1301456282518087_large


Life is Life

Ja jag lever! Har bar inte lust eller orken att skriva. Livet består av att praktisera, träna, äta och sova. Jag hinner inte så mycket mer, framförallt orkar jag inte mer. Jag går upp tidigt som få (ja ni ser ju vad klockan är nu, jag gick upp tio över fyra). Har praktik den här veckan 6-14.30. Slitsamt, kul och ändå skönt att börja tidigt och sluta tidigt. Har kvällspass en vecka, ser inte fram emot det!!
Ja vad ska man säga. Jag lever, och nu vet ni det. Hehe. Åh, jag måste bara berätta. Det är inte värst grejen men. Jag stötte på allas våran Kissie igår på drottninggatan. (med andra ord, hon gick förbi). Bruden ser värre ut i verkligheten, men satan så smal. Ser inte friskt ut! Hon hade med sig sin vän Amir, han däremot. Han ser bättre ut i verkligheten än på sin blogg. Men vad ville jag ha ut av det här? Hahah, ingenting .. Ville bara berätta.
Nu måste jag stänga ner här och åka till praktiken, sova lite på tåget och knega hela dagen. Mhm!

Vår snart?

Varför finns det ingen såndära knapp som bara ändrar vädret till det dom flesta vill ha? Igår snöade det, idag är det klarblå himmel och solen skiner. Crazy!
Jag har gått min sista dag på gymnasiet (med lektioner vill säga). Åt en sista skollunch med Anna och Katta igår innan jag for hemåt. Kvällen igår bjöd på jobb, har betat av största delen av jobbet. Men har en del kvar ändå. Mina fina vänner från skolan skulle ut igår, va inte lika taggad som dom och stannade hemma.
Kom ut ur en lång dusch för en stund sen. Hårmask, skrubb och lite ompyssling av mig själv. Det behövdes, fruktansvärt skönt. Nu sitter jag i solen (i vardagsrummet dock ..) och målar naglarna. Hittade ett nagellack jag troligtvis bara använt en gång, rosa och fräsht! Påminner lite om sommaren, hehe.
För övrigt så är jag lite stolt över mig själv. Mina betyg ser bättre ut än någonsin, inga ig. En del mvg och vg. Fick mig en lite chock igår när jag pratade med min svenska lärare. Hon sa att om jag gör dom tre uppgifterna jag har kvar BRA så kan jag få vg i slutbetyg i svenska B. Behöver jag säga något om att jag hade ig i svenska B när jag slutade tvåan? Höhö. Så nu är det bara att slita med dom tre uppgifterna, för det där betyget vill jag ha. Verkligen!
På måndag börjar praktiken. Jag är nog en av få i klassen som faktiskt vill ha praktik. Som faktiskt längtat och längtar. Har varit på praktiktplatsen och pratat med dom. Så det känns bra. Trots att jag börjar 6 på morgonen i Gamla stan så är jag taggad till tusen. Det är slutspurten nu, nu är det bara att ge allt!
Jag ska ta och måla klart mina naglar och sen fixa lite här innan jag beger mig bort från Märsta för några timmar. So long lovers.

"Tjena .. Läget?"


Next up


Börjar bli frisk

När man väl tror att man är frisk, nästan så frisk att man skulle kunna gå till skolan. Så slår det tillbaka, again. Blev hemma ytterliggare en dag, men imorgon måste jag dit! Jag bara måste, oavsett om jag är döende!

Hela dagen har gått åt till att plugga projektarbetet. Jag är i princip klar, bara powerpoint kvar att göra. Men jag blev tvunden att ta en paus från pluggandet och jobba lite. Magen krånglar fortfarande, så jag vågar inte ge mig på att äta något avancerat. Den överlever på lite makaroner och saft. Har även fått ner lite yoghurt och en riskaka, än så länge har jag fått behålla det. Peppar peppar !!
Jag borde forstätta med jobbet nu, det är en hel del. Vi kanske hörs igen innan dagen är slut.

Sjukling

Jag hade hoppats att jag skulle komma undan denna jävla magsjuka. Jag lyckades hela vintern, men just i förrigår kväll så tog min tur slut. Jag gick och la mig och hade fruktansvärt ont i magen, tänkte inte mer på det. Somnade och vaknade och det kändes som någon vred om min mage, ut och in. Till en början hade jag bara ont i magen, tänkte att det skulle gå över. Men jag blev sängliggande hela dagen, spydde en gång. Sen var det bättre, magen vred sig fortfarande.
Vaknade i morse och mår betydligt bättre. Varit ute och tagit friskluft, underbart!! Än så länge har jag bara vågat mig på ett glas saft, men ska försöka få i mig något annat. Hela dagen kommer gå åt till att göra klart mitt projektarbete, och jag hoppas jag kan ta mig till gymmet ikväll också.
Ska rota fram något mumsigt ur köket nu. Som jag längtat.

The truth


There's no point in looking back It's nothing there to see.


Studenten, here I come!

Kan nästan inte förstå det själv. En vecka kvar av skolan nu. Så många år då jag behövt suttit på en hård stol och lyssna på en torr och grå lärare. Snart är det över, för den här gången. Nästa fredag går jag min sista dag på gymnasiet, med lektioner. Har praktik från och med näst nästa vecka och ett tag framöver. Aa, det är sjukt jag vet. Men jag längtar, som ett barn till julafton! Typ. Jag har löst situationen med dåliga betyg osv, jag kommer gå ut med några MVG, och det trodde jag aldrig för tre år sen. Som jag växt, kunskapsmässigt och som person.

Har precis kommit hem från ett svettigt men underbart cyclingpass. Just under passet så ångrar man sig, vill hem och lägga sig i sängen. Iallafall jag, just idag var det lite jobbigare än vanligt. Tänkte tanken att avboka alla pass jag bokat framöver, men det är de inte värt! Jag slet på och kom ut levande. Nu känner jag mig duktigare än någonsin och känner att jag är värd en dusch och sen krypa ner i sängen.
Imorgon har jag bara en lektion, som tillochmed bara är ett prov. Sen slutar jag. Känns ovärt att åka till skolan för det, men ändå. Blir att åka raka vägen hem till min fina syster och hämta prinsessan. Vi ska ha en heldag, bara hon och jag. Blev lite hastigt att jag skulle ha henne från så tidigt, så har inte hunnit planera något. Men en promenad om det är fint väder ska vi nog ta. På lördag morgon är det dans som gäller, lillfia dansar väl inte så mycket (iallafall vad syster säger). Men ska bli roligt att få vara med mitt hjärta, bara hon och jag igen.
Nejmen duschen då, tjingeling.

GlädjeGlädjeGlädje!


Älskade.

Jag dig saknar min fina prinsessa! ♥

Säger mer än mina egna ord

Du försöker hitta skäl att stanna kvar
Han var ju snäll ett tag, hans familj är underbar
Ni har lånat pengar och köpt en lägenhet
Han vet saker om dig som ingen annan vet
Ni har varit tsm i mer än 4 år
Ni har vuxit ihop och delar samma sår
Så du blundar och låtsas att du inte ser
Att alla brister som han har bara blir fler

Du ska veta att du är värd så mycket mer
Han ljuger för dig och han sårar sig
Så lämna honom nu
Åh jag vet att det är svårt att vara själv
Men han ger dig ingenting du vill ha så lämna honom nu

Du kanske funderar på alla minnen som ni har
Du är rädd att han ska gå så du blir ensam kvar
Han är inte samma kille som förut
Jag vet att du vet att det måste få ett slut

Du ska veta att du är värd så mycket mer
Han ljuger för dig och han sårar sig
Så lämna honom nu
Åh jag vet att det är svårt att vara själv
Men han ger dig ingenting som du vill ha så lämna honom nu

Du måste sluta hitta skäl att stanna kvar
Han är inte bra för dig, snälla ge dig av

Du borde veta att du är värd så mycket mer
Han ljuger för dig och han sårar sig
Så lämna honom nu
Åh jag vet att det är svårt att vara själv
Men han ger dig ingenting som du vill ha så lämna honom nu

Du ska veta att du är värd så mycket mer
Han ljuger för dig och han sårar sig
Så lämna honom nu
Åh jag vet att det är svårt att vara själv
Men han ger dig ingenting som du vill ha så lämna honom nu

Så var det lovet över

Ibland måste man släppa taget om något för att kunna fortsätta.
What to say, jag har legat i sängen och kollat på oc sen jag vaknade. Ska plugga lite och sen kolla ett avsnitt om jag hinner innan jag ska iväg och träna. Det här lovet har gått ovanligt fort, jag skulle ha gjort klart flera arbeten. Men förträngt skiten och skjutit upp det, och nu sitter jag här. Helvete.
Jag köpte nya skor härodagen, använde dom en dag och min högra fot tog livet av mig. Satan vad det gör ont! När jag klev upp i morse så hade skavsåret torkat och spräcktes när jag sträckte ut foten. Och suprise, det blöder. Äckligt skit.
Nejmen lite plugg då, tagga .. -.-

Tönt!!!

Haha, du får mig att skratta iaf. "Den snygga blatten jag höll på med", hm vet inte riktigt vem du menar. Ge upp, sluta va en sån jävla fegis och säg vem du är. Du får inte ut något av att kommentera anonymt, du ger mig bara ett gott jävla skratt.
Jag har precis tagit en powernap efter träningen tidigare idag. Ska ta och sätta på mig lite kläder och kila över till M och äta middag. Kanske dax att börja dra sig, vi hörs sen!

Förväntasfull!

Jag är som ett litet barn idag, hoppar på rosa moln och önskar att tiden kunde gå fortare. Det är nämnligen så att min dräkt är klar, jag ska åka till Uppsala och hämta den om en timme. Har sett bild på den och den är så fruktansvärt fin! Ni ska få se, snart så!
Jag måste bara till pappas jobb innan och skriva ut lite papper inför telefonmötet ikväll. Vi hörs senare, antingen efter jag varit i Uppsala eller efter mötet. Beror på! Lots of love!

Vissa dagar önskar man att man kunde få tillbaka

Upp och hoppa

Jag vet, jag borde gå upp nu. Ska ta bussen om 40 minuter. Men jag är så jävla trött, helt slut efter igår. Tränade 6 timmar och gjorde klart hela programet. Tränade som ett djur, fick en liten skada i fingret dessutom. Snart måste jag gå upp, blä. Ska iväg och träna mina småtjejer med Linette. 6 timmar för dom också, ska bli kul att se hur dom klarar det.
Okej, jag måste upp nu. Äta frukost och fixa iordning mig. Efter träningen ska jag till optikern .. Lots of love.

RSS 2.0