Prinsessan


två månader idag <3

IKEA

det känns som den här dagen har gått så otroligt fort. det gick ganska bra hos käftis, två småsmåsmå hål och min tand som jag har en provisorisk lagning i börjar bli bättre. fick två nya tider i april. ser bar det av mot uppsala, lämnade först hunden hos hundtrimmern och sen mot IKEA. mer än två timmar va vi där inne, men syster hittade det hon skulle ha och vi hade en trevlig stund. (Vi = Jag, mamma, syster, Prinsessan, Tessan och Milian.) Dennis blev jätte fin efter sitt besök hos frissan. jag fick laga maten idag, risotto. blev väl sisådär eftersom riset va väldigt klibbigt. nu sitter jag och lyssnar på Håkan Hellström, kärlek! jag lyssnade alltid på hans låtar förut, gamla goda tider! får mig att tänka på Jennifer, ååh jag saknar henne!

låten är för min snyggve, gash länge sen! om du läser det här, ring mig raring :*

skit internet!

bland det mest irriterande grejerna hände mig imorse. jag skulle sätta på datan för att kunna lyssna på musik när jag fixade mig, men naaej. det ville inte min data! internet hade lagt av, och jag blev lite små grinig. det fick bli gamla cd-skivor från typ 1999, och våran gamla skiva vi gjorde i åttan med klassen. mycke minnen kom upp och jag insåg att jag verkligen saknar gamla 9c, buhu .. jag hade ett inbokat möte i sollentuna 11.15 som jag va på.  blev en tripp in på  H&M där det blev ett par skor och ett par nya tjockare tights. och sen in på kicks där det blev handkräm och örhängen. sen bar det hem mot märsta, hann inte mer än innanför dörren hos mamma innan jag åkte igen. hjälpte syster med Prinsessan idag igen, va upp och kollade på huset också. mycket att göra, men så småningom blir det nog fint. och jag kan redan tänka mig sommaren där, ni ska bara veta! dom har värsta bra solställe! haha. runt fem mötte jag upp Heidi vid Willys. vi införkaffade middag. det blev vego tacos. riktigt gott faktiskt, sen blev det Cappucino och sen på det konserverad annanas, pärsika och coctailfrukter m. vanilj visp. haha, där hade jag gått upp dom där kilona efter operationen .. sen på det lite kaffe! men det va riktigt mysigt att ha en sånhär kväll, sitta och prata om allt och inget. kolla på roliga youtube klipp och äta oss tokmätta! vid halv tio tog jag bussen till stationen där Josse väntade och sen gick jag till mamma och hämtade min nya locktång. mamma beställde massa saker från oriflame och om man köpte för en viss summa fick man locktången för 129:- . så en sprillans ny Philips locktång fick jag för 129;-, billigt va? plus två deoderanter av mammsen, tack :*. Josse gick med mig en bit och sen mötte Crille upp mig så gjorde vi sällskap. vilka underbara vänner jag har, haha.

imorgon har jag käftis halv ett och sen blir det IKEA. så jag får sovmorgon, tur det! inte en enda dag har jag fått sova ut, usch! jag tänker sätta mobilen på ljudlöst och sova tills jag känner för att gå upp, senast typ halv tolv. kommer nog vakna tidigare än så!


- onsdag

jag har vaknat tidigt hela veckan nu, mellan åtta och tio.  imorse vaknade jag av att skrollan ringde mig. vi har inte pratat sen i lördags, så vi babblade på i säkert en timme tills jag blev tvungen att äta frukost och klä på mig. skulle ut på promenad med storesyster, prinsessan och systers kompis Ulrika. blev en promenad på en timme, runt kyrkogården och hem. va upp till mormor och morfars grav, hela graven va täckt av snö .. väl här hos mamma blev det lunch.

hade snart tänkt gå hem till pappa och städa faktiskt. det behövs. det gör det verkligen! snart är lovet slut också, ohno .. imorgon väntas möte klockan 11 i sollentuna, sen skulle jag behöva ta en sväng in på H&M och/eller Gina nånstans. ni vet, jag fick ju min lön idag. hihi!  fick lite mer än jag trodde att jag skulle få, så jag blev lite gladare när lönespec. kom igår. sen på fredag blir det käftis 12.30 och sen ska jag följa med syster till IKEA tror jag. ikväll ska jag ut på en promenad till, med min vän. Nu blev det lite ändrade planer här! med tanke på att min syster med familj håller på att flytta så behöver pappa hjälpa dom osv. och det behövs handlas lite mat hem. och han kommer inte hinna göra det idag, så då tänker jag vara världens underbaraste dotter och gå ner till Willys för att handla. söt jag är va? försöker få med Josse, men det verkar inte gå så jätte bra faktiskt. hörs senare ikväll

- alltid lika rolig


- saknar min farmor

jag åkte ju hem till min syster i morse och hjälpte till med Prinsessan. haha, vissa tror hon heter prinsessan, men naej det gör hon inte. Noellyn är hennes riktiga namn. hon somnade ett X antal gånger i min famn, så mysigt! vid fem så tog jag en promenad till träningen, blev arg och bad hon jag tränar att gå från träningen efter 45 minuter. blev galen, hon gav bara upp hela tiden! så jag gick hem till mamma, va arg och fick stjuts hem av min syster. kom hem, gjorde middag. blev kött med sallad och champinjoner. riktigt gott faktiskt, det gjorde mitt humör lite bättre. sen ringde min farmor på det, ännu bättre blev mitt humör då! Saknar henne faktiskt, har inte träffat henne på hur länge som helst .. ska nog prata med pappa och se om vi kan hälsa på henne nån dag. just nu pratar jag med "Kudden" i telefon och hade snart tänk slänga mig i sängen för att sova! måste upp typ åtta imorgon *gash*!! har möte 11 i sollentuna så .. godnatt!

- syster!


SYSTERTESTET


HON
Vad heter hon? - Catrin Dassen

Vad var det senaste hon sa till dig? Toppen

Vad brukar hon säga när du kommer hem? Heej (eller) hallåååååå

Vem umgås hon mest med?  Servé & Prinsessan

Har hon någonsin haft en pojkvän? hon är gift!

Har hon en speciell lukt? aah, hennes egna

Kan du hennes mobilnummer? yes, självklart!

Vad är typiskt henne?  hästar, holländska och korvstroganof

Är hon din lillasyster? nää

Är hon din tvillingsyster? nää

Är hon din storasyster?  yees

NI
Hur många år skiljer det mellan er? 10

Har ni samma föräldrar? ja

Brukar ni göra saker tillsammans? yes

Kan ni prata om allt? jo det hoppas jag

Kan ni skratta åt allt?  hahaha, skämta inte!

Bor ni i samma hushåll? nej men vi har gjort

Umgås ni med samma människor?  jo typfamiljen ?

Är ni oftast sams? yes,faktiskt.

Tycker du att ni har en bra relation?  jadå!

Tror du att hon tycker det?  det hoppas jag

Samma skola? nej hon jobbar/mammaledig

Samma musik? nja, inte riktigt

DU
Vad var det sista du sa till henne? " ja men då ses vi snart,"

Uppskattar du henne? självklart

Litar du på henne? till 150 %

Brukar du sno grejer av henne? nej, bara låna :)

Är det du som startar era fighter? nej, för vi fightas aldrig

Ställer du upp för henne om hon behöver?  självklart, alltid!

Om du såg henne gråta, skulle du gå dit? dum fråga, det är en självklarhet!

Till sist, älskar du henne? jag älskar henne dag som natt!


- tidigt ..

klockan är typ halv tio och jag är redan vaken .. hade planerat att sova till iallfall elva idag, men naeh .. så blev det inte ! syster yster smsade tidigt imorse och frågade om jag hade lust att komma när jag vaknat. så jag ska bara bytm om och ta bussen som går om en halv timme. dock är batterierna slut på min kamera, *snyft* .. tar nog med mig laddaren och laddar den där, smart va? ikväll blir det träning, vet inte riktigt vilken tid men antingen fem eller sex, måste kolla med Sofie först. ska fixa till mig och så nu.

tuddlueew (hahaha, skämt!!!)

- prinsessan

dagen har varit lugn. haft en sovandes prinsessa i famnen hela tiden, så mysigt! tänkte inte skriva så mycket, utan bara lägga in några bilder på henne. Mosters älskling.( ni ser även hårfärgen bättre på dom här bilderna. ) resten av kvällen ska spenderas framför någon film på tv.n, antingen Beck-advokaten eller Bridget Jones


jag kommer aldrig släppa hennes hand, aldrig!

- woho!

dom ringde nyss, alltså min syster och hennes man. dom skulle få nycklarna till huset typ när som helst och sen skulle dom åka upp dit! så det blev ändrade planer för mig, jag har dragit på mig mjukisbyxorna och ska snart åka upp till huset för att där hjälpa syster med Prinsessan! ni ska bara veta hur underbar hon är, hon är så söt och charmig! kan säga att hon har en moster som har ögonen på henne, hela tiden!


- godmorgon

min lördag va ingenting att hurra för .. jag färgade håret md Skrollan, låg i sängen och kollade på melodifestivalen som för övrigt hade typ två/tre bra låtar, usch .. vaknade först klockan åtta men noway jag somnade om och vaknade för bara en liten stunt sen. Sitter och lyssnar på Erik Hassle, kärlek! ska snart ta och äta lite frukost, eller brunch blir det väl eftersom klockan snart är tolv. ska åka iväg till Södertälje lite senare om inte syster hör av sig ang. renoveringen.


så ser mitt hår ut nu, ser fortfarande lite lila ut. men det skiter jag i!

- massor av musik


- i like


- bye bye

ni som ser mig dagligen vet hur min hårfärg ser ut? den har inte riktigt något namn, utan en blanding av rosa, lila, rött, grått och brunt. vissa tycker den är snygg medans jag själv tycker den är hemsk. det är väl typ en månad sen jag färgade (tonade) så nu börjar det tvättas ut, därför det ser hur som det gör. hade tänkt åka ner till affären och köpa hårfärg nu, buss eller bil. det får vi se! säger inte vilken färg, blont eller brunt, vad tror ni? sen ska Skrollan hjälpa mig att färga! love <3


- lov

jag tänker inte skriva så mkt. vaknade för typ en halv timme sen, mår inte så jätte bra idag. huvudvärk, illamående osv. därför blir det ingen middag ikväll, trotts att tjejerna blev skitsura så kan jag inte göra något! dagen blir lugn, funderar på att ta en promenad upp till min mamma, hälsa på där och sen ta det lugnt med Skrollan antagligen. Ska försöka få tag i "Kudden" nu, antar att han är bakis ..

- bilder



som ni ser är dom flesta från idag, för det fanns inte så många roliga från igår. första är på diskaren Junior, han som driver med allt och alla! resten är på Tom, Madde, potatismos, Strömming (usch) och en stoppknapp, lång historia bakom den men skitsamma! nu tänker jag lägga mig i sängen och fundera ut vad jag ska skriva om imorgon, sen ska jag ringa "Kudden" (lång historia bakom varför han fick det namnet, orkar inte dra den)

- yes, snart lov!

det känns som klockan är typ tolv .. är sjukt trött. med tanke på att jag sovit 9timmar på två nätter, gått upp fem två dagar i rad och gått i skolan från 8 till 16 idag. men snart är det lov och jag är riktigt glad över det! idag i varmköket gjorde vi laxburgare, såg inte så goda ut men vi fick beröm för dom iallfall! tom va helt galen i köket, har nog inte skrattat så mycket på länge asså! jag skulle ju träffa min hemliga vän idag, men nej .. det blev inte som vi hade planerat, så jag är lagom besviken. får se när vi nu ska träffas, tänker inte planera något för det blir alltid såhär .. hursomhelst! kom hem för typ en timme sen, då åt jag och pappa middag och sen satte jag mig här. sitter och funderar på uppsatsen vi ska skriva imorgon .. vilket ämne jag ska välja.. dom som är intressanta är Blogg och vänskap viktigare än kärlek? får se vad det blir!

min kväll blir inte lång, jag hade tänkt försöka ligga i sängen senast 10-11. ska ju lägga in bilderna, men det blir ett eget inlägg, för det kommer bilder från idag också!


- godnatt


jag jobbade precis som jag sa till fyra. åkte till centralen och därifrån till Alvik. min vän skulle på möte klockan sex, jag kom till Alvik fem. det betydde att jag skulle få sitta där i två timmar och frysa, noway tänkte jag och tog tvärbanan till årstaberg och sen hem. därför bestämde jag och min vän att vi ska ses imorgon! väl på stationen träffade jag på Josse (soulmate) och åkte med henne till väsby för att titta på cheerleading träning. tiden rullade förbi och kom hem för 45 minuter sen. hade tänkt hoppa in i en dusch ganska så snart för att komma i säng innan tolv .. är riktigt trött och ska upp fem imorgon igen, orkar inte .. imorgon kommer det ett lass med massor av bilder vi tog i skolan idag! hinner inte lägga upp dom nu. sov så gott, för det tänker jag !

läppsylen jag köpte, det gula är typ mandel och det rosa är shea smör (?)
19:- på Yves Rocher

- jobbjobbjobb ..

sitter på jobbet och jobbar för fullt. haft storkök hela dagen, från 8 till 13. vi hade ett litet oförberett prov, och man kunde få max 17 poäng, och alla fick mellan 9-14. förutom jag, fick 16 av 17 poäng. duktig jag är! våran lärare är hur snäll som helst och så söt! han gick runt och sjöng kärleks sånger när vi skulle städa, våran söta Bulle ( Bobbo, Bosse ). efter skolan gick jag och Madde till Yves Rocher. en butik i globen shopping. Karro och Madde har båda två ett läppsyl som luktar otroligt gott. därför kände jag att jag också ville ha ett, det blev två. båda luktar otroligt gott. synd att ni inte kan känna dofter .. hursomhelst, har jobbat i typ en timme snart och typ en timme kvar. sen blir det att träffa min hemliga vän, haha! ni vet vem det är. nej, ska jobba nu! vi hörs när jag kommer hem, när det nu blir ..

- tidigt

kan man ens säga att det är morgon än? usch! sitter här och äter youghurt och dricker äpplejuice och läser morgon tidningen, va vuxen jag känner mig. haha! ska gå om typ 35 minuter, så måste skynda.


- tisdag

så va den här tisdagen över, den gick fort och smärtfritt! känns så otroligt skönt att vara tillbaka hos tjejerna igen. ni gör min dag ! efter skolan åkte jag iväg och träffade lite kompisar, vi bakade otroliga kanel- och vaniljbullar! blev riktigt fina, jag fick stå och forma alla. kom hem för typ en timme sen och har sen dess bara suttit här och lodat. har riktigt tråkigt men ska nog snart gå och sova. ska upp jätte tidigt för börjar åtta .. men går bara till 13.20 och sen ska jag träffa en gammal vän, dock måste jag vänta till typ fyra, drygt men det är det värt. ska loda runt lite till, godnatt!

lite ändrade planer som sagt;
Onsdag - skola till 13.20, jobba 14-16 och umgås med ******.
Torsdag - skola till 16.40, matte prov!
Fredag - skola till 15.20, svenska nationellaprov!  möta heidi på centrum och ta en fika 16.30
Lördag - middag på mongoliska med Neviin, Madde, Karro och två av hennes vännor.
Söndag - hjälpa syster med mosters älskling!


- trött som tusan

godmorgon .. sitter här och gäspar, gick upp för en halv timme sen. hade tänkt  hoppa in i en dusch för det blev ingen igår. tvättade bara håret, så nu börjar jag få lite små brådis. ska hinna sminka mig, platta håret, ta en dusch, klä på mig och det ska jag göra innan min buss går (09.23). PUSS!

- bara fyra dagar kvar.

sitter här på dåligt humör och lyssnar på musik. min ursöta kissemiss ligger här brevid och sover så sött. han får mig ändå på lite bättre humör, lite gladare trotts allt. dagen idag har varit helt okej, jag och madde fick sitta i skolan i två timmar för att vi inte skulle på gympan. så från halv elva till tio i ett, men tiden gick fort. skönt att träffa dom gamla vanliga flickorna igen, Karro, Madde & Nichole va dom ända i skolan. efter en dag med två och en halv lektion åkte jag hem, i sällskap med Karro som bor i väsby. kom en halvtimme sent till träningen, tränade Maja en timme och åkte sen hem och åt pannkakor. hade tänkt hoppa in i en lång dusch nu och sen vänta på att en kompis ringer.

imorgon börjar jag sent, elva och har kök hela dagen. ganska skönt, men vet inte riktigt hur min storkökslärare Bosse (?) är .. det ska nog gå bra det här! slutar inte förens typ 20 i 5, jäkla kul *not..

veckoplanering ;
Måndag - skola och träning.
Tisdag - skola och plugga till matteprovet.
Onsdag - skola och troligtvis plugga.
Tordag - skola, matteprov.
Fredag - skola, svenskaprov. SPORTLOV!
Lördag - ut och käka med Karro, Madde, Neviin & kanske Fridah på mongoliska!
Söndag - ingenting planerat, umgås? hör av dig isånafall!

kommer säkert till något, men det är allt jag vet än så länge, alltså inte så mycket.


- första skoldagen på länge

godmorgon ! kan inte säga att jag är speciellt pigg men inte trött heller. idag ska vi tydligen åka skridskor på gympan, men varken jag eller Madde ska vara med så vi tycker det är onödigt att vi åker ändå in till ödermalms ip för att inte göra något alls. så vi åker till skolan direkt istället, och sen hittar vi inte ens till stället vi ska vara på så! sitter just nu och äter frukost och ska snart ta och sminka mig och klä på mig. mitt tåg går om en timme så jag borde kanske skynda mig lite eftersom jag ska möta upp mamma innan och få lite böcker jag glömde därigår. efter skolan blir det träning och sen hem! ha en bra dag, måste kila

- äntligen hos min bebis igen

jag har längtat efter min kissemisse jätte mycket! nu är jag äntligen hemma hos honom igen och han är keligare än någonsin! min dag har jag spenderat med Skrollan. hon kom hit och vi fick skjuts ner till statoil och där köpte Ben & Jerrys, åkte hem till henne och åt och pratade. hela dagen har gått åt att pratat, saknat henne riktigt mycket. mer än två veckor sen vi sågs. så det kändes skönt att ses, även fast det hänt massa (som jag inte tror hon vill att jag skriver här).. men du ska veta Skrollan, att jag finns här. No matter what! resten av kvällen ska spenderas framför Beck - gamen med min B&J. filmen har redan börjat, så ska kolla på den nu!


två stora delar av mitt liv och hjärta.


- godmorgon

jag somnade nästintill direkt när jag la mig i sängen och vaknade för typ en timme sen. har inte orkat äta frukost än så ska nog ta och göra det snart. läste en ganska konstig, äcklig och störd grej nyss. hittade på en kenzas blogg; en kille på 12 gjorde sin 14åriga flickvän gravid. 12 år!? visst när man är typ femton, men tolv det är lite väl litet! eller? shit asså .. läs här. såg ni föresten melodifestivalen igår? HEAT är ju från väsby och tror det är två som är från märsta. låten va ganska bra, jag är inte så mycke för rock om man säger så. det som dom flesta pratar om är trummisen, hans otroligt tighta byxor som visade hela paketet. jag tänkte faktiskt inte på det från början. men när jag såg bild så syntes det verkligen. fy va pinsamt .. hoppas han gör något åt det till globen! här har ni låten och måns låt, ska ta och äta frukost nu. ha det bra!



- huvudvärk

årets alla hjärtans dag börjar ta slut. min dag har varit bättre än jag kunde förvänta mig. Robin kom strax efter elva. vi började kolla på en film, man in fire. tror jag den hette. men jag orkade inte kolla klart. efter en stund tog vi en promenad ner till midgårdsvallen och träffade lelle och kollade när Stoffe och Dennis tränade. sen blev det en promenad med dom tillbaka. och Stoffe kom på ett nytt smeknamn till mig; Violet .. eftersom mitt hår skiftar lite lila/rosa/brunt/rött .. elaking där. väl hemma somnade vi som två små barn och väcktes när middagen stog klar på bordet. efter mat och massa prat slog vi oss ner i soffan och där blev vi sittandes ett bra tag. tills klockan blev runt åtta och vi gick mot tåget. tog emot att säga hejdå med tanke på mitt urdåliga humör som kom fram efter middagen. när jag väl  kom hem igen blev det melodifestivalen som inte heller va speciellt bra, samma skit som vanligt. Dock tyckte jag Måns och Amys låtar va bra. förstår inte vad dom första gjorde där bara .. usch!

fick världens huvudvärk tidigare idag, och den har inte gått över. så ska ta mig en huvudvärkstablett och krypa ner i sängen och vänta på att Robin smsar. imorgon vet jag inte vad som händer, ska väl ta det mest lugnt och försöka vila tills skolan börjar igen. sov så gott!

- alla hjärtans dag

fredag den 13onde gav mig lite otur iaf. msn va helt cp, det gick inte att skriva. ibland gick det inte att smsa, jag va på sämst humör och satt hemma hela dagen. men idag är en annan dag, nya tag! Robin ringde och väckte mig för typ 20 minuter sen och sa att han skulle börja åka hitåt. haha, jag sitter nyvaken och har precis ätit frukost och han är påväg hit. iochförsig tar det honom lite mer än en timme att komma hit, men ändå. jag måste ju hinna duscha och sånt. därför måste jag nog kila nu, börjar känna mig lite små stressad nu .. ha en jätte mysig alla hjärtans dag.

- ego

let´s dance gjorde mig inte på bättre humör, usch vad är det för fel? ska prata i telefon nu, bjuder på en bild på mig själv sålänge, så får ni sova så gott för det tänker inte jag göra, jag ska kolla på TV! sådeså.






- min fredag suger riktigt hårt.

jag sitter hemma och klockan är åtta. är riktigt surig och irriterad. fyfan! det är fredag och jag sitter hemma, deprimerande! jag vill ut!!!!!!! gash, ja ni ser hur glad och trevlig jag är! fyfan. jag ska göra äckliga popcorn och kolla på let´s dance, gash va sämst !

- fredag den 13onde

alla säger att fredag den 13onde är världens oturs dag. jag har inte haft större otur idag än att jag fått ett sår i mungipan, inte okej! min fredag kväll ser mörk ut, inte på speciellt bra humör och vill ut. imorgon är det alla <3 dag, tråkigt nog .. överskattad. men alla singlar deppar ju fan ihop, gash visst. lite tråkigt om alla andra ska vara med sina pojkvänner/flickvänner och man sitter där själv. gör det bästa av situationen! ska försöka plugga lite nu och sen försöka hitta på något att göra ..

- svinkallt ..

godenmorgon ! idag är det min sista lediga dag, och jag känner mej inte taggad att komma tillbaka till skolan. gå upp tidigt, lägga sig tidigt .. nja fyfan.. hursomhelst. igår tog jag 20 över sju bussen upp mot valsta där jag mötte lelle och dennis. sen gick vi ner till konstgräsplanen och mötte dennis bror. sen vid typ kvart över åtta skulle dom springa och vi satt där inne och pratade typ. sen vid nio gick dom ut och körde lite på konstgräset och där satt vi och frös som tusan. deras träning slutade kvart över tio och då gick vi mot bussen, självklart fick vi vänta typ till tio i och sen kom bussen. helt tom va den, konstigt när klockan va typ elva. haha .. kom hem runt kvart över elva och då gjorde jag lite te och la mig i sängen med min brorsas lovika raggsockor på fötterna eftersom dom va isbitar. somnade väl runt ett. idag hade jag tänkt plugga lite. ska ta mig något att äta och sen plugga, vi hörs sen.






- äntligen hemma

slutade tidigare, närmaste bestämt 20 över tre gick jag från jobbet. hade fruktansvärt ont i magen och kände att jag inte orkade med. siffrorna gjorde mig helt galen och att sitta ner i 6 ½ gjorde att fötterna svullnade upp vilket inte heller är så jävla skönt. på bussen va det en utländsk gubbe, närmare 70år, som försökte prata med mig. jag höjde musiken och han fortsatte försöka få kontakt, svårt att fatta att jag inte ville prata eller? sen på tåget va det mycke folk. när jag väl fick en sittplats hamnade jag brevid ännu en utländsk kille, närmare 25år den här gången. han satt och kollade på mig hela vägen fram till väsby då jag bytte plats och träffade Sarah. en tjej som gick i min klass på högstadiet. vi har inte träffats på urlänge och hon va sig lik! slank in på ica och köpte med mig en islatte, vanilj/kaffe. riktigt gott va det och sen kom jag hem och sen gjorde jag ingenting. haha, kul va? sitter och väntar på mat, pasta och skinksås. inte direkt hungrig, men en av favorit rätterna så måste äta lite iaf. ikväll ska jag umgås med Lelle.  vi ska iväg på en träning och kolla. ska bli mysmys, vilken tur att jag har två par tjocka leegins på mig och jeans, jag kommer iallfall inte frysa! ska dra mig från datan nu, ha en bra torsdags kväll så hörs vi.

What am I supposed to do when the best part of me was always you,

- gash

shit, har precis ätit lunch och jag är tokmätt. haha, jag ångra mig. Bandit går faktiskt att lyssna på. förut när jag satt helt inne i alla siffror så kommer " var är vargen", det är en låt som Cribba (ni vet..?) alltid sjöng på när vi va tsm och även efter när vi träffades. började asgarva, och smsa honom och han garva nog lika mycket. tänk att det är snart ett helt år sen .. tjena! ska jobba nu så jag får lite stålar!

- tidigt fan ..

sitter på jobbet och plågas av äcklig rock musik på radion. orkar inte byta radio kanal så får stå ut med iron maiden och sånt .. jag ruskigt trött, efter att haft sovmorgon varje dag i två veckor, kunnat gå upp när man vill så väcktes jag av en väldigt glad hund som skulle pussas och ha sig. och klockan var 20 över 6 .. gash, det va bara att gå upp och duscha. hade tillochmed tid att sitta ner i lugn och ro och äta frukost med vaniljte. sen blev det lite brottom, men kom iväg till tåget i tid och har jobbat nu sen halv nio ungefär. blandar ihop siffror och har mig, men det är ingenfara .. hoppas jag. måste jobba, men orkar inte .. ett besök på toa och påfyllning av mitt te skulle inte sitta helt fel. hörs sen!

- duktig jag är

nu när halsen äntligen börjar läka och nu när det inte gör så jätte ont så kommer nästa ställe som gör ont. en ilande känsla i mage och rygg, ja det är den där förjävla veckan som alla tjejer har en gång i månaden. usch! idag har jag varit jätte duktig, pluggade från 12 till typ 15. tre hela timmar! därför belönade jag mig själv med varm choklad efter!

skrevs för 6 timmar sen ...

- väcker minnen


more than anyone - Gavin DeGraw

- jävla skit

jag vaknar tidigare och tidigare varje morgon. igår väckte mamma mig halv tio, imorse ringde Skrollan fem över nio men jag orkade varken svara eller gå upp. satte på ljudlöst och försökte somna om, men nej. en kvart senare kommer mamma upp med min systers hund och han skulle ju hel tvätta mitt ansikte med sin fräscha andedräkt och mamma skulle ha mina lakan. så det va bara att gå upp ..

jag lånade ju två böcker från skolan innan jag opererades. första har jag redan läst ut. Det ska bli ett sant nöje att döda dig av Magdalena Graaf. det är en av dom hemskaske böckerna jag läst. det handlar om hennes liv, från början. hur hennes familj flyttar runt och startar en församling i kungsängen och hur hon träffar ( det hon tror sig vara hennes livs kärlek) en kille som hon dock vet är kriminell. i början i deras förhållande är han hur gullig som helst, kommer hem med blommor och sånt. hon är 19 år och blir gravid, dom gifter sig och sen är fröjden slut. han slår henne konstant hela tiden, misshandlar henne dag in och dag ut. deras lilla son får stå ut med att se sin pappa slå sin mamma blodig. hon kan inte leva ett normalt liv längre utan tvingas leka hemmafru och måste göra allt han säger åt henne att göra. och gör hon minsta lilla fel åker hon på stryk. hon får dagligen höra hur äcklig hon är, hur ful och oduglig hon är. en dag bestämmer hon sig för att fly och gör allt hon kan för att hennes man inte ska kunna lista ut vart dom är. hon flyttar från kvinnojour till kvinnojour, gömmer sig i smutsiga och äckliga kläder. kan inte gå utanför dörren för att då riskerar hon sitt liv. hennes man hotar hennes nära och kära, sätter ut en bomb utanför hennes mammas och bonuspappas församlig. hon flyttar till göteborg där hon tror sig vara i säkerhet. en dag tar hon kontakt med sin pappa som kör henne till falun där hon sätter in silikon i brösten, för att försöka förbättra sig självförtroende. det visar sig att hennes pappa haft kontakt med hennes man och dom bestämmer att dom ska ses, sagt och gjort. där kom vändningen, hennes syster Hannah ser till så dom får foto jobb tillsammans. Jorma (som hennes man heter) får börja träffa deras gemensamma son och hennes liv börjar bli bättre. i slutet får man läsa om första samtalet med Magnus Hedman. och så slutar boken! riktigt bra va den !


sen håller jag på att läsa Klockan 10.31 på morgonen i khao lak. låg uppe till tre inatt och läste säkert 100 sidor. började med den igår, och har läst typ 170 sidor. jag stor grät genom hela boken. den är verkligen jätte bra! det är en bok man ska läsa!


nu blev det väldigt långt, ska ta och äta frukost nu!

- toppen!

sitter här med en stor kopp vanlij te och små nynnar på james morrisson. ni vet ju att jag väntade på ett mejl från min serverings lärare? va in på fronter ( systemet vi använder i skolan) och där hade hon skickat! jag hade skrivit VG på provet, G på dryckes arbetet och gjort väldigt bra ifrån mig praktiskt också. så ett välförtjänt VG fick jag i slutbetyg. jag är väldigt nöjd, med tanke på att jag aldrig haft bra betyg så känns det skönt att jag har VG i varmkök, kallkök och servering. storkök står på tur och jag hoppas det går bra, vilket inte borde vara något problem med tanke på att jag fick nästan MVG i varmkök.

missade andra avenyn tack vare Chrille och Josse. dom gick förbi när jag kom hem och där fastnade jag i typ en halvtimme. vi stog och pratade skit i kylan. ska snart gå och lägga mig! sov gott


visst är jag världens gulligaste lillasyster som fixar te och min små krassliga storebror?


- Chailatte är så gott

nu sitter vi här hos min syster och kollar på top model. våran dag ahr varit ganska lugn. vid två tog vi oss en promenad ner till brödboden, där vi mötte upp min systers kompis och tog en fika. Chailatte med biskvi för min del, fick mig att tänka på Madde i min klass. för vi brukar alltid dricka chailatte och äta biskvi tillsammans! saknar dig massor gumman, men vi ses på måndag igen! snart kommer min systers man hem och då ska han köra hem mig så jag får sova. imorgon ska jag kanske träffa en kompis, men får se hur det blir. ska invänta Ser nu och sen åka hem. vi hörs!


- tur jag har

jag struntade i att gå ner till ica, och jag slapp ta bussen. min bror körde mig hit direkt så jag va här innan någon av bussarna skulle gått. därför tänkte vi nog ta en promenad ner till willys sen. just nu får noellyn mat och sen får vi se vad vi hittar på. ska titta runt lite på datan, hörs sen

- skynda skynda

jag har jätte bråttom men jag skriver iallfall! har precis duschat och ska klä på mig, äta frukost, föna håret och hinna ner till ica och köpa naturgodis innan bussen går, om en halv timme .. tror inte jag lyckas, så har en plan B. att jag tar en annan buss som går 18 över istället, den stannar på andra sidan området, vilket är närmare till min syster. måste kila! vi får höras senare. puss

- snart blir mitt hjärta ett år

får bli en snabbis innan jag ska hoppa ner i sängen. tog en promenad ner till min kära pappa och min älskade katt. han va hur kelig som helst och somnade på mig när vi låg i soffan, min lilla älskling. tänk att han snart blir ett år .. eller ja, om tre månader men ändå! imorgon ska jag som sagt vara med min syster och hennes underbara dotter. ska köpa med mig nån godsak som vi kan festa på.nu väntar sängen, hörs imorgon!

- bara till dig

förlåt att jag inte skrivit om dig Robin. du får ett helt eget inlägg, bara till dej! snäll jag är va? fast jag vet inte vad jag ska säga bara ..  han sa " men skriv ngt, typ att jag är sötast och så" haha, visst, du är sötast och bäst robin! puss på dej raring :*

Hellogoodbye - here in your arms


- jag älskar att sova länge

medans alla andra har gått typ halva dagen i skolan, så har jag precis klivit upp ur min ursköna säng. riktigt skönt att kunna sova ut, dock har jag vaknat några gånger inatt men kunnat somna om direkt. min dag är oplanerad, väldigt oplanerad, men mycke läxor måste göras och så ska jag väl kanske ner till pappa och hälsa på min prins. saknar honom ganska mycket nu, bebis ... imorgon ska jag umgås med min syster och Noellyn, ska bli mysigt! nu hade jag tänkt ta mig något att äta, för jag kan faktiskt äta nu! måste bara vänta lite tills smärtstillnade börjar verka. sen ska jag väl sätta mig ner med lite läxor och så.

- hon är så fin

som ni kanske vet är jag både faster och moster. jag har världens finaste brorsdöttrar och brorssöner. men det är något speciellt med min systerdotter. jag har en helt otroligt underbar syster, som också är min enda. det gör nog det hela lite mer speciellt. enda från den dagen jag fick veta att den lilla varelsen fanns i min systers magen tills den 27december 2008 så längtade jag så otroligt mycket efter att bebisen skulle komma. när jag vaknade den 28december och läste smset att hon va född, världens vackraste flicka hade blivit född, trodde jag knappt att det va sant. jag visste hela tiden att det va en flicka, jag kände det på mig bara. jag storgrät av lycka, jag sprang runt i lägenheten och hoppade av lycka. när min syster väl ringde så var jag så nära på att börja gråta igen, men jag lyckades att hålla tårarna inne. första gången jag såg henne var samma dag dom kom hem från BB. jag vågade knappt se på henne, hon va så otroligt liten men otroligt söt. för varje dag som går så vill jag bara träffa henne mer och mer. hon blir bara sötare och sötare för varje sekund. hon är, precis som hon kallas, en liten prinsessa. hon och jag kommer spendera många timmar tillsammans, det kan jag lova! hon är så underbar, så unik och så söt! hon är mosters prinsessa.

Mosters älskling, Noellyn <3

- det kunde inte bli värre

herregud! Caroline af ugglas .. behöver jag säga mer? dom som såg på melodifestivalen igår förstår vad jag menar. att stå och pressa fram "snälla snälla snälla" i tre minuter klarar vem fan som helst! men hon gjorde det helt otroligt SÄMST. efter 30 sekunder ville jag helst byta kanal men gjorde det inte med tanke på att man faktiskt kunde skratta åt henne. att stå i turkosa gummistövlar och ett nattlinne va ju bara början. sen när hon började sjunga så skrattade jag länge, riktigt länge. var det bara jag som märkte av hennes tupp hon fick mitt i låten? fyfan va jag skrattade. och att hon gick vidare till något? det ville jag inte tro, usch. vill vi verkligen skicka ut Caroline Af Ugglas till stora finalen? jag skäms över att vara svensk då!

nej, min bror är här så ska umgås med honom. vi hörs sen!

- har inte en kändis roligare för sig en lördag, än att gå på bio..?

jag kunde inte låta bli att skratta när min bror smsa för en stund sen - "Linda Rosing sitter bakom mig på bion. fy fan!" hade hon inte bättre för sig en lördag än att gå på bio ..? trodde alla "kändisar" vingla runt på stureplan en lördag kväll, men jag hade tydligen fel, haha.

tillbaka till min dag. jag och pappa åkte in till storstaden och hem igen. kunde inte låta bli att somna i bilen, vilket han nästan förstog att jag skulle göra. väl hemma försökte jag få i mig lite jordgubbsfil, men det tog stopp. jag har ingen aptit längre, mår nästintill illa när jag försöker få i mig något. till middag blev det fetaost och gurka, riktigt gott faktiskt .. fast lite irriterad blev jag när dom andra åt fläskytterfilé med pommes. men jag ska vara glad att jag får i mig något allt, vatten och salta kex är det ända som går ner. har snart fått i mej ett glas sprite, vilket är ett under just nu. om en halvtimme börjar melodifestivalen, vilket känns lite "hej jag är 80 år och vill kolla på dansband". skämt å sido, nejmen jag ska kolla på det sådeså. imorgon hade jag tänkt plugga, men vi får se hur jag mår och så.  ska prata med en vän en stund och sen kolla på tv.

- godmorgon

har egentligen inte så mycket att skriva, borde hoppa in i en dusch och göra mig iordning. för jag ska nämnligen ut och åka bil, hur det nu ska gå .. jag måste börja gå ut och vara i friska luften lite. och pappa skulle ändå göra något, så jag följer med honom. känner mig inte sådär toppen pigg på att sitta i en bil när jag hellre kan gosa ner mej i soffan och kolla på nickelodeon (ja, jag har gjort det dom senaste dagarna). menmen, ska försöka få i mig lite jordgubbsfil och sen hoppa in i en dusch. vi hörs ikväll!

varför känns det som vi glider isär .. ?

- läskigt

efter gårdagens händelse så är jag helt slut. jag låg på soffan och skakade i tre timmar, trots att jag hade tre filtar och tofflor på mig. jag frös som tusan och jag mådde riktigt dåligt. det blev inte bättre när jag gick och la mig, fick linda in fötterna i filtar och hade en filt och duntäcke på mig. vaknade mitt i natten av att det va så galet varmt, slängde av mig allt och somnade om. vaknade sen av att det blev för kallt och satte på mig filten, sen kunde jag somna om igen. vaknade lite för tidigt imorse av lilla Wille som skulle ha upp mig ut sängen .. med tanke på att han är typ en fem månader liten toy pudel så ja, det gick inte så bra. men det va bara att gå upp, fast jag la mig i soffan, hehe. resten av dagen har spenderats vid datan eller i soffan. tog faktiskt en liten promenad med Wille, på typ fem minuter. runt huset sen blev det för kallt. mitt försök till att äta mat går åt helvete. jag åt en halv pannbiff igår, och det gjorde att jag mådde som jag mådde. jag får ont i magen av minsta lilla jag äter. så jag vet inte vad jag ska göra .. nej jag måste plugga lite nu innan let´s dance börjar.

och tjejer, lycka till på tävlingen i morgon! <3

- HAHAHAHAHA !


- usch

jag har aldrig någonsin mått såhär dåligt eller varit såhär trött. två isglassar, ett glas blåbärsoppa och ett glas vatten är det jag fått i mig idag. utmattad och vätskebrist. orkar inte göra något, ligger bara i soffan och klagar. därför är det skönt att gå till mamma och gråta lite, sen känns det bra igen.. hursomhelst, syster med familj va här idag. saknat Noellyn faktiskt, hon är ju min favorit kicka (tjej). orkar inte sitta här längre, min kropp är helt öm och jag vill bara sova ..

föresten, jag skulle ju åkt till borås nu på fredag egentligen. men operationen kom i vägen. fick mejl från hon som har hand om det ekonomiska, och sist jag pratade med henne så skulle jag fått betala hotellet vi skulle bo på iaf, typ 300 elr va det nu va. kändes lite meningslöst att jag ska betala för ngt jag inte ska med på. anyway, hon mejlade iallfall till alla som ska med och hon tyckte att dom kunde dela på det som jag egentligen skulle betalat. vilket blev 11:-/natt för varje person, alltså 22:-. så nu hoppas jag ju att alla ska gå med på det så jag slipper betala. och jag tror inte nån av dom vill att jag åker med så som jag mår, eller att nån av dom vill må som jag mår!

sen väntar jag även på mejl från min serverings lärare, ang mitt betyg i servering. alla andra fick veta det idag, och Madde fick inte veta vad jag fick utan hon ville kontakta mig själv. så ja, nu väntar jag bara på det där mejlet.

undra varför det alltid blir så långt nu när jag skriver? hmm .. aja. nu ska jag stappla mig upp till soffan i min bror rum och kolla på made in sweden som redan har börjat .. shit också.

- vågar jag ..?

egentligen orkar jag inte skriva. hela kroppen är seg och jag känner mej inte alls pigg. dagen har inte gått speciellt fort .. vaknade imorse av världens blötaste "puss". systers hund sov här och tror ni inte har väcker mig runt halv nio? jo självklart tyckte han jag skulle upp, men nejnej han hade fel. jag somnade om och vaknade av att jag hade otroligt ont. efter smärtstillande och vatten gick jag upp, mot min egna vilja. somnade på soffan med wille och där har jag legat hela dagen. har inte fått i mig tillräckligt mycke vätska idag så mår åt skogen. började kallsvettas och kände mig helt utmattad, inge roligt.. mitt humör är verkligen på topp just nu. vet inte hur många gånger jag blivit sur och försökt skrika idag. min mamma ska ha beröm för att hon orkar med mig, vilket jag inte tror hon kommer göra så länge till. just nu sitter jag och lyssnar på James Morrison, försöker dricka lite blåbärssoppa och tänker. funderar på om jag ska försöka ge mig in på att ändra designen, själv. fast jag har ju en till blogg som jag kommer ha som försöks kanin isånafall. har ju mycke tid över på dagarna som jag kan använda till det.

"jag har en plan", som sickan skulle sagt. nejmen, jag hade tänkt såhär: om jag pluggar en timme om dagen så borde jag bli klar med allt jag har. så därför börjar min timme halv åtta till halv nio ungefär. sen klockan nio ska jag kolla på andra avenyn, och sen sova på det. vilken bra planerare jag är!

haha, jag fick ett mejl förut idag av min bästavän Skrollan. med massa bilder på kläder som är gjorda av kondomer, ni måste bara se!


- gash ..

nu har det gått fyra dagar sen jag opererades, men det känns som igår. börjar bli van med det här nu, att ta smärstillande på bestämda tider, att inte kunna äta vad jag vill utan lever fortfarande på fruktsoppa.jobbigast är nog på natten/morgonen. tar smärtstillande dirket när jag ska sova, men om jag sover mer än 8 timmar så "missar" jag nästa smärstillande, och när jag då vaknar är jag torr i munnen, helt öm i halsen och käken. men då är det bara att ta smärstillande så går det över. det är grymt jobbigt när mamma sätter igång och lagar middag, och jag känner hur irriterad man blir för att det luktar så otroligt gott och jag får inte äta.. därför så försöker jag se till att sova när hon börjar laga och vakna efter dom ätit klart. det brukar funka.

Igår låg jag i soffan i stort sett hela dagen, förutom då jag satt vid datan. det är min vardag.. vill ut, speciellt idag. det är riktigt mysväder ute, soligt men minus grader. nejnej, jag ska ligga inne och kolla på film. frustrerande! men jag ska inte klaga, jag får stå ut i två veckor, hellre det än att ha halsfluss hela tiden.

största saknaden är nog tjejerna i skolan. Karolin, Neviin, Frida, Nichole, Sarah & Madde. om två veckor är jag tillbaka, jag vet att ni längtar, haha! :)

nej nu börjar det bli långt, så ska ta mig något till frukost, typ vatten. haha, fy va gott .. inte! menmen, ha en bra dag så hörs vi sen!

- godnatt, igen.

godmorgon .. varit vaken i typ en timme, och är redan trött igen. det börjar ta på krafterna att inte kunna äta riktig mat, utan jag lever på fruktsoppa och isglass + smärtstillande. börjar tröttna nu faktiskt. ska gå och titta på film nu, det ända som finns att göra. orkar inte plugga,orkar inte läsa dom två böckerna jag lånade hem från skolan heller. vi hörs sen

RSS 2.0