It´s back

Nu känner jag mig jätte stressad. Jag har precis kommit hem från min mamma och innan det Väsby och innan det träning. Har varit igång sen klockan tio och har huvudvärk, jätte kul.. Ska byta om och vänta på att syster och dom kommer så vi kan åka till Alsike på inflyttningsfest. Vi hörs väl kanske ikväll annars får ni ha en bra kväll, och skräm många,mohahaha!


Ser ni? Jag är brunett igen. Lite är missat så måste färga igen.


Oha ..

Det blev sent igår, för sent. Nu är jag iallafall uppe och ska åka och träna om en halv timme. Därför måste jag skynda mig nu, efteråt ska jag iväg och leta efter två saker sen ska jag fixa en sak hos min mamma, SEN kommer jag hem och SEN ska vi åka iväg. Allt i en mening, haha. Jaja, vi hörs kanske innan vi ska åka. Då ska ni få se en sak!

imorgon

Träningen med Frida gick bra, fick lite ont i foten men vilade lite så det gick bra. Nu har jag kollat på idol och sitter själv här hemma. Äckligt tråkigt .. Åh .. Jag orkar inte skriva, säger bara ; imorgon då jävlar, mer får ni veta då..

duktig jag är ..

Åh hjälp va det tog emot att gå upp imorse. Jag  hade sovit 3 ½ timme ungefär.. Men jag pallrade mig upp till tandläkaren, jag vad där själv! Jag har tandläkarskräck men jag va där, tog bedövning och tog bort en lagning och satte dit en ny och bättre. Helt själv, stolt .. Åkte med syster och hennes man till Väsby centrum. Vi köpte inflyttningspresent till bror med familj, vi ska ju dit imorgon! Sen blev det en rosa tunika också. Nice stuff, nu hade jag tänkt skriva lite på mitt arbete, laga mat och duscha. Klockan fem är det teknikträning med Frida och sen blir det att ligga framför idol hela kvällen, mysigt värre. Nu ska jag fixa och dona, se yah.

Käftis

Nu har jag legat i fotöljen med min katt och kollat på tv i nästan två timmar. Sappade mellan inlåst och rosabandet galan och sen debatt. Nu sitter jag och pratar med en gammal vän, massor med trevligt! Saknar dig förfan! Åh börjar tänka tillbaka, fy va kul vi hade ..

Jag måste snart stänga ner allt här och sova. Jag ska vara hos tandläkaren "käftis" imorgon bitti 7.35, idiot helvetes tidigt! Godnatt på er, love.


"If you love let me go, run away before I know"

Jag börjar få ont i kroppen igen. Speciellt nacken .. Igår när jag skulle sova gjorde det så ont att jag grät, blä. Men jag lever än iallafall! Idag har jag suttit framför datorn hemma hos mamma och skrivit på mitt turistarbetet. Det måste bli klart nununu .. Jag börjar få panik, jag skulle pluggat varje dag men har alltid gjort annat. Så på söndag blir det en pluggdag, jag måste! För lördagen går bort, 10-16.30 träning och direkt efter det inflyttningsfest. Busy woman! Hahaha .. Hur som helst, jag måste skriva mer på mitt arbete, oavsett om jag orkar eller inte. Jag måste ju, bra betyg är mitt mål! Ska skriva om Utö nu, så kan du något om det; call me!!

Shiet.

Haha, oj .. Jag sov visst 10 timmar inatt och ändå är jag trött! Men det va det värt, helt underbart att somna ett och vakna typ nu. I vanliga fall vaknar jag jätte många gånger under natten, men inatt sov jag hela natten och vaknade en gång av ett förjävligt sendrag i smalbenet, usch.. Men nu är jag uppe iallafall. Sitter och svarar på mail och grejer nu och tänkte fortsätta på mitt turistarbete som ska in veckan efter lovet. Vid halv två ska jag möta upp Nathalie och få mina grejer. Sen förbi mamma och sen hem. Jag är helt död alltså .. Men nu kör vi! Hahahaa ..

Tack tjejer!

Pust .. Jag är helt jävla död! Mötet igår gick bra och vi fick fram lite saker. Efteråt åkte jag till Nathalie och sov där. Sen imorse åkte jag på mina hemliga planer! Såhär är det. Marigona, en tjejkompis till mig, fyllde år idag!! Natha (en annan Nathalie) hade planerat en överrasknings fest till henne. Så jag, Katta, Maria, Sarah, Roxanna och Nichole (Självklart Marigona och Natha också) firade henne idag. Vi åt tacos, ben & jerry´s, körde buzz och singstar, åt massa choklad och tryckte upp kokosbollar i fejset på varandra! Jag hade en helt underbar dag med dom bästa och jag hoppas det görs igen snart! Bilder kommer att komma! Tack älsklingar. Och grattis Marigona, vi älskar dig!!

Nu är jag helt slut och har ont överallt, måste ta bort mitt smink och lägga mig och sova. Imorgon blir det en dag till att plugga och hämta mina saker hos Nathalie (Hon jag sov hos) och sen bara ta det lugnt. Underbart skönt, ha det bäst !!

tralalalalaa

Nu ska jag duscha av mig det snygga och bli mig själv igen, haha! Skämt o sido, jag kan inte gå såhär på mötet, det känns för onaturligt. Måste leta kläder också, attans.. Nu är det brottom, skynda! Hörs

har bestämt mig

Jag är jätte glaaaaaaaaad! Robin fixade spotify till mig, taaaaaack !! Nu har jag även bestämt mig inför imorgon och mina hemliga planer. Lockigt hår och naturlig sminkning (typ) och rosa läppar, nize!

fyfan va jag är snyyyyyygg


HJÄLP!!



Vilket tycker ni?
Lockigt eller plattat (det är inte plattat på bilden)

Jag älskar dig, N.C.M.D <3

Så nu är jag hemma igen! *pust* jag är helt slut, det tar på krafterna att vara barnvakt åt en liten ängel på 10 månader (imorgon). Trots att jag sovit då hon sovit ( två gånger om dagen ungefär en timme varje gång) så vill jag sova mer, haha. Men det har varit underbart att vara med henne för hon är så härlig! Man kan verkligen inte bli sur på henne, det går inte. Liten skitunge som man aldrig kan sluta älska!

Som sagt, nu är jag hemma igen. Håller på att tvätta och ska snart ner dit igen. Kulkulkul .. Sen måste jag prova att fixa håret i olika frisyrer, ska iväg på en sak imorgon (top secret!!!) och hinner inte fundera imorgon bitti. Sen måste jag duscha och kvart över sju är det styrelsemöte. Upptagen kvinna jag är, wow asså.. Nej ska smsa Chrille nu och be han gå med mig till tvättstugan, se yah.

film maraton

Är ju som sagt barnvakt idag åt Lillan. Hon har precis ätit lite och leker runt lite. Vi har haft film maraton nu på morgonen, först S.O.S (sällskapsresan), sen linas kvällsbok och nu kommer det en till sällskapsresans film  Syster har ju SF-kanalen, bra grejer det där! Måste ta något att äta nu och sen försöka underhålla Lillan tills hon ska sova. Puss på er.


natti

Jag blir kvar här, ska vara barnvakt imorgon. Orkar inte skriva, godnatt.

vinter nu

Tjingtjing! Åh, jag tog nyss en dusch, en efterlängtad dusch! Jag satte två plastpåsar runt foten och hade foten på kanten och det gick svinbra! Nu kan jag visa mig ute igen, haha!

Det hände en märklig sak inatt .. Jag somnade till någongång vid ett-halv tre. Sen vaknade jag igen 02.25 ungefär, så kollade jag på mobilen och hade fått ett sms från Ludde 02.47 eller något sånt. Jag hade fått sms en tidpunkt som inte ens hade varit .. Klockan på datan och klockan på mobilen stog lika, så jag sket i det och försökte somna om. Men när jag vaknade så kom jag på vad det va! Man skulle ju ställa om till vinter tid inatt, man stället tillbaka klockan en timme. Och tydligen så gör min telefon det automatiskt! Smarta grejer det här!

Ska bara klä på mig och sen åka upp till min syster. Bror skulle på aik-hammarby (tror jag ..) och systers man skulle jobba, så det blir en tjejdag (jag, prinsessan och syster). Så jag ska ta och klä på mig nu sen åka. Vi hörs kanske något under dagen, det märker vi!

Grattis muppis.

Åhhhhh, jag vill träna, jag vill bada, jag vill göra allt jag inte kan/får göra just nu! Jaja, jag överlever iallafall! Nu gör det inte ont alls nästan, lite ibland men det är så lite att jag knappt märker det. Anledningen till varför jag går med kryckor är för att jag inte får stödja mig på hela foten, inne går det bra men ute är det svårare. Därför har jag kryckor ute. Känner mig jätte trött trots att jag sov länge imorse, men ändå vill jag inte sova. Min söta underbara lilla kisse ligger redan och sover så sött, han hämtar väl krafter så han kan jävlas med mig inatt. Haha! Vi hörs sen, loooove.

Föresten, ni vet Cribba? Den lilla skiten fyller 20 idag, så grattis på dig habibi! <3 (även fast du nog inte läser min blogg, hahahaha ...)


Min bebis för någon timme sen och min bebis just nu.
Han sover fan hela tiden, gullrumpa han är !


jag vill duscha

Godmorgon!

Sov ovanligt länge idag faktiskt, halv tolv vaknade jag utvilad! Mamma va precis här och la om min tå. Det va lite äckligt för hela bandaget va fullt med blod och tån såg lite små skarrig ut, men har inte ont längre och det känns skönt! Nu hade jag tänkt att tvätta håret (får ju inte duscha, eeeeeeeeeeeeeeeeeuw!!!!!!!!!!!) och klä på mig. Johanna och Alexandra kommer och hämtar upp mig om en halv timme, ska med och kolla på träningen. Så so long lovers.

usch ...

Det är äckligt, det blöder igenom mitt bandage. Hur fan är det möjligt? Har ju liksom typ fem-sex lager med kompress och allt. Tur att mamma kommer hit imorgon och lägger om tån igen, haha. Jag ska hitta något på datan att titta på, sen nångång i natt ska jag sova!



ååååååååh ...

Syster: det är franska damen, hahaha !

Jag orkar inte skriva egentligen, jag har så fruktansvärt ont ... Som sagt, jag var ju hos läkaren idag. Han såg min tå och beslutade snabbt att jag skulle opereras, sagt och gjort jag la mig där och dom började. Jag har gjort det tre gånger tidigare så jag vet precis hur det går till. Men jag hade förträngt smärtan av sprutan/sprutorna, två gånger stack han i tån. Det gjorde förjävla ont, usch .. Så nu går jag runt med ett stort bandage på tån och hoppar runt på kryckor. Får inte stöjda mig på foten.. Så det går inte fort när jag stapplar fram. Jag ska byta om nu och sen ta mig till träningen, måste iallafall kolla på, även om jag inte kan göra något. Hörs

Godmorgon

Har precis klivit upp ur sängen och ska äta lite frukost tänkte jag. Blir mjukisdag idag, jag orkar inte sminka mig eller leta kläder, men det är mysigt det med! Har en lektion idag, spanska (hata) och sen läkaren halv tre, lycka till ..


måste bara säga; jag älskar dig syster <3


Jag älskar dig, jag lovar.


Your love is magical, that's how I feel
But I have not the words here to explain
Gone is the grace for expressions of passion
But there are worlds and worlds of ways to explain
To tell you how I feel
But I am speechless, speechless
That's how you make me feel
Though I'm with you I am far away and nothing is for real
When I'm with you I am lost for words, I don't know what to say
My head's spinning like a carousel, so silently I pray
Helpless and hopeless, that's how I feel inside
Nothing's real, but all is possible if God is on my side
When I'm with you I am in the light where I cannot be found
It's as though I am standing in the place called Hallowed Ground
Speechless, speechless, that's how you make me feel
Though I'm with you I am far away and nothing is for real
I'll go anywhere and do anything just to touch your face
There's no mountain high I cannot climb
I'm humbled in your grace
Speechless, speechless, that's how you make me feel
Though I'm with you I am lost for words and nothing is for real
Speechless, speechless, that's how you make me feel
Though I'm with you I am far away, and nothing is for real
Speechless, speechless, that's how you make me feel
Though I'm with you I am lost for words and nothing is for real
Speechless
Your love is magical, that's how I feel
But in your presence I am lost for words
Words like, "I love you."


Enda som får mig någorlunda glad just nu..


Enda som får mig någorlunda glad just nu..


Ännu en dag förbi

Hur börjar man ett inlägg på bästa sätt? I don´t know, så jag gör det bara på något sätt. Sitter hemma hos mamma och skriver ut en drös papper jag behöver till mitt hotell arbete, det är inte direkt 3-4 sidor (snarare 24..). Skolan tar äckligt mycket tid, men har tagit bort en kurs nu. Först inte frivilligt, idiot till lärare! Han skrev av mig från kursen (Matte B) för att jag en gång nämnt att jag hade planer på att sluta. Men borde man inte dubbelkolla med eleven innan man skriver av den? Det gjorde inte han, så jag har gått på matte lektionerna i en månad utan att jag ens har den kursen, aaah irriterande! Så hade min mentor pratat med honom och han tycker inte jag klarar av kursen, I don´t give a fuck. Dom där extra lektionerna på fredagar kan jag lägga på ett annat ämne som jag satsar mer på! Jag behöver ändå bara läsa 50 poäng i trean, eftersom jag har engelska B, svenska C och spanska.

Dom här papperna tar liksom aldrig slut shieet .. Syster och hennes man var här för en stund sen (okej, två timmar framtills 20 minuter sen) och lämnade Prinsessan. Hon ska sova här inatt, so do I! Så jag ska skriva ut alla dom här jävla papprena och sen borsta mina gaddar. Sängen efter det, underbart! Imorgon går jag 9.10-15.50. Lång dag, men helt okej. Hotell engelska med Andrew, skön snubbe! Föresten, måste berätta! När vi hade lektion för .... två veckor sen (?) med Andrew. Så frågar han Emma om hon kan säga ett land i Skottland. Vet ni vad hon säger? Wales! Gullrumpa, jag gillar dig iallfall Emma !


Ååååh, jag kommer knappt ihåg att mitt hår såg ut sådär..


mmmmmmåndag

Ah kul, ny vecka innebär nya äventyr. Mysigt, oja! Jag sitter hemma och tänkte sova snart, ska upp tidigt. Börjar ju åtta, kuuul .. Nej! Idag har jag bara varit i skolan och även haft träning. Är lite smått arg och irriterad efter det. Men som sagt, jag måste sova, trött som ett djur.


NU:


Nu: träning!


Träning

Även fast jag inte får träna, så gör jag det. Äter ju penicilin remember? Har lindat foten nu, halft påklädd och lunchen är snart klar. Om 35 minuter hämtar dom upp mig så måste skynda mig. Hörs ikväll!


Fina grappar

Helg, mh underbart. Jag har börjat med extra matte på fredag och idag va första lektionen. 1 ½ timme ungefär, och det gick super. Spanskaprov gick riktigt pissit dåligt, blä! Sen åkte jag till Älvsjö och Stockholms mässan. Awesome du! Träffade min lilla moraunge, vi gick runt där i typ 2 timmar. Runt i ett parkeringshus, skrattade och umgicks. Det va nize!

Eftersom jag är så himla snäll, så tänkte jag tipsa om en galet rolig blogg. Team sunpocket, what shell I say? Känner iofs bara en av dom, men träffade två andra av dom idag. Do as I och läs den!



http://teamsunpocket.blogg.se/


Fyfan vilken bra låt


Darin - Viva la vida


Badar hela tiden

Det är sant, jag ska bada igen. Det är ju så jävla skönt nu när det är kallt. Föresten, G+ på hotell historia provet. Högre betyg på nästa prov som handlar om brand, hot och säkerhet. Imorgon är det spanska prov, nästa vecka naturkunskaps prov .. Ohaaaaa, jag orkar inte.

Mitt i veckan

Det går inte bra för mig .. Jag fick ig på matte provet, vad händer? Jag ska börja extra matte på fredagar med min förra lärare, omprov om två veckor .. Vet inte om jag vågar chansa på G i samhälle som jag hade idag. Sen känner jag mig osäker på hotell historia som jag har imorgon.  Blä på skiten ..

Just nu vill jag skrika lite, gråta lite och sen torka tårarna och fortsätta med livet. Resten av kvällen ska jag plugga, jag måste få mvg, jag måste..


Lista

Haha, P.W; jag gjorde illa den på gympan idag, men det ser värre ut än vad det är! <3

Jag har tråkigt, har precis badat och lyssnar på musik. Ger en bra låt och en lista att läsa sålänge, eeeeeeeeeeeeeenjoy!

Var ärlig:

Nämn något som gjorde dig glad igår: Hmm .. Oj jag vet inte.
Vad gjorde du kl 8 i morse: gick från bussen till tåget och mötte Natta
Vad gjorde du för 15 minuter sen: Duschade
Det sista du sa högt: Sjöng på låten nu ska få höra
Vad har du druckit idag: Vatten, äpplejuice
Vad var det senaste du åt: pannkakor
Vad var det senaste du köpte: Oj, minns inte.
Vad är det för färg på din ytterdörr: Brun
Vad är det för väder hos dig just nu: Mulet typ
Godaste glass-smaken: Half baked
Tror du på kärlek vid första ögonkast: Vissa dagar ja
Drömmer du mycket: Inte längre, men dagdrömmer mycket
Mardrömmar: Sällan
Vilket ämne är roligast i skolan: Hotel
Favoritlåt: Pink - i don´t believe you
Vad ser du om du tittar åt höger: garderober, en bokhylla, tvättkorg och spegel
Vad gör dig glad just nu: Är inte så glad,
Vad ska du göra härnäst: Plugga
Höger eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Trött, sjuk.
Favoritgodis: Choklad
Klädsel just nu: Handduk, haha!
Hur många kuddar sover du med: 3
Spelar du nåt instrument: Hahahaha, neeej!
Morgon- eller nattmänniska: mer nattmänniska än morgonmänniska iallafall.
Vilka är viktigast för dig: Familj och vänner
Bio eller promenad: beror på med vem faktiskt.
Stjärntecken: Jungfru
Vad vill du jobba som: Inom hotell iallafall
Stökigt eller välstädat: lite stökigt, jag lyckas aldrig hålla det välstädat!
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungyjump: jo, möjligheten finns
Antal timmar sömn inatt: 5 kanske ..? 
Sov du ensam: Ja
Vem sov hos dig senast: Hmm .. Minns inte
Vad ser du fram emot: Lördag, say no more!
Vad vill du ha just nu: Mycket pengar och S
Vem längtar du mest efter: Min systerdotter
Vilken buss åker du oftast: Den hem, hemlis!
Vilken årstid är det nu: Höst, urk.
Är du uttråkad: Liiiiiiite ja.
Vad ska du göra nu: Plugga som sagt
Tycker du om någon nu: ja :$


Plugg i mängder

Jovisst, tre prov som sagt. Jag kan verkligen inte sitta vid datan. Samhälle står först på listan, eller nej. Jag ska bada först. Men kan ju läsa häftet samtidigt, smart unge jag är. Ohyes, great.. Öhm, ingenting mer nej .. Hörs senare!


Klantig unge, jag vet ..


Ännu mer vuxen poäng.

Ah crazy va kallt det är, varför måste det vara vinter redan? Inte kul alltså! Ge mig sommar och värme, jatack.

Vi hade föräldrarmöte idag. Mitt första föräldrarmöte någonsin, och jag höll i allt. Jag samlar på mig mer och mer vuxen poäng känner jag, skitbra! Det kändes bra att få prata igenom vissa saker med föräldrarna och det kändes som dom höll med mig på många punkter! Vi slutade en timme tidigare idag så kom hem lite tidigare. Har legat på sängen och pluggat lite. Har tre prov de här veckan. Onsdag - Sämhällsprov, torsdag- hotellhistoria prov, fredag- spanska prov, så bara att plugga på. Hotell ska jag försöka få mvg i, tror ni jag lyckas? I don´t know, men hoppas!

Nu måste jag ringa upp min goda vän Malmut och sen ska jag gå ner till tvättstuga, kulkul. lööööööööve

Ännu mer vuxen poäng.

Ah crazy va kallt det är, varför måste det vara vinter redan? Inte kul alltså! Ge mig sommar och värme, jatack.

Vi hade föräldrarmöte idag. Mitt första föräldrarmöte någonsin, och jag höll i allt. Jag samlar på mig mer och mer vuxen poäng känner jag, skitbra! Det kändes bra att få prata igenom vissa saker med föräldrarna och det kändes som dom höll med mig på många punkter! Vi slutade en timme tidigare idag så kom hem lite tidigare. Har legat på sängen och pluggat lite. Har tre prov de här veckan. Onsdag - Sämhällsprov, torsdag- hotellhistoria prov, fredag- spanska prov, så bara att plugga på. Hotell ska jag försöka få mvg i, tror ni jag lyckas? I don´t know, men hoppas!

Nu måste jag ringa upp min goda vän Malmut och sen ska jag gå ner till tvättstuga, kulkul. lööööööööve

blablabla

Efter ett varmt bad, middag, hål i väggen och lite vila i sängen så tänkte jag faktiskt sova. Eller ja, försöka sova kanske är sanningen. Sitter och sjunger för fulla muggar här, det låter förjävligt men på något sätt måste jag få ut känslorna. Förövrigt började jag äta min penicilin idag, mot mitt nageltrång. Skit kul, nej absolut inte!

Jag vill ha mina provsvar ang. foten, jag kan inte ens träna utan att skiten knakar och har sig. Oj, jag insåg precis att jag vill så mycket.. Men nu måste jag plugga. Hotell historia och samhäll´s prov i veckan, awesome shit du .. Vill inte ha tillbaka mitt matteprov från i torsdags och jag måste prata med min mentor, aha crazy. Sov gott, klartslut.

sjuk

Det är värre idag. Jag har ont i huvudet, ont i halsen och snuvig som fan! Medans pappa städar tänker jag lägga mig i ett underbart bad och tycka synd om mig själv, blä.



Kommer du ihåg?


Suck

Jag somnade i liggfotöljen framför fotbollen så är lagom seg nu. Jag blir irriterad och grinig på minsta lilla skit just nu och vill komma hemifrån. Det är här jag blir galen, arg och irriterad. Jag vill ut från den här lägenheten, umgås med annat folk än enbart min pappa. Absolut inget fel på honom, jag älskar honom högt över allt annat. Men vi har bott under samma tak, enbart han och jag, i ett år nu. Vi går på varandras nerver hela tiden, jag måste komma bort. Vart? Det vet jag inte, men bort härifrån. Det är något jag måste snart, nu helst .. Godnatt


Usch

Tror jag börjar bli förskyld. Snuvig som tusan, blä! Nu ska jag lägga mig och kolla på körslaget som börjar om ca. 10 minuter. Har varit iväg till ica och köpt lite gott så det ska väl trösta mig efter några raseriutbrott idag. Varit två konstiga dagar i mitt humör, såna humörsvängnignar har jag inte haft sen högstadiet .. Menmen. Imorgon bitti kommer mosters solstråle hit och jag slipper åka till Linköping. En av dom som skulle köra till kursen mår inte så bra och det är jag nästan glad över. Men ändå lite tråkigt. Sängen, loka, godis och körslaget nu. Love!

Hos syster

Jag orkar inte skriva idag. Är hos syster nu och om en liten stund ska vi titta på inlåst. Imorgon ska hon med mig till sjukhuset, ska röntga min fot. Skitkul, inte. Men ska kolla på riverside nu och sen tv med syster. Love


Lill-lördag

Oha, jag har ingen faaaaaaaantasi längre. Jag vet inte vad jag ska skriva och jag orkar inte ens tänka tanken på bloggen. Men jag ställer upp för eran skull, haha! Längsta dagen idag, 9.10-16.50. Awesome shit du. Onödigt av mig att flamsa bort halva matte lektionen men fick in lite kunskap iallafall. Det är segt som fan att komma hem tio över sex, men skönt att maten stog på bordet tio minuter senare. Min söta pappa hade gjort kalops och tjena vad han lyckades. Riktigt gott var det!

Ikväll måste jag plugga, jag måste verkligen. Har matte prov i morgon bitti och jag känner att jag måste klara det här. Det gick ju såförjävla bra i ettan, men nu känns det pissåthelvete på ren svenska. Jag orkar inte plugga, vill inte och jag fattar inget alls. Men det löser sig!

Jag hade tänkt att bada snart, göra ansiktsmask och lite sånt innan jag ska plugga. Bjuder på en asnize låt sålänge!



fanfanfan, det skulle vart du


Älskar´t



Your kiss, your smile, your mind
You're sunlight in my eyes
I miss your breath on my neck
When we whisper in the night

Didn't wanna want you
Didn't wanna need you so bad
Didn't wanna wake up
And find that I was falling so fast
Didn't wanna need you
Didn't wanna need anyone
Now look what you've done

Now I can't go on without you
I'm naked, I cant fake it.
I'm not that strong without you
Never thought I could love you the way I do.

Your touch, your skin, can't believe the way you let me in
Don't rush tonight, I need you like the ocean needs the tide.

Didn't wanna want you
Didn't wanna need you so bad
Didn't wanna wake up
And find that I was falling so fast
Didn't wanna need you
Didn't wanna need anyone
Now look what you've done

Now I can't go on without you
I'm naked, I cant fake it.
I'm not that strong without you
Never thought I could love you the way I do.

I always thought I would stand on my own
Climb a mountain top all alone
Relying, depending on no one
Now look at what you've done

Now I can't go on without you
I'm naked, I cant fake it.
I'm not that strong without you
Never thought I could love you the way I do.

Never thought I could love you
Never thought I could need you
Never thought I could want you
The way I do

Never thought I could love you
Never thought I could need you
Never thought I could want you
The way I do

I love you
I need you
I want you
the way I do


Min nya älskling!

Jag är död, jag är helt slut. Min rumpa och mina lår är helt crazy asså. Jag har sån träningsvärk efter igår. Frida va på träningen och körde hårt med oss. Kändes riktigt bra efteråt trots att det gör ont nu. Men jag klarade iaf illusion (typ spagat ståendes..) med kast och ta! Fan va jag är bra, haha. Har bara väldigt ont men jag klarade det! Hela kvällen va en kompis här, vi låg mest och kollade på tv och han hjälpte mig att tvätta, eller joja hjälpte gjorde han inte. Han kollade på, hihi. Somnade gott efter att ha pratat med prinsen (Mattias) en stund i telefon. Föresten så var jag och köpte min nya telefon igår. Samsung s5230. Vi är redan bundisar och jag älskar den. Följer med mig vart jag går, sviker aldrig (än så länge, haha).

Dagen idag har gått förbi förjäkla fort. Skolan och träning. Nu sitter jag och försöker plugga, det går ju sådär .. Haha. Ska ta en dusch nu och sen sätta mig med en kopp te och plugga. Imorgon väntas servering, idrott och träning. Great! Hörs kanske senare! Slänger in en låt i ett inlägg efter föresten! Enjoy.


Söndag

Godmorgon godmorgon! Va uppe med tuppen i morse så jag har redan målat (ja jag vet, jag målar mycket just nu). Ska börja klä på mig och fixa mig, sen åka iväg till Muppsala. Great. Hörs senare.


Coldplay - the sientist

Joy Williams - We


två låtar som spelas konstant på min data


Äntligen

Efter tre (eller två) långa, tröga, helvetes år så ska jag imorgon köpa en ny telefon. Den är helt sönder nu. Ibland får den flipp och då kan man varken ringa ifrån den eller till den! Så idag smsade jag min bror och frågade lite snällt om jag kunde få låna lite cash så jag kan köpa den, och alla som känner min bror vet att han är en av dom snällaste personerna som lever. Så det va inga problem. Så var jag förbi mamma förut för dom har typ utflyttningsfest så berättade jag det. Samtidigt säger hon att det är något allvarligt hon vill prata med mig om. För två veckor sen har jag tydligen fått skatten från förra sommaren, runt 1000 kronor! Så yes, jag behöver inte låna pengar av min bror, utan kan betala min mobil helt själv. Skönt!

Så imorgon har jag mycket att göra. Köpa ny telefon, köpa saker till mitt rum på ikea, träna 14-16, städa, tvätta 19-23, inget mer .. ? Hm nej tror inte det! Nu ska jag nörda mig med Victor på msn och sen sova, love!

Är det verkligen höst ..?

"Godmorgon", haha lite sent kanske. Vad har ni för er en höstdag som denna då? Själv sitter jag och äter pytt i panna, namnam! Ska snart börja klä på mig och så. Ska in till stan och träffa en kompis vid fyra. Får se vad vi hittar på, tar det lugnt och frysa ihjäl typ, haha. Det är nog verkligen höst nu, jätte kallt hela tiden. Men det är bara mysigt, stora haldukar, lovika vantar och vinterjackan (har ingen, men ändå) Haha! Hur som helst. Måste skynda mig nu, men tänkte bara visa att jag lever, bra va?


kirbur (läs det baklänges)

Nu har jag varit hos läkaren och är hemma en snabbis. Måste till sjukhuset och röntga min fot nångång här i veckan och sen fick jag en annan tid hos en annan läkare om typ två veckor så måste äta medicin nu .. Great! Måste springa till tåget nu, men vi hörs som sagt. LOVE


Nyvaken

Äh jag har väl inte så mycket jag ska skriva/säga egentligen. Jag har precis ätit lite frukost och hade tänkt börja fixa mig nu. Ska åka om 45 minuter såe, men anyway! Vi hörs väl senare ikväll eller något?


nyvaken ...


Godnatt

Nu ska jag kolla klart på Idol och sen sova, godnatt sötnosar!


Tralalalalalaaaaaaaa

Sådärja, nu är idol slut. Sitter och kollar på Inlåst på tv4. Intressant faktiskt. Det handlar om sju killar som är "lite halvt" kriminella som medverkar i ett program och ett "test". Dom ska sitta i fängelse i 12 dagar, ska fan följa hela "serien" på sex avsnitt.

Hursomhelst, snart är det iallafall helg! Yey, great! Imorgon har jag läkar tid 9.20 pga mina fötter. Min vänster fot knäcker och gör ont när jag går, på höger stortå har jag nageltrång så kan knappt gå. Skit kul liksom, inte alls! Sen har jag bara två timmars spanska och sen hade jag tänkt träffa Carro. Hon skulle köpa skor så tänkte följa med. Sen på kvällen ska jag träna, fy va mycket jag har att göra. Busy women, haha eller hur!

Ska kolla klart på programmet nu och sen duscha. Sen börjar ju idol om typ en timme igen. Shit va mycket "sen" det blev nu, haha! Åh det här programmet är fan kul, så ska sluta skriva nu. Hörs imorgon!



Idol


Ser ni min fina nya tapet? I love it.
Kollar på idol, skriver snart!


RSS 2.0