Jag lever i en bubbla

Som rubriken säger, jag lever i en bubbla. Jag svävar på rosa moln för stunden men kan falla ner vilken sekund som helst. Jag tar varje dag som den kommer, men jag hoppas och vill att det fortsätter såhär. I love it.


snabbis, väääääldigt snabbt

Nu - Idol
Snart - Andra avenyn
Senare - dusch


Piss hår!

Urrrrrk! Tidigt tidigt tidigt .. Eller nej det är inte så värst tidigt, hade jag börjat åtta hade jag redan varit i skolan typ, haha! Hur som helst, sitter och äter frukost nu och måste skynda mig. Tänker såfan heller behöva springa till bussen idag igen ( det va faktiskt för tidigt typ 3 minuter). Har träning idag med, så vi hörs senare ikväll darlings.

Godnatt

Jag orkar inte skriva, finns ingenting att skriva om idag. Ungarna på träningen gick mig på nerverna och jag har nog aldrig skrikit på dom så mycket som idag, urk! Det enda posetiva är väl att AIK vann, 2-0 mot Djurgården. Great! Äsch, onödigt piss. Godnatt


Ignorera mig och kolla på den söta bebisen i stället.
Jag älskar henne, mest av allt.


Godmorgon

Tjosan !

Måste först bara säga att min statiskt har gått uppåt dom senaste dagarna och det är ett stort plus, vart kommer alla ifrån? Hursomhelst, har precis ätit frukost och fixat håret. Min platttång gick sönder i lördags (jag trampa på den ..) så fick låna min systers och den är inte bra .. Men den funkar! Tack sis! Ska kila iväg till bussen om en kvart och sen vidare till skolan. Som vanligt på måndagar så tränar ju jag, kulkul. Men måste klä på mig och så nu, vi hörs ikväll.

blablabla

Jag vet inte om jag ska tro på det som händer och bara låta det passera eller tro på det och medverka. Anyway! Håller på att tvätta nu så känner mig extra duktig faktiskt. Har nyss beställt skoltröja + byxor,fick bli gråa. Har inte så mycket grått nämligen. Jaja, jävla massa onödigt prat! Har inte hunnit plugga ännu, ajja bajja! Ska ta och gå ner till tvättstugan, försöka plugga lite, duscha och sen sova. Och juste, måste städa lite från min sän också .. Usch!

Målare är kanske mitt yrke?

Efter att ha målat halva hyllan, städat lite och målat halva tv-bänken så känner jag hur målarfärgen har gjort mig tung i huvudet. Usch! Prinsessan skulle komma lite tidigare så ska ta och vila nu innan hon kommer, sen måste jag städa! Min säng är full med saker så ska lägga mig i soffan, hörs senare!

Helt underbart

Söndags ångesten har inte börjat komma än så ska sätta fart med allt jag ska göra innan dagen är slut! Har precis ätit frukost och ska bara byta om sen jävlar.

- Måla två möbler i mitt rum
- Städa rummet
- Plugga matte
- Barnvakt vid typ 17
- Tvätta 19-23
- Duscha

Jag börjar med att måla, nu jävlar ska vi se hur det här blir. Haha!


It´s for real

Det va helt underbart att åka iväg och träna med Sofie idag. Kändes skönt att komma hemifrån och göra något. På lördagar tränar vi bara 1,5 timme för att det inte finns tid i hallen. Föresten är den hallen vi tränade i idag helt förbannat underbar! Älskar den verkligen!

Huset är tomt och tyst, det enda jag hör är tankarna som slåss i mitt huvud och musiken från datan. För mycket som händer just nu och jag hänger inte med längre. Jag ligger ett steg efter och det känns inte riktigt bra. Jag har inte känt efter hur jag egentligen mår och tar inte hand om mig själv längre .. Jag vet inte varför, kanske beror det på att jag inte vill känna efter och inse? Vad vet jag egentligen. Jag föll för fel person och har svårt att resa mig upp igen. Han vet om det men kan inte hjälpa mig, livet är hårt! Ikväll är det jag som gäller, jag bara jag.



You and me .. ?


Jehovas vittne, usch.

Efter lite frukost är humöret bättre .. Men känner mig fortfarande arg och irriterad. Hade tänkt ta en promenad till min mammas nya lägenhet och kolla lite. Ska även hämta min målarfärg, ska måla om två möbler i mitt liv. Nice shit jag vet! Måste bara klä på mig och fixa till håret lite sen ska jag gå.

Föresten, jehovas vittne va här nyss. Herregud säger jag bara, fick några jävla broshyrer om att vara ung. Ska slänga dom utan att ens öppna dom! Dom gick även till mina grannar, som är ... MUSLIMER! Haha, ojojoj hade velat höra deras samtal. Nej juste, klä på mig va det ja ..

argh!

Åh godmorgon! Är på världens sämsta humör! Och klockan är knappt tio, mmhm! Skit kul! Har iaf precis vaknat och tänkte gå upp och äta frukost eller sova en stund till. Känner bara hur jag börjar koka över, är riktigt irriterad och sur! Det har en anledning. Pga en jävla idiot har gått runt och berättat "personliga" saker till människan jag hatar mest, till personen som vill förstöra för mig och göra livet surt för mig. Hon är expert på att sprida rykten om mig och snart kommer det väl ett. Och att han ens kommer på tanken att prata med henne om mig, är idiotisk. Han har redan fått sig en utskällning och kommer nog få det hela dagen. Tack för att du förstörde hela min dag, aaaah idiot helvete !

(Ursäkta för alla svordomar men det får ni leva med)


Shopping, utan pengar ..

Jag precis duschat och är lite små stressad, men hinner med ett inlägg innan syster kommer och hämtar mig! Vi ska iväg och shoppa, trots att jag inte har några pengar. Får vara smakråd åt min kära syster, great! Måste leta kläder och så nu, men vi hörs senare idag.



xoxo !


Carolina Gynning, vilket kvinna!

Sådärja är hemma igen! Teatern igår är den roligaste jag sett, fyfan va vi skrattade. Underskattat men riktigt bra!

Idag då, ja den här dagen har varit en riktigt rolig! Alla lektioner gick fort och sen åkte vi (Janna, Sanna, Shilan, Anna, Emma, Jasmina och jag) in till filmhuset för inspelningen av Dagens man. Riktigt kul program och jag ska följa det när det börjar sändas. Dagens man heter det alltså, med Carolina Gynning som programledare. Föresten, är det bara jag som tycker hon är riktigt snygg? Jag är säker på min läggning så jag kan säga det, för hon ser så jävla bra ut! Bara hon lägger på sig några kilon, hon har äckligt smala ben. Annars är hon en riktig snygging! Speciellt som brunett!

Hade tänkt gå och bada snart, känner mig lite halv hängig! Imorgon är jag ledig, vet inte vad som händer då. Men det märker vi, måste iaf plugga matte .. Usch!


Godenmorgon!

Mitten av veckan, yes! Och bara två skoldagar kvar, ännu bättre! Sitter och äter frukost nu, har precis duschat och måste stressa lite. Idag ska vi iväg på teater (tråk) med skolan, sen sover jag hos en tjej i min klass eftersom jag börjar tidigt i morgon och sen imorgon eftermiddag är det inspelning av Dagens man. Dock har jag ingen kamera, sug .. Menmen, måste äta upp min gröt och macka nu och sen skynda. Tåget går om en halv timme, jalla jalla! Love!!


aaaaah !

Nej det här är waaaaaaaaaaaaaay för tidigt .. Jag orkar inte, sova tre hundra år till, jatack! Usch ..  Va glada ni som får sova..

Veckans planer

Oha, jag är helt död. Måste sova innan jag somnar sittandes, haha! Anyhow, va ju i skolan idag, nicenice. Tänkte bara skriva ner veckans planer (som ovanligtvis är mkt, haha) sen ska jag dejta kudden, love!

Måndag: Träna
Tisdag: Träna
Onsdag: Teater med skolan
Torsdag: publik på inspelningen av Carolina Gynnings nya program "Dagens man" med Emma.
Fredag: don´t know.
Lördag: Träna
Fredag: don´t know





Kanske ska bli bagare.. ?

Får gäster om en liten stund. Vi ska fira mig eftersom jag fyllde år för typ 3 veckor sen, haha! Har gjort en prinsess tårta, blev asbra! Måste fixa lite här hemma innan folk kommer, hörs sen!


freaking awesome!


Good shit


Brian McFadden - Real to me!
<3


Good shit


Brian McFadden - Real to me!
<3


Home sweet home.

Åh herregud vilken dag/natt det varit! Vi checkade ut igår vid halv tolv på förmiddagen och först tänkte vi att det inte skulle vara några problem med att få tiden att gå, vi kunde ju sola. Men hmm, vart tog solen vägen? Borta. Vi dödade fyra timmar genom att äta, spela kort läsa alla svenska tidningar dom hade på hotellet och gått deras gågata 25 gånger. Sen får vi veta att flyget är två timmat försenat och inte går förens kvart över ett, vi skulle alltså bli hämtade halv elva istället för halv nio, då började vårat hopp brista. Hur dödar man elva timmar liksom? 20 minuter innan bussen ska gå, kommer guiderna från Ving och säger att vi får checka in igen, skämtar dom eller? Nepp, vi fick checka in på hotellet för att sova tre timmar, gå upp tre för att åka till flygplatsen halv fyra. Vårat plan va försenat sju timmar, herregud .. Det va bara att lägga sig och sova direkt. Vi kom iväg från hotellet 20 över 4 och fick sitta i en halv hel buss i 40 minuter innan vi fick checka in vårat bagage på Varna flygplats.

Planet skulle lyfta 05.55, men kvart över sex hade vi inte ens kommit till flygplanet, suck .. Vi kom iväg typ kvart i sju, bara sisådär 8 timmar försenade. Äntligen påväg hem va det bara att försöka sova, men gick det? Nja, sådär asså. Svårt, fick bara ont hur man än satt. Men tillslut landade vi på Arlanda och vi hade tur med bagaget, för det va bland dom första som kom ut på bandet. Pappa kom och hämtade mig på Arlanda. Så åkte vi hem, åt frukost och nu har jag precis kommit hem efter att ha handlat med pappa. Känner mig jätte äcklig faktiskt .. Usch, ska ta och duscha nu och sen träffa Skrollan. Bilder från veckan kommer, måste bara fixa lite med dom.

Love 

Булгариен

Sadarja! Nu har vi bytt hotell till en femstjarnigt! Fint hotell, fem pooler och varmare an det forra. (med tanke pa att det forra lag precis vid vattnet sa blaste det riktigt mycket. Men nu har vi som sagt bytt och det kanns riktigt skont. Vi behovde dessutom inte betala nagat extra .. 

Vi va ut med trampbat idag och akte ruschbana fran den, asroligt (tills jag inte kom upp pa baten efter att ha badat, dom andra fick sig ett gott skratt...)

Nu har vi precis atit middag, och ja det va skillnad. Herregud va mycket mat och servitriser hade dom tillochmed, me like! Rummet ar bra ocksa, mycket finare an det andra. Inge mogel i taket pa duschen och dorrarna gar att stanga. Finns val inte sa mycket mer att saga, so long.

Rubriken betyder Bulgarien forresten! :)

Stek

Idag ar forsta dagen vi kunde ligga pa stranden och steka, och sjalvklart badade jag. Syster ar en liten fegis och badade inte, haha! Tiden pa datan gar snart ut, sa ska val dra mig till rummet eller till poolen och lasa, snart last ut hela boken. Pa bara tre dagar. Bra jobbat! Juste, vi haller pa och forsoka byta hotell med.. Hoppas vi far det, missnojd med det vi har nu. Sa vi far se, hors nan gang! Jag vet att ni ar svartsjuka pa mig, hihi!


Hello from Bulgarien

Vart ska jag borja? For det forsta blir det inlagg utan dom svenska bokstaverna, vet ni vad jag menar? Jaja. Resan ner hit gick bra, forutom att syster tappade sin biljett och blev uppropad over hela Arlanda, hahaha! Sitter pa internet cafet pa hotellet.


Alla har sagt att det ska va asbilligt, vilket Bulgarien har dom akt till? Inte hit iaf .. Sen har alla bulgarer invaderat varat hotell, mer bulgarer an turister, hmm konstigt. Deras shopping gata ar ju inte direkt som drotting gatan hemma i Stockholm, det ar typ sma stand som dom saljer saker i. Sen ar maten kanske inte heller den basta, mycket bulgariskt. Men dom hade en engelsk frukost sa det gick ner! Sov som en gud i sangen i natt, trotts att syster la armen pa mig typ tusen ganger, hahah.

Nej ska val ta och ga ner till stranden och ta en promenad, finns inte mycket att gora. Blaser lite for mycket for att lagga sig och pressa, solen ar ju anda bakom molnen. Hors nan gang till innan vi aker hem!


Hejdå sverige

Så, nu har jag packat klart och duschat. Min pappa börjar bli ganska grinig för att jag tar sån lång tid på mig. Jag ska åka hem till min syster nu och sova, sen åker vi till arlanda imorgon bitti och sen till Bulgarien. Nej börjar bli trött nu så ska åka, ha det så jävla bra här hemma. Ska tänka på er, haha not.. Och ja Katta, jag ska ta med en kamel-pojke hem till dig! Nä, vi hörs älsklingar. Puss!



En skönhet klär i allt. Så här naturlig har ni aldrig sett mig.


Give me Spotify!

Åh, våran nya data är hemma! I like it, mycket också! Den funkar utmärkt och jag älskar det! Bättre än den förra, verkligen.

Sitter och tittar på resväskan som fortfarande är tom, usch jag måste börja! Inte så att jag inte vill åka, tycker det är tråkigt att packa bara, men har skrivit en lista så ska väl börja snart. Jag har aldrig sett fram emot en resa som jag sett fram emot den här, ska bli helt otroligt underbart att komma iväg, ni ska bara veta.

Ska packa, lyssna låtar på youtube, för att jag inte har Spotify, ge mig nån?

Resefeber

Åh!!! Datan hade kommit i förrigår, men han som skulle hämta den i Bromma hann inte, surt men sånt är livet. Så jag hoppas han hämtat den idag. Har engelska nu,tråkis, blä...

Det är mycket känslor just nu och mycket som bara står still. Ibland vill jag bara lägga mig ner och gråta, och ibland går jag med huvudet högt och tror jag är stark. Resefeber har jag fått också, jag ringer min syster 25 gånger om dagen för att bara fråga saker jag redan fått svar på .. Och imorgon åker vi.

Dagen idag är stressig. Skolan, arlanda och växla pengar, hem, tvätta, packa och åka hem till syster och sova där. Upp tidigt imorgon, flyget går 7.10. Vad ska jag mer säga? Får se om jag skriver något innan vi åker, annars får ni bilder och massa inlägg när jag kommer hem. Kommer inte leta upp en data i första hand och kommer verkligen inte ha med mobilen, eller iallafall inte på. Take care.


Snart så!


Bulgan på fredag!

Ni saknar mig inte för mycket va ? Bra. Mitt liv ser ungefär likadant ut sen sist vi hördes av. Jag fyllde år i tisdags, så min ena bror Hogge och min syster kom och fikade på kvällen. Eftersom jag inte haft några gäster än så fick jag inte så många presenter, men fick en ny data. Me like! Fast har inte fått den än, pappa beställde den i veckan så hoppas jag får den snart! Början av veckan skulle sitta perfa! Föresten så är det inte virus på min data, utan blue screen (vad det nu är) vet inte hur man fixar det. Så får leva utan data nån dag till!

Igår va jag med Carro (skrollan you know). Vi svulla pizza och grönsaker med dipp. Myspys, yepp. Vad finns det mer att säga egentligen? Det går hyffsat bra i skolan nu, börjat läsa spanska med. Ett språk till är alltid bra som merit! Kärleken står stilla, ska satsa på skolan i första hand och sen om jag blir kär så blir jag.

Sitter hemma hos min mamma nu och har varit och solat. Ska snart hem och städa mitt rum, hoppas pappa tapeserar om det när jag är borta. Vilket jag inte tror kommer hända faktiskt. På fredag åker vi, mmmh yes! Bulgarien i en vecka med min älskade syster. Ska bli skönt att komma iväg.

Vad finns det mer att berätta om ... Hmm, ingenting vad jag vet. Det blir bättre uppdatering när min data kommer, promise! Ska kolla lite saker och sen gå hem, tvättar ikväll också.. Blä, hörs!

grattis

Grattis på miiiig, orkar inte skriva.


RSS 2.0