, hunden alltså, har nog redan tröttnat på att det är fem nykomlingar i lägenheten. ingen har tid för att se honom, stackars lilla bebisen då. menmen alla älskar honom iaf. imorgon bär det antagligen av till stallet tidigt, eftersom jag sover här måste jag hämta stallkläder i morgon bitti. det blir nog bra ska vi se. men frukosten tror jag inte blir av. tror inte dom äter sånt här, haha. dom är lite nyttigare än vad vi är hemma hos oss. men det blir nog bra. har precis ätit lite chips och sånt onyttigt, dagens synd! ska börja skriva upp vad jag handlar, eftersom jag mest gör av med pengar på små saker, såsom frukt och mackor i skolan till tuggummi på maxi. små summor som bara drar iväg.

jag och syster vill åka iväg till thailand snart. hälsa på storebror  och bara vara hon och jag. ganska mysigt faktiskt. eftersom vi aldrig gör något tillsammans längre. slänger in en bild på bebisarna och en dagens. ciao .



Dagens humör: trött men ändå lite smått glad
Dagens borde; göra klart mitt religions prov
Dagens frisyr: uppsatt i knut
Dagens klädsel: mjukisar och tjocktröja
Dagens planer: hade inga alls faktiskt
Dagens matriella vill ha: nya skor?
Dagens längtan: sommar
Dagens fundering: några människor fick 6½ års fängelse för narkotika innehav, men dom som tog livet av riccardo fick bara 2, whatta fuck !?
Dagens beroende: tuggummi
Dagens tråkigaste: att jag fortfarande är sjuk
Dagens personer: cina, jonny, syster, hennes man, hunden och kissarna
Dagens tidning:  ingen här heller
Dagens låt: ingen alls faktiskt


godkväll i stugan

sitter här i min syster´s lägenhet och kollar lite på teve. inte intresserad av det jag kollar på men så är det nu iaf, friidrott typ ? ingenaning om varför just det står på, men jaja. min syster drog precis iväg till affären, mjölk och kattmat behöver införskaffas. min systers man står och lagar pannkakor vi snart ska äta, mums! va iväg och solade på brunos med madde&challe(hennes syster), 20 minuter satte fint kan jag lova. sen drog jag hem och gjorde typ ingenting. blev aldrig nån film med mamma, utan 2 avsnitt av andra avenyn. brabrabra! när jag kom hit till min syster, hittade jag inte katten. hunden och jag gick runt överallt och vi hittade henne inte. min syster och hennes man åkte iväg i går, så min bror skulle passa lägenheten och katten eftersom hon va på smällen. iaf, när jag letat en bra stund börjar jag undra om hon kanske hade hoppat ut genom balkongen, men det hade hon inte. kollade under soffan i vardagsrummet. och där låg hon. så jag drog försiktigt ut soffan, och gissa vad jag hittar?! fem små söta kattungar på en gråkudde. plus bep då. dom är ganska mkt för tidiga, men fyfan va dom är söta. ringde först till min syster och hennes man som va i stallet just då, och min systers man blev så glad att han inte kunde prata. sen ringde jag pappa, sen mamma. sen blev anton ett av mina offer, haha! sen ringde jag frida, och sen ringde jag nog inga fler, haha. dom är så jefla små och söta. haha ! om 7 minuter börjar andra chansen, melodifestivalen. skulle väl typ kolla på det tror jag. äta pannkakor och kolla på andra chansen, mysmysmys! senare ska jag väl hem och sova. i morgon vet jag inte vad som händer. får se !

vetni? jag vill verkligen ha en bärbar dator, sånhär som jag just nu sitter vid, den är lagom schyst. det är snabb och snygg. den hemma är stor som ett jävla hus. man bah; så jefla off !? haha, jaja jag ska sluta nu. ska gå till köket och hjälpa till med pannkakorna nu, eller kanske ska sitta och kolla på kattungarna, haha (a) slänger in en bild sen. ciao .

12:37

äscha! sitter här och är lite små hängig. vädret gör ju inte så att humöret är på topp, fuckshiet. iaf, käkade lunch med mamma för ett litet tag sen. rester från gårdagen. lyckad kväll igår, jaja .. skulle dragit till slussen med madde&sandra först, men så blev det inte. stannade i sunkiga märsta hela kvällen. uscha! näh nu ska jag nog gå upp och dra på mej mjukisarna och sen ska jag försöka hitta en film som jag och mamsen kan kolla på. vi hörs senare ! ciao .

älskade Björn

en sån riktig tyffing ;

sommar

image67
jag insåg precis att sommaren är faktiskt långt borta, va tvungen att få lite sommar feeling
bilden togs av antingen Hogge(min bror) eller T (Towa) på deras tripp till grekland i somras

prosit

jag bara nyser och nyser och nyser, hela jävla tiden ! kom nyss hem från skolan, gick dit på en lektion jag va tvungen, i vanliga fall har vi den inte, men vi bestämde att vi behövde en extra drama lektion. så blev dt också. sitter och snörvlar som fan. tog ett varmt bad imorse, på sisådär 45 minuter. när jag kom till skolan så va det några som bah; vem fan är det som luktar coccos!? självklart va det lilla jag, haha! har börjat använda sunsilke, och deras balsam luktar coccos. mysmys. iaf, efter badet gjorde jag i ordning en sallad, men gurka, fullkornsmakaroner, skinka, 1 ägg och typ vanlig grönsallad.  det mättade iaf. ska snart ta och gå upp och sminka mej och byta kläder. ska iväg ikväll och träffa lite vänner. först ska jag & min bror gå ner till pappa och äta lite middag, blir kassler och spenat. min pappa är söt så alla vet! det förvånar mej att min storesyster har skaffat blogg, wow säger jag bara! efter mitt&annes prat måste hon ha blivit inspererad, haha! ska bli kul och ha en till blogg att kika in på. nu måste jag sminka mej, ser ut som ett vrak! vi hörs i morgon eller något, tror jag! haha puss på er sötnosar <3

fredag, äntligen fredag!

jag är en jefla snorunge just nu, förskyld som få ! måste vara efter jag va ute MAX !!!! 1 timme med lite vänner i förrigår liksom. aja skitsamma. somnade inte direkt fort igår när vi hade kommit hem från solna.ahjuste jag va på en invigningsfest på morsans mans företag, så tråkigt!! men stannade på min brors resturang och tog en latte med min andra bror som också va med. mumsmums! kunde inte andas inatt pga att jag är förskyld, så jag kunde knappt sova. så just nu är jag fucking trött, verkligen astrött. menmen. ska snart ta och äta ngt och sen lägga mej i soffan med hunden och sova, måste duscha innan jag drar till skolan sen. har "extradrama" idag, 13-15. som jag måste gå på, kuk min sug ! vi hörs sen !<3

image66image66image66

BAD HAIR DAY

har försökt komma på en början, men äsch! skitsamma. sitter här och lyssnar på musik, har redan ätit och så. ska snart ut med hunden. tänkte skriva lite om gårdagen;

vi kom till gimo typ .. 10 över fem kanske. vi värmde bara på lasangen i ugnen lite snabbt och sen satte vi oss och åt. sallad&lasange, väldigt gott faktiskt. sen satt vi och småpratade lite medans anne(min brors fru) åkte ner till stallet och skulle hålla en lektion. sen vid halv sju åkte jag och min syster ner till stallet och kollade klart på lektionen. ohfyfan va vi skrattade åt vissa, dom kunde ju knappt rida. sen åkte vi tillbaka hem till min bror. busade lite med alvin&bin(brorsbarnen) och sen kom anne hem och vi satte oss i köket för att käka lite chokladtårta typ. lite cintronte gick ner, faktiskt grymt gott. sen satt vi där och småpratade ett bra tag. tills barnen skulle sova. ett av samtals ämnena jag och anne pratade om, va bloggar. eftersom både hon och jag läser mkt bloggar, och läser på ett ungefär samma bloggar. blondinbella, kenzas & stina lee va tre vi disskuterade, och vi har undefär samma åsikter, ingenannan fattade ett skit. men det va grymt kul att hon också läser .sen åkte vi hem, och jag somnade ganska fort inatt faktiskt. skönt eftersom jag va otroligt trött.

pappa kommer hit om typ 25 minuter, sen ska vi hämta upp elida kvart i sex hemma hos henne. vi ska upp till mia på sirius och fika med massa flickor. lääääängesen jag träffade dom. så det ska bli mysigt

slänger inte in bilder här nu, kanske sen. annars lär dom ligga på min bdb; nieelsen.bilddagboken.se ! bara att kika in !(: pussssssss<3

måndag

fuck va trött jag är, fortfarande. gick hem efter två lektioner idag, orkade verkligen inte vara kvar. när jag kom hem käkade jag frukost som jag inte hann innan skolan. sen gick jag och la mej på soffan och kollade runt lite på tv.n. efter drygt 45 minuter väckte min hund mej, och han la sej på mej i soffan och skulle sova, men tillslut la han sej under filten brevid mej. där låg jag och bebisen och sov, tills våra bästa år började. håller på att fixa mej nu, min syster kommer snart och hämtar mej, vi ska upp till gimo och hälsa på och käka lite middag med bror och hans familj där uppe. får äntligen träffa mina 2 små sötnosar igen, längesen fan.. igår kväll kunde jag som vanligt inte sova, låg och kollade på en asbra film; View from the top, rekomenderar den. fast såg bara lite, men den va bra. kunde fortfarande inte sova, så min mamma kom in och läste för mej, haha! precis som när man va liten. ganska kul faktiskt. det blev bamse !(a)nääh nu ska jag fortsätta fixa mej, kanske lägger in bilder från middagen senare, det får vi se. puss sötnosar <3

fyfan

herregud va jag är trött. har ätit nu, och sen tog jag ett bad med en spa olja och sen en kroppspeeling, sjukt skönt. somnade tillochmed i badkaret, haha! nu sitter jag här och dör. trött som fan asså. lyssnar på Lasse Lindh, kärlek! ska nog snart gå upp och typ plugga lite och sen sova, i tid idag faktiskt! inte halv tre! hah! vi hörs, puss<3
image65image65image65


Lasse Lindh - varje litet steg;


Hur kunde det bli så här fel?
Det skulle ju alltid vara du och jag..
Vi skulle ju visa varandra världen och inget fick nånsin komma mellan oss.
Men nånting kommer alltid i mellan och någon slutar alltid älska först.
Men varför kan det aldrig vara jag?
Och nu träffar du mig för att lindra ditt dåliga samvete
och för att hjälpa mig att ta mig igenom min situation.
Men jag vill inte ta mig igenom någonting..

Varje litet steg du tar och varje gång som du för,
ditt hår från dina ögon på ett sätt som ingen annan riktigt gör,
och varje gång som du ler,
hugger det till i mitt bröst..
för jag vet att jag aldrig, aldrig, aldrig mer
kommer få ligga bredvid kalla dig för min.

Och nu när jag inte har dig, så tycker jag att jag ser dig överallt,
och när blev den här stan så liten?
Och mina vänner försöker trösta..
och drar med mig på fester och presenterar mig alltid extra artigt
men jag skiter i vilket och går alltid hem först,
och jag sover mycket mer än jag borde.
Och jag vet att det går över och kommer kännas bättre men
varför är man alltid en djävla nybörjare på sånt här?

Varje litet steg du tar och varje gång som du för,
ditt hår från dina ögon på ett sätt som ingen annan riktigt gör,
och varje gång som du ler,
hugger det till i mitt bröst..
för jag vet att jag aldrig, aldrig, aldrig mer
kommer få ligga bredvid kalla dig för min.

Varje litet steg du tar och varje gång som du för,
ditt hår från dina ögon på ett sätt som ingen annan riktigt gör.

Varje litet steg du tar och varje gång som du för,
ditt hår från dina ögon på ett sätt som ingen annan riktigt gör,
och varje gång, åhh!

*suck*

vad finns det att säga ? gick och la mej tidigt, kvart över åtta. låg i sängen och kollade först på melodifestivalen och sen lite på filmen om en pojke, melodifestivalen va väl ingenting att hänga i granen, men det gick att lyssna på. filmen har jag sett förut. somnade inte förens halv tre, efter många besök på toa och många besök till köket för att få tiden att gå. imorse vaknade jag kvart över fem. mindre en 3 timmars sömn, och sen en lång dag på det. tävlingen gick asdåligt. pallar inte ens skriva om den.. mitt huvud dunkar och mitt hemprov ligger och väntar. ska äta lite nu och sen vila och sen sätta mej med hemprovet. puss  <3

godnatt

klockan är bara 19.26 och lilla cissi ska göra sej klar för att sussa, ska upp halv sex och dt kommer bli en lång dag imorgon. ska kolla på melodifestivalen och blir jag inte trött av det vette fan! ska raka benen lite snabbt nu också, jag vet! intressant! (a) äsch, nu pallar jag inte sitta här och uggla längre. melodifestivalen börjar om 30 minuter, då hinner jag fixa mej och packa ihop allt till i morgon, goodie! godnatt, skriver i morgon kväll! puuuuuuuuss<3

image64image64image64

bra jobbat

måste bara skriva, jag ringde nyss upp min pappa på hans mobil. han&min syster´s man höll på att sätta upp hyllor i hans rum.. dom har tydligen borrat in i väggen igenom teve kabbeln, så ingenting funkar. inte datan, inte telefon inte teven, haha!! fyfan va jag skrattade i telefonen, pappa du är så jeeeeeeefla klockren !(:

image63
(bilden är på hogge(bror)peter(bror) och pappa)

hejhopp!

sitter här som en gammal kärring, trött och sleten. men det går över. har precis bakat 100 bullar med mamma, känner mej duuuuuuktig fan. ska snart gå upp och duscha sen dra med pappa till vikinga typ runt fyra. sen ikväll ska jag väl sova tidigt som jag redan sagt, haha! skriver när jag känner för det, som ni redan märkt.. puss <3



lägger in lite bilder på min lilla bebis;

(klicka för större bild)

lördagmorgon, alltid sämst!

hej, hallå, tjo, godmorgon, ehum javafan allt man kan säga. iaf ! vaknade kvart i tio i morse, ganska skönt. men va fortfarande seg som ett svin. hade några sms att svara på när jag vaknade, sen gick jag ner till älskade datan, kollade en snabbis typ peah&msn. sen käkade jag frukost, för att göra som mamma säger, pallar inte att hon lackar som hon gjorde igår kväll när jag inte stängde av datan när hon ville det. iaf, till frukost blev det ett glas juice, två mackor med ost och en apelsin. kollade frukosten på kelloggs nyss, och idag käkade jag visst för lite.. menmen, nu ska jag gå upp och klä på mej och ta ner disken från mitt kära rum. ska baka bullar med mammsen idag, till imorgon. måste vara på vikinga klockan 06.45, det innebär att jag måste gå upp 05.30, senast! alltså måste jag gå och lägga mej typ åtta ? ohfyfan, aja. vi hörs senare! pussen <3

RSS 2.0